Paketet

"Vad har du gjort?!" Haha, så lät jag när jag pratade i telefon med Fredrik igår eftermiddag. ;D

Vid 19-tiden ringde morfar och sa att han och mormor skulle komma och hämta mig så att vi kunde hämta paketet som fanns hos UPS i Bromma. Min mormor och morfar är världens bästa, de ställer ALLTID upp, det spelar ingen roll vad det gäller. Jag var glad att jag slapp åka kommunalt, för det låg lite off och det var rätt mörkt. Kan tänka mig att bussarna inte hade gått alltför ofta heller.

Så vad var det i paketet då? Jo, denna:

   
Så fin! ;)

Grejen är att jag frågade Fredrik häromdan om han ev hade någon gammal mp3spelare som låg och skräpade. Jag ville ha en att ha på gymmet, för att slippa gå runt med mobilen där. Så vad gör min underbara pojkvän? Jo, han köper en åt mig! I smyg! Han är väääldigt bra på det där med överraskningar... ♥ Typ bäst! Tyckte han va lite knäpp häromdan när han frågade om min adress, då det hade visat sig att min gamla Ume-adress stod kvar på hitta.se... haha. Han sa att han skulle skriva in den i mobilen så att han hade den om han skulle åka taxi hit...

Idag har det varit en väldigt lång dag. Jag var riktigt trött imorse när Fredrik gick hemifrån, men jag visste att jag var tvungen att göra mig iordning om jag skulle hinna. Det är rätt skönt att åka från Sätra för då kan man åka lite senare iaf.

Träffade Marzena på bussen, vi hamnade mittemot en asjobbig alkis så det var bara att resa på sig och ställa sig vid dörren istället, men det är ju bara en hållplats till skolan, som tur är.

På förmiddagen hade vi affärssystem. Det är rätt kul tycker jag, idag höll vi på och registrerade kunder, gjorde ordrar, fakturerade och registrerade betalningar.

Det blev en riktigt dålig lunch idag, de har inget bra utbud i skolan... Men men, ska försöka handla hem lite som man kan göra matlåda av till nästa vecka.

Sen hade vi ledarskap och organisation, eller vad man nu ska kalla ämnet. Det var väl ok, men jag var sååå trött. Slutade inte förrän vid 16. Vi som brukade ha en massa dagar då vi slutade 12... Usch ja... Jag åkte iaf till Globen. Fick sällskap av Noche som skulle till jobbet på McDonalds där.

Jag gick bort till Aftonbladet och hämtade ut biljetterna sen kollade jag litegrann i några butiker. Åkte till Hötorget och kollade runt lite men hittade inget, vilket kanske var bra. Jag var inte hemma förrän vid 19-tiden.

Så det blev inget gym idag. Det var ju lite synd. Men imorrn ska jag åka dit på morgonen tänkte jag. Sen hem och fixa lite och så innan jag ska tillbaka till V-by för att bli lite piffad. ;) Efter det bär det iväg till Sätra. Fullspäckad dag med andra ord, men det ska bli trevligt.

Nä, nu ska jag fixa ansiktsmask, städa och diska lite (ser ut som shit här...) och sen blir det senaste avsnittet av One Tree Hill innan jag ska sova. Hmmm... Tänk om jag inte kommer upp imorrn? Får försöka att inte komma i säng alltför sent... Kanske spara OTH till imorrn? Får se...

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Annika

Åh vad gulligt av honom!! :D

2008-09-26 @ 21:26:55
Postat av: Linda

Mmm... ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback