Sega chokladmuffins

Efter skolan idag blev det lite shopping. Jag valde en enkel t-shirt ur Against AIDS-kollektionen. Blev till och med en herr-t-shirt, stor och mysig. Känns bra att shoppa för en god sak. ;) Sen blev det en väska från Gina oxå. Den var lite glansigare än jag tänkte mig, men färgen och storleken var så bra, och priset.

   

Mötte upp Cissi i stan. Tillsammans hade vi en hel del ärenden att uträtta, och det blir ju roligare om man är två! Fick sällskap nästan ända hem.

Har bakat mina populära sega chokladmuffins nu ikväll. Äggen höll på att bli gamla, så det var lika bra. Nu ska jag bara hitta någon att mata med dem! ;P

Ett av kvällens projekt gick helt åt helvete. Jag får gå upp tidigt imorrn och åka till Vällingby och fixa mer... Jobbigt... Men jag ska ändå ringa till mammas jobb och kolla om rikskupongerna har kommit så jag ska ändå dit. Men jag blev ändå irriterad när det inte gick som jag tänkt mig...


Bite me!

Aaarrgghhhh!!! Funderar på den där listan... "Folk jag skulle bita om jag fick rabies"

Fanjävlahelvetesfan!!!

Sovmorgon

Sovmorgon idag! Börjar 13.00.

Efter skolan tänkte jag nog köpa en väska på Gina som jag såg på nätet igår. Får se hur den ser ut i verkligheten först. Sen blir det nog en sväng förbi H&M oxå, de släpper sin "Fashion against AIDS"-kollektion idag. Funderar på att köpa ett plagg för en god saks skull.


Gjorde löneläxan förut. Det är lätt att göra fel, men nu börjar jag få lite rutin.

Om det var någon som försökte ringa mig igår och inte kom fram så var det för att jag precis bytt abonnemang och mitt gamla SIM-kort avaktiverades igår. Självklart hade jag inte det nya med mig till skolan... Men nu funkar allt och det är fortfarande samma nummer, så ni vet... ;)

Terrorpromenad

Ja just det... skulle ju berätta om min promenad. Igår kväll gick jag en promenad, dels för att jag behövde det och dels för att jag tänkte att det skulle vara lättare att sova sen.

När jag gått nästan hela den tänkta sträckan tyckte jag att det blev för kort, så jag bestämde mig för att gå ner till vattnet och gå den vägen. Ja och det var ju en JÄTTEBRA idé! INTE! Det var ju kolsvart ute!

Blev arg på mig själv för att jag blev rädd, fast samtidigt är det ju bra att man är på sin vakt IFALL det skulle hända något. Sen blev jag ännu mera arg för man ska behöva vara beredd på något. J-a skit.

Men jag ser fram emot  våren och sommaren då man kan hälla upp kaffe i en termos och går ner och sätta sig på berget här utanför vid vattnet. ;)

"...ett russin utan bulle, på något vis..."

Gick och la mig och vilade en stund när jag kom hem från skolan. Väldigt skönt. Sen bestämde jag mig för att kolla på "Roomservice". Inte lite förvånad blev jag när jag såg att Frida & co är hemma hos min gamla jobbarkompis Malin och hennes pojkvän och gör om! Coolt! Och imorse var en tjej, som gick i min spanska-klass i högstadiet, på tv4 och sjöng.

Idag har vi räknat löner i skolan. Kul att få sätta igång, men det är mycket att tänka på. Måste få rutin på mina uppställningar och uträkningar. Sen hade vi en väldigt skum föreläsning med en man som var konstant anfådd och svor en hel del... :)

Såg ingen prins idag... Vi såg ju han igår (fast jag fatta inte att det var han...). Men det får man kanske inte skriva här... Hicram var alldeles till sig så vi var flera som trodde att det var en snygg italienare. ;) Haha.

För övrigt blev jag väldigt glad när jag läste Sonja Schwarzenbergers krönika i Punkt.se, den om fittan (nej men usch vad skriver hon!?, ja ni ser...). Varför ska en kroppsdel vara skambelagd? Håller med om att sexualundervisningen måste förändras, den ska inte bara handla om att göra barn längre.

Imorrn har vi bara Administrativ IT på schemat, skönt.


Vaken natt

Började kolla på "Transamerica" igår kväll, har velat se den ett tag. Tyvärr började den rätt sent så jag stängde av efter halva filmen för att jag behövde sova.

Sova ja... Det blev aldrig någon sömn. Jag somnade helt enkelt inte alls, låg vaken hela j-a natten. Kunde inte sluta tänka. Till slut raderade jag en hel del sms och telefonnr i mobilen för att rensa bort gammal skit, det hjälpte inte heller. Får se hur det går i skolan. Det blir väl en hel del introduktion och så idag hoppas jag, eftersom det är nya ämnen.

Dock har morgonen blivit rätt bra. Hade fått ett mail från mamma, så nu vet jag att hon lever och att hon har det bra. Hon skrev att alla kallar henne Linda, som betyder vacker, bra det. ;)

Dessutom kom äntligen mitt besked från csn! Så nu ska jag bara se till att få ut pappret så att skolan kan stämpla det, SEN kan jag få pengar! Yey! Konstigt att det inte funkar som på högskolan och universitet, har aldrig varit med om att skolan måste stämpla min studieförsäkran...

Nä, nu måste jag fortsätta piffa och dricka mycket kaffe!


Min dag

Har inte fått mycket gjort... haha. Jag antar att ni inte är förvånade. Cissi och jag såg iaf till att det där paketet blev postat. Sen åt vi bullar och drack kaffe som en kombinerad frukost/lunch, inte bra...

Gjorde iaf matlåda till imorrn förut, mkt bra. Dessutom har jag kunnat glida runt i mina "nya" velour-mysbyxor och min "nya" SVEA-jacka (som jag trånat efter sen Sara köpte den för MÅNGA år sedan), den är lite sliten but I love it!

Imorrn står Löner och Administrativ IT på schemat, spännande...

Sentimental

Verkar vara en sentimental dag idag... Eller så var det saker jag läste när jag kollade runt här på nätet. Jag lägger alltid för mycket vikt i saker och ting, ska vara så j-a poetisk jämt. Jävligt störande... Dessutom är jag trött, då blir det ju ännu värre...

Har fortfarande inte hört något från Makt och kön, är man godkänd? Har de skickat info till csn? Vore skönt om det började hända lite på den fronten.

Hmm... vet inte vad jag ska göra idag. Blir väl kanske att jag träffar Cissi en stund, hon är ju oxå ledig. Sen ska jag väl leta efter hållarna till min spegel så att jag kan få upp den på väggen snart. Måste posta paketet till ComHem oxå. Ja just det, jag missade ju One Tree Hill igår så det måste jag ju försöka pricka in idag, I'm a sucker, yes I am...

Planer för veckan:

Idag - Inga särskilda

Tisdag - Skola 9-16

Onsdag - Skola 9-16

Torsdag - Skola 9-16, eventuellt sovmorgon till 13...

Fredag - Inga särskilda, kan ev dyka upp någon uppgift från skolan (hoppas inte).

Lördag - Hjälpa Sara flytta

Söndag - Inga särskilda än så länge.

Skön vecka!



Kläder

Ujujuj... borde väl gå och lägga mig snart. Kollar på en film just nu, "Shopgirl". Clare Danes och Steve Martin har en kärleksrelation i filmen, funkar inte riktigt för mig, men men. Den är helt ok.

Mötte upp Sara i Skärholmen under dagen. Jag shoppade två skåp till badrummet på Bolagret, sen fick vi gå runt och släpa på dem resten av dagen... haha... Efter mer shopping och mat åkte vi hem till Sara.

I Saras lägenhet var det ett smärre kaos... Hon flyttar ju nästa helg. Vi gick igenom alla hennes kläder jag är imponerad över hur mycket hon lyckades slänga, fyra hela sopsäckar! Själv åkte jag hem vid 22 med en stor kasse med kläder. ;)

Fick ett oväntat meddelande under dagen, det var ledsamt, men man måste följa sitt hjärta...

Jag finns här.

..........

Redan söndag... Tur att man är ledig imorgon med! ;)

Igår såg jag till att dammsuga och plocka undan lite här hemma. Fixade räkningarna och packade ihop paketet som ska tillbaka till ComHem.

Cissi kom förbi på en kopp kaffe under dagen. Sen gick jag hem till mormor och morfar, Julia var oxå där. Vi åt middag och spelade spel, mysigt.

Idag ska jag möta Sara i Skärholmen. Ska kolla lite i en butik där som har inredningsgrejer. Sen ska vi hem till Sara. Hon ska flytta så hon håller på och rensar bland sina kläder, förhoppningsvis vill hon slänga något som jag vill ha... ;)

Nu kaffe, sen in i duschen!

Äntligen fredag

Underbart med helg!

Idag fortsatte vi med gruppdynamiken. Hade en väldigt lärorik övning om förutfattade meningar... gjorde kanske bort mig en aning, haha!

Petra och jag lunchade på Därmedpasta, canneloni med ricotta och spenat, så himla gott! Får dock sluta med lyxluncherna, har faktiskt egentigen inte råd med sånt. Fast nästa vecka ska jag få hämta ut mammas rikskuponger på hennes jobb, nice. Ska dock dela med mig till lillebror, men runt 300 får jag iaf.

Fick mail om böcker som bör köpas i nästa vecka. Hua... Som tur är får vi köpa de flesta via skolan, det blir billigare.

Imorrn ska jag städa och betala räkningar. Måste se till att röra lite på mig oxå. Hoppas Cissi och jag kan köpa gymkort snart, jag som var så duktig i Umeå...


Elephant

För er som inte har sett filmen Elephant så går den på tv ikväll, svt 2 klockan 22.25. Jag tyckte väldigt mycket om den. Gillar du mer action eller komedi så är den kanske inte något för dig. Men som sagt, jag gillade den. Se den!

Elephant

Handling: Gus Van Sants Elephant är berättelsen om en till synes helt vanlig dag i några amerikanska high school-elevers liv. Vi får följa dessa elever under denna dag, fylld av lektioner, fotboll, skvaller och det sociala livet på skolan. Varje elev vi möter upplever high school på olika sätt; stimulerande, vänskaplig, traumatisk, ensam, hård. En helt vanlig dag, som kommer att sluta på ett allt annat än vanligt sätt. Informationen kopierad från disc shop.se! 

Tvätt och plugg

Det blev en alldeles för lång sovmorgon imorse. Inte förrän 10.05 lyckades jag kravla mig ur sängen... Nu är det tvättstugan som gäller, lyckades lokalisera den igår. Den verkar bra, fanns hur mycket lediga tider som helst. Litet minus för avståndet, men men.

Fyra uppgifter kvar på "Kunskapens kön", knappt 60 sidor läsning. Nemas problemas. Ska ta itu med det när jag har tvätten på tork. Maskinerna tar ju bara ca 40 minuter, så man hinner ju knappt komma hem förrän det är dags att gå tillbaka och plocka ur allt.

Bara skola imorrn sen tre dagar ledigt! Nice! Vi fick veta igår att det vi skulle ha på måndag blev inställt. "Så vi är lediga?" var det någon som frågade. "Mja... Eget arbete är det väl som gäller" sa hon som är projektansvarig. Saken är den att vi inte ens har börjat med något ännu. Plus att den enda bok vi har fått veta att vi måste skaffa ska vi inte ha förrän i mitten av februari, så det lär inte vara så många som har den och vi vet ju inte vad det är vi ska göra i den heller... så vi är alltså lediga. ;) Om hon nu inte hittar på något tills imorrn, haha.


Igenkänning, på flera sätt

Simply, knowing you exist aint good enough for me
But asking for your telephone number seems highly inappropriate

Seeing as I can't
You don't say hi
As you walk by

And that time you shook my hand it felt so nice
I swear I never felt this way about any other guy
And I don't usually notice people's eyes but..

I conducted a plan to bump into you most accidentally
But I was walking along and bumped into you
Much more heavily than I had originally planned
It was well embarrassing and I think you thought I was a bit of a twat

I just think that we'd get on
And I wish I could tell you face to face
Without singing this stupid song
But yeah I just think that we'd get on

So I went to that party
Everyone, they looked kind of arty
And I was wearing this dress
Cause I wanted to impress
But I wasn't sure that I looked my best
Cause I was so nervous
But carried on regardless
Strutting through each room trying to find you

Then I saw you kissing that girl
My heart it shattered
And my eyes they watered
And when I tried to speak I stuttered
And my friends were like whatever
You'll get some one better
His eyes are way to close together
And we never even liked him from the start
And now he's with that tart
And I herd she done some really nasty stuff down in the park
With Michael
He said she's easy
And if your guys with the one that's sleazy
Then he aint worth your time
Cause you deserve a real nice guy

So I proceeded to get drunk
And to cry
Locked myself in the toilets for the entire night

Saturday night I watched channel 5
I particularly liked CSI
I don't ever dream about you and me
I don't ever make up stuff about you and me
That could be considered insanity
I don't ever drive by your house
To see if you're in
I don't even have an opinion
On that tramp that you're still seeing
I don't know your timetable
I don't know your face off by heart
But I must admit there's a part
That still thinks that
We might get on
We might get on
(We get on, Kate Nash)

Det började med Foundations, sen köpte Sara och jag biljetter till Kate's konsert nu i april och nu är jag lite kär i albumet Made of Bricks. ♥
Ser fram emot april...

........

Har inte tittat på "Juno" än. Kanske sparar den till imorrn. Jag fastnade framför tv:n trots allt.

Hade fått mail från Nea. Jag är godkänd på sista tentan! Så nu ska bara restuppgiften in imorrn och sen har jag klarat hela kursen, yey! Och då kanske csn kan skicka över lite pengar... vore nice...

Imorrn åker mamma till Chile. Sex veckor ska hon vara borta, usch ja... Jag som brukar prata med henne i telefon minst varannan dag. Hur ska jag klara mig?


Utmattad

My God, helt slut... Men det har varit en rolig dag!

Läraren var superbra. Hela dagen handlade om gruppdynamik, att lära känna varandra. Något liknande blir det på fredag oxå. Idag började det med gruppindelning och sen ut på stan för att ta reda på svaren på en massa kluriga frågor. Väldigt kul.

Sen blev det lunch. Först var vi ett ganska stort gäng som skulle äta ute, sen kom vi fram till att det skulle vara lättare att hitta bord någonstans i lunchrusningen om vi delade upp oss, så det gjorde vi. Att hitta ett ställe med lediga platser var ändå rätt svårt vid 12-tiden... jag, Petra (som påminner sjukt mycket om Tina...) och Raja gick runt ett bra tag innan vi hittade ett café som tog kort och hade lediga platser.

När vi kom tillbaka till skolan blev vi indelade i grupper igen. Nu skulle vi först skriva ner en massa saker om oss själva, sen berätta det för gruppen och sen skulle vi i gruppen berätta om varandra inför klassen. Våran lärare ställde så mycket knasiga frågor (om tapeter, köttfärs och italienare... haha) så vi hann inte med alla grupperna. Ska fortsätta med det på fredag. Men jag tror faktiskt jag kan namnen på i stort sett alla som blev presenterade idag, så det funkar!


Funderar på om jag ska lägga mig på sängen och kolla på "Juno", har velat se den sen jag såg trailern. Får se om jag orkar... tv:n känns iaf inte särskilt lockande...


Vaken

Som ni märker är jag vaken. Japp! Lyckades pallra mig upp när klockan ringde. Ska bara orka hålla mig vaken resten av dagen oxå. Wish me luck!

Heath



Heath Ledger är död. Faaan...

Båt

Huset vibrerar en aning. Kollade ut nu, det är en större båt av något slag som åker förbi. Trodde inte det gick stora båtar här ute. Men det är bara nice. ;) Blir mysigt i sommar, nära till badberg och strand.

Har läst hela del 2 i boken, så nu ska den sammanfattas. Sen är det bara slutet kvar och så ett par uppgifter på det.

07.59 går t-banan imorrn. Jag som inte ens orkade gå upp 08.00 imorse... Fast det är väl en annan sak om man verkligen måste.

It's all about the attitude

Fick sluta en timme tidigare än väntat idag. Väldigt skönt, annars hade jag fortfarande suttit på t-banan nu. Hade föreläsning idag med en väldigt rolig kvinna som hette Maggan. Föreläsningen handlade om mötets betydelse och hur viktigt det är att vi alltid har en positiv attityd inför möten med andra människor. Visst kan man försöka fejka en positiv attityd, men "vi läcker som såll" sa Maggan. ;) Det var iaf väldigt intressant.

En dålig sak med min nya skola är toaletterna. Det finns inte särskilt många av dem och de känns väl inte så superfräscha... Men men, man får väl vänja sig.

Nu måste jag försöka komma vidare med "Kunskapens kön". Csn skickade mail om att Genusvetenskapen måste meddela dem att jag klarat den kursen innan jag kan få pengar. Så nu har jag satt upp en deadline på uppgiften. Den ska vara klar senast torsdag. Imorrn är det ju heldag i skolan så då får jag väl inget gjort, men på torsdag har vi ju inget. Men som sagt, ska göra så mycket jag hinner och orkar nu, har fortfarande migrän...

I wish...

All I know is that you're so nice,
You're the nicest thing I've seen.
I wish that we could give it a go,
See if we could be something.

I wish I was your favourite girl,
I wish you thought I was the reason you are in the world.
I wish I was your favourite smile,
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style.

I wish you couldn't figure me out,
But you always wanna know what I was about.
I wish you'd hold my hand when I was upset,
I wish you'd never forget the look on my face when we first met.

I wish you had a favourite beauty spot that you loved secretly,
'Cos it was on a hidden bit that nobody else could see.
Basically, I wish that you loved me,
I wish that you needed me,
I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three.

I wish that without me your heart would break,
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake.
I wish that without me you couldn't eat,
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.

All i know is that you're the nicest thing I've ever seen
I wish that we could see if we could be something
(Nicest thing, Kate Nash)

Ont i huvudet

Uuuhhh... Vaknade med migrän... Eller vakna och vakna, jag ställde om klockan ett antal gånger. Undrar hur det ska gå imorrn, då börjar jag 9.

Fast

Hmm... Lätt att bli sittande vid datorn utan att göra något vettigt. Måste se till att få klart sista Makt och kön-uppgiften, läsa ut "Kunskapens kön" och svara på frågorna.

Jag var inne på H&M.com och beställde lite saker, har ju konto där, väldigt bra men kanske lite farligt... ;) Dessutom har jag fört över lite ny musik till mobilen, måste ju kunna lyssna på musik när man ska sitta och åka fram och tillbaka till stan minst 4-5 gånger i veckan.

Tilda tycker det är rätt trist när jag bara sitter här hela tiden, så jag ska logga ut och stänga av nu. Sängdags om en stund. Börjar inte förrän 13.00 imorrn.

I'm back

Nu är jag äntligen tillbaka! Kunde hämta ut ett nytt modem idag och när Cissi och jag kopplade in det så funkade allt! Väldigt skönt.

Idag var det upprop och info i skolan. Det känns bra faktiskt, alla verkar schyssta. Vi är en klass med enbart tjejer, 24 st. Schemat såg helt ok ut. Det var en hel del hela dagar (9-16) men det var nästan minst en dag "ledigt" varje vecka, och det var ofta fredagar, inte helt fel. Imorrn har vi föreläsning på eftermiddagen, på onsdag gruppdynamik (eller något sånt) hela dagen, torsdag ledigt och fredag heldag gruppdynamik igen. Mjukstart är aldrig fel.


Ett litet smakprov på hur det ser ut hemma hos mig. Har en del att fixa och införskaffa än så länge, men det är ganska mysigt.

image61


På väg hem från Björknäs

Snart hemma... Ska nog kolla lite på Sliding Doors när jag kommer hem. Den börjar nu. En av mina favvo-filmer! Fast jag bör väl egentligen inte se sånt just nu, risk för många tårar, but I love...

YES!

JAG KOM IN!

..........

Nu är ett nytt modem beställt, så förhoppningsvis får jag igång allt senast i början av nästa vecka. Dåligt att det ska ta sån tid bara.

Idag har jag haft mamma och mormor över på en fika. Nu är jag uppe hos Cissi och kollar mailen.

Imorrn blir det middag i Björknäs hos familjen Lindros. På lördag ska jag följa med mamma när hon ska få lite skönhetsbehandlingar på salong Lundberg i Gubbängen. ;)

Måste plugga oxå, sista kompletteringsuppgiften ska in oxå. Jobbigt...


Tyg

Coolt att Tomas och Simon har valt ungefär likadana draperier som jag har gardiner, fast tvärtom. Jag borde bli inredare helt enkelt, hade varit kul. ;)

Måndag

Nä... Inget bredband ännu, jävla skit.

Är uppe hos Cissi för jag har precis mailat iväg min sista examinationsuppgift. Den skulle ju vara inne före tio. Vet inte hur den blev, kände mig inte så jättenöjd men samtidigt kunde jag inte få till det bättre just nu. Håller tummarna för att den blir godkänd.

Imorrn ska det förhoppningsvis komma ett besked från Frans Schartau, håller tummarna för det med, att det är positivt.

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Ta det lugnt bara tror jag. Pank är man ju oxå, fan...

Felanmält

Jag har bredband nu, det är bara det att det inte funkar... Felanmälan är iaf gjord, får se hur lång tid det tar. Tinas födelsedag och bowling igår! Riktigt trevligt. Jag kom sist men lyckades göra en strike plus att jag lyckades tappa klotet en gång. :)

Lat

My God, jag är så lat! Har inte gjort något alls idag... När har jag tänkt att jag ska skriva tentan som ska in på måndag morgon? Usch... Imorrn blir det iaf middag och bowling vid Gullmars, Tina fyller 25! Yey! ;)

....

Gah! Nu börjar jag bli nervös... Står utanför byggnaden, är lite tidig. Det är så himla fint här ovanför Tjärhovsplan. Skulle inte ha något emot att bo här... :) Nä, får väl ta och gå in. Håll tummarna nu!

Väl Godkänd

Ah! Härligt att kunna sitta framför en dator och skriva!

Är hemma hos Cissi. Stockholms stads studievägledare gjorde inte mycket mer än att hänvisa mig till en dator. Så jag gav upp, åkte hem och gick till Cissi istället. Hittade en utbildning på Frans Schartau med sista ansökan förlängd till idag. Ringde till en av de kursansvariga, så imorrn ska jag dit och göra lite tester. Lite läskigt, men jag griper efter minsta lilla halmstrå... Utbildningen är något längre än jag egentligen tänkt mig men det ingår en massa praktik och det stod en massa bra grejer om den så jag tror att man bör ha rätt lätt att få arbete efteråt.

Kollade mailen oxå. Hade fått kommentarer på tenta3 från Nea. Hon hade nästan bara bra grejer att skriva och jag är VÄL GODKÄND på den tentan! YEY! Ska bara se till att komma igång och bli klar med tenta4 oxå... hur jag nu ska hinna det... Plus att det väl blir nån slags komplettering för seminarierna jag kommer utebli från nästa vecka. Önskar jag hade råd att ta bussen upp, hade varit kul. :)

Jaha, när kommer ni och hälsar på i min nya lya?

Tack

Tack Stockholms Stad för er värdelösa studievägledning...

Halvbra forts.

...av min underbara bovärd! Ännu underbarare är att han erbjöd sig att såga till och sätta upp en hylla till den oxå! Snällt! Imorrn ska jag beställa bredband och tv-kanaler och sen hänga på låset till utbildnings centrum. Och plugga!

Halvbra

Dagen gick sisådär... Lotta på Ica var på lunch när jag kom dit och de hittade henne inte. På utbildnings centrum var det 74 nr före mig i kö, jag gav upp. På stadsbiblioteket fanns alla tre böckerna jag skulle ha! Lycka! Har även fått en ugn idag...

Psykbryt

Dåligt med bloggandet, hoppas på att kunna skaffa bredband i veckan. Börjar komma iordning i mitt hem. Idag hade jag dock ett sånt där fint psykbryt som jag hade när jag flyttat till Jakan... Jobbigt. Imorrn är en hektisk dag, hoppas den blir bra...

Fredagen

Var en aning seg imorse. Kom hem sent inatt efter en kväll med vin och sällskapsspel hos min moster. Idag har jag varit på Ikea och shoppat för mitt presentkort. Sen har jag målat klart lägenheten. Imorrn är det inflytt!

Fynd!

Usch... Åt alldeles för mycket mat igår, och drack för mycket vin och för lite vatten... E därför jag inte kunnat sova. En bra grej: kollade in i mitt gamla rum förut, där stod en soffa! Extremt ful, men ändå. Ska fråga pappa om den när han kommit hem...

Trött

Vad härligt att jag inte ens sovit 4 timmar och ändå inte kan somna om...

Kanelbulle-muta

Är förresten inte länge kvar tills jag får nycklarna till lägenheten! Det första jag vill göra är att måla om. Håller på att försöka muta Jimmys kompis, som är målare, med kanelbullar. Är dock tveksam om han kommer nappa på erbjudandet, haha.

Minne forts

...med dem. En midsommarafton då min dåvarande pojkvän såg ett ypperligt tillfälle att vara otrogen. Så onödigt av mig att börja tänka så, men så funkar tyvärr jag. Har oxå tänkt på förra nyår, då jag var så himla glad, oxå dumt. Men som sagt, sån e jag..

Minne

Finns det något jag verkligen hatar med mig själv så är det mitt minne. Jag kommer fanimej ihåg ALLT. Och det är skitjobbigt. Det har varit jättetrevligt hos mormor och morfar men samtidigt kopplade jag ihop kvällen med en midsommar som jag spenderade...