090630

Gomorron!

Påsar och mörka ringar under ögonen... Väcktes ännu en natt av idioter som pratade och skrek här utanför. Ventilationen gör det ju tyvärr väldigt lyhört.

Ska åka och jobba om en stund. Hoppas dagen går lika fort som igår, det får dock gärna vara lite svalare i kassan. Nu blir man svettig av att bara sitta. Kan tänka mig att det är närmare 25 grader i kassalinjen, vilket inte känns helt ok.

Tilda och jag var ute på promenad nyss. Det är lycka för en liten kisse. Håller på och kollar runt lite för att se om hon kan få bo ute på landet. Det är ju ute hon vill vara och jag har så väldigt ont om tid och ork, och ständigt dåligt samvete. Jag älskar henne mer än allt och vill egentligen inte vara utan henne, men man får nog tänka på hennes bästa istället för sitt eget. Får väl se vad som händer.



Hjärnspöken

Trött jag blir på mig själv... helt j-a hopplös...

Ska gå och lägga mig nu, blir nog bäst så.

Nakenchockad

Känns ju bra att man själv kan se att det faktiskt finns någon som läser. Så himla tyst här lixom.

Jag är så fruktansvärt trött. Är otroligt tacksam över att mamma hämtade mig och skjutsade hem mig efter jobbet idag. Fyra dagar kvar innan ledig helg. Men det måste gå. Måste intala mig hur himla rik(?) jag kommer bli sen. Kanske hela 12 000 efter skatt... det ni! Höhö! Fan vad tragiskt.

Saker som håller mig vaken och lycklig ändå är när Tilda luktar på blommor, när Fredrik skickar mms från landet och när jag ser små glada mopsar dansa runt och flåsa sådär som bara mopsar kan. Jag såg en häromdan iaf, han var så glad så glad! ;D

Fortfarande en aning chockskadad efter alla nakenchocker på jobbet idag. Varför går folk och handlar utan kläder!? Karlar utan tröjor och tjejer utan byxor... Skyl er gott folk! Och använd GÄRNA deodorant...

.........

Sjukt varmt på jobbet idag. Tydligen något knas med ventlationen eller något sånt. Och chefen har åkt på semester i sju(!) veckor så ingenting lär bli gjort åt det problemet så länge jag jobbar kvar iaf... 

Såg förresten att regnet kommer nästa helg. Why am I not surprised. Pappa sa förresten att det var fritt fram att låna landet den helgen. Jag ska ju på konsert på fredagen, men om någon har bil (gärna ett körkort oxå) så hade man ju kunnat åka upp lördag-söndag. Men men...

Läste på Aftonbladet.se att det inte bara är jag som tänkt tanken att MJ skulle kunna ha fejkat sin egen död... Jag menar, ingen skulle väl ha blivit förvånad om så var fallet. Men nu är det ju förmodligen sant att han verkligen är död. Men som sagt, jag tänkte tanken.

Blä vad trött jag är!

Jobb jobb jobb

Det kommer att vara en väldigt bitter tjej i kassan på Ica idag... Hade så gärna varit ledig i helgen, åkt till landet, solat, badat, grillat, fiskat, skjutit lite luftgevär och bara tagit det lugnt... Men icke. Ska jobba sju dagar i sträck nu, känns inte ens i närheten av bra. Dock vet jag ju iofs att det kommer kännas hyfsat mycket bättre den 24 juli när pengarna kommer. Så jag får leva på det så länge.

Men jag är ändå fortfarande tjurig för att jag inte kan åka med till landet...

.........

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

090625

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Efter jobbet åkte jag in till stan. Kollade runt en snabbis på Götgatsbacken innan jag gick bort till båten Borgila, där bröllopet ska vara. Johan och Madde var redan där och Fredrik kom strax efter mig. Sen kom Jorge, men mamma, mormor och morfar blev typ en kvart sena. Men när väl alla var samlade klev vi ombord för inspektion. Alla var jättepositiva och det känns som att vi har bra koll på läget. Hoppas på att få nycklarna kvällen innan så att vi kan förbereda lite.

När vi hade hoppat iland igen gick jag, Fredrik, Johan och Madde och drack lite öl på restaurangen där Johan och Madde jobbar. För mig och Fredrik avslutades kvällen med middag på en annan närliggande restaurang. När vi kom hem var vi sjukt trötta.

Och det är jag fortfarande... Kunde inte somna om när han gått imorse. Låg iaf kvar i sängen en stund men sen gjorde jag mig iordning och begav mig in till stan. Hade tänkt att hämta ut biljetter till en förhandsvisning, men jag orkade inte gå bort till bion. Köpte ett par nya skor istället innan jag åkte hemåt.

.......

Har suttit här och räknat lite nu och jag har kommit fram till att jag längtar till augustilönen... ;D Det kommer bli rätt bra med pengar då om jag räknat rätt. Studiemedel får man oxå, sweet! Men det blir nog inga problem att shoppa upp pengarna. Dessutom blir det förmodligen en weekendresa i höst oxå. Hoppas på det. 

Vad är en sommar...

Kolla vad jag har! ;D Vad är en sommar utan konserter? Min underbara pojkvän tyckte att jag borde få gå på den här, förmodligen har jag pratat för mycket om den... Han gav mig en biljett och så frågade jag min moster om hon ville följa med eftersom vi pratat om det tidigare under året. Ska bli jättekul, hoppas bara på sol. Vill gärna slippa regnkläder...



Väntar på besked om hur mycket kompensation jag kan få för mitt avloppskaos. Hade hoppats att det skulle ligga ett svar på mailen när jag kom imorse, men så var inte fallet. Synd, för jag vill verkligen veta om jag kan få det jag begärt.

Tilda kollade konstigt på mig igår när jag sjöng hemma i lägenheten. Det såg ut som hon sa "Vad är det med dig, har du ont i magen?" eller "Kan du sluta yla någon gång? Jag vill ha lugn och ro när jag sover..." Så därför har jag valt att inte sjunga på mammas bröllop. (Haha, som om det skulle ha varit ett alternativ lixom...) Istället har jag vunnit en solist åt henne!
Här! Så nu får vi förhoppningsvis lite fin sång oxå på bröllopet, värsta bra! Fast om hon blir sjuk så får väl jag hoppa in...

Semester

Läste precis att man behöver minst tre veckors semester, för att det tar en vecka för kroppen (och själen) att varva ner.

Studenter då?


I would kill för 3 veckors sammanhängande semester...

Nästa år Linda, nästa år... Fast då gäller det att ha fått ett jobb på ett ställe som arbetar med innevarande semesterår så att jag får betald semester. Annars blir det kanske nästnästa år...


Flyt

Känns som en bra dag idag.

Fick ett oväntat mail från Elin som jag inte hört av på väldigt länge. Jag blev så glad! ;)

Och så fick jag mess från Sara som jag heller inte hört av på länge, väldigt glad för det med.

Förutom det så har jag vunnit en grej som jag ska överraska mamma med alldeles strax... Tihi! Hoppas hon blir glad...

Mera bajs

Jag kom hem till det här för en stund sedan...





Jag bara satte mig ner och grinade. Fast först ringde jag mamma, för det gör jag alltid när det är något. Så j-a trött på den här skiten. Hade det inte varit för Tilda hade jag packat en väska och åkt hem till Fredrik ett par dagar, men nu går ju inte det. Är två killar här från jouren nu, men ärligt talat känns det rätt så meningslöst...

Och kunderna på Ica är så j-a puckade. Om man har en oval korg i handen och får välja att ställa den i en oval vagn eller en fyrkantig vagn, vilket väljer man då? Kunderna där jag jobbar väljer fyrkantig vagn till oval korg och tvärtom... Och så plockar de på sig en massa saker i butiken men ångrar sig sedan och låter korgar stå lite här och där med glass och grejer... Skönt att det är över snart.

