Konichiwa Bitches!

Aaaargghhh!!! This fucking life, when the hell will it end?

Är så trött på alla porriga sms från ####... Är inte intresserad. Sen blir han sur när jag inte svarar... J-a idiot!

Igår åkte jag med mamma till Hässelby. Först va vi på alkishaket i Hässelby Gård där hon och hennes vänner brukar ses. Hon skulle lämna V75-raden till de andra. Vi var bara där en liten stund, tack och lov!

Sen åkte vi till mormor och morfar. Min morbror, hans nya kärlek (eller egentligen nygamla) och min kusin var oxå där. Mamma visade de andra bilder på sin kille. Någon frågade hur lång han är och mamma svarade att han är 166 cm lång. "En liten skit alltså", sa mormor då(!). Mormor själv är 165 cm... ;)

Efter en stund kom min moster, hennes man och min lilla älskade kusin och guddotter. Det finns ingen sötare än hon! Tänkte smuggla med mig henne hem, men det hade troligen inte gått obemärkt...

De andra skulle äta middag tillsammans men mamma och jag skulle hem för mamma skulle äta middag med Jorge. Tror mormor blev lite ledsen för att jag inte stannade jag oxå, men jag förklarade för henne att det skulle bli för krångligt att åka hem i så fall och att jag inte har råd med så många bussremsor. Har ju inget busskort just nu och har inte råd med något heller. J-a csn...

Mamma och jag handlade på mitt jobb på vägen hem. Lite senare ringde mamma mig och sa att hon nog hade glömt sin plånbok i kassan. Jag ringde Inger och kollade om den fanns där och det gjorde den.

Gick och la mig tidigt för jag mådde inte bra. Kunde dock inte somna eftersom mina grannar hade "fest". Troligtvis va det väl bara kanske 5-6 middagsgäster + två barn men de lät som typ hundra...

Efter ett tag gick den som hade barnen med sig. "YES!" tänkte jag, men det skulle jag inte gjort. Först började de som va kvar prata jättehögt och sen satte de på nån konstig musik på högsta volym... Fast de lyssnade knappt klart på den låten innan de sista gästerna skulle gå. "ÄNTLIGEN!" Men näää... Nu när bara grannen och hans tjej var kvar då skulle de minsann börja bråka högljutt på typ "arabiska" eller nåt... Yey... Vet inte vad klockan var när jag äntligen somnade.

Skruttan börjar lära sig lite konster, min lilla cirkuskanin... ;)

.....

"It's a good thing tears never show in the pouring rain."

"It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside."


Tankar

"Damn! I wish I was a lesbian!" Haha! Den här skivan är underbar!

Idag har jag lärt mig att man KAN överdosera kolasås... Urk...

Nånstans sitter någon och längtar, efter mig... ;)

Jaaa, jag vet att det finns en risk att den som läser min blogg uppfattar mig som lite störd, eller väldigt... Men jag skriver bara ner min vardag och sånt som rör sig i mitt huvud och i mitt hjärta. Passar det inte är du ändå inget för mig...

Illa

Varför gör jag såhär? Leder ju inte till något bättre... eller? Nä, tror inte det...

Pratade med syrran förut. Hon ska byta namn, förnamn till och med... Fast för mig kommer hon alltid va Madde inte nåt himla tvättmedel...

Jag tror det är lika bra att jag går och lägger mig nu, mår inte så bra...

James Blunt

Var lite nervös igår när jag åkte till skolan, fast bara lite. Är lite jobbigt det här att man ska byta klasskamrater var tionde vecka... Blev jätteglad när jag i trappen i J-huset mötte Alexandra. Det visade sig att vi var i samma grupp. Skönt att i alla fall känna någon! Vår klass består av 16 tjejer. De flesta verkar schyssta. Är bara en som jag vet att jag suttit och stört mig på under föreläsningar vid tidigare tillfällen... Men men... Man kanske vänjer sig vid henne.

Vi slutade en timma tidigare än planerat och jag åkte direkt till Slussen. Sara kom en liten stund senare. Vi gick till Mest och åt oxfiléspett, mycket gott! Sen gick vi och kollade på Cheap monday-kläder, jag vill ha en top, men det får vänta till csn-pengarna kommer.

När vi sen kom till Hovet fick vi en mindre chock... Kön från entrén gick ner för backen och runt halva globen... Och det var ju inte precis vackert väder. Sen när vi närmade oss Arenan efter typ 20 minuters köande kom det en massa puckade människor och trängde sig. Sara och jag pratade högljutt om att "somliga minsann hade köat" och att "fittor som tränger sig minsann skulle gå och ställa sig sist", men det var för döva öron... Trött man blir på folk.

Konserten var underbar... Tur att man har en mascara som står pall för tårar... I låtarna Cry och Goodbye my lover satt James Blunt ensam vid pianot, det var jättevackert. I låten No bravery visades en film från hans tid i Kosovo. Det var gravar och bombade hus varvat med glada barn som vinkade mot kameran, då var det oxå svårt att hålla tillbaka tårarna. Han sjöng flera nya låtar så jag hoppas det kommer en ny skiva snart!

Tjejen som var förband åt James, Nerina Pallot, var riktigt bra. Sara köpte en signerad skiva. Jag ville oxå ha en men 180 kr är lite mer än jag har råd med just nu.

Konserten var slut runt tio-tiden. Vi gick bort till Gullmarsplan eftersom Saras buss går därifrån. Jag tog t-banan till Centralen. Missade ett pendeltåg precis när jag kom dit så jag gick in på konsum och köpte mjölk och bröd.

Var hemma runt kvart i tolv, så det blev lite ont om sömn i natt. Började ju nio idag. Skulle ha föreläsning om lyssnandets pedagogik mellan nio och tolv. När jag kom till skolan mötte jag Alexandra och Jenny. Sen när vi satte oss i K-aulan kom massor med folk från PEP-kursen! Vi var flera stycken som satt tillsammans och pratade, jättekul, vissa har man inte ens sett sedan den kursen slutade.

Tjugo över nio hade föreläsningen fortfarande inte börjat. En kvinna gick fram till mikrofonen och sa att Ann (föreläsaren) hade blivit dubbelbokad och ledde lektion i en av de andra byggnaderna. Men hon skulle åka hem och hämta sitt material och starta föreläsningen vid tio. Så man kunde ha sovit en hel timma till! Mycket frustrerande.

Föreläsningen var bra och underhållande. Jag var dock lite ofokuserad efter att ha suttit och väntat så länge så jag satt och skrev i min kalender och klottrade i mitt kollegieblock. Men jag lyssnade hela tiden. En kille från PEP-kursen somnade...

När föreläsningen slutade vid tolv gick jag med Johan och Malin till O-huset för att se om Laila hade hunnit läsa min examinationsuppgift. Det hade hon! Jag vågade knappt öppna kuvertet, kändes ju lite osäkert om det verkligen skulle bli godkänt. Men det blev det!!! Sååå skönt! Nu har jag klarat två kurser! YEY! ;)

Johan och jag tog sällskap hem till Jakan. Egentligen borde jag åkt till Akademibokhandeln och köpt en bok men jag orkade inte. Johan skulle spela på byggmässan ikväll, coolt! Önskar att jag oxå kunde spela något instrument, eller ännu hellre kunde sjunga...

Handlade lite på konsum, eller coop som det ju heter fast det säger man ju inte... När jag kom hem gjorde jag lunch sen satte jag mig i soffan för att titta på gårdagens avsnitt av Lost som jag hade spelat in. Jag hade varit extra duktig och satt videon på inspelning mellan fem i nio och tio så att jag inte skulle missa något, trodde jag... Tror ni inte jag lyckats satt den på inspelning mellan fem i nio och nio... Inte ens en liten gnutta Lost kom med... Var tydligen för stressad igår morse. Så nu får jag ha lite koll på när reprisen kommer...

Gick och la mig på sängen istället, och somnade. Vaknade nån gång efter fem. Är fortfarande jättetrött så det blir nog läggdags rätt tidigt idag. Mamma och jag ska kanske till Barkaby imorrn och kolla lite. Pratade med henne i telefon förut. Hon va "helt utmattad" efter nätterna med Jorge.... BLÄÄÄ!!! JAG VILL INTE VETA!!! Typiskt mamma... Kanske borde ha något slags hörselskydd på mig imorrn... Hmm...

Försökte lägga in låtar från mina nya skivor på mp3 spelaren imorse, men näää... Dumma Robyn, hennes skiva är skrivskyddad så det funkar inte. Likaså med Hello Saferide... Men Johan sa att det ska gå att kringgå det där på något sätt. Man tycker ju att om man köper en skiva så ska man ju få kunna lägga in låtarna på sin mp3 spelare, eller? Får väl se om jag kan lista ut hur man gör.

