Långhelg!

Det känns som fredag idag, riktigt najs! ;D

Jag gillar mitt nya jobb. Jag ska inte ljuga, det är sjukt långt att åka, men det går rätt bra. Och med tanke på hur bra det känns så känns det så värt det. Alla är väldigt hjälpsamma och omhändertagande, och stämningen är väldigt öppen och lättsam. Älskar att folk kan skämta om typ allt. Idag har jag fått massage, det var inte bara skönt eftersom jag är otroligt spänd. Men får jag gå regelbundet nu varannan vecka så kommer det nog bli bättre. Dessutom verkar massören riktigt bra och tipsade mig om en massa saker jag kunde testa mot mina sömnproblem. Ska köpa ett lugnande te av henne senare, den ryska spikmattan kanske oxå borde testas?

Sen fick jag en blomma oxå idag! Min första orkidé! Så nu pryder den mitt skrivbord, vit och fin.

I min familj har vi slutat med påskägg, det är tydligen cash som gäller. Fast snart är det nog dags för både mamma och mormor och morfar att sluta sticka till mig pengar lite då och då. Födelsedagar och julafton borde nog räcka nu när jag kommer få månadslön. Jag får så himla dåligt samvete annars. Längtar till julen nu för i år kommer jag kunna köpa julklappar! Provanställningen ska bara löpa ut först och bli fast, hehe.

Jag och Fredrik åker till landet på lördag, skönt att komma iväg lite. Henke och Julia har velat fram och tillbaka ett tag, men nu har de äntligen bestämt sig för att följa med, vilket typ var ett måste för att vi skulle kunna ta oss dit. Så det blir vi fyra och rottisen Rocky som firar påsken i Mosstorp. Men imorrn ska Julia piffa till mitt hår. Klippa topparna och fixa till färgen blir det nog.

Fnular lite på maten till födelsedagen, kocken har sagt att han lagar vad jag vill... :) Är ni allergiska mot något?

Tisdag

Hellu!

Andra dagen på jobbet avklarad. Det går väl bra, fast å andra sidan har jag ju i stort sett bara suttit och tittat på när andra jobbar, men det går ju bra det med. ;) Nä, jag hoppas verkligen att jag kommer in i jobbet snart och kan sitta själv och känna mig meningsfull. Jag kommer definitivt inte lära mig allt på en gång, men som sagt, att komma igång lite vore kul. Fast det blir nog inte förrän tidigast i nästa vecka. Är ju bara imorrn kvar på den här veckan eftersom jag ska flexa de där fyra timmarna på torsdag. Min chef och jag kom överens om att det var ganska dumt att sitta och åka fram och tillbaka i tre timmar för att jobba i fyra. Bra för mig för nu har jag lyckats få en tid hos min frisör Julia på torsdag förmiddag! Får jobba in de där timmarna senare.

Vi har köpt en videokamera! Värsta kul. Försökte köpa den på mig först men eftersom jag är provanställd med särskild adress så blev det krångligt, så vi fick ta den på Fredrik. Men nu har vi en iaf. Tanken är att den ska va till USA-resan, men det kommer säkert andra roliga tillfällen oxå.

USA ja. Två av killarna har startat ett forum där vi diskuterar resan. Och eftersom vi åker i två bilar har det nu föreslagits att vi ska ha walkie talkies i bilarna, "ettan till tvåan, kom..." Kommer bli galet kul det här!


Imorrn ska jag få massage kl 10, sen lär jag va mosig resten av dagen. Längtar till imorgon kväll då långhelgen börjar! Synd bara att man inte har några planer. Hoppas fortfarande på landet, fan att man inte har körkort!

Sista dagen

Usch, jag är inge bra på att va ensam längre. Förr var det ju jätteskönt att vara ensam, men nu blir jag bara uttråkad och får typ abstinens. Kan ju iofs bero på att det inte är något på tv. Fast nu kom jag på att jag kunde lyssna på Spotify, gotta love it! ;D

Vet ni vad, jag har sovit riktigt bra två nätter i rad! Kors i taket! De fyra föregående nätterna sov jag max tre timmar per natt, om ens det. När Fredrik mötte upp mig efter jobbet i tisdags tittade han jättekonstigt på mig för jag såg för j-a sliten ut... Alltid kul med komplimanger...

