Fredag

Dagen har gått hyffsat fort, skönt. Dagens dåliga grejer var att jag kutade som en idiot till bussen imorse (man vet aldrig om den åker iväg ett par minuter tidigare än den ska...), sen stod den ändå kvar i ett antal minuter, och nu på kvällen upptäckte jag att jag förmodligen glömt nycklarna på jobbet. Som tur var så skulle jag ändå lämna bröd till Cissi och hon hade lyckligtvis mina extranycklar.

Vi säljer lussebullar på jobbet, känns inte riktigt bra. Hade en kund idag som köpte glögg, pepparkakor, lussebullar och julmust. "Julen kom tidigt i år!" hade jag lust att säga... Kan man inte vänta till första advent? Fast nu blir det väl lite dubbelmoral, för jag tog en lussebulle till mig själv när vi stängde... och typ 100 till Cissi! Hehe!

Nu är jag sjukt trött. Hoppas på att sova bättre inatt.

Måste bara berätta att när jag åkte hem nu på kvällen så satt Jokern från Batman, en stor kanin och en militär på bussen! Hihi! Det är kul med halloweentider, själv har jag dock aldrig firat. Men imorrn måste jag gå hem från jobbet eftersom jag missar bussen och inte vill stå och vänta i en halvtimma på nästa, så då tänkte jag att jag skulle tända ett ljus på kyrkogården. Men usch vad kallt det kommer va att gå hem... ;( Kanske får ta fram min gröna "michelingubbe-jacka"... vill inte! Om BlondinBella nu ska shoppa jackor hela tiden för hur många tusen som helst, då kan hon väl köpa en åt mig med!?


Gonatt!

Frustration

Gaaahh! Vilken morgon! Vilken natt! Kunde inte sova. Hela kroppen var helt spänd, kunde inte slappna av. Hade jag hela kroppen under täcket blev det för varmt och stack jag ut ett ben eller så så blev det för kallt istället. Så jag har legat och vridigt och vänt på mig hela j-a natten. Därför kom jag självklart inte iväg till gymmet eller ens ut på en promenad nu på morgonen. Allt för att jag vet att jag ska upp och jobba, är så less på det här.



Det blev ingen middag med Fredrik igår. Han fick förhinder. Så jag hängde i V-by med mamma efter att jag hade varit på gymmet. Jag köpte en ny jättegosig halsduk och ett par enkla fingervantar. Köpte även ett nattlinne på H&M för det sista på p-kortet, men jag tror jag ska byta till en annan modell för det kändes inte helt bra när jag provade det här hemma.

Faaan! Jag vill va ledig! Jag vill umgås med folk! Jag vill mysa med fika, god mat och kanske lite vin! Jag vill sooova!

It's a beautiful life

Aaahh! Har ägnat hela dagen på ett spa, förutom när jag tog en liten taxitur in till stan och köpte en päls för 12 000 spänn. Å ikväll blir det 26,5 års party på Sturecompaniet!

Eller... näää, vänta nu... det där stämde ju inte alls. Kanske tur det, för det känns inte riktigt som jag. Men spa-behandlingar och party låter ju iofs inte helt fel. Dock håller jag mig gärna en bra bit från Stureplans uteställen.

Igår efter skolan fick jag sällskap av Frida medan jag väntade på att klockan skulle närma sig 19. Sprang även på Tina, eller snarare hon sprang på mig, vid Åhléns. Så söt med sin runda mage! ;)

Frida och jag blev lite trötta på alla människor i butikerna (dumma skollov!) och gick till Piccino och drack latte, väldigt trevligt att umgås lite utanför skolan.

Strax efter 18 messade Fredrik och undrade var jag var, jag hade missat ett mess om att han skulle bli klar tidigare så jag fick skynda mig till t-banan.

Så himla skönt att ses. Å det var jättemysigt på restaurangen, det var typ bara vi där på nedervåningen. Sen åkte vi hem till mig, hyrde en film oxå, världens sämsta, vi lyckas varje gång! Hahahaha! ;P

Idag hade vi bara engelska i skolan, jag fick nada gjort. Frida, jag och Tina (från klassen) lunchade i skolan och sen satt jag och Frida kvar och gjorde lite ekonomi. Kändes bra att plugga lite inför provet som stundar. Hoppas dock att allt blev rätt, vi blev lite osäkra på de där förbannade expansionsfonderna. Jaja, tog en sväng till H&M på vägen hem och köpte en grå omlottklänning för en del av presentkortet, nice!

Nu har jag lovat att bjuda min pojkvän på middag imorrn. Alltså laga mat... hur ska det gå!?!?!? Jag trodde jag visste vad jag skulle laga, men nu vet jag inte längre... Hämtpizza? Haha! Fast jag vet ju att jag kan laga mat, iaf så att jag gillar den. Jag tror dock inte att han är så kräsen, bara jag som ojjar mig för att han är kock. Får fnula på vad jag ska hitta på för något.

Ikväll blir det gymmet å kanske lite The Hills och OTH. Imorrn är jag leeedig! Yey!

Love is not a maybe thing

Hellu!

Nu är jag klar med alla verifikationerna. Ca en och en halv timma till nästa lektion, marknadsföring, börjar...

Ska möta upp Fredrik vid 19-tiden. Innan dess ska jag springa runt på stan tänkte jag. Slutar ju ändå inte förrän 16.00. Är nån ledig och i stan så messa gärna för en fika. Men ni är ju så busy jämt...
Måste iaf lämna tillbaka en kavaj jag köpte häromdan. Ville egentligen ha en tunnare, så den här åker tillbaka. Dock var den på rea så jag måste antingen byta den eller få ett tillgodokvitto. Men eftersom jag köpte den för presentkortet så är det sak samma. Men jag har ca 200 kr kvar på kortet oxå! Sen var det ju den där andra saken jag hade tänkt köpa, får se om jag hittar något. Hoppas det slutar regna. Jag kollade på paraplyet imorse, men så tänkte jag att näää det kommer inte regna för himlen är ju klar, men tji fick jag...

Längtar till ikväll, saaaknar... ♥

Måndag

Som sagt, mååånga verifikationer blev det idag. Tror jag hann med drygt 70 stycken, så nu har jag väl bara runt 50 stycken kvar att göra imorrn... kul... Förstår inte de i klassen som kommer typ en halvtimme innan vi börjar och sen aldrig tar någon rast, hur orkar de?

Efter skolan var jag hem en snabbis och tryckte (ja bokstavligen!) i mig en macka innan jag begav mig iväg till gymmet. Gymmade tillsammans med mamma, blir alltid roligare när man har sällskap. Fast jag tror jag pressar mig ännu mer om jag är själv, kanske lite för mycket ibland, men men.

Håller på och "lagar" mat, lax som vanligt. I skolan har vi pratat om att jag förmodligen kommer att förvandlas till en fisk snart... "Var e Linda?" "Hon står vid vattenkranen för hon kunde inte andas..." Haha! Dricker en väldigt konstig dryck, nånting med äppelsmak, med bitar av aloe vera i... smakar helt ok, och aloe vera ska tydligen vara bra för magen. Blir lite konstigt bara med de här bitarna i.

Vad skönt det hade varit att va ledig torsdag-söndag... but nooo... fredagen och lördagen sabbar allt. Men nu är det bara 4 veckor till Prag! Skoj skoj! :)

G'natt

Klockan är inte ens 22 och man är helt död. Egentligen är den ju nästan 23, eller hur man nu ska se det... En dum sak med vintertiden är ju att det helt plötsligt blir ännu mörkare på eftermiddagarna. Å inte märkte jag av att det var ljusare imorse, fast det kanske berodde på vädret...

Nä, man får nog gå och borsta tänderna och hoppa i säng. Imorrn blir det registrering av verifikationer, många verifikationer... Får se till att inte glömma brillorna hemma denna gång.

Har anmält mig till lite fler tävlingar nu. ;) Hoppas på en resa och lite konsertbiljetter! Fast det lär ju inte hända... man kan inte ha tur jämt.

En förhandstitt hos H&M...

Kollar på Kalla Fakta. Det handlar om branden på Backaplan i Göteborg för 10 år sedan. Branden där 63 ungdomar dog. Jag kommer ihåg att man såg det på tv och att man tog väldigt illa vid sig eftersom det handlade om folk i ens egen ålder. Usch, det verkar finnas väldigt mycket skuldkänslor hos dem som överlevde, än idag.


Bild lånad från aftonbladet.se

Måste ju rapportera från H&M oxå. Jag kom dit, med många andra. Tror att det bara var tjejer/kvinnor, men jag tyckte jag såg nån enstaka man. Vi fick sätta oss ned vid flera bord, sen fick vi varsin penna, ett formulär och en katalog. Sen fick vi bläddra igenom katalogen och skriva ned vilka saker vi hade kunnat tänka oss att beställa utifrån vår egen ekonomi.

Jag måste erkänna att jag blev rätt besviken på kollektionen. Det handlade alltså om heminredning, i form av textil som t ex kuddfodral, bäddset, handdukar, mattor etc. Det var väldigt mycket som gick i marint, vilket inte alls är min stil. Ok om jag hade haft en sommarstuga vid vatten, då hade jag kanske kunnat tänka mig att ha det där, men absolut inte i mitt nuvarande hem. Det var inte mycket som kändes som min stil, dessutom hade jag velat se ett par varuprover, känna på kvalitén osv. Jaja, jag skrapade dock ihop varor för 901,50 kr... tror jag det var... Något som var bra var att det var relativt låga priser.

Det hela tog väl ca 20 minuter och som tack för "besväret" fick jag ett presentkort på 400 kr direkt i handen. Tack tack! ;) Kollektionen kommer att släppas någon gång kring årsskiftet. Den kommer dock bara gå att beställa, och alltså inte finnas ute i butikerna. Men håll utkik!

Sprang runt i H&M-butiker ett tag efteråt och försökte shoppa upp presentkortet. Till slut gav jag upp. Letade även efter en annan grej men jag fick ge upp det oxå till slut, får leta vidare imorrn eller på tisdag.

Vintertid

Gomorron! Ni har väl kommit ihåg att ställa om klockan? Jag slutade vara långsint och messade Elin igår och påminde henne. Hon hade glömt det som vanligt, haha.

Igår blev det inte alls som jag tänkt mig. Det enda som jag verkligen gjorde var att gå till mormor så att jag kunde skriva ut det där pappret. Sen blev jag kvar där resten av dagen... Det blev till och med middag med mormor, morfar, Julia, min moster och hennes man. Trevligt!

Så jag har haft tvättstugan nu på morgonen istället. Sen är tanken att jag ska in till stan på den där visningen, sen förhoppningsvis shoppa upp presentkortet och till sist gymmet.

Den kommande veckan ser rätt skön ut, iaf början på den. Slutar 12 imorrn, sen heldag på tisdag. På tisdag har det varit Fredrik och jag i 6 månader så vi har tänkt att gå ut och äta. Och på onsdag har jag bara engelska i tre timmar, sen är skolveckan slut. Sen jobbar jag fredag-lördag, men man är kanske lite mer motiverad än vanligt då man får en massa OB. :)

Fredag

Gissa om jag blev förvånad när jag kollade på klockan imorse, 10.54! Brukar inte sova så länge när jag sover själv. Men tydligen behövde kroppen det. Kan ju inte påstå att jag mådde direkt dåligt av det.

Lite senare tog jag mig till V-by där jag handlade diverse nödvändigheter och sen var jag på gymmet i närmare två timmar.

