Känner vi inte alla så ibland?



I alla fall jag...

..........



Var bara tvungen att lägga in denna oxå...

Kväll

Jobbig kväll...

Det är underligt att det fortfarande är telepati mellan oss... Har hänt rätt många gånger de senaste åren, är det inte konstigt?

Hoppas morgondagen blir bättre, det lär den ju bli, den måste det.

Nu sova. Godnatt!

Svart


"Wonderful life" - Black

Saknar dig, men kanske var det så att jag gjorde bort mig...

Chasing pavements

Hmm... snart kväll ju, dagarna går sjukt fort.

Igår kväll blev det vin med Ida på Högbergs. Niklas kom oxå dit lite senare. En trevlig kväll, och nu är mitt vinbehov stillat för tillfället. ;) Men imorrn blir det mera vin, för jag ska ju på födelsedagsfest, ska bli mysigt.

Idag har Cissi och jag varit ute en liten stund med Tilda. Sen tog vi t-banan till Johannelund och gick till Läkarmissionen. Jag fyndade en liten skinnväska för 50 spänn och Cissi shoppade en plånbok. Sen åkte vi vidare till Vällingby. Åt lunch och en obligatorisk cookie (sjuuukt goda!) på Subway och sen kollade vi runt lite. Vid två gick vi till Expert för att hämta ut bilderna. Haha, det hade blivit ett missförstånd så det var inga bilder, det var bara negativ, helt stört. Så nu får jag vänta till tisdag innan jag kan hämta ut korten, men men. Hoppas bara det blir rätt den här gången.

Funderar på att gå och lägga mig en stund. Är lite trött på mig själv just nu.

Ge mig vin!

Nu är helgen här! Hoppas det fortsätter att vara soligt, och så får det gärna sluta blåsa. Det var lite väl kallt när jag, Petra och Noche gick till Slussen efter skolan. Bokföring på datorn var för övrigt riktigt roligt. ;)

Han som inte ska nämnas vid namn har idag fortsatt att telefontrakassera mig. Till slut svarade jag på ett sms och bad honom sluta, hjälpte dock inte. Nejdå, han ska ringa senare för att förklara varför han e dum i huvudet... Herregud, försvinn ur mitt liv, du och dina dumma brudar.

Fixade present till min mosters man idag. Det blev en Bongo, "En skön dag" tror jag den hette. Då får han välja mellan en massa olika saker, som t ex brunch på ett par olika ställen, kajakpaddling, guidad tur på Stockholms tak, och liknande. Tyckte det verkade kul. Får hoppas att han blir nöjd.

Gröna Lund ringde förut, mitt i min lunch, har sökt sommarjobb där. De ska ringa på måndag igen för en telefonaudition. Är de fortfarande intresserade efter den så får man komma på gruppaudition, där jag har hört att man ska "spexa" och ha sig... Är lite skeptisk, tycker det är lite långsökt att tycka att en biljettkassör ska kunna stå framför en grupp okända människor och vara "lite rolig". Men vad vet jag, ska väl inte uttala mig om sånt jag inte vet något om...

Ja just det, en dålig sak... Va några i klassen som hade mött läraren vi har i löneadministration idag. Hon sa att en del i klassen hade fått VG, en(!) var godkänd, och resten var icke godkända... Nu vet jag ju garanterat att jag hamnar i den sistnämnda gruppen. Det är liiite störande att vi måste vänta till tisdag innan vi vet helt säkert.

Jag vill gå ut och dricka vin, NUUU! Har egentligen inte så mycket pengar, men va fan... Ingen som är ledig? Och rik? och sugen? Please... Pretty please...


Lovely

Ahh! Värsta fina vädret idag! Och jag känner mig lite snyggare än vanligt, haha! Fan vad nice!

Nu ska vi lära oss något nytt... Vi hörs och ses!

Shopping med Sara

Jag är jättetrött. Inte så konstigt kanske.

Inatt sov jag borta, det var mysigt. Fast sen imorse kom jag inte riktigt iväg när jag skulle så jag kom en kvart för sent till skolan. Dessutom hade vi lektion i sal 47, som är högst upp i byggnaden, så då kom man ju givetvis in flåsandes i klassrummet, haha.

Strax efter 12 mötte jag upp Sara på Götgatsbacken. Vi gick runt lite i butikerna och kollade lite. Inne på Monki sprang jag på Sandra från genusvetenskapen i Umeå, hon pluggar statsvetenskap här i Stockholm. Det var lite otippat, och roligt, att träffa någon från Ume, bara sådär.

Sara och jag åt lunch på TacoBar vid slussen, sen tog vi t-banan till Centralen. Fler butiker avverkades och det blev till och med en tur till Urban Outfitters på Biblioteksgatan, sjuuukt mycket fina kläder och saker, synd att man inte är rik. Sara visade mig även att Beyond Retro finns på Mäster Samuelsgatan, mittemot Åhléns. Där kan man fynda second hand, t ex väskor och skor, samt kläder i alla möjliga mönster och modeller.

Funderar på att ta mig till Jakan någon dag och be min gamla frisör om hjälp. Är så himla less på att inte kunna ha utsläppt, men det går lixom inte när det ser ut som det gör. Synd bara att Jakan ligger så off...

På fredag ska jag hämta ut korten! Ska bli så spännande, hoppas verkligen det finns några bra bilder. På lördag blir det födelsedagsfest hemma hos min moster, hennes man fyller år. Jag måste se till att köpa en present imorrn eller på fredag. Vad köper man till en man som är 40+? Några förslag?

Tror jag ska gå och duscha nu. Imorrn har vi bara affärssystem (eller vad det nu hette) i skolan, skönt!

Måndag 25 feb

En rätt så produktiv dag, om jag får säga det själv. Provet är över, och just nu känns det som att risken att jag får göra om det är ganska stor, men men...

Har även betalat mammas räkningar och hämtat böcker från mitt källarförråd. Om tjejen som köpte förra boken vill köpa de sex böcker som jag hade blir jag nästan 800 kr rikare. Vet dock inte om hon vill ha alla på en gång, men man kan ju hoppas! ;)

Nu har Tilda och jag precis varit ute på en promenad. Hon var sååå duktig! Först när jag tog ner kopplet, då blev hon alldeles till sig och jamade högt och åmade sig. Sen när vi väl var ute var hon väldigt nyfiken och gick i bra takt förutom när hon var tvungen att stanna och nosa på saker.

Imorrn har jag sovmorgon, helt underbart! Är väldigt trött just nu. Funderar på att ta en dusch och sen slappa framför tvn.

Sent

Idag har jag verkligen gjort allting jag inte skulle ha gjort, och inte alls gjort det jag borde ha gjort... Usch ja...

Och nu är klockan alldeles för mycket. Det pratades om en väldigt rolig grej idag, jag hoppas jag får va med om det. Men jag tänker inte ropa hej ännu, inte på långa vägar...

Nä, nu blir det sängen. Löneprov imorrn klockan 08.30... Hjälp!

Gäst blogg

I dag har ja o Linda sprungit i ca 500 h&m affärer! Endast för att leta efter en jacka som enbart verkar tillverkas i st 36  o de e ju jätte många människor som har den storleken!!! NEJ!
Sen såg vi på melodi festivalen den sög!
Nu ska ja till stan o göra konstiga saker he he!

/Sara

Trögt

Det går trögt med pluggandet. Fast jag hade iaf alla rätt på oktober-lönerna, känns ju bra det iaf.

Nu är jag as-trött... Har lämnat in skorna idag, får hämta dem imorrn! Dessutom lämnade jag in en gammal svartvit fotorulle med kort från min 24-års dag, spännande... Trist bara att den legat så länge. Hoppas på NÅN bra bild iaf, vore kul om man kunde förstora och rama in, men vi får se. På fredag får jag hämta dem.

Fredag igen!?

Skoja min dojja att det blåser ute! Fast det verkar lugna ner sig en aning nu. Vattnet ser inte alls så där mysigt och inbjudande ut som det gör när det är sol och stilla ute. Nä, nu går det vita gäss på sjön och det ser bara hiskeligt kallt ut, vilket det säkert oxå är.

Dagens planer:

1. Plugga!
2. Städa!
3. Åka till V-by och lämna in skorna!

Shopping Shopping Shopping!

Tänkte att jag skulle visa mina senaste shoppingfynd. ;)

     

Från vänster:
1. Parfym, City Glam, Emporio Armani
2. Väska, Gina Tricot, jag har dock gjort om den lite...
3. Väska, Wedins, var tvungen att köpa en stor väska för att få plats med alla as-tunga böcker...
4. Röd kofta, H&M Divided
5. Scarf, H&M, I looove!
6, Skor/Stövlar, Din Sko, Ni har väl inte missat att ni kan få 20% rabatt?
www.dinsko.se En dum sak är att jag insåg idag att man ju faktiskt måste gå och sula/klacka om såna här skor på en gång. Löjligt egentligen... Men men, ska försöka fixa det imorrn...

Kom en sån där rabattkupong på 20% på H&M till mamma idag, och hon hinner inte komma hem innan den går ut så jag kan ju utnyttja den! Fast nu får det kanske vara nog... Eller? ;P

Nu på kvällen har jag oxå beställt bl a dessa ifrån H&M:

 

1. Bikiniöverdel, billig och enkel
2. Lång skjorta

Det är skiiitbra med H&M-konto! ;D

If I can't have U the way I want to, then I don't want U at all...

In the end you are all the same.

Bokhandel

Hmm... Väldigt dåligt med kommentarer här. Tyckte ni musiken var dålig?

Är hemma nu. Måste plugga. Fast jag tror jag måste sova en stund först. Tilda väckte mig ca 04.30 imorse... På vägen hem från skolan sålde jag en bok till en tjej som går på LHS, värsta bra! Och nu vill hon köpa lite fler böcker, ännu bättre! Jag gick av i Vällingby och gick och shoppade upp min bonuscheck och min rabattkupong på H&M, en röd, tunn kofta och en scarf blev det.

Imorrn har vi studieteknik på schemat, den som uteblev för några veckor sen. Vi är flera i klassen som inte tänker gå. Hallå vi har ju prov på måndag! Jag känner att jag har ett mycket större behov av att plugga till det istället, så kan man kanske ta någon timma sovmorgon oxå. ;)

Ikväll har jag bokat tvättid, usch... hatar att tvätta... :(

Ännu mer... ;P

Ok, sista två nu. Jag lovar. Läggdags nu juh...
 
Fina, söta Emil Jensen, "Ghana Mot Italien" (Hultsfredscampingen 2007)


Min favoritlåt med Adele, "I Quit, I'm Moving On", grym röst! 

Fönstertittare

Hmmm... Var en tant här utanför som fick syn på Tilda i fönstret... "Heeeeej lilla kissen! Åååååhhhh så söööööt du va!". Det hörs väldigt bra för jag har en stor ventilgrunkemoj på fönstret. Haha, tror fan hon klättrade upp i rabatten oxå... Folk är inte kloka...

Mer musik

 
"Merry Happy", Kate Nash - En klar favvo, längtar till konserten!


En väldigt fin version av "Little bit", med Lykke Li

Myrtille - Murmures



Franska språket är så vackert... ;)

Yael Naim - New Soul



I love!

Ni står på min "rabies-lista"!

Ett tillägg till inlägget jag skrev igår kväll:

Frågan är om det verkligen tog slut mellan Julia och Daniel där i oktober. Kan mycket väl tänka mig att de fortsatte träffas hela tiden, samtidigt som han smörade som fan för mig. Inte konstigt att han var så frustrerad och hade sina trevliga raseriutbrott. Måste vara jobbigt att ha två (kanske fler?) tjejer samtidigt... Jaja, de får nog sitt en dag, kharma kharma kharma!

Nu vill jag radera de här två idiotiska och vidriga personerna ur mitt minne, eller iaf bita dem om jag får rabies... Moahahahaha!

Jag har det bra nu, och det är huvudsaken!


Väska

Sovmorgon idag, thank you God! I eftermiddag väntar 2,5 timmar företagsekonomi, hoppas jag fattar mer än förra gången...

Fick med mig ännu en väska hem igår... Lämnade tillbaka jeansen, och för en del av pengarna jag fick tillbaka blev det en väska. Fast jag behöver ju byxor... vet inte riktigt hur jag tänkte...

På skärtorsdagen, det är ett tag kvar, kommer Elin va i Stockholm i ca en halvtimma. En speedad snabbfika står på schemat, haha, tror ni vi hinner? ;)

Mmm... Snart helg, skönt! Men jag ser inte fram emot måndag...

Du är död för mig

Alltså... DANIEL... fan vad jag är less på den "människan"!!! Pratade med Elin idag och det kom fram att Daniel och Julia varit tillsammans igen, som ett par. Fast nu hade hon gjort slut. Men ÄRLIGT!? Hur j-a dum i huvudet är hon för det första!? Och för det andra så ringer Daniel till mig fortfarande och för någon vecka sedan, när jag fortfarande svarade, sa han att han saknade mig och ville ses när han är här och bla bla bla... Inte så att jag hade tänkt svara på hans inviter, tycker bara att sättet är så j-a vidrigt!

Shopping

Konstigt nog blev det inte alls så mycket pluggande som jag hade tänkt mig... På eftermiddagen åkte jag in till stan och shoppade. Kom hem med nya skor, en stor väska, ett par jeans som jag inte provade och som jag ska lämna tillbaka, samt min nya favoritparfym; Armani's City Glam. Spenderade alla min allahjärtans dag-pengar. ;)

Imorrn är det skola hela långa dagen. Ska fixa en matlåda nu, höll på att glömma det...

Gonatt!

.......

Dubbelmoralens helg... Men så länge det känns bra är det väl ok? Säkert störande att jag är så kryptisk. ;P

Det har varit en bra helg, trots vissa "avslöjanden". Igår åt jag brunch på Östermalm och sen blev det en promenad bort till Hötorget, det var nice. Måste säga att jag är kär. Jag är kär i Saras röda väska som jag lånat, I love! Hoppas på att få låna den ett tag till.

