Arg

Nu är jag jättearg! Låg en avi i brevlådan nu när jag skulle gå till mamma. Hämtade ut försändelsen. Det var boken som var restnoterad på CDON! Den skickades fyra dagar efter skivorna! Det är ju skivorna som är viktigast! J-a skit! Ska jag behöva vänta på dom tills gubbjäveln i jourlivs skickar en påminnelse till mig!? Fan heller! Räkningen ska va betald inom en vecka, hur ska jag betala den? Och även om det går att få belopp och OCR-nr av CDON så vill jag inte gärna betala för något jag inte fått.

En bra sak iaf. Jag verkar inte vara allergisk mot  Clinique-produkterna. Använde dem imorse och en så länge har jag inte märkt nån reaktion. Mkt bra.

Älskar min nya mobil, skulle bara vilja ha mer musik att lägga in på den, är rätt trött på nästan all musik jag har.

Haha! Lyssnade på Lily Allen's låt "Alfie" idag, det skulle lika gärna kunnat vara jag som sjöng om min lillebror... Iaf för ett par år sedan. Den är iaf jätterolig, speciellt eftersom allt stämmer så väl. Hihi! ;)


......

Börjar bli besatt... Men det kanske är lika bra... Verkar ju ändå va det enda som funkar...

Hoppas att avin till mina skivor kommer idag! Annars måste man ju ringa till posten och fråga om de inte har några som helst krav på sina sommarjobbare... Saknar även det sista numret av Plaza Interiör som borde kommit för någon vecka sen... Men räkningarna, de kommer minsann... Skumt...

Skönt att få sova ut imorse, har varit rätt trött de senaste dagarna. Ska nog inte göra något särskilt idag, tvätta lite kläder uppe hos mamma bara. De skulle kanske komma hem idag, eller imorrn. Hoppas solen tittar fram så man kan sola lite, e ju så blek.


Allergisk reaktion...

Fan... jag ser ut som en fotboll i ansiktet... Måste vara en allergisk reaktion, antingen av min nya ögonskugga eller mitt nya svindyra hudvårdspaket från Clinique. J-a skit... Har aldrig varit känslig mot nån slags smink- eller hudvårdsprodukt tidigare. Ja ja, folk lär ju glo mer än vanligt på en idag...

Det gick bra att jobba igår, hade en ordentlig liten rush ett tag.

Efter jobbet åkte jag hemåt. Gick en omväg förbi Jorges lägenhet och hämtade hans post. Det hade bara kommit ett brev på hela veckan.

När jag kommit hem tänkte jag försöka lära mig min nya mobil och gå och lägga mig tidigt eftersom jag var så trött. Då messade Ida och frågade om jag inte ville komma in till stan och möta upp henne, Niklas och Johannes. Kunde inte säga nej till det. Mkt trevligt. Kom hem igen strax efter kl ett.

Och nu ska jag snart åka och jobba... Härligt! Typ inte... Men det är ju en rätt kort dag. Börjar 11.30 och stänger butiken 17.00, så jag ska inte klaga. Sen ska jag ju bara jobba 15.00-19.15 på torsdag, skön vecka!

Jaja, ska plocka ihop mina grejer nu.

Galen

Aaaarghhhh!!! Jag blir galen!!! Andra morgonen i rad som jag vaknar vid 07.20 med dödsångest bara för att den där j-a containern töms... Det är ju inte LITE det låter... Fan, måste flytta. Ska kolla på en lägenhet i Solberga nästa vecka. Men Solberga? Är det bra eller? Finns väl inga kommunikationer där? Eller? Dessutom är hyran mkt högre än här. Men men... kolla kan man ju alltid göra.

Tänkte bege mig in till stan om ett par timmar. Har lite ångest över gårdagens shopping. Men i stort sett allt utom bäddsetet var ju nödvändigt, så det så. Ska ta det lugnt idag. Biljetterna ska hämtas ut men de är ju redan betalda. Måste köpa en kalender oxå, min går faktiskt ut på söndag, så det så. Sen är det mobilen då, men den tar jag på avbetalning tänkte jag.

Började läsa en ny bok idag. "PS Jag älskar dig!" av Cecelia Ahern. Det kommer gå illa tror jag... Jag började lixom gråta efter typ tio rader... Men den verkar bra, men sorglig...

Shopping!

Ujujuj... Idag har det shoppats... Sara kom till Jakan vid 13-tiden. Finns ju inte så många affärer i Jakobsbergs centrum men jag lyckades hitta lite grejer ändå, en kort kofta på Carlings, en väska å ett par trosor på H&M, ett bäddset på Hemtex och ögonskugga, mascara, bodylotion å Elisabeth Ardens Eight hour creme på Kick's. Och nu har jag precis shoppat loss på Ticnet oxå... På onsdag ska vi se Laleh på Skansen, fredagen den 4 augusti ska vi på stand up på Grönalundsteatern och den 12 augusti ska vi äntligen lyssna på Winnerbäcks underbara stämma på Zinkens IP! Yey!!!

Mina skivor och min dvd har inte kommit än!!! Urdåligt! Hoppas verkligen de kommer imorrn! Dumma gubben i jourlivsen ville inte ens kika om min försändelse hade kommit... Själv brukade jag iaf va lite schysst och göra ett litet försök när jag stod i posten på Ica, men inte han inte... Bajs...

Imorrn tänkte jag åka in till stan och införskaffa en ny mobil. Inte för att det är något fel på min gamla men jag har ju kollat runt lite efter en mp3spelare med radio men inte hittat någon jag gillar. Saras mobil har både radio och mp3 och även kamera, verkar ju jättebra.

Usch vad vi har ätit idag... Gick till Kolgrillen. Vi beställde både förrätt och varmrätt. Förrätterna var jättestora så vi orkade inte all vår mat, men gott var det! :)


Hondjävul...

Hmmm... Har en knöl i pannan... Kanske börjar växa horn...?

.......

Ahhh... shit va trött jag är...

Imorrn är jag ledig, underbart! Sara ska komma över och lägga in lite ny musik i sin mp3. Sen ska vi gå och äta på kolgrillen tänkte vi. Blir nog lite shopping oxå. :)

Orkar inte skriva mer nu... Zzzzz....

Måsjävel

Jag tycker inte att man ska döda djur, absolut inte. Men när man vaknar vid 04.00 på morgonen av att en måsjävel skriker oavbrutet då önskar man att man hade ett gevär...

Helt underbart att kolla bankkontot nu! Har nog aldrig haft så mycket pengar så för mig är det mycket. Men de försvinner snabbt... tyvärr...

.....

Sådär ja! Nu har jag lagt in två otroligt vackra låttexter i min blogg!

Gick bra på jobbet idag. Skönt! Två dar kvar till två dars ledighet. Tiden går så fort på Duka, speciellt om man jämför med Ica...

Löning imorrn! Yey!

Bara om min älskade väntar

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns 
Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår 

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår 
Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår 

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet 
Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

 (Nationalteatern)


Fanfanfan

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du 

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden
om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du 

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du 

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

(Joakim Thåström)


.....

"I just wanna die
'cause it hurts inside
Don't know why you lied for anyway
now there's nothing left to say..."

Igelkott

Sitter uppe i mammas lägenhet och väntar på att min tvätt ska bli klar. Hade tänkt sola medan maskinen går men solen verkar inte vilja komma fram idag, den skiner ju oftast bara när man är instängd på jobbet.

Inatt när jag gick hem från tåget mötte jag en igelkott, jättesöt! Hoppas den inte blev överkörd. Förra sommaren såg jag en överkörd igelkott i backen ner till bussen, blödig som jag är så börja jag självklart gråta. Typiskt mig...

En arbetsvecka kvar! Sen är semestervikariatet över. Efter det jobbar jag bara varannan helg (humana tider) och någon enstaka kväll/dag nån gång ibland. Underbart!

På tisdag ska jag köpa biljett till Winnerbäcks konsert! YEY! Ska bli så kul att få höra och se honom live. Sara och Helen pratade om att gå och se Laleh oxå, ska nog haka på det med. Jag har dock kommit fram till att jag nog inte bör stå alltför långt fram under en konsert. Kände panikångesten komma krypande igår när mtt utrymme helt plötsligt krympte och folk stod och gned sig emot en... Fick ett slag i huvudet oxå av en karl som blev så exhalterad över att Thåström sjöng "Du ska va president..." (eller vad den nu heter...) att han var tvungen att hoppa upp och ner och vifta med armarna...

Konsert

Värsta schyssta kvällen blev det!

Först åkte syrran och jag och åt middag på kinarestaurangen i centrum. Hon bjöd, ville väl flasha med amex-kortet... ;) Gick och handlade lite sen åkte vi hem hit. Syrran hade ju hunden hemma så hon kunde inte stanna länge.

När vi satt här och babblade ringde Sara och frågade om jag ville gå på Thåströms konsert i Tanto. Det kunde man ju inte säga nej till... Syrran var jättesnäll och skjutsade mig hela vägen.

Jag mötte upp Sara och de andra utanför konsertområdet. Fick veta att jag under kvällen skulle gå under namnet Lottis Gunnarsson... eller iaf medan vi gick in... det namnet stod nämligen på gästlistan. Gratis konsert alltså! Yey! Har aldrig lyssnat särskilt mycket på Thåström, kan nästan bara Karenina och kanske någon till låt. Men shit va bra han va! En fråga bara... what is he doing with his hands? Det såg lite weird ut till och från... Men men, alla har vi våra konstigheter, även herr Thåström...

Efter konserten bar det iväg hemåt. Sara skulle träffa sitt lammkött. :) Själv fick jag sällskap av Helen till Södra. Missade ett tåg precis, men tiden gick rätt fort så det var ok.

Hemma nu. Ska sova tror jag. Imorrn måste jag tvätta... Urk...

Seg lördag

Nu har de åkt, mamma och Jorge, i deras stora van med en yttepytteliten husvagn på släp... Morfar skulle åka med för att hämta bilen i Halden. Den blev ju kvar där på en verkstad när han och mormor var där på semester, de fick ta bussen hem... Jag skulle oxå vilja åka till Halden, men jag jobbar ju, dåligt... Finns ju iofs ändå ingenstans att bo snart. De måste ju sälja huset på Fosselökka eftersom Gerd inte kan ta hand om sig själv längre efter stroken. Mamma berättade att de hade testat henne på sjukhuset och hon hade inte ens kunnat koka en pulversås, hon hällde ut pulvret på golvet... Har jättesvårt att tänka mig Gerd sådär, hon som alltid var så glad och rolig...

Nu ringde syrran. Hon hade tråkigt. Vi bestämde att hon ska komma hit, så kan vi gå och äta nånstans, trevligt värre. Vi ses så sällan.

Ska städa lite nu.


.........

"Hur kunde han? Hur fan kunde han? Hur kunde han släppa mina händer när jag svävade högt där uppe utan skyddsnät?" ur "Mossvikenfruar" av Emma Hamberg

Jobbat idag med. Idag fick vi in en massa tavlor till butiken. Vissa var riktigt snygga. En var jättestor, å snygg, den kostar typ 3000 kronor. Vore coolt om man lyckades sälja den till någon.

Snart helg! Yey! :)

Boktips

Just det... Började läsa "Mossvikenfruar, Chansen" imorse när jag åkte till jobbet. Den är hur bra som helst! Har redan läst 70 sidor! Fast jag var nära att börja grina på tåget när jag läste om när tjejen i boken hittar bilder på hennes man tillsammans med en annan tjej... Kände igen mig så mycket i alla känslorna hon beskrev...

Tjooohooo!

Wooohooo!!! I'm rich!!! Eller asså... ja... inte än... Men den 25:e!!! DÅ e jag rik!!! Troligtvis inte lika rik den 26:e, men men... Fick min lönespec från Ica idag, vågade knappt kolla... Den var hur bra som helst! ;) Så glad! Nu kanske man kan lyxa till det lite. För jag är ju en slösare... Kan inte hjälpa det, är mycket roligare att slösa än att spara...

Sandra gick tidigare idag med. Hon verkar riktigt sliten efter sin bröllopshelg. Gäspar typ hela tiden. ;) Såg ett bröllopsfoto idag, sååå fint! Inte alls avis, nejdå, inte ett dugg...

Idag kom två jättetrevliga kunder! ;) Ida och Niklas närmare bestämt! Fast de handlade inget, trots att jag försökte få dem att köpa ett par Efva Attling-glas (de höga champagneglasen e ju sååå snygga!)... De stannade inte så länge för det kom ju dumma kunder och störde... Men jag blev glad över att de kikade in.

Sara frågade om jag vill gå med i Pride-tåget den 5:e augusti. Klart jag vill! Bara det att jag lovat mamma att stå bredvid och kolla med henne. Jag var inne och kollade förra året, askul! Får använda morgondagen till att tänka på saken....

Hmm... Nu kanske man ska ta och beställa lite musik... Hehe... De där pengarna kommer nog ryka rätt fort... Ja ja, man lever bara en gång... tror jag...



......

I don't want to go,
I don't want to stay...

Förlåt, Malin...

Förlåt, Malin, att jag klagade på dina toppar. De är ju jättefina, men inte på mig. Iofs provade jag ju bara en... Så j-a varmt i butiken... trots att jag stod mitt framför en gigantisk fläkt... Kände mig lite som Carola... En jävligt svettig Carola... Haha, jag är sååå rolig... Ska man skratta eller gråta?

Den här dan började inte alls någe bra. Mitt tåg var inställt... Ringde Sandra och meddelade att jag skulle bli sen. "Ring om du blir senare än 12 (skulle börja 11.30), jag måste flytta bilen" sa hon då. Det visar sig att nästa tåg blir minst tio minuter försenat. Eftersom jag inte ens vet om det kommer komma överhuvudtaget går jag till 178:an och tar den istället. Då kommer ju självklart det förbannade tåget... Men men, inget att göra. Åker till Akalla. Busschauffören verkade inte veta vart gaspedalen satt... Missade en t-bana i Akalla, fick vänta på nästa. Åkte till Centralen, bytte till t-bana mot Slussen. Får vänta 10 min i Slussen på min buss. Kommer fram typ 12.30... En timma sen... J-a SL, hata!