Står en massa disk i köket... Får väl pallra mig dit...

Kallt ute

Va uppe tidigt imorse. Åkte med mamma till Vällingby och gick till gymmet. Var lagom mycket folk, skönt. När jag skulle hem kom jag på att jag inte hade nån bussremsa med mig... Som tur va hade jag lite pengar på mig. Så jag kunde ta mig hem.

Gillar inte gubben som står och delar ut Stockholm City vid t-banan. Han är helt galen och typ kastar sig över en och tvingar en att ta en tidning. Idag höll jag mig på säkert avstånd. Läste min bok på bussen istället.

Och det ska jag fortsätta tillbringa dagen med. Läsa alltså. Ska nog inte gå ut något mer idag. Blåser ju iskallt ute...

Skruttan va helt knäpp igår. Hon gjorde en massa piruetter sen sprang hon tre varv runt soffbordet. Psycho-kanin... ;) Men det är bra att hon börjar bli sitt vanliga jag igen. Hon har ju varit lite loj den senaste tiden, precis som sin matte.

Nä...  Ska nog gå och fixa lite kaffe nu.

snart läggdags

Messade Sara och bjöd in henne på fika imorrn, men icke... Hon hade lovat bort sig till Johanna. Men men... Ses ju på onsdag!

Musik

Så! Nu har jag beställt tre skivor. Robyn, Hello Saferide och José Gonzalez.

Ensam

Ångest... Jobbigt att vara ensam hemma... Finns ju inget att göra...

Sitter och lägger in musik på mp3 spelaren jag fick av mamma... tror jag i alla fall... Vet ju inte riktigt hur man gör. Stackars Jimmy som suttit och lagt in all musik som mamma gillar och så går hon och ger bort spelaren till mig som raderar allt...

Hmmm... går inte så bra det här... Hittade en skiva som tydligen är HANS, väldigt mycket Rally och sånt knas på. Men det fanns två låtar jag vill ha men det går inte att fixa över dem... Ola och potatisarna... hmm... den va länge sen man hörde... ;)

Vill ha nya skivor! Men vad ska man köpa? Robyns skiva vet jag att jag vill ha, men sen då? Jag vill ju ha mer! Illa...

Kan inte Daniel komma tillbaka... Inge roligt här... Vill kramas...

Fredag

Kämpar fortfarande med min inlämningsuppgift... Illa... Får väl se till att bli klar med den till söndag. Är ju så himla omotiverad, men måste skriva minst två sidor till.

Hade tvättstugan idag. Oj vad skoj det är, not! Verkar bo otroligt puckade människor i den porten där tvättstugan ligger. Någon hade ställt en tvillingvagn så att man knappt kom ner för trappen, iddi! Hängde upp en massa plagg i torkrummet oxå men de torkade ju inte fast de hängde där i typ två timmar...  Vore kanske bra om fläkten blåste varmluft istället för kalluft...

Jobba imorrn... Helt ok, mest roliga arbetskamrater på lördagar. Efter jobbet ska jag till Korfu och äta med Madde och Malin. Johan skulle träffa sin flickvän för de skulle fira ett visst antal månader tillsammans, kommer inte ihåg hur många. Men vi sa att vi skulle försöka ses alla fyra vid ett senare tillfälle.

Känns inte som att det är fredag idag... Skumt... Är väl för att jag jobbar imorrn och vet att jag måste sitta med uppgiften på söndag. Sen är jag ledig två dar till, härligt! Har pratats om en liten "road trip" på måndag, får väl se om den blir av, vore kul faktiskt.

På onsdag är det introduktion på den nya kursen, sen på kvällen ska Sara och jag ut och äta för att sedan kolla på James Blunt! Ska bli så kul!

Jobbigt att inte veta när csn-pengarna kommer... Vill ha nu! Tur att lönen kommer på onsdag i alla fall. Tror man får lönespecen imorrn, hoppas det...

.....

Oj så knasigt det blev, men ack så underbart! ;) Hi hi!

Sengångare

Är sååå trött... Förstår inte varför... Gick ju och la mig vid 23-tiden igår och klockan ringde vid 07.30 imorse, det är ju ganska hyfsat med sömn, eller? Kanske är förra nattens "äventyr" som satt sina spår... Well well...

Har känt mig som en sengångare hela dagen. Var väl Malin och Madde som gjorde det mesta på grupparbetet, och Johan förstås som redigerar filmen. Kanske blev förlåten när jag lagade lunch till Malin, Madde, Gustav och mig. Är så fint hemma hos Malin och Gustav, e lite avis...

Hela min kropp känns som ett stort blåmärke, är öm precis överallt. Är dock inte blå, och det är ju en himla tur för då hade jag ju sett ut som en stor tjock smurf... Mensvärk har jag oxå... Inte kul. Mensen kan man väl stå ut med men ni killar kan väl ta över PMS:en och värken? Det vore snällt av er tycker jag! Blev inget gym idag på grund av allt det onda. Kanske tar en promenad sen.

Mammas dejt hade tydligen varit lyckad. Hon ska hem till honom ikväll igen. Hmmm... Får snart ta och kolla upp vad det är för någon hon har träffat, han måste ju bli godkänd av mig. ;) Närå, jag är vuxen nu så jag får väl acceptera den hon gillar. Men när jag var yngre skrämde jag iväg ett par stycken karlar...

Nio dagar kvar till konserten! Skönt att man i alla fall har något kul att se fram emot.

Nä, om man skulle ta och knapra lite ipren och sen göra lite nytta, typ städa och diska... Låter väl skoj!?


Saknad

Jag saknar dig så mycket... Som jag sa, du var allt jag ville ha och lite till...

Linda

Linda


Tofflor!

Glömde ju tala om att jag fick ett par jättefina ko-tofflor av Sara och Tina! För jag älskar ju kor! ;)

Är så himla uttråkad... Får väl gå och lägga mig... Bläää!

Tjejmiddag

Åkte hemifrån i god tid igår. Inne i stan gick jag in på Åhléns och köpte Tinas och Saras julklappar (vi ses inte så ofta alla tre samtidigt...). Sen skyndade jag mig in på Lindex och köpte väskan som jag gått och trånat efter i ett par dar. Så nu har jag noll kronor på kontot och det är tio dar kvar till lön... Härligt! Men jag får ju skylla mig själv. Förhoppningsvis går man kanske ner ett par kilo om man lever på luft och vatten... Fast det finns ju faktiskt lite mat i frysen och skafferiet...

Kom till Tyresö drygt en timma före alla andra. Men det var bra för Tina och jag ses inte så ofta så vi fick chansen att prata lite själva. Strax före sju kom Sara, trött som bara den efter en lång arbetsdag. Sen kom Tinas kompis Tina. Och inte långt senare kom Nathalie, hennes kompis Bea och Nathalies hund Pajas.

Jag erbjöd mig att laga mat så att Tina skulle slippa göra allt själv, va ju pasta så det va inget komplicerat. Sen satte vi oss och åt och drack och pratade i flera timmar. Till efterrätt blev det underbart god chokladtårta.

Det kändes som om tiden bara flög iväg. Sara va ju trött och skulle upp och jobba på söndagen också. Hon fick skjuts av Nathalie och Bea. Jag och Tinorna satt och pratade nån timma till innan jag också åkte. Drack lite för mycket. Sara och jag skulle dela på drickat men eftersom hon var så trött orkade hon inte dricka särskilt mycket. Så då råkade det bli så att jag drack lite mer än det va tänkt... Något som kändes imorse...

Gick faktiskt och köpte en pizza nu på kvällen, äkta bakismat ;). Brukar inte äta det särskilt ofta. Om man utgår från Viktväktarnas points-system så är det typ 36 points i en pizza och jag ska väl äta ungefär 20 points om dan eller något sånt... Det säger ju hur onyttigt det är... Men nån gång ibland så...

Mamma skulle på dejt ikväll... Hade tydligen blivit utbjuden igår när hon var ute. Spännande...

Imorrn är det plugga som gäller. Vi ska gå igenom redovisningen så den blir bättre än den förra. Snart slut på flum-kursen! Yey!




Lördag morgon

Fredagen den 13:e ska ju va en otursdag, som tur va märkte inte jag särskilt mycket av det. Började morgonen med sångsamling med tvååringarna, det var jätteroligt. Fast nu har jag fått gåvisan på hjärnan... Mycket frustrerande...

