Can't blame me for not trying

"You should be wilder, you're no fun at all"
"Well thanks for the input, thanks for your call..."


"Dance, like there's nobody looking"

...brukar jag göra i hissen. ;) När inte Fredrik är med då, för det vore ju pinsamt...

........

Jaha, helt plötsligt försvann ALLA på min lia-plats och det enda som hörs är radion. Varför kan ingen bara säga till mig om de ska på möte eller något? På SB fick jag nästan alltid vara med.

Min lärare ska ringa efter ny plats idag, men det är ju svårt att få tag i någon med så kort varsel. Och sen så kommer jag ju vara borta nästan en vecka i mitten av oktober... Jobbigt.

Vill bara att dagen ska vara över, eller att jag ska få ett samtal om att åka iväg på intervju någon annanstans.

090927

Mjaha... Det gick väl inte så jättebra idag. Det är kul att umgås med ex-gruppen, men vi kommer så bra överens att vi inte får något gjort. Det blev mest en massa prat om annat, killar, rädslor och potentiella platser att bo på t ex.

Den kommande veckan ser jag mest fram emot torsdag. Då ska vi vara i skolan och få hjälp med våra cv:n och så kommer kanske en kvinna från en tidning och inervjuar oss lite, plus att vi ska lära oss lite mer om pensioner. Sen på kvällen ska Fredrik och jag se Jonas Gardell. Jag hoppas bara att vi är någorlunda pigga då för det verkar som att vi båda börjar bli sjuka. Hoppas det går över snabbt.

Lördag

Hade en väldigt rolig kväll igår. ;D

Smet lite tidigare från praktiken, åkte hem, städade lite och gick och la mig i sängen. Hade tänkt att sova längst till 19.30, men satte ingen klocka eftersom jag tänkte att jag lär ju inte sova i tre timmar. Vaknade 19.53... Värmde micromat (kocken är ju inte hemma) och kollade på Idol. Sen gick jag en promenad. Hade tänkt att handla men tänkte helt fel med tiden eftersom affärerna stänger 21 och jag var ute typ 20 min senare.

När jag kom hem igen gjorde jag mig iordning och åkte in till stan där jag mötte upp Fredrik och Tobbe. Vi åkte till OT där vi lyckades hälla i oss fyra öl var på bara en timme(!). Hade pratat med Carro under kvällen oxå. Norrlänningen var på besök i fjollträsk och vi bestämde att vi skulle ses.

När OT stängde tog Fredrik och jag en taxi till Naglo där Carro och hennes kompis Alex var. Ett otroligt trevligt ställe tycker jag. Som att vara på en väldigt väldigt crowded hemmafest lixom. Carro ville inte sluta kramas, haha. Det var ju ett tag sen sist. Vi var där ett tag och sen ville Alex gå till East, så vi gick dit men de hade stängt. Så det blev Donken istället innan vi tog en taxi hem.

Var dock en aning seg imorse men fick pallra mig upp när Fredrik åkt till jobbet. Åkte hem till mig. Skulle hämta ut ett paket men det hade inte kommit, trots att jag fått en avisering, suck. Slängde i mig två mackor (bakishungrig) innan Jimmy kom. Vi tog taxi (herregud...) till V-by där vi gick in på BR. Fy fan alltså! Gå aldrig in där på en lördag, KAOS! Det blev en Bratzdocka och en Bratzhäst (ja, jag vet, det känns inte riktigt bra... men det var det eller Barbie och det kändes ungefär som pest eller kolera. dessutom har ju inte V-by största utbudet så Bratzdockorna såg lite roligare ut, men usch alltså).

Sen blev det promenad till Nälsta där vi ätit god mat och tårta och druckit vin. Åkte hem tidigt eftersom jag ska va inne i stan vid 10 imorrn. Min ex-grupp ska plugga... kuuul... Känner mig rätt opepp.

Ska väl kanske städa lite här hemma innan jag går och lägger mig. Det är fortfarande jobbigt att vara här för saknaden av Tilda blir så uppenbar. Man är ju så van vid att man måste stänga garderobsdörrar och liknande så sånt går på automatik, och sen efter en stund kommer man på att hon ju inte är här...

Show me the money!

Varför är det så tomt på kontot?

Musik

Ny musik i min "fån"! Love it!


The Gossip - Heavy Cross

Kärlek

"Du min vän i livet
se hur sommaren blir höst
En enda sak är givet
Du bär min luft
i ditt bröst"


ur Du min vän i livet, LW


21.41

Det var skönt med massage, men nu är jag rätt öm och om möjligt ännu tröttare. Gick från praktikplatsen runt 16.30. Konstigt nog så går oftast de som kommer senare än mig hem tidigare än mig...

Köpte med mig en trist färdig-wok hem som bara smakade salt. Var är min kock undrar jag.

Har varit ute på promenad, kollat på Idol och sen duschat bort liniment-lukten och tvättat mitt äckliga hår. Så snart är det väl läggdags. Tror Fredrik blir sen ikväll, senare än vanligt alltså. Han nämnde något om öl.

Torsdag

Sömnlös igen. Nu har jag inte sovit något alls de två senaste dygnen. Jag slumrar väl säkert till någon gång under natten, men jag vaknar lika snabbt igen och någon riktig sömn blir det inte. Det hade varit skönt med en lite större säng, men även om jag sover själv hemma i min stora säng så sover jag inte så mycket bättre, så det måste vara något annat.

Men idag blev jag jätteglad när en tjej kom in här och frågade om jag oxå ville utnyttja deras massör som kommer hit en gång i månaden. Jag frågade vad det kostar och då sa hon att det var gratis, så då kunde jag ju inte säga nej, för det är precis vad jag behöver! Kl 14.45 idag är det min tur!

Igår var min lärare här och kollade läget. Hon blev oxå lite bekymrad, men vi avvaktar ett tag till. När vi satt och pratade ringde hennes mobil och det visade sig att det var från jobbet som jag sökt. De ville ha referenser på mig och en tjej som gick ut förra året. Så än är det tydligen inte kört, det trodde ju jag.

Saknar Fredrik. Hinner ju knappt ses ändå när han jobbar kväll. Tycker bättre om när han jobbar dag och vi åker t-bana tillsammans på morgnarna, trots att han är inne i sin egna lilla I-phone-värld. ;)

Jag vill åka hem och sova... Får se om jag kanske kan gå efter massagen, jag lär ju bli helt mör och ändå inte orka göra något, det gör jag ju inte ens nu, haha.

Tisdag

Sitter och dricker varm choklad och kollar runt på nätet. Finns ju inte så mycket att göra här, och alla är upptagna med sitt. Känns som att jag stör lixom. Men det har varit lite bättre igår och idag. Jag har iaf skickat iväg några halvhjärtade jobbansökningar, än så länge har jag inte dykt på något mer jobb som verkar lika intressant som det jag sökte på ByggMax. Fan att intervjun skulle gå så dåligt. Jag har aldrig nånsin förberett mig så bra inför en jobbintervju, men så blev jag så nervös av att tjejen som intervjuade mig var så stel. Hon verkade så hård på något sätt, trots att hon var rätt liten, och i min ålder. Men men, jag får väl se det som en erfarenhet inför ev nästkommande intervjuer.

Men oj vad trött jag är. Gick inte så bra att sova inatt. Lite uppstressad tror jag, ovanligt va? Åkte tillbaka till V-torp igår kväll. Fredrik kom dock inte förrän 23.30, så jag satt ju uppe och väntade och sen satt vi och pratade (ja jag vet, romantiskt... borde ha kastat mig över honom och knuffat in honom i sovrummet...) en stund innan jag gick och la mig. Han berättade sånt där som jag inte vill veta, om andra alltså. Sånt där som jag skulle bli helt knäpp av om jag var en av dem det handlade om. Tycker inte om att bli besviken på folk.