Usch, jag känner mig så dålig på jobbet. Känns som att allt blir jättedåligt. Jag suger helt enkelt... Fast Sandra tyckte jag klarade mig så bra så hon gick lite tidigare idag. Hon var så trött efter sin bröllopshelg. Värsta fina ringen hade hon!

En rolig sak idag var iaf att jag öppnade min brevbox nu när jag kom hem och bakom en ful räkning låg ett vykort med en hälsning från Barcelona! Tack Annika! ;)

Köpte två böcker idag oxå, "Hemma hos Martina" av Martina Haag och "Mossvikenfruar, Chansen" av Emma Hamberg. Hoppas de är bra-iga! Hittade en tredje bok som jag har sett någon prata om på tv, men den hade jag inte råd med idag. Men den ska jag köpa sen.

Bara tre jobb-dar kvar nu, sen ledig i helgen! Yey! Nån som vill hitta på något? Picknick? Fika?



Ingen shopping

Min shoppingdag gick ju inte alls så bra som jag hade förväntat mig... Hade ju planerat att jag iaf skulle köpa två omlottoppar, men icke.

Mamma och jag mötte upp Annika vid Fridhemsplan. Sen gick vi bort till Baba Yaga, som var stängt, j-a skit. Vi bestämde oss för att ta oss bort till den andra butiken jag skrivit upp på min lilla lapp, "Jenny & Jag". Men såg vi till att mamma fick sina ärenden uträttade. Gick och käkade på Taco Bar, gott! ;) Sen gick vi ända bort till söder. Där hittade vi en helt annan butik som hade Malinutten! Bara sådär! Men... De topparna var gjorda i något urdumt stumt material, satt inte alls så bra på mig som Tinas rosa. J-a bajs... Vi gick bort till den där "Jenny & Jag", men den hade ju måndagsstängt, fast de topparna hade nog ändå varit i samma material. Tina får ta ett snack med Malinutten... ;P

Vi var jättetrötta och varma men vi tog t-banan till centralen och gick lite desperat och tittade efter något liknande på Indiska, Debenhams, Sisters och Åhléns, men nä... Får nog ta och låna Tinas rosa till bröllopet, den tycker jag väldigt mycket om och trivs i. Så kan man köpa några fina byxor och skor till. Såg iaf en fin omlottklänning/topp på Sisters som man kanske kan köpa och ha i höst, den gick i svart så den känns inte som något jag vill ha på ett bröllop.


Hade iaf en rolig dag med mamma och Annika, även om jag blev lite grinig ett tag när inget gick min väg...


När Annika åkt hem för att gå på bio med Adam gick mamma och jag och tog ett glas vin för vi orkade inte gå till tåget... Är man riktigt trött kan man nästan bli full på ett glas vin... Inte bra...


Måste till Indiska imorrn och lämna tillbaka linnet jag köpte idag, det var typ för stort, skumt... Ska kanske gå till H&M med min gröna väska oxå, den har ju förstört några plagg... Färgar av sig... Dåligt...


Har försökt lägga in bra musik i min spelare nu, men jag har inget som jag orkar lyssna på. Man tröttnar ju jättefort på det man har i lurarna, jobbigt...


Ska jobba imorrn, börjar inte förrän halv tolv, jätteskönt! Är sååå trött, får väl ta och sova snart.


Byxprovning...

Värsta coolt! Jag kommer i mina cargo-brallor igen! Det går t o m att knäppa dem! ;) Iofs sitter de rätt tight i midjan, men ändå, de går att knäppa! Yey! Likaså med Reebook-brallorna som legat och skräpat i garderoben ett bra tag. Sen hittade jag ett par capri-byxor som jag fått av mamma men aldrig använt, de kunde jag oxå ha. Mycket bra.

Ooohh... Kevin Costner i Bodyguard... Rätt så nice. Fast jag ska inte titta, börjar bara böla... typiskt mig...

Har bränt lite skivor till mamma och Jorge som de kan ha med sig på sin lilla semesterresa. De ville ha Winnerbäck och Lasse Lindh, bravo mamma, mkt bra musiksmak. ;) Sen gjorde jag en blandad skiva åt dem oxå med lite allt möjligt. Smög in en Kent-låt där oxå, mamma gillar inte Kent, eller jo det gör hon, hon vet bara inte om det... Hihi! ;)

Ååå vad skönt att va ledig imorrn! Wunderbaaart!!!

Svart kaffe

Jaha... Vad fan ska man läsa nu då? Läste ju ut den där boken igår... Den va ju så rolig... Så Tina du kan få låna den nästa gång vi ses! ;) Jag får nog införskaffa en riktigt tråkig bok som räcker länge... Hmm... Har nog några såna här hemma. Men de är ju uuurtrista så man bara dööör...

Idag har jag jobbat med en jätteschysst tjej som heter My. Det var i stort sett helt dött i butiken hela dan... Men men, vi hann ju prata en hel del! ;)

Imorrn ska jag, mamma och Annika gå på stan. Ska bli skoj! Får se om man hittar något man kan ha på sig på Idas bröllop, hoppas det.

På tisdag måste jag ta med lite pengar till jobbet. Vi har ju 70% rabatt på en massa grejer. Jag har spanat in en strandmatta, 10,50 kostar den med personalrabatten. My köpte två idag. ;) Kan va bra att ha lixom. Speciellt bra om man ska ligga i sanden och inte vill ligga på sitt badlakan som då blir alldeles sandigt.

Dricker kaffe... Svart... Inte så gott. Trodde jag hade mjölk hemma, men icke...

Stängning

Vad trist det är att va såhär trött hela tiden... Längtar tills semestervikariatet är över. Inte för att jag håller på att jobba ihjäl mig eller så, men ändå.

Det visade sig idag att vår storkund, Agneta tror jag hon heter, bor i Viksjö. Hon sa att jag kunde åkt hem med henne om hon hade varit och shoppat lite närmare stängning. Vet inte riktigt om jag hade velat det... Hon är jättetrevlig och så, hon handlar massor med saker varje gång hon är i butiken, typ flera ggr i veckan, sen lämnar hon tillbaka typ hälften nästa gång hon kommer... Idag hade hon typ elva miljoner grejer som skulle lämnas tillbaka, och så skulle hon köpa typ sju miljoner andra saker. Jag som inte har fått rutin på returerna gjorde ju självklart fel eftersom jag blev helt snurrig av allt, som tur var så tror jag inte det var så allvarligt. Man vet dock aldrig, Rebecka har sagt att det kan komma stränga samtal från huvudkontoret... Hua... Men va fan! Jag e ju en rookie ju! Kan inte kunna allt på en gång!

Var stressigt vid stängningen, hann inte förbereda som jag brukar. Ett par ville ha en hatthylla och ett skoställ i ek och jag begav mig in på lagret för att leta reda på dem. Letade som en galning och till sist hittade jag dem bakom en massa grejer, fick slita som ett djur för att få fram dem. Väl i kassan säger de "Asså nä... Vi tar bara hatthyllan nu, vi väntar med skostället..." Stryyypa... Sen var det tack och lov bara en barnfamilj kvar som skulle köpa en massa bestick.

Imorrn slipper jag stänga, rätt så skönt. Då kan man kanske försöka tajma en buss oxå, och kanske ett tåg t o m, fast de går ju ändå aldrig i tid...

Började läsa en ny bok idag "Underbar och älskad av alla" av Martina Haag, den är sååå rolig! Är så skönt att kunna läsa vanliga böcker och slippa tung studentlitteratur som Bruner och Vygotsky, fast jag har ju iofs ett arbete som ligger och väntar på att bli omskrivet... Men det har jag förträngt...

Shit vad jag e uttråkad, som vanligt... Skulle vilja ha ett liv...

Söker lägenheter som en idiot just nu. Är medlem på tre olika lägenhetsbytessajter plus att jag kollar bostadsförmedlingen varje dag och bokar upp mig på alla möjliga objekt. Det dåliga är att jag ofta hamnar väldigt långt ner på listorna, men men... Jag ger inte upp! Så j-a trött på containertömningar och kartongpressar och puckade grannar! Dessutom vore det schysst med mer utrymme, mina garderober går ju knappt att stänga trots att jag knappt har några kläder.

Nu ska jag mysa med min bra-iga bok!

Bored...

Usch... Känner mig jätteensam... Inte en kotte inne på msn, ingen att prata med... Fast det är väl inte så konstigt, är ju fredagkväll lixom.

Var och fikade med Tina tidigare idag, mkt trevligt.

Nä... man får väl ta och gå och lägga sig då... Här händer ju ändå inget, och jag ska upp och jobba imorrn. Öppnar och stänger för Sandra ska gifta sig. Ska försöka att inte bråka med några fler kunder imorrn... Fast hon jag bråkade med häromdan va faktiskt störd i huvudet, så det så!

Goodnight, sleep tight, don't let the bedbugs bite!

Ännu en...

...lista! :)

Senaste impulsköp
: En pocketbok, ”En shopaholics bekännelser” av Sophie Kinsella, mkt rolig
Bästa promenad: Borta vid Säby Gård i Järfälla, eller gärna någonstans vid vatten.
Favoritdryck: Isvatten
Äter lyxmiddag på: Hemma hos mormor och morfar, där är maten alltid god
Reser helst till: Vartsomhelst, några önskemål är Thailand, Mauritius, New York och Istanbul…
Gå bort-present: Blommor, eller nån schysst inredningspryl
Favoritlyxartikel: Lyx? Det har jag inte råd med. Men doftljus och hudvårdsprodukter kan göra att tillvaron känns mycket lyxigare.
Älsklingsljud: Vågbrus
Jag gillar: Vackra saker och mina underbara vänner.
Tidning jag gillar: Alla inredningstidningar
Favvosajt:
www.tjuvlyssnat.se, anjuuna.blogg.se, www.blogg.se
Här bjuder jag mamma på middag: Hemma hos mig
Fikar gärna på: Piccino
Lunchställe: Taco bar, Piccino, eller något schysst fik nånstans. Brukar ju alltid ta evigheter innan jag och mina vänner kan bestämma oss för vart vi ska gå, alltid samma problem…
J
Favoritbutik: Alla inredningsbutiker!!!
Favoritfärg: Grönt, svart och brunt, kan variera beroende på vad det gäller
Favoritdjur: I stort sett alla däggdjur. Insekter går fetbort!!!
Favvoskor: Mina mockaboots. Hoppas jag hittar några liknande till hösten…
 Motionerar: Promenerar, har inte tagit mig till gymmet på evigheter trots att jag betalar medlemsavgift…
Favoritprodukt på systembolaget: Don’t know, beror ju på vad man e sugen på.
Senast gnolade: ”I try” med Macy Gray
Senaste fyndet: Min mintgröna bh!

Favoritprodukt på apoteket: Ipren och alvedon
Fulaste färgen på kläder: Blått, iaf på mig själv
I min cd-spelare: Uj uj… Allt möjligt…



Dagens:



klädsel:
Linne och sarong
frisyr: Flottigt hår och snelugg...
låt: Korns senaste skiva, en massa gammal musik och radio (the Voice)
tv: Bara skit...
vill ha: Daniel
sjuka: Jag
tråkigaste: Världen är fortfarande ond
roligaste: Att det bara är 12 dagar kvar till löning...
dryck: Cola
mat: Que?

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Jag, själv…
fick dig att gråta: Alla korkade kunder igår...
fick dig att börja skratta: Daniel och Ted
du pratade i telefon med: Annika
skickade ett sms till dig: Annika
kramade dig: Daniel
kysste dig: Daniel
sa "jag älskar dig" till dig: Mamma


.....

Jag vill fly tillbaka till det ögonblicket, och sen vill jag stanna där för alltid...

Agressioner...

Helvetes jävla skitdag!!! Bajs bajs bajs! Gonatt!

Myggbett

Idag har jag stängt butiken alldeles själv. Duktig jag är! Om jag nu gjorde allt rätt, tror det iaf... Imorrn ska jag öppna oxå, hoppas jag lyckas ta mig in... He he...

Skickade ett kort meddelande till Daniel igår för jag har lärt mig att man ska säga hur man känner, även om det kan va lite läskigt. Då ligger ju bollen hos honom lixom och nu vet han att jag tycker om honom. Jag har kommit fram till att jag nog tycker om honom lite för mkt för mitt eget bästa, men men... Fick iaf svar idag. Det var inte så illa som jag trodde, men han ska ju åka bort nu i två veckor, sen får vi väl se vad som händer. Usch va jobbigt...

Myggbetten från i söndags kväll kliar som fan! Skitjobbigt... Mygg borde portas från Stockholm...


Tebax

I'm back! ;) Å min helg kan enbart beskrivas med superlativ! Speciellt om vi bortser från stängningen på jobbet i fredags, fast idag fick jag bekräftat att jag inte gjort något fel, bra det.

På fredagskvällen åkte jag hem till Ida och Niklas och kollade på film med dem. De är så himla gulliga som låter mig sova där oxå. På lördagsförmiddagen hängde jag med dem till badplatsen ett tag. Blev medbjuden till Thailand i mars oxå om jag vill, värsta schysst! Får väl se om man lyckats spara lite pengar tills dess, vore jättekul.

Sen bar det iväg till Tyresö. Fick prova en massa kläder hos Tina, blev kär i alla Malinutten-topparna! Vill ha! Först hade jag tänkt åka hem på kvällen men vi bestämde oss för att gå till Konsum och köpa lite folköl och sen kunde ju jag sova på soffan. Så vi satt väl på balkongen och åt godis och drack öl till typ kl ett på natten tror jag det var. Skoj skoj! Dagen efter fick jag låna Tinas ena Malinutten! ;)

Ringde mamma på vägen hem från Tina. Jag hade inga rena kläder så jag ville komma upp och tvätta lite, det fick jag. Jorge låg och sov och mamma och jag satt på balkongen och pratade. När jag skulle gå ringde Daniel. Han undrade om inte jag kunde komma till Haninge. Jag sa ok, hade ändå inget bättre för mig. Stressade som en galning med att hinna torka ett par byxor och sminka om mig, även fast han sa att jag e så söt ändå.

