30 nov

Shit asså... Har precis suttit med ett test för löneadministratörer. Det var lite klurigt faktiskt, har inte räknat manuellt på ett tag, och definitivt inte konterat... Hoppas det gick bra, självklart får man inte se några poäng eller så. Det enda man kan göra nu är väl att vänta.

Helgen var jätteskön. I fredags blev det först en middagslur och sedan lyxmiddag med lammfilé. I lördags blev det en tripp in till stan för mig, men fasiken vad folk det var, helt galet. Fick iaf med mig en present hem till lillebror. Sen hann jag städa och gå en promenad innan Fredriks kompis och hans hund kom och hämtade oss. Vi åkte till Västberga och handlade galet mycket snacks och sen åkte vi till Årsta där vi åt middag på kebaben som ska va bäst. Efter det åkte vi till V-torp och hade ett litet filmmarathon.

Igår var det kalas i H-by. En jäkla bit att åka, men det var trevligt. Sen blev det fotboll resten av kvällen.

Just nu är jag rätt less på exarbetet och längtar mest till helgen då det blir middag och vin med Lilo och Cissi och sen julbord med Fredriks familj vid deras landställe. Men man skulle haft något att ha på sig.

Önskar att den där kontakten ringer snart. Är fruktansvärt avundsjuk på de i klassen som redan fått jobb och inte behöver känna den här ångesten. Vill bara känna julstämning, inte panik... 

Hjärndöd

Iiiih vad trött jag är... Som sagt, inte många knop här idag.

Lisa och Katarina har snart avskräckt mig från att skaffa barn för all framtid, haha.

Fick iväg ytterligare en jobbansökan nyss, alltid något. :) Jag vill, jag vill, jag vill!

Förresten så älskar jag min bruna termosmugg från Starbucks som jag precis börjat använda. Den håller kaffet varmt hela morgonen. Hade jag vetat tidigare att den var så fenomenal hade jag nog införskaffat en åt en viss kaffeälskande vän oxå. ;)

26 nov

Är i skolan. Det går sjukt trögt idag, iaf för mig.

Skönt att helgen börjar närma sig. Har inte särskilt mycket inplanerat, ska på kalas på söndag så jag hoppas min kära pojkvän hinner piggna till till dess. Han är lite hängig och verkar ha en förkylning på gång. Julia nämnde något om bowling igår men jag tror inte att vi ska med på det. 

Igår sprang jag runt och letade lite halvhjärtat efter en klänning jag sett på nätet. Lyckades inte hitta den så jag får väl försöka på nytt i eftermiddag. Fredrik hade hittat en outlet med en massa billiga kläder och skor på Östermalm. Kanske borde spana in den oxå, kanske finns en bra jul/utgångs/nyårsklänning där...

Nähä, om man skulle ta och göra lite nytta kanske.

.....

Sitter och kollar på Efterlyst men blir bara förbannad. Finns väldigt gott om idioter...

Det börjar närma sig

En månad till julafton, mysigt som bara den. Hoppas bara mina julönskningar slår in.

Igår var jag på en jobbintervju som i stort sett kändes rätt onödig, men å andra sidan så fick jag ju öva mig på att bli intervjuad så något positivt kom det ju iaf ur det hela.

Idag har vi suttit och kämpat med exarbetet hela dagen samt pratat en massa om annat, som vanligt. Men vi har klarat av en tredjedel av texten och än så länge är det två veckor kvar, så jag känner ingen panik ännu.

Häromdan bestämdes det att jag ska på ytterligare ett julbord, utöver det som redan är inbokat den 5:e december. Den här gången blir det Landets franska julmeny, alltså ingen julskinka så långt ögat kan nå. Ska bli spännande. ;)

Meny – Fransk Jul på Landet

Huîtres Fine de Claire — Ostron alt. gravad lax

Terrine de Foie Gras et sa confit d'oignons —
Ankleverterrine med lökmarmelad

Canard et chapon accompagnés d'endives et marrons —
Anka och tupp med endive och kastanjer

Noisettes en salade suivi de fromage —
Ost och sallad med nötter

Tarte Tatin avec crème Chantilly —
Tarte Tatin med vaniljgrädde

— Meny fem rätter 495 kr, matchande drycker 375 kr
 
Landet.nu



Imorrn blir det mer exarbete och lunch ute, sen kl 17.00 ska jag göra något jag längtat efter ett tag. Får se om man hinner kolla runt i några butiker oxå. Jag skulle behöva en klänning eller något liknande som jag ska kunna ha på julborden, julafton och kanske nyår. Lite trist med samma kanske, men så är det ju när man är fattig och det lär väl va olika människor med varje gång ändå. Gäller bara att jag hittar något, helst ska den ju va svinbillig oxå... Har fortfarande bonuscheckar på H&M men än så länge har jag inte hittat något jag gillar där förutom rosa raggsockor och ett par assnygga skinnhandskar som var äkta och kostade alldeles för mycket för min plånbok.

14.17

Jag fortsätter ha en neggo-dag, kanske lika bra det så kan jag va glad och snäll hela nästa vecka. Får kanske ta och köpa en burk pepparkakor...

Ögonen är svullna och det regnar som vanligt ute. Den där solen igår var bara en påminnelse om vad vi kommer sakna de närmsta månaderna.

Min boendesituation är en aning förvirrande, och inte blev det bättre för någon vecka sedan när jag skulle fylla i civilstånd på ett jobbsökarformulär. Alternativen var GIFT, SAMBO eller SINGEL... Jag är definitivt inte gift, inte vad jag vet iaf, och jag är absolut inte singel. Men sambo? Jag har två byrålådor och ett par galgar i garderoben, är man sambo då? Fast jag kryssade såklart i sambo till slut, för det passade ju in mest. Men tänk om jag inte bott här, vad skulle jag kryssat i då? Så alla som är tillsammans med någon men inte bor ihop tillhör alltså något slags parallelt universum? Dumt formulär helt enkelt...

Nu ska jag sätta mig och skriva på examensarbetet, en sida hade jag tänk. Jomentjena... Eller så går jag ut i regnet och handlar först. Som vanligt hittar man alltid "roligare" saker att göra än att plugga.

Less

Idag mår jag verkligen skit. Det känns som att jag har lite för mycket i huvudet just nu. Går ständigt och grubblar på hur man ska få det att gå ihop i december. Har funderat på att sälja något, men vad skulle det va? Tvn är väl det som är värdefullast, och den lär man ju knappt få en tusenlapp för. Kanske säga upp comhem? Iaf tvkanalerna borde man väl kunna leva utan ett tag? Speciellt så länge jag inte ens bor hemma. Tycker csn borde ha något slags slutlån, eller vad man nu skulle kunna kalla det. Att man kunde få lån i ytterligare upp till tre månader efter att studierna är avklarade, just för att man ska hinna få en anställning. Men csn har väl aldrig varit särskilt generösa. Det känns som att 20 000-30 000 kr mer inte skulle göra så stor skillnad när man redan har ett lån på typ 200 000.

Igår var det bättre. Städade på balkongen, slängde alla tomflaskor som låg där och skräpade och la ut plattorna som mamma och hennes man gav till Fredrik, så nu kan man gå ut barfota utan att frysa fötterna av sig. Jag testade förut när jag var ute och stängde av ljusslangen som pryder balkongräcket. Köpte en timer igår men jag har inte luskat ut hur den funkar ännu.

Det var iaf kul att träffa Jossan igår. Vi gick runt och kollade lite innan vi gick och fikade. Tycker det är jättetrist att inte kunna köpa några julklappar i år. Längtar verkligen till den julen då jag kan köpa de julklappar jag vill och inte behöver vända på varenda krona.

Jag älskar ju den här tiden på året när advent börjar och framåt. Känns som att all stress förstör lite. Måste tänka bort den. Tur att vi nästa helg ska på kalas och förmodligen får lite glögg och nästa helg blir det först middag och vin med Cissi och Lilo och sen dagen efter åker vi till Mosstorp för att gå på julbord med hela Fredriks familj. Och helgen efter det är det ju lucia och mosters födelsedag, så förhoppningsvis ska jag komma in i julstämningen.

Önskelistan för i år:

♥ ett jobb
♥ pengar till mat och räkningar
♥ och en liten liten sak, som jag håller för mig själv...

Yes, jag känner verkligen den positiva andan i detta inlägg... men man måste väl få ha såna dagar ibland.


Lördag

Tänk att det är sol ute! Känns som att man nästan hade glömt bort hur den såg ut.

Igår fick jag ju som sagt tårta på praktikplatsen. De hade köpt en gigantisk Schwarswald, mums! Och så fick jag en jättefin blomma som nu sätter lite färg på matbordet här i V-torp.

På kvällen överaskade Fredrik mig med middag på Landet vid Telefonplan. Grymt god mat! ;)

Nu ska jag nog städa och fixa lite innan det är dags att åka in till stan. Har två bonuscheckar från H&M, så jag KAN ju faktiskt handla något trots att jag är pank!

.........

Drömde en mardröm tidigt imorse. Jag blev jagad av några killar. Kommer ihåg att jag i drömmen sprang samtidigt som jag ringde till Fredrik som inte svarade, så jag pratade in ett meddelande. Jag grät och var jätterädd. Strax efteråt sprang jag runt ett hörn och där stod han, så jag sprang rätt in i hans famn och sen var ju allt jättetryggt och bra och jag vaknade.

Nu på morgonen när Fredrik skulle gå berättade jag att han räddat mig i drömmen. Då berättade han att han hade legat och sparkat på mig för att jag låg och gnydde och hade mig. Förmodligen var det där gnyendet gråtandet i drömmen. Men var då sparkarna kramen? Haha!

Det var iaf ett mysigt slut på drömmen för det kändes så verkligt och läskigt ett tag. När jag vaknade var jag jätteförvånad över att jag låg i sängen.

20 nov

Uh, jag mår illa! Tror jag är rätt hungrig. Och smarta jag glömde ju plånboken hemma eftersom jag bytte väska imorse, så ingen lunch för mig alltså. Men det blir tydligen tårta kl 12 eftersom det är min sista dag idag. Får väl se det som lunch då, känns ju JÄTTEBRA, eller inte. Men det är så gulligt att de tänker på mig, trodde faktiskt att de glömt bort det.

Rekryteringsminglet igår var väl sisådär. Vissa företag var så negativa att man undrade varför de ens kommit dit. "Vi tar inte studenter. Man måste ha lång erfarenhet" Men hallå! Är du medveten om att vi är på en skola nu!? Puckon... Jaja, lämnade iaf mitt cv till några stycken innan vi var några stycken som gav upp och åkte hemåt.

Vi är förresten med i tidningen Personalaktuellts nya nr! Men det är nog ingen som läser det här som läser den. Hoppas några framtida arbetsgivare läser artikeln och blir intresserade.


Skönt att sluta 14 idag. Å helgen ser ut att bli lugn. Ska plugga, måste plugga, och imorrn ska jag träffa Jossan i stan. :)

.......

Att man alltid ska va så himla trött. Var på väg till sängen hyfsat tidigt igår kväll, men så började Fredrik kolla efter soffbord på nätet så då satte jag ju mig bredvid. Sen övergick soffbordsletandet till att kolla på hundvalpar på blocket... Farligt det där.

Idag är det "rekryteringsmingel" i skolan under eftermiddagen. Jag kan nog inte vara mer opepp. Dessutom upptäckte jag imorse när jag öppnade garderoben att det jag skulle ha på mig fortfarande låg i tvättkorgen. Bra där Linda.

Och ja, det är faktiskt väldigt skönt att det är fredag imorrn.

091117

Konserten igår var trevlig, men jag var glad att den inte slutade så sent för jag var så trött efter den sömnlösa natten. Men jag har nu iaf tänkt mig att jag ska följa med och prova på någon gång under våren.

När jag kom hem fick jag äntligen lite lagad mat! Råder stor brist på sånt de dagar Fredrik jobbar sent. Ja, jag vet, väldigt dåligt av mig. Jag fattar det inte, jag älskade ju att laga mat förut. Nu känns det mest som att jag t o m glömt hur man gör. Ända sedan jag flyttade till min pytteetta har det varit dåligt med matlagningen.

Sen var det ju ingenting på tv så jag testade att spela Scrabble på datorn, hittade en version som var jätterolig. Jag fastnade i spelet och kom i säng långt senare än vad jag tänkt mig.

Hade tänkt hinna hem till min lägenhet nu på lunchen, men eftersom mamma erbjöd sig att bjuda på lunch och eftersom det är så pissigt väder ute så tar jag det nog imorrn. Ska väl ändå bara kolla posten. Skulle ev behöva hämta laddaren till min Ipod oxå. Tänkte komma igång med träningen nu när vi går tillbaka till skolan igen. Slutar förmodligen tidigare och får kortare resväg, så då blir det lättare med tid och förhoppningsvis ork.
 

Ikväll blir det ny tv-bänk i V-torp. Sakta men säkert börjar Fredriks lägenhet bli riktigt fin. ;)

Baby

Hur coola var inte dessa? Gänget från Miami Ink har börjat designa babykläder under märket Ruthless&Toothless. Finns att shoppa på Babyshop.se.





..........

Kunde inte somna överhuvudtaget inatt, väldigt jobbigt. Jag måste verkligen se till att hämta ut mina små piller.

Så idag har det varit en icke produktiv dag. Och nu måste jag sluta skriva för mormor och morfar ska hämta upp mig här utanför entrén på praktiken om en liten stund.


I väntan på julen

Denna adventskalender vore inte helt fel...



Om jag hade pengar, eller iaf ett jobb

Jag blev lite kär i den här. Visst är den fin!? Lite dyr dock... iaf för min "ekonomi".

Har faktiskt börjat få ihop en lista på grejer som ska börja inhandlas när jag har ett heltidsjobb. Där ingår bl a: ny laptop och nya glasögon. Mina nuvarande glasögon är ju helt knasiga efter att jag satte mig med knäet först på dem, min dator ska vi inte ens tala om. Tur att jag får bo hos Fredrik och använda hans dator istället. Skriver bara arbetet på den andra, för det är det enda den duger till, om ens det.

Nähä, gå ut var det ju.

Seg söndag

Snacka om slapp dag idag. Låg i sängen ända till 12.30. Sen har jag kollat på tv och dammsugit litegrann. Pratade med min syster i typ en halvtimme. Hon hade oxå råkat ut för en idiot, precis som lillebror. Men en rolig grej hon berättade var att hon och min systersons pappa kanske ska flytta ihop igen, det tyckte jag var roligt. Hoppas bara att det går bra i så fall. 

Måste ge mig ut och handla något att äta tror jag, vad det nu skulle va. Fan, det är bättre när min kock är hemma och lagar mat till mig, hehe.

Och ja, vad ska man säga. Trist med folk som inte uppskattar det man gör och inte ger någon respons. Jag har alltid ställt upp, man kan ju undra varför. Nu är jag bara ledsen och besviken.

Nog med det. Nu är det snart en ny vecka, som bl a innehåller en konsert, praktik och rekryteringsmingel. Jag vet dock vilket jobb jag vill ha, men den kvinnan ska ju inte ringa förrän i december... hoppas verkligen att hon verkligen gör det. Gaaahh!
 Ett positivt besked om jobb och ett avklarat examensarbete och jag skulle vara lycklig.



Kör

Igår var jag så trött att jag blev full (jag menar verkligen full) på ETT glas vin! Därav det tidigare inlägget. Sen somnade jag par timmar. Väldigt givande kväll. Fast det blev iofs bättre när Fredrik kom hem från jobbet och det blev lite filmmys i soffan.

Idag har jag "pluggat", om man nu ska kalla det så. Var mest som en fika där vi råkade nämna exarbetet ett antal gånger, men men, de andra verkade ju nöjda med det. Trevligt var det iaf. Men det ska bli skönt när skolan är över, bara man hade ett jobb.

Efter fikat var jag och kollade när mammas kör överraskade tv-licensbetalare i Gallerian, på NK och på Sergels torg. På måndag ska jag gå på deras konsert som de har oxå, synd bara att de inte ska ha en riktigt julkonsert istället, hade velat gå på en sån. Kanske skulle ta och börja i den där kören sen, verkar ju riktigt kul faktiskt.




Hade tänkt gå en promenad, men det verkar ju spöregna ute...

Fredag

Hade lust att bara skrika imorse när larmet på mobilen ringde... Men det var bara att pallra sig upp. Var riktigt avundsjuk på Fredrik som låg kvar i sängen. Han va halvt medvetslös när jag gav honom en puss och sa hejdå. Det är lite så vi har det den här veckan, när jag går på morgonen ligger han och sover, jag pussar och säger hejdå. När han kommer hem på kvällen ligger jag och sover, han pussar och säger hej. Men jag tror han jobbar dag nästa vecka, då har vi mer liknande tider. Fast det kan ibland vara ganska skönt att det växlar lite. Med tanke på att lägenheten inte är så stor så är det väl bara bra att man har en del ledig tid för sig själv. Han hinner spela sina tv-spel och titta på sin wrestling, och jag hinner eh... städa och kolla på djurpoliserna? Haha ;)

Äntligen helg ja, men jag ska ju va i stan kl 10 imorrn så särskilt mycket sovmorgon blir det inte. Måste fnula med exarbetet. Ska försöka hinna med att spana in en grej som händer på stan oxå...

Idag när jag slutat ska jag in till stan och möta upp Frida. Vi ska till Solna och intervjua en personalchef tror jag. Hade varit skönt att åka hem, men det känns ju bra att vara lite aktiv med arbetet, och nödvändigt.

Idag är det papperssortering igen. Inte särskilt givande. Ska bli skönt att få va i skolan igen snart. Kortare restid blir de oxå, väldigt skönt.

Prag, del 4

Oh dear sweet lord, det var inte lätt att ta sig hem idag. Förseningar på både tvärbanan och röda linjen. Fick gå lite tidigare eftersom det var så rörigt med alla nya datorer och allt, men jag kom ju hem lika sent som vanligt ändå.

Fredrik var förresten lite rolig imorse. Jag var tvungen att gå på toa en bra stund innan jag skulle gå upp. När jag kom tillbaka till sängen sa han "Vad ere nu då?". Han trodde att jag hade gått upp för att göra mig iordning men att jag sedan ångrat mig av någon anledning. Jag: "Kan jag få sova klart eller? Klockan är tjugo över fyra..." Han är lite knäpp ibland. ♥

Nu när jag kom hem hade jag iaf fått mail från hans mamma om att hon skickat mitt CV till några och att de kanske hör av sig framöver. Hoppas verkligen det. Värsta bra om hon kan hjälpa mig.

Idag gick det hyfsat snabbt att ladda upp bilder, så nu tänkte jag bjuda på det sista från Prag. För jag dog ju faktiskt inte efter Pub crawlen, även om man skulle kunna tro det... Darren och Colleen har skrivit i sin reseblogg att jag tyckte att shotsen smakade godis, haha.

Dagen efter vaknade jag dock med världens ågren av flera anledningar. Kom ju inte ihåg allt så jag var lite nervös. Dessutom mådde jag fysiskt som jag förtjänade. Darren och Colleen kom till oss och jag vågade inte komma ut ur sovrummet... men sen bestämde alla andra att vi skulle ut och äta frukost, så jag var tvungen att pallra mig upp, duscha och gå ut i köket och säga hej. Fanns ingen tid för smink, hårfön eller plattång, så jag såg förjävlig ut, men är man hungrig så är man.

Vi gick till KFC och åt. Jag kastade i mig maten, som var sisådär. Det värsta var pepsin, som var helt avslagen, inte riktigt lik den iskalla kolsyrade CocaCola som jag var sugen på...

Magnus åkte iväg på sightseeing med amerikanarna medan vi andra bakismonster höll oss kvar i stan.


Vi gick till favvostället


Pojkarna drack öl


Och jag höll mig till cola










På torget var det något som liknade restaurangernas dag


Vi hittade ett öltält


Kockarna var jätteglada över all mat


Vi smakade på vita jordgubbar


Ett antal kilo prosciutto


Som sedan grillades


Killarna provade en massa konstiga saker

Någon gång under dagen var vi hem en sväng så att jag fick fixa till mig lite, vi bodde ju ändå bara någon minut från torget.

Lite senare var vi på Chokladmuséet.


Där kunde man få prova på att va ehh... en bajskorv?


Alla ville va en bajskorv


Även jag


Praha by night


På kvällen var vi på en restaurang som låg nere i ett valv och hade massa uppstoppade djur överallt. De hade även ett band som spelade umpa umpa-musik.


De hade jättegod mat, jag åt hjort med någon form av potatisgratäng och rödvinssås med päron, mums!


"Vill ni ha liter eller halvliter" frågade servitören. "Halvliter" sa vi. Men icke...


Någon var glad


Själv hade jag problem med att ens lyfta glaset... Skål på er!

Efter restaurangen stannade jag och Magnus hemma medan Tobbe och Fredrik gick ut. Det finns några bilder från deras utgång, bl a från Coyotes och sen Tobbe som står och kissar mot en vägg. Sen finns det bilder på Fredrik när han låg och sov morgonen efter. Men jag tror inte pojkarna skulle uppskatta om jag la upp dem här.

Fredrik var riktigt borta dagen efter, jag fick liv i honom ca 25 min innan taxin skulle köra oss till flygplatsen. När jag sa att det bara var 25 min kvar rusade han in till de andra och ropade att de måste skynda sig. Det roliga var att de andra hade ju redan varit vakna i över en timme och hade duschat och var klara. ;D


Uttråkad på praktiken

Jag har inget att göra här idag. Inte särskilt kul, försöker se till att passa på att söka jobb och kolla runt lite. Har halvt skrivit in mig på arbetsförmedlingen oxå, man måste gå dit inom två veckor, så jag får väl försöka göra det någon lunch kanske.

Idag är det lite smått kaos. Stockholms stad ska ju byta ut sitt datasystem och alla datorer, lär ju va vi skattebetalare som får betala kalaset. Anyway, det är inte beställt någon ny dator till mitt rum, och de lär ju ta den gamla så jag vet inte vad jag ska göra min sista 1,5 vecka. Ev får jag låna en laptop.

Helgen var väldigt bra. I fredags var jag hemma själv hela kvällen för Fredrik var ute. Han frågade iofs om jag ville komma in, men jag var så himla trött. Kan ju vara skönt att va lite själv ibland oxå. På lördagen var Sara och jag i Skärholmen, sen åkte vi till Västertorp där Fredrik lagade mat åt oss. Efter det blev det Lasse på Annexet, sjuuukt bra! Fick rysningar när han spelade min favorit för tillfället. ♥

På söndagen kom Fredriks föräldrar och min mamma och hennes man hem till Fredrik. Det blv lite fika och uppsättning av taklampor lite här och där, väldigt trevligt.