Hade ännu en bröst-diskussion med en 5-årig flicka... Undrar om man kommer få mer övning i sånt på Lärarhögskolan...

På kvällen skulle ju Sara och jag ses för att köpa Tinas present. Men strax innan jag skulle åka ringde Sara och sa att hon va tvungen att jobba över till åtta. Så jag fick gå bort till centrum och fixa presenten och köpa dricka till Sara.

Tina ringde när jag va på väg hem. Jag fick komma vilken tid som helst idag. Jag sa att jag nog kommer nån timma före de andra och att jag kan hjälpa henne med maten. Det lät bra tyckte hon.

Kollade på tv en stund men det fanns inget att se. Strax före klockan sju stod jag och sneglade på sängen. Funderade på att lägga mig och vila en stund. Just då ringde telefonen. Sara hade fått sluta och ville åka in till stan å ta en öl. Så det va bara att byta om från mysbyxor och knata iväg...

Vi möttes vid Medborgarplatsen och gick till Mest. Va rätt så mycket folk men vi lyckades hitta två sittplatser i baren. Satt där ett par timmar och pratade och kollade på folk. Det va nice. Men shit va kissnödig man blir av öl...


Ledig i fyra dar nu. Så skönt!


Angel standing by

All through the night
I'll be standing over you
All through the night
I'll be watching over you
And through bad dreams
I'll be right there darling
Holding your hand
Telling you everything is all right
And when you cry
I'll be right there
Telling you you were never anything less than beautiful
So don't you worry
I'm your Angel standing by...
                                                                  (Jewel)


Gratiskväll

Oj vad jag har skrattat ikväll! Va och kollade på stand up. Skoj skoj! Och billigt va det oxå. Alldeles gratis för min del! Mamma betalade min biljett som skulle kostat 50 kr och sen råkade tjejen som tog emot biljetterna ge oss varsin drinkbiljett av misstag, så det blev ett gratis glas vin oxå, mycket bra!

Imorse var jag med på "sång, musik och dans" med 4-5 åriga killarna på förskolan. Va nästan som ett träningspass... Men det var roligt. Lilla Sandra blev glad när jag kom imorse, hon ville att jag skulle va med hennes grupp, men jag kände att jag måste vara med Kerstin lite eftersom hon va sjuk hela VFU-veckan innan lovet. Bara imorrn kvar nu, skönt.

Kollade in schemat för nästa kurs, såg rätt så bra ut. Börjar den 25:e, samma dag som konserten. Slutar 16.00 så det blir nog väldigt lagom. Sen tror jag inte det va något mer den veckan, eller jo det va nog nån föreläsning, inte så ansträngande. Har slöjd på schemat... Låter skoj! ;) Hoppas det är det oxå!

Imorrn ska Sara och jag shoppa present till Tina, ingen aning om vad vi ska köpa, men det löser väl sig. Kom på idag att jag glömde bort Tinas födelsedag igår... Pinsamt... Å nu känns det ju bara dumt... Får be om ursäkt på lördag... För då är det fest! Eller vad man nu ska kalla det... ;)


Varför?

Varför? Nu känns allt tusen gånger värre... Kunde du inte bara ha varit tyst... Såret öppnas ju igen... Man lever bara en liten glimt av evigheten, och den korta stunden vill jag va lycklig... Trodde inte att jag brydde mig längre, men jag hade fel...

Grubblar vidare...

Hmmm... Troligtvis inget intresse, med tanke på att inget sagts på msn... Men varför det där sista ordet igår?

Confused

Förvirrad... Som vanligt... Varför kan inte allt man vill veta stå bokstaverat klart och tydligt på stora skyltar eller nåt... Tycker inte om att inte veta. Är inte så bra att göra för stor sak av det folk säger, eller skriver... Det är lätt att tolka folk på fel sätt. Och då blir det bara pannkaka av alltihop... Guuud vad jag svamlar... Inte va det nån som blev klokare av det där. Hur förklarar man vad man menar utan att säga för mycket?

Kändes helt onödigt att åka till skolan idag... I en och en halv timme satt vi och berättade (varvet runt) om vad som hade hänt på vår VFU. Sen nästan en halvtimme fika. Efter det va det Järfälla-quiz, 9 poäng av 14, inte så bra men det va ju mest på skoj. Sen gick vi igenom målen för kursen, bla bla bla... Och efter det återstod 10 min till 3 boktips och 1 filmtips (om man har varit frånvarande ska man tipsa om en bok eller film eller nåt). Väldigt givande tre timmar, eller inte...

