....

Ahh! En av mina favoritfilmer går på tv just nu! "Den siste mohikanen", den e såå bra! Daniel Day Lewis ser väldigt bra ut i långt hår och killen som spelar hans bror är jävligt snygg. ;)

Håller på att städa min lya, snart beboelig igen!

;)

Igår var en mycket bra dag! ;)

Satt och pluggade lite smått när Ida hörde av sig och var uttråkad. Vi bestämde oss för att gå på bio, trots det fina vädret. Vi åt lunch på Wayne's på Kungsgatan och sen såg vi "Rika vänner" med Jennifer Aniston på Saga. Är så skönt att gå på bio på dagtid, nästan tomt i salongen.

Efter filmen, som var jättebra, gled vi runt på stan ett tag. Jag skulle ju träffa Annika runt halv åtta. Ida skulle på middag hos Johannes vid ungefär samma tid, så jag fick sällskap nästan hela tiden, mkt bra. Var ju lite synd att man inte hade tid att hänga med, men men... Vi gick iaf till NK, Ida visade mig den schyssta underklädesavdelningen. Hittade en jättefin mintgrön bh för 150 kr, den köpte jag, kunde ju inte låta bli... I know, I'm a shopaholic...

Lite senare träffade jag Annika utanför hennes jobb. Vi gick till Gamla Stan och tog en fika. Finns mycket att prata om när man inte setts på länge. Så mycket att vi helt plötsligt upptäckte att caféet stängde... ;)
Gick rätt smidigt att åka hem, skönt.

Idag har jag äntligen skrivit klart min examinationsuppgift för moment 4. Mailade iväg den för en liten stund sedan, hade en massa krångel med datorn imorse.

Har varit ute och åkt bil med mamma oxå. Jimmy ville åka och handla så vi hämtade honom och körde till Willys och sen till Barkarby, sen hemåt igen.

Madde ringde för en stund sedan. Vi ska åka och hälsa på pappa ute på landet imorrn på dan, vet dock inte vad jag ska göra på kvällen. Ska bli skoj iaf. Så ska vi få träffa hans tjej oxå, eller tant kanske det är... :) Spännande... Madde har tydligen blivit allergisk mot Moonlight... Inte bra... Nån som vill köpa en hund?

På söndag blir det eventuellt grillning hos min moster, skoj skoj. På måndag är det sjukhuset som gäller... Hua... Hatar sjukhus...

Ooops...

Jag som bara skulle köpa puder...

Det gjorde jag iofs oxå, för 230 spänn... Japp, dyr smak har jag! Och inte blir jag snyggare för det... Illa...

Sen gick det bara utför... Sara och jag var i stan och shoppade HELA dan, från elva till sju!!! Det blev linnen och skor och jeans och trosor och strumpor, uj uj... Och en kofta! ;) På Åhléns fanns det nya Ldb-produkter, "Ldb goes pink", de luktade underbart så jag var tvungen att köpa alla...

Ringde Sandra och bokade in ett jobbpass till nästa vecka, bra bra.

....

Får ta och göra något åt den här tröttheten snart... Hade tvättstugan mellan sju och tio imorse, sen sov jag till klockan ett... Herregud...

Ska åka in till stan om nån timma, skoj skoj!


Snurrig

"I know I'm rare
You stop and stare
You think I care
I don't
You talk real loud
but You ain't saying nothing cool
I could fit Your whole house in my swimingpool"
(Pink)

Är helt snurrig i skallen av allt som ska tänkas på när man stänger... Kommer jag någonsin lära mig? Skruva ihop stolar kan jag iaf! ;) Fyra stycken hann jag med. Kom ju kunder och störde hela tiden... 

Har lyckats få en tvättid till kl 07 imorrn, bra bra, inte så kul men nödvändigt.

Imorron kväll ska jag träffa Cissi och Linda för en fika. Sen på onsdag är det shopping med Sara.

Tog lång tid att  ta sig hem idag. Tågen går tydligen bara halvtimmestrafik, missade en precis vid Centralen... Får börja sova hos Ida när jag stänger helt enkelt... ;) Närå, men förhoppningsvis kan man träffa vänner efter stängning ibland, 19.15 är ju inte så sent. Lite "party" på Idas balkong nån kväll vore ju inte helt fel, dessutom var deras gästsäng väldigt skön... ;) Hihi!