Jobbar

Jag fick praktikplatsen! Skönt att slippa tänka mer på det. Men fan vad svårt det var att hitta. Eller jag hittade det ganska snabbt men det var en stooor motorväg i vägen och det tog ett tag innan jag listade ut hur man skulle gå. Tur att man är hyfsat smart och åkte i god tid...

Nu är jag tillbaka på min förra praktikplats. Det känns bra och jag är ju som vanligt barnsligt förtjust i att ha ett "eget" litet rum med skrivbord och dator. ;) Brukade ju leka "kontor" när jag var liten, haha.

Men snart måste jag bege mig till Ica-pica innan dagen är över. Hoppas de timmarna går lika fort som den tidigare delen av dagen gjort.


Hoppas även att Fredrik lyckats byta till sig ledighet den 25 juli. Annars kommer jag bli jätteledsen. På onsdag ska jag iaf följa med mamma och de andra och kolla in båten igen och planera, skoj skoj!

Morgon 090622

Jag kan inte ens duscha i min egen lägenhet! Vattnet rinner inte undan. Trots att jag stängde av vattnet flera gånger och skyndade mig (jävligt irriterande) så steg vattnet ända ut till toaletten... Fan vad trött jag blir.

Vill åka bort, bara sola och bada resten av sommaren istället...



...........

Mer drama här hemma i förorten...

Toapappret är slut, och det kommer jag på nu, när Hemköp stänger... Bra där...

Det låter ännu mer från golvbrunnen och det kommer en trevlig avloppsodör smygande därifrån... Gick faktiskt in på bostadsförmedlingen i ren panik men det var typ tomt med lägenheter. SB får ge mig en ny tycker jag, en nyrenoverad 2:a i innerstan med reducerad hyra, eller hur!?  

Tilda står på kabinväskan ute i hallen och försöker fippla upp låset till dörren, vaddå understimulerad?





Jag såg iaf att jag visst hade en ledig dag den kommande veckan. Eller så har jag bara glömt att skriva upp att jag ska jobba, men jag tror att det är det första för jag brukar försöka vara noga med sånt sen den sommaren då chefen ringde och undrade varför jag inte var på jobbet (jag trodde jag var ledig och låg i sängen och sov...).

På SF.se kan man vinna ett frieri (i form av en billboard). Hur coolt vore inte det!? Fast jag skulle inte våga så det är faktiskt en av få tävlingar jag inte anmält mig till, haha. Dessutom så är jag ju oerhört konservativ i den frågan och drömmer om ett sånt där klassiskt "överraskningsfrieri", inte just nu kanske, men nån gång. Men för den modige finns chansen att tävla till och med imorrn! ;D

Är jag rastlös ikväll eller vad? Jag kommer gå vilse i Mörby imorrn... Jag ska lixom över BÅDE Mörbyleden och Norrtäljevägen för att komma rätt. Hoppas det är bra skyltat. Och hoppas det går bra, annars är det panik, fast det brukar det ju va när jag ska ha praktikplats.

Gaaaahhh!

JAG VILL FLYTTA NUUUUUU!!!!

Den här avloppsskiten kommer aldrig sluta. Det är redan något på gång igen... J-a cp-granne som spolar ner trasor och potatisar i toaletten. Vad fan ska jag göra!? Jag kommer alltså få vara beredd på en översvämmning varenda gång jag kommer hem... Kul... Kan ju bli galen för mindre...


Gammal bild, men det lär väl se ut såhär igen snart...

090621

Hoppas att ni haft en lika trevlig midsommar som jag! Vi hade faktiskt tur med vädret hela dagen, även om det kanske inte var fullt så varmt som man hade önskat hela tiden. Men vid sillunchen på dagen var det iaf så varm att jag var tvungen att ta av mig koftan och bara ha klänning, det ni! ;) Efter lunchen blev det obligatorisk promenad bort till midsommarängen, fotboll, bad (inte jag den här gången...), fyrkamp (jag är så j-a grym med luftgeväret! Min pojkvän blev väldigt imponerad, haha!) och sedan en väldigt sen middag. När vi alla var proppmätta och klockan var kanske något mellan 22-23, då kom det några regndroppar! Men då var vi ändå på väg in!

Det är så mysigt på Fredriks familjs landställe! Hade gärna stannat till idag, men eftersom sista bilen förmodligen inte skulle gå hemåt förrän sent ikväll så åkte vi hem igår. Jag stannade dock i Västertorp där vi myste med god mat, film och nyfunna nöjet TP.


Fruktansvärt seg idag. Hade inte haft något emot att stanna i Västertorp heller, är så skönt att bara vara. Men imorrn är det ju slut på semester och början på hellweek. Jag tror fan inte jag är ledig en enda dag! Måste kolla upp det där... Och så måste jag leta upp en vägbeskrivning till måleriet som jag ska till imorrn på intervju inför nästa praktik. Sen SB, sen Ica... "Pengar i juli, pengar i juli" Åhhh, det hade varit så skönt med riktig semester! 2 veckor på en solig strand någonstans... "Nästa sommar, nästa sommar"...

Dan före dan

Vad hände med solen som råkade titta fram i typ en nanosekund? Hörde något om att värmen kommer på måndag, självklart eftersom jag börjar jobba då... Min måndag är rätt intensiv, först intervju i Mörby Centrum, sen jobba på SB och efter det Ica, lång dag med andra ord.

Men först helg! Vi har nu beslutat att vi åker imorrn. Kunde ha valt att åka ikväll, men det var rätt bra att det blev imorrn för då hinner jag fixa lite här hemma, packa utan panik och kanske träna lite oxå. Packningen är iaf skitsvår, vad ska man ha med sig? Det blir typ mjukisbrallor och fleecejacka, haha.


Här är mina skor förresten. Tycker verkligen om den för jag trodde att jag inte kunde ha öppen tå, men med de här ser det riktigt bra ut.

 

090617

Sitter med bröllopsskorna på mig. Längtar till jag får ha klänningen på mig oxå... ;) Öppnade garderoben och klappade lite på den förut, haha! Ja, jag känner mig inte som 27, snarare 14... Och leg fick jag ju visa på Systemet idag, har nog bara sluppit det någon enstaka gång faktiskt, men det kanske är så rent allmänt tills man börjar komma över 30.

Imorse åkte jag från Västertorp strax efter 10 in till stan. Där letade jag efter en Bolero till mammas klänning. Det var ju inte det lättaste så till slut fick det bli en dyr en från Coast. Fick rapport nu under eftermiddagen att den passade jättebra. Så nu är det bara skor som bruden saknar.

Var inne på Pocket Shop och shoppade upp mina presentkort. Köpte fyra nya böcker. Vet dock inte när jag ska hinna läsa för jag har ju bara en vecka semester till i slutet av sommaren. Får börja läsa på kvällarna eller något. Tänkte iaf ta med nån bok till Nyköping. Vi ska ju dit i helgen och man vet ju inte vad det blir för väder och så så det kan ju vara bra att ha en bok med om det blir långtråkigt eller om man bara vill slappa.

Åkte hem och lämnade av lite grejer, sen åkte jag till V-by och mötte upp Jossan. Vi gick och drack lite kaffe och uppdaterade varandra om vad som hänt de senaste åren. Hon är ju till och med förlovad med sin turkiska pojkvän, så himla kul! När vi fikat klart blev det lite shopping oxå.

Var tvungen att maila Skatteverket för jag tyckte att det var konstigt att det står Järfälla på mitt skattebesked då jag flyttade därifrån 2007. Det borde väl vara Stockholm, eftersom jag bott här sen januari 2008, eller? Någon som vet? Lär ju ta sin tid innan man får svar, myndigheter är ju inte kända för att vara snabba...

På fredag förmiddag åker jag till Nyköping med Fredrik för att fira midsommar med honom och hans familj precis som förra året. Tänker vara optimist och packa ner bikinin, man vet ju aldrig... Vi badade ju sist vi var nere.

På lördag är det någon som har namnsdag, hrm hrm... inte för att vi firar namnsdagar men ändå... Dessutom fyller Linda år! Dubbelt GRATTIS i förskott! ;D

Obehag

J-a skitdag idag. Jag har verkligen mått skit hela dagen. Beror säkert på att jag vaknade mitt i natten med värsta obehagskänslan och inte kunde somna om. Jag hatar den där känslan, som lixom äter upp en inifrån. Den kommer ibland, gör mig sjukt illamående, för att sedan antingen sitta i ett bra tag eller bara försvinna lika plötsligt som den kom. Jag blir så rädd ibland att saker ska visa sig vara för bra för att vara sanna, för så är det ju jämt.

Inte blev det bättre av att jag kollade på Revolutionary Road... Fy fan vilken hemsk film, om min värsta skräck. Men den var bra, men ändå... hemsk.

Är i Västertorp och väntar på att Fredrik ska komma hem. Det kanske blir bättre då.

Klänning

Godmorgon! Äntligen lite sol! Synd bara att det inte är 25 grader varmt så man kunde slänga sig på en gräsmatta och bättra på den obefintliga brännan.

LGT skulle ju varit här 8.00, men de ringde för någon halvtimma sen och sa att de tagit ett jobb före mig som dragit ut på tiden. Det skulle tydligen ta minst någon timme. Så jag kunde alltså sovit någon timme till, känns ju kul med tanke på hur svårt det var att ta sig upp...

Igår blev det ännu en heldag på stan med mamma. Först gick vi på bio och såg The Reader, väldigt bra film! Med Kate såklart!  I love!

Sen gick vi bort till NK. Butiken Coast som ligger där har jättefina klänningar till lite dyrare men ändå inte hutlösa priser. Mamma spanade ju in sin drömklänning där för 1,5 vecka sen, men då saknades det någon cm för att den skulle gå att stänga. Så det blev hårdträning och hur tror ni det gick igår...? Hon kom i den! ;D

Själv hade jag ju spanat på en klänning men den verkade vara slut i den storlek jag skulle ha. Kollade lite närmare på en storlek mindre och kände att kanske... Kan ju säga att den visade sig vara för stor upptill till och med! Så man ska alltid prova, även om man tror att det inte går.

Provade även denna:

Och denna:

Men näää!

Just nu hänger en dröm i gult thaisiden i min garderob. Dock ska den lämnas in för lite omsömnad så småningom. Det är alltså den som jag skrev om tidigare. Den som ni kan hitta
här. (Annika och Ida, klicka på länken! Haha!)

Ni får inte se klänningen på ännu eftersom den inte gör sig rättvisa nu innan den är fixad. Så jag väntar med det till strax före bröllopet, eller kanske efter... Annars får ni väl ta en promenad på Söder Mälarstrand den 25 juli kring 16-tiden. Ser ni något då som lyser gult, så är det jag! ;D

Hittade ett par fantastiskt billiga skor oxå, i den där tyska skoaffären. Heter den Deichman? Jaja, öppen tå (kors i taket) med liten rosett. Färgen är någon slags grå/brun/lila färg (typ som väggarna jag hade i Jakan fast lite mörkare) vilket jag tycker kommer passar bra till den gula färgen och som inte blir lika hårt som svart.

Så nu är jag helt klar med inköp inför bröllopet. Måste bara försöka hitta en frisör som kan hjälpa mig med en superenkel frisyr. Funderar på någon slags inbakad lugg eller något. Skulle det vara värmebölja den dagen så får jag nog satsa på helt uppsatt, jag brukar bli så varm annars och det känns ju lagom kul att va alldeles svettig när man vill känna sig snygg.


Nu kom LGT och ska föra oväsen här... Gaaahhh! Jag har semester! Men jag är ju glad om det här kan bli fixat ordentligt nu. Och gubbarna är ju jättetrevliga, så det är ju bra.

090614

Äntligen lite semester! Visserligen bara en vecka, men ändå! Hoppas dock på bättre väder, vill ha soool!

Seg dag igår, men jag tog mig igenom den till slut. Sen fick jag gå hem i regnet utan paraply. Mina arbetstider passar inte busstiderna överhuvudtaget.

För en stund sedan började det låta från golvbrunnen, toan och diskhon IGEN! Jag blir galen! Orkar verkligen inte ringa jouren igen. På tisdag morgon ska det komma några killar och filma rören här. Spännande... Precis vad jag hade planerat att ägna mig åt på semestern. 

Idag bör jag städa, och kanske försöka hinna med att tvätta ett par grejer oxå, om jag nu orkar pallra mig ut och om det finns några tider kvar. Halva dan försvann ju hur snabbt som helst utan att jag gjort något alls. 

Imorrn ska mamma och jag in till stan och kolla klänningar igen. Den här gången bör jag nog oxå försöka mig på att prova lite för jag kommer inte ha så mycket tid som jag först skulle ha haft. De dagar jag inte jobbar på Ica jobbar jag på SB. Men först ska vi gå på bio, måste ju använda upp biljetterna jag vann!
 

Full of sh**

Vad hände när jag kom hem idag? Jo först möts jag av en äcklig lukt (prutt!) och sen hör jag att det bubblar från toaletten. Går in i badrummet och ser att det är vatten på golvet bredvid duschen. Öppnar duschkabinen, äckligt bajsvatten täcker duschgolvet... Kuuul! Så det var bara att ringa jouren, IGEN! Jag blir galen!

Först kom en gubbe, sen kom en annan. Den första hittade hushållspapper i min golvbrunn. Den andra gubben var ännu duktigare, han hittade en hel rå potatis(!) där! Vem fan spolar ner en potatis i toaletten?! Idiotgrannar! Ska man verkligen köpa loss den här sketna lägenheten? Då är väl jag nästan lika stor idiot...



Eftermiddagsfika

Nu hade de köpt tårta till mig oxå... ;D Jag trivs rätt bra här på personal, nr jag inte får sortera papper... haha! Men i sommar får jag ju betalt även för papperssorteringen, så då kan jag väl stå ut med den antar jag.

090611

Jag har fått sommarjobb på min praktikplats! Trevligt att göra något roligare än Ica, och nu får jag ju betalt oxå när jag inte är praktikant längre. Måste ju gjort nånting rätt om de vill ha mig här i sommar oxå.

Det var mysigt igår. Jag hade beställt hemmagjorda hamburgare, mums! Vi kollade på matchen och skulle heja på Malta för Fredrik hade spelat på dem, men sen gjorde Sverige mål och då började vi tydligen heja på Sverige...

Väldigt trött nu. Måste nog sitta lite med rapporten ikväll tror jag. Den ska vara inne imorrn klockan 15. Jag hade satsat på att skriva 6 sidor, men det verkar inte bli fullt så mycket. Får jag svar på en fråga jag mailat iväg så kanske jag får ihop lite mer iaf.

Imorrn är det kort dag här, men sen Ica... ;( Fast då ska jag se till att få med mig Jossans nr hem den här gången. Jossan är hemma från Turkiet och jag fick hennes nr när hon var och handlade sist jag jobbade. Sen glömde jag ju självklart lappen i jobbyxorna. Tänkte försöka få ihop en fika med henne någon dag.

090610

Så var ännu en arbetsdag över. Bara två dagar kvar på praktiken nu. Idag har vi haft möte och sedan var vi och lunchade på Hässelby Slott.

Nu har jag precis stått ute i trapphuset och släppt in lite ungdomar som ska sommarjobba ute på områdena. De ska på infomöte här. Själv ska jag strax bege mig till Västertorp. Det blir fotboll ikväll. Vet inte vad som har hänt med mig, måste vara Fredrik som har dåligt inflytande på mig...

Igår var mamma hos frisören och testade bröllopsfrillan och smink, sen kom hon hit och visade upp sig. Hur fint som helst blev det! :)


Klänning

Den här klänningen hade jag velat ha på mammas bröllop. Men den verkar vara helt slut i min storlek... ;( Trist. Tur att det än så länge är drygt en och en halv månad kvar.

090608

Nu är jag riktigt sur och irriterad. Sista veckan på praktiken och vad får jag göra? Jo, städa upp efter vikarien som slutade för någon vecka sedan! Sortera in en massa papper i arkivet, känns som att jag redan kan sånt nu lixom. Det här är ju enbart för att ingen annan orkar göra det...

Jag har iaf smitit iväg nu för att istället skriva på min rapport som känns 1000 gånger viktigare. Det går segt, behöver skriva minst 3 sidor till innan jag kan ägna mig åt layout och sånt.

Helgen var iaf riktigt trevlig, förutom på dagen i lördags då jag flängde runt på stan i någon timma för att försöka hitta något att ha på mig på festen på kvällen. Jag var sjukt stressad och typ hela Sveriges befolkning, + en j-a massa danskar, verkade befinna sig inne i stan denna dag. Höll ju på att få ett sammanbrott... Till slut gav jag upp.

På vägen hem till Fredrik fick jag ett mess om att han snart var klar på jobbet. "Neeeej!" tänker jag för jag hade ju inte ens sminkat mig. Tur att jag inte är så långsam på det som jag var för en sisådär 7-8 år sedan, haha! Kom iväg ganska snabbt igen, Fredrik, Kenneth och Elin var schyssta och väntade på mig vid Västermalmsgallerian.

Festen var på en stor takterrass. Det var väldigt väldigt kallt, trots fleecejacka och filt... Så det gorde ju faktiskt inget att jag inte hittat någon klänning, för man var ju ändå tvungen att ha på sig 15 lager kläder. Som sagt, en väldigt trevlig kväll som avslutades med Donken och taxi hem.

En vecka kvar till en veckas semester! Ska bli sååå skönt! Fast jag har ju lite sommarplugg att pyssla med, men det får väl gå i lagom takt har jag tänkt. Jag själv måste komma i första hand. Jag mår ju så himla bra nu, så det vore ju dumt att förstöra det genom att ta på sig för mycket.


6 juni

Igår var mamma och jag i stan i nio timmar. Man var rätt slut sen, speciellt med tanke på att jag hade gått upp redan 06.00 för att hinna duscha och torka håret innan avloppskillarna kom (eftersom jag inte visste hur lång tid de skulle ta eller ens exakt när de skulle komma). De var rätt snabba faktiskt. Och anledningen till mina avloppsproblem är tydligen att någon i huset spolat ner trasor i toaletten, smaaart! J-a puckon!

Lite senare åkte jag in till Slussen och mötte upp mamma innan vi gick till Muggen för ett litet möte med Fredriks kompis Johan och hans flickvän Madde ang. bröllopsmiddagen. Efter det åkte vi till Östermalmstorg och lunchade med min moster på Kofi.

Sen blev det klänningsjakt... Känns som att vi var överallt.

Mamma sprang på en kompis inne på Indiska, och lite senare hittade vi Sara och Johanna inne på Åhléns, otippat. 

Strax efter 18 gav vi upp och gick och åt den sämsta tapas jag nånsin ätit. Det smakade ingenting! Så varning för Il forno con tapas på Vasagatan! 

Nu ska jag träna. Sen ska jag göra mig iordning lite smått innan jag åker hem till Fredrik för att lämna lite grejer där. Vi ska på fest ikväll och jag orkar inte släpa med allt dit. Måste dock stanna i stan en sväng först för jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! Gaaah! Skitsvårt ju när tanken är att vi ska va ute... Hmm, dunjacka? Fredrik jobbar iaf i Kungsträdgården idag (Smaka på Stockholm) så vi vet inte ens riktigt när han slutar. Men än så länge har jag ju ett antal timmar på mig... tur det! Haha!
 

Ha en härlig nationaldag nu! Och heja Sverige ikväll! ;D

Tappat

Har jag bloggat så lite den senaste tiden att alla slutat läsa? Illa...

Äntligen har vi lyckats lösa alla inloggningsproblem på praktikplatsen, bra jobbat med en vecka kvar.

Imorse hade jag besök av en hantverkare som lagade mina spisplattor i trinettköket. Det tog sin tid för han visste inte riktigt hur man gjorde.  Så jag kom inte till praktiken förrän strax efter 10, och sen i eftermiddag måste jag gå tidigare för jag ska tydligen jobba ikväll. Störigt, men bra för det blir jävligt ont om cash i juli...

Imorrn ska mamma och jag möta upp Fredriks kompis och diskutera menyn för bröllopet. Sen ska vi luncha med min moster och jaga klänningar.

Skönt med ännu en långhelg! Ska bara ta mig genom dagen först.

20090603

Hrm... Ingenting att göra. Fick inloggningsgrejer idag men allt funkar inte som det ska så jag kan inte riktigt göra det jobb som jag har på hög här bredvid mig. Surfar runt lite och skriver några ord på rapporten istället. Min handledare gick tidigare för hon skulle på studentuppvaktning. Igår var det åtta år sen man själv sprang ut, jag är sjukt gammal... haha!

Nu börjar någon skrika i en mikrofon inne i K:fem. Den där norrmannen som vann Eurovision är där och ska sjunga lite samt signera skivor. Jag sitter ju i huset bredvid så jag hör allt men ser bara en stor röd vägg. Det är utsikten från "mitt" rum.


Jaha, nu kom lönechefen och sa att hon ringt Agdas (lönesystemet) support och att de skulle höra av sig om de kommer på varför jag inte kommer in där jag ska. Lite synd är det ju att jag får inloggningsbehörighet ca en vecka innan jag slutar...

Rädda Mammorna

Kom igen nu! Dags att göra något! Tänk om det handlade om våra egna mammor.


Film

Spanade just in trailern för den nya filmen Scener ur ett kändisskap som har premiär den 17 juli. Den verkar rolig, och Idas pappa Görhan har en av huvudrollerna! Så den måste vi se i sommar!

Kommer många filmer nu på bio som jag vill se, så blir det en regnig sommar så vet jag vad jag ska göra. ;)

090602

Tänk, förr uppdaterade jag bloggen minst en gång om dagen... Men jag varken hinner eller orkar just nu. Finns väl inte alltid så mycket att skriva om heller, även om jag tycker att det händer saker hela tiden.

Helgen var till en början väldigt jobbig med ett jobb där man inte ens blir avlöst när man slutar, men sen blev den bara väldigt mysig.

Kolla vad vi gjorde häromdan! ;)


Finns dock inget bildbevis på mig men jag doppade mig minsann. (Var ju tvungen att försöka impa lite på min kära pojkvän... Fast när jag skulle klättra upp igen tappade jag nästan bikinibrallorna, tur att vi var ensamma!) Det var kallt, men rätt så skönt efter att ha solat på bryggan en lång stund. Dock brände vi oss lite eftersom vi inte hade någon solskyddsfaktor med oss till landet. Fredriks mamma hittade bara en gammal turkisk sololja med faktor 4. Vi skulle nog haft minst tre gånger starkare, men men... inte mycket att göra åt saken nu. Ska inhandla en så att jag är förberedd till nästa gång.