Igår var det sista dagen som konsult för bemanningsföretaget, mycket skönt. Hoppas slippa gubbiga arbetsplatser med tråkiga arbetsuppgifter och väldigt dåligt arbetsklimat i fortsättningen. Chefen på företaget där jag jobbade kom iaf ner med fika igår, så det var ju snällt, plus att hon sa att de var väldigt nöjda med mig osv.

Efter jobbet åkte jag in till stan och shoppade lite smågrejer innan jag mötte upp Fredrik. Vi kollade på videokameror, han shoppade lite kläder och sen blev det lite cheeseburgare på donken innan vi begav oss mot Sickla Kaj där det blev hockeykväll och lite USA-planering med Magnus, Lila, Ella och Anders. Just nu har vi kollat lite på limousinefärd mellan vingårdarna i Napa Valley, camping vid Big Bear Lake och så funderar vi på vilket lyxhotell vi ska bo på i Vegas. Hoppas tiden går fort till juli.

Idag var jag inne i stan en sväng, men shit man blir ju helt knäpp av alla människor som är precis överallt! Till slut gav jag upp och åkte hem. Har kollat på filmen Brothers och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Fredrik var tvungen att jobba på eftermiddagen och nu ska han gå ut.

Earth hour ikväll, och glöm för guds skull inte att ställa om klockan inatt!

Resegrejer

På Bluebox.se finns jättefina passfodral och bagagetags med 50-talsmotiv. Någon av dessa i fördelsedagspresent vore ju inte helt fel:

Praktiskt och kul passfodral i retrostil från amerikanska Anne Taintor.   Passfodralet är klätt i konstmaterial, med tryck på utsidan. Insidan är rosalila. På framsidan står det ”High maintenance” doesn´t begin to cover it. Perfekt för alla lyxlirade tjejer alltså!   Här finns plats, inte bara för passet, utan även för betalkort och annat man reser med. (Fyra fickor för diverse biljetter, kort mm... Klicka för att fortsätta!
Praktiskt och kul passfodral i retrostil från amerikanska Anne Taintor.   Passfodralet är klätt i konstmaterial, med tryck på utsidan. Insidan är blåklintsblå. På framsidan står det ”Born to be wild”. Perfekt för alla vilda tjejer alltså!  Här finns plats, inte bara för passet, utan även för betalkort och annat man reser med. (Fyra fickor för diverse biljetter, kort mm finns på insidan, plus en... Klicka för att fortsätta!Är du en av dom som äger en resväska som ser ut som ’alla andras’ och har svårt att hitta den på bagagebandet? Då har du den ultimata hjälpen här! Sätt på en färgglad bagagebricka med läckert 50-talsmotiv och giftig text så blir allt mycket lättare, och roligare! Givetvis kan man även använda den på handbagaget eller liknande! Namn, adress och telefonnummer skriver du på ett pappersark som... Klicka för att fortsätta!Är du en av dom som äger en resväska som ser ut som ’alla andras’ och har svårt att hitta den på bagagebandet? Då har du den ultimata hjälpen här! Sätt på en färgglad bagagebricka med läckert 50-talsmotiv och giftig text så blir allt mycket lättare, och roligare! Givetvis kan man även använda den på handbagaget eller liknande! Namn, adress och telefonnummer skriver du på ett pappersark som... Klicka för att fortsätta!

Vegas baby!

Här sitter jag och spelar sönder schlagerlåtarna. De är ju så äckligt trallvänliga att det helt enkelt inte går att låta bli... "Manboy manboy..."

