Nu kan du dricka Ed Hardy

Fredrik kom hem igår med fyra flaskor rött, en flaska rosé, en flaska rosa champagne och en vanlig champagne, alla från Ed Hardy.

Jag är väl inte helt såld på märket men är lite kär i den rosa champagneflaskan. Dessutom tycker jag att flaskorna är bra som presenter eftersom de är lite annorlunda. Men det gäller ju att vinerna smakar bra också, har inte hunnit smaka ännu. Men jag hoppas att de gör det.

I USA finns tydligen ännu fler Ed Hardy-drycker, kanske tur att det inte är fri bagagevikt på vägen hem sen för då hade min pojkvän säkert fyllt en väska.
http://www.edhardybeverages.com




Broker

Kontaktade en mäklare nyss... Alltid en början. Hoppas han ringer tillbaka bara. Det är på tiden att vi börjar vidga vyerna. ;D

Lite bilder

    
Vi välkomnade Josefin på Arlanda i mars


Årets första middag ute, hos mamma 13 maj


Semesterdag

Idag har jag semester. Tanken var att Fredrik och jag skulle in till stan och fixa nya leg och pass och att vi sen skulle gå på stan en stund och kanske gå på bio. Men hans chef ringde och sabbade dagen. Dock hann vi fixa leg, pass behövdes inte då polisen tyckte att våra pass var i tillräckligt fint skick för att vi ska få åka till USA. Var ju tvungna att dubbelkolla iaf. Ska hursomhelst bli skönt med ett vanligt leg i plånboken, så slipper man slita på passet i onödan. Dessutom fungerar leget som pass i flera europeiska länder, mycket bra.

Så jag är en aning tjurig nu eftersom jag enbart tog en semesterdag för att vi skulle ha resten av dagen tillsammans.

Har iaf köpt jordens snyggaste resväska idag! Nu är det bara att sitta och vänta på att vi ska åka. 53 dagar kvar.



Hade galet roligt i lördags. Fredriks familj är verkligen helt galen. Det blev mycket dans och skratt, ända till personalen ville gå hem och vakterna körde ut oss.

Imorrn blir det personalfest. Jag är väl lagom sugen på att gå, men det kanske blir kul. Den som lever får se.

Cykelolyckor

Läste på en löpsedel att cykelolyckor är vanligast bland unga kvinnor. Jo man tackar, säger jag som ju kraschade in i en viadukt med huvudet före och fick hjärnskakning för tre år sedan...

Ring

Hur står det till i värmen? Värsta trevligt med sol ju! ;D Dock har vi 30 grader inomhus på kontoret, inte den ultimata arbetsmiljön.

Hade tänkt visa en bild på min nya fina ring som låg i brevlådan idag när jag kom hem. Men det måste varit det sista exet för nu finns den inte kvar på Tjallamallas hemsida längre. Orkar inte fota just nu heller. Men den är fin! Lite stor, men det fixar jag med lite nagellack.

Har lyckats boka in frisören på lördag förmiddag och sen blir det 50 års fest på Wallmans på kvällen, så jag längtar redan till helgen. Ska bara komma på vad jag ska ha på mig oxå. Har 400 kr att handla för på H&M, något borde man ju kunna hitta kanske.

Roligare än så blev det inte just nu. Sorry...

Tankar

Helvete vad varmt det blev! Den här lägenheten är inte sval för fem öre. Har ingen lust alls att gå på bio längre, det kan man göra när det regnar, och det skulle det ju göra idag? Förvirrande. Nä, det blir nog öl i stan till att börja med, hojta om ni har tråkigt. Jag borde dock äta något, annars blir jag väl på pickalurven på en gång...

Ska åka in om en liten stund. Fredrik och Johan skulle till tatueraren och kolla på skissen till Johans tatuering. Sen ska jag möta upp Fredrik, eller kanske båda, får se hur det blir.

Läste om kronprinsessans möhippa på aftonbladet.se. Möhippor är kul. Men undvik att behöva arrangera en om ni kan. Fy helvete vad tjejer är jobbiga! Jag höll på att bli tokig den gången. Fattig blev jag oxå, eftersom jag fick fixa en hel del saker själv trots att jag bad om hjälp. Sen på bröllopet var det en tjej som bara kastade sig över mig precis när jag kommit för att kräva pengar till taxin som de satt bruden i för att hon skulle komma hem på möhippekvällen, då jag redan hade åkt hem...


Själv kommer jag aldrig behöva en möhippa, Fredrik tror inte på ringar... så ni behöver inte oroa er för att behöva fixa något. Haha... eum...

Och det här med barn... Det tjatas som bara den. Men jag känner verkligen INGENTING just nu. Så det får vänta. Ingen stress. Större lägenhet, resor och kanske en hund (KANSKE!) känns mer aktuellt just nu, även om Josefin var otroligt söt igår. Jag kan låna, det räcker för nu.

Nu ska jag åka till Gamla Stan, pojkarna sitter på Medusa, av alla ställen. Där var jag med Tina och Sara någon gång för hundra år sen. ;)
 


Fredag

Det är helt underbart att vara ledig. Igår var vi hos mamma på födelsedagsmiddag. Ikväll blir det kanske bio. Fredrik är på jobbet nu, får se vad som händer sen. Jag funderar lite på om jag ska åka till Skärholmen och byta ett smycke, men vet inte om jag orkar åka åt det hållet. Ett annat alternativ är att åka in till stan och köpa en skrivare, men jag hade velat haft lite mer pengar i så fall tror jag.


Vacker, älskar

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
Jag minns allt, som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att de känns
Att det är långt hem

Och snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår

Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov

Men älskling vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

Vi ska alla en gång dö
Vi ska alla en gång dö
Vi ska alla en gång dö

Mannen i den vita hatten, Kent


Vuxen

Väääldigt trött idag. Hoppas att inte hela den här veckan ska vara såhär, då kommer jag deppa ihop. Då får vi verkligen hoppas att det är sol oh 20 grader varmt på lördag så jag kan sitta på balkongen med mitt nya favvorosé Pink Pet. ;)

Fick hänga med på kundbesök idag igen, ganska bra för mig, men jag hade lite svårt att hålla ögonen öppna...

Hade en riktigt trevlig lördagkväll tack vare min underbara pojkvän och mina fantastiska vänner. Det blev lite körigt med ett spontant Ikeabesök och ett impulsköp av extrastolar, men jag var ändå pigg och glad på kvällen. Dock har jag jävligt ont i ryggen nu, tur att jag har en massagetid kl 13 imorrn!

Gillar inte att vara provanställd. Jag får hela tiden för mig att jag ska få sparken... Hemska tanke... Anyway, idag fick jag papper från Collectum, dvs tjänstepension. Börjar känna mig vuxen nu. Och när de undrar om någon ska få ett engångsbelopp om jag dör, och vem som ska få det, då kan jag börja undra hur jag ska tänka. Kanske inte behöver fatta de riktigt stora besluten än. Dock skulle jag behöva ett privat pensionssparande och gå med i A-kassan. Kuuul...

Nu lyssnar jag på Broder Daniel för att Sara lämnade dem efter sig på en spellista på Spotify. Blev därför väldigt sugen på att se filmen Fröken Sverige, med Alexandra Dahlström, sjukt bra film!