82:a

Asså, va fan!? Hur ung ser jag ut att va egentligen? ALLA tror att jag är mycket yngre än vad jag är... Vad ska jag göra? Operera in rynkor? En arbetskollega sa idag att han trodde att jag var yngre än honom, han är 85:a... haha! Illa... Men eftersom han sa att han tycker att jag är jättesöt, och att Daniel var en idiot som var otrogen, så är han förlåten. ;) Men ärligt, vad gör jag åt "ungheten"? Börja handla på KappAhl? Tatuera in mitt personnummer i pannan?

Jag är trött. De sista timmarna i kassan var rätt sega. Plus att ljudnivån ibland var så hög att jag bara hade lust att ställa mig upp och skrika så att alla skulle va tysta. Men så kan man ju inte göra. Då tror ju folk att man är galen... Usch ja. Men nu är det inget jobb på ett tag, skönt.


......

Åh, det hade varit väldigt skönt att vara ledig och slappa i solen idag. Skulle behövt gå ut med Tilda oxå, och pluggat... det får bli imorrn.


30 maj

Så var ännu en arbetsdag avklarad. Bara imorrn kvar sen är denna veckan färdig. Har inte kännts som fredag idag, snarare måndag. Jag blev väldigt fundersam hela tiden när folk handlade grillmat, snacks och godis... haha...

Sovmorgon imorrn, nice!

Fick förresten sommarschemat idag. Ser väl helt ok ut, lite få timmar bara, samtidigt tycker jag att det är skönt, men man måste ju tyvärr kunna betala räkningarna oxå. Jobbar iaf aldrig mer än 2 dagar i sträck. Finns det förresten någon som kan förbarma sig över mig på midsommar? Jag är ledig, men vad ska man hitta på? Vill inte sitta själv och muppa iaf...

Söndag?

Men fasiken oxå! Cissi och Ida, jag skickade faktiskt till er oxå. Skickade fan till ALLA på min telefonlista, fast iofs är det ju inte så jättemånga... men ändå... Det måste helt enkelt ha blivit något fel de gångerna jag skickade till er då.

Igår var det först skola hela långa dagen. Jag var riktigt duktig och var social på lunchen för första gången på länge. Jag och Lisa köpte mackor och gick och satte oss i solen.

På vägen hem från skolan hoppade jag av i Vällingby och mötte upp mamma och Jimmy. Egentligen var jag sjukt trött men kände att det vore bra att träffa mamma eftersom det blev lite knasigt i helgen. Nu gick vi iaf och tog en öl och sen kollade vi runt lite i butikerna.

Var om möjligt ännu tröttare när jag kom hem, men F hade sagt att vi kanske kunde ses så då prioriterar man ju det framför sömn... ;) Han slutade inte förrän 23.00, så kl 23.21 (missade såklart tåget som gick en kvart innan) tog jag t-banan och åkte mot Sätra. Var framme vid hans dörr exakt en timma senare. Vi kollade på en film, som var helt ok, sen gick vi och la oss.

Gick väl inte upp förrän runt 12.30 idag tror jag. Någon timme senare åkte vi till Skärholmen, åt mat och tittade lite i affärerna. Sen åkte vi hem och slappade framför tvn ett par timmar innan jag insåg att jag nog borde åka hem. Fast jag hade gärna stannat. Har verkligen kännts som söndag hela dagen idag, men så är det ju inte.

Imorrn ska jag till mammas jobb på studiebesök på deras ekonomiavdelning. Efter det är det jobb på Ica hela långa dagen. Sommarschemat är tydligen klart, ber till högre makter att det ser bra ut. Många lediga dagar men mycket pengar vore ju drömmen, fast det går väl kanske inte riktigt ihop... Attans...

Excel

Jag är för trött för det här... Kan ju inte tänka.

;D

Idag försöker jag sprida glädje omkring mig, trots att jag e sjuuukt trött. Har skickat godiskuponger till alla mina vänner, både till dem som förtjänar det och dem som kanske inte gör det... haha! ;P Hoppas bara att det funkade... Sara fick sin iaf. Ni kan ju hojta om ni fått något sådant till mobilen... så jag vet...

Nu ska vi ha företagsekonomi. Halva klassen har precis lärt sig hur man stänger av ljudet på datorn. ;)


27:e maj

Utvecklingssamtalet gick över förväntan. Min lärare visste ju redan varför det är lite tokigt just nu, och nu fick hon lite mer info. Så det kändes bra.

Ja, och efter samtalet var det bara att bege sig hemåt igen. Klev av i Vällingby och kikade lite på H&M. Provade en klänning som jag gillar, men min rumpa verkade se ännu större ut i den så jag vågade inte köpa den. Köpte dock ett grått vanligt baslinne.

Sen åkte jag hem. Tilda låg under mitt lakan när jag kom in. Jag hade bestämt mig för att gå ut med henne så jag tog ner kopplet och skramlade lite med det. Då blev det fart på henne. Problemet var att hon inte hittade ut... Det såg väldigt roligt ut, plus att hon gjorde små arga och irriterade läten. Jag kunde inte låta bli att skratta. Till slut kom vi ut iaf. :)

Efter att ha gjort en massa saker helt i onödan åkte jag till Vällingby en sväng till. Köpte shampo, balsam, inpackning, hårserum, hårfärg, bh och trosor. Så nu har jag färgat håret. Ingen dramatisk skillnad, ville bara få tillbaka glansen.

Jaa... Och nu är det väl snart läggdags igen... Heldag(!) i skolan imorrn, herregud! Haha! Men jag är ju ledig på torsdag! Måste plugga inför provet då.

Saknar F, han jobbar för mkt... :P

Finaste låten just nu

He and I had something beautiful
But so dysfunctional, it couldn't last
I loved him so but I let him go
'Cause I knew he'd never love me back

Such pain as this
Shouldn't have to be experienced
I'm still reeling from the loss,
Still a little bit delirious

Near to you, I am healing
But it's taking so long
'Cause though he's gone
And you are wonderful
It's hard to move on
Yet, I'm better near to you.

You and I have something different
And I'm enjoying it cautiously
I'm battle scarred, I am working oh so hard
To get back to who I used to be

He's disappearing
Fading suddelly
I'm so close to being yours
Won't you stay with me
Please

Near to you, I am healing
But it's taking so long
'Cause though he's gone
And you are wonderful
It's hard to move on
Yet, I'm better near to you.

I only know that I am
Better where you are
I only know that I am
Better where you are
I only know that I belong
Where you are

Near to you, I am healing
But it's taking so long
Though he's gone
And you are wonderful
It's hard to move on

Near to you, I am healing
But it's taking so long
'Cause though he's gone
And you are wonderful
It's hard to move on
Yet, I'm better near to you.

Yet, I'm better near to you.

"Near to you" A fine frenzy
(fanns tyvärr ingen bra video...)

Långsam

Oj vad man är seg på mornarna. Inte bra. Nu när det är ljusare och varmare(?) ute borde man väl skutta ur sängen utan problem, eller?

Hmmm... 11.45-12.00... Ingen som är i stan och ledig efter 12.00? Plinga eller messa i så fall!


© Emelieohlsson.se

Jag vill åka utomlands! Nuuu! Måste dock vänta till semestern i augusti. Hoppas Sara och jag hittar en bra och billig resa. I väntan på den resan hade det varit så himla skönt att bara åka iväg på en weekend eller något. Behöver inte ens vara utomlands. Landet hade ju inte varit helt fel, men pappa är ju där varenda helg. Igår saknade jag John, Elin och Carro sjukt mycket. Bara för att jag tänkte på förra sommaren. ;) Vi hade en hel del roliga dagar och kvällar då. Hoppas iaf på många picknickar ute i solen med mina Stockholmsvänner i sommar! Så det så! ;P

Unhealthy

Idag har jag frossat i onyttigheter, fy fan... jag e dålig.

Till Ida: Förra inlägget stämmer väl in på alldeles för många som finns och funnits i mitt liv. Börjar bli rätt less.

Jaha, in till skolan imorrn för en fjuttig kvart... Bläää!

Sova nu, ska bli nice! :D


.........

Liar, liar
You're such a great big liar
With the tallest tales that I have ever heard
Fire, fire
You set my soul on fire
Laughing in the corner as it burns

"Liar, liar" A fine frenzy

Dåligt

Fasiken oxå. Skulle ut och röra på mig imorse, men var så frusen så jag ville inte kliva ur sängen. Dåligt av mig.

Ska till skolan om ett par timmar och göra reseräkningar. Man ska hitta på att man åker på två tjänsteresor och sen ska man räkna ut hur mycket traktamente man ska ha osv. Borde väl gå bra hoppas jag.


25:e maj

Okej jag har väl lugnat ner mig lite nu...

Kanske dags för mig att bli vuxen snart... Lära mig att inte ta allt så himla allvarligt, att inte analysera minsta lilla kommentar eller blick, eller uteblivet sms...

Hursomhelst så längtar jag tillbaka till fredag kväll-lördag förmiddag. Den tiden spenderades med 4 jättegulliga killar! ;) Oki då, tre av dem var fyrbenta, haha, men jävligt söta! Och den tvåbenta killen vill jag gärna vakna upp bredvid igen.


Jag har faktiskt bara skola på onsdag den här veckan. Dock har vi eget arbete i datasalen imorrn, men inget avancerat. Tror att jag åker in en liten stund iaf. På tisdag har jag 15 min utvecklingssamtal 11.45-12.00, det är det enda. Torsdag-nada. På fredag blir det studiebesök för mig på Svenska Bostäder, sen jobba. På lördag har jag bytt med Maria så jag jobbar 10.45-20.30 istället för 8.30-17.30, bläää! Men det var väl snällt av mig!?

.........

Jag sov alldeles för länge imorse känner jag. Dagen har lixom bara flygit förbi.

Var och shoppade en sväng nu på eftermiddagen i alla fall. En ny mascara, scrubvantar och ett långt linne. Provade en jättefin klänning inne på Gina. Tyvärr var inte modellen den rätta för mig. Framifrån var den skiiitsnygg, men i profil blev jag extra bred, kändes ju inte så bra, så den fick hänga kvar i butiken.

Alla går runt typ halvnakna och njuter av värmen, själv kan jag inte sluta frysa. Verkligen ingen bra dag idag.


Mors dag

Det är ju mors dag idag. Lite onödigt kan man tycka egentligen eftersom man borde hylla och uppskatta sin mamma varje dag, men men.

Jag var dock inne
här och skänkte en liten slant för att hjälpa okända mammor, runt om i världen. Man blir väldigt illa berörd när man läser mamma-faktan som finns där...

Nere

Fan.

Fredagkvällen och hela lördag förmiddag blev till slut hur trevliga som helst. Men sen blev det som om någon dragit ur proppen ur lyckobägaren, och jag vet inte ens riktigt varför. Kvällen var verkligen asjobbig, och det kändes ju inte så snällt mot mamma, men jag kunde inte hjälpa hur jag kände, ville bara åka hem.

Mardrömmar inatt oxå. ;(

Ska ringa mormor snart och säga att jag inte kommer ikväll. Orkar inte just nu.


Några hål och lite shopping

Sådär ja. Nu har jag betalat mina räkningar och har någorlunda koll på hur mycket pengar jag har över. ;)

På något sätt hade jag försvunnit ur systemet på jobbet så alla fick lön idag utom jag. Var dock där nu på eftermiddagen och handlade så då pratade jag med en tjej där som fixade allt åt mig, och pengarna trillade in på kontot alldeles nyss, lovely!

Tidigare på dagen har jag varit i Vällingby med mamma och lillebror. Shoppade inte så mycket eftersom jag var lite osäker på lönen. Det blev iaf en ny scarf och en svart "jacka". Såg även till att mamma fick en födelsedagspresent. Hon har i flera år tjatat om att hon vill ta två hål till i ena örat, så som jag har. Så nu såg jag till att hon fick det! ;) Lite "50 års kris" kanske, men va fan! Vill hon ha det ska hon väl få det!
Fast jag fick hålla henne i handen när tjejen på salongen gjorde hålen, men sen var hon jättenöjd.

Känner mig sjukt uttråkad. Skulle vilja dricka öl eller rosé på nån trevlig uteservering, samtidigt känner jag mig lite seg och folk verkar upptagna med annat/andra... Dåligt tycker jag. Hojta om ni e lika uttråkade!

Eurovision update 3

Hmmm... Dansken var ju iofs lite söt... ;)

Uppgiven

Nä, ärligt, jag ger nog upp snart. Är ju så tråkigt att kolla själv, även om Tilda var lite småintresserad från början. Dessutom verkar det bästa från kvällens program vara Kristian Luuk, härliga citat! ;D

Börjar bli lite orolig. I vanliga fall brukar man alltid se kvällen innan att lönen kommer finnas på kontot morgonen efter. På mitt konto syns enbart studiemedlet, skumt. Vi har nämligen alltid fått lönen i förväg om 25:e legat på en helg, så den borde ju komma imorrn. Men vem vet, de kanske har ändrat. Ska förmodligen ändå till jobbet och handla imorrn så jag kan ju alltid kolla upp det då. Eftersom man ändå får csn-pengarna så är det ju ingen panik iaf.

Förresten... Gårdagens kändisspaning var Alex Schulman:

Mamma: "Linda, är inte det där han den där som bloggar?"

Jag: "Sssccchhh!!! Jo, kom nu!"

Haha! :D Gullemamma! ♥

Eurovision update 2

Herregud...

De stackars flickorna verkar ha glömt sina kläder... Säkert därför det sprutas lite eld på sidorna, för att de inte ska frysa alltför mycket.


Eurovision update

Mina öron blöder... Killen från Litauen, Legolas i skinnbyxor, kunde definitivt inte sjunga... :S

.......

Gaaahh! Kollade precis på senaste avsnittet av OTH (sluta himla med ögonen ;P) och det slutade otroooligt spännande! Mycket frustrerande, ja.

Nu är det alldeles strax dags för tvättstugan, boring. Kör bara 2 maskiner idag tänkte jag, med det viktigaste. Orkar inte mer. Dessutom måste jag ändå hänga upp allt här hemma sen så det är bara bra om det inte är för mycket. Intresseklubben antecknar febrilt...

Är ni pepp inför Eurovision ikväll?
 

Silly me

Jag e rolig jag... Här sitter jag och vill att någon ska fika med mig, å sen när någon frågar så säger jag nej... Fast jag hade sagt ja om det var utanför skolan... Känner mig mest som ett ufo här just nu.

Skolan

Nu är jag i skolan. Yey... typ inte...

Alltså, tycker ni att det är varmt ute? Jag tycker nog fortfarande att det är rätt kallt, förutom nu när jag precis stressat uppför backen från Slussen, samt en massa trappor. Massor med folk som går med minishorts och kortkort, ser rätt kallt ut.


Har bokat en ny tvättid nu, till ikväll. Skoj skoj, då har jag något att roa mig med. Kan ingen bara: "Hej, vill du ta en fika?" Imorrn blir det väl lite shopping tror jag. Nödvändigheter, samt present till mamma.


Stackars F jobbar 8.00-23.00 idag... ;(


Snart helg

Sju timmar kvar tills det är helg! Och skolan har inte ens börjat för dagen, sjukt skönt. Går 13.00-15.30 idag.

Min kära kisse har hållit mig vaken sen ca 04.00 imorse. Detta förstörde hela morgonen och min planerade morgonpromenad och min bokade tvättstuga blev inställda... Men två gulliga sms förgyllde ändå min morgon.

Blev glad när jag kollade kontot nu, hoppas på att bli ännu gladare imorrn. ;)

Bloggen flyttad

Nu funkar det igen, tack för det.

Världens bästa mamma blev orolig för mig och åkte ända in till stan (väldigt ovanligt för att va henne) och mötte upp mig efter skolan. Hon hade även tagit tag i saker och ringt ett viktigt samtal åt mig. Vi gick en sväng i stan och jag lyckades hitta en klänning att slösa min bonuscheck på. Är lite orolig att jag ska se samma klänning på fjortisar på stan (jag är ju ändå 26...) men den satt ju så j-a bra på mig så jag var tvungen, och den var ju typ "gratis" oxå. ;) Innan vi skiljdes åt och åkte hemåt åt vi middag oxå, väldigt gott.

Lillebror var här en stund nu på kvällen. Jag skulle tydligen bedömma hur hans kläder, som han beställde, satt. Fast han lyssnade ändå inte så mycket på mig... Men men.

Skola imorrn, 13-15.30, sen helg! Ska bli skönt...

Meningslöst

Är i skolan, och det känns heeelt meningslöst... Läraren står längst framme i datasalen och pratar och visar på en skärm som man inte ser om man inte sitter längst fram. I mitten av rummet sitter de som arbetar med en annan uppgift och pratar högt med varandra. Själv sitter man här näst längst bak och försöker gissa sig till vad läraren menar... Men men... "Bara" 6 timmar kvar tills dagen är över.

Fritid

Nästa vecka har jag förresten ca 1 skoldag! Och veckan efter det ca 1,5! Och sen är det sista veckan då vi har en dag, med en liten avslutningslunch!

Mycket fritid framöver med andra ord. Det kommer bli dyrt. Får väl hoppas på mycket jobb, fast det vill jag ju egentligen inte heller, men behöver pengarna.

Nä, dags att bli klar.

Hur står det till egentligen?

Ja, det kan man ju undra... Gjorde precis kaffe men tyckte att det såg väldigt konstigt ut.

Hade glömt att hälla i kaffepulver...


Bra där.

Konstigt

Asså... det här känns ju jättekonstigt. Sitta och titta på Eurovision, fast ändå inte, på en tisdag, ensam. På torsdag vill man väl kanske kika lite på Charlotte, men som sagt, jävligt trist att kolla själv.

På lördag är ju finalen. F frågade om jag ville komma och vara hundvakt med honom den dagen, men mamma har ju sin lilla födesedagskväll i efterskott då... Faaan! Hon skulle dö av besvikelse om jag dumpade henne för en kille, så nä, jag måste hem till henne.

Estlands bidrag nu... Vad fan är detta? Herregud...

Jag säger det igen, du är fin...

Fick finaste messet nu på kvällen. Ett sånt där som gör att man sitter med ett fånigt leende på läpparna en lång stund efter att man läst det... ♥

Hmm... Tänkte skriva något om rädslor, känslor och hjärtklappning, men jag låter det va tror jag. Låter det va, så länge...

41669-112

© Emelieohlsson.se

Bra saker idag (förutom F då...): en makulerad elräkning och en bonuscheck från H&M på 200 kr! Ska leta klänning tror jag, shoppa mig gladare och snyggare...


Eurovision

Ni har väl inte missat att det inte ens är säkert att Sverige är med och tävlar i Eurovision på lördag? Först ska det ju vara "en massa" semifinaler... Ikväll sänds den första semifinalen. Sverige deltar i semifinal nr 2, som sänds den 22/5. Ärligt talat så känns chansen att vinna mikroskopisk... Chansen att Perrelli iaf tar sig till final är väl kanske aningen större... Hey vad jag är optimistisk! ;D Haha! Men det brukar ju va rätt underhållande att kolla ändå. 


Foto: Charlotte Perrelli Official Homepage

Wrong direction

Mmm... väldigt trött är jag.

Igår på eftermiddagen kom mamma förbi en väldigt kort stund. Sen ringde lillebror och frågade om inte jag kunde vara lite smakråd när han skulle beställa hoodies från
http://www.topstreetwear.se/, förra gången råkade han nämligen beställa en rosa t-shirt eftersom han är färgblind. Han va så gullig igår när han berättade att han hade haft den på sig när han var och handlade, och att alla hade kollat som fan. Han kanske inbillade sig lite, men det är väl inte så vanligt med en stor hiphop-kille med rosa kläder, eller? Hursomhelst, jag hjälpte honom så gott jag kunde och sen beställde han två hoodies.

Medan han var här messade F att jag kunde åka dit. Så det var bara att bege sig till t-banan. Blev pizza och filmkväll. Vi såg "Leo" och "Funny Games", båda var rätt obehagliga. Åkte hem nu imorse när F åkte till jobbet. Natten hade dock gärna fått vara lite längre.

Haha, när jag väntade på t-banan vid Centralen kom två män och frågade på engelska hur man åkte till Sollentuna. Jag sa att de skulle ta blåa linjen, men lite senare kom jag ju på att det gör man ju inte alls... Haha, jag blandade ihop det med Solna... Illa... Hoppas de kom rätt ändå. ;)

Idag hade jag fått skumma mail från "Nordea". Eftersom jag vet att banken aldrig skickar mail så raderade jag dem på en gång och rapporterade till riktiga Nordea. Lite olustigt sånt där.

Kallt

Jaaa... jag fortsätter väl att klaga på vädret, det är alldeles för kallt ute!!! Don't like!

Har varit inne i stan och fikat med Ida. Vi kollade runt lite på bikinisar och skor oxå. Själv e man väldigt pank, så shopping är ett stort NONO! Dåligt...

Om ett par timmar ska jag bege mig till Sätra. Tanken är ju att jag även ska sova där så jag funderar på om jag ska gå ut en sväng med Tilda nu innan så hon får lite extra stimulans, eller vad man säger. Får väl gå och hämta dunjackan eller något... Hua...

Jajjemensann!

Carolina säger:

ja vill komma till sthlm!

Linda säger:

haha, jag satt precis och kollade på svindyra buss- och flygbiljetter till Umeå!

Linda säger: :)

Linda säger:

haha

Carolina säger:

hihi!

Knäppa vi är...

Asså näää... nu har jag suttit och gjort INGENTING i flera timmar, helt sjukt ju! Hmmm... värsta sexscenen på tv... kanske ska kolla på den istället, haha! Skoja bara! Läggdags för mig tror jag nog.

Puss på er alla gulliga som läser min blogg!


Supermodels

The summer sun has come to stay
Bikinis, tans, outrageous legs
They're all retarded and they all look the same
And Barbie's body's melting down
On her face a big fat frown
Because "Mr. Cellulite" just moved into town
 

Well me and B, we hate supermodels
It's not that we know anyone personally
It's just that I'm tired of being compared
 

The boys they come here
With expectations for the summer
And I refuse to take any part of this barbaric ritual
Because God has given me a mind
That I will use from time to time
And I got more on my head that what's made by Paul Mitchell
 

Well me and B, we hate supermodels
It's not that we know anyone personally
It's just that I'm tired of being compared
 

Was it worth the tears you cried...
to fit the size?
 

Think it over once or twice
What lasts the longest in this life
Character or rock hard thighs
And in the end do you believe that
beauty lies in what you see
Because if you do then baby
You've been deceived
"Supermodels", Kendall Payne

Usch vad tråkigt det är. Inte ett skit på tv...

Ätit har jag gjort oxå, massor... Fan... Igår hittade jag ett avskrivet paket med Naturdiet-drinkar i fikarummet, självklart tog jag hem det! Får väl köra på det i nån vecka, haha. Fast det lär ju smaka skit... Wildberry my ass! Haha! ;P

Imorrn ska jag träffa Ida, och sen ska jag troligtvis hem till F. Bra bra.

Känns bra att vara lite eftertraktad. Igår var det någon som messade och ville äta middag med mig. Och idag var det någon annan som oxå ville ha mitt sällskap. Jag är ju intresserad av någon annan, men som sagt, det känns ändå rätt bra. ;)


Min favvo!

Här är den! En av mina absoluta favoriter bland Emelies bilder! ;)
41669-109

© Emelieohlsson.se


Söndag

Fiii faaaeeen vad kallt det är ute... Vad hände med den mysiga sommarvärmen?

Igår kom jag till jobbet, bytte om och gick in på kontoret. Såg till min stora förvåning att det stod att Erik skulle ha telefonen. Sen kom Reino, han sa hej, men inget mer. Jag skyndade mig ut till kassan innan han hann ändra sig, haha! Så Erik fick plocka varor hela dagen, och jag slapp. Yey! Fast de sista två timmarna var det sjukt segt i kassan.

När jag slutade kom Annika. Hon fick stänga min kassa, annars hade vi aldrig kommit därifrån. Vi shoppade mat och sen blev det en promenad hem eftersom bussen precis hade gått. Sen blev det middag, film och sleepover.

Idag har vi varit och kollat på den där lägenheten. Jag älskade balkongen, det är nog det jag saknar mest i min lägenhet. Hoppas att Ankan får den här nu! ;)

En av två

Fan vad det är trist att jobba. Konstigt egentligen för arbetskamraterna är schyssta och roliga och de flesta kunderna är gulliga och trevliga. Jaja, dagen gick ju hyffsat fort iaf. Bara imorrn kvar för denna gång.

Vi hade en väldigt ung snattare idag som åkte fast och sen satt och grät hysteriskt inne på kontoret. Tror det va en liten tjej. Tyckte faktiskt synd om henne, men man får ju inte stjäla. En stund senare kom polisen, antar att de körde hem henne sen. Hörde något om att vi inte brukar ringa polisen om snattaren är väldigt ung, bara om de "bråkar", och jag antar att hon va lite "bråkig".

Fan, klockan är redan 22... Hopp i säng...

Emelie har förresten lagt upp en av mina favvobilder nu! Längtar till jag får dem! ;)


Regn

När jag till slut vaknade (ställde om klockan flera gånger och skippade den planerade morgonpromenaden... ;( ) funderade jag över om jag skulle gå eller cykla till jobbet. Gick upp och vickade persiennerna och konstaterade att det får bli buss idag. Tur att man har alternativ.

Min helg:

Fredag (är alltid ledig från skolan på fredagar, så det är oxå helg): Jobba 11-20.30

Lördag: Jobba, köra tunga burar med varor som troligtvis inte går upp på hyllorna, samt bryta ett antal naglar, lovely... 8.30-17.30

Söndag: Ledig, ska på lägenhetsvisning med Annika, 13.00 (tror jag det va). Och för er som ska på samma visning så är det ingen idé att komma, vi har redan bestämt att Annika ska ha den, så det så.

Måndag: Leeedig!!! Yey!

Underbar

41669-108

Min granne pratade om mig med en annan granne idag. "Hon har en underbar katt oxå..."

Jag kan inte göra annat än att hålla med. ;)

Bättre

Kvällen blev lite senare mycket bättre, och jag slapp sova ensam. Men det står en väldigt trött kock i ett kök någonstans i Stockholm just nu... stackarn...

Själv ska jag snart bege mig till skolan, för lite företagsekonomi med hjälp av Excel, jag som suger på Excel. Motivationen är inte den bästa, men sen är det helg. Fast då ska man ju jobba, gillar inte alls mina lördagspass... Får se hur det går i helgen, vid förra arbetspasset mådde jag ju inte såhär. Ska försöka bita ihop.

.........

Trodde inte dagen kunde kännas så mycket värre. Hade sett fram emot att slippa vara ensam ikväll och inatt, men så blev det inte.

Pissigt väder oxå, inte ens skogen känns lockande, kanske imorrn.

Enda bra grejen idag var att jag upptäckte att jag tappat cykelnyckeln i cykelrummet, som tur var låg den kvar.


.............

Fan vad alla låter och pratar och smäller i dörrar... Orka...

Idag är en sån där jobbig dag... Vill bara åka hem, hem och vänta... ;)

En liten bön

"Käre gode Gud, gör så att Cinderellabåten bara är full med fula, sura pensionärer nu på lördag..." ;)

Ja usch ja... Är hos mormor, mamma fyller år och skulle få lite middag här. Jag e ju pank, så man får ju se till att passa på.

Vill träffa F, men han jobbar massor nu, tråkigt. Har iaf fått honom att lova att höra av sig om han slutar tidigare någon dag. Får väl se...

Min mobil ringde nyss... Hemska, vidriga, äckliga människa(?) försvinn ur mitt liv!

Gonatt

Tror det är dags att ge upp och sova snart. Hjärnan behöver vila...

Hämtade cykeln hos pappa förut iaf, så nu har jag den här i förrådet, mkt bra. Sen pratade vi lite om landet oxå. Linda och jag pratade ju om det i lördags, att man kanske borde försöka åka dit något i sommar. Pappa ska typ va där varje helg de närmaste 10 veckorna, dock inte midsommar. Illa... Jaja, märker vi att vi är ett gäng som råkar va lediga flera dagar i sträck mitt i en vecka så kan vi ju alltid försöka styra upp något då. Har iaf sagt åt pappa att säga till om det blir en pappa-fri helg. :)

Nä usch, ser inte fram emot morgondagen... men man har väl inget val...

Ta chansen!

Nu kan ni buda på en timmes fotografering med Emelie! Längtar efter mina bilder. Ska göra minst en förstoring senare när jag vet hur det kommer bli med pengar och så. Ska pryda mina väggar med ego-pics!

Rådgivning

"Hej!
Tycker att du kan vända dig till din vc. i första hand för att få hjälp, dom kan göra en första bedömning och hjälpa dig så du hamnar rätt med dina problem.
Detta råd gäller med bakgrund av den information jag har fått av dig. Om något av dina besvär skulle ändra karaktär måste du uppsöka läkare eller kontakta sjukvårdsrådgivningen på telefon 08-320 100."

Det får väl bli efter löning antar jag. Ängnar dagen åt självterapi istället... Fiii faaen...

Imorrn ska projektet in och jag har ingenting, jag pallar inte just nu. Finns ingen energi. Hur kunde man va så dum att man skulle gå igenom detta helt oberörd. Ja just det, prov har vi oxå imorrn... Excel... Jag missade ju en av de två eller tre lektioner vi hade, så jag vet inte, får väl gissa mig fram.

Lördagen var en pärla i min just nu regntunga vardag, detta trots folk som beter sig som ett ass... Det va iaf skönt att få vara med sina vänner, och att få känna sig lite snygg. Känna sig snygg e bra, kollar på Emelies bilder lite då och då, det hjälper mycket!

........



...almost lovers always do...

Tomt

"Det är helt tomt" sa han och visade mig.
"Det finns inget där längre".
Och det är så jag känner mig just nu, tom...


Svanslös

Skum dröm inatt... Drömde att min syster var hemma hos mig och att hon hade skaffat sig ett stort kattdjur, typ en panter... (ja, ni hör ju hur knäppt det låter...) Den där j-a pantern var överallt och den bet både mig och Tilda. Tilda blev t o m av med päls och skinn på sin svans på grund av pantern. Gissa om jag blev glad när jag vaknade. "Tilda, du har en svans!" Hon ba "Eeehhhh... ja...?" Haha!

Har eget arbete nu på förmiddagen. Måste sätta lite fart. Men jag har noll motivation. Kanske inte så smart av min hjärna att gå på sommarlov en månad i förväg... Faaan...

Ikväll ska jag med mamma och mormor på VIP-kväll på KappAhl, det ni! ;) Följer väl mest med som smakråd. Mamma ska iaf komma hit sen med uuurgod sallad, och så ska hon få säga sitt om bilderna.

I andras ögon

Har spenderat de senaste timmarna med att sitta och titta på bilderna som Emelie tagit, om och om igen... Till en början var jag väldigt kritisk mot mig själv. Man har ju en bild av sig i huvudet som kanske inte alltid stämmer överens med verkligheten, hur andra ser en. Ni förstår säkert vad jag menar. Men ju mer jag har tittat desto vackrare blir bilderna, och nu har jag ganska många favoriter. ;) Får väl ge bort idolbilder till mina vänner sen... ;P

......

Blev en kort skoldag idag. Jag åkte hem vid lunchen för jag mådde inte alls bra. Trött och illamående. Känner mig deprimerad oxå, men jag vet inte ens varför. Gråtfärdig fast helt utan anledning. Kanske e tröttheten.

På vägen hem mötte jag ändå upp Annika och hennes kompis Eleonor. Det skulle ju utbytas lite varor... ;) I love! Följde dem en bit tillbaka till deras skola så att vi hann prata om en hel del viktiga saker, som hudvård och karlar...

Jag behöver gå ut och gå en promenad. Har inte alls någon lust att gå själv, men så får det bli. Funderar på elljusspåret. Där har jag nog inte gått sen högstadiet...

Take a bow



Oh, How about a round of applause, Yeah
A standing ovation
Oooooo, Yeah
Yeah, Yeah, Yeah, Yeah

You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry
Please, just cut it out

Don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
You better hurry up
Before the sprinklers come on
Talkin' bout'
Girl, I love you, you're the one
This just looks like a re-run
Please, what else is on

And don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

Oh, And the award for
The best lie goes to you
For making me believe
That you could be faithful to me
Let's hear your speech, Oh

How about a round of applause
A standing ovation

But you put on quite a show
Really had me going
Now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow
But it's over now

Har idag upptäckt en stor fördel med min digitalbox, "radiostationer" med bara musik, ingen reklam. Hörde denna låt för första gången idag. Ni vet vad jag tänker...

.......

Usch vilken dag, heeelt utan moral.

Satt och läste igenom alla gamla blogginlägg från Umeå-perioden. Lite dumt kan man väl tycka, att plåga sig själv på det där viset. Men saker behöver bearbetas... Och jag har kommit fram till att jag mår så j-a mycket bättre nu! Så himla skönt.

Fast idag har jag mått lite konstigt i största allmänhet. Apatisk. Hade velat ha sällskap av den som jag "pusschockade" (ja, Aftonbladet och Expressen hade nog kallat det för en "pusschock", haha) igår. Han kunde bara ha legat här bredvid och hållit mig sällskap.

Nu glider en segelbåt förbi här nedanför... Jag vill oxå åka båt! Föreslog för Cissi häromdan att vi skulle bygga en flotte... men jag vette fan asså... ;P

B'day-bilder ;)

41669-10441669-10341669-10741669-10641669-10241669-100

Kurs

Igår hade vi kurs i lönesystemet AGDA hela dagen lång. Kursmaterialet kostade 400 kronor, tycker nog inte riktigt att det var värt alla dom pengarna... hade hellre shoppat nödvändiga saker för dom, typ mat kanske... det sägs ju att äta bör man annars dör man. Som tur var är det inte jag utan min kära mamma som pungat ut med pengarna. Gullemamma! Själva lönesystemet i sig verkar bra och relativt lättförståeligt, men en dag är alldeles för lite. Samtidigt är jag glad att vi inte har en dag till för det var lite segt att bara sitta och lyssna.

Efter skolan åkte jag till Skärholmen, fick sällskap av Malin och Marie från klassen. Det blev stopp i t-banan vid Sätra men till slut kom vi vidare den sista stationen. Jag mötte upp F och vi gick och handlade. Det blev sen en lugn kväll i soffan, med väldigt god mat. Kollade på "Horton" oxå, den var rolig. Jag tog sista t-banan hem så jag var hemma vid 01.30 inatt, då var jag sjukt trött.

Håller just nu fortfarande på att vakna, tar sin tid. Måste se till att få lite gjort på löneprojektet. Bara en vecka kvar nu ju. Har dock lyckats ordna så att klassen fått en datasal bokad hela fredagen oxå. Får väl åka till skolan direkt efter läkarbesöket på fredag morgon.
Bara hoppas det funkar den här gången, fortfarande samma problem. Elva(!) dagar nu! Är det normalt eller? Jag är van vid typ tre... Känns en aning surt...

Kan det inte börja regna snart så att man inte får ångest av att sitta inne...?

Bilder

Nu har Emelie lagt upp två bilder från fotograferingen! Jag älskar den till höger! På den andra tycker jag att jag gör något konstigt med munnen, haha! Det ska bli sååå kul att få se de andra bilderna! ;)

Solnedgång med vin

41669-99

Den underbara dagen igår avslutades med ett glas vin vid solnedgången tillsammans med Cissi. ;)

Ångerrätt

Det är fan ingen ångerrätt på mig! No sir... Kan ju inte "ge bort" mig och sen vilja ha mig tillbaka.

Fick ett gulligt sms nu på morgonen: "Hej Linda! Vi är nyfikna hur det gick på dejten igår!? Kramar från Emelie och Lisa" ;) Ja, och som ni säkert redan vet så gick det ju bra... Ska ju åka hem till F om ett par timmar.

Nu har jag fan lallat runt med ett leende på läpparna i över en vecka. Börjar bli rädd för vad som kommer ta ner mig på jorden igen... Hoppas jag slipper platt fall... Ska jag ner får någon i så fall dra mig ner försiktigt, med skyddsnät... Men ärligt talat så stannar jag gärna häruppe!

Ska inte Emelie lägga upp nån bild snart!? Nyfiken juh!

Fotografering och Skansen

Åååhhh! Vilken underbar dag jag har haft!

Först var det fotografering på stan med Emelie. Det var sååå roligt! Hon och hennes kompis Lisa var hur gulliga som helst. ;) Först blev jag lite nervös när de föreslog att jag skulle fotas mitt inne i stan, men när Emelie väl satte igång glömde jag bort alla människor runt omkring. Den här ego-boosten kommer jag att leva på ett bra tag framöver och det ska bli så roligt att få se bilderna sen! Vet redan nu att många kommer bli superfina! Känns sååå kul! Å tack till Emelies pojkvän Pierre som lyckades lotta fram mig som vinnare! ;)
Emelie och Lisa
Emelie och Lisa, bilden tagen av mig.

Efter fotograferingen mötte jag upp F vid Slussen. Vi tog båten över till Djurgården och Skansen. Det var en hel del folk där, men inte så att det blev jobbigt. Mest folk var det som vanligt vid björnberget.
41669-96
Inte världens bästa bild, nej... men ni ser väl att det är en björn där va? :)

Det var riktigt mysigt på Skansen. Varmt och soligt och många söta djur. Dock var det en del arter som höll sig gömda. Dagens gulligaste var en killing som hoppade upp i en barnvagn. Dagens konstigaste var tjejen i stilletklackar, på Skansen lixom... Why?

Vi tog bussen till Nybroplan och gick sen bort till Friday's där vi åt lunch. Mycket gott, och trevligt. F skulle bort ikväll så vi skiljdes åt efter att vi hade ätit. Men vi ska ses redan imorrn igen, efter att jag slutat skolan.

Nu ska jag gå ut med min otroligt gnälliga kisse.
41669-98
Ungefär såhär "glad" ser hon ut just nu... ;P

Måste bara få in dagens dåliga här oxå: Åhléns City har höjt priset på toabesök med 100%(!). Det har ju tidigare kostat 5 kr att gå på toa där. Idag stod jag och försökte pilla in en femma i myntinkastet men den kom ju tillbaka hela tiden. Det visade sig att det nu kostar 10 spänn! J-a skit! As-dåligt tycker jag! :P

Morgondagens planer

Blä vilken tråkig jobbdag! Helt dött i butiken och jag var tvungen att plocka varor halva dagen, eller "vara halvchef" som min kära arbetsledare kallade det, bara för att jag fick äran att bära en telefon... Haha! Nä, jag trivs bäst i kassan där jag bara behöver göra det jag är bäst på, le! Det vet ju alla att jag e as-bra på. eller hur!?

Kollade på hela "Bangkok Hilton" nu ikväll. Har ni sett den? Den har gått som tv-serie ett par ggr. I like it. När jag låg på sängen och kollade ringde
Emelie. Jag vågade knappt svara först för jag kände inte igen numret. Tror ju alltid att det är D när jag inte vet vem det är... Drömmer fortfarande mardrömmar...

Emelie och jag ska iaf ses 10.30 imorrn har vi bestämt. Det ska bli väldigt spännande, och jag hoppas innerligt att det går att få mig snygg på minst en bild... Hur va det den där Linda-posen såg ut sa ni? Ska jag köra den eller? Jag har iaf föreslagit svartvitt, något som jag tycker är väldigt vackert. Emelie fotograferade förresten Carola häromdagen, det ni! ;)

Efter fotograferingen ska jag möta upp F och sen är tanken att vi ska gå på Skansen. Så håll tummarna för vädret åt mig snälla ni.

Dagens dåliga, iofs ett I-landsproblem men ändå... mitt puder gick sönder... Faaan! Sånt får inte hända när man e pank! J-a murphys lag... Kollade upp Id's Mineral Veil som jag så gärna vill ha, 400 pix! Gaaah! Funkar inte så värst bra just nu. Ujuj vad jag klagar, finns ju gott om värre saker...

Nä, man borde väl sova snart om man ska se pigg och fräsch ut på bilderna imorrn... Moahahahahaha! ;P As if! Hoppas Emelie har lite trollkarlsgener i sig oxå...

Nobody wants you

Har jobbat idag. Nödvändigt ont... Eller ont och ont... Det är väl bara det att det oftast finns en massa annat man hellre skulle göra.

"Är det ingen som vill ha dig?" sa en kund som var glad över att ha hittat en ledig kassa. "Nä" sa jag, och skrattade. Fast skrattet fastnade lite i halsen. Var ju kanske en lite dum formulering... Jaja...

Men lyssna på mitt horoskop! "... En fantastisk söndag väntar där stjärnor stänker sitt guld över kärleken." Va!? Det låter väl helt fantastiskt!? ;) Ser fram emot söndag. Hoppas bara att allt som jag har inplanerat blir av...
Men ska man lita på horoskopet så blir det väl så... Tihi!

Kalas och bio

Ytterligare en mycket trevlig dag. Var uppe tidigt och gjorde klart tårtan, sen blev det lite städning innan gästerna anlände. 

41669-94
Födelsedagstårta med tillbehör. ;)

När alla hade gått igen plockade jag undan och piffade lite innan jag begav mig in till Medis och mötte upp F. Eftersom jag var alldeles skakis av allt socker som jag ätit såg vi till att ta en fika så att jag kunde få i mig en macka. Sen blev det bio, "Be kind rewind" med Jack Black, väldigt rolig. ;) Funderar på Skansen på söndag, men det beror helt på vädret.