Igår hämtade jag ut min Lasse-box! Med Fredriks hjälp fick jag sedan in låtarna i min mobil. Så imorse kunde jag njuta medan jag åkte till Mörby. Han låter lite rockigare nu, Lasse alltså. Mer fart iaf.

Ikväll är det fotboll. och jag är väl snart mer intresserad än Fredrik. Ja, jag vette f*n hur det gick till... Kommer på mig själv med att spetsa öronen varje gång någon nämner ord som fotboll, Zlatan, Liverpool, Barca osv. HERREGUD! Det är ju totalt emot mina principer. Men min Liverpooltröja är ju sååå mysig! Får nog lägga in en bild sen nån dag.

Två timmar kvar, ungefär. Brukar försöka gå strax efter 16 eller runt 16.30. Undrar om man kan göra någon nytta här på något sätt... Blogga ska man ju absolut inte göra på sin arbetsplats, men jag kände ett visst behov.

Spana in den
här förresten! Fyfan vad grym! Tänk om den låg i Stockholm och va min!


Dumma mig

Ok, NU fattar jag varför jag borde ha röstat igår... Både SD och KD är ju emot samkönade äktenskap, men det är ju inte jag. Tänkte inte på att sånt där påverkas. Sent ska syndaren vakna... Skyller på mina bortblonderade hjärnceller. F'låt...

Alldeles för tidigt

Det här känns inte ok, vill sova. Det värsta var att jag kollade på klockan tidigt imorse och tänkte åh vad bra det är en hel timme kvar till jag måste upp, och sedan ringde klockan redan efter en halvtimme för jag är ju hemma och då måste jag ju åka mycket tidigare. Fast nä, det allra värsta är nog att jag knappt sovit alls, eller att jag ens måste kliva upp överhuvudtaget.

Söndag kväll

PARTEEEYYY!!!



Näää, jag skoja bara. Gick en promenad förut och passade på att gå förbi mormor och morfar. De hade ju köpt norska delikatesser (öl och melkesjokolade) under sin vistelse i Halden. Och mamma hade köpt en påse m&m's när hon var på kryssning med kören förra veckan. Dock är hon på kryssning nu igen, med jobbet, till Tallinn, väldigt fuskigt. Jag börjar verkligen längta till Prag. Med min tur får jag väl grisinfluensan lagom till dess.

Vill fortfarande inte gå upp imorrn. Tror ni någon märker om jag ligger kvar under täcket hela dagen?

Bara jag



Ärad vare Gud i höjden...

Denna har jag gjort i... Hahahaha! Jag vet inte vad ni tycker, men jag vet att min pojkvän var ganska så imponerad. ;P


...........

Lite bilder från förrförra helgen då vi lämnade Tilda på Warleda Gård i Rånäs.


Tilda nosar in sig på gården



Och i stallet...


Nya kompisgänget

Suck

Det enda svaret jag fått nu är att min lärare ev ska komma till praktiken i veckan. Jag måste alltså dit imorrn. Så jag har ont i magen nu, för jag vill verkligen inte.

Avbrott

J-a skitdag... Eller skit och skit, jag hade ju trevligt i stan med Jossan. Hon är så rolig, lite omständig, men rolig. Men jag känner mig helt nere juh.

Är hemma nu. Vill inte vara här. Grannarna låter, som vanligt. Hoppar jämfota runt i lägenheten, eller möblerar om, konstant... Sist jag sov hemma kunde jag inte somna, var bara en massa konstiga ljud. Har man katt kan man ju alltid skylla på att det är den som låter, och sen somna utan problem. Konstigt det där. När jag bodde hemma älskade jag när resten av familjen var borta, men nu vill jag aldrig vara själv mer än några timmar. Fast jag antar att det var för intensivt hemma kanske.

Praktiken suger hästballe... Får man ens skriva så? Jag vill inte vara där. Min lärare pratade med dem i fredags, men jag vette f-n vad de kom fram till. De ansvariga på praktiken sa inget annat än "hej" och "hejdå" (om ens det) till mig på hela dagen. Så det känns inte särskilt bra alls.

Igår fyllde pappa år. Messade honom på kvällen, skrev grattis. Någon timme senare svarade han att det var snällt att jag kom ihåg honom. Sist jag träffade honom var han så full att han inte ens kände igen mig. En väldigt konstig upplevelse. På Fredriks mormors begravning kom jag på mig själv med att sitta och tänka att nästa begravning jag går på mycket väl skulle kunna vara pappas om han fortsätter som han gör, och det lär han ju tyvärr göra. Så efter messet på vägen hem igår blev jag helt avslagen, trots en rolig kväll.

Vi var ju och såg Al Pitcher igen, Fredrik och jag. Fan vad jag älskar att få skratta tills det gör ont. Man behöver sånt ibland. Efter showen mötte vi upp Henke och Julia på OT. Vi var väl alla lite avslagna efter arbetsveckan, men det var kul att inte bara åka direkt hem. Jag är ju ute så j-a sällan, mycket dåligt.


Jag trodde att jag hade en tusenlapp kvar på kontot nu. Men när jag skulle handla med kortet på Åhléns idag så blev det "medges ej", mycket pinsamt. Så nu är jag fattig fram till fredag, då jag blir lite mindre fattig.

Saknar min röda tröja. Men den är i V-torp.

 


Usch, jag bara tänker för mycket.

Förresten så är jag upprörd över att jag inte fått något sms om min Lasse-box. Är helt säker på att den ligger därborta i tobaksaffären och väntar, men utan avi så...

Och datorn blir bara värre och värre. Hur normalt är det att det tar en kvart att starta internet?

Så nu fattar ni varför min status på fb är "bajs", tillvaron känns mest brun, kladdig och kväljningsframkallande at the moment.

Hmm, nu kan jag verkligen stryka "glad och positiv" som egenskaper i jobbansökningarna.

...............

Gokväll! ;)

Här sitter jag i min nya mysiga röda tröja och väntar på Idol. Ska ju va från Umeå ikväll om jag inte hörde fel, tänkte att de kanske visar lite från stan i så fall.

Var hemma från praktiken igår och idag. Efter att inte ha sovit på ett antal nätter kom självklart ett ordentligt migränanfall. Dessutom är praktikplatsen inte särskilt bra så jag har idag pratat med min lärare. Hon sa att hon skulle höra av sig under kvällen, men jag har inte hört något, antar att jag måste pallra mig iväg imorrn då, men det känns inte bra.

Finns det ingen som har tid med en fika eller så någon dag/kväll?

Insomnia

Fjärde natten i rad med allvarliga sömnproblem. I natt somnade jag inte överhuvudtaget. Känns ju jättebra när man ska på intervju i eftermiddag. Får hoppas man inte ser alltför sliten ut, men jag har redan huvudvärk och mår illa. Jaja, ska byta ut min trisslott nu när jag kommer till Mörby. Köpte en lott för nån vecka sen och har vunnit en massa småvinster sen dess. Tror jag har fått ut 16-18 lotter totalt för de där 25 kronorna. Synd bara att man aldrig vinner lite större summor.

...........

Just nu känns det skit att det är en månad till jag kan åka och hälsa på Tilda... Vill se med egna ögon att hon mår bra och att hon trivs.


Al

Usch, jag är sjukt uttråkad...

Hittade detta nyss, Al Pitcher i Vakna med The Voice:




Ser fram emot fredag. ;)

Helg

Nästan aldrig hemma längre, därav de väldigt få blogginläggen. Tror inte det är nån som läser iaf. Men men... Jag har iaf fått en byrålåda hemma hos Fredrik nu, så jag har väl i princip varit inneboende där den senaste veckan. Tycker det funkar riktigt bra, är bara de senaste nätterna som jag har haft väldigt svårt att sova, fattar inte ens varför.

