Snart fredag

Varför är man så seg varenda morgon? Väldigt jobbigt. Får bli gymmet ikväll istället.

Det är frost ute. Undrar när snön kommer. Vi har ju redan sett den första snön, fast den försvann nästan medan den föll... För min del kan det gärna få vara barmark ett tag till. Har inga bra skor och ingen tjock vinterjacka.

Idag ska vi ha rollspel i skolan, inte särskilt pepp på det, nej. Sen ska vi ha någon himla muntlig sammanfattning av boken, som vi alla läst, men vi får inte säga samma sak... Hur tänkte läraren då? Jaja... Imorrn ska vi få tillbaka hemtentan, fy fan... Vet att jag kommer få kompletera...

Usch usch usch... Men det är snart inte långt kvar till fredag!

Boka flyg

Håller på att boka flyg ner till Stockholm till jul. Det är inte det lättaste när man ska ha Tilda med sig. På Malmö Aviation har de värsta puckade systemet, man bokar först på nätet och sen ringer man till dem och frågar om Tilda får plats...

Är ute lite sent oxå, tack vare allt strul i mitt liv just nu... Sist jag kollade fanns det biljetter på fredag eftermiddag 21/12, men nu var de slut. Fanns först den 23/12. Så dan innan julafton kommer jag ner, om nu Tilda får plats... Hon blev placerad på någon slags väntelista...

.....................................................................................................

Yes! Hon fick plats! Det var många katter inbokade på det planet men de var schyssta och klämde in en kisse till eftersom det är jul! Värsta snällt! Värsta bra!

Tränat

Lyckades äntligen ta mig i kragen och komma iväg. Men det var en hel skolklass där, och någon som städade, så jag blev helt förvirrad. Lyckades med konststycket att glömma att låsa toadörren. Jag trodde att jag låste, men ... En kvinna ryckte upp dörren... Härligt... Haha! Jaja.

Ska duscha nu. Måste gå hemifrån i god tid eftersom jag måste hela vägen till skolan. Cykeln står nere på stan, om den nu står kvar, hoppas hoppas. Får se om jag orkar gå och hämta den sen. Vore skönt att ha den tillgänglig, tar sån tid att gå.


Here it goes

"FN har räknat ut att kvinnor utför 66% av allt arbete i världen, får 10% av världens samlade inkomster och äger mindre än 1% av världens samlade förmögenhet. Med andra ord utför männen 34% av arbetet medan de får 90% av inkomsterna och äger 99% av förmögenheten."
ur Det ordnar sig av Anna Wahl m fl (2001)

Visst, siffrorna lär ju skifta otroligt mycket från land till land och det är sex år sedan boken skrevs, men ändå, borde inte skillnaderna vara ganska mycket mindre?

Ja, det här lär ju inte vara sista gången jag prackar på er mina kunskaper och erfarenheter från min kurs, hehe...

Långsamt långsamt...

Knappt vaken... Jag som skulle skutta(?) till gymmet vid sju-tiden hade jag tänkt... Sitter och häller i mig kaffe just nu. Sen gymma, sen piffa, ner til skolan och öva rollspel med min kära (läskiga) tvärgrupp.

Konstigt att jag inte sovit bättre när jag fick va ensam i natt. Daniel sov på skolan , eller på "skolan". För någon månad sen betydde "på skolan" hemma hos Julia... Litar inte ett skit på honom. Inte för att vi är ihop eller så, längre, men vi har sagt att vi inte ska göra något med andra medan vi bor tillsammans. Låter det konstigt? Jag vet iaf att jag skulle tycka det var jobbigt om han började träffa nån ny innan jag flyttat härifrån, så för mig känns det självklart.

Inga nyheter ang. lägenheten... Synd... Ville så gärna ha den. Lär få bo hos pappa ett tag, men men... Ner ska jag iaf!

Äta

Ahhh! Bläää! Har fan inte gjort mycket annat än ätit idag. Kan inte sluta. Gissar på pms... Mardrömmen vore en graviditet, men det är knappast troligt. 

Och inte har jag varit och tränat heller... Dock har jag varit och bytt kort så nu kommer jag in! Ska upp tidigt imorrn och pallra mig dit! Måste! Daniel har oxå skaffat kort nu. Han har varit där två ggr, värmer inte upp, styrketränar i ca 30 min (andra gången var det mindre) och sen går han runt och spänner sina "biceps" och tror att han är snygg... Herregud...

Nä, usch vad trött jag är. Kanske stänga av datorn och försöka läsa ett par sidor kurslitteratur innan jag somnar.

25½

Idag hade vi bara en föreläsning. Den var inte så givande tyvärr. Sen gick jag och kopierade en massa sidor ur en bok som jag var tvungen att lämna tillbaka idag. Lite synd eftersom jag behöver den till rapport-skrivningen om två veckor... Men nu har jag iaf de viktigaste sidorna, tror jag.

Grått och trist väder är det ute, som fan...

Kom ni ihåg att ställa om klockan i helgen? Jag märkte det av en slump... Kollade på tv igår och upptäckte att tiden inte riktigt stämde. Elin messade mig imorse och sa att hon skulle bli sen men att hon skulle skynda sig... Jag skrev tillbaka och frågade om hon visste att det var över en timma kvar tills vi började. Hon hade noll koll... Så kan det gå när man inte har tv...

Måste gå bort till gymmet snart och fixa ett annat kort till dörrarna. Hade mitt Ica-kort som gymkort först men nu har det blivit avmagnetiserat så jag kommer inte in. :(

Imorrn ska jag träffa min tvärgrupp och öva rollspel, usch...

Just nu skulle jag vilja ringa er allihopa.Dock är det så att min senaste mobil-räkning var mer än dubbelt så hög som den brukar vara så jag känner att jag måste ta det lite lugnt med ringandet ett tag, har nämligen inte råd med en massa extra utgifter nu när det ska börjas sparas till hemflyttning. Hoppas det är ok. Inte för att jag ringer så mycket i vanliga fall, men ändå.

Shit vad trött jag är... Zzzz....

Idag är det exakt ett halvår tills jag blir 26... Hjälp...


Gardell



Men på FREDAG!!! YEY!!! Ska bli sååå kul!

Om du lämnade mig nu



Faaan att man inte har biljetter till konserten...

Inte bra

Det är inte så bra just nu. Känner mig typ ensamast i världen... Hoppas Carro har möjlighet att ta en öl i helgen. Behöver sällskap av någon som inte kommer med syrliga eller dumma kommentarer.

Kompis-abstinens

Hoppar högt varje gång mobilen ringer (vilket iofs inte är så jätteofta...). Vill att de ska ringa och säga att lägenheten är min, men det lär ju inte hända...

Har sjuk kompis-abstinens just nu. Önskar jag kunde flyga upp er. Hur ska man stå ut? Gick på stan själv en sväng, men det var mest deprimerande. Var iaf på apoteket och hämtade ut lite mediciner, skönt att ha det gjort.

Undrar vad man ska hitta på ikväll. Känner mig så j-a uttråkad. Gjorde det igår oxå. Så jag gick och handlade, bakade en kladdkaka och sen kollade jag och Elin på "Fucking Åmål". Det blev mycket skratt, man känner ju igen sig en hel del.

Elin: Sådär har jag dock aldrig gjort. (När Alexandra Dahlström går iväg från festen utan jacka.)

Jag: Hrm hrm... Jaaa... Så gjorde ju jag i fredags...

Haha... Ja usch, ibland är det svårt att tro att jag är 25, typ ofta.

Sjöutsikt

Seg dag idag. Har iaf lyckats plugga lite, inte illa pinkat.

Har precis sålt min soffa. Fick nästan ge bort den för att bli av med den, kändes ju lite surt, men skönt ändå.

Utöver det har jag precis tackat ja till en lägenhet med sjöutsikt i Hässelby Strand, nära Cissi. Mamma var och tittade på den och sa att den var fin och fräsch, får lita på henne. Står dock som 2:a i kön så risken är stor att jag inte får den. Håll tummarna för mig!

Nödvändigt

Har precis kommit hem från en fika med Daniel och Martin på Daniels skola. Ja, jag vet att jag inte borde umgås med honom men det är nödvändigt. Jag behöver träffa folk. Kan inte umgås med Elin dygnet runt ju, pallar varken hon eller jag. Och Carro bor en bit utanför stan.

Vi satt iaf och fikade och jag sa lite syrliga kommentarer. Martin sa att det verkade som att jag har en massa ilska inom mig, haha yes sir... Men det var skönt att komma ut en stund hursomhelst.