Idag är det plugg som gäller. Ska skriva en presentation och en text om att tala inför publik, samt öva inför löneprovet nästa vecka. Jag har inte haft prov sen gymnasiet... :S Har ju inte haft en enda salstenta på mina högskole- och universitetsutbildningar... Får se hur det går.


Talking to myself...

Sluta analysera allt! Blir ju knäpp ju.

Hm... Kollade mig i spegeln förut och upptäckte höjden av dubbelmoral... Tragiskt... Men det var nice. Det sägs att underbart är kort, just nu är jag clueless.

Himlen

Jag har varit i himlen, bokstavligen... Har spenderat kvällen högst upp i Skrapan. Det var nice, tror jag fortfarande svävar på små rosa moln... På väg hem nu, hem och sova inför en förhoppningsvis väldigt mysig dag imorrn.

Sol

Åh! Fint väder idag med! En promenad kanske?

Måste gå och handla sen oxå, frukt och grönsaker får det nog bli. Har insett att jag fortfarande inte är helt bra och att jag hela tiden måste tänka extra noga på vad jag äter. Men det är kanske bra att jag verkligen måste skärpa mig, då har jag ju lixom inget annat val.

Jaaa... intressantare än så blev det inte just nu... ;P

"Another Chance"

Dagen till ära bjuder jag på denna underbart fina musikvideo, "Another Chance" med Roger Sanchez. Känner mig lite som hon i videon ibland...


Alla hjärtans dag

Har ni haft en bra alla hjärtans dag? Det har jag. Visst har det varit kallt men solen har skinit och Punkt.se-killen vid Slussen sjöng "Love Love Love". ;D

IT-läraren var sjuk idag med, så vi fick sluta vid 12-tiden. Blev först en lunch i skolan med Petra, Tina och Lisa. Man fick ett gelehjärta när man handlade i caféet, jättegulligt av dem tycker jag.

Klev av tunnelbanan i V-by och gick där och kollade lite innan Annika kom. Efter att hon shoppat en skitsnygg väska gick vi och handlade mat. Det blev tacos och kladdkaka, det är ju trots allt alla hjärtans dag... Som blev riktigt lyckad... ;)


Onsdagsshopping

Idag har jag först haft skola 9-15.30. Sen var jag helt död men åkte ändå hem till Sara i Hökarängen. Ville ju se hennes tattoo! ;) Den är inte färdig ännu men det såg jääävligt snyggt ut!

Vi åkte iaf till Farsta C och åt middag. Det gick bättre med mat idag än igår. Jag impulsshoppade ett par blåmetalic ballerinaskor på H&M, superfina! Vi mötte upp Emma oxå och tog sällskap med henne tillbaka till Hökis.

Nä, nu måste jag nog sova. Skola 9-16 imorrn, först kommunikation (nytt ämne) och sen IT, ja och sen är det helg! Fram till tisdag... ;D Fast jag är ändå typ bokad hela helgen och har en del läxor, men det känns bra.

♥ Alla hjärtans dag imorrn! ♥ Min valentine i år heter Annika. ;D Ska käka middag, det blir nice, så slipper vi vara ensamma en sån dag.


Puss på er! ♥



................

Jag är helt död. Sov inget alls inatt. Dessutom lyckades jag missa t-banan imorse och sen var ju nästa såklart försenad så jag kom nån minut för sent oxå, bra där...

Illamåendet är inte lika illa idag. Men vad trött jag blir på folk som ska sitta och äta framför mig på t-banan, funkar inte så bra när man inte mår helt ok. Sen borde folk lära sig borsta tänderna innan de går hemifrån, eller åtminstone andas genom näsan...

Har IT nu, men ingen lärare... Har kommit rätt så långt så jag ska väl gå snart. Hem och sooova...

Hallå därnere!

Den senaste tiden har Tilda blivit mer och mer intresserad av toaletten. Man blir nästan lite nervös att hon ska trilla i... Dock brukar jag alltid ha locket nedfällt, och det är nog lika bra det... ;)

41669-67

Ät inte banan i t-banan!

Idag mår jag lite bättre. Har till och med fått i mig ett helt mål mat, en QP meny... Haha! De sa på sjukvårdsrådgivningen att det är önskekost som gäller. Men jag skulle undvika fibrer och mjölkprodukter ett tag. Hursomhelst så mår jag aningen sämre nu på kvällen än vad jag gjorde under dagen. Skräckupplevelsen idag var när jag satt på t-banan och en kvinna kom och satte sig mitt emot mig med en övermogen banan (jag äter bara bananer som är lite gröna...) som hon såklart började skala och äta på. Det luktar så himla sött och äckligt, passar inte alls bra när man mår illa! Jobbigt...