I förrgår kväll var jag sådär förvirrad igen. Skulle ställa klockan inför mitt besök hos Julia på Östermalm, men det blev kortslutning i min hjärna, så när jag klev ur duschen igår morse insåg jag att jag hade 5 min på mig istället för typ en timma... Som tur var slängde jag ner sminket i väskan och sen när vi insåg att mina slingor skulle ta lite tid fick Fredrik ta med sig de kläder och skor jag skulle ha till Mälarhöjden så att jag kunde byta om i kyrkan. Fan vad jag hatar att stressa sådär, haha. Men det gick bra till slut. Fast jag känner mig JÄTTEblond just nu, haha!

Vi var på begravning igår. Fredriks mormor dog för ett antal veckor sedan. Jag hade ju aldrig träffat henne men när jag frågade Fredrik om han ville att jag skulle va med så sa han att det inte spelade någon roll. Då tänke jag att om min mormor hade dött så hade jag velat ha honom där, så jag följde med och det är jag glad för, även om begravningar är fruktansvärt sorgliga. Det var en väldigt vacker begravning och efteråt åkte hela Fredriks familj till Långbro Värdshus där vi åt en tidig middag.

På kvällen blev jag väldigt nedstämd, det har väl varit en såndär vecka... Saknar Tilda och undrar hur hon har det, trivs inte till 100% på praktikplatsen osv. Tycker inte om när man blir sådär. Men sen gick vi ut och handlade och Fredrik gjorde hamburgare och så kollade vi på lite stand up, då blev det bättre. :) På fredag ska vi förresten se Al Pitcher igen. Skrattade så jag hade ont i käkarna sist, så jag har höga förväntningar. Ni borde oxå gå och kolla!

På måndag ska jag på min första jobbintervju som löneadministratör! Ja jag är ju inte riktigt klar ännu, men att döma av annonsen är jag precis den de söker! Förutom att jag har lite skola kvar då, men det kan man ju lösa på ett hyfsat bra sätt. Sen sa Fredriks mamma igår att jag skulle uppdatera mitt CV och skicka det till henne. Vore skönt att veta redan nu snart att man har ett jobb i januari.

Min dator håller på att kollapsa... Jag kan inte läsa större bloggar t ex, datorn verkar inte orka (ujujuj, illa va!?). Undrar ju hur detta ska gå nu när det är dags att skriva exarbete. Jag har ju tänkt att köpa en ny laptop när jag fått jobb och så, men det är ju NU jag behöver en!

Inatt sover jag hemma. Fredrik och hans kompis skulle spela guitar hero efter jobbet och jag tröttnar ju efter en halv låt så jag tänkte att pojkarna skulle få leka själva. Fast jag hade hemskt gärna druckit lite öl... Kanske nästa helg.

Vad fan ska jag ha på mig på måndag då? På intervjun? Kan jag ha leggings och en snygg tunika eller måste jag ha byxor och typ skjorta? Gaaahh!


Tisdag

Det går fanimej inte att åka t-bana från Mörby till Hässelby. Såg mitt tåg åka ifrån mig vid Centralen. Sen kom det ett tåg till Vällingby, VÄLLINGBY! Vet ni hur frustrerande det är att behöva gå av där, när det bara är tre stationer kvar!? Det får väl bli Västertorp resten av veckan, om Fredrik orkar med mig. Jag var väldigt tjurig och ledsen igår kväll... Fast när vi var i Skärholmen och shoppade så var jag på rätt bra humör. Blev värre sen på kvällen när tröttheten och allt kom ikapp.

Men nu ska jag tydligen gå(!) och träna. Annika skulle komma hit och så skulle vi gå till Vällingby eller hur det var. Lite jobbigt att sängen ser så skön ut... eller ja, under alla kläder och allt iaf.

Det är väldigt tomt här utan min lilla gris...

Tilda har flyttat

De senaste kvällarna har jag åkt hem till Fredrik. Han får trösta mig när jag grinar över Tilda. Fast ni skulle ha sett Tilda i söndags. Hon såg så glad ut när hon sprang runt i stallet och rullade sig i boxarna. Och igår fick jag rapport om att hon hade fått nosa lite på en av hästarna. Jag tror att hon kommer bli riktigt lycklig när hon får springa runt hur hon vill. Det är mest jag som har en fruktansvärd separationsångest. Hon är ju min lilla bebis... Min lilla gris...

Lördag

Det var sååå mysigt igår! Jag överraskade Fredrik med diskad disk, städat badrum och nya soffkuddar. ;) Det tog dock en liten stund innan han upptäckte det, haha. Men oj vad snyggt det blev med nya kuddarna.

Imorse fick jag lov att gå upp vid nio trots att jag gärna hade legat kvar ett bra tag till. Åkte till Östermalmstorg där jag faktiskt tyckte mig känna röklukt, men ingen annan verkade bry sig. Köpte frukost till Annika innan jag gick till hennes jobb och fick naglarna påfyllda. Så nu är de fina igen!

Efter detta begav jag mig ut på stan i jakt på en jacka. Ville ha en skinnjacka, men helst en billig då jag även vill ha en längre höstjacka oxå. Letade inne på hm, men den svarta modellen var slut överallt. Till slut hittade jag en på Cubus för 499 kr. Skitbra tänkte jag och gick till kassan. Där blev det 349,50 kr vilket ju var ännu bättre! Visade sig att det var 30% rabatt på alla kläder just idag, lucky me! Ja, jag fattar ju att det inte är äkta skinn, men det gör ju ingenting för man tröttnar ju ofta på jackor efter nån säsong, så jag är väldigt nöjd. Men som sagt, en lite längre jacka oxå tack, typ parkas. Inte alltid man vill ha kort jacka, inte jag iaf.

Som jag skrev längre upp så hade jag ju känt röklukt. Det visade sig att det brann på blå linjen (förmodligen spreds en del av röken från t-centralen även mot Ö-torg eftersom jag kände lukten där) och när jag skulle hem var hela t-centralen stängd. Jag blev skitsur för jag var helt slut, men jag fick helt enkelt knalla bort till Hötorget istället. Fridhemsplans t-banestation var oxå stängd och när man åkte förbi där kände man röken. Sen när vi kom till Åkeshov var det några ungar som höll upp dörrarna i sista vagnen så att de pajjade och vi blev stående en stund. Fan vad jag blir trött på sånt där. Skyll dig själv om du är sen till tåget, ta nästa! Och vissa ungar borde fan inte få åka utan föräldrar! 18-årsgräns utan målsman, haha! Det vore något! Eller kanske 25 årsgräns...


Nä, nu måste jag gosa med Tilda. Imorrn ska vi åka ut till Rånäs för att kolla läget och se om Tilda kanske skulle kunna tänka sig att bli en bonkatt som får springa fritt och jaga möss och fåglar. Men vi får se vad hon säger, och om jag kommer kunna va utan henne överhuvudtaget... Inget är bestämt ännu, men vi ska som sagt kolla. Men det känns skit...


Fullmåne

Det är fullmåne. Man känner sig lite smått galen... Lite piggare idag. Igår var jag ju så trött att jag vill och med glömde stänga(!) dörren när jag gick till miljöstugan... Inte bra. Nu är jag på väg till Fredrik, han kommer väl hem strax före tolv hoppas jag. Fast jag är nog förresten rätt förvirrad idag med. Gick in på Hemköp och hade bestämt att jag skulle köpa vindruvor, men kom ut med en påse naturgodis och tänkte "vänta nu..." haha, jag e så störd nu när jag är såhär trött. Puss på er!

Snart helg

Fy fan vad äckligt det är med kollektivtrafik! Idag när jag skulle hem var det jättevarmt på t-banan och luften kändes tjock och äcklig. Sen satt ju folk självklart och snorade och hostade och hade sig. Snart börjar jag med munskydd, eller gasmask... eller någon slags syrgastub... Dessutom blir jag så j-a trött på den där förbannade Stockholmsmentaliteten, varenda jävel ska gå in i en (tydligen är jag rätt osynlig...), knuffa en, ställa väskan i ens knä eller ännu hellre sätta sig PÅ en på t-banan. Igår klev en tjej på min ena vita tygsko, braaaa där!

Usch ja, jag är mest trött och sur idag. Ska det vara såhär i elva veckor till? Eller det kommer ju bli ännu värre. Fan. När ska man hinna tvätta förresten? Tidigaste tiden är 07.00, men då är jag på väg till Mörby. Senaste tiden är 18.00, jag är väl hemma runt ca 18.30... Naken i elva veckor framöver alltså. För vem vill ägna helgen åt att tvätta? Nä, tvättmaskin är ett KRAV i nästa lägenhet! För tvättstugan är ju tydligen till för pensionärerna.

Gjorde iaf ett ryck och bar ut kartongerna till förrådet och sopsäcken till soprummet. Men jag skulle behöva en massage nu. Man kanske borde boka in en nu när man för en gångs skull har råd...

Onsdag

Blev ingen bio idag. Min biodejt dumpade mig för någon karl... men men... Kanske var lika bra att jag åkte hem för jag var väldigt förvirrad och ifrågasatte varför Ica-kortet inte funkade inne på Hemköp...

Förresten så tyckte jag folk i Mörby C kollade konstigt på en. Kanske såg de att jag egentligen hörde hemma i den fuuula förorten och inte i tjusiga Danderyd. Eller hör hemma och hör hemma, jag vill ju inte ens bo här.

Det var lite roligt i kassan på Apoteket. En kund berättar för kassörskan att hon minsann har diarré och kräks och att ingen mottagning vill ta emot henne. Kassörskan försöker vara trevlig och säger att hon ska prova med resorb. När kunden betalat och gått dränker kassörskan händerna i alkogel innan hon fortsätter med nästa kund. :) Fast jag hade gjort precis likadant, tycker inte om att folk inte håller sig hemma när de är sjuka. Fast de måste väl förstås få handla medicin och typ mat antar jag...

Efter mycket om och men trillar csn-pengarna in på kontot imorrn. Very nice. Men jag ska spara en hel del. Ska ju åka till Prag om drygt en månad!

Idag har jag stämt av konton, dvs suttit och stirrat på ett papper med siffror och försökt hitta "par". Inte så enkelt som det låter. Vissa siffror är ihopslagna, så det blir en hel del pusslande. Tror jag har att göra för resten av veckan. Var även en tjej som kom med lite löner att göra. Jag hoppas verkligen att jag gjorde rätt, haha. Det här är ju raka motsatsen mot SB. Här får jag sitta själv och knappa redan tredje dagen, på SB dröjde det väl långt mer än en månad innan jag fick sitta helt själv, eller ens fick tillgång till systemet.

Hittade ett jobb på ams.se som jag ska söka! Fast jag tycker det är så svårt att skriva ett bra brev, men det måste gå på något sätt.

1 september

Kolla vilken uuurtjusig bild Lilas hade lagt upp på Facebook! Haha! Osminkad och påbylsad på landet... Brukar dock inte alltid gå runt i kräfthatt och haklapp. Men titta vad mycket öl jag har, säkert därför jag är så glad.



Just nu skulle jag vilja vara min lillebror. Säger inte varför, hehe.

Och så måste ni gå in
här och läsa lite fint om mig... Ja och lite om mamma oxå.

Förresten så verkar min praktikplats rätt så bra. Fick eget rum och inloggningsuppgifter redan första dagen. Dessutom fick jag knappa in lite löner oxå. Idag var det dock rätt segt för han som är löneansvarig har fått lite extra att göra då ekonomichefen fick en akut blindtarmsinflammation på deras kickoff i slutet av förra veckan. Men men, jag fördrev tiden med att läsa måleriavtalet. Hoppas på lite mer att göra imorrn. Funderar på att komma lie tidigare än 8.00 för då får man gå lite tidigare och slipper kanske sån rusningstrafik som var idag. Tur att man åker från slutstationer iaf, fast jag måste ju byta vid Centralen när jag inte åker till Fredrik, som jag gjorde igår.

Man börjar dock undra hur länge man egentligen varit borta när en spindel hunnit bygga bo i handfatet...