Planerna för USA-resan går framåt. Nu har vi snart bestämt så pass mycket att vi kan boka biljetterna. We're going to Vegas! Startar och avslutar där, om sista paret godkänner färdplanen. Ska bli skoj! Fast det är ju fyra månader kvar, så man kanske får lugna ner sig lite, haha. Fredrik och jag är värsta snyltarna, för vi har inga körkort, så alla får köra runt med oss, hehe. Tror att det iaf är fyra eller fem av de andra som har körkort, om inte alla sex. Två bilar blir det nog iaf, annars skulle det tydligen kosta 20 000 kr bara för hyrbilen.




Chefen på bemanningsföretaget var inte så glad på mig idag. Hon sa att hon sagt att det var två veckors uppsägningstid, vilket hon inte alls har gjort, varken till mig eller till min kollega. Chefen på själva företaget var väldigt förstående, men jag förstår ju att jag skapar lite problem när jag bara försvinner. Men jag behöver ju en fast tjänst med en fast lön, och en del förmåner. Ser fram emot gratis massage en gång varannan vecka, glasögonrabatt och friskvårdsbidrag.

Jag vann förresten den där auktionen igår. Hoppas bara att skinnväskan är lika snygg i verkligheten, annars blir jag lite sur. Ska se till att betala den ikväll från Fredriks konto (eftersom jag är pank) så att den skickas snarast.


Slut på helgen

Vart tog helgen vägen? Det är ju livsfarligt med The City- och The Hills-marathon på MTV! Man blir helt uppslukad... ;) Jag har mest mått illa hela helgen så det har väl varit lika bra att halvligga i soffan och glo på tv. Fast nu borde jag snart bege mig ut i snöyran och handla lite mat, hungrig!

Är redan helt exhalterad över USA-resan. Jobbigt att det är så lång tid kvar. Som det ser ut just nu blir vi åtta pers på en roadtrip. Rutten är väl inte helt klar än, men jag gissar att San Fransisco och Seattle är givna, men vi får väl se.

Annars är jag redan sjukt nervös inför mitt nya jobb, tycker faktiskt att det är skönt att det är en vecka kvar, haha! Men det ska bli kul att få börja arbeta med det man verkligen är utbildad till.

Måste hålla koll på en viss auktion ikväll oxå... Hoppas jag blir den med det vinnande budet.

............

Fy fan, jag har ett jobb! Ett riktigt jobb, och en fast månadslön för första gången i mitt liv. Spännande. ;) Idag har jag varit och skrivit på avtal, men jag börjar först den 29:e eftersom man vill va schysst mot företaget jag arbetar på just nu. Har ju egentligen ingen uppsägningstid, men det ser ju inte bra ut att bara sticka.

Jag har varit sliten och illamående hela dagen, blev lite för mycket bubbel igår i kombination med alldeles för lite sömn. Men det va lixom ett sånt tillfälle då det behövde firas! Jag och Sara åkte in till Fredriks jobb där vi fick god middag och drack bubbel. Sen när kockarna slutade tog vi en sväng till OT oxå och sen sista tåget hem.Så som sagt, sliten idag.

Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Mest surfat runt och letat flygbiljetter till USA i sommar. Jag fick klartecken från min nya chef att det inte skulle bli några problem med två veckors semester i slutet av juli. Skönt, för det är en drömresa som i så fall kan bli av!

Kollade på film nyss, My sisters keeper, åh helvete vad den va sorglig! Usch! Tårarna sprutade... fast jag är väl lite trött oxå kanske, men den va bra iaf.

Blir nog sängen snart, man behöver mer än 3-4 timmars sömn tror jag nog. Skönt att det är helg! Fast jag e ju pank... Löning på torsdag, yey! Ska shoppa lite i slutet av nästa vecka tror jag. Fast jag klickade iofs hem grejer från H&M för 1 400 kr häromdagen... men de var ju inte bara till mig. ;D

Nä, sova va det ju...

Jobb

GAAAAHHH! JAG HAR FÅTT ETT JOBB! YEEEEEEEY!!


Tjoho

Jag lever... kanske lika bra att säga det. Man hinner dock inte blogga så mycket nuförtiden. Fast det händer iofs inte så mycket här. Jag jobbar mest, och myser i soffan när jag kommit hem. I helgen var jag och Fredrik på lite fest hos Sara, mycket trevligt. Sen tog vi en taxi in till stan där vi mötte upp Johan och Tobbe på OT. Sen åkte Tobbe hem och jag, Fredrik och Johan hamnade på Patricia av alla ställen. Vi var inte där så länge. Sen blev det McDonalds innan taxin hem. Och inne på donken lyckades jag ramla och slå i mina knän, så de är lite konstiga nu...

Nähä, laga lite mat kanske? Jag måste ju göra det själv såna här dagar då Fredrik jobbar sent... Illa... ;)

Guns

Förresten så sköt ju vi pistol i söndags, sjukt kul! En adrenalinkick! Funderar på om jag kanske ska styra upp någon sådan aktivitet till min födelsedag. Vad säger ni? Låter det kul?

Nionde mars

Igår fick jag ett mail ifrån ClubMetro om att man kunde få en Eight Hour Cream Sheer Tint Lip Stick från Elisabeth Arden helt gratis. Jag klickade mig snabbt fram till sidan och tackade JA till erbjudandet. Sen visade det sig att det inte gick att få igenom en beställning som var på 0 kr... Man är ju som man är så jag började leta runt på den okända shoppingsidan efter något billigt. Hittade en pysselbok för 22 kr, perfekt. Hade lite ångest för att jag gick på det där "gratiserbjudandet", var det verkligen så nödvändigt? Men idag känns det bra för läppstiftet kom och det var riktigt fint, är dock inte så förtjust i smaken på Eight Hour Cream. Dessutom var det fri frakt och pysselboken blir en perfekt present till Julia den 24:e när hon kommer hem med sin lillasyster.

Idag fick vi erfara ett av alla problem som kan uppstå när man är hundägare. Fredrik fick ett meddelande om att dagis skulle ha stängt resten av veckan på grund av upptäckt kennelhosta, så nu har han fått ta ledigt resten av veckan. Ganska bra egentligen för då kan ju han städa, och tvätta, och dammsuga, och... haha, vem försöker jag lura...?

Imorse när jag satt på t-banan hamnade jag bredvid en kvinna som satt och smsade med knappljudet på, jag höll på att bli smått galen... Var bara tvungen att höra av mig till någon för att dela med mig av denna terror jag utsattes för. Messade Sara, men hon hade en gubbe i knäet på sin resa till jobbet, så hon var väl ungefär lika road av sin färd som jag.

Min arbetskamrat vabbade idag så jag var alldeles ensam, fruktansvärt trist. Hade ett enda telefonsamtal på hela dagen, kände mig något överflödig.

Nu är det nog dags för en  hundpromenad tror jag.

Lördagkväll

Det är inte klokt vad helgerna går fort, man tycker inte att man gör någonting, och vips så är helgen över. Ganska ironiskt med tanke på de sega dagar jag haft tidigare i veckan då man bara suttit och stirrat på klockan och försökt få den att gå snabbare.

Var hos tandläkaren i torsdags. Bra jobbat av mig! Men det blev lite tokigt när jag fick bedövning, troligtvis kom tandläkaren åt ett blodkärl för det kom enintensiv smärta som strålade upp mot ögat i samband med sprutan, skitläskigt. Får se om jag någonsin kommer våga ta bedövning igen... Men annars gick det bra, förutom att jag av
någon anledning hade tandvärk hela dagen igår.

Hade två möten i veckan. Fast på det ena dök personen inte upp, så jag blev förbannad och gick. Får ställa hoppet till de tre möten jag har i nästa vecka istället.

Kenny och jag ska förhoppningsvis gå ut och möta upp Fredrik snart, sen blir det sängen. Imorrn väntar pistolskytte i Västberga. Hoppas jag är lika bra som jag brukar vara på landet.