Ska förtydliga oxå att jag känner att det är rätt långsökt att jag skulle vara gravid. Det har gått ett par månader sen eh... sist... dessutom har jag haft mens eller "mensliknande blödningar" de senaste månaderna oxå. Men visst finns det en liten liten risk... det får jag väl motvilligt erkänna.

Var iaf och lunchade på McDonald's (av alla ställen) med C. Han ångrar nog att han ens föreslog det, haha. Ok, jag hade kanske inte behövt säga att hans flickvän är dum i huvudet... jag har ju trots allt inte träffat henne... Jaja, det var lite roligt iaf. ;)

Pappa har varit här och satt upp min spegel i hallen, nice. Så slipper den gå sönder ännu mer.

Får se om Cissi kommer förbi sen med mina möbler... Ja, alltså nu lät det kanske som att hon lånat alla mina möbler, riktigt så illa är det ju kanske inte, haha. Fast jag hade nog inte blivit förvånad igår om hon hade ringt en gång till och frågat om hon fick ta soffan oxå för att gästerna blev ännu fler än beräknat, haha. ;) Ja, vilket meck...

Gravid?

Sjukvårdsrådgivningen ville att jag ska göra ett gravtest... Ska jag skratta eller gråta...?

"En shopaholic i New York"

Jaaa... jag har ingen aning... Har aldrig haft magsjuka som inte inneburit en massa kräkningar. Men vad vet jag.

Har roat mig med att läsa "En shopaholic i New York" av Sophie Kinsella. Boken är fortsättningen på "En shopaholics bekännelser" och handlar även den om shoppingtokiga Rebecca Bloomwood. Böckerna är sååå roliga. Rebecca har alltid tusen ursäkter till varför hon måste shoppa, trots alla skulder. Fick mig att förtränga illamåendet ett tag.  
                                                                     
Kollade på "One Tree Hill" oxå, var det sista avsnittet eller? Kändes nästan som det.

                                                    


Har fått i mig diverse föda nu på kvällen, havrefras, kamomillte och ett äpple, gjorde varken till eller från... jag blir galen!!!

.........

Mår fortfarande illa. Drygt två dygn i sträck nu. Har kollat runt lite på vårdguiden, de sjukdomar som nämns kring illamående som liknar mitt tillstånd är följande: magsår, magkatarr och cancer... Trevligt... Tror dock knappast att det är så allvarligt men det är väldigt jobbigt för jag kan ju inte göra någonting. Mår bara illa och känner mig helt orkeslös.

Nu orkar jag inte mer just nu. Ska lägga mig och sova.

Kvällens sällskap

Ben & Jerry's Chocolate Therapy fick bli mitt sällskap framför Melodifestivalen. Kan dock inte påstå att det hjälpte mot illamåendet... Men vad hade jag väntat mig?


En slogan som passar alldeles utmärkt till en Melodifestival innehållande Christer Sjögren...

Ja... vad ska man säga. Har aldrig gillat Amy Diamond, men ikväll var hon nog bäst.

Nu ska jag titta på världens vackraste kvinna, Kate Winslet, i Titanic. JAAA, jag har sett den massor av gånger, but I like it! ;)

Illa

Igår kväll ringde Carro. De hade satt sig på tåget men sen hade de insett att de glömt Viktors plånbok eller hans leg hemma. Så de fick bege sig hem igen.

Och lika bra var väl kanske det. Jag mådde ju illa hela dagen igår. På kvällen blev det ännu värre och till slut kräktes jag. Sen gick jag och la mig. Har inte kräkts något mer efter det men jag mår illa och har ont i huvudet idag. Trist... Ska väl bädda ner mig i sängen igen, fast man borde kanske se till att få i sig något oxå, typ nyponsoppa kanske? Får vila en stund och sen se om man kan ta sig bort  till affären. Ikväll blir det nog melodifestivalen, fast Christer Sjögren kommer definitivt få mig att kräkas igen, jag får kväljningar av den karln...

"Hasses brorsas låtsassyrras kompis"

Fan, nu blev jag kär i det här programmet! Älskar Kitty Jutbring! Det blev knas för Carro och Viktor igår. Jag skriver mer sen, har precis vaknat och bloggar från mobilen. ;)

Tvättstugeidioti

Fan vad trött man blir på folk ibland! Varför tvätta om du aldrig nånsin tänker hämta tvätten igen?! När jag kom till tvättstugan loggade jag in och det stod att jag skulle ha maskinerna 3+4, men när jag gick dit såg jag att de var ju fulla med tvätt. Jag blev helt förvirrad och tänkte först gå hem igen. Men sen tänkte jag att jag har fan släpat tvätten hela vägen dit och då tänker jag ju inte släpa den hem igen otvättad! Frågade en man där om det var hans tvätt men då sa han att den hade varit där länge och att jag kunde ta ut den. Skabbigt! Jag tycker verkligen inte om att gräva i andra människors tvätt, oavsett om den är tvättad eller inte. De här kläderna luktade unket så jag kan tänka mig att de har legat i maskinerna mer än en dag... Illa.