Killarna skulle hem till Martin och kolla film med några andra. Vi skiljdes åt utanför skolan. Efter några meter ropade de på mig och frågade om jag ville hänga med. Jag var tvungen att ropa tillbaka att jag nog inte skulle vara så trevlig, för det hade jag nog inte varit, men det hade ju varit nice med lite sällskap.

Undrar när John och Elin kommer hem från sin fika hos sina kompisar. Kommer en hantverkare hit imorgon bitti, så det blir ingen sovmorgon. Måste se till att pallra mig till gymmet oxå, blev inget idag för det blev så sent. Synd.

Karl-as...

Jävla karl...

Tänk om man kunde få slippa det här. Hade varit trevligt.

Ska berätta om min roliga (eh...?) fredag:
Jaaa... Det började ju bra. Hade ett roligt seminarium på Universitetet. På vägen hem handlade vi lite vin och öl. När vi kom hem stod John och lagade mat och Nilas drack öl och tittade på. Vi åt middag och pratade om allt möjligt. De andra ville gå till Johns skola (alltså Daniels skola...), jag var tveksam.
 Till slut bestämde jag mig för att gå ändå. Väl där ser jag Daniel och Julia sitta vid samma bord, dock utan att prata med varandra. Hursomhelst får jag panik och går ner till en toalett och stänger in mig en stund. Bara efter nån minut börjar Daniel ringa och messa som en idiot. Jag orkar inte svara. Vill bara vara själ och samla lite mod och kraft. Sen börjar även Elin att ringa och messa. Messar tillbaka att jag vill vara själv.
 Har inte varit borta ens en timma när Daniel sliter upp toadörren och börjar skälla på mig. Alla är arga och jag lämnar skolan utan ytterkläder... Mycket kallt, fast jag är så arg att jag knappt känner det. 
 Tänkte gå hem men utanför SEB kommer en kille ikapp mig. Han har sett mig från sin bil och frågar hur jag mår. Han säger att han är 28, jag ber om att få se legitimation för han var så liten... Åkte runt i hans varma bil ett tag. Sen släpper han av mig utanför skolan och jag messar Daniel och frågar om han kan släppa in mig så att jag kan få mina kläder. Han är på väg hem men vänder tillbaka. Inne på skolan skäller vi på varandra, som fan. Sen går jag hem och har ett allvarligt samtal med John... 
Japp, det var den trevliga kvällen ja...

Idag har vi haft en seg föreläsning. Sen har vi ätit bullar och druckit varm choklad med grädde! Har även hunnit med att kolla upp kurser till våren, i Stockholm såklart! Hoppas allting löser sig nu... Mamma ska kolla på en lägenhet som jag står som 2:a på. Den har typ egen ingång och sjöutsikt och ligger nära Cissi. Vore väldigt nice om jag kunde få den. Ska bara hitta en sponsor oxå...

I helgen ska jag flytta tillbaka till Daniel. Ingen bra lösning, men det får bli så för Tildas skull. Vi kan inte bo här längre. John mår inte bra av allt katthår.

Måste gå nu. Chiao! 

Snö

Fy fan vilken natt...

Imorse snöade det... Inatt var jag ute och gick i enbart kortärmat...

Så less på hela situationen. Daniel och jag har försökt diskutera en massa lösningar men det känns som att mycket han säger bara är tomma ord. J-a karl-as...

Måste hursomhelst flytta igen i veckan för John känner av Tilda, härligt...

Vakuum

Hoppas ni förlåter mig för att jag är dålig på att uppdatera och höra av mig just nu. Jag flummar runt i något slags vakuum. Hoppas på att hitta ut någon dag...

Tentan lämnades in i tid trots allt och nu har vi påbörjat ett nytt moment i kursen, arbetet, mycket intressant...


Pluggar

Sitter och fnular på det sista på tentan. Det blir inte bra det här, alldeles för få referenser... Men hur många kan man ha på 1-1,5 sidor? Trött är jag. Typ en vecka utan sömn. Jo lite har jag ju sovit. Men ett par timmar här och där räcker ju knappast.

Zzzzz....

I'm ok

Skulle bara säga att allt är rätt ok just nu. Fast ändå inte.

I torsdags flyttades alla mina möbler och grejer ner till John och Elin. Samtidigt konfronterade jag och Julia Daniel på skolan.

Så nu bor jag här nere i stan istället, Tilda oxå. Får se hur länge det blir och vad som händer, vad jag kommer fram till.

Svårt att äta, sova och tänka. Kämpar på med min tenta som bör vara färdig för utskrift imorron kväll. Hoppas jag.

Trött... otroligt trött... på livets obehagliga överraskningar...

Men annars är det ok...

Flippat

Hjärnan har tagit semester... Eller nä, det har den inte, den arbetar på högvarv men verkar ha flippat ur totalt. Den behöver semester! Kanske efter veckans slut... hoppas hoppas...

Har sovit extremt dåligt inatt, trots att jag var ensam. Har inte orkat gå till gymmet än för jag har en massiv huvudvärk. Vill pallra mig iväg ändå. Får se om jag lyckas samla ihop tilräckligt med energi.

Måste cykla ner till Elin med lite papper sen oxå. Skulle helst slippa, men det vore taskigt att inte åka.

Kanske dricka mer kaffe? Hmm...

Apologize


Om jag hade pengar...




Regn

Usch... Har inte gjort något vettigt alls idag. Jag som borde tagit mig till gymmet, och kanske kikat lite närmare på tentan...

Har bakat lite bullar, som vi nästan ätit upp. Senare på kvällen blev det en rätt lång promenad i regnet oxå. Mår inte så bra...

J-a skit...

What if

Ok sista gången för idag... jag lovar...


Hittade den här med min absoluta favorit. Kate Winslet är den vackraste kvinnan jag vet. Visste inte att hon kunde sjunga oxå! Mycket bra. Låten är från en tecknad film som heter "A Christmas carol". Jag valde dock videon med "Titanic"-tema eftersom jag älskar henne och hennes kläder i den filmen.

Youtube

Ja, just det. Jag har precis lärt mig lägga upp youtube-klipp i bloggen! Som ni kanske ser... Haha!

Keep on movin'



Behövde muntra upp mig själv lite. Vem blir inte glad av det här lixom!? ;)

Fast "J" har ju varit snyggare... Min favvo... ♥ Haha!

Minns



Sitter och tänker tillbaka... ♥

Molnigt

Aaahh! Äntligen helg! Dock ligger tentan som ett tungt moln ovanför mig.

Ska ner på stan och fika med Carro, när hon nu hör av sig... Utöver det har jag inget inplanerat. Får se om man ev går bort till gymmet en liten stund. Värsta bra att de har öppet mellan 06-22 varje dag. Man har ett kort som man använder som nyckel för att komma in för det är ofta obemannat.

Haha, trodde Elin dog förut. Hon messade mig. Jag svarade. Sen kom det inget mer. Tror hon blev lite chockad av mitt svar... Hehe! Men det är vår lilla hemlis...

Nä, kanske ska börja promenera ner mot stan. Jag har varit alldeles för snäll och lånat ut min cykel till en egocentrisk skitstövel...

Helt underbar

jag skulle vakna mitt i natten och gå ut och ta en långpromenad 
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu






















































jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa om en främling lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu


jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns


jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


(Om du lämnade mig nu, Lars Winnerbäck och Miss Li)

The cracks in our foundation

Thursday night, every thing's fine, except you've got that look in your eye
when I'm tellin' a story and you find it boring,
you're thinking of something to say.
You'll go along with it then drop it and humiliate me in front of our friends.

Then I'll use that voice that you find annoyin' and say something like
"yeah, intelligent input, darlin', why don't you just have another beer then?"

Then you'll call me a bitch
and everyone we're with will be embarrassed,
and I wont give a shit.

My finger tips are holding onto the cracks in our foundation,
and I know that I should let go,
but I can't.
And every time we fight I know it's not right,
every time that you're upset and I smile.
I know I should forget, but I can't.

You said I must eat so many lemons
'cause i am so bitter.
I said
"I'd rather be with your friends mate 'cause they are much fitter."

Yes, it was childish and you got aggressive,
and I must admit that I was a bit scared,
but it gives me thrills to wind you up.

My finger tips are holding on to the cracks in our foundation,
and I know that I should let go,
but I can't.
And every time we fight I know it's not right,
every time that you're upset and I smile.
I know I should forget, but I can't.

Your face is pasty 'cause you've gone and got so wasted, what a surprise.
Don't want to look at your face 'cause it's makin' me sick.
You've gone and got sick on my trainers,
I only got these yesterday.
Oh, my gosh, I cannot be bothered with this.

Well, I'll leave you there 'till the mornin',
and I purposely wont turn the heating on
and dear God, I hope I'm not stuck with this one.

My finger tips are holding onto the cracks in our foundation,
and I know that I should let go,
but I can't.
And every time we fight I know it's not right,
every time that you're upset and I smile.
I know I should forget, but I can't.

And every time we fight I know it's not right,
every time that you're upset and I smile.
I know I should forget, but I can't.
(Foundations, Kate Nash)

Glass

Chokladglass is tha shit!

Sovmorgon

Lång sovmorgon idag. Riktigt skönt. Fast det är rätt skabbigt här hemma och jag har inte så stor lust att göra något åt det...

Det blev ingen powerstrike igår. Jag låg på sängen halvt medvetslös (typ jättetrött) när passet skulle börja. Lite synd. Får gå nästa vecka. Hursomhelst så lyckades jag komma iväg och gymma lite någon timma senare. Så lite duktig var jag iaf.

Var på gymmet för ett par timmar sen oxå. Sååå skönt. Förhoppningsvis kommer jag i mina svarta jeans igen i slutet av månaden, och min rutiga klänning! Har tyvärr haft mat som sällskap och tröst den senaste månaden... inte bra...

Idag ska vi diskutera språklig sexism. Själv tycker jag att den debatten ibland kan kännas liiite väl fånig... Hoppas ingen kommer tycka illa om mig för det. De säger ju att "man väljer sina krig" och just den språkliga sexismen känns inte riktigt som det viktigaste kriget om man jämför med lika löner, mäns våld mot kvinnor och liknande.

Korkade varelser från yttre rymden

Daniels argument för varför han börjat få "känslor" för den där andra tjejen:

"Vi kan prata om allt möjligt och vi bråkar inte om disk..."

Ehhh... Klart som fan att man inte har diskussioner om vem som ska diska eller städa om man inte bor tillsammans!

Jag vet att man inte ska generalisera och dra alla över en kam, men just idag tänker jag göra det! Just idag hatar jag män och tycker att de är extremt korkade!

Förlåt...

Var är mina prickar?

Jag skulle ju få prickar över mina iii:n om jag kom upp hit. Det var det du sa. Men jag har fortfarande inga prickar... vet inte ens om jag har några iii:n kvar heller...

Måste ner till skolan idag och möta upp Veronika från klassen. Vi har en restuppgift eftersom vi hoppade på kursen lite sent. Ska titta på film i typ tre timmar(!) och sen diskutera. Allra helst skulle jag bara vilja ligga under mitt täcke hela dagen.

Jag hoppas att jag lyckas samla mod och ork att pallra mig iväg på powerstrike kl 18. Det låter så himla kul.


Original

Varför? Varför varför varför måste jag som e så trött få åka buss med Umeås original när jag inte har några hörlurar... Måste de säga så knäppa saker så högt? Jag orkar inte lyssna just nu...

Emil Jensen är grym!

Ja, det var väl typ det jag ville säga... Så jävla bra! Skönt att få skratta. Sen grät jag lite på slutet... Tror jag blev lite kär. ;)

Var sitter off-knappen?

Hemma nu. Hoppade över dagens föreläsning men kände mig tvungen att gå på infot om hemtentan som vi ska få på fredag (hur nu i all världen jag ska orka med den...).


Ikväll ska jag gå och se och lyssna på Emil Jensen med John och Elin. Känner mig intepepp... Tänkte försöka sova en stund nu eftersom det blev så lite sömn inatt. Om jag nu lyckas stänga av min hjärna ett tag.

Isn't it ironic?

Häromdan satt jag och letade efter en grej bland gamla saker i bloggen. Av en slump hittade jag den här kommentaren:

"Du sötis..har du tänkt på en sak? om en vecka har du mina händer hållandes om dig när du somnar!=) Å vet du en sak till?Din röst ger mig ett fånigt leende...=)Puss å kram på re sötis!"

skriven av Daniel för snart ett år sedan...

Ironi är inte alltid så kul...


Trött

Har varit vaken sen klockan 3... Kan inte sova. Var ute och gick en promenad förut oxå, det var skönt. Men jag är väldigt trött, både psykiskt och fysiskt.

Så j-a förbannad!

Nu har jag ringt den här tjejen för att försöka reda ut skiten. Litar inte ett dugg på Daniel. Han har ljugit mer än en gång, om jag säger så...

Hon sa att hon ville "ge Daniel en chans att berätta allt själv ikväll". Höll på att spy i telefon... NÅGOT måste det ju va. Och varför berättar han då inte det när jag ringer och berättar vad jag hört och vill veta sanningen?

Visst är det riktigt pissigt mellan oss men man kan ju för fan inte gå och göra saker med andra förrän man flyttat isär för i helvete! Grrr... Är så j-a förbannad. Jag skiter i vad de gjort och inte, något j-a fel är det.

Hur fan lyckas jag hitta alla j-a idioter!?

Nä, jag hakar på Lilos motto! Onanera och adoptera!

Som ett dåligt sms...

Det går rykten... Om Daniel och en tjej på skolan... Jag vet inte vad jag ska tro, eller vem jag ska lyssna på... Vet ingenting längre...

Ojoj, nu blev det en massa sånadär punkter som vi kritiserade Lundell för häromdan... "som ett dåligt sms..."

Duktig

Nu har jag varit sååå duktig! Sen jag bloggade sist har jag diskat, bäddat sängen, städat badrummet, rullat ihop sovsäcken och madrassen, varit bort till gymmet och skaffat mig ett kort och tränat, dammsugit, och duschat...

Och snart kommer Daniel hem och smutsar ner disk, drar fram en massa grejer, slänger kläder omkring sig och är dryg, kul...

Det blev ett kortare besök på gymmet eftersom det var första gången jag var där och eftersom jag inte tränat på ungefär ett halvår. Körde en halvtimma på en såndär eliptisk maskin. Konditionsmaskiner är roligare än styrkemaskiner, men jag antar att det bästa är att köra lite både och. Vill även försöka mig på några grupp-pass. Kanske lite spinning och powerstrike. :)

Som sagt, jag är sååå duktig!

Jag-ett ufo

Idag har vi haft seminarium i skolan där vi skulle diskutera Thorvalls och Lundells romaner. Jag kände mig som ett ufo i min tvärgrupp... Härligt. Imorrn ska vi diskutera två böcker till, hoppas det känns bättre.

Det är grått och fuktigt ute. Inte alls sådär soligt och mysigt som det var i helgen. Har haft min fina svarta mössa på mig för att skydda håret från att bli alldeles frissigt av fukten. Igår kväll åskade och blixtrade det, men för en gångs skull kändes det inte mysigt, det kändes inte alls.

Har en stor disk som står i köket och väntar, och en hel del annat hushållsarbete att ta tag i. Är dock jävligt trött på att det bara är en person i det här hushållet som gör något överhuvudtaget. Har dock för ovanlighetens skull tagit tag i pluggandet på en gång när jag kommit hem, så det är redan klart, värsta bra!

Nä, mot köket!

Min bra-iga helg!

I fredags morse kom de! Linda och Cissi. Mötte upp dem när de kom med flygbussen till Vasaplan. Sen gick vi bort till No.44 där Elin var och klippte sig. Vi fick låna hennes nyckel så att vi kunde låsa in väskorna i hennes och Johns lägenhet.

När vi kom tillbaka till salongen var Elin klar. Vi gick alla fyra en sväng till Indiska och H&M innan Elin gick hem för att städa, vi andra gick till Schmäck och åt lunch. Sen blev det lite mer shopping innan vi hämtade väskorna och begav oss hemåt för att vila.

Kvällen började med middag och vin här hemma. Sen tog vi bussen ner till Elin.

      

Där blev det mer vin, musik och diskussioner. Sen bar det iväg till festenDesignhögskolan. Temat som hade gällt under dagens nollning var vikingar, vi var inte sena att haka på...

           
Ja, herreguuud...

Vi tre tjejer avslutade vår kväll på Max och sen lyckades vi, med lite våld, skaffa oss en taxi hem.

lördagen blev det en promenad i solen ner till Röda Korsets Second Hand och Godisaffären. Linda fyndade en tjusig pälsmössa, snyggast på stan i vinter! Kvällen spenderades på O'learys där vi åt god mat. Innan vi åkte hem blev det oxå varsin cosmopolitanNews.