Stupid sunday song

Efter att jag till slut kommit i säng inatt kunde jag inte sova. Jag slumrade väl till en stund och vaknade sen helt blöt av svett, det var verkligen som om nån hade hällt en hink vatten över mig. Inte så jättetrevligt. Öppnade fönstret och försökte somna om men det funkade inte alls. Undrade varför inte Fredrik hört av sig överhuvudtaget, för det brukar han göra när han går ut. Jag kunde ju ha messat eller ringt men jag tänkte att han skulle få va ifred på deras "grabbkväll" nu när Johan behövde honom.

Nån gång före fem kom han hem. Han hade messat mig tre gånger under kvällen, men jag hade inte fått ett enda. Eftersom han inte hade fått några svar från mig så trodde ju han att jag var sur, vilket jag inte var. Nu på morgonen kollade jag närmre på mobilen och såg att det stod "SIM inaktivt" på displayen. Detta har hänt en gång förut. Stängde av mobilen och startade om den, och vips så kom tre sms! Tokigt...

Idag blir det väl till att tvätta och städa tror jag, om ingen har något roligare förslag? Det ligger gröna små "maskar" överallt på golvet. Det verkar som att den nya mattan kommer fälla ett tag till.

Fan vad jag önskar att jag hade biljetter till Thåström nästa helg... bajs, bajs, baaajs. Och biljetter till Thailand och Aruba, och alla andra varma platser som alla tydligen ska åka till. Fuckisar! (som Julia skulle ha sagt, inte alltid så lätt att få med det där s:et...)

Appropå Julia så ska de åka till Kina och hämta hem lilla PeiPei snart! Hon kommer hem i mars och jag hoppas att de kommer på kvällen så att jag kan åka med ut till Arlanda och möta. Det är så roligt att stå där när alla föräldrar kommer med sina små kinesbebisar. ;)



Jag saknar mitt blonda hår litegrann... men säg inte det till Sara... ;P

...............

Saknar min gris...


23.49

Fan vad jag hatar såna här kvällar...

Mensvärk har jag oxå. Den börjar nästan bli lika jobbig som när jag var yngre. Har inte haft så ont och mått illa på länge. Men jag tog två advil, så nu är det lugnt.

När jag var hos barnmorskan (som bodde i ett hål i väggen på Barnhusgatan) häromdagen så tog hon blodtrycket på mig. "Men ujujuj, du är alldeles för ung för att ha sådär högt blodtryck!" Jag blev lite nervös eftersom jag ju hade lite för högt blodtryck förra våren (och jag känner mig ungefär lika stressad nu) och så var jag rädd att hon inte skulle vilja skriva ut några p-piller åt mig. Men det visade sig va fel på blodtrycksmaskinen, för när hon kollade på det gamla hederliga sättet så såg det ju helt annorlunda ut, tack och lov.


Rastlös

Jag skulle göra vadsomhelst för en kväll ute med lite alkohol just nu. Men är man fattig så är man. Fredrik frågade igår kväll om jag ville komma in till stan, men då höll jag på att somna i soffan så det kändes inte som en bra idé. Idag är jag piggare, och rastlös.

Har varit och hjälpt lillebror att sätta upp en rullgardin i hans lägenhet. Jag är skitbra på IKEA-grejer, Sara borde va stolt över mig. ;)

Annars händer inte mycket. Hela lägenheten ser ut som ett katastrofområde, men jag orkar fanimej inte städa. Det blir tv-soffan med Robinson ikväll. Kanske lite godis oxå, men det är inte lätt när ens tandläkare dyker upp i var och varannan reklampaus, det känns som att hon försöker säga mig något...

KÄRLEK ;)




"Jag kommer att älska dig tills jag inte står ut längre"




Försov mig

Vaknade imorse och tittade på klockan, 07:18!!! Min t-bana går 07:16/07:21, så jag brukar gå hemifrån senast runt tio över. Snacka om ångest...

Jag brukar ju gå upp ganska tidigt eftersom jag brukar behöva duscha mitt asjobbiga hår och eftersom jag brukar vilja ta det lite lugnt och dricka en kopp riktigt kaffe (inte äckligt maskinkaffe...) innan jag går. Men nu var det bara att gå upp, klä på sig, sätta håret i en knut, och gå. Fy fan... Jag har känt mig extremt ugly hela dagen. Jag fick ju inte ens tvätta ansiktet eller borsta tänderna... Men jag hann med t-banan som gick 07:21! Så jag var på jobbet prick 08:00, värsta bra.

Fanns inte mycket att göra idag, men på måndag väntas det bli övertid. Vi undrar fortfarande vad vi ska göra på onsdag-fredag... Men det löser sig säkert.

Skönt med helg iaf. Men det skulle inte förvåna mig om jag vaknar runt 06:00 imorrn...


Film och pms

Sådär, nu har jag precis kollat igenom Guldbaggegalan som jag spelade in igår. Inspelningsbar digitalbox is tha shit! Haha, smidigt om inte annat. Vad ska man säga om galan då? Jag skrattade en hel del iaf, men blev lite irriterad på Helena Bergström som bagatelliserar beteendet hos vissa av sina manliga kollegor. Gillade tacktalet från dansken som gjort Millenium-filmerna, han hyllade Stieg Larsson och talade om att han hjälpte till att synliggöra mäns förtryck av kvinnor. En annan sak som var rolig var att Claes Ljungmark, som jag faktiskt stått på scenen med (jag och 179 andra elever från min skola, för väldigt länge sen...), vann en guldbagge, filmen vet jag inte om jag kommer se. Däremot vill jag se Prinsessa, Flickan och Apan.



Appropå film så såg vi Fishtank igår. Den var väldigt bra, en riktig Linda-film. ;) Andra filmer som jag tycker ni ska se är The invention of lying och Snabba Cash. Och om ni inte har sett 2012 ännu så kan jag bara säga GRATTIS! Det var den mest överdrivna film jag någonsin sett tyvärr.

Idag har jag varit sjukt trött, så trött att jag trodde jag skulle svimma inne på apoteket på vägen hem, det hade ju varit en ganska bra plats att svimma på om inte annat. Fattar inte hur jag så ofta kan ha nästan hela nätter utan sömn, man borde ju somna av utmattning till slut.

Kvällen blev inte riktigt som tänkt igår. Jag var jag ju så himla förstående över att Fredrik åkte in till stan för att hålla sin kompis sällskap eftersom denne bråkat riktigt ordentligt med sin tjej. Jag trodde iaf att jag var förstående, för jag tycker att det är en självklar grej att man ställer upp. Men sen när Fredrik inte kom hem den tid som hans kompis lovat så slog pms:en till och jag blev nästan rädd för mig själv. Jag var så arg så jag ville skrika eller slå på något, och jag visste inte ens varför. Till slut insåg jag hur det låg till, varför kommer det alltid som en överraskning? Så kan det gå... Ibland undrar jag hur han står ut med mig, men jag är glad att han gör det.

Pratade med min syster idag, hon tänker tydligen flytta ännu längre bort. Fast det skulle inte förvåna mig om man ses oftare då. Nu var det nog ett par år sen sist, det är inte ok. Och jag är världens sämsta moster, j-a skit. Får se till att styra upp det när jag blir lite rikare. Hrm hrm...

Längtan efter värme

Häromnatten drömde jag att jag var brun. Inatt drömde jag att jag skulle åka utomlands. Tror det är någon som längtar bort...

Pratade med pappa nyss. Han sa att det hade varit lite jobbigt när det var 28 grader varmt på Madeira i december... Gaaaah! Man får inte säga så!




Förresten så har jag sjuka humörsvängningar här hemma, verkar va den där tiden på månaden...

Overqualified

Arbetsdagen gick fort idag, väldigt otippat faktiskt. Just nu har jag verkligen det mest stillasittande jobbet ever. Jag är iaf glad att vi är två, annars hade jag känt mig som ett ufo.

Är ensam hemma. Fredriks kompis har bråkat med sin flickvän, så han är och "tröstar" honom med lite öl. En egenskap som jag älskar hos min pojkvän, att han alltid ställer upp när hans kompisar behöver honom. Fast jag hoppas han kommer snart för sen ska han jobba kväll i en och en halv eller två veckor så kommer jag inte se honom alls.


Fan vad jag längtar till nästa månad. Trött på att leva alltför nära existensminimum. Vad är existensminimum egentligen? Jag fick 3 688 kr i "lön"... Tur att jag lever hyfsat billigt just nu, men vill ju köpa smink och ansiktsgrejer, och gå till frisören och en massa annat skoj.  ;(

Nähä, man kanske ska ta och röja i köket så att det är fint när kocken kommer hem. Han ska göra lasagne till mig hoppas jag. Jaaa, jag vet, jag är så jääääla bortskämd! Moahahahaha! Men jag har typ glömt bort hur man lagar mat...

Landet

Tjollahopp!

Nu är jag tillbaka från landet. Vi har inte gjort ett skit, haha. Eller jo, vi har spelat spel och kollat på tv, och ätit en massa god mat. Igår åkte vi till Oxelösund, som visade sig vara en rätt liten håla. Sen blev det en promenad från stugan och ner till vattnet. Sjukt jobbig promenad eftersom den djupa snön gav vika lite här och där, jag blev helt svettig. Imorse vaknade vid 5 och var kissnödig. Det finns ingen toa i lillstugan och jag ville inte gå och banka på hos Fredriks föräldrar så tidigt så jag försökte somna om. Lyckades sova i ca två timmar, men sen var jag galet kissig, det gjorde till och med ont (förmodligen inte så bra), så jag väckte Fredrik och han messade sin mamma som gick och öppnade altandörren, haha.

Imorrn är det tillbaks till jobbet igen, jag har inte riktigt hunnit vänja mig av med min lathet från min "lediga" månad... Ge mig en vecka till, eller två.


Ingen som är ledig mellan typ 16.30-19 på torsdag? Jag har en tid hos barnmorskan kl 19, men slutar jobbet kl 16.30. Orkar inte fördriva tiden ensam i stan utan pengar, åka hem emellan känns oxå rätt jobbigt. Jaja, om ni har tid kan ni ju hojta. Och anledningen till att jag ska till barnmorskan är att jag måste ha nya p-piller, inget annat. Jag är alltid ute i sista sekunden och var nu tvungen att hitta en kvällsöppen barnmorska eftersom jag inte vill va borta från jobbet. Tur att det finns! :)

Helg

Nu åker jag till landet. Hejsvejs!

Administration

Det går bra på jobbet förresten...

Dock sov jag INTE ALLS inatt, så ögonen gick i kors vid tretiden.

Nervös

Usch, nu börjar jag må väldigt illa inför morgondagen... Typiskt mig, haha.

Lista

Namn: Linda

Piercingar: Nope

Tatueringar: Vi får väl se...

Längd: 1,69

Skostorlek: 39

Hårfärg: Brunt, skulle behöva piffas till med en toning

Fräknar: Nix

 

Kär? Galet kär!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Klart det skulle kunna vara lite större, men annars så är det perfekt

Tycker du att du är attraktiv? Just nu NEJ, men ibland så.

Dricker du? Inte så ofta

Röker du?
Nej, blev skitsur igår när vi väntade på bussen från Heron och folk skulle stå i busskuren och röka PÅ mig.

Vilket schampo använder du? Head&shoulders för färgat hår, inte så glamouröst kanske...

Vilken parfym använder du? Guess by Marciano och Hypnose by Lancome

Vad är du rädd för? Att bli arbetslös, döden, att folk jag älskar ska dö, och tusen andra saker. Är expert på att oroa mig för saker.

Gillar du att tvätta? Nu när man har tvättmaskin hemma går det ju finfint! ;)

Gillar du berg- och dalbanor? Japp, länge sen sist dock.

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Mammut

Filmen du köpte? Music & Lyrics

Låten du hörde: Bulletproof - La Roux

Låten du laddade ner? Ladda ner? Jag laddar väl aldrig ner?

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Lillebror

TV-program du såg? Livräddarna på Bondi Beach

Person du tänkte på? Min hyresgäst Sofia

 

 

Favorit…

Låt: Alla möjliga

Sak att göra: Mysa i soffan, träna, shoppa, fika, pussas. ;)

Sport: Promenader, gymmet, vill gå på gruppträning men är för feg för att gå själv, uuurfånigt!

Dryck: Mineralvatten, kaffe, cola, vin och öl. Suktar just nu efter champagnen som ligger i kylen men det känns konstigt att öppna den "bara sådär".

Kläder: Leggins och tunika/klänning

Film: The notebook

Bil: SL-kort!

Serie: The restaurant UK

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Jajjemensann

Gråtit över en flicka? Ja, när man bråkat och brytit med kompisar

Ljugit för någon? Någon vit lögn kanske

Varit i slagsmål? Nej, men försökt gå emellan någon gång

Blivit arresterad? Ne

Träffat någon från internet IRL?
Ett par stycken, ja


Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? 2

Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning

Tjejer du kysst? 0

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Har väl några på fb, but thats it.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ett antal, de gånger jag vunnit saker.

 

Senaste…

Boken du läste? En shopaholic får en syster, mycket djup litteratur, haha!

Personen du fick e-mail av? Nån tjej som ville köpa en bok

Personen du fick brev av? Fick julkort av från Tina

Personen du fick sms av? Jossan

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton

Saken du köpte?
Dricka och godis till bion igår

 

 

Vad har du gjort idag? Ringt några samtal och glott på tv... extremt lat idag

Brukar du svära mycket?
Njä, det tycker jag nog inte

När stiger du upp på morgonen? Nu har det blivit allt mellan 8-10, men från och med imorrn blir det absolut senast kl 6.

Vad har du på dig? Vit morgonrock

Vad ska du göra ikväll? Vara nervös inför nya jobbet

Vad är du allergisk mot? Ingenting, men har svårt för starka dofter, t ex överparfymerade människor på t-banan

Använder du hårspray? Inte så ofta

Kan du stå på händer? Nej

Håkan Hellström eller The Ark? Båda

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Nej, bara på korv

Är du glad nu? Snarare tillfreds :)

Var du glad igår? Ja

Vad dansar du till? Jag dansar inte, inte nykter iaf

Stockholm är… ? En väldigt stressad stad med en del odrägligt folk. Men den är vacker och fin och jag älskar den.

Göteborg är… ? Avlägset

Kan du sjunga? Nä, men jag gör det ändå, i smyg...

Spaghetti eller makaroner? Helst inget av dem, färsk pasta tack!

Land du vill besöka? Just nu ett där jag kan sola och bada. Men resmål jag drömmer om är USA (alla möjliga städer), London, Italien, Thailand, Paris och något paradis som t ex Mauritius eller Dominikanska republiken el liknande.


Biovett

Min sista lediga dag och vad gör jag? Inte ett ****... Fast det är väl kanske det som är det sköna?

Har ett antal samtal jag måste ringa alldeles strax, har ingen lust alls men det kommer ju inte hinnas med senare i veckan så det är väl lika bra att få det gjort.

Igår var Fredrik ledig så vi åkte in till stan ganska tidigt och kollade runt lite. Hämtade mattan som Fredriks kompis beställt åt honom. Sen fick jag vänta i Slussen på en tjej som skulle köpa en bok av mig. Hon va inte snabb, men till slut blev jag iaf 110 kr rikare, mycket pengar för mig just nu. På kvällen tog vi bussen till Heron där det blev O'learys och Snabba Cash. Filmen var bra, så nu ångrar jag att jag inte läst boken. Men vad är det med alla människor som inte kan komma i tid? Tio minuter efter att filmen börjat vällde det fortfarande in folk i salongen. En tjej ställde sig mitt framför Fredrik och tänkte stå där och diskutera med sin kompis om vart deras platser var, trött man blir. Och om man nu är sen så kan man väl iaf se till att kolla på biljetten om det står HÖ el VÄ så man går in på rätt sida? Jaja, som sagt bra film och så hade vi bra platser.


Kväll

Hejsvejs!

Sitter och funderar på om jag ska ta och duscha nu så att jag kan sova lite längre imorrn. Måste upp ganska tidigt för att ha gott om tid att städa badrummet i lägenheten. Det känns som en smärre omöjlig uppgift. Det sitter typ damm på väggarna och det är tvålrester i kakelfogarna... Grrr, jaja, det får väl bli som det blir. Jag får väl se till att ha ett par timmar på mig och göra så gott jag kan.

Det gick iaf bra att köra hit sakerna. Fast vi fick åka till lillebror först och kolla till honom eftersom han hade lyckats slå huvudet i glasdörren på sitt nya medicinskåp och fått ett jack i huvudet. När vi kom dit hade han fåt stopp på blödningen iaf och jacket var inte så stort så det borde läka av sig självt.

Måste se till att få ordning på de saker jag släpat hit. Dock måste vi röja lite i källaren först, men det finns inget grovsoprum här, mycket dåligt.

Varför känns det alltid som att man har tusen saker som man borde göra NU?

Lördag

Uppe med tuppen här. Och som vanligt har jag inte kommit mycket längre än till kaffet...

Idag ska vi köra de sista grejerna från lägenheten hit till V-torp. Städa måste jag göra oxå. Ser inte fram emot att försöka få det att se rent ut i badrummet. Mamma och jag lyckades iaf bära ut en massa kartonger till mitt förråd igår, så nu är det bara ett par småsaker till som ska in där. Förhoppningsvis kommer det en människa och köper mitt hemmabiosystem under dagen, vill gärna bli av med det.

Imorrn ska jag träffa min hyresgäst och sen kan jag förhoppningsvis ta det lugnt mån-tis innan det är dags att börja jobba.
Ska bli skönt när den här helgen är över. Jag är helt slut efter packande och bärande. Dessutom slutade en av centrifugerna i tvättstugan att fungera igår när min tvätt låg i den så jag fick ett smärre hysteriskt sammanbrott. Fick dock ut den till slut, thank God.

Nähä, lite plattång och tandborste kanske...

100114

Hallå! Vad gör ni? Jag sitter och diskar, dvs lyssnar på diskmaskinen när den arbetar, hehe. Proppade in så mycket det bara gick innan jag satte igång den, mycket bra.

Annars är det rätt segt här. Har hjälpt lillebror handla lite saker idag, sen skulle vi äta tillsammans men kunde inte bestämma oss för något så vi åkte båda hem istället. Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka kolla på en film eller om jag bara ska slökolla på det som råkar gå på tv.

Imorrn blir det till att packa det sista, tvätta sängkläder, gardiner och mattor och förhoppningsvis komma igång lite med städningen. Sen har mamma lovat att köra mig, min tv och lite småsaker till V-torp. Kartongerna och resten tar vi på lördag. Ska bli skönt det här, varför gjorde man det inte tidigare? Hoppas bara att den där Sofia är så bra och trevlig som hon verkar.

Förresten så gråter jag blod här hemma för att alldeles för många "skönhetsprodukter" (löjligt ord...) börjar ta slut samtidigt som jag är fattig. Foundation-, puder- och ansiktsrengöringssituationen börjar se katastrofal ut. Vad gör man? Härdar ut utan smink? Men hur ska omvärlden kunna härda ut? Visst kan jag gå ut utan smink, men man ser ju ganska mycket piggare och fräschare ut efter ett antal svep med kabukiborsten... Gaaaahhh!

Snart

Efter helgen blir jag officiellt sambo. På söndag ska nycklarna överlämnas och från och med måndag har jag eftersändning av posten hit till V-torp. Jag hoppas att jag aldrig mer behöver flytta tillbaka till min lägenhet, men det känns tryggt att ha den utifall att nånting dåligt händer. Men det ska det inte göra har jag bestämt.

Har kämpat som ett djur med kartonger och grejer idag. Nu är nästan allt nerpackat, bara några smågrejer kvar. Sen måste jag städa oxå, och tvätta. Har bokat både grovmaskinen och vanliga på fredag. Härligt, jag som vant mig vid att ha tvättmaskin i lägenheten nu, sån j-a lyx! I löööve!

Imorrn blir det dock paus i lägenhetstömmandet. Jag ska träffa lillebror i Skärholmen. Såhär såg det förresten ut utanför hans köksfönster när han precis hade flyttat in och jag var där och hjälpte honom skruva ihop hans sängstomme.






Tror det var 5 rådjur totalt, det kom lixom bara fler och fler. Mysigt!

Big butt

Läste precis att en stor rumpa kan vara bra för hälsan. Phew! Vilken tur! ;) Den är även bra om man halkar såhär på vintern, då landar man mjukt. Vidare står det att rumpfettet förbränns långsammare än magfettet, något som jag redan konstaterat ett antal gånger...

100113

Hey, jag är uppe! Men jag har iofs varit det i en timme och har inte gjort så mycket mer än kollat runt på nätet och bäljat i mig kaffe... Det var alldeles för varmt i sovrummet inatt så jag har inte sovit särskilt bra alls.

Ska bege mig till Hässelby idag med. Massor kvar som ska packas och slängas. Igår när mamma hjälpt mig att köra sopsäckar till grovsoprummet visade det sig att det inte gick att komma in där, inte så lite frustrerande. Snälla mamma tog hem säckarna och slängde i deras container istället, men jag har en hel del skräp kvar så jag måste nog kontakta bovärden idag. Jag blir trött bara jag tänker på det, och tunnelbaneresan ska vi inte prata om.

Fick jättegod mat igår, det blev anka med en smördegsinbakad röra på bl a palsternacka, svamp och spenat, till detta blev det rödvinssås med kidneybönor. Värsta lyxen. ;) Men nu ska kocken jobba kväll resten av veckan, så då får jag fixa maten själv, vilket inte brukar bli särskilt avancerat.

12 januari

Har fortfarande inte vänt tillbaka dygnen. Kom inte upp vid 8 som jag tänkt mig. Måste bli skärpning snart för nästa vecka börjar jag jobba. Men än så länge är det en vecka kvar... hehe

Jag ska jobba som löneadministratör på ett säkerhetsföretag i närheten av Fridhemsplan. Det som är synd är att jobbet bara är tillfälligt, fram till slutet av mars är det sagt just nu. Sen är det timlön oxå, vilket inte heller är det ultimata, men igår när jag skrev på papprena fick jag iaf veta att lönen blev 5-10 kr högre per timma än vad som var sagt från början, så det var ju bra iaf. Det som oroar mig mest nu är hur det kommer se ut för mig när det här uppdraget är slut och hur det kommer bli med semester i sommar. Jag vill inget hellre än att åka med till USA... Hursomhelst så ska det bli kul att komma igång att jobba och få mer erfarenhet och ev nya kontakter.

Idag ska jag bege mig till Hässelby för att börja tömma lägenheten. Min hyresgäst har blivit godkänd av SB och förhoppningsvis flyttar hon in i helgen, vilket innebär att jag får tillbaka lite på januarihyran. Skulle inte sitta helt fel. Jag är ju ultrafattig nu och lön får jag ju inte förrän i februari, och den lönen kommer vara pytteliten eftersom jag inte hinner jobba mer än en och en halv vecka i januari...


Måste kanske sätta lite fart här, det tar ju ändå ett tag att åka.

Zzzz...

Det har kanske inte varit så bra att vända på dygnet som jag gjort de senaste veckorna... Blev lite för sent igår oxå, med tanke på att jag skulle upp vid 6-tiden.

Nu ska jag iväg på ett litet möte som jag hoppas går vägen, sen funderar jag på att kolla in någon MQ-butik (eftersom jag har presentkort) i väntan på att butiken där jag ska byta Fredriks julklapp ska öppna kl 11.


Med lite tur kanske...



Wish me luck tomorrow...!
;D


Röd

Ska bli skönt med en röd dag imorrn. Jag blir ju mest bara frustrerad över att det känns som att jag inte gör någonting. Det är ju bara det att de som lovat mig ett jobb är jullediga, så det dröjer ju. Hade varit skönt att få komma igång nu, eller iaf i nästa vecka.

Men nu börjar papprena inför uthyrningen av lägenheten bli klara, så snart slipper jag förhoppningsvis paniken inför att inte kunna betala hyran. Självklart ska jag dock betala pengar till Fredrik så fort jag börjar få lön.

Hmm, vissa dagar saknar man nästan skolan... Iaf klassen. ;)



Idag har Fredrik och jag varit hundvakt till hans mosters hundar, Kenny och Babzan. Det var väldigt roligt, men shit vad kallt det var ute. Först var jag jättevarm av alla kläder jag byltat på mig, men sen när vi var på väg tillbaka hem så sved det ordentligt på låren och i ansiktet av kylan. Men minusgraderna får gärna hålla i sig en månad till, iaf om det andra alternativet är slask.

Imorrn ska jag hjälpa lillebror med inredning. Skoj!

Myspys

Hellu!

Såhär mysigt har vi det i Västertorp. Jag älskar värmeljus, måste ju vara en av de bästa uppfinningarna ever! ;)



Idag fick jag bege mig till H-by för att fota min lägenhet så att tjejen som förhoppningsvis ska hyra vågar skicka sina uppgifter till mig. Vill få iväg ansökningspapprena pronto. Det gick rätt smidigt att fota och jag ställde mig till och med och diskade lite gammal disk (ja, jag vet, äckligt!) och slängde en del grejer i svarta sopsäckar. Men sen skulle jag försöka ta mig hem också... herregud. T-banan stod stilla både här och där och det tog över en kvart innan det ens kom nån överhuvudtaget. Bläää!

En annan sak, vad är det med folk med barnvagnar? Förlorar vissa människor merparten av sina hjärnceller den dagen då de införskaffar en barnvagn? Man kan ju undra ibland, speciellt på t-banan där folk alltid kommer på de mest underliga placeringarna av sina vagnar, helst så mycket i vägen som möjligt eller kanske ännu hellre så att man spärrar in de stackars människor som redan sitter ner.

Väntar på att Fredrik ska komma hem och göra sina goda hamburgare. Sen blir det tydligen hockeykväll. Får väl se hur länge jag orkar titta.

Imorrn börjar någon slags verklighet, fast än så länge vet jag inte särskilt mycket. Hoppas på att kanske få lite klarhet den kommande veckan. I övrigt väntar eventuellt bio imorgon om Fredrik får gå tidigare. Jag har gått med på att se Avatar trots allt eftersom alla säger att den ska vara så himla bra. Men jag gillar inte riktigt när man blandar vanlig film med animerat. Kommer hundarna på tisdag så får jag hjälp eftersom min karl visat sig vara överflödig på jobbet den dagen, är ju en "afton" så alla restaurangerna är inte öppna. Sen ska han ut på kvällen så jag börjar fundera på om man ska se om någon av mina vänner kan förbarma sig över mig, haha. ;) Kanske någon som vill komma hit och sjunga och dricka vin? Jag sjöng massor igår, tror jag blev "hetast i stan" eller något, ganska duktigt med tanke på hur j-a illa det faktiskt låter...

2 januari 2010

Känns som måndag idag, men det är det ju inte.

Nyårsafton var väldigt bra, men ganska lugn. Åkte in till Fredriks jobb strax före 21. Skulle ha åkt lite senare men jag höll på och fixade och trixade med lösögonfransar och stod och speglade mig i min svarta spetsklänning i någon halvtimme innan jag bytte till en annan outfit och begav mig mot Östermalm. På restaurangen var det ganska mycket folk och jag satte mig lite avsides och fick champagne och röding, mums! Sen satte jag mig i baren och där fick jag mer bubbel och så kom Fredrik med tre sorters sorbet oxå, trevligt! Vi väntade in servitriserna och sen tog vi en taxi hit. Sen blev det en massa BandHero, dricka och lite mat.

Igår hade jag mysdag med mig själv då jag slappade i soffan och tittade på Sömnlös i Seattle. Fredrik var ute och firade Tobbe som fyllde år igår. Men han kom hem ganska tidigt så jag hann mysa lite med honom oxå. Idag jobbar han hela dagen. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Åka till Liljeholmen kanske, eller gå en promenad? Snart blir det väl mörkt oxå...

På tisdag ska jag förmodligen vara hundvakt åt Fredriks mosters hundar, får väl se hur det går i så fall... Men det blir kul. I februari ska vi ha en av hundarna i två veckor när husse och matte åker till Aruba.

Jag vet inte riktigt vad man ska säga om 2010, men såhär i början känns det lite läskigt, allt känns så ovisst. Men samtidigt kan ju det leda till stora möjligheter. Vi får väl se. Jag hoppas iaf på ett fast jobb och en USA-resa i sommar. ;D