090430

Jaha, så var man 27. Usch ja. Men i huvudet är jag ju tydligen 19, haha. Får väl se det så, att det bara är en siffra.

I tisdags skulle Fredrik och jag ha gått på bio, men som vanligt var det inget som tajmade. Vi ville se Monsters vs Aliens med engelskt tal (ja, värsta romantiska filmen på ettårsdagen! ;D) men den gick bara vid 21, och vi ville ju gå runt 18-19. Så det blev hyrfilm istället, den var väl sisådär. Och det tar alltid en halvtimma för oss att välja film för vi har oftast sett allt vi vill se. Men det var iaf gratis den här gången, mycket bra.

Igår fyllde jag ju år och dagen började ju riktigt bra med mysigt sällskap i sängen. ;) Det blev lunch ute med mamma, ceasarsallad! Sen blev det lite fika med personaltanterna. De sjöng till och med för mig och en annan som oxå fyllde år. När jag hade slutat åkte jag till Sätra. Fredriks mamma fyllde ju oxå år igår och skulle ha lite kalas. Jag fick faktiskt oxå två presenter, av hans föräldrar och hans syster och hennes kille, så himla gulligt av dem.

Blir inget Valborgsfirande för mig ikväll. Är trött och ska ändå jobba imorgon, så det är väl lika bra. På söndag ska jag ha lite kalas här för familjen. Funderade på om jag skulle baka eller inte, men sen kom jag på att jag inte har någon bakform... den befinner sig nämligen i Sköndal... Men då har jag iaf en ursäkt, haha!

090427

Hmm... Blir allt mindre bloggande märker jag. Som nån på tv sa häromdan så blir man lätt lite trött på sig själv när det är det enda man bloggar om.

Men anyhooo... I lördags mötte jag upp Sara, Tina och Linda inne i stan. Först gick vi till Högbergs och tog en öl, att hitta en ledig plats på en uteservering vid den tiden var inte ens att tänka på. Efter öl och paketöppning åkte vi till Östermalmstorg och gick till Fredriks restaurang, hans jobb alltså, han äger den inte, haha.

Det blev god mat (3-rätters!) och dryck och sen var ju först tanken att vi skulle gå vidare ut och dricka lite drinkar, men vi blev så trötta så det orkade vi inte. Skulle ju ha mött upp Cissi oxå... Lyckligtvis tror ja att hon hittade lite annat folk att parta med. Jag fick iaf sällskap med Fredrik hem till honom, mycket skönt att slippa åka t-bana själv en stökig löningslördagskväll.


Och imorrn är det ett år sen han och jag sågs för första gången och satt och fikade på Drottninggatan och tittade på konstiga människor... ;) ♥


......

Vart tar alla pengar vägen? Kanske borde meddela banken att det nog är ett stort hål i mitt konto, där pengarna helt enkelt trillar ut... det måste ju va så?

Fick tacka nej till Vårruset, det var sista anmälningsdagen idag. Inte för att jag hade orkat kuta hela banan, men det hade varit lite kul ändå. Men alla inplanerade läkarbesök kostar ju en massa pengar. Bajs bajs bajs, som Jimmy brukade säga.

Hoppas iaf att pappa inte glömmer bort att ge mig mina födelsedagspengar som han lovade...

Orka

Men åååhhh!!!!

Sur och grinig idag...

Tristess

Ont om saker att göra. Inte i största allmänhet alltså, utan bara här. Min handledare tycker att jag arbetar för snabbt, trots att jag maskar... Illa...

Sitter och läser lite trygghetsrapporter från förorter som Sätra och Hässelby. Väldigt intressant faktiskt. Som kvinna löper man en ganska mycket större risk att bli misshandlad av någon man känner än någon man inte känner. Är inte det lite läskigt. Det visste jag ju iofs redan, men jag satt och tittade på siffrorna här...

Våldgästade Fredrik igår, han hann väl knappt komma hem innan jag stod där och hängde på låset, haha! Det var skönt med sällskap i alla fall, även fast jag hade väldiga problem att somna. Är ju knäppt att man kan vara helt förstörd av trötthet men ändå inte kan sova när man ligger nerbäddad i en skön säng. Finns ingen logik...
 

090421

Jag hoppas verkligen att det stämmer att det kommer lite värme till helgen. Jag är sååå frusen just nu. Trött, frusen och lite småhängig, inte sjuk, men sådär så att man bara vill krypa upp nära någon i en soffa under en filt framför en bra film.

Min badrumslampa har slutat funka, jag får duscha och kissa i totalt mörker... Jag förstår inte hur man ska kunna komma åt lysrören så att man kan byta ut dem, det går inte att ta bort den där plastgrejen som sitter för. Jag försökte förut men fick ge upp när jag höll på att ha sönder den. Måste ringa bovärden imorrn, vill ju ha det fixat innan helgen. Lysrör som är så dyrt, fan!


Skulle precis beklaga mig över att det knappt kommit några sms från Prag idag, igår fick jag massor, men nu kom det ett. Fast nu blev jag bara avis för han och Tobbe sitter och dricker öl och tittar på solnedgången. Haha, jag har redan frågat om det var risk att jag blir brädad av Tobbe, men jag var tydligen sötare, så det ska inte vara någon fara. ;)

Längtar till fredag! Lön! Kommer shoppa upp en del redan första dan, men det är ju så det brukar vara, så det ska väl gå bra ändå. Ska fixa håret oxå, alltid trevligt, men dyrt... Och så blir det väl till att köpa lysrör oxå, om bara någon kan visa vilka jag ska köpa och hur man ska få bort skyddet så att man kan byta.

Hmm... Jag borde ha köpt kaffe förut... tror att jag kommer att behöva det imorrn. Ska man orka nu?

Doktorn

Var hos läkaren imorse. Det var jag och ett gäng pensionärer... Usch vad jag inte gillar sjukhusmiljöer.

När jag var hos barnmorskan i början på mars var mitt blodtryck "alldeles utmärkt", eller något sånt, det var iaf bra. Nu var det tydligen helt plötsligt farligt högt och jag måste till och med gå och kontrollera det igen på måndag. Kul... känner mig som en gammal tant. Fast när läkaren frågade om jag fått p-piller från "ungdomsmottagningen" då tänkte herregud, jag är fan snart 30! Har inte ens fått gå till ungdomsmottagningen på flera år! Ibland undrar man om de ens kollar ens personnr. Var ju samma sak med min tandläkare som tyckte att jag var "så duktig för att va i din ålder"... Eeuum... Undrar om hon säger så till 45-50 åringar oxå.

Anyway... Jag har fått lite insomningstabletter utskrivna, för det var viktigt att jag måste få sova. Ca 3,5 timmar blev det ju bara inatt. Sen togs det lite prover oxå, så nu har jag ont i armvecket oxå.

Läkaren kom fram till att det går ju inte ens att deltidssjukskriva mig eftersom då blir det ju knasigt med jobbet. Så alternativet var i så fall att säga upp mig från Ica... funkar inte riktigt just nu va? Men jaja, förhoppningsvis får jag ordning på det mesta om jag bara får sova bättre.

Sen var ordinationen ut och röra på sig, har ju inte ens orkat det den senaste veckan, samt umgås med nära och kära. Så nu hoppas jag verkligen att middagen blir av på lördag, behöver det känner jag.

Nu ska jag fortsätta kolla igenom alla lönespecar...


Söndag

Fy vad dåligt uppdaterat det var här. Men det har varit en såndär helg då inget hänt överhuvudtaget. Jag har inte ens jobbat. Imorron bitti ska jag till vårdcentralen för att se om man kan få någon klarhet i mina sömnbesvär. Hoppas bara man blir tagen på allvar, har tyvärr inget större förtroende för vanliga vårdcentraler...

Fredrik är i Prag. Han messade förut och berättade att han och Tobbe satt på stället där vi lunchade när vi var där. Klockan var strax före 14.00 och de var inne på sin tredje öl. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle velat vara där...

Torsdag

Nu har jag felanmält en massa saker till min bovärd. Han lär ju svära som fan över den långa listan jag rabblade upp i mailet... men men, vad gör man när spisen e paj, kylen låter och håller en vaken på nätterna, brickan till miljöstugan inte funkar, lysrören i badrummet e paj och det inte ens går att byta ut dem eftersom man inte kan ta bort "skyddet" osv osv?

Fick alldeles nyss ett samtal från en stackars telefonsäljare. Jag var snäll och sa snabbt att jag själv arbetat med sånt och att jag redan visste att jag inte var intresserad. En av de värsta sakerna man kan göra mot en säljare är att lyssna jätteintresserat genom hela manuset (för de har alltid ett manus) för att sedan bara säga NEJ TACK! Det var verkligen hemskt de gånger att man trodde man skulle komma till ett avslut (köp) med en kund och sen bara tvärvände de.


Blev ingen go-kart idag. Det var några till som anmälde sig, och jag kände mig så hängig så jag hoppade över det. Fan, det hade ju varit kul, men samtidigt hade jag nog inte orkat hela kvällen, för det var ju lite prisutdelning och middag och sånt oxå efter den 90 minuter långa körningen, så man hade inte varit hemma förrän sent. Men jag satsar på att hänga med på bowling i maj istället, och så vårruset med tanterna, haha! ;D

Det var förresten någon som tog den där tavlan idag, den jag ville ha... Den försvann ganska långt innan mamma fick välja. Kanske tur för henne, så hon fick något hon ville ha istället.

Catnip

Kattmynta e kuuul! ;D


090414

Så var långhelgen slut och man var tillbaka i verkligheten igen. Men hey, det var rätt ok idag. Dock fick jag svår ångest när jag först vaknade kl 05.00 (efter att ha lagt mig på Fredriks soffa vid 03.00... det var varmt och någon var lite snuvig och snarkade en del...) och såg att jag hade ca 1 timma och 20 min kvar att sova, sen blundar jag (i vad som känns som max 2 min) och kort därefter börjar Fredriks alarm vråla innifrån sovrummet. "Men va fan håller han på med?" tänker jag. "Varför ligger han och spelar musik klockan 05 på morgonen...?" Sneglar lite på klockan och ser att den faktiskt är 06.20... Jag lyckades alltså blunda bort 1 timma och 20 minuter på 2 minuter. Bravo Linda!

Det var mysigt igår. Jag fick jättegod mat och Fredrik fick sin 30 års present lååångt i förskott... Han åker ju till Prag på söndag och jag tyckte att han behövde en kamera. Min duger ju ändå inte att låna eftersom den är ROSA! Så han fick en likadan, fast svart. Även om Sara tyckte att jag skulle köpt en rosa åt honom, "bara för att", haha! Han blev iaf väldigt glad och tog en massa fula bilder på mig, plus några fina. Sen sa jag att han inte fick fota på strippklubbarna i Prag osv...

"Vaddå så det är DÄRFÖR jag fick den? För att du ska ha bildbevis från resan!?"

"Eeeehh... Ööööuuuhhhmm..." Linda skrattar nervöst... 

Haha, nä usch. Så illa är det inte, det var bara på skoj. Privatdetektiveriet la jag ner för snart 1,5 år sen. Man gör bara illa sig själv med sånt, det tär som inget annat. Jag har helt enkelt varit tvungen att låta mig lita på folk igen, och jag har väl mina svackor men än så länge har det gått långt över förväntan, jag trodde ju att jag var skadad för livet. Men att bli sviken igen, bara för att någon inte kan vara ärlig, ujujuj...   

Vi kollade på film igår oxå (ovanligt va!?), Twilight. Den var väldigt bra, och vacker, och romantisk! ;D Såg Yesman oxå, den var rolig, helt ok filmkväll med andra ord. Vi hade ju tänkt att gå på bio, men det är ju så himla skönt att slippa åka hem efteråt.

Jag sa det där om Skansen till Fredrik, att jag vill ha en heldag i födelsedagspresent. Då trodde han att det innebar att man ska hänga på låset när de öppnar och att man måste stanna där tills de stänger, just för att jag kallade det heldag... var väl kanske inte riktigt så jag menade. Snarare att man går runt där en sväng, sen kanske åker eller promenerar tillbaka till stan och äter middag någonstans. En mysig dag helt enkelt, gärna med sol. Jag känner ett starkt behov av sånt nu. Känns som att jag aldrig gör något, att jag mest är trött hela tiden.

Imorrn är det möte på min praktikplats, I like. Alltid trevligt med sånt som bryter av. Idag har jag i stort sett bara suttit och tittat på när min handledare arbetat, men å andra sidan har jag känt mig så himla trött att jag flera gånger tänkt att det nog bara är tur att hon inte låter mig sitta framför datorn för jag skulle inte ha koll på vad jag gör.