När jag kom hem var det redan kväll och nu har jag spenderat de senaste timmarna med att dricka lite vin och kolla på Mamma Mia. Får erkänna att jag var lite skeptisk till en början, men den var ju riktigt rolig. Dock var det nog bra att jag inte såg den på bio, för jag satt ju såklart och skråla med i varenda ABBA-låt! Herregud, hoppas grannarna inte hörde. Tilda gav mig onda blickar och gick och gömde sig...


Imorrn har jag bokat tvättstugan. Och så får det nog bli gymmet oxå. Sen måste jag ta mig till någon som har en skrivare eftersom jag måste skriva ut det där H&M-pappret. Konstigt att man inte kan få ett sånt på plats. Har iaf börjat fnula på vad jag ska köpa för det där presentkortet på söndag... hoppas man får det på en gång så att de inte fått för sig att de ska skicka hem det osv.  I-landsproblem...

No sneakpeak for you

Dagen har kännts lång. Hade glömt glasögonen hemma så efter de tre första timmarna, som var i datasal, hade jag väldigt ont i huvudet. På lunchen passade Frida och jag på att ta en liten promenad ner till bageriet och köpte kaffe. Hoppas det här fina vädret håller i sig hela helgen! Förresten ska man ställa om klockan natten till söndag, glöm inte det! Elin glömde ju totalt bort det förra året, tyckte jag var jättekul. Hon kom ju inte ens på det förrän två dar senare när hon skyndade sig till skolan alldeles för tidigt, moahahahaha!

På eftermiddagen fick vi göra en slags målgruppsanalys för olika Volvo-modeller. Jag tyckte det var rätt svårt för jag är så totalt ointresserad av bilar, men det gick bra och läraren var nöjd.

Har fått ett mail från H&M med ett dokument som jag måste skriva ut och skriva på till på söndag. Man får inte fotografera eller så när man är där och man får inte ha mobilen på. Så tyvärr kära bloggläsare, ingen sneakpeak för eran del. Det ska bli väldans intressant, men jag är fortfarande lite sur över att jag måste gå själv, men men.

Ahhh! Nu är det äntligen helg och jag är ledig! Hoppas på att få träffa min hårt arbetande pojkvän. Om någon vän skulle vilja ta ett glas vin eller öl, eller bara fika vore inte det heller helt fel, bara så ni vet! ;) Egentligen borde vi ha värsta megafikat nån gång, typ sådär som Tommy och Annikas mamma i Pippi Långstrump! Fast det är kanske lite tantvarning på det? Eller ostar (ust!!!), frukt och kex i samma mängder, med minst lika mycket vin till! Fast då blir det väl fylletantvarning på det då antar jag... Jaja, hojta!

Nu får jag väl ta och pallra mig till gymmet, så jag kan "fitta" till mig! ;P

Mellan raderna...

Mamma och jag har varit på bio. Låt den rätte komma in var en väldigt bra film. Visst, de svenska specialeffekterna är ju inte desamma som de man ser i de amerikanska storfilmer man är van vid, men de var helt ok. Det bästa i filmen var dock relationen mellan den mobbade pojken Oskar och vampyrflickan Eli, sååå vackert. ♥

"Då får du chans, då är vi ihop."
Bild lånad från: MovieZine.se

På vägen hem läste jag en massa gamla sms, i brist på nya, medan jag rensade lite i inkorgen. De flesta är från Fredrik får jag väl erkänna, resten från vänner och familj. Tänk att så många minnen ryms i min mobil. Satt ju nästan och grinade till slut.

Imorrn ska vi öva på rapportskriving i skolan. Hade tre timmars genomgång av det idag. Höll på att dö kan jag ju meddela... Zzzz.... Men snart är det helg, ska bli så skönt att va ledig! Det enda som står uppskrivet i kalendern är H&M's visning av sin nya inredningskollektion på söndag, timlön: 400 spänn! Yey! ;)



Här är tystnaden som skär
Här är saknaden som är
Och jag minns dig innan sömnen tar mig
som en tistel i mitt bröst
Och jag hoppas att du inte har det bra
Jag vill att du
ligger vaken som jag

Så säg mig sover du inatt?
Luften är full av allt som aldrig sagts
Men jag sitter i fönstret
för att få se
livet fladdra förbi

Väck mig
Släck mig
Har du en gång släppt in mig
är det där jag blir kvar ♥

ur Oceaner, Kristian Anttilla

Tisdag

Vilken dag! Mycket info, eller vad man nu ska kalla det. Först hade vi ekonomi med en massa olika skatter och avdrag och sånt, helt snurrigt. Sen blev det marknadsföring, som är så himla mycket mer än vad man tror. Jag var svimfärdig strax efter två men hällde i mig en massa vatten så att jag orkade den sista delen av lektionen, blev dock väldigt kissnödig istället.

Nu på kvällen har jag varit på gymmet med mamma. Har visat henne lite övningar och så. Det var skönt att komma iväg då jag varken hunnit eller orkat de senaste dagarna. Mamma var även snäll och såg till att jag har proviant så att jag klarar mig till fredag.

Imorrn väntar bland annat brandövning och bio, intressant! ;) Sen är det bara torsdag kvar innan helgen är här!

Gomorron

Idag börjar vi en kvart tidigare än vanligt, vet dock inte varför. Man blir om möjligt ännu segare iaf.

39 öre har jag på kontot just nu. Tur att det snart är löning. Drömde dock häromnatten att jag fick typ 348 kr i lön och ca 2500 kr i studiemedel, haha. Hoppas verkligen att det inte stämmer!

Igår blev jag lite sur på mig själv för att jag hela tiden låter tillfällen gå mig ur händerna. Frida och jag pratade om det där, kom fram till att man inte kan hålla på och fega ur hela tiden.

Nu ska jag piffa klart och packa ihop min väska som säkert kommer väga runt 10 kilo idag, usch...


Längre

Hellu! Förra inlägget blev lite kort, detta berodde på att jag befann mig i skolan, och då måste man ju va seriös... hrm hrm...

