Gott nytt

♥ GOTT NYTT ÅR ALLA GULLIGA BLOGGLÄSARE! ♥

Mardrömmar

Usch... Mardrömmar inatt igen... Ta bort! Detta gjorde att jag vaknade tidigt och inte kunde somna om. Hann iofs gå en promenad nu på morgonen vilket var bra, men jag lär ju va minst lika trött hela dagen idag som igår... Jobbigt...

Örebro

Nu är jag hemma igen. Vi kom hem igår kväll vid nio. Idag har jag jobbat, det var inte särskilt kul då jag har känt mig halvt död hela dagen.

Har iaf haft två jättemysiga dagar med Daniel. Vi åkte i onsdags morse. Köpte med oss lite frukost från bageriet. När vi kom till Örebro åkte vi och hälsade på Daniels farmor och farfar. Vi var inte direkt hungriga men Daniels farmor bjöd på mat, typiskt farmödrar... ;) De var jättegulliga båda två.

Efter det tog vi en kort sväng på stan. Sen fortsatte vi ytterligare närmare en timma bort till Daniels mamma. Hennes hus var helt fantastiskt. Jag blev kär. Visst fanns det mycket kvar att fixa, men det är ju en del av charmen. Stort var det iaf. Min lilla lya skulle få plats ganska många ggr i det huset.

Vi tog en sväng in till byn(?). Daniels systrar Amanda och Ellinor (tvillingar, ca 11 år) ville såklart åka med oss. ;) Mamman och hennes man fick åka efter i sin bil. Det var lite roligt att det fanns något som hette Gallerian i Hällefors, den bestod av typ två affärer, eller var de kanske tre...? ;)

Sen bar det av tillbaka till huset igen och Daniels mammas man lagade mat. På kvällen kollade vi på film allihopa. Det var mysigt, men oj vad trötta vi var.

I huset och på gården bor, förutom familjen, oxå en hel del djur. Två hundar (mastiffer) (STOOORA!), lite höns, en get(!), tre katter och just nu även en kakadua.

När vi skulle sova på kvällen kom perserkatten Oliver och ville ligga hos oss. Han spann jättehögt och jag tänkte att nu kommer jag aldrig kunna somna. Som tur var blev han tyst när han somnade. Douglas (en av hundarna) låg för övrigt och snarkade högljutt tidigare när vi kollade på filmen... ;)

På torsdagen vaknade vi väl lite senare än det var tänkt. Jag ringde mamma och frågade om det var någon brådska med bilen men det var det inte så vi kunde ta det lugnt.

En stund efter frukosten åkte vi till Örebro allihop. Först åkte vi hem till Daniels farmor och farfar igen. Där blev det fika med typ tonvis med kakor och bullar. Daniel och jag gick till affären och handlade hem dricka åt hans farmor och farfar så de skulle slippa bära hem sånt på ett tag.

Sen åkte vi till Daniels mormor. Hon var jättegullig och påminner mycket om min egen mormor då hon oxå är från Norge.

Efter det åkte vi till Marieberg, som man väl kan jämföra lite med Barkarby eller Kungens Kurva. Vi var inne på Elgiganten för Daniel ville ha en ipod. Vi stod och väntade i evigheter sen ville Daniels mamma gå på Ikea så jag följde med henne och Amanda dit. Köpte en filt och en ljusslinga. Sen var klockan rätt så mycket så vi åkte bort till McDonald's och åt middag, inte vår favoritmat precis... men det gick...

Vi sa hejdå och begav oss hemåt i vår supersmutsiga lilla bil... Det var t o m svårt att se något på vägen. Till slut fick vi stanna så Daniel kunde torka av framlyktorna och rutan. Väl hemma blev det en sväng in på biltvätten innan vi ställde tillbaka bilen på mammas garageplats.

Daniel stannade här inatt, lycka! ;) Men han åkte tidigt imorse för att hans småbröder i Täby inte skulle behöva vara ensamma hemma så länge. Själv somnade jag om en stund men jag sov dåligt och drömde en jätteläskig mardröm...

Ska sova nu. Hoppas jag slipper mardrömmar inatt...

Här kommer några bilder på de söta djuren:

Vovve
Diana

Oliver
Oliver

Lillagumman
Lilla Gumman

Bilresa

Sitter och väntar på Daniel. Vi ska åka till hans mamma. Han ringde nyss, mycket frustrerad över att det tar sån j-a tid att åka hem till mig... Han brukar ju åka bil i vanliga fall, MYCKET smidigare. Men eftersom vi ska ta mammas bil till Örebro blev det ju så att han får åka kommunalt hit. Stackarn... ;)

Ska bli kul med en liten resa. Snart väntar ju helgen med jobb... Lär va mycket reklamationer och sen alla reavaror oxå... På nyheterna idag sa de att man har större chans att få som man vill när man reklamerar något om man är arg och höjer rösten än om man är lugn och trevlig... Härligt... Hoppas inte hela svenska folket anammar detta nu... Hua...

.......

Usch... Får ju ångest av att va ensam såhär på juldagen. Brukar ju vara middag hos farmor på juldagen egentligen. Men pappa åkte till Madeira i morse, så det blir inget sånt i år. Imorrn blir det dock middag och lite fler julklappar hos mamma, tur det.

Jul

Hade en underbart rolig julafton igår hemma hos mormor och morfar. Trodde den skulle bli lite trist eftersom vi inte var så många som vi brukar vara. Men vi hade hur kul som helst. God mat, Kalle Anka och massor med julklappar, precis som det ska vara.

Zzzzz...

Det borde vara olagligt att jobba till 22 på kvällen... inte riktigt min grej...

Men dagen har varit bra, om än lite lång.

Hann träffa Daniel i stan en timma innan jobbet! ;) Han bjöd på lunch, värsta gulligt! ♥

Nä, NU måste jag sova. Tvättstuga tidigt imorgon bitti och sen lite grejer att fixa innan jobbet.

Sov gott! Imorrn är det dan före dan! Yey! ;)

Julgodis!

Känner mig en aning deprimerad... Kanske bara är trött... På vägen hem från jobbet var det iaf skönt att ha lurarna i öronen på högsta volym...

What were you thinking
I guess I'll never know
See your eyes blinking
Pupils begin to grow

Drilling you softly
Pulling you in
Making your mind up
What's sick or a sin

Open up now
Let it all go
I'm quite certain
Say it aint so
You're corrupted by
Some sick fuck
Oh no
Open up now
Head in the sky
Pierce the tongue that
Keeps telling lies
Feelings in my mouth
You breathe in but can't breathe out

What you've been taking
It makes you talk
Real slow
How come I'm thinking
You'd be the last
To know

Choking you gently
Gaining control
Hand you the shovel
To dig your own hole

Choking you gently
Gaining control
Hand you the shovel
To dig your own hole

Open up now
Let it all go
Open up now
Let it all go

Open up now
Head in the sky
Pierce the tongue that
Keeps telling lies
Feelings in my mouth
You breathe in but can't breathe out

You breathe in but can't breathe out
(Open up, Korn)

Det är så roligt att jobba nu! Jag menar det verkligen. Mina arbetskamrater är helt underbara! Jag skrattar hela tiden. Får man verkligen ha så kul på jobbet? Imorrn blir det en lång dag, 13-22, vi har "julnatta" i centrum.

Ringde mormor idag och grattade henne på födelsedagen. Hon frågade om jag skulle komma på kvällen trots att jag redan sagt att jag inte kunde. Hon lät lite ledsen när jag sa att jag var tvungen att jobba. Min älskade lilla mormor... Men hon blev glad när jag sa att jag fixat bullar och lite julgodis till julafton. Hon och morfar har ju fullt upp med maten.

Julgodis ja! Gjorde knäck och några slags kokosgrejer (typ bounty) idag. Jag e sååå duktig!
godis

Och idag ringde Emelie! Åh vad glad jag blev! Mycket bra julklapp! ;) Vi pratade länge länge, precis som vanligt. Skoj skoj!

Nähä, man kanske borde sova. Lång dag imorrn och så bör man väl hinna julstäda lite oxå innan man åker till jobbet.


Ischoklad

Hrrmm... Har bara gjort ischoklad än så länge. På vägen hem från affären kom jag på att jag ju glömt köpa sirap, trots min inköpslista! Orkade inte gå tillbaka så jag har bestämt att imorgon, hyffsat tidigt, ska jag gå och fixa sirap och sen ska det fixas något slags kokosgodis och knäck! Trevligt!

4 dagar kvar

Uhh... Ledig dag idag. Skönt värre... Solen är redan på väg ner och jag har inte gjort så mycket annat än ätit frukost...

Har slagit in några julklappar oxå. Är inte det lättaste då min presentsnöreätande katt gärna håller sig framme. Hon tror att presentsnöre är godis...

Hade fått en julhälsning i min studentmail från världens sötaste bebis Gabriel och hans mamma. Väldigt glad blev jag! ;)

Gabbe


Funderar på om man ska ge sig på att fixa lite julgodis. Orkar man? Men det är ju kul! Och så blir mormor glad! Ja, det måste jag göra. På en gång! ;)


Pepparkakor

Sitter på jobbet å svullar pepparkakor så jag blir snäll... Fick min lönespec... Hade hoppats på fem men fick mindre än fyra... Härligt... Är så glad att jag har världens bästa mamma som sagt att jag får låna av henne, I love!

Bull-bak

Idag har jag varit ledig! Så underbart!

Annika kom hit vid ett. Vi åt god lunch på Tasty's och sen handlade vi innan vi gick hem till mig. Resten av dagen ägnades åt bullbakande. Vi bakade en sats vanliga lussebullar och en sats specialare. Det gick hur bra som helst, och goda blev de oxå! ;) Vi hade egentligen tänkt möta upp Cissi och Lollo inne i stan och gå på Street men det hanns inte med.

Saffransbullar

Lussebullar

Jobbar imorrn... Hela långa dagen... Men det går fort nu! Snart är det julafton!


Pervers gubbjävel!

Usch usch usch... Inte precis världens roligaste dag idag...

Först hade jag tvättstuga. Nån idiot hade belamrat hela tvättrummet med sin tvätt, lyckligtvis var maskinerna tomma. Fick dock plocka ur idiotens tvätt ur torktumlaren.

Lite senare gick jag bort till sjukhuset. Jag sa till receptionisten att jag ändrat mig om högkostnadskortet. Sa ju förra veckan att jag inte ville ha något. Ska det fortsätta såhär har jag snart frikort... Doktorn skrev ut två olika mediciner. Hämtade ut den ena, den kostade 185 kr, härligt. Hjälper inte den måste jag hämta ut den andra, ännu härligare...

Städade lite hemma, behövdes verkligen, är fortfarande inte helt klar.

Sen åkte jag till jobbet. Mamma skulle till Vällingby så jag åkte dit med henne och tog t-banan därifrån. Glömde självklart hörlurarna hemma, mycket frustrerande när folk på t-banan måste prata JÄTTEHÖGT... Måste komma ihåg att se till att få med mig dem imorrn.

Var inne en sväng på H&M och köpte en brun mössa (som jag har på mig just nu ;)) och shampo och balsam för min julklapp från Duka. Fick ju ett presentkort på 200 kronor på H&M. Kändes lite trist att använda det till shampo och balsam men jag behöver det...

Det var inte så mycket mer än vanligt att göra på jobbet, fast vi var ju iofs typ dubbelt så många som vi brukar så det kanske inte var så konstigt. Blev lite trångt i kassan ibland bara. Blir nog rätt kul att jobba i helgen, bara roliga människor, och imorrn skulle Sandra bjuda på glögg.

På bussen till Slussen klev det på en man som satte sig bredvid mig. Jag tyckte först det var lite underligt för det fanns ju fler lediga säten runt omkring. Dessutom hade karln en stor ryggsäck som han la i sitt (och typ i mitt!) knä. Först tyckte jag bara att han var irriterande för att han bredde ut sig så j-a mycket med sin ryggsäck. Orkade lixom inte säga något. Sen började det kännas som att han tryckte väskan emot mig, så jag tryckte tillbaka för att markera att han skulle flytta på väskan. Efter ett tag började jag inse att det nog inte var väskan jag kände... Shit vad arg jag blev. Blev förvånad över att jag vågade säga något, inte så typiskt mig lixom, men det gjorde jag... Jag sa åt honom att nu fick han fan sluta och sa att han skulle flytta på sig. Först satt han kvar. "Du får sitta där eller där" sa jag argt och pekade, "annars vill jag byta plats!". Då flyttade karl-aset på sig. Var dock ingen på bussen som ens höjde ett ögonbryn, trots att de måste hört vad jag sa. Blev arg på mig själv oxå för att JAG skämdes, e väl fan inte jag som ska göra det, det ska väl han göra?! Borde ha tagit fram hårsprayen ur väskan och sprayat han i ögonen, gubbfan! Fast då hade man väl blivit anmäld för misshandel... Jaja, han var iaf jävligt snabb på att ta sig av bussen när vi kom till Slussen...

När jag kom hem öppnade jag min telefonräkning... Den var rätt så jättehög, iaf för att va min... Inte bra alls... Men men, antar att det lätt blir så när kärleken bor långt långt bort... Får nog tigga mer pengar av mormor...

Imorrn öppnar jag, och jag slipper stänga, skönt!

Midvinternattens köld...

Midvinternattens köld är svår, tio små nissar i djup snö går.
Rävsax under täcket vitt, klipper nisse av på mitt.
Livsandan snabbt i honom tryter, strax i eget blod han flyter.
Nio små nissar i midnattstimma, traskar fram i månskensdimma.
Uggla hoar från sitt näste, istapp trillar tyst från fäste.
Nisse spetsas utav tappen, tomte ligger död på trappen.
Utanför dörren står gröten och ångar, åtta små nissars intresse den fångar.
Med stigande hunger de fatet nalkar, en stackars tomte på kanten halkar.
Han sliter, han kämpar, han svettar sig blöt, men sjunker likväl i kvicksandslik gröt.
Många springor stugan har, där sju tomtenissar in sig tar.
Katten bakom dörren ruva, slukar nisse med hull och luva.
Rester utav tomtehand, slickar misse bort från tand.
Sex små nissar mot julbordet ila, Snabbt de uppför bordsben kila.
Sista tomten över kanten hasar, tappar greppet och nedåt rasar.
Faller nedåt likt ett lod, mattan röd av tomteblod.
Tomtar fem i väldig iver, springer runt ty hungern river.
Nisse snubblar på sitt skägg, faller rakt mot knivens egg.
Liten nisse stackars saten, rinner ut i sillsalaten.
Fyra nissar har festat på sill, och nu de törsten sin släcka vill.
Mot glöggen de springer i samlad tropp, och tar för sig av drycken i varsin kopp.
Ner faller nisse i glögghett hav, likt skållad mandel hans skinn faller av.
Tre små nissar i granen sig svingar, mellan ljus och änglavingar.
Nisse sig för nära våga, strax han står i ljusan låga.
Doftar snart likt vidbränd stek, ångrar då sin ystra lek.
Två små tomtar omkring sig tittar, då en smällkaramell de hittar.
Nisse ner på den hoppar, men för detta ej den stoppar.
På tak, på golv, på gardin med frans, finns nu nisses hjärnsubstans.
Husbon stiger upp i natten, för att kasta lite vatten.
Under husbons tunga toffla, förvandlas nisse till krämig våffla.
Snön ligger vit lite här o var, inte en jävla tomte finns kvar.

tomtar




Ja, jag vet... Usch... Men den faktiskt lite rolig... ;) Fast jag gillar egentligen tomtar, och julen!

Äntligen slut!

Japp! Nu är min vfu-period äntligen slut! Underbart skönt! Nu ska jag bara jobba jobba jobba...

Igår eftermiddag var vi hemma hos Lena och hjälpte henne att förbereda middagen till kvällen. Sen gick vi till Julias förskola och skulle titta på luciatåget. Jag såg dock inte så jättemycket för alla föräldrar var helt hysteriska... Det var flera som inte såg något alls bara för att alla andra skulle stå så nära barnen som möjligt. Jag tyckte mest synd om stackars mormor som inte fick se sitt lilla barnbarn. En pedagog sa åt alla att backa en bit ner i slänten så att alla skulle kunna se, folk flyttade sig ungefär ett halvt myrsteg bakåt... Herregud. Men söt var hon iaf, Julia, med alldeles för stor luciakrona. ;)

Efter tåget gick vi tillbaka hem till Lena och Jonas och fortsatte med maten. Några timmar senare kom alla gästerna. Det var skönt att Lena hade gjort bordsplacering, fast jag kände mig ändå en aning malplacerad där jag hamnade, i killhörnan... Fyra "pojkar"... 11, 15, 19 och 23 år gamla... Det blev mycket prat om dataspel, suck! Fast det var rätt kul ändå för 11-åringen sa så roliga saker hela tiden. På vägen hem blev vi stoppade av polisen och mamma fick blåsa för första gången i sitt liv. Hon hade bara druckit vatten så det var ju lugnt. Man blev dock lite nervös när polisen vinkade in vår bil för sekunden innan hade Tony gjort "fuck you" mot polisbilen... Moget...

När jag kom hem kollade jag på slutet på "OC". Först grinade jag för att Seth och Summer var så gulliga och sen grinade jag ännu mer när Marissa dog, trots att jag redan visste att hon skulle dö i det här avsnittet och hur. Sen såg jag lite på reprisen av "Luciamorgon", då grinade jag ännu mer... Fråga mig inte varför... Jag är så j-a blödig... var nog rätt trött oxå...

Sov väl lite drygt tre timmar inatt, sen låg jag mest och vred och vände på mig. Ca 05.40 tyckte Tilda att jag skulle gå upp... schysst...

Var tvungen att komma lite tidigare till förskolan idag för vi skulle på matteträff. Det var rätt så kul att höra lite exempel på vad de gör ute på förskolorna. Min handledare pratade mest av alla... :) Idag har jag även spenderat en hel del tid med pojken som jag känner att jag inte riktigt klarar av. När jag hade tagit upp honom ur vagnen efter vilan ville han sen inte gå ner från mitt knä. Så han fick sitta där.

Är en aning irriterad på att jag måste betala för måltiderna på förskolan. Är inte hutlöst med pengar men jag tycker att de kunde bjuda på det då man fungerat som en gratis extraresurs många gånger.

Nu när jag kom hem låg senaste skolarbetet i brevlådan. Vågade knappt öppna kuvertet först. En komplettering hade varit det sista jag behöver just nu... Men jag kunde pusta ut, jag var godkänd! Så skönt! ;)

Idag skulle Handels ha typ demostration mot de höjda avgifterna. Synd bara att de hade det så tidigt på dagen... Vill absolut inte ha några höjda avgifter eller sänkt a-kassebidrag. Hoppas alla de som röstade på de som bestämmer är nöjda... Kul med en regering som helst bara vill gynna de som redan har pengar... verkligen...

Schema för morgondagen:
Tvätta
Sjukhuset
Handla sista julklapparna (I wish...)
Jobba
Urkul... verkligen...

Men! En glad nyhet är att Weeping Willows släpper nytt album på Alla Hjärtans Dag 2007! Lycka! Så om någon (vem det nu skulle kunna vara...) har tänkt köpa en present då är skivan ett hett tips... ;) Är iofs två månader kvar, men ändå...

Tisdag

Ahhh, näst sista dagen på vfu:n imorrn! Skööönt! Och imorrn kommer mamma och hämtar mig redan strax före ett. Vi ska hem till Lena, som fyller 40, och hjälpa henne med lite förberedelser. Sen ska vi till Julias förskola och titta på luciatåg! Mysigt! Efter det blir det fest hemma hos Lena och Jonas, trevligt!

Å igår var det julbord med jobbet. Det var roligt. Vi var fyra från Nacka och sex från Barkarby. Maten var väldigt god, själva placeringen av buffén kunde ju gärna fått varit lite annorlunda, men det var helt ok ändå. När vi skulle gå och hämta mat andra gången var det en lång kö framför oss. Vi stod och klurade på hur vi skulle kunna lösa detta problem. Efter en stund rusade Sandra uppför trappan (förbi kön...!) med Rebecka efter sig. Det var bara att hänga på... Såna är vi på mitt jobb... Haha!

Kollade på "Ugly Betty" nyss, mycket bra! Såg bilder på hur hon brukar se ut i vanliga fall, väldigt söt, precis som jag anade! :)

Hoppas jag får sova inatt, har nästan inte sovit något alls de senaste nätterna... trött...

Inte långt kvar nu... Snart kommer tomten... ;) 

Pust...

Sitter hemma och pustar ut lite efter dagens vfu. Ska snart in till stan. Ska äta julbord med jobbet i Gamla Stan, trevligt. Har tänkt hämta ut en grej på apoteket och eventuellt lyckas inhandla de sista klapparna innan jag ska möta upp de andra utanför restaurangen. Får väl bege mig snart... Hej Hopp!

Grimaser

Eh... Såhär kan man ju oxå roa sig en trist söndagkväll... Haha! ;)

     

Råkar fortfarande ha mammas digitalkamera hemma... Vill oxå ha en!

Msn

Om det är någon av mina vänner som undrar så är mitt msn fortfarande paj... Har inte blockat någon av er! :) Puss puss!

Änglapingla

Påminn mig om att jag om jag någon gång blir gravid (vilket jag hoppas) att jag vill ha en sån här änglapingla!    



"Silverbola även kallad änglapingla...

Ett vackert och stilrent smycke att bäras av gravida enligt mexikansk sed. Bolan är tänkt att bäras långt ner på magen. Då verkar det svaga ljudet från den lilla pinglan inuti hjärtat lugnande på bebisen i magen.

Efter födseln känner det nyfödda barnet igen ljudet och smycket fungerar även som amningshalsband. Barnet lugnas av ljudet, kan titta på det, fingra med det och störs ej av omvärlden.

Silverpläterat med tunn snodd i svart som lätt kan bytas ut.
pris 139 kr" (text och bild från www.russinet.se) Låter ju hur gulligt som helst! ;)

Hittade hur mycket fint som helst på www.russinnet.se, hade jag bara haft mer pengar hade jag shoppat loss... ;) Spana in den snygga svartvita fondtapeten t ex! I love!

Ledig

Ahhh! Så skönt att vara ledig! Dock är jag inte riktigt frisk, känner mig hängig och har ont i halsen. Men! Jag har fixat iaf ett par julklappar idag! Mkt bra av mig! De klurigaste har jag kvar...

Köpte två flaskor av den där julcidern, bara för att lixom... man blir ju lite nyfiken. Smaken låter dock väldigt äcklig, apelsin och mistel... Men det är coolt att det är glitter i flaskan! ;)

Nä, nu får det ta och komma lite snö snart, så julstämningen kommer igång på riktigt.


Ljus

Undrar om den där rymdfärjan kommer iväg inatt... Jag gissar på inte...

Oh!

Snart helg! Så underbart! ;)

I like!

Sweet thing

I gave you my world
Though I know it’ll cause you pain
It will cause you pain 

It’s wicked and cruel
Only you can make it sane
You make it sane 

You throw me right into an ocean of love
And I’m surrounded by your glory 

You sweet thing
Changing my world to something gorgeous 

I gave you my world
Though I know it’ll make you hurt
It’ll make you hurt 

Love isn’t kind
It’s ruthless and blind and oh so hard to find
So hard to find 

(Sweet thing, Melody Club)


Blogstrul

Det här inlägget skulle in igår kväll men det gick ju inte att blogga då... ;( Men nu går det! ;)

Idag har jag gjort och läst sagan om den lilla lilla gumman med en grupp barn. Det gick jättebra. En stund senare hörde jag en av flickorna (2 år) sitta och prata för sig själv: ”…en liten liten pall, och en liten liten stol , och ett litet litet bord…” ;)

 

Den nya flickan ville inte släppa taget om mig när vi skulle äta lunch. Hon klamrade sig fast allt vad hon kunde, så vi bestämde att hon fick sitta vid mitt bord.

 

Orkade inte protestera idag när busschauffören gav mig en biljett med reducerat pris trots att jag höll fram 20 kr. Brukar alltid säga till, men om jag nu ser så ung ut (under 20) så får jag väl se till att utnyttja det… snart går det väl bara utför… Om ett halvår är man 25 och det är ju halvvägs till 50, som är halvvägs till 100… Herregud…

 

När jag kom hem somnade jag. Sov väl i närmare två timmar. När jag vaknade hade jag väldigt ont i halsen och nu känner jag mig febrig. Det kan visst aldrig gå en hel vfu-period utan sjukdom… Dåligt…


Gick en promenad nu på kvällen. Såg ett djur som gick över vägen. Har dock inte lyckats komma på vad det var. Den var ungefär i samma storlek som en hare, men det var inte en hare... Hmmm... kanske en stor råtta? en väldigt stor råtta?
 

Nä, nu är jag sjukt trött och vill bara sova.


Så!

Sådär ja! Nu är Tilda anmäld till Expressens tävling Miss lussekatt 2006! ;)

Sitter och väntar på att "Ugly Betty" ska börja, och sen "Grey's Anatomy", tisdagens höjdpunkter (förutom alla gulliga samtal från Daniel... (; )

Stressade iväg till förskolan imorse, trött och illamående. Dagen gick bra, och fort. Den nya flickan låter mig trösta henne när hon är ledsen. Det är så mysigt när hon håller på med mitt hår. ;)

När jag skulle hem ringde mamma. Hon kom och hämtade mig sen åkte vi förbi här och hämtade tvätt och åkte hem till henne. Jag hade inga rena underkläder så det var väldigt bra att jag fick tvätta lite. Åt middag där oxå. Mkt bra.

Knasig söndag

My God... vilken dag det var igår.

Åkte till jobbet i god tid på morgonen. Gick till konsum för att handla lunch och frukost, var jättehungrig. När jag stod i kassan upptäckte jag att jag hade glömt plånboken hemma... väldigt pinsamt... Gick tillbaka med alla varorna och sen var det bara att gå ner till jobbet tomhänt. Mycket frustrerande.

Ringde ju mamma det första jag gjorde när jag har problem, spelar ingen roll vad det gäller, jag ringer alltid henne oavsett om det är något hon kan lösa eller inte. Jorge lovade att komma bort till Nacka med min plånbok, så himla snällt!

Det var bara lite mer kunder än vanligt i butiken så dagen gick bra. Dock var jag otroligt trött. En knäpp grej var att när jag skulle köpa lunch och hade jacka på mig och skulle gå ut ur butiken kom det ändå fram kunder till mig och frågade saker, herreguuud!

Efter jobbet (jobbade över en kvart...) åkte jag in till stan och gick ett ärende åt Sara, hon ville ha en mascara. Lite senare möttes vi upp vid Medis. Vi gick till Mest och åt god hamburgare och drack öl. Efter ett tag tog vi fram biljetterna och kollade på dem. Förvirring uppstod, vilken Debaser var det vi skulle till? Sara ringde Tina som kollade på nätet, det stod Slussen, men det stod oxå att konserten var inställd... Det var ju tur att vi fick veta det då... Kändes väldigt snopet... Vi hade precis betalat notan men beställde nu in två öl till och beklagade oss för servitören. Han tyckte synd om oss och bjöd på pepparkakor! ;) Pepparkakor och öl... hmmm... inte den godaste kombinationen, men men...

Skulle ju spela in One tree hill igår... tänkte dock inte på att jag fortfarande inte ställt om klockan på videon... ;( så det blidde inget! Dåligt! 

Lördagkväll

"Please be for real..."

Någon blev väldigt glad när jag kom hem idag. Redan i trapphuset hörde jag Tilda jama högt uppe i lägenheten. Tror hon hörde att det var jag som kom. Hon har även nu lärt sig att lyfta på locket på korgen i badrummet... har ju flyttat topsen dit eftersom de inte låg säkra i badrumsskåpet... Ja, vad ska man säga... hon är väl en cirkuskatt...

Var rätt så mycket att göra på jobbet idag, det gick lite i vågor. Tiden gick dock förvånansvärt långsamt. Var skönt att vara tre istället för två iaf.

Efter jobbet åkte jag hem till Ida och Niklas och åt god middag. Tittade på en massa kort från bröllopet oxå, skoj skoj!

När jag kom till Jakan nu på kvällen låg den döda råttan fortfarande kvar... Uäck!

Imorrn är det jobb och sen har jag en del tid att fördriva... Sara slutar lite senare än mig. Är tydligen insläpp på Debaser 20.00. Vi tänkte gå och äta något innan. Nerina börjar spela 21.30 tror jag. Shit vad pigg man kommer va på måndag...

Uäck!

Höll på att trampa på en stor död råtta på vägen till tåget... Mysigt... Eller inte!

Fredag

Jaaa! Markus vann Idol! ;) Bra bra!

Höll på att krevera på förskolan idag... Hua... Fick va med på ett lite tjafsigt reflektionsmöte med personalen på avdelningen där jag är. Jag satt mest och skrattade åt hur elaka de lät när de pratade med varandra... Sen var det lunch... Do I have to say more? Herregud... Fast samlingen var iaf rolig, en liten flicka var världens gladaste när hon fick ha tomteluva på sig. ;)

Helt ok på jobbet. Ny röd tröja fick jag oxå, gillar den mycket bättre än den lila... Hade ett par skumma kunder... En frågade efter kräftbestick... i december? Stängningen blev lite jobbig, missade min buss, som tur är går det flera strax efteråt, dessutom hade jag väldigt trevligt sällskap i mobilen... Me like! Daniel asså... ;)

Nä, nu får jag snart gå och lägga mig. Ska ju jobba imorrn, slipper iaf både öppna och stänga. Efter jobbet ska jag hem till Ida och Niklas på middag, trevligt värre. På söndag öppnar jag men slipper stänga, och sen ska jag ju på konsert med Sara! Måste nog lägga fram biljetterna så jag inte glömmer dem då.

Just det, såg att det skulle va "One Tree Hill" på femman på söndag, är det nya eller gamla avsnitt? Är det nya måste jag spela in! Tragiskt ja, men så är det...