Saganaki

Jag känner mig jättenere helt plötsligt. Tentan gick troligtvis inte så bra. När jag fick papprena framför mig slutade hjärnan att fungera. Det som jag kunde utan några problem häromdan var som bortblåst. Får resultatet imorrn, wish me luck, det var nog det som saknades idag...

När jag lämnat in mina papper åkte jag till V-by och gick till Sats. Tränade 50 min och sen hade jag ju ett litet infomöte med en jättetrevlig tjej som hette Camilla. Har även bokat in ett gyminstruktionspass med en annan PT den 10:e.

Hemtex har specialpriser på kuddar just nu, så jag passade på och gick in och köpte en ny till mig själv för 149:-. Hoppas att den hjälper mig att sova lite bättre.

Åt en väldigt god middag idag. För en gångs skull använde jag mina spisplattor. Det blev laxfilé med stekt saganaki (grekisk ost, mums!) och broccoli. Så nu har jag ätit och kollat på senaste avsnittet av OTH, som var rätt konstigt. Känns som att det finns tendenser till att även den här serien spårar ur totalt...

Hade hoppats på att se min pojkvän iaf en liten stund den här veckan, men det blir ju lite tokigt när man i princip går på olika scheman.

Vann 100 kr på en trisslott idag, så jag antar att min tur inte är helt borta ännu, inte spelturen iaf.

Imorrn blir det lååång sovmorgon, externredovisning och sen Sara! ;) Ingen kan ju ha missat det nu, haha


Plugg och The Hills

Gomorron! Har varit "vaken" en stund och försökt banka in lite mer ekonomi-kunskaper i min skalle. Känns som att min hjärna har förvandlats till en seg massa, så jag kan väl inte påstå att det har gått så jättebra... Dock har jag nu under morgonen insett att det inte alls var så svårt att räkna ut hur vinsten ska fördelas mellan ägarna i ett handelsbolag. Gäller bara att komma ihåg att ta referensräntan + 2... Bra där, kanske får något rätt på provet iaf.

Har även lyckats hinna med att kolla på det senaste avsnittet av
The Hills. Ujujuj, det var väääldigt mycket drama, as usuall. ;) Nya One Tree Hill-avsnittet får nog vänta till jag kommer hem...

Idag gäller det att komma i god tid till skolan. En av våra nya lärare gillar inte att man kommer sent. Jag brukar iofs komma i tid, men nu vill man nästan ta en tidigare t-bana... haha Hoppas bara att tjejen som kom sent förra gången inte gör det idag oxå, då blir det väl ett himla liv. Hon kommer typ alltid sent och det lär ju reta upp den här tanten ordentligt.

Var på gymmet igår kväll. Det är nästan lättast att komma iväg om jag tar 20.18-tåget och tränar strax före stängning. Fast det kan bli lite svårt att sova efter det. Men igår gick det bra, nästan för bra. Hade ju tänkt plugga ett tag men var för trött. Jaja, går det illa på tentan så är det ju bara att göra om den. Det värsta som kan hända är att min stolthet blir sårad, för det skulle den bli om jag inte blev godkänd. Fråga mamma, haha! Jag kommer ihåg en gång när jag skulle ha biologiprov i högstadiet och att jag satt på golvet i mitt rum och läste och grinade för att jag kände sån press (från mig själv). När mamma upptäckte det så sa hon åt mig att lägga ifrån mig boken och komma och kolla på tv istället. En annan gång började jag gråta under själva provet (biologi eller kemi) för att tiden var ute och jag ville skriva mer och mer och mer... Nu har jag väl sänkt min ribba en aning, men godkänd vill man ju absolut bli. Förresten så är jag en av dem som inte har läst företagsekonomi B, som man egentligen skulle ha gjort för att ens få gå utbildningen, så jag tycker jag är rätt så duktig ändå. ;)

Nä, får väl ta och se till att plocka ihop alla nödvändiga papper och böcker och kolla igenom lite grejer innan jag gör mig iordning. Efter skolan blir det möte med en PT på Sats, dock bara 20 min samtal denna gång, men jag ska kanske passa på att träna före eller efter, får se.

VG

Hellu!

Guuud vad jag hatar att sluta 16.00! Bara en halvtimma tidigare skulle göra stor skillnad. Jag har ingen energi efter lunchen. Undrar hur det ska gå imorrn på ekonomitentan... Idag hade vi engelska, det var inte så farligt, fick mest sitta och försöka sätta in rätt ord (affärsengelska) i meningar och sånt.

När vi slutade kom Christina och berättade att hela klassen hade klarat affärsjuridiken. Vi skyndade oss ner till "receptionen" för att få veta betygen. Jag fick VG! Så j-a gött! Fan vad jag e bra!

Får väl ta och se till att plugga lite mer till morgondagens... Bläää!

Blir tårögd när jag läser ett sms jag fick igår, av lycka alltså. ♥

Trött och frusen

Hmmm... Det har inte blivit så mycket pluggande alls. Förvånande va!? Jag har dock sett till att jag äntligen lärt mig periodiseringar! Skiiitbra! Hade bara ett fel, ska kolla med nån av klasskompisarna imorrn hur man ska tänka, jag trodde nämligen att det skulle bli 10 000 men i facit stod det 20 000... Jaja...

Gaaahh, varför är det så kallt här hemma? Kan de inte sätta på värmen snart? Eller är det jag som behöver lufta elementen? Tror inte ens jag har en sån där nyckel.


Tänkte faktiskt ta kort på håret redan i fredags, hade till och med kameran i väskan, men det blev inte av helt enkelt. Får väl ta en bild imorrn när det är fixat. Nu är iaf hårfärgen i pannan borta... ;)

Å för alla som missat det så ska jag faktiskt träffa Sara i veckan, vi har bara inte bestämt dag ännu... haha! Men onsdag och torsdag skulle jag tippa.

Nä, nu ska jag nog krypa ner under täcket. Det är antingen det eller ta på sig ett antal lager kläder till... Man skulle haft en varm Fredrik i sängen... ;P ♥

Har inte börjat än...

Jaaa... jag ska plugga, snart... haha. Måste sätta mig och fixa med räkningarna oxå, usch... Som Katarina brukar säga, vi ekonomer har väl kanske inte den bästa kollen på vår egna ekonomi. Kan inte göra annat än att hålla med.

Jag är iaf sjukt glad att min mormor hjälpte till att sponsra min hårförvandling. Gina fixade till utväxten, gjorde slingor som sedan tonades och sen klippte hon ur mitt hår lite, önskar man hade råd med sånt minst en gång varannan månad...

Vad händer i veckan då? Imorrn ska vi börja med engelska i skolan, ujujuj, det va länge sen sist. Sen på tisdag är det tenta på eftermiddagen och efter den ska jag träffa en tjej på Sats och prata lite om min träning. Sen är det nog inte mycket mer som händer, jobbar fredag, lördag och missar Julias kalas. ;(

.......

Har jag sagt att jag älskar mitt hår!? ;D

Efter 4 kommer 5, eller 6...

...det beror lite på hur man räknar... ;) 5 månader idag alltså, om man räknar på mitt sätt. Egentligen är det väl inte så noga med räkningen, jag är bara glad att du finns. ♥

Igår blev det alltså Ladies Night med mamma och hennes kompis Yvonne. Vi började med middag på La Cucaracha, inte helt fel. Sen bar det iväg till Globen, bara en massa "kärringar" överallt. :) Och hur bra är det bär det gäller toaköer? Visserligen hade de ändrat skyltarna så att alla toaletterna var tjejtoaletter, men på de som hade pissoarer fanns det ju bara två toaletter så det tog ju tid ändå. Men men... Showen var väl rätt bra, jag hade dock önskat lite mer humor och lite mindre Martin Stenmark. Fick en smärre chock när alla började sjunga med i "Sjumilakliv", är det bara jag som fullkomligt hatar den låten? Det roligaste var iaf när Kjell Bergkvist plötsligt dök upp på scenen och överraskade och hånglade upp Martin. Det mest pinsamma var Matte från Bygglov som kom ut och sågade lite i bar överkropp, och tjejerna bara skrek, det blev lite förlöjligande på något sätt, men man får väl se på det med humor antar jag.

Fick sms från Helena igår, min gamla kompis från grundskolan. Hon fick ju gå in på Jason Mraz i mitt namn eftersom jag stod på gästlistan. De hade kommit in utan problem, så nu väntar jag bara på en rapport om hur det var. Hon var jätteglad eftersom hon hade velat köpa biljetter men då var de slut. Kändes bra att kunna göra någon så glad.

Jaha, nu är det väl bara att sätta sig och vänta på att fler vinster ska trilla in... haha, nä nu har jag nog fått min del för en bra tid framöver... men man kan ju alltid hoppas... ;)

Får väl ta och plugga lite nu, tenta på tisdag, hua... Borde ta mig till gymmet oxå, får bli lite senare.

Några nyanser av brunt forts...

...piffat. Är på väg in till stan för Ladies Night. Har fortfarande en biljett kvar, men men. VIP-kväll med goodiebag för Hanky Panky på torsdag kväll, men ni är väl inte intresserade? ;P Ska kolla upp om jag fick ta med nån. Puss på er!

Några nyanser av brunt

Blev riktigt snygg i håret igår, tack vare söta Gina på Bobby's hårstudio. Fast Fredrik sa att jag alltid ser bra ut, haha. ;) Det blev iaf en trevlig kväll med vin och god mat hemma hos hans föräldrar. Nu har jag varit hemma en snabbis och duschat och...

I like you

"I liked you the first time we met, and it just grows and grows and grows..." ;)

Paketet

"Vad har du gjort?!" Haha, så lät jag när jag pratade i telefon med Fredrik igår eftermiddag. ;D

Vid 19-tiden ringde morfar och sa att han och mormor skulle komma och hämta mig så att vi kunde hämta paketet som fanns hos UPS i Bromma. Min mormor och morfar är världens bästa, de ställer ALLTID upp, det spelar ingen roll vad det gäller. Jag var glad att jag slapp åka kommunalt, för det låg lite off och det var rätt mörkt. Kan tänka mig att bussarna inte hade gått alltför ofta heller.

Så vad var det i paketet då? Jo, denna:

   
Så fin! ;)

Grejen är att jag frågade Fredrik häromdan om han ev hade någon gammal mp3spelare som låg och skräpade. Jag ville ha en att ha på gymmet, för att slippa gå runt med mobilen där. Så vad gör min underbara pojkvän? Jo, han köper en åt mig! I smyg! Han är väääldigt bra på det där med överraskningar... ♥ Typ bäst! Tyckte han va lite knäpp häromdan när han frågade om min adress, då det hade visat sig att min gamla Ume-adress stod kvar på hitta.se... haha. Han sa att han skulle skriva in den i mobilen så att han hade den om han skulle åka taxi hit...

Idag har det varit en väldigt lång dag. Jag var riktigt trött imorse när Fredrik gick hemifrån, men jag visste att jag var tvungen att göra mig iordning om jag skulle hinna. Det är rätt skönt att åka från Sätra för då kan man åka lite senare iaf.

Träffade Marzena på bussen, vi hamnade mittemot en asjobbig alkis så det var bara att resa på sig och ställa sig vid dörren istället, men det är ju bara en hållplats till skolan, som tur är.

På förmiddagen hade vi affärssystem. Det är rätt kul tycker jag, idag höll vi på och registrerade kunder, gjorde ordrar, fakturerade och registrerade betalningar.

Det blev en riktigt dålig lunch idag, de har inget bra utbud i skolan... Men men, ska försöka handla hem lite som man kan göra matlåda av till nästa vecka.

Sen hade vi ledarskap och organisation, eller vad man nu ska kalla ämnet. Det var väl ok, men jag var sååå trött. Slutade inte förrän vid 16. Vi som brukade ha en massa dagar då vi slutade 12... Usch ja... Jag åkte iaf till Globen. Fick sällskap av Noche som skulle till jobbet på McDonalds där.

Jag gick bort till Aftonbladet och hämtade ut biljetterna sen kollade jag litegrann i några butiker. Åkte till Hötorget och kollade runt lite men hittade inget, vilket kanske var bra. Jag var inte hemma förrän vid 19-tiden.

Så det blev inget gym idag. Det var ju lite synd. Men imorrn ska jag åka dit på morgonen tänkte jag. Sen hem och fixa lite och så innan jag ska tillbaka till V-by för att bli lite piffad. ;) Efter det bär det iväg till Sätra. Fullspäckad dag med andra ord, men det ska bli trevligt.

Nä, nu ska jag fixa ansiktsmask, städa och diska lite (ser ut som shit här...) och sen blir det senaste avsnittet av One Tree Hill innan jag ska sova. Hmmm... Tänk om jag inte kommer upp imorrn? Får försöka att inte komma i säng alltför sent... Kanske spara OTH till imorrn? Får se...

Puss på er!

;D ;D ;D

Sådär, nu har jag varit ute på en promenad med Annika. Ska snart iväg oxå...

Och vad hände idag när vi satt och hade affärssystem? Jo, mobilen ringde. Okänt nr två ggr i rad. Tredje gången svarade jag och gick ut. Det var från Aftonbladet! Jag har vunnit 4 biljetter till Ladies Night i Globen på lördag! Så nu har jag typ gett bort Mraz-biljetterna till en gammal kompis.



Å när jag kom hem så låg det en skum lapp i brevlådan, från UPS. Så snart ska morfar och jag åka och hämta ett paket, som verkar vara från Fredrik. Han vill inte säga vad det är... ;) Spännande! Bara sådär lixom! Så kan man väl inte göra?! Jag är iaf hur glad som helst! Ska åka hem till honom sen och kolla fotboll oxå.