Fick info-mail om go-karten idag, med ett filmklipp... det såg läskigt ut... Men det verkar ju samtidigt så j-a kul! Får väl se om jag lyckas pressa bort rädslan. Hoppas att grupptrycket blir så stort att jag helt enkelt tvingas delta. För de gånger jag gjort sånt jag inte vågat (iaf de gånger de gått bra... och kanske även nån gång då det gått mindre bra...) så har jag varit så j-a stolt över mig själv, just för att jag vågat.


Min påsk var bra förresten, speciellt påskaftonen med den här lilla gullungen. Hon kan va en riktig retsticka, men det märks att det är med kärlek. "Akta så att du inte får en stöt... Snart kommer det en..." säger hon med världens mest pillimariska röst och gör sig beredd att köra in pekfingret i min arm. Haha! Men när jag skulle gå hem sträckte hon genast ut armarna, trots att hon var jättetrött, och skulle ha en kram. Hon brukar inte göra så, hon brukar mest vara blyg, så det värmde. ;)

Skärtorsdag

Hej hopp! Skön dag idag om jag får säga min åsikt. Det var lite kul på praktiken när alla sprang runt med godis i munnen och knappt kunde prata. Personalavdelningen fick ju ett gigantiskt påskägg häromdagen.

När jag slutat fick jag gå runt i V-by i hundra år innan mamma var klar på massagen. Sen åkte vi till min moster där vi fikade. Julia och jag målade påskbrev.

 
Här är bilder från morfars 60-års kalas. Jag och Julia lekte trollkarl. Abrakadabra, hokus pokus! Jag är en fantastiskt bra trollkarl måste jag säga, lyckades till och med trolla fram en kanin ur hatten.

Efter fikat idag åkte mamma och jag iväg och inhandlade en grej. Tilda var rätt nyfiken på påsen när jag kom hem. Men vad som är i kan jag tyvärr inte avslöja just nu.


Inget Nyköping i helgen, istället blir det påskmiddag hos mormor och morfar, och det går väl bra det med antar jag. Men jag saknar Fredrik, så jag hoppas på biomys på måndag. Fi faen va gött att va leeedig ända till tisdag! Fast å andra sidan lever jag väl bara till torsdag, för då blir det ju go-kart, höhö!

Migrän

Hellu!

Vaknade vid fyra imorse med jordens migrän. Tog några värktabletter och försökte somna om men det gick inte så bra. Sen var det en katt som gick runt här och gnällde, ett kylskåp som stod och brummade, nån som körde nån slags maskin här utanför plus att grannarnas tv stod på på högsta volym. Jag höll på att bli galen. Det enda som hjälper när jag har migrän är mörker och vila i ett tyst rum. Jag stannade iaf hemma från praktiken idag. Hade ändå mest papperssortering på schemat, så det känns inte som att jag missade något viktigt. Jag är rätt bra på att sortera papper.

Till slut gick huvudvärken över framåt eftermiddagen. Jag såg till att ta ut lite vinterkläder och skor till källarförrådet samtidigt som jag tog in min vårjacka och mina ballerinaskor istället. Sen gick jag och den gnälliga katten ut en sväng.


Lukta på kvistar kan man tydligen göra i typ timmar... Säkert en annan katt som gnidit sin rumpa mot den eller något. Nice!

Imorrn är det väldigt kort "arbetsdag", 3,5 timmar cirka. Det blir ju asbra. :) Sen ska jag och mamma hem till min moster där jag ska hämta min kamera och mamma ska kolla på förslag till bröllopsinbjudningar. Sen ska vi ut på hemligt uppdrag... ;D


Klarspråk

Karlar... Jag trodde att det var tjejer som inte kunde tala klarspråk. Kan man inte bara säga "Jag vill att du..." eller "Jag tänkte att vi..." eller vadsomhelst. Varför är det så jobbigt att planera? Ok, att omständigheterna är som de är men man kan väl säga vad man vill? Hur svårt kan det va? ;(

090406

Som sagt, lång dag idag, men den gick hyfsat fort. Jag fick göra en hel del på datorn, känns bra.

Och nu är det bara 2,5 dar kvar på veckan! Nice!

