090331

Dagarna flyger förbi, fast det är väl både bra och dåligt antar jag. Vilket fint väder det var idag! Såg ni!? Kände ni!? Helt underbart! Ja fram till det började regna alltså...

På mammas jobb har de en konstförening. De hade utlottning av tavlor idag, eller de lottade ut vilka medlemmar som ska få välja bland de tavlor som sitter i slutet av korridoren på vår våning. Jag och min handledare gick bort och kollade på tavlorna tidigare på dagen. Jag blev helt exhalterad när jag såg att det hängde en
Lisa Rinnevou på väggen! Gaahh! Ringde mamma och sa "om du vinner så tar du den! ok!?". Mamma vann, men man vinner ett nr och sen får folk välja i tur och ordning... Mamma har nr 17. Så nu hoppas jag att de 16 första som får välja tar alla tavlor som mamma gillar och lämnar Lisa-tavlan! Perfekt födelsedagspresent till moi ju!
 
Köpte busskort idag, så nu är jag fattig, igen... Dåligt. Alla som heter Linda, bor på 25 kvm, jobbar på Ica 1,5 dar varannan vecka och har en knasig katt som heter Tilda borde få busskort gratis tycker jag. Tycker inte ni det? Nä nu börjar jag bli fånig, dags att sova tror jag. Inatt gick det inge bra alls, kylskåpet och köksfläkten höll mig vaken, snoozade 45 min imorse. Det kan man bara göra om man i vanliga fall har sjuuukt gott om tid på morgonen, haha!


Gonatt och puss på er! ♥

Och glöm inte att det är 1 april imorrn! Se upp för luringar! ;)

090330

Hellu!

Kom på rätt sent igår att det var ju en lååång dag idag. Slutar ju 18.30 på måndagar... Usch ja, men dagen gick ju rätt fort, många fikapauser vettni! Haha! Synd bara att kaffet i kaffemaskinen är sjukt äckligt, vi väntar på en ny maskin, men det verkar dröja.

Man undrar ju vad jag gör på dagarna. Tycker inte att jag gör så mycket men ändå går dagarna så fort, får det inte att gå ihop. Idag har jag iaf sjukanmält nån människa till F-kassan, lagt upp lite nyanställda, sorterat mer papper och satt in dem i pärmar. Är dock roligare än det låter.

Känner mig dock lite smått förstörd efter den där himla tidsomställningen! Kom knappt upp imorse tack vare den där förlorade timmen som bara försvann i helgen.

Lyckades göra
Ida glad idag. Hon fick en födelsedagspresent lite i förskott i brevlådan... ;D Bra att det blev lyckat, har velat köpa den en längre tid.

Gaaahh vad jag längtar till påsk! Leeedighet! Ska bli så himla skönt. Får se om det blir en sväng till Nyköping eller om det blir hem till mormor, inget är väl riktigt bestämt ännu. Men är det fint väder vore det ju väldigt mysigt att åka ut på landet, så vi håller tummarna för det. ;)

Grrrr

Ååååhh! Jag blir så äcklad! Kollar på Dokument utifrån, om sönderavlade hundar. Jävla hunduppfödare! Jävla kennelklubb! Idioter! Avliva alla människor som tycker att det är normalt med inavel och som avlar sönder de stackars hundarna! Vidrigt! Sjuka j-a värld!

Biljetter

Imorrn släpps biljetterna till Anna Ternheims och Thåströms spelning i Långholmsparken den 3 juli. Jag vill gå! Födelsedagspresent kanske? Fast biljetterna var väldigt dyra, som vanligt. Bajs bajs bajs.

090329

Godmorgon! Eller godmiddag kanske det är...? Jaja, jag tar det väldigt lugnt och ligger i sängen och väntar på reprisen av  Robinson, känns lagom aktivt en söndagförmiddag som denna. Fredrik var uppe tidigt imorse och åkte till bandyn. Först kunde jag inte somna om efter det, men till slut gick det.

Igår var det 60-års kalas för min morfar hemma hos min moster. Det var väldigt trevligt och min familj fick träffa Fredrik för första gången. :) Fotbollsgalna Jonas och Fredrik fann varandra på en gång, inte så oväntat kanske, haha. Det blev iaf god mat, bus med Julia, Earth Hour och Sverige-Portugal innan vi tog en taxi hem. Skulle ha lagt upp nån bild men kameran glömdes kvar hos moster.

Nu är det bara denna vecka med praktik och jobb, och sen nästa vecka är det ju långhelg! Fy vad skönt det ska bli. Slutar 12.00 på torsdagen och sen är jag ledig ända till tisdagen. Visst hade det varit bra med jobb, men då jag inte fått några timmar i påsk så tänker jag bara njuta av ledigheten istället. Hoppas på mycket sol och riktigt vårväder!

Idag är det bara en månad till B-day, usch ja. Gammel-Linda... Haha!

Dubbeldeklarerat

Hmm... Glömde igår att berätta om när jag speglade mig när jag kom hem. Eftersom halva överläppen var bedövad såg jag ut som att jag försökte göra någon slags Elvis-imitation, haha! Lite senare på kvällen skulle jag skölja munnen med Listerine, men det ville sig inte riktigt, det rann lixom ut. Ja herregud...

Åkte med mamma och Jimmy bort till jobbet på eftermiddagen idag, i mammas nya bil! Gick in och hämtade kontrolluppgiften i skåpet. Det visade sig dock att alla på jobbet hade fått deklarera dubbelt. Vissa hade fått besked att de skulle betala 26 000-32 000 kr! Vi ska tydligen få nya deklarationer utskickade till oss i nästa vecka, får hoppas den är mer positiv då.

Är på lite dåligt humör nu på kvällen, hoppas det blir bättre imorrn.

Trött

Usch och fy vilken kväll!

Har varit seg hela dagen, lyckligtvis kände min handledare likadant så det har inte varit alltför högt tempo idag. Vi hann med väldigt mycket igår, så det gjorde inte så mycket.

Vid 16-tiden begav jag mig in till stan, sjukt trött... Ringde tandläkaren och kollade om de ev ville att jag skulle komma tidigare eftersom jag fick en fråga om det för någon dag sen. "Jaaa... 5 min?" Haha, va!? Den där sköterskan är inte så lite snurrig. Kom ju in tidigt till stan så jag åkte till Hötorget och gick till Yves Rocher och inhandlade lite duschcremer, handcreme och ansiktspeeling, tyckte att jag var värd det eftersom jag skulle vara så duktig hos tandläkaren... dessutom behövde jag verkligen duschcreme.

Det gick väl bra hos tandläkaren, men fy vad obehagligt. Fick dock ha min Ipod på, så jag låg och lyssnade på musik medan hålen lagades. Obs! Detta gör inte så att borrljudet försvinner! Höll dock på att börja asgarva när jag insåg att det kändes som att jag hade blivit kidnappad av två aliens (de såg ju så roliga ut med munskydd och "stänkskärmar...") som stoppade in en massa konstiga saker i munnen på mig.

Hade väldigt ont i huvudet och var fortfarande trött när jag åkte hem. Då ringde Jimmy och sa att Hemköp hemma var rånat och att det förmodligen inte skulle gå och handla där. MEN BRAAA!!!!  Och visst var det stängt. Orkade inte hoppa av tidigare på vägen och har inget ätbart hemma, så nu är jag rätt så hungrig.

När jag kom hem hade jag fått min skattedeklaration. Började grina när jag öppnade den... Är man trött så är man... Enligt pappret skulle jag betala tillbaka över tusen spänn, vad jag nu ska få dem ifrån. Men sen upptäckte jag det såg väldigt konstigt ut. Det står två summor från Ica, och att jag totalt skulle ha tjänat ett antal tusen mer än vad jag kan ha gjort. Så nu måste jag leta reda på mina kontrolluppgifter, som förmodligen ligger på jobbet. Grrr... Får gråta mer sen, när jag verkligen vet vad resultatet av det hela blir.

Prinsessan på ehh... musen?

Jag trodde ju att min säng var trasig... Det var lixom en knöl strax nedanför huvudkudden. Trodde att det var en av fjädrarna som pajjat och på något sätt vänt sig utåt... Igår kväll kände jag efter under bäddmadrassen. Och vad hittar jag! En tygmus! Va fan!? Jag har förmodligen legat på den i ett antal månader... Får dock tillägga att jag inte sov bättre trots att jag tog bort den. Blev väl kanske 4 timmar sömn inatt, så jag var sjukt trött, fram till eftermiddagen, sen lyckades jag ändå pallra mig till gymmet, yey me! 



Tilda och en annan tygmus...

Enkätundersökning

Den långa måndagen gick faktiskt förvånansvärt fort. Först fixade vi det sista med lönerna och skickade bankfilen till banken så att de anställda får sina löner på onsdag. Sen på eftermiddagen åkte jag och min handledare till ett bovärdskontor där vi fick goda laxwraps och dricka innan vi begav oss ut tillsammans med två snälla och roliga "gubbar". Vi gick runt i trappuppgångar och ringde på hos hyresgäster och överlämnade enkäter till dem, det var faktiskt mycket roligare än väntat, förmodligen tack vare sällskapet. Vi var klara redan vid 18, och då fick jag skjuts hem, värsta bra!

På onsdag är det våffeldagen. Tror dock inte att det blir några våfflor för min del. Ska ju in till stan och kolla på Mr Al Pitcher där på kvällen (hoppas min pojkvän bokat om biljetterna...) och sen hoppas jag på en bit mat och kanske en öl eller något, men vi får väl se. Kul att göra något iaf.


Lista

Snodde en lista av Ida...

Lovar du att vara ärlig?
Ja


Du heter:
Linda


Smeknamn:
  ?


Låt som när du är ledsen sörjer till?
: Haha, oj! Här behövs en lååång lista. Har sjukt många depplåtar. Illa...


Beroende av:
 Kärlek, musik och vackra saker.


Vad tror folk om dig?:
Att jag är snäll, tyst, blyg, kanske lite tråkig, i runt 20-årsåldern...


Stämmer det?: Att jag är snäll, ja oftast. Men folk blir alltid förvånade de gånger då jag verkligen blir arg eller irriterad, för de tror inte att jag kan bli det. Tyst och blyg är jag ofta till en början bland folk jag inte känner, jag kollar av läget helt enkelt, sen kan jag babbla på hur mkt som helst. Jag kan nog ibland uppfattas som tråkig just för att jag inte alltid vågar vara så utåtriktad som jag skulle vilja vara. Önskar att jag kunde skita i mina begränsningar ibland. Jag vill så mkt, men det märks inte alltid. Och jag är 26 för fan!


Vad får du oftast komplimanger för?:
Att jag är söt, har fina ögon, vackert leende och är glad och trevlig.


Vad säger du för att imponera på någon?: 
Brukar inte ens försöka.


Hur imponerar man på dig?:
Man ligger under täcket i min säng när jag kommer hem från min Greklandsresa, haha! Man sviker inte.


Brukar du skratta för dig själv?:
Massor!


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Puuuuussssss tycker om dig"


Var bor du?:
Här


Trivs du där?:
Mjaaee... På sommaren är det guld att ha nära till stranden. Men jag vill hellre bo på andra sidan stan, eller i stan.


Äger du några converse:
Ja, fast inte tygmodellen. Har ett par rosa sneakers som jag har som jobbskor.


Sprit, cider, vin eller öl:
Vin eller öl tack


Brukar du bli för full:
Det har väl hänt... Men oftast blir det ganska lagom.


Vad har du för mobiloperatör:
Tele2/Comviq, för de är väl samma? Eller?


Är du allergisk mot något:
Nix, så j-a gött!


Hur svarar du i mobilen:
  "Aaah, det är Linda?", eller bara "Hallå?"


Vem ringde du senast?:
Mamma


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att vi ska va hos min moster kl 17 på lördag, bl a.


Antal timmar sömn inatt:
  5 kanske? Har allvarliga sömnproblem. Och nu börjar sängen gå sönder också, ligger på en konstig knöl just nu, så jag ska försöka vända på sängen tillsvidare.


Sov du ensam:
Nej, Tilda ligger alltid i fotänden, och har jag tur har jag även pojkvännen bredvid mig.


Brukar du komma i tid:
 Japp


När mår du bra:
När allt går min väg, som i somras, då var jag äckligt lycklig. Är ju inte mycket värre nu, men har inte riktigt det där lyckoruset nu som jag hade då. Ge mig det tillbaka!


När blev du fotad senast:
 Tog några bilder själv igår.


Hur känner du dig nu:
Trött.


Vanligaste färg på dina kläder:
Svart tror jag

Vad tycker du om fötter:
Uäck! Jag har väldigt svårt för fötter.


Vad saknar du:
 Sol och värme, Fredrik, mina vänner, mer pengar på kontot...


Hade du en bra kväll igår:
Nja, fast slutet på den var bra.


Favoritdryck på morgonen:
 Kaffe! Som just nu är slut! Och lön på onsdag! ;(


Rakar du benen:
 Ja, trivs bäst med lena ben.


När brukar du oftast gå och lägga dig:
Vid 22-23 tiden om jag ska till jobb eller skola, annars kan det bli senare.


Är du blyg?
: Till en början med okända människor.


Sysslar du med någon idrott:
Nej


Vill du hellre ha mail än brev:
Det beror på vad det är för slags brev. Riktiga brev hade varit kul att få ibland.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Jag vet faktiskt inte


Har du spytt offentligt:
Nix


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
  Stå och kissa!? Haha!


Är du nöjd med ditt liv:
Mja, kan väl bli en aning frustrerad ibland, men det blir ju vad jag själv gör det till. Kan dock störa mig på att jag slösat bort tid på vissa människor. Men allt man gör lär man sig något av.


Är du bortskämd:
Jag vill ju säga nej, men mamma och mormor skämmer bort mig ganska duktigt.


Vad är det värsta du vet?:
 Otrohet, falskhet, orättvisor och lögner


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:
Ingen aning... Kan nog vara allt från ett par hundra till ett par tusen beroende på när i månaden det är osv.


Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:
 Jag vet inte riktigt, jag kan bli jätteglad ibland när vissa kvinnliga kändisar står emot bilden av hur de ska vara. Men sen efter några veckor så blir de alltid så att de viker sig för medias tryck iaf, och då blir jag bara besviken.


Vad längtar du till?:
Lördag då jag får träffa min familj, sommaren-sol och bad! Och så längtar jag självklart till examen och förhoppningsvis ett heltidsjobb.


Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Ja, försöker hålla hårt i de vänner jag har, älskar dem väldigt mycket.


Vad använder du för shampoo?:
 Silvershampo från Wella och nu har jag beställt hem ett shampo från Matrix som är för blekt hår men som inte ger pigment, ska växla lite mellan dem.


Vad är det finaste du fått?:
 Viktor (mitt marsvin som jag fick när jag var 10), och fina ord


En speciell dag du minns:
 Åh, jag som kommer ihåg nästan allt! (Tina brukar iaf säga det...)


Hur gammal är du:
26, snart 27


Tycker du om någon just nu:
Ja


Du samlar på:
Ingenting


Gröna eller röda äppeln:
Röda


Vem ringer du när du är arg/ledsen:
 Mamma, eller ingen om jag är riktigt ledsen för då håller ändå inte rösten i telefon...


Gillar du golf:
Golf är ingen sport! Blä!


Vilken tid gick du upp idag:
06.00... Gillar att ha gott om tid på mornarna


Har du sovit i din egna säng inatt:
Ja


Har du strumpor på dig nu:
Ja, grå


Är det okej att gråta:
Ja


När grät du senast:
 Var nog häromdan när jag såg något fint, romantiskt, roligt eller gulligt på tv. Jag kan börja gråta av riktigt konstiga anledningar...


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Betala csn, resa och spara.


Bär du glasögon eller linser:
Glasögon om jag ska sitta framför datorn eller tv en längre stund.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Nej


När går du upp ur sängen en helgmorgon:
Så himla olika


Har du piercing:
Hål i öronen.


Vill du gifta dig:
Det vore kul, men vi får väl se.


Vill du ha barn:
Ibland ja, ibland nej.


Solar du ofta:
Det händer, men mest på sommaren i den riktiga solen.


Är du bra på att laga mat:
Jag tyckte det förr, men det känns som att jag tappat en del med det här j-a skitköket.


Är du flygrädd:
Nej.


Hur vig är du:
Litegrann iaf, dock ingen spagat eller split eller såna galna grejer.


Är du musikalisk?:
Njä, men jag är bra på att känna igen låtar och lära mig texter osv.


Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten


Vilken är din favoritglass:
  Choklad, gärna med grejer som kola, nötter eller chokladbitar i.


Tror du på ett liv efter döden:
Nä, fast ibland kan man ju börja undra.


Tycker du om sushi:
Nja, har väl inte riktigt lärt mig det där än.


Vad äter du helst när du ser på film:
Godis


Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej


Har du tandläkarskräck:
Jaaaa! Ska till tandis på torsdag... Hujeda mig!


Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Är nog lite mittimellan


Vilken ögonfärg har du:
Blågrå


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja usch ja.

Biter du på naglarna:
Nej


Röker du:
Nope


Hur ofta tränar/motionerar du:
 2-3 ggr i veckan, men det händer att det blir 1 eller 4 ibland.


Senaste låt du hörde:
Tror det var de där Star Pilots, heter de så?


..........

J-a snö!!!

Var ju ute med Tilda tidigare idag när det fortfarande var någorlunda torrt. Hon blev dock väldigt smutsig om tassarna så det blev brottning i badrummet sen, jag vann! Hehe!

Nu på kvällen ville hon gå ut igen och gick runt här och jamade. Jag ignorerade henne.

Efter en stund hörs konstiga ljud utifrån hallen. Jag går dit och tittar, och vad hittar jag? Jo, hon har hoppat in i hatthyllan och ligger där helt inmosad! Förmodligen så tror hon att hon får gå ut bara hon tar med sig kopplet och det låg ju däruppe så hon skulle väl hämta det...


   

Lång dag imorrn, 8.00-18.30... På eftermiddagen ska vi gå runt och knacka dörr oxå. Har ingen större lust, men men...


Söndag

På min lediga dag vaknar jag självklart halv sju...

Varvade tvättstugan med Robinsson igår kväll. Det var ju riktigt kul ju. 18 pers som tror att de ska komma till en vit sandstrand där de kan ligga och sola, men istället hamnar de i ett äckligt träsk. Haha, så himla roligt. Kommer väl inte sitta bänkad varje lördag, men har man inget bättre för sig så... bättre än alla j-a dans- och sångprogram iaf.

Ayesha var och handlade av mig igår. "Vad vacker du är!" sa hon. Sen var jag glad resten av dagen, haha! Behövs så lite. Men oj vad irriterad jag blir på att man inte kan använda fotstödet som just fotstöd i de nya kassorna. Råkar man trycka lite för hårt så skiter bandet fullständigt i att stanna överhuvudtaget och allting packas ihop och det blir kaos och jag får panik och trycket på nödstopp och sen tar det en halvtimme innan jag får igång skiten... Hände väl en ca 3-4 gånger igår... De nya kassorna är ju bättre än de gamla, men det finns en hel del grejer där designern inte tänkt till riktigt, han har nog aldrig ens suttit i en kassa. Idiot!

Nu måste jag gå ut med Tilda, för jag har ju lovat, och hon har tjatat hela morgonen. Det trodde ni inte att katter kunde va? Men det kan dom tydligen!

Långfredag?

"Det där är väl inget jobb!? Vända på papper och säga hmm..."
Ur Sunes jul

Ja, vänt på papper har jag gjort större delen av dagen. Tror jag gick igenom och granskade närmare 500 lönespecar, sa dock inte "hmm...", haha!

Personalchefen skämdes lite när jag kom på honom med att äta McDonalds-mat för tredje dagen i rad, det var lite kul. Men jag ska nog sluta pika honom nu, för jag är ju snäll egentligen.

Mamma skjutsade mig till jobbet, väldigt skönt. Jobba var dock inte lika skönt, helt ok iofs, men jag höll på att somna i kassan. Min gamla svenskalärare från gymnasiet såg helt förskräckt ut när hon såg mig. Hon tänkte nog "Stackars barn! Är hon kvar här än!?" Men jag lugnade henne och sa att det bara var extrajobb och att jag minsann pluggade och var duktig. "Ja, för man vill ju inte sitta på Ica hela livet", sa hon då. Nä, det vill man verkligen inte. Men många av mina arbetskamrater är supergulliga. "Hej Linda, vad fin du är i håret!" var det första jag fick höra när jag kom idag. ;)



Så ja, det har varit en lååång dag idag... Nä, nu e jag trött. Upp tidigt och jobba imorrn. Sen EN ledig dag...


Saknar dig

Onsdag

Idag har jag varit på mingel och info i stan. Har även haft sjukt ont i nacken och käkarna, förmodligen därför jag känner mig jättetrött. Får se om jag kan komma iväg på massage nån dag, ska bara hitta tid till det oxå.

Hämtade ut mitt paket från Tjallamalla. Höll på att få en chock när jag öppnade och såg en skrikig mintgrön färg, som tur var så var det bara färgen på silkespappret... Tunikan är svart. Så nu är det bara att gå och vänta på ett trevligt tillfälle att bära den. Skulle ju haft den i lördags, men då hade den ju såklart inte hunnit komma.

Inte en så bra dag idag, känner mest för att krypa ner under täcket och stanna där ett par dagar...

090317

Är mycket piggare idag, även fast jag kände mig nästan död imorse. Tiden går väldigt fort på praktiken, trots att jag inte gör så mycket ännu. Sitter mest bredvid och tittar och lyssnar på vad min handledare gör. Känns faktiskt bra, för jag vill inte bli satt på att göra saker som jag inte har koll på.

Blev lite knas när jag var på gymmet efter praktiken. När jag hade trampat på maskinen en stund upptäckte jag till min glädje att Top Design började på tv-skärmen framför mig. Mitt nya favoritprogram (är dock bara ett avsnitt kvar på säsong 2 nu...). Sen blev det så att jag hade trampat klart på maskinen innan programmet var slut (man kan max köra i 65 min), så det var bara att trycka på reset och börja om, haha. Nästan en och en halv timma blev det. Kändes ju lite taskigt mot dem som stod och väntade på maskiner, men jag låtsades som ingenting, var ju tvungen att kolla klart!


Nästa vecka ska vi på stand up, eller det är iaf en stand up-komiker från Nya Zeeland som har en show som vi ska gå på, Al Pitcher heter han. Hoppas på att få skratta massor, jag skrattade iaf så att tårarna började rinna när Fredrik och jag kollade på ett klipp med honom på youtube. 150 spänn kostar det, skitbra ju! Älskar billig kultur! Hehe!

Dagen efter ska jag till tandläkaren, inte fullt så roligt, och mycket dyrare... Min tandläkares sköterska verkar dessutom lite snurrig. Igår ringde hon och frågade om jag kunde komma en kvart senare än bokat nästa torsdag. Idag ringde hon igen och frågade om jag kunde komma samma tid som vi bokat från början, haha.


And that's why

Oh dear sweet Lord... Det där med heltidsjobb... Vem fan kom på den idéen? Va? Klockan är ju nästan läggdags när man kommer hem, och då åkte jag direkt hem, vilket jag inte hade tänkt. Orkade inget annat. Fyndade blodpudding på Hemköp, 2 för en tia, hey! Värsta kapet för en stackars student som slösat bort sina pengar på kläder, smink och annat skoj. Dock upptäckte jag för sent att lingonsylten jag hade i kylskåpet var helt förstörd. Den hade förvandlats till en slemmig klump, förmodligen tack vare de dagarna då kylen var "trasig".

Idag fyller Sara år! Yey! Hon hade lagt upp bilder från festen. Jag lyckades se ut som ett praktmongo på 2 av 3, inte illa pinkat va!? Nu ser du Sara, det är därför man behöver en bloggpose! Eller iaf jag... Jaja, jag snodde iaf den lite bättre bilden och klippte ut mig själv eftersom jag inte vet om de resterande 100 personerna vill va med i bloggen. Hoppas det va ok med fotografen, annars får hon ringa och kräva ersättning...

  Såhär glad e jag på fest, party party! Haha! Tydligen ser jag bäst ut på långt håll... Usch ja...

Nä, nu ska jag stänga av datorn. Sova snart tror jag nog. Puss på er!

Inte borta

Neeej, jag e inte borta! Nu e jag här! ;D Har bara varit så himla trött på kvällarna, och igår åkte jag till Sara redan på eftermiddagen, sov hos Fredrik och kom hem för någon dryg timme sen.

Festen hos Sara var trevlig, 16-17 pers på 25 kvm, och då får man räkna bort ytor som hall och kök. Det blev ju lite dålig stämning när vinnaren i melodifestivalen presenterades, men det gick ju över rätt fort. Jag fick sällskap ända till Telefonplan, väldigt skönt. Dock var jag lite rädd för alkisen som satt i närheten när Jens gick av, så jag ringde Fredrik så att jag kunde prata med honom den sista biten. Alkisen skrek att jag skulle hålla käften, men då var det dags för mig att gå av, tack och lov.

Hela dan idag har varit hur mysig som helst, trots att vi inte gjort något särskilt, helgen kunde gärna ha varit en eller flera dagar längre... Det är läskigt att vara kär, sårbart. För mycket smärta i bagaget. Men att vara kär är oxå underbart, så det är tur att det underbara trycker bort det läskiga, oftast iaf.


Tina berättade för mig om sin förlossning igår, och nu vill jag aaaldrig skaffa barn! Fast sen sa hon att när jag får träffa lilla Sebastian så kommer jag vilja ha massor med barn, haha! ;) Jaja, vi får väl se, allt har ju sin tid.

Hemma

Äntligen hemma! Och jag hann knappt innanför dörren innan jag blev överfallen av ett hårigt litet monster som ville pussa massor på mig. Hon var sååå glad! ;)



Det var en trevlig första dag på praktiken. Fick ett passerkort och kod, och imorrn ska jag få ett rum, synd att man inte får lön oxå...

Det var väldigt mysigt hos Fredrik igår. Han lagade jättegod mat och sen kollade vi på fotboll. Liverpool vann som tur var stort, vi hejjar ju tydligen på dem. :D Sen kollade vi på Zack and Miri make a porno, den var väääldigt rolig, haha!


Nu är jag sjukt trött. Börjar 8.30 imorrn, ganska bra tid tycker jag nog. Min handledare tyckte inte att det var någon idé att jag kom före henne eftersom jag inte fått några uppgifter än, bra tänkt.

Världen är ibland lite för liten...

Idag har jag blivit tittad mellan benen av en av mina Ica-kunder... Det är nackdelen med att bo där man arbetar. En aning bisarrt, ja.

produktgruppsbild

Gratis var det iaf, vilket var bra. Jag är ju pank, men ska ändå till frisören imorrn. Ja! Jag vet! Men man lever ju bara en gång. Tänk om jag typ blir överkörd av en buss i övermorgon, då kan ni iaf tänka "hon var ju iaf snygg i håret...". ;P
Läste att Stockholms dyraste våning kostar 20 miljoner. Funderar på att köpa den... Ska bara prata med mamma först... ;D

Skärpt

Fan vad trött jag blir. Varför ska jag hålla ordning på andra människors jobb? Först AC/DC-tävlingen som glömdes bort, och nu förhandsvisningen där man glömde skriva ut vart biljetterna ska hämtas. Lär ju inte finnas några kvar nu anyway. Jag borde ju fått biobiljetter hemskickade eftersom jag förmodligen gjorde felet uppenbart... :P Jaja, får väl ladda ner filmen istället!

Idag har jag tagit itu med mig själv. Sparkat mig själv i baken. Skärpt mig. Yey me!


Jag fortsätter leka med fotoredigeringen... :D

Imorrn ska jag till MVC, men bara för cellprovtagning och nytt recept på piller. Sen blir det träna med mamma, och på kvällen hoppas jag på mys i Fredriks soffa. ♥ På onsdag börjar äntligen praktiken, vill komma igång! ;)


















Migrän

Fick inte mycket gjort alls idag. Tvättstugan hann jag med, sen kom huvudvärken, migrän. Trodde att jag skulle kunna vila bort den (för jag trodde först att det berodde på sömnbrist) så att jag skulle kunna åka till gymmet sen, men till slut insåg jag att jag inte skulle kunna träna. Irriterande. Vanliga värktabletter hjälper ju inte, och jag hade ju ändå inga hemma. Hittade något citadonliknande som jag tog nu på kvällen och nu känns det faktiskt lite bättre. Man bör dock undvika häftiga rörelser...

Stackars Fredrik skulle på Metallica, men konserten blev ju inställd. Alltid trist när man får reda på det sådär precis innan. Som när Sara och jag satt på Mest och snopet fick veta att konserten vi skulle på (Nerina Pallot) efter middagen var inställd. Men då fick vi ju iaf pepparkakor som plåster på såren... ;) Så vi satt kvar, beställde in varsin öl till och mumsade pepparkakor, haha! Inte världens godaste kombination...

Ledig imorrn, och ingenting inplanerat, förutom gymmet då. Hade tänkt att hämta ut biljetter till en förhandsvisning, har en kupong. Men det står att biljetterna ska hämtas på Park, och den har ju inte öppet som en vanlig biograf. Så jag vet alltså inte när deras kassa är öppen, och ska hämta biljetter till en gratis visning så ska man va där först, vilket ju blir lite svårt när jag inte vet när deras kassa är öppen. Suck... Men då slipper jag ju åka in till stan iaf, hehe!

Stupid girl

Vad ska jag säga? Dagen började inte så jättetrevligt. Efter bara en stund på jobbet blev jag utskälld av en tjej. Hon kallade mig hora och skrek att hon skulle "knulla mig" och så vidare och så vidare. Allt detta för att jag vägrade sälja cigg till henne. Vi har fått tillsägelse om att vi måste kolla leg på alla som ser ut att va under 30 eftersom det är mycket kontroller av butiker osv. Så jag gjorde bara som jag blivit tillsagd. Ändå fortsatte denna brud att skrika på mig, även utifrån centrumet. Sen kom hon tillbaka en stund senare och visade stolt upp ciggpaketet hon lyckats köpa inne på Preem. "GRATTIS!" sa jag då. Lite ironiskt att någon som blir förbannad över att jag inte litar på att hon är 25 beter sig sådär, moget...

Hon lyckades iaf lämna en känsla av obehag efter sig hela dagen. Det där tog verkligen all min energi. Inte för att det var farligt eller så, men just obehagligt. Fast det är väl klart att det är det när någon skriker på en...




Nu är man ju ledig iaf. Får ju "helg" trots allt, tack vare praktikplatsen. Bara bra för det finns alltid grejer man ska hinna med och jag har ju känt mig lite stressad över det. Nu känns det lugnare.


Me want

Redken All Soft Thick paket             Geee mig!

Fredag

Dagen på Agda blev riktigt rolig. Det var dock lite pinsamt att nästan halva klassen saknades. Att man är sjuk är en sak, men när folk säger "jag tänker inte ödsla min tid på det", då blir man lite irriterad. Skolan ordnar med och betalar för sånt här och så skiter folk i det, då kanske man inte ska gå utbildningen. Jaja, en rolig dag anyway. Men nu ses vi inte förrän i augusti. Dock pratas det om lite middagsträffar eller liknande innan sommaren.

Idag bestämdes det vilka jag ska göra mitt examensarbete med, känns jätteskönt, och bra! En sak mindre att oroa sig för. ;)

För ett par timmar sedan ringde "praktiktanten" och sa att hon och min handledare kommer att vara borta måndag och tisdag, de hade totalt glömt bort det. Så kontentan blev att jag får börja först på onsdag, så jag får lite helg trots allt. Och en trevlig mjukstart. Jag var inte alltför upprörd över detta, även om det hade varit skönt att komma igång. Det är blandade känslor inför de kommande veckorna, men jag tror och hoppas att det blir bra.

Fredrik åker till Prag i april, utan mig... Jag vet! Visst är det fuskigt! Får man ens göra så? Jag får hoppas att han kompenserar detta med en sjuuukt bra födelsedagspresent veckan efter! Hehe! Och dagen innan det behöver jag nog en ettårspresent, moahahahahahahaha! ;D



Jag har ikväll piggat upp mig med ett väldigt rosa nagellack, det är ännu mer rosa i verkligheten. Kommer skära sig grymt mycket mot den röda Ica-tröjan imorrn. Skulle ha jobbat ikväll oxå, men det hanns ju inte riktigt med. Förlorade väl lite drygt 500 kr (brutto) på det, kul.

Nästa helg blir roligare, party hos Sara! Ska bli kul att äntligen få se den nya lyan! Som sagt, alla flyttar... Måste bara fixa de där PG-biljetterna... Haha! ;P

Torsdagkväll

Jaha, så var denna termins skoldagar över. Nu återstår bara att arbeta heltid, gratis, i 13 veckor... Jaja, förhoppningsvis lär man sig något på vägen oxå. Illa vore väl annars.

Extern kurs(?) i Agda personal imorrn och sen jobba på lördag. Hoppas det blir roligare med de nya kassorna. ;)

Lyxfällan nu, med lilla Anna Hibbs. Hur gammal är hon? Hon ser ut att gå i max högstadiet... och agerar därefter... Poor little rich girl... Fasiken att min pappa inte kan ge mig ett kreditkort, höhö!



Jag vill åka bort! Weekend, solsemester, en ynka hotellnatt, vadsomhelst!

Alltså herregud, bruden har ingen koll alls! Visst, jag är oxå väldigt bra på att slösa och så, men hallå!

Såg ni förresten dokumentären om icke-tvättandet igår? Väldigt intressant, men sjuuukt äckligt! Haha!

Onsdag

Bara två skoldagar kvar nu. Imorrn ska vi göra det sista på lönekursen och sen ska vi fika med våra lärare, går 13-16, mycket skönt. Sen på fredag blir det extern utbildning hos Agda på Torsgatan, hoppas att det blir en givande dag.

Igår var jag och tränade med mamma, sen åkte jag till Fredrik. Vi hade tänkt att gå på bio, men sen kom vi på att det inte fanns någon film som vi verkligen ville se (inte samma film iaf...) så vi stannade hemma. Fredrik lagade mat och sen kollade vi på film i soffan istället, vilket ju är mycket mysigare. ♥


Ikväll är det en dokumentär om nån som ser hur länge man kan gå utan att tvätta sig. Låter jävligt äckligt, nästan så äckligt att man måste kolla...

 Riktigt seg kväll det här. Både Tilda och jag är helt utslagna. Jag skulle ha tvättstugan 18.00... Men jag somnade... Sen orkade jag inte pallra mig iväg. Skulle ju egentligen behövt tvätta, men men. I min nästa lägenhet ska jag ha tvättmaskin! Alla flyttar nu känns det som, jag vill oxå. Träffade Maria på Hemköp, hon och David hade köpt en lägenhet i Traneberg. Alla lämnar H-by, och det vill jag med! Har ju varit så glad alla andra gånger jag flyttat härifrån, haha! Men kanske en dag... när jag blivit en snuskigt rik löneekonom... hehe, jomenvisst.

090302

Imorse köpte jag en sms-biljett till t-banan för första gången i mitt liv. Självklart kom det en kontrollant på tåget och så blev det värsta proceduren, and that's why you need a busskort! Köpte ett så fort jag kom till Slussen, var ju för stressad för det här hemma.

Vi gjorde inte så mycket i skolan idag. Karln från Kronofogdemyndigheten hade inte så mycket att säga, så vi fick två timmar lunch... Jag, Katarina, Frida och Desirée gick till Klädkammaren, där det gjordes stora fynd. Jag lät dock plånboken ligga kvar i väskan, duktigt va!? Sen blev det lönekörningar i ett program vi använt förut men som just nu känns väldigt rörigt.

Fortfarande stel och öm i nacke. Får försöka smöra till mig en massage av Fredrik imorrn. Hoppas att han inte behöver åka och jobba.


Tilda kan trolla... Hon låg inte bredvid mig och inte under täcket, så jag gick ut i hallen och kollade eftersom hon har börjat ligga i cykelkorgen som hänger där. Men det var tomt där oxå. När jag vänder mig om och ska gå tillbaka ligger hon helt plötsligt på sängen... skumt...

 Såhär brukar det se ut

Segt

Gaaahhh! Mitt bredband segar. Går knappt att göra något alls. Får se om det ens går att publicera det här inlägget... Kommer inte in alls på vissa sidor. Irriterande!

Har ont i nacken, är helt öm. Känns som att hela nacken är full med blåmärken. Jag vill ha massage! Nuuu!

Nu är det Babel på femman, en väldigt bra film vad jag kan minnas, om missförstånd och sånt. Se den om ni inte sett den!

Nu ska jag stänga av den här sega apparaten för idag.

Gonatt!

POFF! och bröllop...

Hellu! Lite dåligt med updatering här, jag vet. Hade väl tänkt att blogga i fredags men jag gjorde det stora misstaget att försöka laga mat...

När jag hade kört in potatiskroketterna i ugnen och vred på spisknappen på den andra spisen för att sätta på plattan sa det POFF! och så slocknade hela lägenheten. Det blev helt kolsvart eftersom jag brukar dra för persiennerna på kvällarna för att slippa insyn. Så jag fick treva runt i lägenheten med händerna utsträckta framför mig, skitläskigt. Hittade mobilen och som tur är så finns det ju en lampa på den så jag kunde sedan leta fram värmeljus och tändare. Kollade proppskåpet (tänka sig!), tryckte upp den flärpen som åkt ner. Det hände ingenting och jag vågade inte röra något annat eftersom jag aldrig lärt mig hur sånt där funkar. Ringde jouren som sa att hon skulle kontakta någon. Tiden gick, jag drack lite vin, åt några halvfärdiga kroketter, och lyckades kolla på 20 minuter av Changeling på datorn innan batteriet tog slut. Sen slumrade jag till och vaknade av att elkillen ringde ca tre timmar efter mitt samtal till jouren. Jag fick order om att trycka upp jordfelsbrytarflärpen och trycka på nån blå knapp, men när inte det heller funkade så sa han att det var lika bra att han kom hit. Det visade sig att det inte var mitt fel (väldigt skönt) utan det är min spis som är trasig på grund av att fukt trängt ner bakom/i den. Så om jag sätter på den så blir det kortslutning... Klockan var strax efter 22 när han var klar. Det var min otroligt roliga fredagskväll.

Igår var det bröllopsfest! På dagen passade jag på att städa lite (blev ju inte så mycket sånt i fredags) och så gick jag en promenad till och från jobbet så att jag fick motion och lite shopping på samma gång.

Fredrik kom runt 16.30 och drygt en timme senare kom mamma och skjutsade oss bort till gården där festen skulle vara, ca 10-15 minuter härifrån. Det var kul att få gå på fest, inte ofta man går på bröllop lixom. Själva ceremonin fick vi se på film eftersom den skedde i Thailand för ett par veckor sedan. Brudparet, Fredriks kusin och hennes man, var jättesöta tillsammans. Det blev thailändsk buffé och alla gäster fick ätpinnar med sina namn på, jag var dock tacksam över att det fanns bestick till oss som aldrig övat in tekniken...

Som sig bör så fanns det såklart sånghäften vid varje plats. I detta fanns även bordsplaceringen med där det stod en kort rad om varje person. På mig stod det "Trevlig Hässelbybo. Särbo med Fredrik B." ;) Det var väl det de visste om mig, men det var kul.

Jag hade inte behövat oroa mig för min klänning, klädseln var väldigt blandad, från leggings och tunika till långklänning(?). Det var en rolig kväll med många skratt, speciellt när videon från brudgummens svensexa visades. ;D Haha!

 Den här hade jag på mig. Hoppas jag får chans att ha den igen snart. 'Cause I like! ;)

Å vet ni vad som hände igår!? Fredriks kusin Magnus frågade hur länge vi hade varit tillsammans, och Fredrik svarar "10 månader". kommer jag på att det var ju vår dag igår, haha! SKANDAL! Fast det är väl lite roligt att han har bättre koll än jag. Inte för att det är hela världen med dagar hit och dit, men det är en grej vi har helt enkelt.

Vi kom hem runt 02 inatt. Fredrik åkte strax före 08 imorse eftersom han spelar bandy varannan söndag och tydligen inte hade missat mer än ett enda tillfälle på 4 år... ;) Lite trist var det ju att sängen blev tom, men men. Själv har jag spenderat dagen med att sova och kolla klart på Changeling. Den var riktigt bra, även om jag inte gillar Angelina, hon är så kall på något sätt, men hon är ju en bra skådespelerska.

Imorrn ska jag träffa kronofogden... Ja alltså inte jag personligen, de ska komma och föreläsa för oss. Det är sådant som intresserar oss löneekonomer, hehe! Sen ska vi köra lite löner i datasalen oxå. Tror att jag är ledig på tisdag, yey!