Som sagt, en väääldigt bra dag! ;D

Insane

Den här dagen är helt sjuk! Fast på ett bra sätt. ;)

Jag vann, igen... :)

Gaaahh! Helt slut... Men det har varit en rätt rolig skoldag. Var helt lyrisk på ekonomilektionen eftersom jag fattade allt för en gångs skull, förutom Birgittas fina ritning...

Var hemma hos mormor och morfar och hämtade en kasse som mamma lämnat där. De såg till att jag fick lite mat oxå, köttekaker med potatis... ;)

Nu när jag kom hem så upptäckte jag att jag vunnit biljetter till Jason Mraz konsert på lördag. Jag är väl inget större fan precis, men konsert är väl alltid nice. Är nån sugen så får ni väl hojta... först till kvarn typ...

Såg att jag ju inte alls ska på möte på Sats på fredag, vi bestämde ju tisdag nästa vecka. Fast nu har jag bokat in en annan grej istället... ;D

Usch, vill inte vara såhär trött. Känner mig sur och grinig, typ gråtfärdig, utan större anledning... Bläää!

1 mil

Snart läggdags. Håller på och förbereder en matlåda till imorrn.

Det blev ingen träning direkt efter skolan, jag var jättetrött och hungrig. Men runt 20-tiden kom jag till slut iväg. Det blev 65 minuter på "crossrampen", en hel mil! Känns så skönt att komma igång igen. Ska satsa på tre pass i veckan, mer är ännu bättre, två är minimum. Hoppas jag lyckas hålla detta, det borde gå... På fredag ska jag träffa en personlig tränare för ett 20 minuter långt samtal om min träning. Sen får man boka in två träningspass med henne oxå, det ingår i kortet, skitbra tycker jag. ;)



Nu är laxen klar, luktar typ fisk i hela lägenheten... kul...

Goodnight, sleep tight, don't let the bedbugs bite! ♥

Fan vad jag e bra!

Gomorron!

Väldigt trött är jag, lär ju bli ännu värre under dagen.

Igår var jag superduktig och spenderade drygt en timma på gymmet! Jag har ju skaffat guldkort på Sats! ;) Fan vad jag e bra!

På kvällen var det meningen att Fredrik skulle komma över. Jag höll på och städade och fixade mig medan jag lagade mat. När jag satt och åt ringde syrran. Vi har ju inte setts på 1,5 år så vi pratade rätt länge, närmare bestämt 2 timmar. Medan vi pratade kom sms från Fredrik som undrade om jag kunde komma till honom istället. Fick försöka fixa och packa medan jag pratade med syrran. Kom hemifrån vid 22-tiden...

Väl hos Fredrik kollade vi på en film innan vi gick och la oss. Det var mysigt att ses, det blir ju inte så himla ofta. Längtar efter en lugn morgon då ingen av oss ska iväg någonstans.

Min väska kommer att spricka... Har ekonomiböckerna med mig och bara de väger ju flera kilo. Sen har jag packat ner träningskläder oxå, hoppas på att orka med ett gymbesök på vägen hem.

Söndag

Hallå där! Orkade inte blogga igår. Jobbade hela dagen och sen gick jag och la mig rätt så tidigt. Hade tvättstugan nu på morgonen, skönt att ha det överstökat.

Den brittiske mannen var och handlade igår med. Jag satt ju i samma kassa så han undrade om jag ens hade gått hem där på fredagen, haha. På säkerhetsutbildningen pratade vi om arga kunder, och vi sa att vi möter dem ofta. Men när jag tänker efter så var det länge sen jag hade en riktigt arg kund, nästan alla har varit glada och trevliga de senaste passen. Det värsta är nog inte de som är arga, utan de som tappat talförmågan och bara glor på en... sånt är störande, gör inte så när ni handlar!

Den kommande veckan blir det bara långa skoldagar, jag som är bortskämd med att iaf ibland få sluta 12... but nooo... Jaja, ledig på fredag iaf. Då har jag ett möte inplanerat och sen på kvällen ska Fredrik och jag på middag hos hans föräldrar, trevligt!

Dagens...

status: trött, stressad över att tiden aldrig räcker till

humör: ändå rätt glad

tenta: tror att jag blev godkänd...

kändisspaning: före detta förbundskaptenen Tommy Söderberg, på jobbet

favoritkund: den brittiska äldre mannen, alltid trevlig och pratig, på ett bra sätt

middag hos alla Hässelbyfamiljer: vad trodde ni, tacos såklart! Själv har jag inte ätit det sen i mars...

utstämpling: 20.11

utsläppning från jobbet: ca 20.29... 18 obetalda minuter, så j-a dåligt!

nödvändiga: rödvin, litegrann. sover förhoppningsvis gott sen oxå.

otippade: min lägenhet skulle tydligen ha kostat 450 000 kr om jag hade velat köpa, är inte det billigt?

promenad: imorse 05.40-06.15, var tvungen att rensa huvudet inför tentan

utsikt:
 på väg från skolan till Slussen

väder: det va ju soool! jag hann njuta en liiiten stund bara.

längtan: söndag... söndag söndag söndag!

ångest: lämna sällskapssjuk Tilda ensam

buss-sällskap: Felicia

tanke: jag är lycklig, även om vissa saker är skitjobbiga, så är jag gladare, varenda dag, än jag varit på väääldigt länge. en skön känsla ;) ♥

sms: "på söndag kan jag nog komma..."

frustration: att inte va ledig när kompisar ska dricka vin... fast jag hade nog inte orkat iaf... men ändå!

filmtips: Lilja 4-ever på tv imorrn (lördag) och Pay it forward på tv på söndag, se om ni inte sett!

läggdags: snart...


At work

Är på jobbet nu. Det går faktiskt över förväntan, inte alls så trött och grinig som man skulle kunna tro. Men jag körde en fuling nu på dagen så att jag fick lite vila. Somnade dock aldrig och jag vet inte om det var helt ok, men jag hade nog varit rätt tjurig annars så...

Förresten så är det väl klart att man är glad när man bara har trevliga kunder. ;) Va till och med en förut som frågade om jag inte hade gått ner väldigt mycket i vikt. Jag bah "Eeehhh, mjaaa... Sen jag började här så har jag väl det... men nu vet jag ingenting om..." Jaja, trevligt var det iaf! ;D

Nä, slut på rasten.

Och jag tror förresten att jag blir godkänd på tentan, men vad vet jag.

Skratt

Fan! Önskar man hade pengar så man kunde gå på A RAW late night imorron kväll på China teatern, 245 spänn är inte mkt, bara när man inte har dem. Är väldigt sugen på humor just nu. Den 6 oktober är det ju annars 20 års jubileum för Norra Brunn, kunde ju oxå va kul. Får se om man har pengar till det, och om nån vill hänga med. Jag vill skratta, massor, så jag får ont i magen och i käkarna. ;D

Om man ändå fick sova

Ett inlägg till bara, innan jag fortsätter med det jag SKA göra...

Den här hösten ska jag se till att ta tag i saker, på en gång, eller i alla fall när jag börjar störa mig på dem så mycket att de upptar halva min vardag, som vissa saker gör... Så typiskt mig, det måste det bli ändring på.

 Här är förresten min nya skjorta, från H&M. Skitsnygg! Det är bra med konto där, konstigt bara att min skuld aldrig minskar, haha. Den är dock liiite tight, men det ska jag fixa. Ska alltså klippa upp och sy om, så ni inte trodde något annat. Moahahaha!  ;) Jag tror jag är lite för trött nu. Min humor blir ännu sämre än vanligt.

Nä, nu tillbaka till boken. Måste nog även fixa en matlåda till imorrn för det är inte mycket pengar kvar på kontot och jag måste köpa kattsand någon av de närmsta dagarna.

Puss och gonatt på er! ♥ Hoppas jag överlever morgondagen. Wish me luck! ;)

Mer än halvvägs i alla fall...

Gaaahh! Två kapitel kvar. Klockan är jättemycket och jag är sjukt trött. Tycker dock att jag har varit väldigt duktig för en gångs skull, när det gäller pluggandet. Sov iofs en timme längre än planerat imorse. Sen pluggade jag ända fram till jag skulle bege mig till V-by och möta upp mamma, bortsett från dusch och piff. Vi fixade det vi skulle, yey! Sen mötte vi mormor så vi åkte hem till henne på fika, dock åkte vi hit och hämtade mina papper och min bok först, så jag pluggade medans vi fikade.

Sen blev det mera plugg när jag kom hem, med en paus för promenad med Annika. Efter det så har det gått lite trögt, mest för att jag är trött.

  
Såhär bra har andra det när jag sitter och läser... Hon tyckte inte det va kul att bli fotad och gömde ansiktet under tassen... ;) "Låt mig va!"

Nä, jag längtar till söndag... Inget jobb och ingen skola, på en hel dag! ;P
 

Kväll

Jaha, då var det väl läggdags då. Kanske lika bra att försöka sova så att man kommer upp hyffsat tidigt imorrn och kan sätta igång med pluggandet. Vet inte riktigt hur detta ska gå, men men...

Säkerhetsutbildningen var faktiskt rätt intressant, även fast man redan visste en stor del av det som sades. Fick sällskap av Maria både till och från jobbet, och vi hann med bussen på vägen hem, yey! ;)



Imorrn blir det alltså plugga hela dagen (yeah right...) plus ett litet ärende med mamma i Vällingby. :)

Ser inte fram emot fredag... Det kommer bli världens längsta dag, snacka om långfredag. Nä, ser mer fram emot nästa helg. Löning, ledighet och en inplanerad middag. Kanske utgång? Eller något annat skoj?

På en annan t-bana

Jag är sen. Har inte kunnat sova inatt så det var svårt att komma upp och sen gick allt i slow motion. Så jag är rätt trött och grinig, för att jag e trött, för att väskan väger typ 10 kg och för att jag måste till jobbet för utbildning ikväll... :(

......

Måste bara tipsa om Bellme. De flesta av er känner säkert redan till sidan, men har ni inte kollat in den så gör det! Varje dag finns en vara till försäljning till ett oftast ganska bra pris. Idag fanns t ex en parfym för 199kr. Jag hade gärna köpt en men måste vänta till jag får pengar. Mina små provflaskor är slut. ;( Varför kunde man inte få såna oftare?

......

Äntligen på väg hem från skolan. Kan ju säga att merparten av skolkamraterna i aulan skulle behöva skickas till Umeå för att lära sig lite om makt och kön... Är väldigt trött och har ingen större koll på vad läxan till imorrn är. Ska kolla OTH iaf, prio1!

Bläää!

Åh, jag mår illa! J-a pucko bredvid mig på t-banan som äter övermogen banan... Klarar inte av lukten såhär tidigt på morgonen, eller någonsin. Va samma sak på förra affärsjuridiken. Vad är det med folk? Ät gröna bananer! ;P Jag e trött, vill bara sova.

Inte den skarpaste kniven i lådan...

Nu ska jag titta på nyaste avsnittet av The Hills! Brody och Doug har hamnat i finkan efter en blöt natt, spännande... ;)

Måste bara visa detta klippet från ett tidigare avsnitt. Stephanie Pratt... Hur dum får man va egentligen? Jag garvade massor iaf. :D Men vaddå, hamstrar förvandlas väl till marsvin när de blir tillräckligt tjocka? Ehhh...?



I think I'm a little bit...

Lykke Li på Kägelbanan den 12:e december hade inte heller varit helt fel...


Bild: Luger.se

Jag e nog a little bit jag oxå... ♥ Fast det visste ni nog redan... ;)

Bloody Mother ******* Asshole...

Jag är väldigt sugen på att gå och se Martha Wainwright på Nalen den 12 oktober. Elin ska ju ev (inte alls bestämt ännu) komma den helgen och hon gillar ju henne. Hade varit kul med en konsert. Men vi får se, inget är bestämt ännu. Gillar iaf hennes låt Bloody Mother Fucking Asshole, den är bra när man är arg, haha.


Bild: Nalen.com

Jag har bestämt mig

Nu har jag varit ute på promenad och kommit fram till en sak. Hoppas bara att jag får hjälp att komma igång. I need it really bad.


Wiiieee!!!

Kom på mig själv med att sitta och fånle på t-banan nu på morgonen. ;) Bra början på veckan!

Det var mysigt igår. Vi handlade mat, som Fredrik lagade, såklart. Jag erbjöd mig faktiskt att hjälpa till men han sa snällt att det nog går snabbare om han gör det själv. Och jag har ju sett honom laga mat, så jag kan inte göra annat än att hålla med. Såg på filmerna Get Smart och Shutter oxå. Den sista var lite läskig, speciellt eftersom nån somnade bredvid mig. Satt och höll krampaktigt i hans arm, haha.

Fick inte mardrömmar förrän på morgonen och det var precis innan klockan ringde, så jag var rätt glad när den gjorde det. Lite senare när jag stod inne på toan, ensam i lägenheten, öppnades toadörren sakta sakta... och där stod två katter som undrade vad jag sysslade med. ;) De är så söta, följer efter mig och ska hålla koll på mornarna.

Nu är jag i skolan och ska ha affärssystem och sen ekonomi. Idag har jag t o m fått matlåda med mig, värsta bra! :) Hade dock lust att även lägga in ekonomiböckerna i kylskåpet när jag var nere vid cafeterian, de väger sjukt mycket! Alla ekonomer kommer ha dåliga ryggar i framtiden...