Gick upp tidigt igår och fastnade framför filmen My Girl, en gammal favvo från när man var liten. Började självklart grina, även när det var scener som inte var sorgliga, vet inte vad det är med mig. Till slut gjorde jag mig iordning och åkte hem till Fredrik. Tyckte jag var jättegullig som handlade med mig frukost, men vad händer? Jo, för en gångs skull har han redan handlat det, han som inte brukar ha annat än cola och öl i kylskåpet... haha. Jaja, det blev bra ändå, det blir det alltid.

På eftermiddagen skulle vi åka till Heron City. På vägen dit tänkte Fredrik posta ett paket, men det gick inte att göra i Sätra så vi fick bege oss till Bredäng. När vi gick tillbaka till t-banan igen såg Fredrik att en kille som stod innanför dörrarna till stationen (och som även stått där när vi kom) blödde från ett stort sår i handen. Strax efter att vi kommit upp på perrongen kommer två polisbilar till centrum. Troligtvis har killen blivit knivrånad eller något liknande och sen ringt polisen. När vår t-bana sedan kommer får den inte stanna, så den åker bara förbi, kul... I högtalarna ropas det att det beror på ett vagnfel, åt båda hållen? Yeah right! Fick vänta 10 minuter extra, sen kom vi till slut iväg.

På Heron blev det en sväng på Media Market, McDonald's och biomys. ;) Dumt bara att tjejen bredvid mig hade sprayat på sig alldeles för mycket parfym. Men alla kan ju inte va födda med en hjärna...

Åh vad vi ser fram emot Prag! Vi kollade runt lite på nätet igår på lite pubar och restauranger. Lite sura är vi för att vi kom på i efterhand att vi faktiskt borde ha valt att checka in en väska trots allt, så man kunde köpt med sig mer hem. På det sättet är Ryanair dumma, allt kostar extra och ännu mer extra om man vill ändra något i efterhand.

Idag fick jag veta att jag fått två biljetter till Låt den rätte komma in, förhandsvisning på onsdag. Kollade på trailern precis och den verkade lite läskig. Läste oxå att det tydligen ska komma en amerikansk version så småningom.
 Hade hoppats att Fredrik skulle kunna följa med och hålla mig i handen, men det verkar som att han jobbar.

:)

Yey! Full pott på tentan! ;) Jag e bäst!

Igår var Fredrik och jag på bio och såg Patrik 1,5. Den var väldigt rolig och mysig. Se den!

Orka

Usch och fy vilken dag! Blev väckt kl 03 inatt av att Tilda var sällskapssjuk. Hon gav upp efter typ en timme! Resultatet blev att jag snoozade så länge jag kunde men sen var jag ändå hur trött som helst.

Efter lunchen satt jag i kassan i närmare 3,5 timmar i sträck... inte att rekommendera. Två timmar innan jag slutade trodde jag att jag antingen skulle börja skrika på kunder eller börja gråta för jag var så trött och blev så himla irriterad på att ciggkortsaktiveraren i min kassa inte funkade osv. Bläää! Sen blev det promenad hem, kallt kallt kallt!

Nu är Tilda helt utslagen för vi har lekt med en boll och ett snöre. Hoppas hon är för trött för att busa inatt. Det här var nämligen tredje natten i rad, och jag orkar inte. Kanske kan ta ut henne en sväng imorrn om det inte kommer något regn innan dess, borde hjälpa lite.

Och Papa Dee har gått ut och berättat det alla redan visste, att det är han som är anklagad för att ha slagit sin fru. Sen om han är skyldig eller inte, det har jag ingen aning om, det finns ju något som kallas normaliseringsprocessen...

På måndag får vi tillbaka vår senaste tenta. Jag känner mig ganska lugn, men jag vill så gärna ha VG. Fick VG i det andra datasystemet så om jag får det nu oxå så får jag det i slutbetyg, hoppas hoppas!


Blir nog sängen snart, för jag är helt slutkörd. Imorrn är det veckans enda lediga dag.

Jobbhelg

Jag e trött... och nu ska jag sooova!

Natti

Tog mig iväg till gymmet i sista stund. Det blev väl lite halvdant idag, men jag var ju där iaf och det är väl det som räknas. Nu ska jag gå och lägga mig, jobba hela långa dagen imorrn. Känner mig lite opepp som vanligt, men ska väl bli kul att se om alla har återhämtat sig från förra helgen.

Har lugnat ner mig lite nu. Sket helt enkelt i att svara på det onödiga messet jag fick från en kompis. Fine att hon är irriterad, men då kunde hon väl säga det lite snällt eller? Det var ju knappast så att jag var elak eller något, tvärtom.

Nu: sova! Drömma om Prag, och Fredrik. ;) Ja jag vet, jag e äckligt kär... Moahahaha! ♥ Fast det tycker jag att jag förtjänar.

Gaaahhh

Trött och less och grinig. Tror nog att vädret gjorde sitt, och sen beter sig folk så j-a underligt. Blir så trött.

Gjorde en ny gruppövning i skolan nu på eftermiddagen, det var kul men väldigt frustrerande. 9 viljor skulle komma överens om i vilken ordning 15 olika saker skulle prioriteras vid ett skeppsbrott... Vi tyckte inte lika, kan jag ju meddela. Och jag fick bekräftat det jag redan visste, att det finns iaf en person som jag kommer att ha svårt att inte få utbrott på om vi hamnar i samma grupp i projektet, och jag vill inte va sån. Så jag hoppas att vi inte hamnar i samma grupp.

Fick iaf veta idag att den 3 november ska vi till ett hotell och spa ute i Nacka på studiebesök inför projektstarten. Ska bli kul och intressant.

Nu ska jag gå och gräva ner mig nånstans, för nu rann bägaren över... eller hur man nu uttrycker sig...

Snart slut

Nu är snart även denna dagen över och jag har inte gjort något vettigt alls. Förutom tränat då, och gosat massor med Tilda, det är viktigt.

Det blev Crystal Palace som blir mitt hem 24-26 november, nu är det bokat! :)


Ska nog städa lite nu. Har samlat ihop ett antal kilo papper som man fått från skolan, nu hamnar det i soprummet!


Hotell

Det finns sjukt många hotell i Prag. Jag har hittat två favoriter som känns lite lyxiga till ett bra pris, ca 1300 kr totalt för två personer i två nätter. Det finns billigare hotell men många ligger utanför stan och sen vore det så kul att få lyxa lite när man bara är borta två nätter. ;)


Crystal Palace Hotel


Hotel Sonata

Tjusigt va!? Tror Fredrik ska boka ikväll. Får se vad det blir, men jag är nog allra mest sugen på Crystal Palace. Sen är det väl bara att gå och längta i drygt en månad...


Alla bilderna är lånade från Hotels.com.


Ledig

Usch, kaffet smakar inte så bra idag. Önskar att man kunde göra lika gott kaffe som det som vi fick på Wallmans i lördags, sjukt gott!

Det var inte bara kaffet som var gott på det stället...

   

Andra bilder från p-festen har jag lagt upp på Facebook. Är lite sur över att jag inte har en enda bild på mig från kvällen, för jag kände mig skitsnygg. ;) Inte alltid man gör det lixom... Och Eva sa faktiskt oxå det, "Faaan vad du e snygg!". Får hoppas det dyker upp en bra bild från någon annans kamera.

Ska åka till gymmet lite senare, sen vet jag inte riktigt vad som händer.


Tisdag

Japp! Vi har bokat flygbiljetter till Prag! Jag e så himla glad för jag har velat åka dit hur länge som helst. ;) Å så får jag åka med Fredrik, det ska bli så mysigt. ♥

Idag hade vi ett jätteroligt grupparbete den första timmen på dagen, resten av lektionen diskuterade läraren och halva klassen dåliga tv-program medan vi andra satt och gäspade och grubblade över om vi skulle få nån tenta på de där tv-programmen...

På eftermiddagen blev det ekonomi, sen hem och kolla OTH och The Hills. Efter det somnade jag i två timmar och nu MÅSTE jag verkligen pallra mig iväg till gymmet.

Imorrn är jag ledig! Så j-a gött! :)

;)

Vi har bokat en resa...


Bild lånad från
Vagabond

Spindlar!

Fyyyy faaaeeen!!! Upptäckte precis att jag var ofrivillig husvärd åt inte bara en utan TVÅ gigantiska spindlar!!! Har dammsugit upp dem nu, men det känns som att det kryper spindlar över hela mig... Hoppas de stannar i dammsugaren...

Tjollahopp!

Nu är jag tillbaka! Personalfesten var sjukt rolig. Det blev en väldans massa alkohol och till och med dans! ;) Kom dock ändå upp rätt tidigt igår. Sen blev det t-baneresa till Sätra. ♥

Vi var på middag hos Fredriks föräldrar och sen blev det filmer hemma i soffan.

Imorse hade jag två katter som skulle va med inne på toaletten. Bollen skulle ligga i mitt knä och Elwis satte sig i handfatet...  medan jag kissade! :) Knaskatter...

Nu håller vi på och planerar en rolig grej som jag faktiskt har velat göra i flera år, tror jag behöver kattvakt 24-26 november... ;)

Lördag

Nu har jag varit och hämtat mina nya träningskläder. Byxorna var rätt korta, får se hur jag ska göra med dem. Tänkte iaf bege mig iväg till gymmet snart, men det får väl bli de gamla kläderna idag med, tills jag bestämt mig.

Ska möta upp några andra från jobbet runt 16.45 i V-by. Har ingen aning om vart vi ska innan Wallmans, men det blir nog bra. Ska bli roligt iaf! ;)

Har träningsvärk i rumpan idag, hahaha!

Ensamt

Att man kan va så trött då... Kan ju iofs bero på att det råder näringsbrist här i mitt hem. Gillar inte riktigt ensamma fredagskvällar. På fredagkvällar har folk fredagsmys tillsammans och äter tacos (Sveriges nationalrätt?), men inte om man bor själv. Jag har dammsugit och diskat, yey... ;(

Var på gymmet vid 13, en halvtimmes genomgång blev till 45 minuter, men det var kul och sen körde jag en halvtimma på crosstrainern innan jag gick för att möta upp mamma och Julia. Det blev en vända på BR, ett besök på jobbet och sen fika hos mormor och morfar, typ mitt i deras middag. De frågade om jag oxå ville ha mat, men jag hade inte orkat gå hem sen, fast det hade ju varit gott med lagad mat...

Thai-mat och Fredrik hade gjort min fredagskväll, men jag har inte hjärta att tjata på honom efter hans jobbiga jobbvecka. Men det är klart att jag saknar honom, det får han stå ut med...

Har messat Felicia ang imorrn men hon har inte svarat. Har ingen lust att gå själv dit, men det är ju nästan ett dygn kvar än så länge. :)

Först var det refreshers och nu... nötcreme! Pratar om Karamellkungen, bara så ni vet. Några andra klassiker som ni saknar i lösviktsgodishyllan? Banankola? Tomteklubbor?

Freeedag!

Gomorron, eller vad man säger när klockan nästan är 11 på dagen.

Nu är felstavningen på headern fixat. Det var jag som var för trött igår när jag skrev till Elin, så jag missade en bokstav... Men men.

Har tvättstugan just nu. Var tvungen att tvätta klänningen jag har tänkt att ha imorrn och så tänkte jag fräscha till gymkläderna oxå. Hade iaf tur i tvättstugan. En stackars tant fick två trasiga maskiner så hon fick gå hem med all tvätt igen. Dåligt att ingen fixat dem om de har varit trasiga i en vecka, vilket det stod på lapparna som satt på dem.

Efter gymmet ska jag möta upp mamma och Julia och se till att få skjuts hem. Hoppas att vi kan åka förbi jobbet oxå för jag behöver telefonlistan om jag ska få reda på hur det blir imorrn. Tänkte att jag ska messa eller ringa Felicia och kolla, men då kan det va bra med ett nr... Hmm... undrar om man kan tigga till sig ett par strumpbyxor av mamma oxå, alla jag äger har av någon anledning blivit rätt fula.

Ja, sen händer väl inte mycket mer idag. Städa kanske, det blir lixom aldrig riktigt färdigt med det här hemma.

Ny design!

Inte lika stickande i ögonen va!? Haha!

Tack tack tack snälla
Elin!!! Det behövdes verkligen!

Kväll

Hur var det nu igen? Minst intresserad vinner? Och jag har fortfarande inte fattat...

Mår illa. Borde äta något nu efter träningen... Kanske ska hälla i mig lite yoghurt. Det blev iaf 65 minuter på "sirapsmaskinen", det känns som att man springer i sirap eller något annat trögflytande, sjukt jobbigt. Förra gången körde jag bara 20 minuter på den innan jag bytte tillbaka till crosstrainern. Även denna gång var alla crosstrainers upptagna när jag kom, å sen gav jag mig fan på att jag skulle klara en timme, och det gick! Jag e så j-a bra!

Blev en aning sur idag när en lärare pratade lite om projektet och sa att smink och sånt passade tjejer. Det lät lite fel tyckte jag, om nån förstår hur jag menar. Men jag var ändå glad över att vi ska få "driva" ett spa istället för en golfbana. Golf är inte min grej...

Min moster tycker att det är lite dubbelmoral att jag ofta pratar om jämnställdhet men samtidigt kan säga saker som "män blir bara 7 år, sen växer de bara" (detta sa en av mina nuvarande lärare, dock med glimten i ögat!). Ibland måste man få skämta lite. Jag vill tro att vi alla föds som människor med samma förutsättningar, sen präglas vi av vår omgivning och som det ser ut idag så är könsrollerna väldigt tydliga. Vissa av dessa egenskaper är ganska komiska, som det här med att karlar kan samlas i grupp med varsin öl i handen kring en brinnande grill eller en vrålande bilmotor och bara stå där tillsammans och tittar. Sen har vi kvinnorna som i sin enfaldhet fortsätter att tro att killar kan läsa deras tankar och blir förbannade när det visar sig att de inte alls kan de, detta trots att de fått det bevisat för sig om och om igen. Hur kommer det sig att vi är sådär? För visst känner ni igen er?

För nån månad sen skrev jag att jag skulle få en ny design. Håller på och mailar med tjejen nu, så jag hoppas att det blir av snart. ;)

Iiiiihh!!! Blev glad av några sms nu på kvällen, nu mår jag mycket bättre. ♥

Stress

Vissa dagar tycker jag helt enkelt inte om att vara jag.

Visst är det härligt med stress och oro? Jag har nu fått en gigantisk finne mellan ögonbrynen, ser ut som att jag fått en smäll... och fått värsta bulan... Jaja, den går förhoppningsvis ner om jag låter den va. Antingen så är det stressen, eller så beror det på att mina Clinique-produkter är slut och att jag använder skit-Loréal, eller så är det en kombination av båda.

Tror att dagens tenta gick bra, använde bara makuleratrutan en gång. Saknade lycka till-smset som brukade komma före tentorna förut, men det gick ju bra ändå sist.

Efter tentan blev det 2,75 timmar håltimme, liiite segt. Jag, Raija, Erivan och Marie gick till Brasco och åt lyxlunch. Ceasarsallad! En klar favvo! ;) På eftermiddagen pratade vi mobbning och kroppsspråk, inte särskilt ansträngande, men just därför blev man så himla trött.

Men nu är det äntligen helg! Imorrn blir det sovmorgon och sen ett styrkepass med instruktör på Sats.

Nu ska jag snart pallra mig iväg till gymmet. Känner mig lite grinig, hoppas på att kunna träna bort det...

H&M börjar med inredning

Som sagt, det var en rätt så bra dag. De lyckades få en att tro att det var hur enkelt som helst att starta ett företag. Fast det är det väl kanske, om man bara har pengar. Den företagare vi fick träffa hade levt på sin man det första året... vet inte hur bra jag tycker att det är... Vad händer t ex om man separerar, eller om han blir arbetslös?

På tal om företag så hade ett mail från H&M trillat in i inkorgen. De ska lansera sin nya kollektion med textil inredning, H&M Home. Nu ville de att man skulle komma och kika på den i en timme och sen skulle man få 400 kr, i form av ett presentkort, för besväret. Jag tackade ja på en gång. 400 spänn på H&M är ju inte helt fel. Har bokat in mig på en visning söndagen den 26:e oktober. Dumt dock att man inte får ta med sig någon "pga platsbrist". Kunde de inte bara halvera antalet platser? Jaja, ska bli intressant iaf, men det känns lite konstigt att de ska börja med inredning oxå. Men blir det som med kläderna, snyggt och billigt, så är det ju skitbra!


Starta eget-dag

Sitter i ett kallt och mörkt stort rum. Snart är starta eget-dagen över. Dagens fråga: Hur j-a svårt är det att stänga av ljudet på en mobiltelefon...? Herregud, vuxna människor... Det har varit rätt intressant, men mycket visste vi redan. Men bra ändå!

Förresten...

Pratade med Elin på msn. Det var ju meningen att hon skulle komma till Stockholm nu i veckan, men hon har bestämt sig för att vänta lite. Jag tycker att det är rätt skönt för jag har så mycket just nu. Är ju bäst om hon kommer när jag är helt ledig så att vi kan hitta på något. Synd att det inte finns något Schmäck här... Undrar förresten vad en resa till Finspång kostar...?

Ja, och just det... Fredrik skrattade när jag sa att han tydligen är påhittad. Och sen sa han att jag skulle hälsa er att han tycker om mig. Fast hmmm... det kanske bara var i mitt huvud... ;P

Me and my imaginary friend

"I need to know if you are real. I hate to think that I've been fooled again." 

Jajjemensann! Jag har bara hittat på att jag har en pojkvän. Haha, nääää... hur sorglig tror folk att jag är egentligen? Jag var så glad imorse över att jag vaknade bredvid honom ♥ för jag drömde en mardröm på morgonen. Bollen var väldigt upprörd när Fredrik hade gått, vet inte om han ville att jag skulle ge honom lite uppmärksamhet, men jag hann lixom inte. Höll nästan på att komma försent, men jag hann!

Åkte till Jakan efter skolan, fick sällskap med Frida eftersom hennes pojkvän bor där just nu. Mötte upp mamma. Det visade sig att löneprogrammet som de skaffat inte såg ut som det som vi arbetar med i skolan. Synd att man inte kunde hjälpa så mycket.

Fick skjuts hem nu på kvällen. Vi var in på jobbet och handlade lite. Nu hade de satt upp en skylt om att vi stänger tidigare på lördag, 18.00 istället för 20.00. Men frågan är hur många som ser den, kunder ser bara sånt de vill se... Fast jag jobbar ju inte så jag behöver ju inte bry mig, haha.

Imorrn ska jag vara i Älvsjö 08.30. Det blir starta eget-dag hela dagen. Hoppas att den blir lärorik och intressant. Det är ju min dröm att nån gång kunna starta ett eget företag av något slag.

Här kommer förresten lite bilder:


Tilda undersöker goodiebagen från HankyPanky-kvällen.


Min favvo som låg i påsen, mintpastiller i form av små rosa hjärtan... ;)


Julia kollar in en av presenterna. Råttfällan! Nostalgi! :)

Usch vad många smileysar jag gör jämt... Hoppas ni står ut... ;) Hehe!

Hade hoppats på att kunna åka till Sätra efter P-festen på lördag, men Fredrik vet inte riktigt vad han ska göra ännu. Får väl se vad han bestämmer sig för. Andra saker jag hoppas på är att jag vinner lite fler tävlingar... safariresan, och fotbollsbiljetterna vore ju inte helt fel... Men jag har nog fått mitt för ett tag antar jag, måste ju låta andra få en chans.

Nu är jag trött. Ska kolla upp när jag måste åka imorrn, ev kolla på The Hills, och sen sova. Puss på er!

Sunday, but without the sun

Vilket uuunderbart väder det är ute, not. Låg kvar länge i sängen idag, kom på att jag faktiskt borde unna mig det då jag inte haft tid för det på hela veckan, och lika illa blir det väl den kommande. 

Måste kolla om jag har noterat någonstans hur jag ska få ner en övningsversion av SPCS, programmet som vi ska ha tenta på på torsdag. Skulle behöva öva lite eftersom det blev en del krångel på repetitionsövningen häromdan. Fast jag tror att det var bra att det blev det då för nu har jag ju rätt bra koll på hur jag ska lösa felen om de uppstår, älskar makulerat-rutan som man kan bocka för, haha! ;)

Shit vad det blåser. Ska iaf pallra mig iväg till gymmet sen, ska bli skönt. Det blev ju en del onyttigheter igår. Det var ju kanelbullens dag så jag åt nån sån där kanelgiffel på jobbet och sen på kvällen var jag ju hemma hos min moster och där blev det en del godis, och vin... Men det var trevligt. Mormor och morfar var oxå där så jag fick skjuts hem, väldigt skönt.

Börjar bli dags att få med mig Fredrik på nån familjemiddag snart. Min moster börjar tro att han är påhittad... haha! Lite synd när saker och ting krockar med arbete hela tiden, men det blir ju lätt så när man jobbar helger. Men han finns faktiskt på riktigt, även om jag har svårt att tro det själv ibland. Som den där gången när jag kom hem från Grekland. Jag var tungen att ta på honom hela tiden för att va helt säker på att han verkligen låg där, för det var ju nästan lite för bra för att va sant. Men det var ju sant! ;) ♥

På onsdag ska klassen till Älvsjö på en "starta eget-dag", ska bli kul och intressant. Fast jag måste åka ännu tidigare än vanligt härifrån. Det kommer att hålla på hela dagen så jag hoppas verkligen att jag får ut mycket av den och att det inte blir långtråkigt. Vi har inte fått så mycket info tyvärr.

Städa skulle jag behöva göra oxå... kul...

Fredag

Fortfarande sur över den missade träningen imorse... men men, inte mycket att göra åt antar jag.

Arbetsdagen var väl ok. Jag fick låna Tonys kontokort och gå och shoppa lite presenter till Julia. Det ska ju bli kalas där imorrn. Själv har jag fått en "VIP"-inbjudan! Min moster ska hämta mig när jag slutat och sen ska jag äta middag med dem. Tony skulle på kryssning imorrn med sin tjej, men han ville ändå va med på presenten vilket jag tyckte va väldigt bra för då kunde jag köpa lite roliga saker, så roliga som de kunde bli när jag bara hade tillgång till tobaksaffären. Som tur är så är den även "leksaksaffär". Ska bli kul att se när hon får allt imorrn.

Sen har det planerats lite inför nästa lördag. Vi har ju P-fest då och nu pratas det om att gå ut och ta en drink innan, vilket ju låter kul. Men vi får väl ses rätt tidigt i så fall för vi ska va på Wallmans 18.30 om jag inte minns fel.

När vi stängde plockade jag ihop en påse med bröd som jag överlämnade till Cissi i H-by Strand när jag kom med bussen. Nu behöver hon typ inte köpa bröd på en vecka! ;)

Nä, nu är jag trött. Kommer nog sova gott inatt. För det första så är min nya kudde väldigt skön, och för det andra så sak jag drömma om någon som börjar på F... ;) ♥

På söndag måste det bli gymmet! Annars kommer jag få svåra abstinensbesvär!