Efter skolan åkte Madde, Malin, Johan, Pia och jag till Jakan och handlade mat. Sen gick vi hem till Malin. Jag skötte matlagningen, som självklart blev väldigt lyckad. ;) Efter mat och fika tog vi bilen till Malins och Johans kyrka. Finns ett lekrum där som vi använde som inspelningsplats. Filminspelningen gick jättebra, det va en del skratt och omtagningar men det var väldigt roligt. Johan fick låna Malins bil och skjutsade hem alla. Väldigt skönt eftersom jag hade blöta skor idag med... Måste nog införskaffa ett par nya som tål vatten...

Ska städa nu. Ser illa ut här...

Läggdags

Imorrn börjar skolan... Yey... ;( Fast mitt studentarbetslag är roligt, om man tar bort Pia... Hon är den konstigaste människan jag någonsin träffat... Vi ska spela in en film till redovisningen imorrn, får väl se hur det går. Gillar inte att bli filmad, men men... Det är väldigt skönt att ha en färdiginspelad film att kunna visa på redovisningen. Kommer dock köra lite muntligt oxå är det tänkt.

#### skrev att han vill ligga bakom min rumpa... Ska man ta det som en komplimang eller? Jag skrev att han e konstig... För det e han...

Pratade med Sara förut. Hon har tydligen hittat en snygg BOX-kille på IKEA. Trevligt! Får se om hon vågar bjuda ut honom eller nåt. Fast han kanske hinner före, om jag känner Sara rätt... Alla gillar Sara.

Nä, om man ska ta och sova då... Så man orkar gå upp och gå till tåget och trängas med en massa människor, härligt!

Va lite deppig förut, men jag känner mig mycket gladare nu, faktiskt...


tanke

Får nog ta och sluta titta på "Grey's anatomy" snart... Börjar bara grina hela tiden... Behöver inte ens va sorgligt, bara lyckligt, eller romantiskt... Herregud...

Tvättar

Idag är jag mycket piggare. Konstigt nog var det inte särskilt svårt att somna igår kväll.

Va på gymmet nu på morgonen, inte alls mycket folk. Va en kille som hoppade jämfota uppför trappen ett par gånger. Säkert en jättebra övning, men det såg väldigt roligt ut... ;)

Har pallrat mig upp till mamma med en påse tvätt, sitter och väntar på att den ska bli klar.

Skickade in min studieförsäkran till csn, tur att man kom ihåg den. Tänk om man hade suttit här, om några veckor, och undrat varför det fortfarande står noll på kontot... Hoppas pengarna kommer lite tidigare den här månaden. Känner att jag inte har så jättemycket kvar... Vill ju helst kunna slösa lite på onödiga saker till mig själv! Haha!

Mamma ringde förut och frågade om jag ville följa med henne och "tjejerna" (alltså hennes gamla tant-kompisar...) på stand up på torsdag. Jag älskar ju sånt, så jag kunde inte säga nej. Hoppas bara att det är bra. Kommer ihåg när vi va med jobbet på Norra Brunn och vi fick se Janne Westerlund (han från Stockholm Live...) strippa... Det va ju en syn man inte glömmer... Janne iklädd enbart leopard-string... ;)


Snart är tvätten klar, sen hem och diska och duscha. Sen ska jag in till stan och fika! Skoj skoj!


Seg

Seeeg... Som en polkagrisdeg...

Gick upp tidigt imorse, fick skjuts av mamma till gymmet. Först va jag helt ensam i gymlokalen, men efter typ tio minuter kom det en massa fjortisar som skulle träna... Måste man inte va sexton för att få gymma? Ok då, de kanske va sexton, men ändå... De va ju helt oseriösa och typ lekte med maskinerna... Jag gjorde klart min kondition sen gick jag. Hoppas det är bättre imorrn...

När jag kom hem hade jag tänkt ta med mig en massa tvätt upp till mammas lägenhet och tvättat ett par maskiner. Men jag var så trött att jag gick och la mig och sov i fem timmar...

Fick ett livstecken från ****, trevligt. Tror han blev sur för messet jag skickade igår. Jag ville ju bara att han skulle säga som det är... Jaja... Inte min förlust.