När jag kom hem hade jag fått ett brev från Karolinska universitetssjukhuset. Man blir ju lite nervös när sånt dyker upp. Men de skulle bara tala om att jag är normal. Det var ju trevligt, även om det säkert finns de som tvivlar ibland, haha! ;P

Vet ni vad jag har börjat tänka väldigt mycket på? Jo, har ni läst nån av alla dessa bloggar som skrivs av tjejer, och en del killar, som är runt 20 års åldern och under? Det är ju väldigt många som förespråkar plastikoperationer, restylane, botox och liknande... Tänk hur världen kommer se ut om en sisådär 10 år!!! Det kommer ju va fullt med folk med ankläppar a la Linda Rosing och med helt oproportionella kroppar på stan! Och man undrar ju vilka biverkningar som sen kommer att börja visa sig på dem som börjat spruta in en massa skit i kroppen redan innan den ens är färdigutvecklad...
  

Fick ett nytt sängöverdrag av mamma idag. Och gissa vem jag hittade under madrassen när jag bäddade om i sängen och bytte från det gamla sunkiga!? Japp! Torkel, Tildas lilla tygmus, låg än en gång instoppad på exakt samma ställe. Han bor tydligen där... Knaskatt...


Drygt tre veckor kvar

Önskelista, so far...


♦ Resa, weekend eller hotellnatt


♦ Sony Ericsson W715


♦ Klippning och slingning


♦ Biljetter till Anna Ternheim och Thåström på Långholmen i sommar


♦ Heldag på Skansen med Fredrik (eftersom vi hade en så mysig sån förra året...) ;)


♦ Picnick eller middag ute med vänner

♦ Pengar

♦ Adidas wct-jacka, el likn. i någon snygg färg

Reserv

Hahaha! Nu är jag helt plötsligt uppskriven som reserv till personalavdelningens gokart-lag efter påsk! Herregud! Hur ska detta gå? Jag körde ju mot rött 2 ggr när jag tog "körkort" på legoland... Visserligen var jag väl i lågstadieålder då, men vi vet ju alla att jag inte bör framföra ett fordon. Kan ju inte ens cykla lixom... Jaja, vi får hoppas att jag inte behöver rycka in, eller att jag varken kör ihjäl mig eller någon annan... Hehe!

På plus igen

Då vi på Ica fortfarande väntar på våra nya skattedeklarationer blev jag för otålig. Loggade in på Skatteverket och kollade om ändringen redan hade gjorts där, och det hade den! Istället för att behöva betala över 1 000 kr (som det står på den jag fick i förra veckan) så ska jag nu få tillbaka 3 388 kr! Yey! Inte så mycket pengar, men allt som inte är minus är plus!!! Haha! Hoppas bara att det stämmer nu.

Förvirrad

I kassan i fredags...

Kund: "Vart kan jag lämna kycklingen?"

Jag: "Öööhhh... Va!?"

Kund: "Ja, vart lämnar jag kycklingen?"

Jag tänker febrilt, har vi något rabatterbjudande på kyckling som jag missat? Nån särskild kupong? Eller är det någon konstig tävling där man ska lämna in en "kyckling" i kassan för att få något? Nämnde jag att jag var väldigt trött oxå...?

Jag: "Alltså nu förstår jag inte ALLS vad du pratar om..."

Kund, lite surt: "Jo, det är så att man har hittat GLASBITAR i kyckling och då har de sagt att man får lämna tillbaka kycklingen som man har köpt."

Jag: "Jaha du menar DEEET! "

Försöker förklara att jag inte jobbar så himla ofta osv, men kunden tittar mest surt på mig och verkar tycka att jag är helt dum i huvudet som har missat kycklinglarmet... fast det hade jag ju egentligen inte, var bara väääldigt förvirrad, haha. Men det brukar inte vara någon idé att försöka förklara det för kunder.

Tired

Usch och fy vilken helg. Eller "helg" kanske man ska säga... Var extremt trött, sur och grinig i fredags kväll (verkar vara ett humör som hängt med större delen av veckan och som nu eskalerade...). Blev ännu grinigare när vi fick stå aslänge och vänta (obetald arbetstid!) innan vi blev utsläppta från jobbet. Såg bussen åka ifrån mig och fick gå hem, som vanligt.

Stupade i säng efter min långa dag. Sen upp igen på lördagmorgonen och pallra sig iväg tillbaka till jobbet. Mådde väldigt illa hela dagen och var fortfarande på uselt humör. Kunderna var ju såklart glada eftersom det var sol(!) ute och
"35 grader i solen". Det där med 35 grader var nog en aning överdrivet, men men.. Jag var iaf väldigt glad över att det inte var fullt så varmt när jag gick hem efter att jag slutat. Hade inte rätt kläder för det lixom. Jag frös iaf eftersom jag var så trött och inte mådde bra. Skulle haft tvättstugan, men orkade inte det heller.

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt. Tilda ville gå ut eftersom jag lovat, och jag sa att vi skulle ta det lite senare. Självklart börjar det regna ett par minuter senare... Hade tvättstugan mellan 9-12. Sen var tanken att jag skulle ha åkt till gymmet, men det gick helt enkelt inte, jag stupade i säng istället och sov i ca 3 timmar innan jag vaknade med ett ryck och lite smått panik när någon smällde av en smällare utanför mitt fönster...

Känns härligt att man "jobbar" mer än heltid men ändå har en inkomst som är sämre än många minimilöner... Dessutom är ju typ hälften av min inkomst lån, sååå trött på det här nu. Ja, jag vet att det är självvalt att plugga, men va fan!
 

Lång dag imorrn, hade gärna hoppat över den. Hoppas på mycket att göra så att tiden går fortare. Kom på nu att jag fick i uppgift av personalchefen att kolla skrivarna på personalavdelningen, så det får jag väl ta itu med imorrn, praktikantgöra med andra ord. Men hellre sånt än att bara sitta och titta på när handledaren jobbar. Fast jag får ju göra mer och mer nu, kul kul!

Snart är det påsk! Fy fan vad skönt! Alltså folk handlade godis som galningar i helgen. Jag hörde kommentarer som "det är ju påsk..." men det är det ju inte alls, inte ännu. Jag hoppas fortfarande på påsk med Fredrik, men jag kan ju inte vara borta från Tilda alltför länge, så vi får väl se.

Lite tråkigt nu i bloggen, att jag nästan inte har några bilder. Läste nämligen en del om bloggare som blivit krävda på pengar då de "lånat" bilder på nätet. Så nu är jag försiktig med det. Och kameran ligger fortfarande hos moster, väldigt jobbigt.

Nähä, ny vecka snart. Och jag hoppas verkligen att jag kommer att vara på bättre humör nu när min andra "hellweek" är avklarad. Tror jag har fem till sådana att vänta... Dock kommer även lite extra helgdagar framöver som jag hoppas dämpar ångesten något. Annars lär jag väl slänga mig framför en buss eller något. Gnäll-Linda...

Torsdag

Först längtar jag till söndag, sen längtar jag till torsdag eftermiddag. Ledighet är nr 1 just nu. Idag har det varit både roligt och konstigt nog segt på praktiken. Imorse gjorde jag klart powerpointpresentationen till indroduktionen för de nyanställda. Strax efter elva gick vi upp till femman (lyxvåningen...) och åt lunch. Sen lyssnade vi på någon säkerhetsgubbe innan min handledare berättade för de nyanställda om hur löner och tidrapportering och sånt fungerar. Efter det gick hon och jag ut en sväng och lyxade med glass. :) Sen var jag så trött att jag trodde jag skulle dö... Slutade dock en timma tidigare än vanligt eftersom hon skulle iväg. Imorrn kommer hon senare, så jag har fått i uppdrag att surfa runt på företagets intranät i nån timma...

Igår åkte jag hem till Fredrik. När jag kom fram satt han och solade på balkongen(!). Jag var rätt trött igår oxå, höll på att börja gråta när vi hade olika sätt att göra köttfärssås på... och då var det inte ens så att vi bråkade. För det har vi aldrig gjort. Sen kollade vi på Marley and Me, och kunde jag inte hejda tårarna. Den var inte helt fantastisk, men slutet var sorgligt, och jag är ju sjukt blödig för djur. Efter det kollade vi på en skräckfilm som var väääldigt konstig, men den var väl oxå ok. Har ju sett värre.

Hmmm... Hade massor mer att skriva, fast nu får jag inte ihop det till en bra text... får väl ta det senare. Men jag skulle iaf bl a säga att jag har en väldigt snygg, snäll och omtänksam pojkvän. ♥