Update

Hmm... man har nästan tappat bort sig när det gäller att ha koll på vilken veckodag det är. Men det är ju rätt skönt... ;)

I måndags kom jag till slut ut i solen. Halva tjocka släkten låg på stranden och njöt av solen och vattnet tillsammans. Julia påstod att jag inte kan simma, något som jag absolut inte håller med om. Jag kan visst simma, så det så! ;P

Efter badet åkte mamma och jag till V-by en sväng. Jag fyndade en randig top på Gina. Tycker faktiskt att jag är skitsnygg i den! Sen gick vi till Massagotti och beställde deras urgoda ceasarsallad. "Men det åt ni ju förra gången" säger servitören. Haha! Vi ba "Eeeehhh... Känner du igen oss?" ;) Det blev dock salladen ändå, den e ju så god!

När jag hade kommit hem igen packade jag väskan och begav mig till Sätra. Kom väl dit nån gång efter 22, och då blev det kvällsbad med Fredrik och hans kompis Magnus. Det var kul, men lite kallt. ;)

Igår gjorde vi typ ingenting på dagen, låg i soffan och kollade på South Park och sen någon lite halvkonstig film. Till slut pallrade vi oss upp och åkte till V-by där vi såg nya Batman-filmen på bio. Den var riktigt bra, se den!

Imorse åkte Fredrik hem för att städa och fixa inför sin USA-resa. En stund senare kom Sara. Vi gick ner till stranden och la oss i ett antal timmar, mamma kom oxå och gjorde oss sällskap. Min moster och hennes familj var oxå nere på stranden. När de kom bort till oss en sväng passade Julia på att än en gång tala om för mig att jag inte kan simma... haha!

Efter stranden blev det snabbpiff och sen in till stan, Sara och jag alltså. Sara lyckades hitta den vita klänningen som jag letat efter på Gina! Den ska definitivt med till Grekland! Yey! Efter shopping blev det middag på Harry B James. Sen var vi helt döda. När jag klev av tunnelbanan här hemma kändes det som att jag blivit full på den där enda ölen jag druckit... herregud...

Imorrn blir det ev stranden, om det nu är någon sol framme. På kvällen ska jag hem till Fredrik. Vi är även bjudna hem till hans föräldrar på middag. Sen på fredag morgon ska vi upp tidigt för då ska Fredrik åka till Arlanda... (snyft...) Men snart ska jag oxå åka bort! Bara hoppas att han inte glömmer bort mig under de kommande tre veckorna. ;P Är iaf glad att jag har hunnit träffa honom en hel del nu i veckan, det betyder mycket för mig.

Nu ska jag kolla SATC! Sen sooova!

Puss på er!


?

Men var e solen?

........

Gomorron! Här är man uppe med tuppen. Har tänkt att va bland de första på stranden, så man får ligga var man vill. Förhoppningsvis avskräcker det blöta gräset (det har ju regnat) en del folk nu på förmiddagen.

Ska nog ta och städa lite här innan jag beger mig.

3 månader

Hej hopp!

Nu har äntligen semestern börjat. Fast arbetsdagen igår kändes som en av de längsta i mitt liv... haha!

Efter jobbet promenerade jag bort till mormor. Jag kom lite tidigt eftersom jag led så mycket av tristessen på jobbet att jag gick 45 min tidigare än jag skulle ha gjort (dock med arbetsledarens tillstånd!).



Det blev mousserande rosévin, god mat och annat vin under kvällen. Fick sällskap av Jimmy nästan ända hem.

Och inatt kom Fredrik! Stackarn ringer och messar till min mobil när jag sover och jag märker ingenting, trots att jag har volymen på. Men till slut vaknade jag. Fast jag trodde först inte på honom när han sa att han var utanför dörren. Men det var han. ;) Var så mysigt imorse... Imorrn är det faktiskt 3 månader sen vi sågs första gången, det ni! ;P

Idag har jag varit inne i stan och shoppat lite. Inte rätt väder för sånt kanske, men det är rätt svalt i butikerna. Dock är det inga stockholmare i stan, de ligger nog på nån strand och pressar. Nä i stan spatserar turisterna. Inte en jävel pratar svenska, haha. Nu har jag iaf snart köpt allt jag behöver inför Greklandsresan. Jepp, jag e ute i god tid, men det e bara för att jag längtar så mycket! Men nu är jag ju ledig, så nu kommer tiden säkert gå fort.

Efter shoppingen mötte jag upp Annika. Vi begav oss till Kungsholmen där jag bjöd henne på middag (födelsedagspresent i efterskott) på Mamas and Tapas, sjukt gott!

Imorrn blir det beachen, sen har jag lite förhoppningar på biomys på kvällen, men vi får väl se... ♥

Linda is...

SEMESTER!!!

16,5

Nu är det knappt 16,5 timmar kvar till nästan 4 veckors ledighet! Sååå nice! Även om jag inte jobbat så jättemycket så är det ändå skönt att ha ett par veckor då man vet att man är helt ledig och att ingen kan ringa från jobbet och be en hoppa in för någon osv.

Idag gick det väldigt segt på jobbet, alla kunder låg väl ute och solade.


Snart dags att sova. Ska upp tidigt imorrn.

18, snart 17, dagar till Grekland! ;)

Men åhhh...

Fan. Kvällens avsnitt av SATC får mig bara att må dåligt. J-a Carrie! Jag måste ha förträngt dessa avsnitt för jag kommer inte ihåg dem, men jag är ändå ganska säker på att jag sett dem. Men som sagt, de lämnar bara en obehaglig känsla efter sig.

Skor

Måste ju visa mina nya skor som jag köpte för någon vecka sedan. Mina svarta ballerinaskor håller på att gå sönder så jag letade efter ett par nya och hittade dessa. Love them! Funderar nästan på att köpa ett par till, svarta eller vita... svart är ju bra för det passar väl till typ allt, men jag vet inte... De är iaf på rea, vilket alltid är trevligt.

 


Tvätta tvätta

Vilken skön dag! ;D Liiite synd att man ska jobba imorrn och på lördag, men det är kanske bara bra med en liten paus ifrån solandet. Förresten så ringde Lotta förut och frågade om jag kunde börja lite tidigare på lördag, 07.50 istället för 08.30, värsta perfekt eftersom jag då slutar lite tidigare och hinner precis i lagom tid hem till mormor.

Nu har jag tvättstugan, vilket jag ju "älskar"... Min bricka som fungerar som nyckel har börjat krångla och för en stund sen höll jag på att inte komma in till min tvätt... Får se hur det går, måste dit två gånger till innan detta tvättpass är över. Blev dock inte så mycket tvätt den här gången.

De säger att solen ska stanna en bit in på nästa vecka iaf, hoppas verkligen det. Skulle inte ha något emot att börja första semesterveckan med att ligga på stranden hela dagarna. Fredrik och jag pratade om att gå och bada någon dag. ;) Hoppas på det. Sen har jag nog lite kompisar som är lediga tror jag... även om vissa befinner sig i NYC...

Jaha, nähä... dags att bege sig tillbaka till tvätten. Håll tummarna att jag kommer in den här gången!

Freaked out?

Taurus:
You're breaking the mode
and doing something out of character.
People are freaked out,
but you like it!

He he... ;) Önskar att jag visste vad horoskopet syftar på...

.......

Gomorron. Jaha, får väl snart ta och ge mig ut kanske. Tar emot lite att gå och sola själv, men hur läskigt kan det va? :) Är bara så himla trött på mitt hår... det är alldeles för kort för att jag ska kunna göra något. Skulle vilja att det var iaf 1 dm längre än vad det är. Dessutom måste jag klippa mig så snart som möjligt, och då blir det ju ännu kortare igen... FAAAN!

Innan jag går ner till stranden ska jag gå bort till centrum och handla lite bigaråer tror jag. Mamma köpte igår, väldigt gott. Så kan jag passa på att gå förbi tvättstugan och boka en tid till kvällen oxå.

SATC

Haha! Oj vad jag kände igen mig i kvällens första avsnitt av SATC! Carrie insåg att hon skapade sin oro helt på egen hand. Sånt brukar jag oxå va rätt bra på... ;) Fast jag försöker lära mig att inte analysera och vrida och vända på minsta lilla ord. Tycker jag gör framsteg...

Men hur lång är Aidan egentligen? 3 meter!? Ser ju ut som en jätte bredvid Carrie, och hon brukar väl ha decimeter-höga klackar?

Jaja, nu börjar ytterligare en halvtimma kvällsnöje! Sen sooova! Hoppas det funkar inatt... Verkar gå bättre när en viss person ligger här bredvid...

Gonatt!

Onsdagkväll

Jaha, och vad säger Fredrik på msn vid sisådär 22.30 på kvällen!? Att han ska gå och bada med sin kompis! Vilket fusk! Tycker han kan komma hit och bada nån dag... Jag badade faktiskt inte idag, var så mycket folk i vattnet och det är way to långgrunt där så jag orkade inte plöja igenom massan för ett dopp. Kanske imorrn. Fast imorrn får jag nog sola själv, om ingen orkar pallra sig hit? Ska nog gå dit mycket tidigare imorrn dock. Och så måste jag boka om tvättstugan till kvällen!

Här kommer ytterligare två bilder från min nya fabulösa kamera. Ska bli kul att prova på att fota annat än Tilda och mig, haha. På lördag ska jag testa om släkten fastnar på kort. ;)


  

Sol

Det var sjuuukt mycket folk på stranden idag. Eftersom mamma (jaaa, jag umgås väldigt ofta med min mamma...) slutar jobbet vid 13-tiden var vi inte på stranden förrän vid 14. Lyckades dock hitta en liten plätt där vi kunde bre ut vår filt. Låg där i några timmar, väldigt varmt men skönt.

Sen tog vi t-banan till V-by där vi shoppade lite och åt supergod sallad till middag.

Varför är det INGENTING på tv? Väntar på SATC, men det börjar ju egentligen lite väl sent...

Försovit mig

Haha, jag skulle ju ha tvättstugan kl 07.00. Vaknade för en liten stund sen... hade stängt av klockan i sömnen. Det hela beror på att jag hade världens problem att somna igår/inatt. Väldigt jobbigt. Får gå bort och boka en ny tid sen, tur att det inte brukar va problem att få tid när man vill.

Idag blir det beachen! Sååå glad att jag är ledig idag och imorrn. Sen jobbar jag bara fredag-lördag. På lördag kväll är det middag hos mormor och morfar för min mormors syster och hennes son kommer på besök från Norge. Ska bli skoj. ;) Har ju inte sett dem på ett tag.

Nu pratar de om högsommarvärme på tv! Yey! ;D

It's working

Sådär! Nu funkar det igen! ;) Ringde till ComHem tidigare idag och fick en massa dumma instruktioner av en trög tjej. Hände inte ett skit. Hon sa att om jag inte hört något från dem och om det fortfarande inte funkade om tre dagar så skulle jag ringa igen... Men nu verkar teknikerna ha löst det redan, skönt!

Nu ska jag gå ut med Tilda innan det är dags att bege sig till jobbet. Skönt att bara jobba några timmar. Hoppas att stängningen går smidigare än igår, inte så smart att skicka hem folk som ska jobba stängning kanske... Hrm hrm...

Imorrn ska det bli jättefint väder och jag är leeedig. Ska ner till stranden och sola och kanske bada! Yey!

Tre veckor kvar till Grekland! Visst e jag tjatig!? Men jag har ju inte varit utomlands på typ fem år...

Fan

Mitt bredband verkar inte funka för tillfället... Mycket frustrerande...

Så j-a förbannad!

Blondinbella åker hem från sin efterlängtade semester då hon blivit utsatt för övergrepp på ett av stadens uteställen. Skrämmande är att somliga tror att hon har hittat på det hela, och andra menar att hon får skylla sig själv. Jag blir så j-a arg!

Dessutom börjar jag fundera på hur många andra tjejer (och kanske även killar?) som råkar ut för liknande saker under sin semester, tjejer som kanske inte vågar anmäla eller tala om det för någon. Man kanske tänker att det inte var tillräckligt allvarligt osv. Jag gissar att siffran skulle bli ganska hög tyvärr...

Slutsatsen i en av mina examinationsuppgifter i kursen makt och kön A var ju att kvinnan har ansvar för mannens sexualitet. Flertalet av Blondinbellas läsare, samt vissa som kommenterat artikeln på Expressen.se, hjälper till att bekräfta slutsatsen. Kan någon göra något åt det här j-a samhället snart!?

Jobba extra

Gomorron! ;) Är på väldigt bra humör idag.

Messade med Fredrik igår och frågade när jag får träffa honom (han är ju upptagen hela tiden, jobbar jämt...). Svaret blev "ikväll när vi går och ser Hancock kl 21.30..." Så så blev det! ;) Den va väldigt rolig och lite annorlunda. Sen åkte vi hem till mig och kollade lite på tv innan vi somnade.

Väcktes 10.10 av att mitt jobb ringde. Svarade dock inte. 20 minuter senare var det dags för Fredrik att gå upp och åka till jobbet. Ringde upp jobbet, ska va där runt 15-tiden, va tydligen nån som va sjuk. Jag som hade tänkt ligga i sängen och läsa Flyga drake hela dagen... Attans... ;) Haha!

Läser och dagdrömmer

Varför e söndagar alltid såhär tysta och ensamma? Fast så har iofs hela helgen varit...

Här händer inte mycket. Slog mig äntligen till ro med en bok nu på förmiddagen. Köpte ju fem pocket precis i början av sommaren men har inte haft lust att läsa förrän nu. Började med "Flyga Drake", den e sååå bra, har redan läst över 120 sidor! Tänkte att jag ska se filmen någon gång sen efter jag läst boken.



Har även testat mina bikiniöverdelar, än en gång, och drömt mig bort till Grekiska stränder... ;) Längtar till när man kan börja packa! Tihi!

23 dagar till Grekland, 1 vecka till semester och 5 dagar till lön! ;)

Å grattis till Sara i efterskott! Hade ju namnsdag igår och jag skulle gratta men glömde sen bort det, flåt!


Saknar Fredrik oxå, han har varit upptagen hela helgen.

Gomorron

ICA Nära, Linköping

Kund: Säljer ni frimärken här?
Kassör: Javisst!
Kund: Tio frimärken, tack.
Kassör: Men jag har bara tio frimärken, och om du köper alla så tar de ju slut, då finns det ju inga kvar.
Kund: Öhhhh?
Kassör: Men du kan få köpa sju frimärken.
Kund: Ehh, jaha. Sju frimärken, tack.

Från Tjuvlyssnat.se

Hahahaha! Extremt korkad kassör, och en väldigt snäll kund som inte argumenterar emot... ;)


Feeling lonely


Testing

Här kommer några bilder som jag tagit med nya kameran. Har dock bara haft Tilda som fotoobjekt än så länge... Hon börjar bli rätt trött på att jag trycker upp kameran och smäller av en blixt mitt i hennes ansikte... Och själv fastnar jag inte på bild just nu.


........

Tänk att man kan plåga sig med musik... Apologize med One republic och Timbaland på tv nyss. Jag höjde volymen och helt plötsligt var jag tillbaka cyklandes på gatorna i Umeå med gråten i halsen. Trevliga minnen... Är så glad att jag på ett hyffsat smidigt sätt kom ner till Stockholm igen, även om det tog lite tid, och att allt löste sig så bra.

Men nog med självplågeri nu. Tilda och jag ska tydligen gå ut, säger hon...

Stupid stupid saturday

Vad hände med vädret? Det sas ju att det skulle va grått och kanske åska. Men nu när man tittar ut så skiner solen för fullt. Jag som precis sovit bort ytterligare ett par timmar av mitt liv... Fast det behövdes, för mycket tankar i mitt huvud just nu.

Så himla seg och opepp, och godissugen... illa...

Ca en vecka kvar till semester. Fast jag är ju ledig nu med iofs. Jobbar bara tisdag 16.30-20.30, fredag 11.00-20.30 och lördag 8.30-17.30. Men på semestern är det lite mer att göra. Måste gå och klippa mig, å så ska jag på kryssning, sen konsert och så Grekland såklart!!! ;D

Ingenting

Gomorron...

Verkar bli en seg dag idag. Väääldigt seeeg... Man kanske borde gå och lägga sig igen...

Skadad


No Doubt - In my head

......

Hm... blir ingen bio. Han är fast på jobbet. Så nu är jag en aning uttråkad. Hungrig är jag oxå, men Hemköp stänger nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Kanske biokväll

Får se om det blir bio ikväll. Fredrik får kanske gå tidigare ifrån jobbet och i så fall ska han höra av sig så att jag kan ta mig in till stan på en gång. Gäller att va klar i så fall så jag får väl ta och fixa lite här. Kanske packa väskan oxå, vet inte om det blir att sova här eller hos honom. Går ju lite fortare att ta sig hem till honom, men min säng är bredare... ;) 

La camera

Här är min nya kamera!

Bild från Onoff.se

Det blev inte den som jag hade tänkt mig. Den här kostade ca 500 kr mer, men kändes inte lika plastig och skulle tydligen va ännu bättre. Sen fick jag köpa till ett minneskort och en skyddande väska oxå. Så nu ligger batteriet på laddning! ;)

I fell asleep

Somnade förut... Väldigt skönt faktiskt. Och min kudde luktade Fredrik... ;)



Mamma ringde förut och sa att mormor och morfar inhandlat choklad och makrill i Halden, det är två måsten i vår familj om man åker till Norge! Norsk choklad och norsk makrill, och sen brukar det bli lite pils också...

Nu har jag suttit och kollat runt lite på elektronikbutikernas hemsidor. Behöver en ny mobil snart, och så vill jag köpa en digitalkamera innan vi åker till Grekland. Har hittat en som verkar tillräckligt bra för mig, för under 1000-lappen, skitbra!
När det gäller telefonen så får jag nog gå runt och höra lite med säljarna... blir ju helt förvirrad av informationen på nätet. Men jag har hittat en som jag är lite nyfiken på iaf.

Jaha, nähä... Undrar om man ska sova snart? Om det nu går efter att jag sovit i flera timmar nu på kvällen. Men snart börjar väl SATC? Kan man ju alltid kolla på i en timma innan man försöker sova.

I'm fab!

Förresten så var Ayesha och handlade på jobbet idag. Har inte sett henne sen P. Diddy-festen så det var roligt. ;) Hon frågade vad jag hade gjort för hon tyckte att jag såg fantastisk ut (i mina ica-kläder...?!). Berättade om min tid i Umeå. Då sa hon att nu såg jag så fab ut så nu kunde jag få vemsomhelst istället för det karl-aset, haha. Stämmer nog inte riktigt, men sånt är ändå alltid kul att höra. ;D Tack Ayesha!


Bild lånad från
www.sr.se

Förresten va det nån som sa att jag va "grym!" ganska nyligen oxå, keep it coming guys! ;) Sånt där kan jag leva på i dagar å veckor! Negativa kommentarer fastnar dock i flera år... konstigt det där...

Helg!

Jaha, så var denna arbetsvecka över! ;) Jag trodde ju att jag slutade 16.30 idag, men så stod det 15.00 på schemat som fanns på jobbet, och jag protesterade faktiskt inte... haha!

Igår kom både Annika och Ida till Hässelby. Tillsammans med mamma tog vi oss hem till mormor och morfar (som ju är bortresta). Solade på gräsmattan och sen blev det grillad fläskfilé och halloumi och god sallad till middag. Efter att tjejerna begett sig hemåt gick mamma och jag ner till Hässelby strand och handlade lite. Sen åkte mamma hem och inte långt senare kom Fredrik. Vi hyrde "No country for old men" som vi kollade på innan vi somnade, den va rätt så bra.

Nu är det 26 dagar kvar till Grekland,10 dagar till semester och 8 dagar till löning!

Ledig onsdag

Hej Hopp!

Verkar ju va riktigt fint väder ute. Har dock inte kollat temperaturen ännu, men på tv sa de runt 23 grader, viket låter alldeles ypperligt.

Håller på och städar lite här hemma. Ida och Annika kommer över så småningom. Vi lär väl va ute, men det känns ju ändå trevligt att ha lite städat. Ida har ju inte sett min lägenhet tidigare. Dessutom sa Fredrik igår att han skulle komma över ikväll efter jobbet.

Får se om det blir stranden nu på dagen, eller om vi sitter och babblar på berget. Mamma hör väl kanske också av sig när hon slutar, hon tycker inte heller om att sola själv. Igår när jag va på väg till jobbet och tyckte att det va perfekt solväder så tyckte dock mamma att det blåste för mycket, så det tycker hon väl kanske idag med.

Nä, nu ska jag städa klart och fixa iordning mig lite.

...

22 grader och "goda solchanser"... mjaa, någorlunda lika prognoser iaf...

Hoppas hoppas...

Nu sa de 22 grader och sol imorrn...

Just nu...

 
Katy Perry - I kissed a girl. Gillar de flesta låtarna på skivan. Gissar dock att det blir så att jag tröttnar på dem relativt fort. Men just nu är de bra! :)

 
Lady Gaga - Just dance. Jag bara gillar den helt enkelt!

 
Kristian Anttila - Jag vill ha dig. Blev lite småkär i den här när jag såg Kristian på tv4:s nyhetsmorgon för en tid sedan. Sen blev jag påmind nu när jag fick hans låtar av Sara när hon var här. Ska lyssna mera på resten av albumet, OCH på Markus Krunegård oxå! ;)


Jag vill bara HA dig!

Hellu!

Oj vad jag är trött! Lång dag idag. Hade jag varit ledig hade jag slappat på stranden, men jag skulle jobba 16.30-20.30 och innan det ringde Lotta och frågade om jag kunde komma in tidigare. Jag va på jobbet 15.30... alltid något, haha.

Vet ni vad!? Jag kan visst ha trekantsbikinis! Jag som har gått runt och tyckt att allt va hopplöst... Mamma köpte en superfin överdel till mig igår. Har gått och sneglat på den länge. I love it!

 Inte världens bästa bild kanske, men men. Den är iaf rosa och jag matchar den med svarta bikinibrallor. Skonar andra soldyrkare från att se mig i såna där trosor man knyter i sidorna... Den är så skön, längtar tills vi ligger på stranden på Kefalonia... bara 4 veckor kvar!

Igår när jag var ute med Tilda pratade jag i telefon med mamma. Tilda kryper upp på en liten bergsknalle och ligger där och tittar intresserat på något. Jag fortsätter att prata med mamma men ser samtidigt att det ligger ett par glasbitar i närheten av Tilda. Går fram för att lyfta undan henne, då blir hon så rädd att hon hoppar en meter rakt upp i luften. "Nähä", tänker jag, "ligg där då". Avslutar samtalet med mamma och går för att kolla vad det är Tilda har hittat. Tänker att det borde ju inte va en fågel eller insekt med tanke på hur spänd hon var. Då ser jag en orm(!) som ringlar iväg. Ingen liten fjutt-orm utan en hyffsat stor. Ser att den har två gula fläckar på huvudet och påminner mig själv om att jag hört att snokar ser ut så. Ringer upp mamma för att få det bekräftat. Lite coolt, inte ofta man ser ormar, typ aldrig... men både Tilda och jag var lite överspända en stund efteråt. Idag har jag bara sett en snigel som kröp på mitt fönster och lämnade slemspår efter sig, sen satte den sig uppochner på undersidan av balkongen ovanför... sen såg jag ett rådjur på vägen hem från jobbet...
 

Hoppas innerligt på sol och värme imorrn. Vore kul om några av mina vänner kunde komma över och sola och ha det mysigt. Har hört att det ska bli svalare imorrn, men hur svalt? Får väl se imorron bitti hur det ser ut...

Måndag

Gomorron!

Solen skiner för fullt utanför och det sägs att den ska fortsätta göra det i iaf ett par dagar till! Tacka Sara och mig för det, för hade vi inte bokat resan redan så hade det regnat, regnat och åter regnat så att priserna hade gått upp rejält. Nu kommer det väl va konstant sol och finnas skitbilliga resor när det bär av. Fast när jag var inne och kollade runt lite igår hade många priser redan gått upp, och vår resa var slut. Man kunde dock boka en lägenhet för fyra personer på samma hotell, för 25000 kr... Så jag tycker ändå att det känns rätt bra just nu. Dessutom sa tjejen jag rådfrågade på Ticket att det finns färre flygstolar än hotellrum, så många resor kan ta slut, och det har jag även sett när jag kollat runt på resesajterna.

Idag tänkte jag nog försöka lura med mamma på bikinijakt... Det är ju rea på badkläder i de flesta butikerna så man borde nog passa på. Dessutom sa Sara att jag nog iaf borde prova såna modeller som jag tidigare ratat oxå. Vem vet, de KAN ju sitta bättre än man tror...

Å finaste finaste Fredrik har köpt en iphone och är lycklig som ett litet barn på julafton... ;)

Fröken livrädd och kärleken...

Så var jag där igen... Att det ska vara så läskigt att tycka om någon väldigt mycket. Hittills har jag ju varit rätt lugn, men nu märker jag mer och mer att rädslan över att han ska försvinna bara blir större. Blev så glad häromnatten när han kom över trots att jag sagt att jag inte mådde bra, och så sa han "men jag hade ju inte sett dig sen i lördags..." ♥

Nä usch, måste sluta gå runt och va orolig för saker innan de ens har hänt, sluta vara rädd för kärleken.


Hets

Börjar nu återhämta mig från min mystiska sjukdom. Blev lite orolig över huvudvärken ett tag, men den gav med sig till slut.

Idag fyller Annika 26 år! Grattis gumman! Förlåt att jag va världens sämsta kompis som inte dök upp...

Sara ringde och va lite bakis förut så jag mötte upp henne i Vällingby. Hon shoppade lite, själv är jag pank, sen åkte vi hem till mig. Har kollat på film och nu har Sara somnat(!) på min säng, haha! ;) Hon e så söt när hon sover.

Provade en bikini på Lindex idag, den va ok men jag vet inte. Jag har verkligen bikinipanik... Räcker det inte med bikiniångest? Sååå trött på allt tjat om kropp, vikt, mat, hälsa, osv, osv... Ni får ursäkta mig, men jag tror jag stänger av ett tag. Jag har börjat inse att jag har en ämnesomsättning som är lika med 0. Inte ens om jag tränar samtidigt som jag svälter mig går jag ner i vikt. Så jag skiter i det där just nu. Prata inte om sånt med mig.

Tack och hej!


"Men jag har ju inte sett dig sen i lördags..."

Ja, gårdagens inlägg blev extremt kort. Jag mådde inte särskilt bra där på kvällen så jag orkade helt enkelt inte skriva. Har varit hemma från jobbet idag. Har huvudvärk (migrän?), feber, mår illa och känner mig allmänt hängig. Inget roligt alls.

Får se hur det blir imorrn. Ska ju på tjejmiddag hos Annika  och sen hade jag tänkt smita iväg till Fredriks kompis fest. Som det känns just nu så blir det väl bara sängen för min del.

Igår passade jag på att tvätta lite sen åkte mamma och jag hem till min moster och åt middag. Julia och jag diskuterade det här med giftermål. Om man är kär i någon, måste man då gifta sig med den personen? Och kan två flickor gifta sig? Mm, stora frågor...

En rolig sak igår var att mina klänningar från H&M kom, väldans trevligt! ;) En dålig sak idag var att mina bikinisar från Haléns kom, och de motsvarade inte riktigt mina förväntningar. Det var synd för annars var de väldigt fina.

Nä usch, nu e jag typ kallsvettig... ska pallra mig bort till sängen.

Counting

Jobba 2 dar, sen bara 2 veckor till semester! Lääängtar!

RIP Bacon

Idag har min lillebror varit hos veterinären med råttan Bacon. Troligtvis hade Bacon fått en hjärntumör och mådde inte alls bra, så hon fick somna in. Det va ju för hennes bästa men det är ändå ledsamt. Vet själv hur det känns.



Jobbdagen gick ganska fort faktiskt, dessutom lyckades jag bli av med min tid den 19:e augusti OCH boka in ett möte med Lotta åt min arbetslöse kusin. Det roliga var när jag ringde Tony efter att jag slutat. Hans tjej svarade och sa att han inte var där. Sen när jag sa att jag var hans kusin, så var han plötsligt där bredvid henne! Haha!

Vid ett tillfälle idag satt jag och bläddrade i boken "Svensk maffia" (tror jag den hette). Fastnade vid en bild och text som berättade om att några killar i något mc-gäng tagit bort en annan killes gängtatuering med en vinkelslip för att han blivit utesluten... Hua... När jag satt där och äcklades upptäckte jag att det stod en kund framför mig...
Jag: "Oj, förlåt"
Han: "Det är ingen fara. Du behöver glasögon va...?"
Jag: "Eeeh, ja..."
Hahahahaha! Undrar hur nära huvudet jag hade boken... ;)

Usch vad trött jag är. Saknar Fredrik gör jag oxå.

Mord

Gomorron! ;D Ser ut att bli en fin dag idag. Men jag ska jobba...

Provade faktiskt den där klänningen igår. Den var fin på, inte helt fantastisk, men fin. Va ju rätt skönt att det inte var "klänningarnas klänning!" haha. Tror dock att den konstiga belysningen i provrummet drog ned betyget en aning. Sen mötte jag upp mamma och vi gick till Ticket och pratade lite resor med en tjej där. Ville bara höra mig för hur läget såg ut och kolla lite vilka resor hon fick upp på sin skärm. Sen blev det fika på Coffee corner innan mamma skjutsade hem mig.

Sen hann jag städa lite innan Cissi kom över med mat. Delade på en flaska vin och åt och pratade i ett par timmar innan det var dags för henne att skynda hem till "Morden i Midsummer".

Ringde till Sara, som var stressad och oxå ville se "Morden i Midsummer"... haha. Men det blev resebokning istället! ;P

Alltså, vad är det med den där serien? Är den så himla bra?

Resan

Nu är den bokad! Saras och min fantastiska resa! Hon gav upp till slut, hehe... Fy fan vad jag kommer få äta upp det om det inte blir bra...

Den 12:e augusti bär det iväg till den Grekiska ön Kefalonia, där även
Ida har varit nu i sommar. Vi kommer dock åka till en annan stad som verkar en aning livligare, fast det är ju inte party vi är ute efter. Kefalonia är ingen partyö. Vi ska sola, bada, slappa och ta det lugnt. ;) Ska bli sååå nice!

     
Alla bilder lånade från Fritidsresor.se

Så nu är det bara att lääängta! Måste även se till att bli av med mitt jobbpass den 19:e... ;P

Leta resa

Ujuj, kom i säng sjuuukt sent igår... Fick ju tillstånd att leta resa! Och sen fastnade jag framför ett gammalt CSI-avsnitt oxå. Ska åka till Vby snart. Kommer ev gå in på Ticket och kolla upp lite grejer, och sen möter jag väl upp mamma oxå.

Vissa räddar valar, jag räddar malar...

Nu är malen infångad och utsläppt i det fria, till Tildas stora förtret. Ville ju inte ha den kvar här inne när jag släcker lampan!

Tilda går dock runt och ser ledsen ut (typ ögon stora som på mästerkatten i Shrekfilmerna...) och letar efter sin "leksak".

Pratade förresten med Jossans föräldrar idag, fast de hade väl knappt nån aning om vem jag e, men men. Jossan bor för tillfället i Marmaris, Turkiet, med sin semesterflirt hon träffade för flera år sen! Så kul att det går så bra! ;) Snygg är han oxå, såg han på kort en gång, och så tror jag att jag såg honom en gång när jag såg Jossan i Vby. Så Sara, hamnar vi i Marmaris, Turkiet, så får vi leta reda på Jossan! ;D

Oh no...

It's back...


Mal-jakt

Hellu! Jobbkvällen va rätt seg trots mycket folk (Hanna skickade hem alla så vi fick mer att göra). Min rast glömde de bort oxå, men jag såg till att jag fick den till slut. En bra grej var att mamma skjutsade mig till jobbet för att jag skulle slippa regnet och sen när vi stängde hann jag för en gångs skull med bussen! Väldigt skönt!

När jag kom hem satt det en mal mellan innanför ytterdörren (visst heter det mal? stor äcklig nattfjäril...?). Tilda blev alldeles till sig. ;)


Haha, inte världens bästa video, jag va faktiskt väldigt rädd för den där äckliga saken så jag var tvungen att hoppa undan när den kom för nära.

Usch, ignorera min röst... Låter jag alltid sådär? Stackars alla som måste befinna sig i min närhet... Säg till och jag lovar att för alltid tiga... Jag som många gånger fått höra att jag har en vacker och sensuell röst, måste varit från hörselskadade och döva människor då.

Jaja, jakten pågick iaf långt efter att filmen slutar. Malen gömde sig under tv:n, och snäll som jag är lyfter jag till och med bort den så att Tilda ska komma åt malen. Lite djurplågeri kanske? Men jag måste påpeka att hade det varit ett däggdjur eller en fågel så hade hon aldrig fått jaga och leka med den. Jag har bara väldigt svårt för insekter, lite dubbelmoral kanske, men men... Tilda är iaf helt slut nu, och malen är försvunnen... vilket jag tycker är jääävligt obehagligt! Vill inte vakna inatt av att den kryper på mig! Uäck!

Lotta hade förresten gett (givit) bort alla jobbtiderna, schysst... Fast å andra sidan är det ju skönt att slippa, men jag vill ju kunna göra något skoj i höst.

Får väl sova snart. Ska tydligen ha tvättstugan imorgon bitti, hur tänkte jag då? Kanske ska skjuta på det till eftermiddagen istället? Hatar att tvätta! ;P

Resetankar

Ny vecka, usch ja. Men det är bara 3 veckor kvar till semestern! Yey! Ska ev ta på mig lite fler timmar på jobbet även om det tar emot lite, har tänkt kolla upp det idag. Då kan man förhoppningsvis ta en tripp till t ex London i höst. Vore ju nice. London baby! ;D

Anledningen till att jag är så nojjig över resan i augusti är att jag inte varit utomlands överhuvudtaget på typ 5-6 år. Därför skulle jag allra helst inte åka ospecat, för jag vill vara så säker som möjligt på att resan blir bra (100% säker kan man nog aldrig va...). Tror att om man hamnade nånstans ute i bushen utan närhet till varken hav eller pool så skulle jag nog va väldigt sur och grinig, haha. Tycker inte om att va sån. Samtidigt kan man ju hamna på skitbra platser och hotell när man åker ospecat, men det vet man ju inte. Jaja, whatever. Bara ca en månad kvar till planerad avresa iaf.

Jobbar 15.00-20.30 idag, helt ok. Sen ledig imorrn. Funderar på att åka till Vby då och prova den där klänningen... fast tänk om den sitter perfekt? Hemska tanke... Då blir det till att råna nån stackars pensionär...

Stackars Sara...

har terroriserat henne halva kvällen... Snart vill hon nog inte åka alls längre, haha. Nä, får kanske ta och vänta ett par veckor och se istället.

Nu ska jag försöka sova istället. Synd bara att man måste sova själv. Tur att jag har Tilda iaf. En rolig grej: går jag upp och går på toa på natten följer hon ofta med och sätter sig i hallen och ser om hon kan se några silverfiskar i ljuset från badrummet (ja jag kissar med dörren öppen). Bonnkatter jagar möss, förortskatter jagar silverfiskar... och fina stadskatter jagar väl inte alls? möjligtvis förrymda ostron eller chihuahua-hundar... ;P

Nä, sova va det...

Vill åka nuuu!

Sara säger att jag är nojjig... Stämmer väl inte riktigt va? Jag är nog snarare hysterisk! Moahahahahaha!!!



Sunday bloody sunday...

Söndagar är verkligen sååå tråååkiga... Bläää!

Har gjort nada idag. Bara suttit vid datorn och kollat på alla resor. Har hittat ett par stycken som ligger runt 4000 kr, vissa verkar bättre än andra, men vad vet jag. Hittade en resa till Djerba i Tunisien för endast 3700 kr. Hotellet hade alla möjliga lyxgrejer, men sen läste jag lite dåliga saker oxå. Har ingen lust att hamna på ett ställe med en massa överkåta karlar... Åker ju för att sola och bada, äta gott, ta det lugnt och umgås med Sara, inget annat!


Kontrollbehov

Kollar runt lite på olika resesajter. Ser inte bra ut på resfronten. Till och med de sista minuten resor som avgår den närmsta tiden är relativt dyra och många är endast flyg. Usch ja. Skulle inte ha något emot att boka den där som vi hittat för 3998 kr. Då vet man vart hamnar, samt att det finns pool och att det är nära både till hav och centrum.

Men å andra sidan kanske det dyker upp väldigt billiga och bra alternativ någon vecka eller några dar innan vi ska åka. Is i magen... Fast man har ju ett visst kontrollbehov. Gaaahhh!!!


Utan fysiska ärr

Jaha, nu har det soliga vädret försvunnit för den här gången. Man får väl vara glad över att det kommer små korta perioder med sol lite då och då. Den här gången har jag dock inte hunnit ligga på stranden eller badat överhuvudtaget, mycket dåligt. Hoppas på mycket sol på min semester, dock får det gärna regna här när Sara och jag är borta, moahahahahaha! ;P

Häromdagen var det ett år sen jag kraschade med cykeln. Så för ett år sedan såg jag ut såhär:



Som tur är så försvann alla ärren relativt snabbt. Ett tag såg det ut som att jag skulle få ett bestående ärr i pannan, men jag slapp det. Men jag är fortfarande väldigt försiktig (rädd?) när jag cyklar. Som i lördags när jag skulle hem och tog en alternativ väg. Det var en brant nedförsbacke som jag inte vågade cykla nedför, så jag hoppade av och ledde cykeln. Har ingen lust att skaffa mig hjärnskakning igen, eller typ dö... Hjälm vore ju kanske ett alternativ, men jag är för fåfäng (dum)... Usch ja.

Passion

"Jag snodde passionsfrukt i en affär
Du såg när dom tog mig och förde mig bort
Jag skrek att jag vägrar betala för kärlek
Jag vet det va dumt sagt ännu dummare gjort"
(ur Spela stor roll, Emil Jensen)

Så himla gulligt! ;D


Moi

Har helt plötsligt börjat älska mig själv. En konstig och ovanlig känsla, men trevlig. Fast sånt är väl nästan olagligt? Frågan är hur länge det håller i sig... Men jag njuter så länge... ;D



"Just be you, life's to short to be anybody else"

Dance dance dance

Har precis kollat på filmen "Step up 2 the streets". Damn, jag önskar jag kunde dansa sådär... Storyn var helt ok, dansen och musiken var grym! ;)



Sitter och drömmer om klänningen jag hittat på MQ... 700 spänn kostar den... Me want! Den e sååå snygg! Har dock inte provat den ännu. Vore ju iofs skitbra om jag gjorde det och den inte satt bra på mig, för då kunde jag ju sluta dreggla över den...

Varning för "The Happening"

What's up? Här händer inte ett skit. Ska väl ta och mysa till det här hemma med en film och lite chips om en stund.

Igår tog jag mig till jobbet redan 05.55, cyklade dit. Det var faktiskt rätt skönt att börja så tidigt. Bertil var konstigt nog helt lugn och jätteglad sådär på morgonen, jag var i chocktillstånd. Jag skulle ju ha plockat varor hela dagen, men det visade sig att Ida var sjuk så från kl 8 satt jag i kassan, hann bara plocka upp en halv bur. Sen fyllde jag på lite cigaretter i maskinen oxå. Alldeles underbart att sluta 15.00!

Efter jobbet cyklade jag hem. Såg till att Tilda fick en massa mat och godis, eftersom det var hennes födelsedag. Hon fick även en kort promenad ute i solen. Sen gjorde jag mig iordning och begav mig mot Sätra.

Vi var ju på Heron City och såg "The Happening" på kvällen. Fy fan vilken fånig film. Se den inte! Har nu sagt till Fredrik att det är han som får välja filmer i fortsättningen, haha! Jag som trodde att den skulle va spännande och kanske lite läskig, men nä... bara larvig...

Idag har vi varit hos Fredriks moster och sett till att alla katterna (vi räknade till 8 stycken) fått mat. Måste erkänna att jag blev lite kär i en av de minsta kissarna, så himla söt! ;) Sen gick vi till Skärholmen och kollade runt lite innan jag åkte hem och han skulle ha öl- och tvspelskväll med kompisarna. Hmmm... Jag ska nog oxå koppla in mitt tv-spel nån dag. Lilo! Du sa att du ville spela!!! ;P Hade dock varit kul med lite fler roliga spel, någon som vet var man kan köpa spel till ett 8-bitars Nintendo? Finns de ens att få tag i?


Födelsedags"barn"

Imorrn fyller en viss liten kissekatt 4 år... ;D Hmm... kanske borde haft kalas här hemma?


.........

Hellu!

Vad har ni gjort idag? Jag hoppas att ni har njutit av solen, det har jag gjort.

Och idag kom den! Min tunika från Tjallamalla! Superskön, och snygg. Det verkar som att det är sant som de säger: "One size fits all" ja ibland iaf... ;) 995 kr hade den kostat, köpte den på rean för 100 kr, 140 kr med frakten. Värsta fyndet! :D

Nä usch, nu måste jag snart sova. Börjar sjuuukt tidigt imorrn. Men sen på kvällen blir det biomys! Yey!

Kiss for climate, do it!

Har ni sett det här?! Så himla bra. Kyss någon och ta en bild på kyssen. Skicka bilden till Mtv och de skänker 1 euro till välgörenhet! Gör det nuuu!


Lesbiska drömmar, och gubbjävlar

Mmm... vilken härlig morgon... Någon gång runt 07.30 börjades det. Tilda gick runt och jamade, bovärden drog igång en grästrimmer och granntanten stod utanför fönstret och pratade (läs skrek) med andra pensionärer. Och allt detta gick nog bara ut på att väcka mig, för någon halvtimma senare hade alla tystnat. Så jävla oschysst! ;P

Förresten drömde jag inatt att jag hade en flickvän, inget snuskigt eller så. Dock känner jag mig rätt så heterosexuell, haha.

Kund (gubbe i övre medelåldern) igår, mumlar medan jag tar betalt: "Vi hade en egen påse."
Hans fru mumlar något tillbaka.
Gubben: "Ja, men hon kanske tog betalt för påsen."
Jag säger ingenting för det är ju inte mig han pratar med eftersom han bara mumlar och jag ser på skärmen att jag inte tagit betalt för någon påse.
Gubben, medan de går från kassan: "Kolla på kvittot om hon tog betalt för påsen"
Jag (i mitt huvud, tack och lov...): "Men NEJ, jag har för fan inte tagit betalt för din jävla påsjävel! Gubbjävel! Hade det varit hela världen om jag hade gjort det då? En och fucking jävla femtio som du kan få tillbaka direkt i handen."
Ibland orkar man inte med folk. Har man en Icapåse i handen som är ens egen så är det väl bara att säga det. Sen finns det ju gott om dem som gör tvärtom och tar en påse och gömmer, oxå jävligt vettigt? Är ju egentligen snatteri, fast påsar har något slags undantagstillstånd...

Igår kväll konstaterade jag och Sara än en gång att världen är extremt liten... Haha!

Ska jobba

Jag gillar inte att jobba kväll. Man kan ju inte hitta på något för man vet att man måste iväg sen. Börjar om 3 timmar, får väl gå hemifrån om ca 2. Hoppas verkligen att det inte börjar regna, börjar se lite grått och molnigt ut... Jaja, det som är bra med kvällspassen är att de oftast går rätt fort.

Efter ikväll är jag ledig imorrn och sen jobbar jag bara fredag 06.30(!)-15.00 denna veckan.

Nu är min lunch klar! Lax, dock inte varmrökt tyvärr... men det får duga.


Glädje

Allt känns så bra just nu! Keep it coming! ;D

Gos



Ja, jag är osminkad och oredigerad... ;P

.......

Blir ingen Fredrik eller bio idag. Han var helt död efter en sömnlös natt, så kan det gå när man har katt... han har t o m två... ;) Ska ta det hela en annan dag.

Istället kommer mamma över (puttrar hit på sin rosa moppe!) och så ska jag slinga hennes hår. Hur hon nu kan lita på att det ska gå bra, med tanke på hur mitt eget hår ser ut, haha! Hmmm... ja ni får väl se det senare... ;P

Hittade två bilder från förra sommaren...

 Hemma hos John och Elin när mamma och Jimmy var i Ume. Jag ser rätt rolig ut, typ nyvaken. Hade legat och vilat en stund.

  Hallååå... e det någon hemmaaa...?

Sol

Sååå nice att va ledig! Och fint väder är det ute oxå!

Har inte riktigt bestämt ännu vad jag ska göra idag. Väntar på att Fredrik ska svara på om vi skulle ses idag. Ska vi inte det så ska jag nog ägna dagen till att vänta på posten och sen gå ut i solen. ;)

Imorrn och på torsdag ska det bli ännu varmare! Yey!

Musik!

Två favvosar! Spelas alltid på högsta volym såklart. Passar utmärkt när man stör sig på människor på t ex t-banan. Bara höja volymen och koppla bort... Haha! ;P

Joan Jett - Bad reputation
 

Juliette and the licks - Bullshit king