Pratade med #### på msn, han satt hemma och tyckte synd om sig själv, hade fortfarande ont i näsan, stackarn... Han sa att han va lite avis på mig för att jag blivit så duktig med gymmandet. Jag såg tydligen lite annorlunda ut än när vi sågs sist... Det va roligt att höra. Han babblade på om hur snygg och söt jag är och pratade om kärlek... Till slut var jag ju tvungen att säga något, för jag är ju inte som vissa andra som låtsas tycka om folk... Jag sa att jag inte har några sådana känslor för honom. Han blev nog lite sur... Eller ledsen kanske... Har inte hört något efter det. Vill ju inte såra honom eller så men jag vill inte att han ska tro en massa saker och bli besviken i slutänden...

Ledig imorrn med! Underbart!




Nattbesök

Usch... Vilken natt...

Skulle precis gå och lägga mig igår när telefonen ringde... Det va ###. Full som ett ägg... "Jag tycker om dig så mycket. Kan inte jag få komma och kramas med dig?" Jag försökte förklara att det inte va en särskilt bra idé, är ju inte intresserad av honom ens... Han blev väl lite sur och la på. Efter en liten stund ringde han upp igen. I telefon kunde jag höra honom be en taxichaufför köra honom till Jakan för 300 kr... Vad skulle jag göra? Jag släppte in honom när han kom... Han grinade nästan, hade bråkat med en kompis som hade knäckt näsbenet på honom... Försökte få honom att sova men han låg bara och svamlade för sig själv. Va rätt skönt när han åkte till sjukhuset vid tiotiden imorse. Jag vill inte ha honom, men han säger att jag e jättesnygg och vill bjuda mig på middag å sånt... Varför är det så? Varför vill de som man inte vill ha ha en?


Blev ingen träning idag. Ankan ringde och frågade om jag ville ta en fika i stan. Hennes kille hade några massagekunder hemma. Nej, han är inte prostituerad eller så, bara massör... :) Så vi gick till Piccino och satt där ett par timmar.


Såg Fredde igår... Fortfarande lika snygg... Han va och handlade på jobbet med Lina och deras dotter. Lite avis e jag faktiskt. Oj vad kär jag va i honom i högstadiet...


Ska nog ge upp det här nu, gå i kloster eller nåt...

Waiting for love...


Ensam

Så frustrerad... Ångest... som vanligt... 

**** är skum... Fager som få är hur gullig som helst men out of my league... Och HAN verkar tydligen ha låtit sin nya flytta in i lägenheten i Midsommarkransen... Hoppas verkligen att jag inte stöter på dem nånstans på stan... Om jag nu skulle göra det hoppas jag att jag ser jävligt bra ut den dagen...

Puckade kunder på jobbet idag... Vi har tydligen ont om 100-lappar på jobbet, en kund handlade för 128 kronor och lämnade fram en 500-lapp. Sen sa hon att hon hade 28 kronor löst, så hon kunde hjälpa mig eftersom hon hade sett lappen om sedelbristen... Skulle jag skratta eller gråta... Jag försökte tala om att det inte hjälpte alls eftersom vi vill HA 100-lappar, inte bli av med dem... Hon sa att det va precis så hon tänkte... Jag orkade verkligen inte säga något mer... Herregud, hur dum får man bli?

Längtar efter någon att mysa med... Vill inte va ensam längre...

/Linda

Trött...

Gick upp fyra imorse... Härligt! Eller inte...

Hade inventering på jobbet så jag började klockan 06.00. Räkna varor... Vem har kommit på den briljanta idén? Och varför tillverkar man inte stapelbara konservburkar och utdragbara butikshyllor? En fråga jag ställt mig många ggr idag...

Tror **** att jag går på hans lama bortförklaring till varför han inte hört av sig? Tror han inte jag fattar att han blockat mig på msn? Jag är fan inte dum i huvudet! Men varför säger han att han saknar mig och vill ses? Jag blir så trött på karlar... Men samtidigt vill man ju ha en... Ah... Illa...

Lyckades i alla fall ta mig till gymmet idag, efter jobbet. Tog det rätt så lugnt eftersom jag va så trött. Dessutom skulle jag sola och mamma ville inte vänta så länge så jag gick till solariet innan hon va klar. Måste ju få lite färg så man känner sig lite snyggare... Så man inte deppar ihop totalt.

/Linda-kärlekskrank...