Jag tog 19.01-tåget från Jakan. Enligt SL skulle jag va framme 19.55 i Haninge Centrum. När jag kom till Handen reflekterade jag över att jag någon gång hört att Handen C och Haninge C är detsamma, men eftersom klockan inte var 19.55 satt jag snällt kvar. Det visade sig att jag åkte för långt, j-a SL. Fick åka tillbaka till Handen. Daniel ringde en stackars kompis som fick rycka ut och hämta mig och skjutsa mig, kändes ju lite pinsamt, men men... När jag kom fram ringde jag Daniel som kom och mötte mig. När jag såg honom var det väldigt nära att jag vände och gick igen. GOD DAMN va snygg han va!!! För nu va han ju brunbränd oxå och ännu finare än vanligt. Vad fan ska han med nån som mig till, tänkte jag.

Som tur var så gick jag inte. Han presenterade mig för några grannar och kompisar som han satt ute och drack vin med, alla var jättetrevliga. Jag hade en väääldigt mysig kväll! ;) Hihi! Fast jag har nog aldrig varit hemma hos någon som haft det så stökigt som han hade det i sin lägenhet. Konstigt nog störde jag mig inte på det överhuvudtaget... Mitt alter-ego "pedant-Linda" har väl tagit semester... ;)

Får väl se vad som händer. Är ju aldrig lätt att räkna ut vad en karl vill. Fast han sa ju en massa saker, men man vet aldrig vad man ska tro. För han är ju, som sagt var, typ tusen gånger snyggare än mig... Man får väl försöka förtränga alla förväntningar och förhoppningar, så blir man inte lika besviken, eller nått... 

Synd att man inte var ledig idag. Tog jävligt lång tid att åka till jobbet, jag som trodde att det skulle gå jättefort, men det gjorde inte så mycket. Men dagen gick däremot fort, känns som att jag inte gjort någon nytta alls idag...

Idag är det två år sen den där hemska kvällen då Lars hade fest... Hua... Igår när jag åkte förbi Älvsjö och Hagis fick jag tårar i ögonen, j-a bajs... Att jag aldrig kan sluta... Jag e så tragisk...

Ska mysa lite framför tv:n nu, sen måste man ju sova för att orka jobba imorrn. Härligt...

....

Usch... Snart ska man åka och jobba. Känns som att jag inte kommer ihåg något alls av det jag borde komma ihåg. Drömde värsta mardrömmen inatt om det... Men men, det går säkert bra...

Igår skulle jag ta 11.01-tåget till Spånga, det var ju självklart inställt... Lite väl många inställda tåg och förseningar på senaste tiden, de sa ju att det skulle bli bättre nu, från närdå undrar man... Dessutom är det helpuckat att de kör med halverad trafik PLUS korta tåg(!) bara för att det är sommar... 

Fick iaf ta bussen till Barkarby så fick Lena köra en liten omväg och plocka upp mig där istället. Julia var glad och längtade efter att få se kaninerna.

Vi var lite oroliga att djuren inte skulle va synliga på grund av värmen, att de som kan skulle hålla sig gömda i skuggan. Men så var det inte, snarare tvärtom. De stora björnarna stod nästan och poserade för människorna som tittade på dem. De mindre björnarna hade brottningsmatch till Julias stora förtjusning.

På vägen ut fick Julia åka karusell och så fick hon peka ut en påse i det ena "vinst varje gång"-ståndet, i påsen fanns en stor nalle och en dumleklubba, hon blev gladast över klubban... ;) Utanför entrén köpte jag en ballong åt henne.

Lena frågade om jag inte skulle följa med hem till dem och äta, så jag tackade ja. Julias farmor och farfar var oxå där. De är väldigt trevliga, men det räcker med små doser... ;) Ibland kan hennes farfar börja berätta nån historia som man redan hört femtioelva ggr, och då sitter man snällt där och låtsas att man aldrig hört den förut... Men som sagt, de är trevliga.

Fick stressa till Vällingby men hann med 22.38-bussen så jag var hemma strax efter 23.00. Är lite trött idag.


Tisdagkväll

Pratade med Daniel nyss. Var ett tag sen sist. Har inte setts sen före jul. Pratade dock i telefon för någon månad sen. "Jag fattar inte att du fortfarande vill prata med mig" sa han då. Det fattar egentligen inte jag heller, men det är något speciellt med honom... "Du är en skitstövel" svarade jag. Han höll väl inte riktigt med... ;) haha... Ikväll ville han att jag skulle möta upp honom och killarna han var "barnvakt" åt (de var 19-20 år..., själv är han 31...). Men det blev lite sent och det visste inte ens vart de skulle så jag avstod. Kanske ska hämta mig efter jobbet nån kväll, får väl se... Brukar va mycket snack å liten verkstad... Men jag saknar honom lite.

.....

Stal den här listan från Roomservice's blogg... fast jag har ju som ni säkert fattar fyllt i mina egna uppgifter...

DAGENS:

klädsel:
Trosor och bh, nej jag har inte gått ut så… ;) e bara så varmt i min lilla lya…
frisyr: Njae…
låt: ”Buttons” med Pussycat dolls
tv: Morgan Spurlock
vill ha: En fettsugning…
sjuka: Verkar som att containern utanför fönstret töms typ 10 ggr om dan…
tråkigaste: Världen är ond
roligaste: Att jag får träffa Julia imorrn, gullunge!

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Jag, själv…
såg dig gråta: Kommer inte ihåg, gråter oftast bara när jag är ensam
fick dig att gråta: Säkert nån dum karl
fick dig att börja skratta: Julia
du gick på bio med: Ida
du gick på stan med: Ida
skickade ett e-mail till dig: Cissi
skickade ett sms till dig: Stophe
skickade ett lunarinlägg till dig: What?

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Ja
bråkat med ditt husdjur: Ja
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:
Norge: Ja
Danmark: Ja
Finland: Ja
Island: Nej
USA: Nej
Tyskland: Nej
Frankrike: Nej
Spanien: Ja
Italien: Nej
Kroatien: Nej
Grekland : Ja
Österrike: Nej
Schweiz : Nej
Thailand: Nej
Kanada: Nej
Brasilien: Nej
Belgien: Nej
Bulgarien: Nej

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: Att någon jag älskar ska dö, att jag ska leva ensam resten av livet
Var vill du gifta dig: Vet inte om jag nånsin kommer att gifta mig
Vem hatar du verkligen: ÄckelBettan, fast jag borde sluta med det för det tar för mycket energi att hata, hon är inte ens värd det.
Varit kär: Ja
Har du ett jobb: Ja, på Duka
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja
Är du ett hälsofreak: Nej
Är du ensam nu: Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: ”Unfaitful” med Rihanna

FAVORIT:
Favoritrum i huset: Haha…
Typ av musik: Pop, rock, hip-hop, soul, hårdrock
Parfym: Gucci Rush
Månad: April
Mat: ?
Dricka: Ramlösa granatäpple
Godis: Choklad
Tidning: Inredningstidningar
Film: Eternal sunshine of a spotless mind, Dagboken, m fl…
Skådis: Kate Winslet
Djur: alla djur utom insekter, fiskar och vissa reptiler

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit:
Ja
Köpt någonting: Ja
Varit sjuk:
Sjungit: Yes
Sagt "Jag Älskar Dig": Nope
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Nope
Träffat någon ny: Nix
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Nope
Kissed someone: Inte det heller
Ätit: Kebab
 

En dålig dag

Världen e ond... En sak har jag lärt mig iaf, att aldrig lita på någon annan än mig själv.

Idag har jag ägnat mig åt att läsa ut boken jag köpte igår, mkt bra. Det var en sån där feel-good bok med mycket humor, lättläst.

Får se om det blir något Skansen imorrn. Såg något om regn på nyheterna förut... Ska ringa Lena och kolla läget snart.

"All-In" Haha, varje gång jag ser den reklamen tänker jag på midsommar.... Konstigt va Ida? ;) Var en fras som användes flitigt under större delen av dagen och kvällen...

Skönt att bara jobba två dar den här veckan. Hoppas Handels sänker min månadsavgift oxå, de skrev att min nuvarande inkomst var 11500 kr... Stämmer ju inte riktigt va? Puckon...

Jaja, nog från mig nu! Puss puss!

.....

"Tyvärr kan vi inte visa något svar för din resa..." Herregud... Att det ska va så krångligt att resa med sl på sommaren...

Har iaf haft en mycket bra kväll ikväll. Mamma, Jorge och jag var hemma hos Lena och Jonas på middag. Jag har lekt med Julia i stort sett hela kvällen. På onsdag ska vi kanske åka till Skansen, om Lena orkar och deras bil är lagad. Vore kul om det blev av.


Lördag

Shit vad trött jag börjar bli på en viss person... Hur trög får man bli lixom? Ibland känns det som att det här kommer att gå åt helvete och då kommer jag känna att det är mitt fel... Fan...

Madde och Anton kom och hämtade mig vid halv elva ungefär. Det hade inte gått att väcka Jimmy så han fick stanna hemma.

Att åka cab på motorvägen är inte snällt mot frisyren... :)

När vi kom fram till landet gick vi ner till bryggan ett tag. Anton lärde sig kasta med fiskespöt, han blev riktigt duktig.

Pappa och Christina lagade mat. Grillat, så himla gott.

Sen tog vi en tur med båten. Pappa körde självklart emot vågorna till Antons stora förtjusning. Jag blev dyblöt... Men men, torkar ju snabbt i solen. Försökte fånga lite strömming men de ville inte nappa.

När vi kom tillbaka åt vi jordgubbar och glass på bryggan.

Nu är man riktigt trött efter att ha haft vind i ansiktet i stort sett hela dagen. Lite färg har man fått iaf, trevligt. Kände mig ju så blek häromdan.


Nu ska jag slappa framför tv:n... ;)