Pluggar!

Kors i taket! Linda pluggar! ;) Ja... Jag är faktiskt rätt förvånad över mig själv. Har mindre än hälften kvar i Susannas bok som jag lånade av Linda. Iofs är den ju rätt tunn och lättläst, men ändå. Var dock lite roligt att jag vid 19-tiden kom på att jag hade lite att skriva oxå, men det är kirrat nu! Yey!

Fredag imorrn, skönt! Har bara en föreläsning med Susanna, hon är så rolig! Jag vill typ läsa alla böckerna hon tipsar om! Dessutom vill man åka hem till pappa och börja rota i alla kartongerna där mina gamla böcker ligger, vilka skatter göms inte där lixom! Dyker upp så mycket minnen från när man var liten kring läsningen och skolan, jätteroligt tycker jag.


Bakåtvänd barnvagn

Idag har vi haft föreläsning, mycket intressant var den. Har bestämt nu att om jag blir gravid nån gång ska jag prata med min mage konstant och sen när bebisen kommit ut ska jag prata prata prata... ;) Dessutom måste jag ha en bakåtvänd barnvagn! Mycket viktigt! Iaf tills barnet blivit ett par år! ;)

Åkte till stan efter skolan. Linda och jag var på h&m, köpte den där koftan jag spanat in! När Linda åkt vidare gick jag till Akademibokhandeln för att köpa två av de böcker jag saknar, de var slut båda två... PANIK!!! Får väl åka till nån av de andra butikerna imorrn och kolla... Jobbigt... Var iaf inne på Bruka Design och köpte skålar till Tilda, lite dyra kanske men det är hon värd! ;) Shoppade ett par toppar på Gina oxå, men det låtsas vi inte om... Herregud... Jag är verkligen en shopaholic!


Tjafs

Vilket tjafs det var idag om studentarbetslagen... herregud... Men! Vi gick segrande ur striden! Moahahaha! ;)

Var på studiebesök på barnboksinstitutet på eftermiddagen. Det var väldigt intressant men det kändes samtidigt väldigt stressande att sitta där när man visste hur mycket man hade att göra... Har iaf lyckats läsa en hel del. Den här boken verkar inte lika svårläst som vissa andra, thank God! Tilda lät mig dock inte läsa klart för hon ville så gärna ligga och mysa på min mage. ;)

Imorrn ska Ica-Cissi köpa lite böcker av mig, värsta bra! Och! Imorrn är det, om jag nu inte missuppfattat det hela, 10% rabatt på h&m! Ska nog kolla efter den där fina koftan jag såg i Kista förra veckan.

Längtar till csn-pengarna kommer! I've got BIG plans! ;) Hihi!

Skolstart

Skulle bloggat tidigare men Tilda gillar att ligga på tangentbordet...

Jaha, då var man tillbaka i skolan igen... Lots and lots of läsning... Ser jag verkligen fram emot... verkligen...

Jag, Linda och Cissi möttes två timmar innan skolan och gick och fikade på Fix, nostalgitripp! :)

Shoppade en massa grejer till Tilda idag. Leksaker, klösbräda, sele, koppel och en spade till kattlådan blev det. Hon var inte så förtjust i selen så jag tänkte att man kanske kan ta på den ett par minuter lite då och då så hon vänjer sig, får se om det funkar. Det var rätt kul när jag plockade ur klösbrädan ur förpackningen för man fick med en påse kattmynta oxå och det luktade väl redan kattmynta om den för Tilda blev helt galen och började klösa och gnugga sig mot den. ;)

Imorrn börjar jag 9.00... Känns ju hemskt... Inte van vid tidiga mornar... Lat som jag e. :)

Bröllop, katt och förkylning...

Fy fan... Dunderförkyld... Ögonen och näsan rinner konstant...

Jag som hade sett fram emot världens fest igår... Efter att ha brytit ihop inne på toaletten bestämde jag mig för att åka hem redan vid halv tio. Kändes jättetråkigt, missade säkert en massa kul... Jag tror dock inte att Ida hade mindre kul för att jag gick, hon verkade ha det jätteroligt och släppte loss på dansgolvet! ;) Var ju hennes dag igår, och hon var sååå vacker!

Jag mötte upp Ida hos frisören. Frisyren var nästan klar när jag kom, sen blev det sminkning. Ida var klar typ två timmar för tidigt så vi satt där och väntade på att tiden skulle gå tills det var dags att ta på brudklänningen.

Medan vi väntade sa den ena av de två tjejerna som jobbade på salongen till den andra att "Robban skulle komma och klippa sig". Jag gissade att Robban var hennes kille eller nån kompis till dem. Ett par minuter senare kliver en man med keps och solglasögon in. När han tar av sig dem ser jag att det ju är Robert Gustavsson. Så han fick håret fixat medan vi satt där och glodde, haha. :)

Sen var det dags att sätta igång med den sista piffningen på Ida. När hon skulle ta på sig sina nyinköpta örhängen gick det ena sönder... Så jag gick bort till Kamari för att köpa några nya. Alla var rätt dyra och det fanns inte så mycket att välja på, hittade dock ett par med lila stenar som fick duga.

När jag kom tillbaka var klänningen på plats och det var bara slöjan som saknades. Volià!
Ida

Värsta baben! ;)

Sen tog vi taxi till Hotell Reisen där vi skulle möta Idas pappa. Medan vi väntade blev Ida fotograferad av några danska tanter...

Lite senare var det dags för vigsel, på kajen, mitt i stan, med en massa folk omkring, hur coolt som helst!
Brudparet
Brudparet

Sedan blev det middag och tal i lokalen Källaren Stralsund i Gamla Stan. Maten hade Idas pappa gjort, hur god som helst. Jag tycker att det känns skönt att jag ställde mig upp och sa ett par ord till Ida (och Niklas) och lämnade över albumet. Var lite tveksam ett tag eftersom jag inte mådde bra och jag hade glömt lappen hemma. Hade gärna sagt lite mer men jag tycker fortfarande att det är lite småläskigt att prata inför en stor grupp människor, speciellt utan manus... Kanske var lika bra att det blev rätt kort, .annars kunde det ju blivit långrandigt å pinsamt istället... Idas pappas tal var jättebra och roligt.

Efter middag och kaffe var det dans...
Dans
Visst är de ett vackert par !?

Hade en jättetrevlig dag/kväll igår. Önskar bara att jag sluppit förkylningen så jag kunde partat ordentligt som jag tänkt mig.

En annan sak... I fredags blev jag med katt... Ja, bara sådär... Det gick lite hastigt och lustigt men det blir nog bra. Lite ovan är jag dock, men jag har min privata kattrådgivare Tina till hjälp... ;)
Tilda
Det här är Tilda, min(!) katt.

Jag fick Tilda gratis av en man vars mamma dött. Mammans sista önskan var att hennes katter skulle få det bra, och han var helt övertygad om att Tilda får det bra hos mig. ;) Hon är hur kelig som helst, jättegosig, och väldigt nyfiken. Hon håller på och klurar lite på hur man tar sig in i garderoberna, för där inne är det tydligen jättespännande. Imorse vaknade jag av att hon hade försökt hoppa upp på mitt cd-ställ... Inte särskilt lyckat... Hon hängde där i framtassarna stackarn... Hoppas hon inte försöker sig på det något mer. Kanske borde skruva fast den i väggen för säkerhets skull. Nu ligger hon och sover i min säng, jättesöt!
Tilda1

Mamma ska för övrigt förlova sig... De beställde ringar igår... Här går det undan! Karln har ju flyttat in hos henne oxå... Ja, jag är nog lite negativ, men jag är väl bara sotis och kanske lite avis. Men så länge mamma är lycklig så är det väl bra antar jag.

Ska knapra lite värktabletter nu, tjing!


Drömmar...

Usch... Jobbar idag... Känns inte alls bra. Är trött och hängig, lite täppt i näsan och har jääävligt ont i halsen... Är ju ingen kort dag heller tyvärr...

Har inte sovit något på hela natten. Det gick helt enkelt inte... Sessa tittade skumt på mig när jag var uppe vid tre och satte på tv:n och gick och hämtade isvatten till min stackars hals...

Drömde två helt sjuka drömmar. I den ena hade jag dragit hem en massa folk till Tina och Niklas och så dök de upp ifrån ingenstans och blev skitförbannade på mig. Det allra värsta var att jag verkligen inte visste om jag drömde eller inte. Fast när Niklas helt plötsligt stod i köket iklädd gubbkeps, gubbjacka och otroligt tjocka glasögon (!) och gnällde över att jag minsann hade gått ut med soporna, DÅ fattade jag att jag drömde! ;) Haha!

I den andra drömmen åkte jag till jobbet och sen när min kollega kom, ja då åkte jag hem till Tina och Niklas för att hämta mina grejer... Väl där kom jag på att jag ju inte slutade, skulle ju jobba flera timmar till ju! Panikkänsla... Tur att det var en dröm!

Tror jag är lite uppstressad inför morgondagen... Men varför det? Är ju fan inte jag som ska gifta mig... Kanske sympatistress... ;)

Well well... Back to work...

Kattvakt

Klipper och klistrar som en idiot... Jobbigt att det saknas material, men jag har ju försökt iaf. Det blir rätt så bra ändå, om jag får säga det själv. :)

Är hemma hos Tina och Niklas. De är ute på en båttur så jag ska sova här inatt och hålla Sessa sällskap. Jag trodde hon skulle ignorera mig totalt och typ fnysa åt mig... Men där hade jag fel! Vi kommer jättebra överens. Sessa hjälper mig med pysslandet och så har vi gosat lite. Hon har precis fått mat. Men nu piper hon lite ändå, hmm... tror hon är lite kelsjuk... :)

Mamma ringde nyss. Är en tant på hennes jobb som behöver bli av med en katt rätt fort. Ägaren har tydligen dött och nu bor katten ensam i lägenheten... Självklart kommer ju någon och matar henne men det är ju ändå inte bra. Ska ringa imorrn. Tänkte kanske förbarma mig över henne, annars finns väl risken att hon avlivas. Hatar när friska djur avlivas i onödan... 

Tror jag håller på att bli förkyld. Antingen det eller så är jag allergisk, fast det vore ju rätt knäppt eftersom jag aldrig reagerat tidigare. Borde vara förkylning för flera jag känner är förkylda. Och jag har sovit alldeles för lite inatt för någon låg och snarkade bredvid mig, jättehögt... Sömnbrist brukar ju ofta utlösa en förkylning om man redan har den i kroppen. J-a skit... Kunde väl få va frisk till efter bröllopet iaf? Jaja...

Nu måste jag gå för Sessa sitter på golvet med huvudet på sne och tittar på mig... :) 

Katt eller marsvin?

Vilket trist väder... Mamma och jag åkte till Tensta för att gå på Bo06, men vi åkte hem igen rätt så snart... Så nu hänger min jacka, mina byxor och mina skor på tork... Hur blöta som helst...

Vi gick och fikade på Brödernas istället, mkt trevligt.

Har även pantat alla mina burkar och flaskor jag hade under diskbänken, 105,50 kr fick jag för dem! Bra bra!

Jaaa... Jag funderar starkt på att skaffa ett djur. Det är ingen impuls, har grubblat länge. Nu tycker säkert vissa jag är konstig för jag sålde ju Skruttan i början av året. Men hon mådde ju inte bra, troligtvis var hon sjuk redan då eftersom hon betedde sig så annorlunda mot hur hon brukade vara. Hon dog ju bara några veckor senare. Jag trodde ju att hon skulle må bättre av ett miljöombyte men det var ju värre än så.

Vet dock inte vilket slags djur som är lämpligast... Håller på och kollar för- och nackdelarna med lite olika djur. Hund är ju tyvärr helt uteslutet då det inte finns någon möjlighet att gå ut med den på dagtid. De som ligger närmast hjärtat just nu är väl katt, marsvin och eventuellt kanin. Marsvin och kanin känns lite som "barndjur"... Men marsvin kan ju vara väldigt gosiga, pratiga och sociala, det vet jag ju av erfarenhet. Kaniner är ju iofs oxå väldigt gosiga, men jag vet inte, i så fall blir det ju iaf en lugnare ras än vad Skruttan var... Älskade gumman, saknar henne massvis.

Jag får grubbla vidare på det där...

Mer kul!

Kunde inte låta bli att sno den här oxå! Även den stulen från www.tjuvlyssnat.se! Finns mycket roligt att läsa där! ;)

Röda linjen mot Ropsten

(En pappa 40+ sitter med sin son 5+, som är väldigt bråkig. Tre säten bakom sitter en dvärg.)
Pappan: Om du inte kan sitta still i sätet så kan du väl ta och räkna hur många det är i vagnen?!
Pojken: Ja! (Går igenom vagnen och räknar och kommer sen tillbaka.)
Pappan: Nå, hur många var det då?
Pojken: Elva männniskor och en bäver!

Pappan ångrade nog att han frågade...


Kul!

Hittade den här på www.tjuvlyssnat.se, sååå rolig! Tycker iaf jag som jobbar i butik... ;)

Livsmedelsbutik i Borås
(Kvinna 50+ hittar inte jästen och går fram till en anställd för att be om hjälp)

Kvinna 50+: Jäst!?
Kille 20+: Krokodil!
Kvinna 50+: Va!?! Jag vill veta var jästen står.
Kille 20+: ”Jäst!” är ingen fråga, jag trodde du ville leka. I vilket fall som helst står den i gång två.

Varför är det så svårt att vara trevlig mot butikspersonal? Kan man inte säga "Hej, ursäkta vet du vart jästen ligger?" eller något liknande? För mycket begärt kanske...


Soon an angel

All the words hurt so badly
But the silence hurts me even more
I tried to become an angel once
But there weren't enough pills
The only one who knew
Just turned his back and sighed
I'm so sick of this world
There's no place for me here
I am a nothing
In the land of the beautiful
I don't really know if I will or when
But maybe soon I'll try to become an angel once again


Cd-omslag ;)

Hua... Matångest... Ska försöka ta mig ut på en promenad innan värsta tv-kvällen börjar. ;)

Idag har cd-omslaget till Idas skiva kommit! Hihi! Ida Carter! Snart i en butik nära dig! Moahahahaha!!! Skoja bara gumman... ;)

Städdag

Städar... Inte så jättekul, men fint blir det ju...

Väntar på material men det går för segt, tror inte jag hinner bli klar i tid, vilket är väldigt synd.

Imorrn ska mamma och jag på bomässan, kan va intressant, hoppas på lite inredning. Sen har Daniel sagt att han ska komma på kvällen, jag tror det när jag ser det... ;P

Inte många dar kvar nu innan lördag. Måste klacka om mina skor och ta reda på exakt vart den där frisören ligger, ska ju möta upp Ida där på lördag är det tänkt. Sen tror jag inte det är så mycket mer jag måste fixa förutom att se till att man har med sig allt viktigt på lördag, typ plånbok, mobil, present, kofta, kamera etc. Ska nog gå bra. Kul ska det bli!

J-a Tobias...

Skrämmande att minnen och känslor man trodde man lyckats förtränga helt plötsligt kan skölja över en utan att man ens upplevt något under dagen som skulle kunnat utlösa det hela... Ångest och klaustrofobi...
Hursomhelst... Idag har jag varit i Kista med Ida. Vi var och hälsade på hos Niklas i 3-butiken. Åt middag med honom och Johannes. Lite senare åkte vi hem till Johannes och drack lite cider/whiskey.

Trött...

Idioter...

Vad fan sysslar de med? Mina grannar... Skriker och typ flyttar möbler eller nåt... Duns, duns, duns... Hallå! Klockan är snart tolv! J-a puckon! Jag har iofs inte gått och lagt mig än, men ändå...

Usch... Har ätit alldeles för mycket idag... Jag som hade kommit ner på lägsta siffran hittills på vågen igår... lär ju va sabbat nu... Men men... får ta tag i det där imorrn. Kan ju bli lite sådär när man festar... Kul har jag haft iaf, som fan! ;)

Äntligen kom en förklaring! Det var ju trevligt. Man kunde ju kanske hört av sig, men jag förstår... så jag förlät... för jag är snällast i hela världen... typ...

Midnattslopp och öl

Uäck! Åt en hel pizza för en stund sen... Bakis... Typ...

Var rätt trött hela dagen igår eftersom jag inte kunde sova ut ordentligt. Men vid sjutiden åkte jag in till stan och mötte upp Tina och Sara. Vi gick till Kungsan för att kolla om det var några intressanta artister på The Voice 06. Tina ville se September men det visade sig att vi missat henne. Vi tog ett glas vin/öl där innan vi drog vidare. Fick lyssna på Darin, Petter och Eamon iaf...

Gick till Hjärtats Bar på söder och tog ytterligare ett glas. Lasse var inte där trots att han sjunger så "vi ses på Hjärtats Bar", skumt... ;)

Sen var det dags att heja fram Tinas pappa i Midnattsloppet. Det var ju inte det lättaste att urskilja honom i mängden då han hade gul tröja och svarta shorts vilket typ 95% av alla som sprang hade... Men Sara fick syn på han iaf! Vi gick och mötte upp honom och resten av Tinas familj en liten stund.

Efter det gick vi till Tivoli och drack mer öl. Niklas kom oxå dit. Klockan blev rätt mycket och jag är så dålig på det där med sista pendeltåget och nattbussar och allt så jag messade lite med John och frågade om han ville ses. 

Mötte upp honom vid Thorildsplan. Skönt att slippa sova själv. Samtidigt vill man inte bara va en i mängden. Det är inte sex jag vill ha, jag vill ha mer. Så jag lär ju lägga ner det här nu. En kul grej var iaf att John är kompis med Malin, Ica-Malin! ;) Världen e liten... 

Hmm... Man kanske ska ta och duscha... och ringa mamma och fråga om man får komma upp och tvätta en maskin tvätt, har ju inget rent... Vad ovanligt... Shit vad nice det hade varit med en egen tvättmaskin hemma... I wish... 

Möhippa!

Ojojoj vilken rolig dag det var igår! Hade ju svårt att somna kvällen innan för jag var lite nervös att något inte skulle gå som planerat och så såg jag fram emot att få överraska Ida.

Åkte in till stan rätt tidigt igår. Kände mig lite som en nyfödd kalv eller något liknande för jag är inte van med skor med klack... Gick till Systemet och köpte en cider, kändes lite knasigt att bara köpa en, men man orkar ju fan inte släpa runt på fler... Vakten kollade lite konstigt, vet inte om det var cidern eller min lite underliga gångstil som fick honom att göra det. Sen gick jag till Åhléns och köpte "partyfeet", gulliga killen i kassan sa att han hoppades att jag skulle slippa ha ont i fötterna när jag var ute och partade, snällt av honom tycker jag! :)

Efter det sprang jag fram och tillbaka mellan Centralstationen och Cityterminalen ett antal gånger och försökte lokalisera ettans busshållplats. Till slut fick jag gå till en informationsdisk och fråga en kille, han pekade, jag gick dit och kollade, och där var den! Bra! Fick sällskap tillbaka till Centralen av en tjej som behövde hjälp att hitta till NK, jag förklarade vägen, hoppas hon hittade.

13.20 mötte jag upp de andra vid Ringen. Var ju lite svårt när man inte träffat de andra förut, men vi hade ju varandras nummer så det blev ju bra. Vi pratade ihop oss lite sen gick vi till bussen. När vi satt på bussen passade Susanna på att ringa efter en stor taxi som skulle hämta upp oss vid Idas jobb.

När vi klev av bussen var vi lite vilse till en början, som tur var hittade vi Ica-butiken rätt så fort. Vi fick hjälp att smyga in via lageringången. Det var jättekul. Ida blev sååå förvånad när vi kom. Hon hade undrat varför det hade kommit extrapersonal redan vid ett-tiden... :)

När Ida hade bytt om fick hon en ursnygg tiara med slöja på sig, ögonbindel och en liten flaska skumpa.

Taxin tog tid på sig men dök lyckligtvis upp efter en stunds väntan. Färden gick till Pilgatan på Kungsholmen. Där gick vi ner i en liten studio. Ida fick av sig ögonbindeln och fick välja en Backstreet Boys-låt att sjunga. Det blev "As long as you love me". Vi sjöng den tillsammans allihopa en gång innan Ida fick gå in i båset. Hon var mycket tuffare än vad jag hade trott! Mycket imponerande! ;) När hon hade sjungit in den en gång och vi hade lyssnat fick vi andra klämma ihop oss i studiobåset. Varmt som fan, men hur kul som helst! Sen fick Ida sjunga en gång till. Jag tycker resultatet blev väldigt bra med tanke på att det hela gick på bara en timma. Rekommenderas starkt till alla som ordnar möhippor, svensexor, födelsedagar och liknande! Efter inspelningen var det dags att fota ett cd-omslag. Det fanns ju en del skumma utstyrslar att välja på... Ida fick ta på sig ett par vita stövlar, en silvrig paljettklänning (typ discokula...) och en boa. Sen fick hon rött läppstift och ruffsades håret till lite. Hon fick halvligga på en fäll på golvet och åma sig medan studiokillen fotade. Oj vad vi skrattade! Ska bli så kul att se bilden när den kommer!

Eftersom vi hade en hel timma över innan nästa aktivitet gled vi in på en bar och tog varsin cider medan Ida fick svara på lite frågor om hennes och Niklas förhållande. Hon fick 4,5 fel, tror det var 13 frågor... 4,5 fel innebar 4,5 straff inför kvällen...

Sen tog vi på ögonbindeln igen och drog iväg med henne till mysiga Sparadiset som bara ligger ett stenkast från studion. Där fick vi sitta och mysa i ett litet rum där de hade dukat fram vin, cider, chips och godis. Ida fick sin efterlängtade ansiktsbehandling. Idas kompis Pollan passade på att få en massage, den var tydligen väldigt bra. Man blir ju lite sugen på att gå dit igen nån gång och få någon behandling själv. Vi andra satt och pratade om allt möjligt och passade på att boka taxi som skulle ta oss till nästa ställe.

Och nästa ställe var hemma hos Idas pappa och hans fru Bia. De hade lagat mat och dukat ute på gården. Maten var hur god som helst och vi hade jätteroligt.

Mätta och belåtna gjorde vi oss iordning för att gå ut. Ida fick en ursnygg t-shirt med texten "Snart gift, bjud mig på en drink". Dessutom satte vi igång de små lamporna på tiaran. :) Vi tog t-banan till Hötorget och gick till Blue Moon Bar. Det var jättefint och mysigt där. Däremot hade jag väntat mig att det skulle vara lite äldre människor där än vad det var, men det var kul ändå. Bartendern var jättesnygg och trevlig och bjöd på Idas första drink.

Ida fick sina straff, de var ganska snälla. Hon fick be lite killar om en puss på kinden och så fick hon gå fram och pussa en kille som satt med en tjej vid ett bord. Det var några av oss som trodde att tjejen var prostituerad så de ville se hur hon reagerade, eller OM hon skulle reagera överhuvudtaget. Haha! Sen fick Ida be snygga bartendern om en "piggy back ride"... Han gick snällt med på det. Ida hoppade upp på hans rygg och han sprang iväg med henne. :) Det fanns två svensexor i lokalen oxå så jag och Madde gick bort till dj:n och frågade om man inte kunde säga något i högtalarna eller något, typ att de skulle dansa eller så, men han hade inte ens nån mikrofon... Sen frågade vi om en massa andra saker men det var bara en massa bestämmelser som förstörde våra planer... Lite synd...

Ida blev bjuden på en drink av en kille i grön tröja, han stod och hängde vid bordet ett tag. Några killar från ena svensexan sa att de skulle försöka få bort honom och se till att deras brudgum skulle bjuda upp Ida. Just då gick killen i gröna tröjan och en liten stund senare blev Ida uppbjuden. :) Själv dansade jag en liten stund men jag hade helvetiskt ont i fötterna så jag gav upp och bestämde mig för att ta sista tåget hem.

Man höll ju knappt på att komma ut från det där stället. Det var kö utanför och en massa rep och grejer. Som tur var släppte vakten ut mig, tack tack! Tjejen i dörren ville ge mig en stämpel på handen men jag sa att det var lugnt för jag skulle ju hem.

Fick sällskap på vägen hem, via telefon, av Cissi. Mycket trevligt. ;) Saknar henne och Linda, men snart börjar skolan igen, bara en vecka kvar...

Det var skönt att komma hem för jag var så trött. Dock var det ensamt som vanligt... Att hunden Mysak "humpade" mitt ben hemma hos Görhan och Bia var det närmaste sex och kärlek jag kom igår... Men men... Jag hade otroligt kul iaf, och jag hoppas och tror att bruden oxå hade det.

Jeans

Igår åkte jag hem till Tina. Träffade Olga på vägen dit, hon babblade på som bara den och jag förstod knappt hälften som vanligt...

Fick prova kläder hos Tina, bl a två par jeans. Lyckades nästan komma i det ena paret, det andra var en storlek mindre. Tina lagade supergod lasagne (jag hjälpte till) som vi åt till middag.Jag åkte hem strax före halv tio.

När jag kommit hem lyckades jag, med lite våld, få på mig de där jeansen ordentligt. Värsta bra ju. Får nog fixa något åt Tinas mamma som är så snäll och ger bort kläder.

Hmm... Ska jag verkligen ha pumpsen idag? Kommer ju få värsta skavsåren bergis... Men jag måste ju gå in dem! Får se hur jag gör... Ska hursomhelst införskaffa "partyfeet" och plåster idag...





"En svår och jobbig grej"

Du har så lätt att stampa sönder,

när Du väl fått in en fot.

Det är så lätt att kasta kärlek

där den vackert tas emot.

Men det är inte lika lätt att vara såld

på nån som inte går att nå.