Söndag

Den kommande veckan ser jag inte så mycket fram emot. På onsdag har vi en obligatorisk utbildning på jobbet, om säkerhet och sådant. Det är ju iofs jättebra och vikigt, men frågan är om vi ens får betalt, hoppas verkligen det för jag skulle egentligen behöva plugga till tentan i affärsjuridik som vi har på fredag. På fredag har jag alltså tenta på morgonen och sen ska jag direkt till jobbet och jobba asset av mig... kul dag, NOT! Sen jobba lördag oxå, blä.

Imorrn har jag affärssystem och ekonomi, två ämnen som just nu blandas ihop väldigt lätt eftersom vi sysslar med ungefär samma saker i båda, fast i olika program. En bra grej är att mammas kille har startat ett företag och nu kanske ska använda ett av de systemen som jag kan, så då kanske det finns möjlighet att få tjäna lite extrapengar inom kort, hoppas hoppas. Vet ju inte alls hur det ska gå i december, får bara lön då, vilket kanske är 2000-3000 kr... Räkningarna brukar väl va runt ca 5000... Ska man öka på sitt banklån igen eller? Känns så j-a trist. Tror inte det går att jobba så mkt extra i november då jag har projektarbete större delen av den månaden och då kan det va väldigt svårt att planera. Gaaahhh!!!

Nu ska jag packa väskan och bege mig till Sätra. Skönt med en myskväll innan den jobbiga veckan börjar. ;)

Tid

Det är inte bra med för mycket fritid. Konstaterade nyss att jag mådde fruktansvärt dåligt vid den här tiden förra året. Den här helgen har oxå varit lite så, utan att det har varit någons fel. Kan det va hösten i sig som påverkar en eller? Eller alla måsten som helt plötsligt dök upp igen efter semestern?

Vi diskuterade det förflutna på msn häromdan...

Elin: Du har haft din del av idioter.

Jag: Mmm...

Jag trodde inte att du fanns


Kom iväg på en promenad tillsammans med Annika nu på kvällen. Det var trevligt, och skönt att komma ut. Blev dock en aning avis när jag mötte Maria, från jobbet, på perrongen i Hässelby Strand. Hon skulle på middag och hade med sig vin, fuckis! ;) Men men, promenad är ju bra, hurtigt om inte annat.

Nu ska jag snart bädda iordning sängen och gå och lägga mig. Känner att jag behöver sömn nu.

Skönt att det bara va lördag idag, jag hade ju fått för mig att det va söndag... haha! Hoppas på lite ♥ imorrn... eller nä, mycket ♥!


Inge bra

J-a skitdag...


Sömnlös natt

Blir inget Skansen idag. Cissi kände sig hängig, å vädret är ju halvdant och jag har legat sömnlös hela natten, så det var väl lika bra.

Har försökt sova lite nu på förmiddagen, men det går inte alls. Det finns ju sååå mycket att oroa sig för och grubbla över... är det inte det ena så är det det andra. Dumma hjärna. Man kanske borde göra sig av med ett antal hjärnceller? Kanske blir bättre då?

Mina ballerinaskor gick sönder igår. Funderar på om jag ska åka upp till V-by och se om de har några kvar. Är ju inte precis säsong för ballerinaskor men jag tyckte väldigt mycket om dom, och om de finns så kostar de typ 50-100 kr, helt ok. Men får se om jag kommer iväg.

Ett ganska bra kort, egentligen...

Fick mitt nya csn-kort idag. Var inne på hemsidan och kollade lite. Man har ju ganska många och ganska bra rabatter som man aldrig utnyttjar. Min favvorabatt just nu måste vara den på 40% på Hair Studio, önskar jag kunde utnyttja den. Vore så underbart att få klippa topparna och göra en färgning/toning på salong. Mitt hår är sååå risigt just nu, typ sönderfärgat... Bra där... Och häromdan frågade Erivan i skolan om jag är superblond i vanliga fall för hon tyckte det såg ut som det i min hårbotten. Eeehhh, nope... Det kostar iaf från 1150 kr, med 40% rabatt är det 690 kr, det låter väl billigt!? I wish...



Andra bra rabatter är 20% på Laredoute (fast där hittar jag aldrig något...), 10% på Nelly (mkt fina kläder men en del är lite väl dyrt), 400 kr rabatt på mobiltelefon på ThePhoneHouse. Sen fanns det en massa rabatter hos t ex tandläkare och restauranger, bra bra! Då ska man ju se till att utnyttja detta oxå...

Stan

Trodde ett tag att jag inte skulle ta mig in till stan, men så pratade jag med Cissi och vi bestämde att vi skulle ta en fika så jag kom iväg till slut. Det var lite kul när jag lämnade tillbaka stövlarna för när tjejen i kassan plockade ur de tre paren ur påsen så tänkte jag att "fan de va ju rätt snygga..." haha. Får väl se om jag hittar något annat par som jag hellre vill ha eller om jag går tillbaka och köper de jag lämnade tillbaka. Jag vet, jag e knäpp...

Det blev iaf latte/varm choklad i solen i Kungsan. Sen kollade vi runt en stund men hittade inget. Vid plattan var det fullt med stånd med mat och prylar från olika länder, lite kul.

Nu är Fredrik på kryssning, skulle jag oxå vilja va. ;) Synd att man inte hade mer pengar för då kunde jag bett honom att köpa parfym åt mig. Eller så kunde jag oxå ha åkt iväg nån dag! Hoppas på att få se honom imorron kväll, men vi får se.

Imorrn har Cissi och jag planer på att bege oss till Skansen, om vädret tillåter. Mysigt! Hojta om ni e sugna på att följa med!

Bild: Björnhona. Foto: Tina Reinhed.
Bild: Skansen.se

........

Har fortfarande inte tagit mig till duschen. Pratade med Elin på msn. Hon är så klok och omtänksam. Hoppas besöket i oktober blir av, det vore så kul!

   
Elin och Nilas, jag och Elin, John och Elin (en aning förvrängda...)

Att eller att inte...

Affärsjuridiken igår var riktigt intressant och rolig. Vi pratade om upphovsrätt, skadestånd och lite försäkringar och sånt. Visst svävade diskussionen iväg ibland, men det var kul. Vår "lärare" är typ advokat eller något liknande och är väldigt insatt och engagerad i sitt yrke. Det var väldigt underhållande igår när han blev så frustrerad över att en tjej inte fattade vad han menade så att han stod och hoppade upp och ner, haha.



Vi hade även en diskussion om nedladdning. "Ni vet väl att det är olagligt?" En väldigt underlig kvinna någonstans bakom mig började prata om att man borde kunna "spärra" filmer från att gå att lågga ut på nätet... hon verkar inte riktigt fatta hur det funkar. Hon jämförde det hela med spärrade videoband, ni vet det där att om man pillade bort den där lilla flärpen så gick det inte att spela över filmen. Grejen är att det var ju bara att tejpa över det lilla hålet, så gick det ju igen sen. Den där kvinnan var även väldigt emot Facebook, fast jag tror inte ens hon vet vad det är. Hon tyckte man skulle "umgås på riktigt" istället. Ja för det går ju sååå bra. Jaja, konstig va hon iaf, skulle sitta och kommentera ALLT!



Det finns ju många anledningar till att inte gilla Facebook, men det betyder ju inte att man inte är medlem... ;)

Dagens planer

Gomorron!

Det va väldigt trevligt igår. Blev dock inte så sent, jag var hemma vid tolv.

Idag ska jag nog försöka ta mig in till stan och lämna tillbaka stövlarna. Har bestämt mig för att försöka hitta ett annat par i den färg jag verkligen vill ha istället, typ bruna men varken för ljusa eller för mörka. Bör väl även försöka plugga lite affärsjuridik... får se hur det går.


Ledig!

Äntligen är det helg! Yey!

Nu ska jag snart åka in till stan och dricka viiin!!! ;P


Onsdagkväll

Gaaahh! Vad klockan är mycket helt plötsligt. Varför går eftermiddagarna och kvällarna så fort? Fast det kan ju iofs bero på att jag somnade och sov bort 3 timmar förut... men det var rätt mysigt för Tilda kom och sov vid min mage. ;)

Affärsjuridik imorrn igen. Helt ok, fast det är lite jobbigt att sitta i aulan. Vi har dock väldigt korta pass (nån dryg timme) och sen ganska långa raster. Plus att vi slutar runt 14.30 och inte 16.00 som det står på schemat. Och när vi slutar imorrn så är det helg! Yey!




?

Stand up Comedy någon dag kanske? Eller är det bara jag som tycker sånt är kul? På SysteroBror är det ju billigt inträde, iaf för mig som är student! ;) De har show på onsdagar, bara så ni vet... ;P

Tiden går fort...

Någon (läs jag) var nog väldigt förvirrad imorse. När jag kom hem nu var bara ena låset i dörren låst (tur att jag inte lämnat dörren helst olåst!) och lampan i rummet lyste. Var nog lite trött trots allt.

Hade ekonomi idag och tiden gick jättefort faktiskt. Det var rätt kul trots en del fel. Vi var ett par stycken som satt kvar över tiden så att vi blev klara. Kan vara skönt till nästa lektion. Jag tror jag börjar fatta det mesta nu, har dock en del grejer som jag behöver öva mer på. Tror vi har tenta ganska snart oxå... Nästa fredag har vi iaf tenta i affärsjuridik. Bestämde idag att vi ska försöka sitta kvar på onsdag och hjälpa varandra inför den. Jag ska dock ha säkerhetsutbildning (kors i taket!) på jobbet, så jag får se hur länge jag hinner va kvar, fast jag tror den var rätt sent.

I mitt horoskop står det att jag ska samla dem jag tycker om omkring, jag försöker, tro mig... Sjukt sällskapssjuk av det här trista höstvädret. Ska det va så svårt att ens kunna klämma in en liten fika? Lät jag bitter nu? Flå't...

Schysst att jag trodde att det va tisdag idag... halva veckan är ju redan slut...

Varning!

Gomorron!

Inatt har jag sovit mycket bättre. Var dock lite kallt för jag och Fredrik vill alltid ligga åt olika håll så täcket räcker inte alltid till. Får gå upp till Cissi och hämta mitt extratäcke nån dag kanske. Skulle behöva köpa en filt oxå, men vill helst ha någon som inte drar till sig alltför mycket katthår.

Igår blev det thaimat och film, världens sämsta film! Vi kollade inte ens klart för den var så fruktansvärt dålig. På fodralet står det "Fantastisk" och "Årets bästa skräckfilm", yeah right... Se den inte. Det är rätt jobbigt att hyra film när man har sett det mesta, det är mest skit kvar att se då...

 
The Signal

Nu ska jag piffa klart och sen lämna tillbaka den sketna filmen på vägen till t-banan...

.........

Hellu!

Vi slutade redan vid 14-tiden, vilket var skönt för jag orkade inte lyssna på karln längre. Visst är det intressant, men jag klarar inte av flera timmar i sträck. Sitter bara och tänker på annat.

Dammsuger lite här hemma för det behövdes verkligen, speciellt i badrummet... inte bara Tilda som hårar.

Fredrik ska komma när han har varit och tränat. Sen blir det väl middag och filmmys, passar perfekt med det här trista vädret ute tycker jag.


Men först blir det nog ett nytt One Tree Hill avsnitt! Yey!

Why?

Oh dear God, varför satte jag mig här...?

Morgon

Trött, trött, trött... Å frusen... Har solen dött eller? Ser den inte någonstans.

Det funkar

Såhär i förkylningstider vill jag tipsa om denna:



Tack vare dessa små krumelurpiller minskades mina förkylningssymptom till nästan inga alls. Det funkar faktiskt! Kostar runt ca 100 kr på apoteket.

Dagens vill ha:

Den långa flykten (Watership down)

Ja, eller alltså... jag vill ju ha MASSOR med saker, men nu på kvällen satt jag och kollade lite på discshop och såg en gammal favvo. Har ni sett den? Den är så bra, iaf vad jag kan komma ihåg. Var på väg att beställa den men tänkte sen att jag nog behöver tänka lite mer på vad jag köper... Fast den kostar bara 49 kr... men så tillkommer ju frakt. Eller så kan man köpa den och två andra filmer för totalt 99 kr plus frakt, men då blir det ju ännu värre, haha. Jaja, får väl bli senare, fast nu fanns det bara en kvar i lager såg jag.

Imorrn har vi affärsjuridik hela långa dagen, så det gäller att komma i god tid så man slipper sitta längst bak och missa hälften. Får väl gå och lägga mig snart så jag kommer upp. Sov gott, söta ni. ;)

Dagen som nästan var över innan den börjat...

Gissa vem som hade 1,5 timme skola idag? Yes! Vi fick gå när vi var klara med uppgiften. Egentligen skulle vi ha haft klassråd klockan 12, men eftersom vissa var klara redan vid 10-tiden så flyttade vår lärare på det.

Åkte in till stan och såg till att byta mitt 30-dagars kort mot ett studentkort. Shoppade lite skor/stövlar oxå, men får se om jag verkligen ska behålla alla paren... Man har 30 dagars öppet köp så jag har gott om betänketid.

Åkte sen till mammas jobb och hängde där en stund tills hon slutade. Vi åkte till Barkaby, shoppade lite nödvändigheter på Rusta, snälla rara mamma betalade eftersom jag shoppat skor för mina pengar... Haha, nä så illa är det väl inte riktigt, men mamma är en stor hjälp.

Nu är jag sååå trött. Jag sover inte ordentligt på nätterna. Tror jag känner mig stressad när jag vet att jag ska upp morgonen efter. Därför ser jag fram emot min långa helg denna vecka!

Ska nog vila lite nu, sen plugga...

Ny design...

Jag ska få ny design här i min blogg! Fiiifaaen vad nice! Yey! Detta tack vare denna tjejen. Jag är så sjukt tacksam, och glad! Önskar jag själv var duktig på webbdesign och sånt, men icke...

..........

"Du fick 24 rätt av 30 möjliga

Grattis, du kan massor om sex och har troligen ett genuint sexintresse också..." Hahahaha! Ja... såhär kan man roa sig en tråkig söndagkväll. Jag är tydligen en riktig porris! Moahahahaha! ;P

Jag är så himla seg. Somnade förut och orkade sen knappt ta mig ur sängen. Tragiskt. Man blir deprimerad och förlamad av den här kylan. Nån som vill ses i veckan? Kanske äta middag på stan?


Freezing

Det är sååå kallt här hemma. Nästan så att man vill krypa ner i sängen och ligga där resten av dagen, känns dock inte så produktivt, men men... 

Ska nog ta och göra färdigt läxan vi har till imorrn, den är nästan klar. Sen snurrar lite olika planer i huvudet, film? promenad? thai-mat? Får väl se vad det blir.

Imorrn slutar vi senast 13, skööönt!

Me and she

Jag dog...

Spindeln insåg till slut att det skulle bli en sån där kväll som hon hatar. Hon diskade, gjorde rent i kattlådan, tvättade av sig sminket, tog två insomningstabletter och gick och la sig. Dock vaknade hon vid 04.00, troligtvis för att hon druckit kaffe tidigare på kvällen (för att hon skulle piggna till...). Strax före 05.00 gjorde ett samtal henne lite gladare, men det tog ändå en bra stund innan hon kunde somna om igen.

Eller om det var tvärtom...?


Lördagkväll

Jag har typ abstinens... Jag som inte ens gillar att gå ut i vanliga fall. Skumt... Får se hur det blir, väntar på svar. Känns som att det säkert blir negativt, men än finns det hopp.

Jag har stängt in en spindel, under en ljuslykta. Nu vågar jag inte lyfta på den... Spindeln är STOOOR! Och ÄCKLIG! Usch...

Bara en sak till, en viktig sak

Blev bara så j-a arg och ledsen när jag läste detta nyss. Är självklart positiv till Miljöpartiets förslag. Men hur fan kan drygt 40% tycka att offret måste göra motstånd för att det ska kallas våldtäkt. Precis som Kristina Hultman skriver så är det vanligt att man blir så rädd och/eller chockad att man inte gör något alls. Detta måste ju vara vanligt i alla möjliga traumatiska situationer. Jag tror inte att man i förväg kan veta hur man skulle agera i en kritisk situation, t ex en våldtäkt, ett rån eller en svår olycka. Kroppen och hjärnan kan reagera precis hur som helst. Men det verkar inte de där 40% tänka på, för de har väl antagligen aldrig varit där. Lyllo dom.

Får väl ta och sova då, lite motvilligt

Linda vill inte sova

Linda vill inte jobba imorrn

Linda vill umgås med folk och dricka alkohol


Som en dikt, typ...

Fick en idé att jag skulle plocka ord, fraser eller meningar från låtarna i min playlist, sätta dem under varandra och på det sättet skapa en "dikt". Här följer ett resultat av låtarna nr 1-43: 

And I don't really care if ya think I'm strange
Just dance
Don't stop rocking
I never wanna see you unhappy
I'm ill with the thought of your kiss, coffee laced intoxicating on her lips
What you gonna offer now?

Don't sit there like some silly girl
Not waiting to die
You better watch what you say
No, I'm shy, shy, shy

Sommaren tog slut idag
Din nya kille är smart
Du skulle döda mig om du visste vad jag gör med dig i min fantasi
Your moves are like shiny confetti

Allt är rosa i Japan
På väg till ingenstans
You hope it don't get harmed, but even if it does, you'll just do it all again

Alla är galna
I don't care, I am free
Förlåt, jag trodde det var nån annan
Ensam är stark, vilket jävla skitsnack

My heart is still wide open
Shut up and let me go
Med sin rygg mot ett valnötsträd väntar hon på en dans
Where's the money?

Jag kommer inte älska dig för resten av livet
Du undrar vem som kysser henne nu
What's it gonna be, do you want me?

Nothing was the same again
Slow down, please, slow down

Ska man se ut sådär?

We kiss, we make up
A smile I've bought

Kom så får du hårt godis
Hard to resist
I liked it, I liked it a lot

Lev med det
Idioter
I can be bought

Say something funny, say something sweet, but don't say that you loved me
Jag vill bli din
Vi föll och vi faller

She should have gone home


Dagens...


Klädsel: Min Ica-outfit, lite hiphopstyle, haha
Hår: A good hairday, trots allt.
Frukost: Macka med "Danskt rågbröd", från Pressbyrån i Alvik
Lunch: Ganska trist färdigsallad med kräftstjärtar
Middag: Macka igen, ja jag vet, inte bra
Puss: Fredrik såklart ;)
Mys: Med Bollen (Fredriks ena katt) som låg hos mig i sängen efter att Fredrik hade åkt till jobbet, och sen mys med Tilda när jag kom hem från jobbet.
Humör: Glad, glad, glad, men sen några tjuriga tillfällen på eftermiddagen... Men fortfarande glad nu!
Bra-iga: Trissvinster, regnuppehåll och t-bane-tur. Det mesta var på min sida imorse.
Onda: Mensvärk och skrikande barn på Ica.
Que?: Kunden som snackade danska... Han skämtade och babblade och jag fattade inte ett skit, haha! Log och skrattade och låtsades som att han va jätterolig... Vet inte om han gick på det.
Låt: Just Dance - Lady Gaga, den ger energi
Kändisspaning: Farmor! ;)
Onyttighet i lunchrummet: Saltlakrits från viktväktarna, stod en hel låda framme, men de smakade typ halstabletter...
Orättvisa: Alla ska ut ikväll och jag börjar tidigt imorrn... Kan ingen rätta sig efter mig?

Fredag

Gomorron! Eller goddag kanske...

Verkar bli en bra dag idag, än så länge iaf. :) Har precis kommit till jobbet. Åkte från Sätra och var lite rädd att jag inte skulle hinna när jag missade en t-bana i Alvik. Men det gjorde jag. Hade dock varit skönt att ligga kvar i sängen imorse... fick iaf sova drygt en timme till efter att Fredrik gått, drömde dock en massa konstiga saker, haha.

Skulle ha gått ut imorrn, men det verkar inte bli så. Festen kan jag skippa, är nog ändå kanske lika bra tror jag. Men det hade varit kul att gå ut, kanske inte "UT-ut", men typ "ut..."... Om ni fattar... Fast jag vet ju inte ens om jag orkar, ska ju jobba först. Bläää!

Läggdags

Har fått lite gjort iaf, men nu måste jag snart sova. Skönt att vi har sovmorgon imorrn, men det hade varit ännu skönare att sluta 12. Fast 3 timmar skola ska man väl klara av oavsett... ;)

Free Orkut and My Space Sleep Well Graphics Glitters

Dålig shopping

Hej å hå!