I måndags kväll var jag och Fredrik och såg vår favvo Al på Boulevardteatern, jag skrattade så jag fick ont i käkarna. Det är så det ska va på Stand Up. ;D

Nu sitter jag här med en kvitterad rikskupong-lista framför mig, någon har kvitterat ut sina kuponger med signaturen "Big Dick"... moget...


Slask

Vilken morgon... stopp i t-banan, tafsande män och folk som hostar och snorar hejdlöst... och så snöslask på det. Skönt att det är torsdag iaf och snart helg. Hoppas bara Sara hinner bli frisk till lördag, så jag slipper gå själv på Lasse, för det går ju inte.

Moment 22

Förvirringen är stor här... bör man vaccinera sig mot svininfluensan eller inte? Man hör diskussioner, folk som är för och andra som är emot. Kunniga läkare uttalar sig i tidningar och tv och säger att man bör ta vaccinet. Andra kunniga läkare gör samma sak, men säger det motsatta... Man läser om folk som dött eller blivit väldigt dåliga av influensan, och man läser om andra som fått läskiga biverkningar av vaccinet, eller dött...

Läste en frågespalt med en läkaresom tyckte att alla som kunde (dvs inte var allergiska etc) borde vaccinera sig. Men hon skrev att om man redan hade haft svininfluensan och fått en bestämd diagnos på det så behövde man inte vaccinera sig. Det knasiga är att du i 99 fall av 100 inte ens får gå till en vårdmottagning om du har symptomen på influensan (så länge du inte är dödssjuk, om ens då). Hur f-n ska man då veta om man haft den? Jag misstänker att det skulle kunna va det jag hade för några veckor sedan, med hög feber och enorm trötthet, men helt säker kan jag ju inte vara. Tröttsamt.

Anyway, än så länge är det bara riskgrupperna som får vaccinet (förutom vissa hockeylag...) så jag behöver kanske inte ta ställning riktigt ännu. Fast två kvinnor här på min praktikplats lyckades prata till sig varsin vaccindos häromdan trots att de inte ingår i riskgrupperna. Vissa är riktigt nojjiga här, om vi säger så...

Hur ska ni göra?

 

..........

Meh, vilken fjuttstatistik jag har haft de senaste dagarna. Har ni skaffat er ett liv eller vad har hänt?

Det var väldigt kul med fotboll igår. Emma och Madde var dock rätt sura för de hejade ju på Kalmar. En rolig grej var att alla bröliga supportrar blev ännu mer bröliga ju längre matchen gick. Dessutom hade vi någon knäpp gubbe bredvid oss som satt och ropade till alla i laget hur de skulle spela... Who died and made you the expert? Kan vi inte samla ALLA de karlar som sitter hemma och är såna j-a experter och låta dem spela? Kunde bli väldigt roligt tror jag. Ok, att man kommer med utrop och kommentarer, men det behöver man väl inte göra hela matchen igenom?

Sjukt trött är jag. Var tvungen att åka en halvtimme tidigare än vanligt imorse för jag skulle till vårdcentralen i Hässelby Gård och ta bort stygnen. Det gick bra, skönt att bli av med den där lilla knölen som satt där. När jag var på väg till Vällingby kom jag på att jag glömt passerkortet hemma så jag fick gå till receptionen och låna ett besökskort istället. Sen hade vi seminarium om Windows 7 och Office 2007. Office 2007 har jag ju redan hyfsat bra koll på eftersom vi har det i skolan, men det var intressant att se hur Windows hade utvecklats en aning. Men som vanligt vid såna där tillfällen då man ska sitta och lyssna så fick jag till slut svårt att hålla ögonen öppna, spelar lixom ingen roll hur intressant det är.

Sen dag idag, fem timmar till man slutar. Herreguud...