Det är snart en vecka sen Du ringde,

så jag börjar nog förstå.


 

Du kan så vackert sätta ord till alltihop

när vi är två.

Du har ett sätt att bara glömma

när problemen tränger på.

Ett sätt att gömma mig för stormen,

när Du vill och när Du kan.

Ett sätt att glömma mig i regnet,

som om ”lilla jag” försvann.


 

Du har så svårt att säga

om jag ens betyder nåt för Dig.

Jag räcker inte fram.

Men, Du har så svårt att vara ensam,

så Du går till ”lilla mig”.

Men en dag försvinner jag ur Dina ögon,

som en svår och jobbig grej.

 


Jag kan känna mig bekväm

i Dina ögon, när Du ler.

Men Du kan säga nåt så beskt

att allt blir kaos och uppochner.

Jag tror inte Du förstår allt som

Du säger om det vackra i misär.

Du har fått sol i Dina ögon

och har aldrig varit där.

 


Det vankas höst och Du får ofelbart

nåt underligt i din blick.

Det är så lätt att genomskåda

Dina spel och Dina trick.

Nu faller mörkret över stan,

och Du går runt och sparkar löv;

som att vinka åt en blind,

som att skrika åt en döv.


 

Jag har så svårt att veta

om jag ens betyder nåt för Dig.

Du spelar nåt slags spel.

Och det kan så lätt bli mitt fel

när Du ser på ”lilla mig”.

Och en dag försvinner jag ur Dina ögon,

som en svår och jobbig grej.


 

Du älskar bara rött,

och leker vacker romantik.

Det är så lätt att haka på,

det är sån lockande mystik.

Men en dag är allting preskriberat

och en del av Din lyrik.

Jag har så svårt att balansera

mellan trygghet och panik.


 

Det går ett hjärtligt litet tag,

sen tillhör jag ett slag för sig;

ett slag till intet dömt.

Ja, snart är allt i tystnad bortglömt.

Stackars dumma ”lilla mig”.

Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon

som en svår och jobbig grej.

 


Och det värsta utav allt:

Det här är sången - från en tjej – till mig…
(Lars Winnerbäck)



 

Älskar den här låten. Man känner igen sig rätt så väl...


Shoppat!

Yes! Idag har det shoppats! Gick ju toksmidigt ju! Annika och jag var helt chockade.

Först gick vi till Scorett, Vagabond, Din Sko och Nilson där under Gallerian. Fanns ingenting, höstskorna börjar ju komma nu... Då gick vi till Skopunkten, hittade ett par jättefina enkla skor med klack typ pumps, 249 kr, hur bra som helst! Ska dock införskaffa lite plåster och sån där "partyfeet" innan den 26:e, kan behövas med mina fötter...

Sen gick vi till två Indiska-butiker för att kolla efter byxor, hittade inget. Gick och lunchade istället.

Pratade om att gå till H&M men det finns ju ingen på Drottninggatan längre, förutom den vid Mäster Samuelsgatan. Vi bestämde att vi skulle gå till den vid Hötorget trots att den är så dålig (man hittar ju aldrig något där...). Tur att vi gick dit! Hittade ett par vita byxor som var på rea! 89 kr! Perfekt! Speciellt med tanke på att jag nog inte kommer använda dem så mycket mer än på bröllopet. Provade byxorna och skorna tillsammans med tunikan, blev ju jättebra! Känns så skönt! Nu har jag en hel outfit till bröllopet!

När vi skulle hemåt skulle Annika ta t-banan, själv tog jag "uppe-vägen" för att slippa alla människor... Det var rätt osmart... Spöregnade... När jag kom ner vid Klarabergsviadukten var jag jätteblöt... ;(

Imorrn ska jag hem till Tina och prova lite kläder. :) Skoj skoj!


Inget är så tyst...

...som en tyst telefon...


Sömn... vore trevligt...

Kan inte sova... Urjobbigt... Jag som har bytt till nya fina sängkläder i satin som jag trodde skulle göra att man sov som en prinsessa, men icke.

Springer runt lite konstigt folk här på baksidan... Var en tant som stack ut huvudet genom fönstret för en stund sen och sa åt dem att gå hem. Men när jag kollade ut nyss såg jag en tjej gå runt i regnet.

Varför lämnade han filmen här och sa "Jag tar den nästa gång." om han nu inte vill att det ska bli en nästa gång? Jag bara undrar... Måste fråga imorrn, så jag vet. Varför är det så svårt att va rak? Eller är det jag som är nojig? Kanske både och?

Har ingen lust alls att jobba imorrn. Speciellt inte nu när jag inte kan somna... Men man måste ju ställa upp när de behöver folk som kan hoppa in, annars gör man sig nog impopulär rätt så fort.


Tjofadderittan lej!

Killen i butiken över gatan bjöd mig på en krona idag, schysst! ;) Handla för 31 kr, gav 40 och fick 10 tillbaka. Han hade nog ingen växel... Men glassen jag köpte var inte särskilt god... Inget är särskilt gott längre...

Drömde mardröm inatt... Drömde att skolan började och att Pia var tillbaka(!)... Värsta läskigt ju... Och alla andra i min grupp har ju slutat (förutom Johan då, men i drömmen hade nog han oxå slutat) så jag var ju tvungen att prata med henne för hon började gråta när jag försökte ignorera henne... Hua, vilken hemsk dröm...

Jobbar extra imorrn, segt... Fast det var rätt kort dag, 11.30-18.00, helt ok antar jag...

Har solat idag, solarium... Inte särskilt bra, nä jag vet, men jag mår mycket bättre av lite färg på huden... Dessutom vill jag kunna känna mig lite fin på Idas bröllop istället för att sitta och deppa i ett hörn... Skulle iofs behöva fettsuga bort typ 15 kilo oxå, men men... Om man blundar riktigt hårt och önskar så kanske de försvinner... Yeah, right...

Måste ta itu med att leta reda på byxor, skor och ett linne till bröllopet. Inte så långt kvar nu ju. Måste ju ha ett linne under tunikan annars finns risken att jag visar brösten för hela sällskapet, vilket jag helst undviker... Får väl bli stan på onsdag då.

"Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt, jag är så trött på alla mail och koder. Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv i din halspulsåder..." (Lars Winnerbäck)



Lasse rules!

Konserten igår var hur bra som helst, ville inte att den skulle ta slut... Det enda dumma var att jag hade så j-a ont i ben och rygg efter att ha stått upp hela långa dagen, först på jobbet, sen på Zinken i ett antal timmar. Men förutom det och alla flaggstångslånga människor som ställde sig framför en hela tiden var konserten helt underbar! Som sagt, Lasse rules! ;)

41669-14

Sara och de andra gick för att ta en öl efter konserten. Själv gick jag till Slussen och tog t-banan till Centralen. Pendeln var försenad som vanligt... Precis när jag skulle kliva på tåget, när det äntligen kom, fick jag ett sms från John som undrade om jag inte ville komma över... 

;(

Så trött på att va jag...


Jobba imorrn...

Usch... Har ingen lust att jobba imorrn, e för lat...

Efter att jag tvättat lite hos mamma gick jag och hämtade ut mitt paket från h&m. Linnet satt bra. Koftan var en besvikelse, den såg inte ens ut som på bilden så den skickas tillbaka.

Ida messade och frågade vad jag skulle göra på kvällen. Niklas hade blivit kidnappad efter sitt tandläkarbesök... (Svensexa alltså...) Vi bestämde att vi skulle ta en fika i stan. Blev typ middag sen gick vi förbi lokalen där bröllopet ska vara så nu vet jag vart det är. Efter det tog vi varsin drink på en uteservering på kajen nedanför slottet. Kom fram till att vi borde ha käkat middagen där istället för det såg mycket godare ut där, nästa gång kanske. :)

Ska sova nu. Lång dag imorrn... Håller tummarna för uppehåll på kvällen, vill inte kolla på Lasse i regnet...

Väntar på samtal som kanske inte kommer... Får väl se...

Bättre sent än aldrig... typ...

Nu har jag äntligen lyckats få bilderna från Prideparaden. De är inte många och de är inte så bra, men men...

Pride
Eh... Drottning Silvia? :)

Pride1
Funderar på att ha något liknande detta på mig på Idas bröllop... Haha! ;)

Pride2
Christer "Carola" Lindarws gulliga dansare.

Pride3
Vackra Geishor. :)

Pride4
Jonas Gardell (en av mina favoriter), man skymtar även Mark i orange tröja... :)

Sara och Tina
Klart snyggaste tjejerna i tåget!!! Love Ya!!! ;)


Japp, som sagt inte världens bästa bilder men det var tyvärr inte så lätt att få en bra vinkel där man stod lite ihopklämd... Men nu är de publicerade här iaf.

Fredagstankar

Vad ska jag säga? Det gick väl över förväntan... Men vad vet jag?

Har kommit fram till att jag berättar alldeles för mycket för min mamma... Ibland kommer jag på mig själv med att tänka "varför berättar jag det här för henne?" samtidigt som jag babblar på om allt möjligt som kanske inte alltid är så bra att säga... Ja ja... Är väl iofs inte hela världen, bara det att mamma inte alltid tänker sig för utan ibland kan säga saker rätt ut bland t ex släktingar och så, saker som man kanske hade velat skulle stanna mellan oss... Men men... I love her anyway, anyhow... ;)

Trubbel idag... Som jag, moi, måste styra upp... Trött man blir... Varför finns det så många inkompetenta idioter i världen? 

Ska upp till mamma och tvätta sen, inga rena kläder ju... Jobbigt...

Imorrn ska man jobba, hua... Känns som att jag glömt allt... Inte bra. Men på kvällen är det Winnerbäck på Zinken!!! Wunderbaaart!!! ;) 

......

Oh My God... Oh My God... Oh My God... Skulle ju inte göra såhär mer... Va knasigt allting blev, bara sådär... Men men... Om ett par timmar är det nog över. Ont i magen ju, mycket onödigt...

Varmt idag och mycket folk i stan. Mötte upp Ida sen letade vi örhängen åt henne, hittade ett par jättefina på Åhléns, de köpte hon. Lunchade uppe på Åhléns takterass, lite blåsigt men jättegod räksallad och bröd med tapenad! Mums! :)

Sen bar det iväg till Garamaj. Klänningen var fortfarande lika vacker. Som Ida nämnde i sin blogg, hon kommer definitivt va snyggast i stan den 26:e!

Mindre än en timme kvar nu... Hua... Men det här är sista gången, det måste det va... Kan inte hålla på såhär...


Städad lägenhet och betalda räkningar...

41669-6


"Sätt dig, andas ut, slappna av..." sjöng Jocke Berg när jag städade min lilla lägenhet igår. "Lessen Jocke men jag måste städa, det ser du väl...?" sa jag då. "Lägg dig ner, andas ut, ta det lugnt..." svarade han då... Ha ha! För den som inte fatta så lyssnade jag på Kent, "Längtan skala 3:1"... Mycket bra, I like! :) Såhär fint blev det iaf! ;)

Shit vad trött man är... Kunde ju inte sova igår, mycket jobbigt...

Ringde till det där företaget som skickat ut räkningarna som jag redan betalat. "Kan du skicka betalningsbevis?" Herregud! Ska det bli sånt j-a krångel för att de är så inkompetenta? Idioter säger jag!

Nä, ska fixa mig iordning nu och sen möta upp Ida i stan.

41669-7

Här e mitt nya halsband förresten. :) Fint va?


Trist

Det är verkligen urtråkigt att bo själv... Och inte är det något kul på tv heller...

Idag har jag städat. Är jättefint här nu, bara lite grejer som ska slängas i grovsoporna när jag orkar. Var och bytte det där halsbandet oxå, till ett som passade mig bättre, very nice!

Gissa om jag blev förvånad i går kväll när telefonen ringde, det var John. Undrade hur han hade fått mitt nummer men sen visade det sig att han frågat Sara om det. Tyckte det var roligt att han ringde men han fick nog inte den uppfattningen tyvärr. Men det var ju bara för att jag blev så förvånad över att han ringde. Jaja...

Är värsta godissugen nu... Tur att klockan är mycket så man inte kan gå ut och handla...

Fick två påminnelser på räkningar idag som jag betalade den 10/4... Ett sätt för företaget att lura kunderna på mer pengar... Måste ringa dit imorrn, orkade inte idag. Tycker lixom inte man ska behöva det överhuvudtaget...

Usch ja... Kan mitt liv bli mycket tråkigare...? Troligtvis inte... Morgondagen kommer iaf bli mycket roligare. Ida ska prova sin klänning! Å jag ska följa med! ;)

Everything's just wonderful...

Oh yeah, I'm fine,
Everything's just wonderful,
I'm having the time of my life...

Oh Jesus Christ almighty,
Do I feel alright? No not slightly...




Mår illa...

Gaaahhh! Trött... Som bara den... Någon ville att jag skulle va vaken en stund till, så det är jag... Snäll som jag är...

Idag har vi varit i stan. Tina och jag först. Sen åkte vi till Karolinska och mötte upp Sara, hennes bröst hade spruckit, så vi följde med henne till läkaren. Det var ingen fara, kunde tydligen bli så, men det var ju bra att hon kollade det för säkerhets skull.

Sen åkte vi tillbaka till stan alla tre och gick till Piccino och åt glass, mums! :)

Tina hittade värsta bra presenterna till lilla bebisen och hans föräldrar. Sen gick vi till Way i Brunogallerian och kollade lite, där hade de ju hur mycket pärlor och smyckesmaterial som helst, hade jag ingen aning om.

På vägen hem köpte jag ett halsband i Jakan, funderar dock på att byta det mot ett annat jag kollade på... Får se imorrn hur jag gör...


Usch... Mår fortfarande illa efter helgens alla utsvävningar... Åt alldeles för mycket... Ångest ångest...

Imorrn ska jag nog städa, behövs som vanligt... På onsdag ska jag följa med Ida när hon ska prova klänningen, ska bli kul!




Till Dig...

Now listen I think you and me have come to the end of our time,
What d'you want some kind of reaction?
Well ok that's fine,
Alright how would it make you feel if I told you that you never ever made me come?
In the year and a half that we spent together,
Yeah I never really had much fun.

All those times that I said I was sober,
Well I'm afraid I lied,
I'd be lying next to you, you next to me,
All the time I was high as a kite.
I could see it in your face when you give it to me gentle,
Yeah you really must think your great,
Let's see how you feel in a couple of weeks,
When I work my way through your mates.

Chorus
I never wanted it to end up this way,
You've only got yourself to blame,
I'm gonna tell them that your rubbish in bed now
and that your small in the game.

I saw you thought this was gonna be easy,
Well your out of luck.
Yeah lets rewind, let's turn back time to when you couldn't get it up,
You know what it shoulda ended there,
That's when I shoulda shown you the door.
If that weren't enough to deal with,
You became premature.

I'm sorry if you feel that I'm being kinda mental,
But you left me in such a state.
But now I'm gonna do what you did to me,
I'm gonna reciprocate.

Chorus
Your not big your not clever,
No u aint a big brother
Not big what so ever.

I'm sorry if you feel that I'm being kinda mental,
But you left me in such a state.
But now I'm gonna do what you did to me,
I'm gonna reciprocate.

(Lily Allen)

Natt

Sitter uppe och pratar med min vän Daniel... Varför heter typ 90% av alla karlar Daniel? Väldigt skumt tycker jag... Snygg är han iaf, som fan! Och rolig! Och trevlig! Men men...

Det blev en tur till mormor på eftermiddan idag. Mamma och Jorge skulle dit så jag följde med. Hann ju dock inte sola särskilt mycket eftersom ingen mer än jag ville sitta ute och fika och sen när man väl kom ut försvann solen rätt snabbt bakom tallarna... Jag sa åt både mormor och morfar att de borde såga ner dem...

Morfar och Jorge meckade med bilen, sen blev klockan så mycket att morfar tyckte vi skulle äta där. Han letade fram lite mat som vi grillade. Det var gott men jag blev rätt trött på allt tjat om alla getingar som flög runt vid bordet. Det viftades för fullt med en sån där grej som ser ut som ett tennisracket som bränner ihjäl getingarna med ström... Väldigt irriterande då en halvt bedövad geting hamnade i mitt knä...

Blev irriterad på vägen hem oxå när någon körde som en idiot... Totalt j-a onödigt... Lek med ditt eget liv, men lek fan inte med mitt!

Ja... väntar fortfarande på mina bilder från Pride... Mamma är världens söligaste... Tänkte iaf lägga upp några här när jag får dem, om det blev några bra. Håll utkik! :)


Måste ringa Tina imorrn. Vi skulle ju ta en tur på stan imorrn och leta bebisgrejer, eller hur det nu var...


Sov gott!


Pride

Igår åkte mamma och jag in till stan för att kolla på Prideparaden. Det var hur mycket folk som helst överallt men vi lyckades hitta ett par bra platser vid ett övergångsställe vid Kungsträdgården. Vi stod där i säkert 40 minuter innan paradtåget anlände. En man på andra sidan gatan trillade ihop, han hade tydligen diabetes, efter en liten stund var han ok igen.

Man ångrade lite att man inte gick med i tåget, såg ju så himla kul ut! Fast å andra sidan så såg jag en massa roliga saker som inte Sara och Tina såg. ;) När Ikea-gänget kom letade jag frenetiskt efter ett känt ansikte och lyckades upptäcka Saras stora solbrillor i vimlet. Jag lyckades ropa till mig henne (med hjälp av nån karl...) och hon och Tina kom och slängde sig runt halsen på mig, sen var de tvugna att fortsätta iväg igen. ;)

När hela paraden passerat mötte mamma och jag upp hennes två kompisar som inte orkat stå kvar och kolla på allt. Vi åt mat, de gnällde rätt mycket, var det inte det ena så var det de andra. Var rätt skönt att de inte skulle åka med oss hem. 

Mamma och jag tog pendeln hem, vid Barkarby blev tåget strömlöst så där fick vi stå i 20 minuter... Mamma ville sen ta ett glas vin i Jakan men jag hade ingen lust, var rätt trött.

Men någon timme senare ringde Sara och sa att hon och Tina skulle ta nån öl inne i stan så jag skyndade mig iväg till tåget. Vi satt på en uteservering på Medis. Roligt att vi kunde ses alla tre, det händer rätt sällan nuförtiden.

När skulle gå och lägga mig på kvällen hittade jag konfetti från paraden innanför kläderna... ;)

Idag är det strålande solsken. Jag måste sola, är ju sååå blek. Känner mig dock inte särskilt bekväm på en badstrand så jag kanske åker hem till mormor. Får se. Tänkte på att man ju kan åka upp till pappa, men det blir ju värsta projektet ju, orkar inte... inte just nu iaf...

Utekväll och stand up

Äntligen uppdatering! Mitt internet har krånglat, som vanligt...

I torsdags jobbade jag ju till stängning. Var jävligt trött när jag kom hem. Hade en förpackning hårfärg hemma som jag hade bestämt mig för att använda. När jag satt med färgen i håret ringde Sara. Hon hade bestämt att vi skulle in till stan och dricka öl, klockan var nu 21.20. Mina protester och upplysningar om hur sent det skulle bli bet inte på Sara, "två öl hinner vi, sen sista tåget hem..." Jaja... Det var bara att ge upp... Jag fick ju stressa som en idiot med att skölja ur färgen och torka håret. Tog 22.31-tåget in till Södra. Vi möttes upp vid Medborgarplatsen. Gick till Mest, hamnar där rätt ofta, men det är rätt skönt där.

