Söndag

Idag har vi varit på Ikea, galet mycket folk. Det var ju iofs ganska väntat men eftersom vi inte kom iväg förra helgen så var vi tvungna att göra det nu. Vi provade sängar och kollade bl a på matbord och stolar. Hittade en matgrupp som nog skulle fungera bra i vårat nya lilla kök.

Sen gick vi bort till Mio och tittade lite på soffor. Vi skulle vilja ha en med divan-del till vardagsrummet. Får se om det blir en ny i år eller om vi väntar ett tag.

Imorgon bär det av till det nya kontoret. Härligt med ny miljö. I Infra City finns både andra människor och en massa restauranger. Finns lite butiker oxå, men det är mest möbelbutiker och typ Ica Maxi... Vadsomhelst är dock bättre än dötrista Arlandastad.

Helg

Hej hopp! Jag bloggar ju nästan inget alls längre. Det är bara för att Fredrik installerat nånting på datorn som gör att webläsaren fungerar annorlunda än vanligt. Detta gör att det är askrångligt att ladda upp bilder och det går inte att ha blankrader mellan textraderna. Mycket frustrerande. Igår var jag ute med jobbet. Var ledig på dagen så jag och Sofia åt lunch hos Fredrik innan vi åkte till Gärdet och mötte upp de andra på Ballbreaker. Det blev en rolig kväll med grenarna biljard, fotboll, golf, jakt och bowling. Efter god middag och roliga samtal med en rosa kanin (svensexa) hamnade vi på dubliners. Jag flydde dock fort för det var massor med folk och man blev mosad hela tiden, inte min grej. Det var skönt att krypa ner i sängen sen. Fötterna var glad att få vila. Idag har Fredrik och jag bara varit och handlat i Liljeholmen. Bruschetta till lunch och sen potatisgratäng och oxfile till middag. Sen frågade Kenneth och Elin om vi ville hitta på något, så det ska komma hit när de har varit i stan och ätit. Trevligt med spontana kvällsaktiviteter. ;) Men vi måste nog städa lite här innan de kommer...

............

Känner mig konstig idag, varm. Feber? Kanske. Kände mig likadan på jobbet igår, och illamående. Sen blev det lite bättre på kvällen. Idag har jag ju inte ens gjort något alls. Tvättat bara, och lyssnat på ljudboken som jag brukar ha på tåget. Jag ska tydligen åka till Ullared i april... Mina kollegor har bokat en stor stuga och bestämt att vi ska åka, typ hela grupp 25. Jaha, ja vi får väl se. Det är ju ett tag kvar än så länge.

Flytten spikad

Den 13:e november flyttar vi! Det är mitt i kickoffen som jag ska på den helgen, men jag får väl smita på fredagkvällen eller tidigt på lördagmorgonen. Först var det tänkt att vi skulle flytta den 20:e, men sen blev det ännu tidigare. Det jobbiga nu är allt som behöver handlas som t ex matbord + stolar, madrass till dubbelsängen, ev ny soffa och soffbord, tapeter och färg. Man blir ju helt matt... Sen har vi ju London 1,5 vecka senare... Hmmm... Man kanske borde köpa några trisslotter.

Tisdag

Jag längtar efter min Iphone som jag har beställt! Ska komma senast nästan vecka är det sagt, får väl hoppas på det då. Blev en Iphone 3GS, den är finare och bekvämare i handen än 4:an. Idag har jag löneförhandlat för första gången i mitt liv. Eller förhandlat och förhandlat... "Vad tycker du om din lön" sa chefen. "den är alldeles för låg" sa jag. Sen sa han att det nya avtalet va det sämsta på 30 år och att summan var mindre än 300 per anställd. Då blev man ju inte så glad. Men så visade han mig min summa och då kände jag mig ändå rätt ok med den, även om jag gärna hade gått upp åtskilliga tusen eller miljoner... ;) Lönen börjar dock gälla i januari, typiskt...

Lördag


En bra dag

Igår var en riktigt bra dag, precis vad jag behövde efter den här pissiga veckan. Först var vi hos min moster på sjuårskalas för Julia. Det är lite farligt att vara där för Josefine är så jäkla go så man blir nästan lite sugen på att bli med bebis. Suget gick dock över idag när jag gick förbi skolgården där några barn skrek till de vuxna att ett annat barn kissat på sig... Igår kväll var vi på Blue Man Group. Det var hysteriskt roligt, och lite galet. Vi fick med oss ett konstverk hem oxå, som en av killarna "signerade" på vägen ut från Göta Lejon. Sen letade vi upp en restaurang där vi åt middag med Magnus och Lilas innan vi åkte hem.