Midsommar

Vi sov inte alls själva i torsdags. Vi delade lillstugan med Fredriks syster, hennes kille och deras katter. Fredrik snarkade som en jagvetintevad och ena katten jamade rätt högt lite då och då. Jag sov tre timmar natten till fredag. Så på midsommarafton var jag helt död och låg på sängen och stirrade upp i taket medan de andra hade femkamp. Kände mig lagom kul... men men.

Nu är det 14 arbetsdagar kvar innan vi åker. Känns som att tiden kommer krypa fram, iaf den här veckan eftersom det är lugnt såhär efter lön.

Nästa vecka har jag ett kundbesök alldeles själv, ska bli spännande, och kul! Veckan innan semestern lär flyga fram. Lönerna ska helst bli klara och bankfilerna ska vara skickade på fredagen när jag går hem har jag tänkt. Hoppas jag får iväg dem senast på morgonen så jag kan smita hemåt någon timma tidigare och packa klart. Fan vad jag längtar, ser till och med fram emot att åka t-bana och Arlanda Express den dagen, det är ju lite av charmen med att resa. ;)

Fick förresten skjuts hem idag, fast det tog nästan 1,5 timmar eftersom folk krockat lite här och där... Tycker de kan låta bli med sånt på eftermiddagarna.

Fast

Snart dags att lägga ner bloggen tror jag. Typ ingen som läser, och jag bloggar ju inte så ofta längre, plus att jag inte har så spännande liv jämfört med de yngre stjärnbloggarna. Men jag tänkte iaf se om jag kan lyckas blogga lite från USA, får se hur tillgången till datorer och internet kommer va. Klart att det finns internetkaféer eller datorer på hotellen, men man vet ju inte om man kommer hinna.

Idag hade jag möte med min chef och fick veta att jag blir fast i slutet av september! Fy fan vad skönt, nu slipper man oroa sig för det. Nu är det bara att vänta till november då vi flyttar till nya
lokaler och min resväg blir kortare.

Trött, trött, trött. Bara en dag till, sen fyra dagars ledighet. Välbehövligt. Trodde jag skulle ramla ihop idag. Inte kul att aldrig känna sig utvilad. Hoppas jag får sova på landet i helgen, fast där måste man ju dela lillstugan med någon... Första natten sover vi iaf själva! Thank God! Jag lär ju vakna vid 5...

Man kan tycka vad man vill om det kungliga bröllopet. Men det fullkomligt strålar om brudparet, de ser väldigt lyckliga ut. Och Victoria är sjukt j-a snygg i klänningen hon har på sig ikväll. Jag gillart iaf! Och liiite avis oxå kanske, på klänningen alltså...

Själv har jag redan hittat min prins. ;D

Glada människor

Ja, jag är uttråkad. Mer flashmobs åt folket! Alla blir glada! Love it! Gillar Sound of music-versionen från Belgien. ;)


Pojkband

Jag hitta precis en låt som ALLTID gör mig glad, 5ive Keep on movin'! ;)

Ok, snyggaste killarna i pojkbanden:

Take That - Jason

East 17 - Tony

Backstreet Boys - Jag sa alltid Howie, men Kevin va fan snyggare...

Consoul - Jag gillade Mattias men det går inte att hitta bilder, Helena gillade iaf Tobias, som sen kom ut som homosexuell.

5ive - Snyggast av dem alla! Jason Brown a k a J!   Gaaahh, jag får andnöd än idag, haha!

Om ni undrar vad som hände med NKOTB så gillade jag aldrig dom... Har jag missat några viktiga pojkband? Vilka är era favoriter?

Consoul

Fan vad jag saknar Consoul! Hahahaha! Kommer ni ihåg Do you the right way? Jag hann iaf se dem på några spelningar, lucky me. ;P De och mr Peter Andre... Moahahahahaha!


Mer musik

Jag hittade den! Vet ni hur länge jag har stört mig på att jag inte vetat vad den här gruppen eller låten heter. Jag kom bara ihåg hur videon såg ut. Den är inte helt fantastisk, men jag gillar den. Och nu hittade jag den av en slump. Lyssnade på Perfect Day på Youtube, den versionen med en massa olika artister, och så kände jag igen den här sångaren, och så stod det vad bandet hette. Nu kanske jag slipper ligga sömnlös på nätterna, haha.