När vi satt där hörde Saras Henrik av sig. Han och hans kompis John var oxå ute och de tänkte komma bort till oss. De kom vid halv ett, Mest stängde ett... Då hade jag redan missat sista tåget... Vi stod och grubblade lite på vad vi skulle göra härnäst. Det bestämdes att vi skulle gå till Kelly's. Hade aldrig varit där förut, gillade det jättemycket.

Vi tog två öl där sen tog vi en "taxi", med en mycket pratsam (icke) chaufför, till Thorildsplan där killarna bor. "Efterfest" kallade de det... Jag vet inte jag... Vi hann dricka lite vin sen gick Sara och Henrik och la sig. Kvar blev jag och John... Satt väl och pratade en liten stund sen körde han det gamla vanliga "gäspaochsträckautarmenochläggadenommig"-tricket... (Haha! Herreguuud...) Vi gick och la oss vi med. Blev inte mkt sömn... Inga snuskiga tankar nu!!! :P Vi pratade mest, FAKTISKT! Typ... Dessutom har jag rätt svårt att sova borta så jag låg ju vaken och stirrade upp i taket halva morgonen.

Haha, Sara var bakis som en jag vet inte vad... ;P Klockan kanske var runt halv ett när vi begav oss iväg mot t-banan. Åkte till Karlberg och sen hem till mig. Väl hemma blev det pizza och cola framför Winnerbäck-dvdn. :)

Det var väldigt skönt att vi hade ganska många timmar på oss att göra oss iordning inför stand up-kvällen. Vi var sååå trötta.

Tog 18.46-tåget och sen buss till Grönan. Shit va kul det va! Stand upen alltså, inte tåg- och bussresan... Christoffer Appelkvist var dock en liten besvikelse, vi har ju alltid älskat honom i "100 %", men han var inte alls lika rolig nu... Var en kille som heter Tobias någonting som var roligast, shit vad vi skrattade. Hade ont i käkarna efteråt... En sak som var jävligt störande var människorna bakom oss... Vem fan släppte in dom!? Fast det vet vi ju iofs... De hade fått reserverade platser av komikern Janne om oxå var med. De skrattade jättehögt och kommenterade typ allt och gnällde över att de inte hade fått bättre platser av Janne och bla bla bla... Sååå irriterande! Men i övrigt en lyckad kväll!

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning. Mamma kommer väl om nån timma och sen ska vi ta tåget in till stan och kolla på paraden! Ska bli riktigt kul. Skönt att det verkar va så bra väder oxå.

En Prideparadsrapport följer väl ikväll eller imorrn, om nu mitt bredband vill fungera...

Laleh

Usch, åka och jobba i fyra timmar... Känns lite segt... Men men... Tiden går ju fort. Nu är Becka tillbaka så mitt vikariat är över, underbart! Fast det går åt mer pengar när man är ledig... Lite surt...

Mamma ringde nu, hon är hos mormor. Jag hade fått norsk choklad (yey!) och 500 kr (yey igen!). Mormor hade sagt typ "här får de femhundra kronor var för de kommer ju aldrig å hälsar på...". Stackars mormor! Jag tänkte faktiskt följa med idag men eftersom jag ska jobba hade det blivit så knasigt. Har ju t o m shoppat lite åt henne. Köpte 12 tabletter, alltså såna man har på bordet under tallriken, på jobbet. Hoppas hon gillar dem.

Igår var Sara, Helen, Simon, Keane (hur fan stavar karln sitt namn?) och jag på Skansen och kollade (eller kollade och kollade, jag såg inte ett smack...) på Laleh. Hon är lite flummig... Verkar som att alla artister har en liten flumegenskap... Thåström på sitt lite sönderknarkade sätt och Laleh på sitt lite fnittriga blyga sätt... Jag tycker man bör rangordna publiken efter längd så att man kanske kan få se något av artisten nästa gång, tack! Stefan Sundström kunde gärna fått stanna hemma istället för att stå på scen med Laleh, har lite svårt för den karln... Men det var helt ok, fast Thåström var bättre. Längtar till den 12:e, då är det Lasse som gäller! Kollade på dvd:n igår, sååå bra!

Jaha, så Tina tycker jag ska flytta till Tyresö... Jaa, varför inte... Fast sen finns det de som vill att jag ska bo i Nacka... Jag får klona mig helt enkelt... Stackars värld... Fick papper om en nyproduktion i Bandhagen igår, finns en etta där på 34 kvm. Vet inte om jag vill bo i Bandhagen, men nyproduktion låter ju väldigt nice.

Min nya mobil har hjälpt mig inse hur j-a ful jag är... Trevligt... Verkligen... Har försökt fota mig själv några ggr... Tragiskt... Man vill bara gråta, usch och fy och bläää!

Imorrn ska vi på Stand up! Ska bli kul. Hoppas de är bra så man får skratta mycket.

Och på lördag är det Prideparad! Ska stå och vinka åt Sara och Tina och alla Ikea-männskor. ;) Skoj skoj!

Äntligen

Äntligen har jag fått mina skivor! Låg en avi i brevlådan idag. De skickade säkert ut en ny från posten efter mitt arga mail igår, hehe!

Idag kom mamma och Jorge hem. Mamma hade köpt en vattenpipa åt mig. Så nu tycker jag att alla mina vänner ska komma hit och röka vattenpipa och lyssna på musik med mig! ;) Please... Pretty please...


Uttråkad, som fan...

Uttråkad... som fan... Men har ändå ingen energi till att ta mig för något vettigt...

Varför bor jag i världens ände? Mkt dåligt... Satt och klurade på om jag skulle åka och kolla på den där lägenheten i Solberga men när jag kollade på pappret såg jag att visningen börjar om en halvtimma. Jaja, lika bra det, hyran var ju en tusenlapp mer än nu, fast å andra sidan är den lägenheten mer än dubbelt så stor som den här... Låg ändå på plats 32...


Jag får väl förbli blek då, j-a sol... skiner ju bara när man jobbar...


Hoppas det inte blir regn imorrn. Ska ju till Skansen och kolla på Laleh. Man kanske borde införskaffa en regnponcho för säkerhets skull. Köpte ju en för typ 20 kr när vi skulle på Gyllene Tider för några år sen, den kom lyckligtvis aldrig till användning, vet inte vart den är längre, blev nog kvar i Midsommarkransen.


Gaaahhh!!! Jag dööör av tristess...