Men nu är det bara nån timma kvar tills jag e klar med tvättstugan för den här gången, tog ju bara det viktigaste iofs. Håller på och städar här hemma. Carro och Viktor kommer troligtvis imorrn, om allt går som planerat. ;) Viktor har aldrig varit i Stockholm, jag trodde knappt att såna människor fanns, haha! ;P

Planen är väl att vi ska gå ut imorrn, så känner mina vänner för att hänga med är det bara att göra det. Vet ni förresten något bra och billigt ställe? Jag e sämst på krogar... Funderade ett tag på om man skulle handla på systemet och vara här istället, men om ingen annan orkar ta sig hit blir det ju lite trist... Bara vi tre lixom. Men men, det löser sig!

Brandlarm mitt i shoppingen

My God vad jag mår illa! Uschiamej...

Tog mig iväg till V-by till slut, men det blev tunnelbana för jag började känna mig hängig. När jag kom fram kom jag på att jag ju hade glömt Jorges pengar hemma. Hela poängen med att åka till V-by var ju att jag skulle sätta in dem på mammas konto. Tog ut pengar från mitt eget konto och satte in dem istället. Vilket meck!

På vägen hem hoppade jag av i Johannelund för att handla på Coop där, billigare än hemma... Efter att ha gått runt där inne i ett par minuter och plockat ner lite grejer i korgen börjar det tjuta. Sen säger en speakerröst att alla ska gå till närmaste utgång för att brandlarmet har utlösts. Härligt... Så det var bara att ställa ner korgen och knalla ut. Jag gick direkt till t-banan. Vissa kunder stod ju kvar utanför och väntade men man visste ju inte hur lång tid det skulle ta, så jag struntade i det. Brandbilarna var iaf på plats väldigt snabbt eftersom brandstationen ligger typ bredvid, bra där. :)

Nu ska jag snart ha tvättstuga. Har ingen lust alls egentligen men det börjar bli ont om rena kläder. Men tvätta 18-21 på en fredag? Usch...


Tjock

Godmorgon! Aahhh, det är så skönt att kunna sova hur länge som helst, utan en klocka som ringer och väcker en. Det är jättefint väder ute. Blir eventuellt en promenad till Vällingby, eller om jag tar t-banan... Haha, får se hur dags jag är redo.

Känner mig lite tjock i halsen idag, eller ja... alltså jag känner mig väl alltid tjock på flera ställen, men idag är det även i halsen... Vill inte bli sjuk...

Måste ringa Carro sen oxå. Hon kommer eventuellt ner redan imorrn! Hoppas hon lyckats hitta nån billig biljett.

Jag skulle behöva köpa ett överkast till min säng. Ikea är väl billigast? Men orka... Ibland önskar man att man hade bil och körkort.

Fotbollskväll, utan mål...

Det blev en trevlig kväll igår på restaurangen Rosa Drömmar på Lilla Essingen. Fotbollen var aningen trist då det inte blev ett enda mål. Men lite öl och god mat gjorde ju kvällen riktigt bra ändå.

Här ser ni några bilder som jag har snott från
Ida.

     




När Ida och jag satt på bussen till Lilla Essingen igår klev Hanna på! Otippat! Hon skulle hem till Martin på middag. Får väl se om man eventuellt hinner springa på någon mer av Daniels klasskompisar innan deras praktik är över.

Carro har försökt ringa mig ett antal gånger, men jag är ju i skolan. Messade förut och det visade sig att hon har planer på att komma ner hit på besök, trevligt värre! ;)

En och en halv timma kvar. Vi håller på och gör en massa övningar i Word och lär oss just nu bl a hängande indrag och sådant, ganska bra att kunna faktiskt.

Lunchade med Petra förut, värsta gott! ;) Och nu efter skolan blir det fika med Cissi! Lyxdag! Och då får man sällskap hem oxå! Yey!

Inställt

Efter att ha suttit i aulan i skolan och väntat på föreläsaren i en halvtimma fick vi gå. Vår stackars biträdande rektor hade inte lyckats lokalisera den försvunne mannen. Så vi hade alla pallrat oss upp och tagit oss till skolan i onödan. Stackars dem som bor i typ Uppsala och Katrineholm...

Jag och Petra gick och tog en fika på Götgatsbacken. Sen åkte jag hem.

Senare ska jag möta upp Ida och följa med henne, Niklas och några andra till en restaurang och "kolla" på fotboll. ;)

Bara en dag kvar nu sen är den här skolveckan oxå slut. Haha, helt sjukt. Jag måste skaffa mig ett extrajobb...

Galakväll för Alla Kvinnors Hus!

Såg detta när jag kollade runt på nätet igår:

GALAKVÄLL FÖR ALLA KVINNORS HUS Live: Anna Järvinen, Moneybrother, Florence Valentin, The Sweptaways, Ane Brun, Laakso, Lowood
DJs: Gustav Bendt, Anna Granstrand

2008 fyller Alla Kvinnors Hus 30 år. På Asha Alis initiativ presenterar vi detta evenemang för att hylla organisationen och för att stödja verksamheten. Vinsten av kvällens intäkter i dörren och från förköpta biljetter går oavkortat till Alla Kvinnors Hus.

Asha har bjudit in finfina artister och DJs för att tillsammans ställa till med en fantastisk kväll - och ett jäkla party.

Anna Järvinen - Solodebuten "Jag fick feeling" har mottagits med öppna armar av idel lyriska recensenter och kärleksfull publik sen släppet i höstas. Anna vill förmedla en stärkande, upplyftande och energisk känsla till sina lyssnare, vilket hon lyckas väl med både på skiva och live.

I juni i år släpptes
Florence Valentin sin andra fullängdare "Pokerkväll i Vårby Gård"; en av 2007-sommarens självklara soundtrack med pärlor och kaos omvartannat. Glädjen har räckt under hela hösten lång med spelningar runtom i landet och en turné med Moneybrother.

Ane Brun är nog en av Skandinaviens mest aktiva och hårdast arbetande artister. Vi tackar för det och tar gladeligen emot hennes album, liveskivor, stråkturnéer, Japanreleaser samt applåderar varje gång hon vinner välförtjänta priser för sina alster. Nytt album "Changing of the Seasons" kommer under våren 2008 och vi är väldigt glada att Ane vill komma förbi Debaser Medis denna kväll och bidra med sin och andras musik.

The Sweptaways - Svårt att på ett litet utrymme berätta om en 28 personer stor kör som gör fantastiska versioner av indieklassiker. Sweptaways syns och hörs helt enkelt - aldrig förr har det känts så rätt med populärkultur a cappella!

Med "Blood Panic", "To Die Alone" och "Mount Pleasure" samt flera hundra spelningar på några år i Sverige och Europa så har det väl knappast undgått någon att
Moneybrother är en av Sveriges främsta artister. Denna kväll kommer Moneybrother själv med gitarren under armen, enbart för oss!

Italy vs. Helsinki, skrammel, hjärtskärande melodier att gråta till, blod, Peter Jöback, vita uniformer osv, osv. 2007 var
Laaksos år och vi vill gärna förlänga det långt in på 2008. Välkomna till galan, Laakso!

Lowood spelar vacker, enkel och samtidigt finurlig popmusik baserad på elgitarr och synt. Efter flera demos, inklusive en magisk duett med Kristofer Åström, spelas debutalbumet in nu i vår.


DJs under kvällen är:

Gustav Bendt - Club Killers inspiratör, grundare och eldsjäl. Vad mer behöver sägas om dansgolvet denna kväll?

Anna Granstrand - underhåller i restaurangen, förhoppningsvis tar hon med sig samma solstekta country/soul/rock-väska som när hon driver klubben Jailhouse (f.d Heartbreak Hotel).

"Alla Kvinnors Hus är Sveriges största och första kvinnojour. Sedan 1978 har vi mött våldsutsatta kvinnor och deras barn. Vi har lyssnat till deras berättelser om hot, sexualiserat våld och övergrepp. Vi har tagit emot hundratals kvinnor i vårt skyddade boende och pratat med tusentals.

Vi stärker kvinnor att kräva ett liv utan våld och ger stöd att skapa en plattform för ett nytt liv. Vi lyfter fram kvinnors styrka och förmåga.

Vi har kunskap och erfarenhet, utifrån detta vill vi förändra samhället. Vi är en fristående feministisk medlemsorganisation som arbetar för ett samhälle utan mäns våld mot kvinnor där alla har samma friheter, rättigheter och möjligheter oavsett kön."

- ALLA KVINNORS HUS, december 2007

(Hela texten från www.debaser.nu)

Egentligen borde man gå. Jag har själv fått hjälp ifrån Alla Kvinnors Hus och efter besöket på kvinnojouren i Umeå vet jag hur viktig deras existens är. Så ni som kan borde gå och ni får gärna ta med mig oxå! Förköp 100 kr + 100 kr Entré, vinsten av kvällens intäkter i dörren går oavkortat till Alla Kvinnors Hus!

