;D

Målarna är bokade! De kommer den 5:e! Och snart åker vi till London!

Äntligen

Nu har vi äntligen flyttat! Jag älskar den nya lägenheten, det känns redan som hemma. Dock vill vi ju måla och sen så är det några möbler till som vi vill köpa, en soffa, ett soffbord och en bokhylla till vardagsrummet. Sen är det mest smågrejer som lampor och gardiner men det får väl ta sin tid. Tapeter ska vi oxå ha, men det är samma sak där. Vi köpte ju två 90-sängar, så nu har vi sjukt gott om plats. :) Helt underbart. Är på väg till jobbet nu, sitter på direktbussen från stan. Det är lönekörning nu så det är mycket att göra. Längtar till semestern nästa vecka. Ska bli skönt att komma iväg ett tag. Hoppas det blir lite romantiskt, vi har ju aldrig varit bortresta för oss själva tidigare. Just nu vill jag bara åka hem och sova. Efter jobbet ska jag nog åka direkt hem och fortsätta olja köksmöblerna, vill ju kunna sitta i köket. Bläää vad trött jag är. Va någon som väckte mig med sina snarkningar inatt. Sa jag förresten att Jonas Hassen Khemiri föreläste på vår kick off i fredags? Lycka! ;)

7:e november

Heeej!

Så var helgen slut igen. Har ni gjort något kul? Jag har mest snorat och hostat. Men lika bra att va förkyld istället för att va det när vi ska till London.

Annars har jag packat lite oxå, det lilla jag har. Det är jobbigt att flyttpacka för man vet aldrig var man ska börja. Jag blev iaf glad när jag hittade en gammal tidning som jag trodde jag hade råkat slänga. Det var en tidning med en artikel om min dåvarande klass på Frans Schartau. Vad snygg man var där, typ blondast av alla, haha. Ser ni mig? Nere, näst längst till höger. Hm, får nog ta och komma igång med träningen igen...





Förra veckan hade jag och mina chefer möte med ett av mina företag. Företaget var jättenöjda med mig. Och med tanke på all skit som varit tidigare så kändes det så jäkla bra. På tisdag ska jag ha ett till möte med ett annat företag, spännande. Det är kul när man får positiv feedback och folk verkligen är nöjda med en, för vissa dagar så känner man sig helt värdelös. Skönt att känna att man verkligen tillför företaget något.

Har fortfarande lite kontakt med tjejen som jag arbetade med i början av förra året, innan jag fick mitt nuvarande jobb. Våra tjänster skulle vara tillfälliga i ett par månader, men hon är kvar där än, med samma pissiga timlön. Jag är glad att jag kom därifrån, känner att jag utvecklas mer nu och gör mera vettiga saker.

Imorse var vi och inspekterade vår lägenhet! Jag vill flytta nuuuu! Dock hade jag velat ha väggarna målade och tapetserade innan flytt, men man kan ju inte få allt här i världen har jag hört. Jag var lite nervös för hur jag skulle känna, tänk om det hade känts helt fel? Men det gjorde det inte! Den är inte ny och har ingen öppen planlösning som vi trodde att vi ville ha. Men den är mysig och med lite färg så kommer den bli perfekt! Det känns iaf så.

På fredag blir det kick off med jobbet, sen smiter jag därifrån för flytt på lördag morgon! Undrar när jag ska hämta mina grejer i Hässelby. Måste höra när min hyresgäst kan, och min chaufför...