Stopp

Faaaan, jag är så arg!!! När jag kom till t-banan strax före 07.00 så stod det folk lite här och var. Jag tyckte det såg lite konstigt ut men jag åker ju aldrig så tidigt i vanliga fall. Men när jag kom in till spärrarna visade det sig att det var stopp på HELA j-a gröna linjen! Jag som verkligen såg fram emot att få träna. Ikväll har de ju stängt och imorrn har de bara öppet medan jag jobbar. Får se till att komma iväg på söndag. Men faaan vad surt det känns att det inte blev något idag!

Nu ska jag gå och vila lite. Har världens värsta mensvärk, trodde jag skulle kräkas nyss... Måste ju bli av med den innan jobbet.

Hej vad det går

Hallå igen!

Snart läggdags, tänkte gå upp tidigt imorrn och hinna gymma före jobbet. Funderar på om jag ska göra en matlåda, men vet inte om jag orkar... fast hur jobbigt är det egentligen att värma lax i ugnen?

På lunchen gick jag och Frida en promenad, var ju fint väder då så det var rätt skönt att komma ut. Och det behövdes innan eftermiddagspasset. Usch ja. Vet inte riktigt vad jag ska säga... det var ehh intressant, på flera olika sätt...

Efter skolan fick jag sällskap med Frida till Centralen. Vi pratade om att gå på Nationalmuseums utställning "Lura ögat". Hoppas det blir av någon dag.

Hann vara hemma i drygt en halvtimma innan  jag åkte tillbaka in till stan igen och mötte upp Sara. Vi kollade runt lite innan vi begav oss till Gallerian och VIP-kvällen, hittade en jättefin klänning på rea på Gina, men jag lyckades hänga tillbaka den, en aning motvilligt. Hanky Pankytrosorna var ju väldigt snygga, men är man pank så är man. Å i goodiebagen låg det minsann inga trosor. Men kanske lika bra det. One size fittar inte alla! Man hoppas ju nästan att vissa designers blir riktigt tjocka i sitt nästa liv... som t ex Karl Lagerfeldt som blev jätteupprörd över att hans H&M-kollektion såldes i så "stora" storlekar som 40 och 42...

Jaja, whatever... jag känner iaf redan resultat av träningen! ;D

Troskväll

Godmorgon, eller förmiddag eller vad det nu är. Nu har vi suttit och gjort en repetitionsövning inför nästa veckas tenta, det känns väl lite sisådär...

Nu är det lunch! Lååång lunch... Asjobbigt, vill inte sluta 16.00!

Ikväll blir det mingelkväll på Twilfit med Hanky Panky! Sara ska oxå med, yey! Dricka bubbel och titta på trosor, trevligt! Typiskt tjejigt om inte annat...




Igen och igen och igen

Gissa vem som trots personligt strömavbrott lyckades få VG även på ekonomiprovet! Yey! Fan vad skönt det känns! Resten av ekonomilektionen gick åt till att kika på tråkiga verifikationer i den nya boken vi tvingats köpa, känns som att övningen vi ska göra kommer bli väldigt knäpp. Den är inte ens komplett för Birgitta har inte hunnit förbereda så vi kan inte använda reskontra, känns väldigt dumt.

Efter skolan följde jag med Desirée och Victoria till Gondolen och firade, och pustade ut, med ett glas vin. Sen följde jag med dem in till stan en sväng medan jag väntade på Sara. Desirée köpte en DKNY-väska för närmare 2000 spänn. Önskar jag oxå kunde shoppa, but nooo... Fast jag skulle nog inte köpa en så dyr väska om jag inte typ bajsade pengar... Men fin var den. Och hon jobbar nog ganska mycket mer än vad jag gör.

Jag följde med när Sara uträttade några ärenden, sen åkte vi till Medis och gick till La Cucaracha. Jag är där ofta nuförtiden... haha. God mat var det iaf! Fast Olé Olé är ju lite billigare och trevligare, men där måste man ju ha bokat bord... Efter mat och två öl bar det av hemåt igen. Och nu är jag fortfarande vaken för att jag kom på att jag behöver en matlåda till imorrn...

Jag har förresten garvat åt Sara hela kvällen, skitkul! ;) Moahahahaha! ♥ Det är bra att sådana där onda saker som kärlek drabbar fler än bara mig!

Här går man, eller Herr Gårman?

Gick och la mig 21.00 igår, så bra mådde jag...

Vet inte om det berodde på den nya kudden, men jag sov iaf ganska bra för en gångs skull. Gick upp 06.30 imorse. Hade varit perfekt att hinna träna på morgonen men mina gymkläder var lite ofräscha så jag gick bort till tvättstugan och kollade om det fanns tid vid 07, och det gjorde det. Fick dock en chock när jag upptäckte att världens största SPINDEL satt på väggen i närheten av mina maskiner... Det kröp i kroppen hela tiden, som tur var höll den sig kvar på samma plats hela tiden, hade blivit väldigt nervös om den helt plötsligt hade flyttat på sig.

Det var lite debatt på tv imorse om hur våra skyltar vid övergångsställen egentligen ska se ut, en debatt som tenderar att bli en aning fånig. Jag förstår verkligen tanken, och den är god, det är ju faktiskt inte bara män som går över gator så varför ska det vara en man på skylten? Men ska man tänka så så måste vi ju göra hur många olika skyltar som helst! Skyltar med kvinnor, pensionärer med rullatorer, folk i rullstol, transor, barn, folk med hund, enbenta människor osv osv... Nä, gör en med en könsneutral streckgubbe, förlåt, streckperson... som då bara ska ses som en symbol för själva gåendet, inget annat, fast då var vi väl tillbaka till det där med rullstolar igen...

Nu ska jag göra mig iordning, åka till skolan och få tillbaka det där pissiga provet...