Musik

Sådär ja, nu är brevet postat och jag har jordgubbar. ;)

Har läst att Roxette ska uppträda för kronprinsessan nästa helg, kunde de inte spela för alla istället. Det hade varit kul, Roxette är ändå Roxette, även om vissa människor hatar Per Gessle... Annars spelar ju Markus Krunegård på tisdag. Men är det sånt här väder så blir det ju lite kallt. Får se vad som händer. Man kanske borde ta sig in till stan någon kväll iaf, fast det är ju inte så jättemånga artister som faller mig i smaken. Går istället och längtar till Lasses spelning senare i sommar. Kanske till och med kan få med mig Fredrik för hans kompis och hans tjej ska gå och de köpte en extra biljett som nästan verkade avsedd för Fredrik, men han vill ju egentligen inte, trots att jag sagt att det finns öl där... Sara ska iaf med!

Såg nyss slutet på filmen Black Jack. Jag som hatar dansband har börjat tycka att det är lite kul de gånger de är fest och man dansar. Det är jättekul att dansa med Fredrik. Sist blev det dock Dirty Dancing-låten och jag skrålade med för full hals... Hade druckit några grasshopper innan...

Har någon några förslag på musik man kan ha med till USA? Jag har samlat på mig en massa Kent, Broder Daniel och Band of Horses men har insett att det är ju inte världens gladaste musik. Väger upp med lite Håkan Hellström (Kom igen Lena och Vän med en bil), men vad finns det mer för glad musik? Sen kommer vi självklart bränna lite skivor med blandad musik att ha i bilarna. Elvis Presleys Viva Las Vegas är ju given t ex. ;)



Se så glad han är!

Hemma

Huvudvärken har hållit i sig, illamåendet likaså, så jag blev hemma idag. Antar att jag är den enda som är glad över vädret idag, bra att det inte är så ljust ute.

Dagen har ju nästan försvunnit. Har inte gjort så mycket mer än att kolla på filmen Remember me. Den va helt ok, jag bölade, som vanligt.

Är det förresten någon royalist som har lust att sitta på Dramatenterassen den 19/6, om det är fint väder och det finns bord? Jag är inte så intresserad att jag har sprungit och köpt alla souvenirer, men jag är ta mig fan en riktig sucker för bröllop, kungliga eller icke. Men något Vegasbröllop  blir det definitivt inte i sommar, haha.

Nu bör jag pallra mig ut och posta ett viktigt brev och kanske handla något ätbart tror jag.

Migrän

Vad skönt att det snart är helg igen. Jag har varit så otroligt seg hela veckan. Idag åkte jag hem vid lunchtid för jag hade huvudvärk och mådde fruktansvärt illa, migränattack. Tog dock två timmar att ta sig hem eftersom jag missade bussen precis och den går bara halvtimmestrafik på dagarna. Fick gå till Märsta station och eftersom jag inte visste exakt hur man skulle gå så tog det sin tid och sen kom jag ju självklart fram samtidigt som nästa buss...

När jag väl kom hem var det en man som höll på och slipade något på andra sidan gatan med fönstrena i loggian helöppna. Han höll på nästan oavbrutet ända till halv sex. Jättekul när det man behöver är mörker och tystnad. När han väl slutade var det ju självklart en massa barn som skulle skrika och ha sig. Folk säger att barn kan prata i normal samtalston, men jag har lite svårt att tro på det.

Vi la ner lägenhetsplanerna. Jag vill ju egentligen ha den, men vi kom fram till att den kanske är lite dyr. Hade den legat här och någon trappa upp hade det inte varit något snack om saken, men nu blev vi lite osäkra och då kändes det bäst att avvakta. Vi tänkte försöka göra det lite trivsammare här hemma istället, lite mer förvaring och en större säng. Får se om vi lyckas, vill ju inte att det ska bli helt överbelamrat heller.




Längtar till semestern

Har inte sovit inatt, fan. Hatar att va så trött att det känns som man ska gå sönder. Jag hoppas den här veckan går fort. Ikväll blir det iaf en andra visning på lägenheten. Fredriks föräldrar ska följa med och titta. Dock känns det rätt kört då den officiella visningen är på söndag, vilket förmodligen kommer resultera i en budgivning, som vi inte har råd med. Men än finns det hopp.

Nytt?

Förresten har vi fått lånelöfte idag. ;) Men vi får se vad som händer. Det är en del som ska kollas upp först. Och så ska vuxna förnuftiga människor följa med oss på en andra visning. Sen så måste vi veta vad vi kan få för Fredriks lägenhet oxå.


Bild lånad från Erik Olsson fastighetsförmedling AB

Frallor

Åh, dessa underbara söta små varelser. Jag är helt såld på dem!





Zzzz...

Trött, så trött... Kan inte folk va tysta i kollektivtrafiken? Orkar inte lyssna. Fast nu sitter en man på bussen och säger att han känner mycket impotens. Tror han menar inkompetens... Inte alltid lätt med svenska språket.