Tisdag 5:e februari

Har precis kollat på "The Bucketlist", den var lite rolig och lite sorglig. Morgan Freeman och Jack Nicholson var väldigt gulliga. ;) 

 

bild från www.imdb.se

Har precis konstaterat att mina csn-pengar kommer droppa in på kontot imorrn, nice! Inte en dag för sent...

På morgondagens schema står det bara studieteknik, på hela dagen, 9-15... Vi ska sitta i aulan men jag hoppas vi får göra mer än bara lyssna, annars kommer jag nog dö. Man skulle ha med sig en bok, undrar vad man ska ha den till. Jag måste kolla vilken jag ska ta med mig.

Har ni ätit någon semla idag? Det har jag, fast jag tycker nog faktiskt att kanelbullar är godare. Vad tycker ni?

Skola

IT-lektion... ;)

......

Jag borde fixa en matlåda innan jag går och lägger mig... orka... Uuuhh...

Funny eyebrow girl

"Men shit! Du kan ju höja på bara ena ögonbrynet! Gör det igen!"

"Asså... jag kan inte göra det på kommando..."

Hahahaha!

Mmm...

Jag har verkligen abstinensbesvär... Varför ska jag alltid ha det jag inte kan få? Fasiken då...

Känner mig rastlös men ändå rätt trött. Jobbig känsla. Sällskapssjuk men ändå osocial... Gahh!

Har IT-läxa till imorrn. Läsa om office-paketet. Typ hur man scrollar och sånt, haha, jätteavancerat än så länge. ;)

Låter nog håret vara rött några dagar till. Gillar det faktiskt. Men jag hoppas ni säger till om jag ser helt f****d up ut... Ok? Får se vad klassen säger imorrn... Marie såg ju helt chockad ut häromdan när hon stod och försökte lista ut vad det var för rödhårig psykobrud som stod i rulltrappan och vinkade åt henne... haha. Men hon sken upp när hon kom på att det var jag!

En favvo!



De är så söta! ;) Från filmen "Juno".

Som ett brev på posten

Hämtade ut ett brev med lite grejer från H&M igår. Det innehöll bland annat dessa:    Skoj skoj! ;)

Nä, nu ska jag duscha.

Armband

 
Jag älskar det här armbandet! 495 kr på
Modemecka. Finns även örhängen i samma stil.


Ryktet går

Det tog ett tag innan jag upptäckte att jag nog minsann var lite bakis idag. ;) Men det var inte så farligt.

Idag blev det en spontan lunch på stan med N, och tillhörande promenad i det riktigt pissiga vädret.

Jag undrar om det går något rykte om att jag är tillbaka i stan. Fick sms från C, hur förvånad blev inte jag.

Imorse fick jag prata lite med J oxå. Ibland undrar jag om jag kanske borde fråga honom om jag inte ska ta bort han från listan (msn...). Fast samtidigt så vill jag ju inte det, men det känns som att jag borde... Nu låter jag som en kärlekskrank tonåring... men jaaa, såhär är det.

Det finns en låt, kommer inte ihåg vilken, men texten går bl a "I'm not in love, just want to be touched", och lite så är det väl.

Funderar på pizza nu... Ska man?

Sex lektioner i kärlek

Igår blev det "Sex lektioner i kärlek" hemma hos Cissi. Jag älskar den filmen! En rolig grej var att när jag kom hem så jag att den även skulle gå på tv senare på kvällen. :)

Idag har varit i Hökarängen, och i Farsta C. Saras lägenhet var mysig, men jag var glad att jag hade som uppdrag att köpa vin, så att jag slapp själva flytten... ;)

E lite deppig nu. Vet inte om det är vinet, trötthet eller livet... Sova snart.

Tilda var jätteglad när jag kom hem, min lilla älskling... ;)

Fika och filmmys på schemat idag

Gomorron Gomorron! Här är vi redan vakna. Eller redan och redan... Tilda har gått runt och jamat ynkligt halva morgonen, nån som förstår kattspråk? För jag fattar inte ett skit... Tror hon vill gå ut. Vi får ta det i helgen.

Ska ringa mammas kollega snart tänkte jag. Hoppas jag kan hämta dem idag, vore skönt att ha det gjort.

Vid två ska jag fika med Annika och ikväll blir det filmmys med Cissi. Tror jag ska introducera henne för "Love Actually" eller "Dagboken", hon har inte sett dem, herregud hur kan man missa dem lixom! ;P Haha!

Nä, nu måste jag komma på ett bra sätt att dölja katastrofen när jag åker till Vällingby. Måste styra upp det här...