Countdown

Jag är ledsen att jag inte uppdaterat på länge. Har jobbat över varje dag den här veckan, förutom idag då. Men nu ska jag sätta mig i soffan och dricka lite skumpa. Sen blir det upp mitt i natten, eller iaf väldigt tidig morgon innan vi ska ut till Arlanda!

Försöker blogga lite på resan. Eller iaf uppdatera facebook... haha

Puss och kram på er!


Bedtime

Hej hopp!

Man bara jobbar och jobbar känns det som... dagarna segar sig fram. 10 dagar kvar till semester, eller 9 nu. Har fått ont i en tand oxå, så nu är frågan om det kanske måste bli ett akut tandläkarbesök i helgen. Lär ju inte va billigt, faaan asså!

Två arbetsdagar kvar på denna vecka. Sen blir det vin med Cissi på fredag och kanske en fika med Jossan på söndag. Ska börja packa oxå, äntligen! Ja, och så kanske tandläkaren oxå... ;(

Nästa vecka blir galen. Lönen ska köras och helst vara klar på fredagen. På tisdag ska jag försöka hinna med ett besök hos Julia på StudioCare. Måste göra något åt håret innan resan. Hoppas på att få göra lite ljusare slingor eftersom håret ändå kommer blekas, men jag vet inte om det kanske är för slitet. Hoppas inte. Får väl se vad hon säger. Något ska göras åt färgen iaf, inget klipp!

Nu måste jag försöka sova, ska ju på kundbesök imorrn så jag måste försöka hinna piffa mig lite imorgon så att jag ser lite levande ut. Gick utan smink och lät håret självtorka i flera dagar (jag blir så varm på nätterna att jag måste duscha varje morgon nästan...), Fredrik blev jätteglad igår när jag hade smink på mig och såg lite mer normal ut.


........

Snart helg! Ingen är gladare än jag. Var helt gråtfärdig idag när allt inte gick som jag ville. Fick skjuts av Sofia och var hemma ca 17.20, hur skönt som helst.

Imorrn är det tänkt att Annika och jag ska äta ute. Och på lördag ska jag försöka vara inne i stan när de öppnar och leta efter skor, ser inte riktigt fram emot det.