Wiiieee!!!

Kom på mig själv med att sitta och fånle på t-banan nu på morgonen. ;) Bra början på veckan!

Det var mysigt igår. Vi handlade mat, som Fredrik lagade, såklart. Jag erbjöd mig faktiskt att hjälpa till men han sa snällt att det nog går snabbare om han gör det själv. Och jag har ju sett honom laga mat, så jag kan inte göra annat än att hålla med. Såg på filmerna Get Smart och Shutter oxå. Den sista var lite läskig, speciellt eftersom nån somnade bredvid mig. Satt och höll krampaktigt i hans arm, haha.

Fick inte mardrömmar förrän på morgonen och det var precis innan klockan ringde, så jag var rätt glad när den gjorde det. Lite senare när jag stod inne på toan, ensam i lägenheten, öppnades toadörren sakta sakta... och där stod två katter som undrade vad jag sysslade med. ;) De är så söta, följer efter mig och ska hålla koll på mornarna.

Nu är jag i skolan och ska ha affärssystem och sen ekonomi. Idag har jag t o m fått matlåda med mig, värsta bra! :) Hade dock lust att även lägga in ekonomiböckerna i kylskåpet när jag var nere vid cafeterian, de väger sjukt mycket! Alla ekonomer kommer ha dåliga ryggar i framtiden...


Kommentarer
Postat av: Cissi

Happy monday! :D

2008-09-15 @ 12:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback