Spärrad

Fortfarande ingen mobil. ;( Men vet ni vad. Mamma lyckades hitta kvittot och mailade det till mig, och på det stod IMEI-numret! Detta innebar att jag kunde ringa tele2 och totalspärra telefonen. In your face maddafakka! Så nu ska en ev tjuv inte kunna använda mobilen överhuvudtaget. Känns otroligt skönt. Nu väntar jag på mitt nya sim-kort, och på ett besked från försäkringsbolaget. Imorrn blir jag fast anställd på jobbet! Gött! :D

Bestulen! Eller kanske bara slarvig?

Jag gråter blod här hemma. Min mobil verkar ha blivit stulen när jag var på IKEA med Sofia efter jobbet. Jag hoppas att jag tappat den, men tycker att vi borde ha hittat den i så fall eftersom vi vet att vi var i restaurangen när den försvann. Men jag hoppas innerligt att den dyker upp under morgondagen. Just nu kan jag ju inte ens skicka arga sms till Fredrik om att han inte ska låta tomma kartonger stå kvar i kylen eller om att han lagt en massa grejer på sängen...

Helgens kryssning blev rätt lugn, jag var dödstrött hela fredagen. Det var ju stopp i pendeltågen så vi tog taxi från Rotebro. Det var trevligt iaf. Helen och jag var nästan glada över att våra hyttkamrater var sjuka så att vi fick en hytt för oss själva. Blev raggad på av en söt kille på fredagkvällen, sånt blir man glad av fast man är lycklig sambo. På lördagen köpte jag en en mysig parfym från Loccitane, trots att jag inte alls skulle köpa såna dyra grejer.

Nu måste jag väl kanske köpa en ny mobil oxå... ;(

Är det inte helg snart? Den här veckan fick en riktigt dålig start.

Ok, vann två biljetter till förhandsvisningen av showen R.E.A, men man måste köpa mat där i så fall. Har inte bestämt mig än.

Lägenhet

Har varit och röstat nu på morgonen. Tvingade med mig Fredrik oxå. Han var väl inte så jätteglad för han säger att han inte bryr sig. Men då sa jag att folk faktiskt kämpade som bara den för att faktiskt få rösta överhuvudtaget. Fattiga och kvinnor fick till exempel inte rösta förr. Så det är lite att pissa den i ansiktet om man skiter i det. Och hittar man inget parti som man gillar så röstar man blankt helt enkelt. Och ja, vi har ju köpt en lägenhet! Helt galet! Jag har nog inte riktigt fattat det än. Inflyttning blir nog någon gång i december, senast i början av januari lite beroende på hur det blir med den som ska flytta in här. Men vi hoppas på december, vill ju flytta innan jul! Ca 150 meter går flytten, över gatan typ. ;)

12 sept

Usch vad helgen har gått fort. Vi har inte gjort något alls, bara tagit det lugnt. Först skulle vi ha åkt till landet men sen kände vi att vi ville vara lite själva. Tanken var att vi skulle ha gått ut nån kväll eller iaf gått på bio, men vi har inte riktigt orkat det. Det har mest blivit fotboll... Idag var vi på en visning i Västberga, men vi blev jättebesvikna på köket som var pyttelitet. Vi har dock hittat den vi vill ha, så imorrn blir det till att ringa banken. Båda två har ont i magen nu för vi är så rädda att den ska glida oss ur händerna. Den vore perfekt för oss. Appropå magen så var jag hos läkaren i tisdags. Har nu fått piller utskrivna mot magkatarr, kul...

I brist på annat

Du heter: Linda

Smeknamn: ?

Låt som när du är ledsen sörjer till? Något med Kent

Beroende av: Kärlek och olyckligtvis sötsaker

Vad tror folk om dig? Att jag är världens snällaste och ibland väldigt tråkig

Stämmer det? Är du snäll mot mig så är jag snäll tillbaka. Och jag är nog lite tråkigare än vad jag vill vara, bara för att jag har dålig självkänsla. Får jobba på det...

Vad får du oftast komplimanger för? Ögon, leende och när jag lyckas göra bra saker på jobbet

Brukar du skratta för dig själv? Självklart

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Puss

Har du haft sex idag: Hehe ;D

Hur svarar du i mobilen: "Hallå" om jag vet vem det är och "Aah det är Linda" om det är ett okänt nr

Vem ringde du senast? Fredrik

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi kanske skulle mötas i Slussen på vägen hem igår, eller något sånt.

Antal timmar sömn inatt: Vet inte, 8 kanske?

Sov du ensam: Nix

Brukar du komma i tid: Nästan alltid faktiskt

Hur känner du dig nu: Hängig, ensam och lite uttråkad

Vanligaste färg på dina kläder: Svart? Eller jag vet faktiskt inte

Vad tycker du om fötter: Äckligt! Gillar inte fötter!

Vad saknar du: Ett antal miljoner på kontot, en större lägenhet, ett husdjur och en lååång utlandssemester på en sandstrand i solen.

Hade du en bra kväll igår: Ja, riktigt trevligt var det

Favorit dryck på morgonen: Kaffe

När brukar du oftast gå och lägga dig: Brukar satsa på 22 eller strax efter på vardagarna, men det brukar alltid bli 23 eller strax efter...

Är du blyg? Ja

Sysslar du med någon idrott: Nope

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Har du spytt offentligt: Nä, har klarat mig från sånt

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Leka med min snopp kanske? Haha, nä jag vet inte...

Är du nöjd med ditt liv: Ja, fast ibland undrar jag om jag inte borde ha utbildat mig inom djurvård istället. Lite sent påtänkt nu kanske.
Är du bortskämd: Nej, det tycker jag inte

Vad gör du i morgon: Ska kolla på en asfin lägenhet här i närheten som kommer stiga sjukt mycket och som vi aldrig kommer få. Sen ska jag nog ta mig till Liljeholmen och Stadsmissionen och se om de har någon fin kappa.

Vad är det värsta du vet? T-centralen i rusningstrafik och människor när jag är trött

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, men vi ses alldeles för sällan

Vad är det finaste du fått? Mitt marsvin som jag fick när jag var tio

En speciell dag du minns: Oj, det finns många. Men mammas bröllopsdag var en riktigt bra dag.

När grät du senast: Vet inte, men det var nära igår för jag var så himla trött.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Lägga handpenning på en lägenhet, åka bort och köpa en hund

Vill du gifta dig: Ja, jag vill nog det

Vill du ha barn: Ja, men inte än. Det verkar rätt jobbigt att va förälder, även om man får en massa tillbaka. Jag är inte redo riktigt än. Plus att alla skrämmer mig med sina gravid- och kräk- och snorhistorier...

Är du musikalisk? Jag önskar att jag kunde sjunga

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger, men inte på länge

Biter du på naglarna: Nix


London kring 1:a advent

Sådär! Nu är Londonresan bokad! ;D Flyger onsdag förmiddag den 24 nov och kommer hem söndag på dagen den 28 nov. Har inte bokat hotell än, vi håller på och kollar lite, finns ganska många billiga centralt. Dock verkar vissa ha lika små sängar som vi har hemma, men men. Kul ska det bli iaf. Jag antar att det kommer gå en del pengar... Så alltså både bra och dåligt att det är nästan tre månader kvar.

Imorrn är vi ett gäng som ska hem till en av mina chefer efter jobbet. Jag får dock ta det lugnt med drickandet för en av mina andra chefer ska köra mig till nån station eller något när vi åker hemåt. Vi ska nämligen till Fullerö, utanför Uppsala, så det blir en bit att åka hem.
Hursomhelst så bör man nog inte vara packad framför cheferna. :) Frågan hur det blir med det när vissa av oss åker på kryssning den 24 september... kommer bli helt galet.

Boka resa?

Den där notan i förra inlägget fick vi faktiskt in på restaurangen. Jag tyckte den var lite väl hög. Det visade sig att personalen råkat lägga 6 vinflaskor, ett glas vin och en öl på fel bord, så drygt 3 700 kr skulle bort.

Nu håller vi på och kollar resa till London i slutet av november. Hittade en resa till ett ganska bra pris, sen behöver vi ju bara spara fickpengar. Och med tre kommande löningar hinner man ju spara en del. (Guuud vad jag älskar att ha fast månadslön!) Vore kul att julshoppa lite i London. :)