När jag kom till jobbet hade Sandra fixat en ny tröja åt mig och så fick jag en påse med grejer. Värsta schysst. Det var ett illgrönt kakfat med flera våningar och två illgröna stora fat. Jag som älskar grönt! ;)

Zzzz....

Varför sa jag måndag för? Fick ju välja dag att komma in till jobbet. Fattar inte hur jag kan va sååå himla trött... Det flimrar framför ögonen och jag känner mig lite yr, weird. La mig för att ta en "power-nap" förut, det hade dock snarare en motsatt effekt, känner mig helt urladdad... Men men, fyra ynka timmar ska man väl palla.

Did he really?

Var det verkligen så? Jaja, glad blir man iaf. ;)

Hade en jättetrevlig midsommar med snapsvisor en hel del vin. Det var jag, Ida, Niklas och hans vänner Janne och Johannes. Först gick vi ner till bryggan och åt sillunch där under bevakning av två hungriga måsar. När ett gigantiskt regnmoln började närma sig gick vi hemåt igen. Vi satt på Idas och Niklas mysiga balkong och drack öl och cider. När vi skulle äta middag gick vi ut på innergården och grillade, jättegott var det! Niklas var i fin form och gjorde ett par volter till grannarnas stora förtjusning. När det blev kallt gick vi in igen.

Idas och Niklas lägenhet är verkligen jättemysig tycker jag. De har i stort sett bara såna möbler och inredningsdetaljer som jag själv skulle vilja ha.

På kvällen fick Niklas och Johannes för sig att de skulle bada, så vi gick iväg till en sjö i närheten. Det såg rätt så kallt ut. Sen gick vi hemåt igen och spenderade resten av kvällen där. Tror jag gick och la mig runt 02.00.

Igår var jag kvar hos Ida rätt så länge. Kollade på tv och bakade paj. :) Niklas son var där oxå. Han tyckte att jag skulle åka hem, för han var lite rädd för mig i början. Vid ett tillfälle stod jag i hallen med en kofta på mig, "Ska du gå hem nu?" frågade han hoppfullt då... ;) Men när vi gjorde chokladbollar var han inte rädd längre.

Jag kom hem strax före 21.00. Det var lite halvdämpad stämning på t-banan och tåget efter Sveriges urdåliga match. På t-banan var det en helskum kvinna som verkade tro att hon var förföljd eller något. När dörrarna öppnades vi T-centralen gick hon så fort hon kunde (på ett väldigt underligt sätt) och gömde sig bakom hissen... weird...

Nu ska man bara jobba fyra timmar imorrn och sen ledig resten av veckan. Ska träffa Sara på onsdag, skoj skoj!


Midsommar

Dagen igår gick fort. Tur var väl det, höll på att bli galen på ljudnivån i kassalinjen. Satt å drömde om Duka, där är det minsann tyst och lugnt.

Hade flera stycken kunder som hade grejer som de inte skulle handla. "Och ändå har du släpat med dig den ända hit..." hade jag lust att säga... Om man nu ångrar sig får man väl fan gå tillbaka med grejerna. Tror de att man har ett kylskåp i kassan där man kan ställa deras filmjölk? J-a puckon... Ja ja, inget mer sånt nu!

Har lagt min rostbiff i marinad nu. Ska ju grilla ikväll! Åker väl härifrån vid 11-tiden. Ska bli skönt att träffa folk, har känt mig isolerad från omvärlden de senaste veckorna.

Fick en räkning till igår, den var på ungefär så mycket som var kvar av lönen, härligt...

Ha en trevlig midsommar! Det tänker jag ha! Trots allt...

......

Fan vad dum jag känner mig... så j-a dum...


.......

Shit vad jag sååå inte behöver det här just nu... Kan man inte bara tala om det personligen oxå? Mår så dåligt just nu. J-a skit!

Eva blev skitförbannad på oss nu ikväll för att vi inte hade ställt korgarna ordentligt... Ingen orkade bry sig.

Undulat

Oooh! Glömde ju en grej i förra inlägget! Lärde mig en ny snapsvisa igår. Den fanns med i aftonbladets lilla bok med snapsvisor som man fick om man köpte aftonbladets bilaga igår, vilket mamma hade gjort. Jag tycker den e jätterolig, men min humor är väl kanske inte den bästa...

Melodi: "Med en enkel tulipan"

"Jag är en liten undulat
som får så dåligt med mat
för dom jag bor hos
ja dom jag bor hos
dom är så snåla
Dom ger mig sill varenda dag
det vill jag alls inte ha
jag vill ha brännvin
jag vill ha brännvin
och coca cola!"  ;)


Näst sista

Usch... Varje gång jag hör Rihannas låt "Unfaithful" får jag tårar i ögonen...

Näst sista Ica-dagen idag. Börjar 16.45, skönt. Är nog mycket folk idag och imorrn. Måste tömma mitt skåp oxå. Mamma ska komma och hämta mig imorron kväll har hon lovat. Jag har väl en del kläder och sånt som ska hem och tvättas.

I torsdags när jag kom till jobbet vid 10-tiden blev jag glatt överraskad över att se Lotta i omklädningsrummet. Hade ju inte sett henne sen innan rånet. Hon var på väg hem. Hade varit på jobbet ett par timmar för att känna efter hur det kändes. Hon sa att det inte alls kändes bra. Hon ville allra helst bara åka hem och gömma sig under täcket sa hon. Dumma rånare... ok att de tar pengar, men att sabba någons liv sådär... Fan...

Kollade mitt konto tidigare idag, lönen kommer in imorrn. Får väl drygt 500 kr mer än vad räkningarna äter upp... yey... Ska man skratta eller gråta?


........

Usch, jag känner mig som en flodhäst... Ändå visade vågen igår den lägsta siffran hitills sen jag började väga mig i början av september. -13 kg är det nu. Har stått stilla på -12kg hur länge som helst men nu har jag alltså lyckats bli av med ett till. Men det är väl ingen idé att jubla över det, är ju inget svårt alls att gå upp igen tyvärr. Kanske borde fråga den där före detta idrottsstjärnan om råd, hon som var och handlade bananer av mig i veckan, hon som bara är skinn och ben. Vad kan hon väga? 40 kg? 35? Hon kommer väl till Ica nån gång i veckan och köper bara frukt, kanske inte äter något annat.

Flodhästen Linda skulle iaf behöva gå till centrum och köpa lite nödvändigheter som t ex mascara, bodylotion och hårfärg. Men eftersom Linda är en flodhäst skulle hon allra helst ligga i ett vattenhål och mysa... Ingen lust alls att gå ut bland folk...

.....

Hurra hurra för mig! ;)

Snart klar med skolarbetet. Ska bara få in lite referenser och så först. Har lyckats få in några bilder iaf, blev jättebra.

Idag ska jag äta hos mamma för hon ville bjuda på middag. Schysst.

Man får väl eventuellt ta och kolla på lite fotboll ikväll trots allt, det e ju lixom Sverige-England...

Nyklippt

Hell week is finally over!!! Yey!!! Underbart glad är jag!

Klockan är fem i ett och jag sitter uppe hos mamma och tvättar lite kläder. Skulle boka tvättstugan häromdan men det var fullt de närmaste fyra dagarna. Har hunnit med en hel del idag. Disken är diskad och så har jag dammsugit hela lägenheten. Dessutom har jag varit och klippt mig, jag e sååå snygg. ;) Pratat med pappa har jag gjort oxå, han ringde nyss precis när jag stod och tänkte på honom.

Nu ska jag bara jobba onsdag kväll och hela torsdagen, sen är jag färdigjobbad på Ica, very nice. Förstår att de kommer sakna mig... Igår när jag kom till jobbet kom Reino med en glimt av panik i ögonen och frågade om jag kunde lösenordet till posten. Det kan jag ju inte. Han lät lite förtvivlad... Sen när jag hade bytt om och stod och kollade schemat sa han att jag skulle gå ut till posten och "trycka lite på tangenterna" och om jag inte kom på lösenordet skulle jag ringa stackars Sofia som var ledig. Jag skrev ner Sofias nr på en lapp, gick ut till posten, och hittade en lapp... på datorn... med lösenordet... Herregud... Är det bara jag som är läskunnig? De andra hade verkligen inte haft ögonen öppna vid datorn. Jag e bäst helt enkelt! Det bara e så! ;)

Åh! I lördags kunde jag ha mördat en kund... Jag blev galen på henne. Det var en tant, inte alltför gammal, typ 60 års åldern kanske. För det första så avbröt hon när jag stod och försökte hjälpa en gammal man att fylla i en Ica-korts ansökan. För det andra skulle hon hämta ut 16(!) fotopaket... Jag orkade inte kolla numrena på varenda paket så jag tog fram alla med hennes namn på, vilket var exakt 16 stycken. Hon ville ändå gå igenom alla och kolla numrena för hon hade tydligen lämnat in i flera omgångar... (herregud...) Sure, det fick hon ju göra. Sen när hon var klar med det upplyste hon mig om att det var fel pris på tre av paketen. Jag sa att jag inte kunde göra så mycket eftersom det är fotofirman som skriver priserna, inte vi. Hon tyckte att jag skulle ringa dit, detta var på en LÖRDAG, det är inte öppet då. Jag sa att hon kunde betala för de andra så länge och lämna kvar de tre, men nej det gick inte. Nu skulle jag lösa det här tyckte hon. Jag ringde till Inger, sa åt tanten att Inger var på väg och sen ställde jag paketen mellan postdatorn och kassan så att hon inte skulle hålla på med dem. David skulle handla lunch så jag började hjälpa honom. Tanten tar paketen.... Jag tänkte att det var väl ok. Men sen ser jag att hon står och försöker pilla bort prislapparna!!! Jag rycker paketen ur händerna på henne och lägger ner dem på golvet innanför disken så hon inte kan komma åt dem och säger åt henne att ge fan i dem. "Men det är ju fel pris..." "JA!!! Du har sagt det ett antal gånger nu, jag vet det!!!!" Fan vad David skrattade åt mig senare på dan. Han tyckte det va bra att jag blev arg, och roligt. Inger kom iaf och tanten fick lämna kvar paketen och så lovade vi att någon skulle ringa fotofirman idag.

Och häromdan blev jag arg på tanten i permobilen som alla avskyr... När jag skulle packa hennes grejer så jag att hon hade en mjölk nere vid fötterna. "Den där då?" sa jag. "Men oj, vilken tur att du såg den..." Jag kunde inte hålla tyst, jag sa åt henne att det här var tredje gången jag ser att hon "glömt" någon vara. "Näää..." "Eh, JO!" Hon blev tyst. Varför skulle hon glömma sånt hela tiden lixom? Hon är ju helt klar i huvudet annars, och utnyttjar kunderna och så.

Snart är det midsommar och jag är ledig! Trevligt värre! Ska vara med Ida och Niklas och deras vänner. Sillunch och grillkväll är det sagt, låter ju hur bra som helst! ;) Hoppas på ett bra väder bara. Förra veckan sas det att midsommar skulle bli bra, idag sa de att det skulle bli lite varierat... Får väl se, det blir nog bra hursomhelst. Mina senaste midsomrar har inte varit särskilt roliga, så jag hoppas att det här blir den bästa på länge.


"Crystal ball"

Who is the man I see
Where I'm supposed to be?
I lost my heart, I buried it too deep
Under the iron sea

Oh, crystal ball, crystal ball
Save us all, tell me life is beautiful
Mirror, mirror on the wall

Lines ever more unclear
I'm not sure I'm even here
The more I look the more I think that I'm
Starting to disappear

Oh, crystal ball, crystal ball
Save us all, tell me life is beautiful
Mirror, mirror on the wall
Oh, crystal ball, hear my song
I'm fading out, everything I know is wrong
So put me where I belong

I don't where I am
And I don't really care
I look myself in eye
There's noone there
I fall upon the earth
I call upon the air
But all I get is the same old vacant stare

Oh, crystal ball, crystal ball
Save us all, tell me life is beautiful
Mirror, mirror on the wall
Oh, crystal ball, hear my song
I'm fading out, everything I know is wrong
So put me where I belong

(Keane)


"Where, oh where, have the smart people gone?"

Tre tjejer i 18-20 års åldern handlade mat på Ica häromdan, för 145 kr. "Men guuu asså, hur mycket blir det var då?" "Vi får nog räkna ut det sen." Visst, 145 kr är inte jämnt delbart med tre, men man borde ju snabbt i huvudet kunna räkna ut att det blir knappt en 50-lapp var (närmare bestämt 48,333333... kr). Är jag för hård nu eller? Jag blir lite orolig för framtiden då händelser liknande den här händer alltför ofta. Ja ja, nog om det.

Igår jobbade jag på Duka. Det var roligt, men jag har fortfarande hur mycket som helst kvar att lära mig. Sandra sa att hon tyckte att allt gick jättebra, kändes väldigt skönt. Nu ska jag inte dit igen förrän efter midsommar. Tur det eftersom jag har massor jag måste hinna med nästa vecka. Ska jobba lite på Ica oxå.

Nu ska jag snart åka till jobbet, Ica alltså. Känns inte så bra eftersom jag är helt igensvullen i halsen och täppt i näsan, men jag måste jobba de här tre dagarna nu så jag får pengar.

Igår kväll hörde jag hur tjejen i grannlägenheten gallskrek och sen sprang ut i trapphuset. Jag kollade ut genom kikhålet och såg hur hennes kille sprang efter, typ naken... Eller kanske inte helt naken, men nästan. Sen kom han på att han inte kunde springa ut utan kläder så han sprang tillbaka och klädde på sig och sen gick han ut. Sen efter ett tag kom han tillbaka med henne. Hon grät. Vad är det som händer? Jag vet inte vad jag ska göra. Något måste ju va fel, eller? Eller så har de typ jättekonstiga sexlekar med rollspel eller nått... Får ta itu med det där, inte bra om nån far illa.

Nä, dags att platta mitt superslitna hår... Jepp, jag vet att plattången sliter på det ännu mer, men men... Ska klippa mig nästa vecka har jag tänkt mig.


....

Usch, nu börja jag grina igen... "Grey's Anatomy"... Izzie var ledsen, då blev jag oxå ledsen för jag kände igen mig så mycket... Jag vet, jag e knasig! ;)

???

Alltså... Eh... Kostar det 1 dollar att gå på bio i USA? 1 dollar är ju bara ungefär 7,50 kr... Anledningen till att jag undrar är att jag kollar på ett program som heter "Morgan Spurlocks 30 dagar" där Morgan Spurlock, killen från "Supersize Me", ska leva på minimumlön i 30 dagar. De var fyra stycken som skulle gå på bio och då sa kassörskan att det blev 4 dollar... Skumt... I så fall är det ju skitbilligt att gå på bio i USA om man jämför med i Sverige... Fast å andra sidan är det inte så himla kul att gå på bio ändå, bara ibland, men det e ju alltid en massa andra människor där... ;P He he...

För övrigt så började jag grina när jag kollade på nyheterna. Hade ju redan hört om den nioåriga pojken som dog i krocken mellan en lastbil och en buss men jag kunde inte rå för det, tårarna rann ändå. Barn ska inte dö, det är mycket obra.

Min lediga dag!

Så underbart att va ledig en dag som denna!

Gick upp tidigt imorse och gick en långpromenad. Vi har ett rikt djurliv här i Jakobsberg... ;) Först mötte jag en orädd hare. Sen kom jag bort till stallet. Älskar att gå där, hästarna e så fina och välryktade och så luktar det så gott, tro det eller ej. Idag var en av hästarna extra glad och gjorde en massa galoppsprång i sin lilla hage. När jag hade tagit mig över den första färisten på min väg höll jag nästan på att trampa på en andmamma och hennes grupp med fluffiga ungar. De var sååå söta. Mamman hade redan hoppat ner i det lilla vattendraget och ungarna hoppade efter en efter en. Jag stod kvar och kollade tills alla hade hoppat i. Hade ju gärna velat klappa en unge men det hade nog inte andmamman gillat så jag lät bli.

Efter att jag hade kommit hem och duschat ringde jag mormor och kollade att hon skulle vara hemma. Sen åkte jag till jobbet och handlade lunch till henne och mig. Promenerade från jobbet till mormor, varmt... MEN! Man får inte klaga... ;)

Vi åt lunch när jag kom dit, sen tog vi fram solstolarna. Mamma kom lite senare., mkt bra för då slapp jag åka buss hem. Fick t o m åka cab hem för Jorge hann oxå komma över till mormor innan det var dags att åka hem. Har fått rätt bra färg idag. Dumt bara att man ska jobba resten av hela veckan, instängd i butiker... utan sol...

Verkar som att jag ska va postansvarig imorrn... Känns ju jättebra med tanke på att jag tappat en massa kunskap om t ex hur man skickar paket och sånt... verkligen... Blir ju intressant att se hur det går...

Grey's anatomy snart! Dubbelavsnitt! Yey! ;)

.....

"Det går att köra en bil genom hålet i hennes hjärta..."


"Titanic" på tv... Kate Winslet är världens vackraste kvinna, speciellt i den filmen med alla de vackra klänningarna. Och "Eternal sunshine of the spotless mind" är en annan mycket bra film med henne!  But that's my opinion...

Sol!

Idag har jag glidit runt i caben med mamma och Jorge i stort sett hela dagen.

Först åkte vi till Solvalla och kollade på deras pyttelilla husvagn som de har köpt(!)... Sen åkte vi in mot stan. Vi åkte till AH's glassbar på söder och åt varsin glass, sen åkte vi ut på Djurgården och Gärdet. Vi bestämde oss för att fika lite på Café Ekorren.

Vi hann inte mycket mer än betala för oss innan vi stötte på en kvinna som hette Marie. Marie behövde en värktablett till sin skadade vän Jan. De hade åkt inlines och Jan hade troligtvis brutit nyckelbenet, iaf enligt Marie som var sjuksköterska. Hon jobbar för övrigt på en plastikklinik och hade även låtit göra en del ingrepp på sig själv oxå. 

Mamma och jag är ju världens snällaste så vi gav henne både alvedon och ipren. Då frågade hon om vi inte kunde skjutsa henne och Jan till hennes bil så att hon kunde köra honom till sjukhuset. Självklart fixade vi det oxå, även om det blev jävligt trångt i baksätet. De var väldigt tacksamma när vi släppte av dem vid bilen. Klart att man hjälper till när man kan.

Efter det åkte vi runt lite vid gärdet. Vi stannade vid någon parkering nära vattnet. Jorge ville att mamma skulle prova att ta lite foton till hans cd-omslag. När vi skulle gå tillbaka till parkeringen mötte vi två tjejer. Jag är inte helt hundra, men jag tror att den ena var Bettan... Bläää!

Vi åkte tillbaka genom stan och hem. Gick till Ica för att köpa grönsaker till en sallad. På vägen dit mötte vi Johan. Tror han skulle ut och äta med sin tjej. Mamma, jag och Jorge åt middag på mammas balkong.

Man har iaf fått lite färg idag, främst på armarna och dekoltaget (kanske inte stavas så?) men även i ansiktet. Hoppas det blir fint på tisdag oxå, för det är min enda lediga dag den kommande veckan. Vore nice att sola lite.

Jag som skulle fixa klart mitt skolarbete idag... Men men... Kan ju inte sitta inne när det är så fint väder juh...


Första dagen

Jaha, då var min första arbetsdag på Duka över. Det gick över förväntan tycker jag. Vanliga köp i kassan klarar jag utan problem. ;) Vet inte hur många presenter jag slagit in idag... Alla blev dock inte så tjusiga... En jättegullig kille skulle köpa en termos, det var nog den fulaste inslagningen jag gjort någonsin... Stackarn... Jag bad om ursäkt men han sa att det inte gjorde något alls. Han kanske gjorde om allt när han kom hem... När jag skulle slå in en annan killes paket tog jag för lite papper... Hur pinsamt som helst... Men han sa att han oxå hade gjort samma misstag flera ggr. Alla va så snälla så, både kunder och personal! ;) Det enda som är riktigt jobbigt just nu är att jag inte vet så mycket när kunderna kommer och frågar saker, men jag antar att det kommer med tiden.

Pendeln hem blev typ en halvtimma sen... Satt fast mellan Barkarby och Jakan i säkert en kvart... Mkt frustrerande, speciellt när tåget var nästan nedanför där jag bor...

E sååå trött. Och imorrn ska man upp och jobba igen! Härligt! Typ inte.. Börjar 10 på Ica. Cissi och Linda ville dricka vin på kvällen och fira sommaren. Ska ringa imorrn och se hur det är tänkt.

Just det! Löste in trisslotten mot två nya, och vann igen! 50 spänn... Tror man måste va pensionär för att få de riktigt höga vinsterna, de brukar va det, de som skrapar på tv...


Lottvinst

Blev mycket irriterad igår när jag skulle blogga och det inte fungerade. Hade skrivit en hel del men det gick inte att spara texten. Som tur är brukar jag alltid kopiera texten innan jag trycker på "spara & publicera" knappen. Det här var ju lixom inte första gången det blir problem.

Lååång dag igår...

Jag hade tvättstugan från kl 07.00. Tvättade bara det allra viktigaste för jag hann inte mer.

Sen bar det iväg till skolan. Efter en stund kom Cissi oxå. Hon sa att Linda oxå tydligen skulle va på skolan, men jag hade inte sett henne. Cissi ringde, Linda var förvirrad... Men vi hittade henne! Yey! ;) Gick och köpte bröd och dricka till avslutningsfikat. Det blev en trevlig avslutning på terminen.

Efter det åkte jag till jobbet, fick sällskap av Cissi ända till Vällingby.

På jobbet var det rätt så lugnt, brukar va det när det är fint väder. Ha ha, Malin var jätterolig igår. Hon frågade hur jag jobbar på lördag. Jag svarade att jag jobbar 10.00-19.30. "Men åh, stackars dig... Då missar du ju matchen..." Jag bara kolla på henne... "Ehh... Jo... Det e ju jääättesynd... Verkligen..." ;) Hon bara skrattade. Alltså fotboll kan va kul att titta på om man är ett gäng som samlas framför tv:n eller så, men annars inte...

Köpte en trisslott av Teka, vann hela 50 spänn! Ujujuj... Vet inte vad jag ska göra med alla pengarna... Typ köpa två nya lotter kanske.

Inget kul alls på tv igår på kvällen, dåligt tycker jag. Men min skiva hade kommit! Har den på nu, men jag tror den är bättre på mkt högre volym.

Idag är det min första introduktionsdag på Duka, nervöst men spännande. Ska duscha nu.

Wish me luck today! Please... ;)


Sjukanmäld

Only one left! Yes! Nu pratar vi tyvärr inte om examinationen... Hade ju varit nice, bara en sida kvar lixom, eller ett ord... Nä, här pratar vi andra, mycket roligare grejer!

Men men... Nu över till examinationen. Är faktiskt minst två sidor kvar att skriva. Det ska refereras till böcker och hållas på... Usch! Undrar hur man gör såna där fotnoter Cissi brukar göra? I'm lost in the datadjungel... Elisabeth skrev i sitt mail igår att det "inte va hela världen" om arbetet inte är klart imorrn... Gjorde ju att man slappnade av ännu mer... Inte bra alls. Men jag tänkte att om jag försöker göra det nästan klart idag, om det nu inte blir klart, så kan jag ju finslipa på det imorrn och maila in det senast på fredag. Varför ska jag alltid va sjuk när det ska skrivas?

Ringde och sjukanmälde mig förut. Måste försöka kurera mig, och plugga. Känns som att jag har feber idag med... Har ju ingen termometer, mkt dåligt. Kan man ha feber i över en vecka? Låter väl inte så bra? Nä, jag har nog inte feber, men jag kan ju inte påstå att jag är pigg iaf.

En bra grej: gick och väntade på att det skulle dras 600 kr från mitt konto för den där grejen jag köpte. Har ju inte vågat röra de pengarna. Men idag såg jag att de var ju dragna för länge sen! Så nu har man lite pengar som man kan gå och handla för. Har ju inget alls hemma...

Hungrig... Kanske ska pallra sig bort till affären på en gång...

Mitt köksskåp

Mitt köksskåp

Kolla vad fint det blev i mitt skåp med alla de nya glasen! Har ju glömt att visa... Jag blev iaf helnöjd, fast det har jag kanske redan sagt... ;)


Ingen skola

Dum dag idag...

Trodde ju att jag skulle vara i skolan vid 09.00, men icke... Var ingen annan där så det var bara att åka hem igen. Mådde inte bra, så det hela kändes otroligt onödigt. Kändes som att jag skulle somna på tåget.

När jag kom hem gick jag och la mig men fick inte sova för telefonen ringde. Var tvungen att maila över mina uppgifter till Sandra på Duka så att hon kunde skriva ett anställningsbevis.

Hade fått mail från andra Sandra idag! "Plutten" har kommit till världen, den 2 juni såg han dagens ljus. ;) Hoppas man får se honom snart.

Usch, min hals är helt svullen. Så trött på det här.

Sov ett par timmar nu på eftermiddagen. Sen lyckades jag ringa ett par viktiga samtal oxå. Känns bra att man äntligen gjort det iaf, jag är tyvärr väldigt duktig på att skjuta saker framför mig istället för att ta itu med dem...

Ringde mamma oxå, men hon fattade inte att jag bara ville prata, hon trodde väl at man ville låna pengar... Trött man blir...

Dubbelavsnitt av CSI idag, ett CSI NY och ett CSI Miami, trevligt! ;)

Just det, läste på Aftonbladet.se att det var en tjej som var jätteorolig eftersom hennes barn beräknas födas imorrn. Hon är rädd att han är antikrist... Det är ju 06.06.06 imorrn... Jag tror att många många föräldrar minst en gång under sitt barns uppväxt frågat sig om man är förälder till antikrist... ;) När det gäller vissa barn kan man ju undra ibland... Fast jag tror nog snarare det beror på miljö och uppfostran.

Nationaldag imorrn. Fast jag måste nog sitta med arbetet... Har inte skrivit något alls idag, mkt dåligt. Förra året var mamma och jag inne i stan och kollade på kungafamiljen och åt god mat på lyxig italiensk restaurang, det hade ju varit nice... men men...

Tv nu! Bye!

......

Ujujuj... Åt en massa glass för att lindra det onda i halsen, så nu har jag ont i magen istället...

Skola imorrn... Hela dan typ... Varför då? Har inte varit i skolan på ca en månad så det känns lite drygt, men men... Kanske får någon vettig information om arbetet vi skriver. Har fått ihop drygt en sida idag tror jag, så jag borde kunna fixa det här, även om jag är totalt omotiverad och har tusen andra saker i huvudet som känns viktigare just nu.

Nä, får väl ta och gå och lägga mig då... Så man orkar.

......

Usch... Hela min underbara helg blev förstörd... Jag som skulle ha så kul! Mycket dåligt! Finns nog aldrig bra tajming för att bli sjuk...

I fredags lyckades jag i alla fall få min mamma att skjutsa mig till jobbet så att jag kunde säga upp mig. "Nej Linda! Du får inte!" sa Eva... "Du är ju så duktig och trevlig!" Varför kan de inte säga sånt lite oftare? Så man vet lixom? Hon sa sen att hon mycket väl förstod att jag inte ville sitta i en kassa på Ica hela livet. Bra där...

Kände mig hur dum som helst igår när jag var tvungen att meddela Ida att jag inte kunde komma. Jag funderade på om jag skulle försöka åka ändå men jag blev helt matt bara jag reste mig ur sängen så det gick inte.

Igår kväll fick jag helt plötsligt lock för ena örat oxå... Och ont, som fan... Idag gör det inte ont, men det där "locket" vill inte släppa. Mamma har sagt att jag ska ha en bomullstuss i örat, jag som knappt kan ta i bomull... Hua! Kan känna den knarra där inne i örat... Får rysningar i hela kroppen... Yes, I know... I'm totally weird...

Dåligt

Fan oxå! Sjuk igen... Fast jag antar att jag får skylla mig själv...

Jag som skulle på releasepartyt ikväll, hade ju verkligen ställt in mig på det. Visst kan man gå ändå, men det blir inge kul när man har feber lixom... Dåligt...
www.stonepark.nu

Hoppas man mår bättre imorrn då, så att jag kan åka till Ida. Ska ju bli tjejmiddag där! Trevligt! ;)

Inte kan man träna heller nu när man mår som man gör, frustrerande...

.......

Gick upp rätt så tidigt och följde med Erik till Centralen så han kunde ta tåget hem.

En stund senare mötte jag upp Sara vid Åhléns. Hon shoppade fina grejer på H&M, jag blev avis. Sen gick vi till Piccino och käkade lunch och mjukglass och drack kaffe. Blev sittande rätt länge för båda var så trötta att vi inte orkade ta oss för något alls. På vägen till tåget köpte jag ett par små örhängen, små dödskallar, jättesöta. :)

När jag kom hem såg jag att mitt paket hade kommit, 14,2 kilo... Tungt var det... Tur att jag inte behövde bära det alltför lång väg. Jag e inte så stark nämligen... Ibland står jag och gråter i köket för att det är någon burk eller flaska jag inte kan öppna...

Grannen under mig spelar riktigt pissig musik på högsta volym... Sitter och önskar att hans stereo ska paja... Hehe!

Imorrn ska vi på releaseparty! Skoj skoj! ;)