Dagen som nästan var över innan den börjat...

Gissa vem som hade 1,5 timme skola idag? Yes! Vi fick gå när vi var klara med uppgiften. Egentligen skulle vi ha haft klassråd klockan 12, men eftersom vissa var klara redan vid 10-tiden så flyttade vår lärare på det.

Åkte in till stan och såg till att byta mitt 30-dagars kort mot ett studentkort. Shoppade lite skor/stövlar oxå, men får se om jag verkligen ska behålla alla paren... Man har 30 dagars öppet köp så jag har gott om betänketid.

Åkte sen till mammas jobb och hängde där en stund tills hon slutade. Vi åkte till Barkaby, shoppade lite nödvändigheter på Rusta, snälla rara mamma betalade eftersom jag shoppat skor för mina pengar... Haha, nä så illa är det väl inte riktigt, men mamma är en stor hjälp.

Nu är jag sååå trött. Jag sover inte ordentligt på nätterna. Tror jag känner mig stressad när jag vet att jag ska upp morgonen efter. Därför ser jag fram emot min långa helg denna vecka!

Ska nog vila lite nu, sen plugga...

Kommentarer
Postat av: mie

skor och stövlar kan man väl aldrig få för mycket av , eller? ;D





Sugen på en ny design? Kolla in här då:
http://memie.blogg.se/2008/september/bloggauktion-pa-hostdesign.html

2008-09-08 @ 20:54:56
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Amanda

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=673 bli medlem och få helt GRATIS smink, presentkort på kicks. Ingen dold avgift och superbra tycker jag. Bli gärna medlem! :)

2008-09-08 @ 21:42:22
URL: http://amanddaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback