Energi...

Ska gå och lägga mig snart, bara kolla klart på "Gordon's kitchen" först.

Har ägnat halva dagen åt att sova, ett par timmar på förmiddagen och ett antal timmar på kvällen... ingen energi.

Resten av dagen har spenderats med mamma i Vällingby. Vi kollade in det nya modevaruhuset K:FEM, där fanns butiker som t ex Mango, Topshop och Gina Tricot. När vi kom in på Gina höll de precis på att plocka fram ett av dagens erbjudanden, en klänning/tunika för 49 kr. Folk var som galna... Mamma, som har vassa armbågar, snappade åt sig varsin åt oss. Senare åt vi lunch på restaurangen som ligger i samma byggnad. Uuurgod pastasallad med parma, mozarella, oliver och kronärtskocka! Mums!

Imorrn ska jag väl se till att ta itu med berget med disk som står i diskhon... kul...

Shoppingtips

Ett tips till alla shoppingsugna: Vällingby C!

Vällingby Centrum har i dagarna öppnat en hel del nya butiker och det firar man med att ha ca 20% rabatt i många av butikerna. På t ex Topshop och Din Sko är det 20% rabatt på hela sortimentet. Dessutom plockar man under dagarna fram en del plagg till väldigt bra priser, t ex cardigans för 30 kr eller tunikor för 50 kr.

Så skynda fynda!

Ps. Vad jag vet går det direktbussar från T-centralen till Vällingby hela helgen. Annars har ni ju t-banan...

Jobbat

Usch vad jag är trött. Sjukt jobbigt med prov imorse. Hade glömt glasögonen hemma så jag satt och kisade hela tiden.

Dagens lycka var iaf när vi fick tillbaka gårdagens prov, jag hade fått VG!!! Helt sjukt! Måste ha legat precis på gränsen, 80% rätt hade jag.

Skulle ta mig till jobbet på eftermiddagen, men det var kaos i t-banan. Lyckades ta mig till Alvik, sen kom mamma och mormor och räddade mig från alla ersättningsbussar och körde mig till jobbet.

Kändes väldigt konstigt att jobba på Ica igen. Verkligen inte världens roligaste jobb, men det ger ju pengar... ;)

Nu vill jag sova...

Definitivt

Idag har jag mått lite bättre, och tur var väl det.

Det kändes som att provet ändå gick ok, att jag skulle kunna vara godkänd, men vad vet jag. Imorrn får vi tillbaka dem, vet inte om jag vill...

Kvällen blev väldigt intressant. Människor kan överraska en ordentligt ibland, och det var iaf idag en bra sak. Och tänka sig, nu vet jag hur både PD och MC låter på sina mobilsvar, tihi! ;)

Jaha, prov imorrn igen... Tror alla i klassen har programmet på cd utom jag. Jag fick läsa de gamla papprena och hålla tummarna för att det räcker. Wish me luck! Sen jobb på kvällen oxå. Hoppas det blir en bra dag.

Nu är det definitivt läggdags!


Logiskt ologiskt?

Ja usch ja... och inga våfflor blev det idag, mycket dåligt.

Provet imorrn kommer garanterat gå åt helvete. Jag vet att jag brukar säga så, men den här gången är det kört. För det första är jag en av få i klassen som inte läst ens företagsekonomi B innan, så jag känner mig trög och efter. För det andra så har jag inte ens öppnat böckerna i ämnet på flera veckor... Debet och kredit, logiskt ologiskt på något underligt sätt.

Måste även ringa ett antal telefonsamtal imorrn, hur jag nu ska hinna med det.

Nä, kanske ska skita i att ens försöka lära mig mer nu ikväll. Gå och lägga mig och få lite sömn innan tidig morgon låter väl som en smart plan...? Om jag kan somna, för mycket i huvudet just nu. STRESS!!!

Faaan

All världens ondska har drabbat mig... ja eller typ...

Men det löser sig nog. *blundar hårt och önskar*

Tankar

Jag gillar dans, så jag kollar självklart på "So you think you can dance" nu. Första tjejen var jobbigt pinsam... kan knappt titta när folk gör bort sig sådär, precis som på "Idol". Usch... Man får kika mellan fingrarna.

Snart bara en månad kvar till jag fyller år. Funderar på vad man ska hitta på. Är lite inne på att gå ut den kvällen, trots att det är en tisdag, men jag vet inte. Skulle gärna gå på stand up eller något och äta middag eller så. Jaja, det är ju ett tag kvar... Mina vänner får gärna protestera eller komma med förslag eller kanske hinta om att de är lediga eller upptagna just den kvällen, 29:e alltså. ;)


Slut

Måste få ett slut på det här nu. Kan ju inte göra något när jag mår såhär. Ligger mest i sängen och glor på alla meningslösa program. Har inget ätbart hemma, vilket inte underlättar situationen. Mår ofta bättre när jag ätit något. Har inga rena kläder men klarar inte av att ha tvättstugan. Även idag har jag trott/hoppats att jag ska kräkas, men icke... ovissheten gör dock att man drar sig för att gå utanför dörren.

Tog iaf fram övningscdn som hör till övningsboken i företagsekonomi. Har gjort några konteringar som gick hyffsat bra. Tur att datorn rättar om man gör fel, för jag har ju inget facit. Koncentrationen höll sig dock inte så länge, illamåendet tar över allt.

Gaaahhh! :P

Däckad

Ingen bra dag idag. Har legat däckad i sängen hela dan. Försökte kräkas ett par gånger, trodde att jag skulle må bättre då, men det gick inte. Något pluggande blev det ju så klart inte heller.

Lyckades pallra mig iväg och köpa mat iaf. Inne på Hemköp såg jag en kille som hade gått och handlat iklädd shorts och flipflops... Har jag missat att det plötsligt är 25 grader varmt? Det såg riktigt skumt ut när alla vi andra var påpälsade som bara den...

Varför är det bara s*** på tv en dag som denna? LA Ink var dock helt ok.

Sockerchock

Ujuj... Har spenderat kvällen på familjemiddag hemma hos mormor och morfar. Mycket god mat och godis blev det. Två påskägg fick jag med mig hem oxå.

Imorrn måste jag se till att plugga lite, annars lär jag inte bli godkänd på företagsekonomiprovet.


Hoppas ni alla har haft en trevlig påskafton! Sov gott! ;)

Reklamdans

Haha! Fan vad jag gillar killen som dansar i Unibet-reklamen! Så söt! ;)

......

Varje gång jag sätter mig på t-banan hamnar jag mittemot Skrapan-reklamen... Why? J-a Dj-apa!

Dreams

Konstiga drömmar inatt... först om en halshuggen vattenskidåkare(?), och sen drömde jag att jag sökte jobb på Online igen. Fast den här gången hade de annonserat ut en annan tjänst, inte säljare. Men sen när alla var på nån slags introduktion så visade det sig att det ju visst var säljare vi skulle jobba som. Men då blev jag arg och gick. Haha!

Suck...

Ja... vad säger man... Man kanske borde bli riksdagsledamot...

Jävligt schyssta friskvårdsförmåner... Vill oxå ha tillgång till en massa sånt.

"Sjukskrivning är en rättighet, inte en skyldighet" Hmm... Hur tänkte du då lilla gubben? Sen när skulle det vara så? För det har nog svenska folket missat...

Tv

"Insider" blir intressant ikväll. Våran kära regering jagar oss vanliga Svenssons med blåslampa och förutsätter att ALLA fuskar när vi är sjuka. Nu visar det sig att politiker minsann kan bete sig hur de vill. J-a idioter!!! Man blir så trött...

Test

Är mycket glad över att jag blivit utvald av Käthe att få testa en produkt från Robanda, tror det blir handcremen, det var iaf den jag ville ha. ;) Värsta schysst!

Nagellack

Ja just det... Kan tipsa om att man just nu på Åhléns kan köpa 2 nagellack från Depend för 40 kr. Tycker att det är ett helt ok budgetmärke. Köpte själv 2 stycken på vägen hem, ett i en vårig/påskig orangeaktig färg och ett vitt. Det var dock rätt utplockat, så skynda fynda! ;)

 Hmm... Min tumme ser extremt tjock ut, haha! ;)

Bad breath

Jaaa... Nu har jag tittat på en äckligt romantisk film... Men det var en helt ok tjejfilm, som oxå innehöll mitt drömbröllop. Om jag nån gång ska gifta mig vill jag oxå göra det på en strand, eller iaf vid vatten. Tror dock inte att jag vill ha liiika många tärnor som den här tjejen hade... och inte lika fula klänningar... haha!



Fan vad det var kul att träffa Elin! Hon hade klippt håret i en jättesnygg frisyr, passar henne ypperligt! Är så kul med vår hemlis oxå... Vi busar lite med Florian... ;) vilket jag tycker är sååå roligt!

På t-banan hem hamnade jag bredvid en kille med världens äckligaste andedräkt! Jag satt och ångrade att jag lämnat mina tuggummin hemma, hade så GÄRNA bjudit honom på ett par stycken... Fan, folk borde lära sig att hålla munnen stängd och andas genom näsan!

Igår blev jag förvånad, och idag med... ;) Vet inte om det är bra eller dåligt, men men... Haha!

Speeddejting

På väg hem efter att ha träffat Elin. Synd att hon inte stannade lite längre. ;( Men det var iaf trevligt med en snabbfika. När jag kommer hem ska jag nog kolla på "27 Dresses", verkar va en rolig film. :)

........

Nä, det har varit lite dåligt med uppdateringen här. Anledningen är att jag har haft ett par dagar till med illamående. Och kom inte och säg att jag är sjuk osv. Jag vet vad problemet är, ska bara få kontroll över min hetsätning innan kroppen kollapsar totalt, så ordnar sig allting...

Jag har alltså stannat hemma från skolan idag och igår. Kändes trist att missa sjuornas projektredovisningar idag, men men. Tanken är ju att jag ska snabbfika med Elin på eftermiddagen, när hon mellanlandar i Stockholm. På lördag är det påskmiddag hos mormor och morfar. Måste plugga oxå, två prov nästa vecka...

Sovit

Sådär. Nu har jag sovit bort ett antal timmar... ;) Har även tagit mig ut i det underbara vädret och köpt ett busskort, så jag har ett imorrn.

Får väl ta tag i referatet nu. Vill inte!

Bjuder på tre pics från fredagens utgång. Hoppas mina vänner inte har ihjäl mig nu... ;)

        


Anställd

Hellu! ;)

Vad har ni hunnit göra idag då? Själv har jag hunnit få ett jobb! Har varit och skrivit på papprena på Ica. Ska jobba fredag och lördag jämna veckor, skitbra! Sen blir det ju mer jobb i sommar såklart. Det kändes dock liiite konstigt att vara tillbaka där, men samtidigt känns det rätt tryggt. Nu slipper jag en audition på Grönan, plus deras pissiga lön. På Ica får jag drygt 20 kr mer i timmen än vad jag hade fått om jag fått jobb på Grönan.

Nu måste jag ta tag i läxan till imorrn. Ska skriva ett referat på en urtrist text om korruption, inte så lockande. Dessutom är jag sjukt trött för Tilda gick runt här och jamade tidigt imorse. Funderar på att vila lite först och sen skriva referatet. Haha, det blir säkert så att jag får sitta halva natten i slutändan... Ni vet ju hur jag är. ;)

Måste gå och köpa ett sånt där hiskeligt dyrt busskort oxå. Var bort till t-banekiosken förut men då gick ägaren precis iväg på rast, dåligt!

End of the weekend

Trött idag med. Fast det var skönt med en lång sovmorgon imorse. Efter en extremt lång t-baneresa var jag hemma runt 01.00 inatt. Det var trevligt hemma hos Sara. Dock var jag lite tjurig för att några andra köpte likadan present som jag, fast å andra sidan går det ju bra med flera, men ändå... jag ville ju va originell...

Idag har jag städat och sen hämtat Tilda, som sovit borta inatt, hemma hos Cissi. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Var och handlade en massa onyttigheter som jag bokstavligen tryckt i mig, inte bra alls. Imorrn får nog bli dagen då jag kommer igång med gymmandet igen. Plus att jag har möte med Lotta. Wish me luck!

.......

Aningen seg efter gårdagens utgång... Eller typ jätteseg...

Men! Nu är det dags att bege sig till Hökarängen! Party party!

It's all good

De bra dagarna fortsätter. Idag har vi haft löner igen. Fick repetera lite inför provet som kommer efter påsklovet. Det var behövligt, tro mig.

När jag kom hem ringde jag till Idas jobb för att se om jag kanske kunde få extrajobb där, Ida har ju redan lämnat en lapp med mina uppgifter till cheferna. Han jag pratade med var dock inte så positiv. Det var tydligen problematiskt att kompisar jobbar på samma jobb, för om den ena ska på fest en kväll så är risken stor att den andra oxå ska det... Vet inte hur han tänkte där... men men.

I ren frustration ringde jag sen till Lotta på mitt gamla jobb (Ica). Jag ska dit på måndag och skriva papper... ;)

Sen var Cissi här och fikade. Imorrn blir det vin med henne och Lilo! Yey!

A good day

Jag börjar äntligen ta mig i kragen och var imorse otroligt duktig och gick hela vägen till Vällingby innan jag tog t-banan därifrån till skolan.

Idag har vi fortsatt med löneadministration i datasalen. Tro det eller ej, men det är riktigt kul! Slutade 12 men jobbade över ett antal minuter. Sen blev det spontanlunch med Petra på TacoBar vid Slussen.

Efter lunchen tog jag mig till Jakobsberg där jag gick till min gamla frisör. Det är svårt att klippa sig långhårig, så det känns rätt kort. Men "formen" har förbättrats avsevärt! Nu kan jag äntligen, efter nästan 3 månader, ha utsläppt hår igen! Yey!

Mamma mötte upp mig i Jakobsbergs centrum. Hon shoppade en jättesöt röd väska till mig på Gina. Åkte och köpte födelsedagspresent till morfar, sen åkte vi hit och åt middag.

Till min lycka kom det idag ett nytt avsnitt av OTH! Kollade på det så fort mamma hade åkt. ;) Nu får jag vänta en hel vecka på nästa... Fan...

Sitter just nu med världens rinnigaste hårfärg i håret. Den var väldigt konstigt, håll tummarna för ett bra resultat... Ska sova så fort jag sköljt ur färgen. Imorrn har vi bara löneadministration, sen är det helg, skönt!

Marathon

Haha, det blev inte så mycket bloggande igår... ;) När jag kom hem blev det OTH-marathon! 6 avsnitt hann jag med. Nu har jag bara 3 kvar, snyft! Men det är så spännande så de kommer jag beta av redan ikväll.

Ska sälja böcker idag! 410 kr rikare ska jag bli, yey!

Eftermiddagspass

Snart dags att bege sig till skolan. Hade gärna varit i den andra datagruppen idag. De är lediga, fast jag slutar iofs 12 på onsdag...

När jag kommer hem blir det hallonsorbet och en massa One Tree Hill! ;) Känner mig lite för gammal för serien egentligen, but I like it anyway. Enda serien jag är hooked på just nu, så då får det va så.

To do list

Seg dag. Gör inte mycket annat än skuttar runt här hemma och lyssnar på Adele, sååå bra!

Hade tänkt vara snäll och låta Tilda komma ut en sväng, men vet inte om nån av oss har någon lust i det här vädret. Såg dock något om 7 grader varmt imorrn, men jag kan ha sett fel.

I veckan måste jag:

* Klippa mig, det här går inte längre!
* Sälja lite böcker, behöver pengar, som alltid.
* Skaffa gymkort, jag mår 1000 ggr bättre om jag får träna.
* Köpa present till Sara, fest på lördag, tror jag... ;)
* Borde väl plugga lite företagsekonomi oxå. Petra kan kanske hjälpa mig att ta mig i kragen, haha.

Det var väl det viktigaste, så länge. Ganska rolig vecka framför mig alltså, om man bortser från pluggandet. Men jag tycker iofs det är kul de gånger man verkligen fattar och lyckas göra rätt. Ska bara komma till ett stadie då jag alltid fattar och alltid får rätt. Tänk vad roligt det blir då! ;)

OTH



Har ni sett det här? Nu är jag sjukt nyfiken på säsong 5!!! Det ska tydligen ha gått fyra år sen gänget stod och sa hejdå vid basketplanen... Spännande!

Tulpaner

41669-77

Nu känns det lite "vårigare" här hemma. Fick en bukett tulpaner av mamma. Vita, precis som jag vill ha dem! ;)

Mami

Jag har världens bästa mamma. Det bara är så. ♥

En tidigare kurskamrat...

...är med här idag. Kan inte göra mycket annat än att hålla med.


Internationella kvinnodagen...

idag! Glöm inte det!

Mamma är hemma nu. Hon ringde igår, men jag kunde ju inte svara, för jag skämtar inte, min röst var helt borta igår. Idag kommer det lite ljud iaf. ;) Jag låter väl som en karl, sexigt va?!

Konstiga drömmar inatt. Jag var bl a kompis med Cameron Diaz... hur nu det gick till...

Andra chansen i melodifestivalen ikväll. Alltså, ärligt talat så räcker det väl med de åtta bidrag som redan har gått till final. Det finns ju inte en enda bra låt med i kvällens startfält, knappt ens i finalens startfält... Är det inte oxå så att vi måste kvala in för att ens få vara med i Eurovision? Har svårt att se hur det ska gå till, kanske kan gå med BWO... Själv gillade jag Linda, men har svårt att se att hon skulle klara sig mot de andra länderna. Men man vet ju aldrig, det känns som att vadsomhelst kan hända när det gäller melodifestivaler...

Min småtråkiga fredagkväll

Ja herregud, inte klokt vad mycket intressanta grejer man kan hitta på Facebook. Har jag verkligen varit ihop med den där bleka fula karln? Hur tänkte jag?

Hmm... dricker lite vin och lyssnar på en Putumayo-skiva som jag fick av DJn. I brist på sällskap... Usch vad jag tjatar om det. Lite kul att man ändå KAN tjata så mycket trots att man inte kan prata. Eller hur? ;P

Sällskapssjuk!

Ahh... Sjukt uttråkad. Kan inte ens ringa nån för jag kan ju inte prata. Faaan...

I övrigt mår jag ok, lite täppt bara. Men det är just rösten, eller bristen på den, som gör att jag inte kan umgås med folk. Jag skojar inte, den är helt borta, måste typ viska. Nån som vill ha tyst sällskap? Haha! I wish.

Röstlös

Tvättstuga idag, ungefär lika kul som vanligt.

Nu har förkylningen brutit ut helt och hållet. Känner mig riktigt fräsch, verkligen. Prata kan jag inte. Tänkte att jag skulle ringa mormor och fråga henne när mamma kommer hem, men det lär ju inte vara nån idé för hon kommer inte höra vad jag säger. Haha, som den där gången Bertil slängde på luren i örat på mig när jag skulle ringa och sjukanmäla mig... han trodde någon busringde för jag fick inte fram ett ljud... ;P

Får väl roa mig med att plocka iordning lite här hemma. Sen kanske gå bort till Hemköp och panta lite, är typ fullt under diskbänken, och handla mat eller något.


Torsdag

Blev klar med provet strax efter 14. Gick från skolan till Slussen och tog t-banan hem. Rätt segt att åka t-bana utan lurar.

Hemma åt jag lite mat och gick ut en kort sväng med Tilda. Idag var det riktigt läskigt ute... talgoxar och sånt vet ni... ;)

Tilda har för övrigt fått en friare. Han(?) satt här utanför dörren och jamade, en röd stor katt. Trevligt.

Nu på kvällen har jag varit vid S:t Eriksplan och fikat med Annika. Lyd nu mina goda råd! Konstigt att man alltid har goda råd till andra men inte till sig själv... haha.

Nä, nu är jag riktigt förkyld. Känner mig rätt däckad. Ska bli skönt att sova, men man är lite täppt så risken är väl att det inte blir så mycket sömn. Har tvättstugan imorrn oxå, kl 09.00. Måste verkligen tvätta lite iaf.


Glad och positiv!

Jag tror jag dööör...

Näsblod, halsont, feber, glömda hörlurar och SNÖ! Faaan!

Skönhetssömn

Jag somnade förut... Det jobbiga var att när jag vaknade så trodde jag att det var torsdag morgon, haha. Tur att så inte var fallet.

På fredag kommer mamma hem, tror jag att det var. Jag har rätt dålig koll. Men det var flera som pratade om fredag häromdagen, så det stämmer säkert. Hon har lovat ersättning för att jag har "hjälpt" till med ekonomin. Jag hoppas på att kunna tigga till mig en början på ett gymkort, ett busskort + lite till... får smöra ordentligt... Chilenska souvenirer är jag nog helst utan, inte min grej.

Har kikat lite i Office-boken. Det går ju nästan inte att plugga. Man behöver göra övningarna själv, men jag har inte Office 2007. Men men, jag tror det går bra ändå. Man har ju alltid möjlighet att leta sig fram lite grann. Jag är ju inte en gammal tant som tror att datorn exploderar om jag råkar trycka på fel knappar eller så...


Redan hemma

Hade lite drygt en timme skola idag, haha... Jag gjorde klart mina löner väldans fort och sen fick jag gå. SPCS är skoj skoj! ;)

Ska vila lite nu. Sen kika lite i Office-boken. Skulle behöva tvätta oxå, får gå bort sen och kolla om det finns någon tid.

Svartvitt

41669-76

En av de bästa bilderna från rullen. Den enda bra bilden på mig... Det är dock inte lätt att ta kort på ett foto, men det får duga. ;D Kom faktiskt inte ens ihåg att vi hade tagit bilder med min kamera förra året, men tydligen så hade vi det.

En bra dag

Usch vad dagarna går fort. Man kommer hem från skolan, och sen är det typ läggdags... När ska man plugga? Orka... Är så lättad över löneprovet, var ju helt övertygad att jag inte hade klarat det. Till en början hade jag uppfattningen att ungefär halva klassen hade IG, men idag fick vi veta att så inte var fallet. 19 hade VG och 4 hade IG, ingen(!) hade godkänt. Tycker synd om tjejerna som fick IG, man får tydligen inte göra omprov förrän i juni eller så, lite långt fram tycker jag.

Efter skolan idag hämtade jag ut bilderna i Vällingby. Jag fick rabatt eftersom han hade strulat till det lite för mig, tack tack! ;) Bilderna var ganska mörka men det fanns ett par stycken bra. Är lite besviken på att det knappt var någon på mig...

Hämtade även ut mitt paket från h&m, så nu har jag lite nya kläder. :)

Imorrn har vi löner på datorn, hade introt idag, det var rätt kul. Sen har vi frivillig företagsekonomi på eftermiddagen. Jag funderar på att åka hem vid lunch och prioritera vila och pluggande inför word-provet på torsdag. Tror inte det är så avancerat men jag skulle behöva kolla ett par saker, just nu är jag alldeles för trött.

Måste leka lite med Tilda nu. Vill inte ha en helvetesnatt till...

Väl godkänd

JAG FICK VG PÅ LÖNEPROVET!!! YEY!!! Ett enda litet fel... Är sååå nöjd! ;)

Djävuls-katt...

Galet trött... Blev inte mycket sömn inatt. Dels är jag sjuk och har ont typ överallt, och dessutom gick Tilda runt och jamade, undersökte garderober och väskor och slickade mig i ansiktet... Ibland blir jag riktigt trött på henne.

Känner mig helt seg i huvudet, som om hjärnan bara var en klump med sirap... Ska ändå pallra mig iväg till skolan. Man vill helst inte missa något.

Ska stoppa i mig lite värktabletter nu, och fixa matlådan. Sen iväg...

 


Söndag?

Haha. Jag får hela tiden för mig att det är söndag idag, men det är det ju inte. Skönt med korta skolveckor. Men nu skulle man behöva plugga lite. Har data-prov på torsdag...

Imorrn ska det bli spännande att se om Expert har lyckats framkalla mina bilder, hoppas hoppas!

Och i veckan tror jag att det ska komma ett paket från H&M. Om nu inte mitt paket var med i den där lastbilen som brann häromdan. Var ju tydligen en del paket som brann upp där. Ber till högre makter att det inte är så, materialistisk som jag är.

Trött nu. Fysiskt trött, men oxå trött på folk som säger saker bara för att det låter bra, saker som inte betyder något.

Brrrr...

Fuck! Vad det är kallt! Skulle behöva gå en längre promenad, men man drar sig för att gå ut. Har ägnat den senaste timman till att svulla, inte blev något bättre av det.

Cissi kom ner på en kopp kaffe förut. Hon var jättefin i håret, trots ett smärre kaos nu i helgen.

Fyndade en skiva igår, en cd med Masayah, mycket bra. Lyssnar oxå väldigt mycket på min favvo Adele just nu, hoppas hon kommer till Sverige snart.

Just a filler in the space that happened to be free

Japp, I liked it, I liked it a lot... Men men...

Känner mig sjuk. Hängig och ont i halsen, inte blev det bättre av att dagen blev som den blev. Men ärligt talat så var det ju ganska väntat. Fast ärligheten suger idag.

Imorrn ska vi få tillbaka våra hemska löneprov... VILL INTE! Usch ja, den här veckan kommer bli hemsk...

Pratade med en tjej på grönan om sommarjobb förut. Ca 87 kr i timman får man om man är 25... herregud... Jag visste att det var pissiga löner, men inte att de var så pissiga. Vete fan hur detta ska gå.


Dagens

låt... "I like it", Moby. Hittade ingen bättre video, men karln från "Lost" är ju inte ful, så den duger väl. ;)



Köttbulletuttar?

Mmm... Hemma nu. Åkte taxi med mormor och morfar.

Det var en trevlig kväll med god mat och en hel del vin. Dagens sötaste var lilla Selma, 4 månader, hur gullig som helst. Julia var oxå söt, vi räknade armband, jag hade 28 stycken och hon hade först 2 men eftersom jag hade så många sprang hon och hämtade några till, så hon hade 10, gullunge. Fast hon sa att jag hade köttbulletuttar...
;( Vet inte riktigt vad hon menade med det...

Linda Bengtzing var bäst i melodifestivalen tycker jag! Fint namn oxå, hehe.

Nu ska det sovas... Sov gott!

Kryckor

En aning seg idag. Tilda har haft fullt upp med att hålla mig vaken större delen av natten. Nu ligger hon och sover under mitt lakan...

Min lillebror messade inatt, någon gång vid 04, att han varit på akuten för att han hade gjort något med knäet. Han hade fått kryckor men eftersom han har en nackskada så blir det ju rätt svårt att ta sig fram. Vi som ska på fest i eftermiddag. Får se om man kan få tag i honom sen.

Nä, man borde kanske göra lite nytta innan det är dags att bege sig. Halva dan har ju redan gått, men det är så trist väder och mörkt så det känns som att det är jättetidigt.

Nostalgi

Haha, har suttit och varit lite nostalgisk och kollat på gamla musikvideos på YouTube.



En av mina första "konserter" jag var på var "Lilla Okejdagen" på Gino. De här killarna var en av grupperna som spelade, och min kompis Helena och jag blev blixtförälskade... ;)
De här killarna var kvällens "hemliga gäst"...

Kommer ni ihåg den här killen? Visst var han cool...? Hehe...