Det blev bara en halvtimme affärsjuridik till efter förra inlägget. Begav mig sedan ut på stan. Hittade verkligen ingenting, väldigt deprimerande. Till slut gav jag upp och åkte till Vällingby. Var väl inte så mycket bättre där, men inte lika mycket folk. Hittade en blommig klänning på H&M, sen blev det lite nödvändigheter oxå. Skulle ju vilja ha skor/stövlar och byxor, men icke...

Annika håller på och fixar i sin nya lägenhet men behövde en liten paus, så hon kom till V-by så att vi kunde gå och äta middag tillsammans. Trevligt att få så nära till varandra. ;)

Nu ska jag fixa lite här hemma, ser förjävligt ut...

I skolan

Sitter i aulan och har affärsjuridik. Känns som att alla börjar bli rätt trötta nu. Fast vi hade nyss rast så vi håller väl på ett tag till. Sen blir det shopping! Om jag nu hittar något. Hoppas det.

"This is real, isn't it?"

"And if it's not I don't ever wanna wake up from this..." ♥

Nu har jag kollat på det efterlängtade första One Tree Hill avsnittet för säsong 6. Säsong 5 slutade ju med att Lucas ringde till någon från flygplatsen och frågade om hon ville gifta sig med honom. Nu vet jag vem han valde, och han valde rätt! ;) Jaaa, jag vet att jag e fånig, satt här och lipade till och med... haha Men vi kan väl iaf låtsas att det är lite charmigt?

Imorrn blir det heldag i aulan. Gäller att komma tidigt och ta en bra plats och sen måste man väl ha något man kan lämna kvar på platsen under lunchen så ingen ifrån någon av de andra klasserna snor den... de verkar ju ha en tendens att göra det...

Inspiration tack

Imorrn eller på torsdag blir det nog lite shopping! Såg att mina pengar kommer in på kontot imorrn. Behöver lite höstkläder. Ett par skor eller två skulle inte sitta helt fel heller. Får väl se hur det blir med den där skinnjackan...


Varma tröjor eller koftor blir väl ett måste, är ju alltid svinkallt i skolan. Inte kul att sitta och frysa en hel dag. Vet dock inte vart jag ska leta, har inte hittat så mycket tidigare när jag sprungit runt på stan. Såg iofs en stickad väst på BikBok som var snygg, har aldrig handlat där tidigare. Skulle prova den men provrummen var fulla med småflickor med hundra par jeans var, så jag gav upp. Hoppas mina kläder från H&M kommer någon dag snart oxå. Jobbigt att vänta, vill ha nuuu! Byxor vore trevligt att ha, det va länge sen sist... ;)

Om det är nån som har inspiration eller tips på någon butik eller något särskilt plagg, hojta! Annars såg jag en lila tajt catsuit på Tjallamalla, vad tror ni om det? Haha! Skulle se sååå kul ut på mig! Moahahaha! ;P

Helt paj...

Nu har vi haft lite fika här hemma. Jag va lite bullmamma (eller pajmamma kanske man borde säga) idag, kolla här:


Paj på G! Med hallon och blåbär.


Tadaaa!


Så typiskt mig att dränka hela pajen i vaniljsås... haha! ;)

The Hills

Har nu kollat på ett nytt avsnitt av The Hills. Drama drama drama, haha! Synd bara att avsnitten är så korta, bara 20 minuter. Den där Spencer är iaf hur creepy och vidrig som helst, tycker han påminner om någon. Jaja, sitter och väntar på att min mamma och min bror ska komma över på fika, vet inte vart de har tagit vägen. De skulle åka och storhandla och sen skulle de komma hit, men det va ett par timmar sen.


Spencer och Heidi från The Hills

Hur svårt ska det va!?

Finns verkligen härliga nyheter att läsa på aftonbladet.se idag. För det första så är det tydligen relativt vanligt att folk som redan är i en relation lever singelliv på nätet. Ok, prata med folk och så, det kan man väl förstå, så länge det är vardagliga saker man pratar om... Men typ en tredjedel av männen och en fjärdedel av kvinnorna har svarat att de är ute efter sex. Men va fan, gör slut först då!!! Hur svårt ska det va!?

Och nu till nästa nyhet. Männen kan nu skylla sin otrohet på sina gener. Bra där! "Förlåt att jag inte kom hem inatt älskling, men mina gener sa åt mig att gå hem med tjejen jag träffade i baren..." Ehhh...? Alla tjejer då? För det finns väl otrogna tjejer oxå? Ska inte de få något att skylla på? Nu får de vänner som varit otrogna förlåta mig men för mig handlar det om bristande omdöme, egoism och ren dumhet . Men det är mina erfarenheter. De som gjort så mot mig har velat ha både och, vilket inte funkar. Gör slut först! Än en gång... hur svårt ska det va!?

Ja... detta är tydligen ett väldigt känsligt ämne för mig... Ska sluta nu... ;P


.........

Är det någon som vill ha en katt? Jag vet inte vad det är för fel på henne men hon har gått runt och jamat konstant sen jag kom hem imorse, förutom ett par timmar när vi sov båda två. Dessutom dissar hon till och med de färska räkorna jag köpte åt henne. Hoppas hon tröttnar på att jama snart...

Klarade gårdagen bättre än vad jag trodde, fast jag mådde rätt illa mitt på dan för att jag var så trött. Efter skolan åkte jag till Fredrik. Hade inte sett honom på en vecka så det var mysigt. På kvällen var vi bort till Skärholmen för cykelaffären hade nattöppet med reapriser. Blev dock ingen cykel för de hade så konstiga försäljningsregler.

När vi var på väg hem igen och gick över busstorget i Skärholmen satt det folk i gula västar i buskarna och sköt duvor som satt på ett av husen. Jag började typ grina för jag klarar inte av sånt där. Det där ljudet när fågelkropparna träffade marken... nä... fy fan... Och alla dog ju inte på en gång heller, trots den höga höjden, var någon som låg där på marken och sprattlade. Mår illa bara jag tänker på det.

När vi kom hem igen blev det norsk skräckis innan vi gick och la oss. Den va helt ok, lite småläskig. Imorse gick vi upp tidigt för Fredrik skulle jobba. Själv åkte jag hem för jag är ju ledig! :)

Lovely

Vilken härlig morgon! Not! Blev väl 0,5-1 timmes sömn totalt inatt. Det gick inte alls. Konstigt nog gick det bättre strax innan jag var tvungen att gå upp... Å t-banan har haft stopp så den e full, tur att man bor i änden.

Sömnlös

Jag kan verkligen inte somna. Hur jobbigt som helst. Är jättetrött men kroppen vill inte slappna av, den är helt spänd och pulsen hög. Vad gör man? Kommer bli en väldigt jobbig skoldag imorrn...