Valborg

Gårdagen var nog en av mina bästa födelsedagar ever! ;) Tack till mina underbara vänner som förgyllde dagen! Det blev god mat, goda drinkar och mycket skratt.

Idag har jag bakat två kladdkakor till min tårta som jag ska bjuda familjen på imorrn. Sen var mamma och jag och handlade på jobbet. Efter det åkte vi hem till mormor och fikade ute på altanen, lite senare kom morfar hem från jobbet med pizzor som han hade köpt på vägen hem. Mamma åkte hem ganska tidigt men mormor, morfar och jag trotsade vädret och begav oss bort till IP. Det var kallt och blött, och mycket folk. Morfar köpte en massa lotter som jag fick hjälpa till att välja ut, sen gick vi hemåt igen. :) Eftersom jag var rätt blöt vid det här laget gick jag direkt hem.

Nu på kvällen har jag kollat på senaste avsnittet av OTH. Grinade som vanligt, men världens gulligaste Tilda kom och pussade bort tårarna. ;)

KVÄLLENS RAGG:

image93

Ja, jag släpade hem honom från IP. Han rätt tystlåten av sig... vet inte riktigt hur det här ska gå...

I lurarna just nu

  • Madonna ft. Justin Timberlake - 4 minutes
  • Leonna Lewis - Better in time
  • Madonna - Voices
  • Madonna - She's not me
  • Moby - Disco lies
  • Nickelback - Rockstar
  • Madonna - Incredible
  • Madonna ft. Kanye West - Beat goes on
  • Madonna - Dance 2night
  • Jordin Sparks ft Chris Brown - No air
  • Madonna - Devil wouldn't recognize 

Mycket Madonna... Nya skivan är väldigt bra tycker jag!


B'day!

Gissa vem som vaknade 04.20 imorse... Haha! "Grattis på 7 års dagen Linda!" ;) Å andra sidan är ju födelsedagen den viktigaste dagen i ens liv (med tanke på att man ju inte skulle finnas annars...) så det är väl klart att den borde firas! Därmed inte sagt att man måste ha en massa presenter. Snarare så att man ser till att ha väldigt roligt och verkligen unna sig det.

Lite roligt var det att jag igår kväll var så glad (av någon konstig anledning...) att jag glömde bort dagens traumatiska händelse... När jag var ute med Tilda var det en fågel som bajsade på mig... Haha! Japp, det är sant... Så det var bara att gå in och duscha och tvätta av jackan. Som tur var kom det inte så jättemycket på mig. Men jag kunde inte låta bli att igår tycka att det är tur att hästar inte klättrar i träd... Moahahahaha! KnasLinda...

Borde väl ha köpt hem någon god frukost igår, men icke... Det blir två koppar kaffe istället, som vanligt. Hoppas dock på jättegod mat ikväll. ;) Trevligt sällskap blir det iaf, det vet jag redan!

A lovely day!

Vilken underbar dag! Morgondagen ska bli minst lika bra! Det har jag bestämt!

Lyckades flytta fram läkarbesöket till nästa vecka, mycket bra. Sen blev det en rätt lugn dag. Pysslade lite med tidrapporten, men jag känner mig inte helt hemma på Excel tyvärr.

På eftermiddagen åkte jag in till stan och tog en långfika med F. Vi hade till slut kommit fram till att vi inte kan poka varandra på Facebook i all evighet. ;) Det var trevligt och roligt, fanns en hel del folk att kolla på på Drottninggatan.

När jag kom hem såg jag till min stora glädje att jag tydligen var en av
vinnarna i Emelies fototävling! Yey! ;) Spännande! Men nu blev jag lite nervös...

Måste nog sova snart. Om det går. Ni får ursäkta men jag är uppspelt som ett litet barn just nu, as-larvigt, jag vet... Men jag ser verkligen fram emot en mysig middag med mina vänner! Man skulle kunna tro att jag fyller typ 7, inte 26... Haha, jag e så störd ibland... Men jag kan tydligen va rätt söt oxå. ;)

GoNatt på er sötisar!

Morgon

Godmorgon! ;)

En aning seg... Hoppas jag får tag i mottagningen, och att de oxå tycker vi ska skjuta på det. Orkar inte åka till Kista idag. Blä!

Borde iaf fixa den där Excel-grejen jag inte gjorde igår...

Igår städade jag ju det sista. Ställde iordning de få dvd-filmer jag har i hyllan, längst ner. Men nu går Tilda dit och plockar ut filmer! Vet inte vad hon vill... kanske kolla på film? Hon har idag valt "The Passion of The Christ" och "The Little Princess". Hmmm...

Ska tydligen bli fint väder imorrn, värsta bra! ;) Tihi!

För mycket


"Du tänker för mycket..."

"Japp, alldeles för mycket..."

41669-92

Får se hur det blir med läkarbesöket imorrn. Det har visat sig vara ett dåligt tillfälle, eller hur man nu ska uttrycka sig... Går ju inte att ringa till mottagningen idag heller. Jag har iaf mailat dem och frågat vad de tycker. Antingen så ringer de upp mig (vilket jag hoppas på), eller så är det jag som sitter i telefonkö imorgon bitti. Lite stressigt bara för jag ska egentligen va där vid 11.

Den här dagen har varit oändligt lång... Och ändå har jag knappt gjort något. Inte bra...

No air

Jag är kanske lite sen, men jag har fallit för den här låten. Så fin... :) Love it!


Itsy Bitsy...

SPIDER!

41669-91

Detta monster lyckades min lilla kisse hitta. Hon försökte äta upp den, men den var för stor(!). Fiii faaaeen! Jag fick panik och slet fram dammsugaren, som jag precis hade lyckats mosa in i garderoben. Hoppas bara att den inte överlevde och kryper ut igen... Hua... Spindlar e vidriga!

Papper

En dålig sak när man pluggar är att man får så förbannat mycket papper hela j-a tiden!!! Vet inte vart jag ska förvara skiten! Man kan ju inte slänga allt heller för man vet inte om man kommer behöva det igen...

Till mina vänner som ska med på tisdag: Om nån har en digitalkamera så får ni gärna ta med den om ni vill. Jag har nämligen ingen, men det vore kul med lite pics! ;)

Söndagmorgon

Söndag, och jag är redan vaken. Kanske lika bra det, måste se till att städa klart här, blev ju inte så igår... fastnade vid datorn, pratade med Carro, och lyssnade på en massa musik. Kollade även hur tisdagens outfit gjorde sig, det kändes bra. ;) Förutom att städa ska jag även försöka knåpa ihop en mall för tidrapport till mitt löneprojekt, jag som inte riktigt blivit vän med Excel ännu...

Imorrn är jag ledig, men jag ska på återbesök hos läkaren i Kista. Hoppas det inte kostar något, blev kanske lite väl mycket shopping häromdan... haha, usch ja.

Inte alls lika fint väder idag som tidigare i veckan, men det var jag iofs beredd på, lite trist bara. Har ni hört att det är värmebölja på Kanarieöarna? Läste något om att det väntas bli upp till 49 grader varmt. 49 grader!!! Jag hade dött. För mig räcker det med runt 30, helst inte mer än så. Så länge det är sol så är det nice.

Vårstädning

Skönt att vara ledig så att man kan passa på att mysa. Tilda och jag har gosat extra mycket. ;)

41669-90

Idag har jag vårstädat. Har rensat ut och organiserat i både badrumsskåpet och i garderoben. Sen har jag burit över alla vinterjackor, skor och halsdukar till förrådet, lär ju inte behöva dem på ett tag.

Nu på eftermiddagen har jag varit duktig och gått en långpromenad oxå. Har lite kvar att städa, får väl ta itu med det snart...

Kitty Jutbring

Vad jag älskar Kitty för att hon tar upp det här! Verkar ju inte spela någon roll vilken ålder man är i. Att bli tafsad på är något man i stort sett får räkna med som kvinna, helt sjuuukt! Ja Kitty, kan vi inte göra såna där knappar med texten "rör inte min kropp"? Det vore ett skitbra initiativ, ett steg i rätt riktning.

Lönedag

Precis som jag misstänkte var det sjukt mycket folk på stan, asjobbigt. Såg till att handla mina Clinique-produkter innan Annika kom iaf. Hann även införskaffa en bh och ett par trosor oxå. När Annika hade kommit gick vi och åt lunch i Gallerian. Sen fick hon hjälpa mig att hitta solglasögon, e riktigt nöjd med de jag köpte. Det blev även ett paraply (alltid bra att ha), ett par örhängen och ett gäng armband. Sen skulle Annika ha tvättstugan och jag orkade inte mer, det var ju folk överallt! Varför är tonårstjejer så förvirrade? Jag kan inte komma ihåg att jag var sån när jag var yngre...

Gick av t-banan i Vällingby istället. Inne i K:fem var det jättelugnt, så himla skönt. Köpte en grön cardigan på Gina och ett par leggings. Sen blev det två par små örhängen på Glitter innan jag gick och handlade "mat".

Nu har jag bokat bord till tisdag! Skönt att ha det fixat så man inte glömmer bort. Ska bli så roligt!

Fredag

Sitter i skolan och jobbar lite, väldigt lite... glömde det viktiga pappret hemma såklart. Men men, får väl jobba mer med det någon annan dag. Har fått litegrann gjort iaf, samt börjat lite smått på ett annat arbete oxå. Jag har ca 2 veckor på mig att göra klart båda, det borde jag hinna tycker jag.

Funderar på att gå härifrån snart. Har ju tänkt shoppa lite och det är ju löning idag så det lär bli mycket folk på stan. Ska även möta upp Annika för en fika. ;)

Nu är vi 6 stycken som ska gå ut och äta på tisdag. Jag ska försöka boka bord idag för jag har hört att restaurangen ska vara rätt liten, men bra. Ser verkligen fram emot tisdag nu! Skoj skoj! ♥

Soligt

Nu har jag suttit ute sen ca 13.30 idag. Väldigt skönt. Mamma kom med lunch en stund senare och sen satt vi och pratade om allt möjligt. Sen kom hon på att det vore mysigt att äta middag ute på berget oxå. Så hon och Jimmy åkte och köpte sallad medan jag satt kvar och höll den bästa platsen.

    

Medan de var borta kom det först en tant som la sig ner på berget och flåsade en stund. Sen kom två tonårstjejer som käkade chips och spelade musik... Fan det är ju mitt berg juh, moahaha!

Tanten gick innan mamma och Jimmy kom. De hade inga bestick så jag fick gå och hämta. Då såg jag hur mycket folk det var runt omkring, väldigt populärt "mitt" berg. ;) Vi åt sallad medan de två tjejerna lyckades trilla i vattnet, eller iaf nästan. Sen kom det en massa tonårskillar oxå, de blev överlyckliga över att få våra platser när vi gick.

Min tvättid hade redan startat så mamma skjutsade bort mig till tvättstugan. Ska bli skönt att få det mesta rent. När jag kom tillbaka igen satt de där två tjejerna på min trapp! "Shit, de förföljer mig", sa jag till mamma och Jimmy, haha.

Gör ju inte så mycket att de sitter där så länge jag får komma in och ut. Dock lyckades Tilda smita ut när jag öppnade dörren. Men det gick rätt bra att fånga in henne igen, tur det.

Imorrn har vi eget arbete, men jag ska eventuellt ta mig till skolan iaf. Sen blir det shopping! ;)

Yey!

Jag fixade provet! Skööönt! Nu ska jag åka hem och njuta av solen! ;)

Hair

J-a Sara då, som kommer va nypiffad i håret på tisdag... ;P Själv kommer jag se ut som "hejkomochhjälpmig". Vet inte alls vad jag ska göra med mitt hår. Vill bara att det ska växa och bli långt!

Trött?

Haha, gissa när jag somnade igår!? Kl 20.00! Trött eller vad!?

Idag står enbart löner på schemat, 9-12, skönt! Dock ska vi få resultaten från gårdagens prov. Jag hoppas hoppas hoppas att jag iaf är godkänd, så att jag kan lägga det bakom mig.

Ja, den här kvinnan från tidningen Solo hade en idé om att en fattig student skulle byta liv med en Stureplanstjej för en dag. Men jag känner att jag inte riktigt identifierar mig med den stereotypa bilden av en fattig student som finns. Jag slösar pengar på allt möjligt och jag äter ALDRIG nudlar (vet inte varför...). Så jag kände bara nä. Fast just idag står jag på noll! Har inte ens toapapper hemma, haha, illa... Pengar imorrn! Sweet! ;)

Å ALLT smink och ALLA hudvårdsprodukter tar ju självklart slut samtidigt. Jobbigt... men det är väl detta som kallas I-landsproblem...

Ska sola när jag kommer hem idag. Hade dock hoppats på sällskap... Ingen?

.......

Attans... det var ju inget roligt hon ville, hon från tidningen SOLO... inget som passade mig iaf.

Nu ska jag försöka fokusera på läraren... typ...

Nyfiken

Hmm... Mycket nyfiken på den där kommentaren i föregående inlägg... Hoppas hon kollar sin mail ofta. :)

Har varit en rolig skoldag idag, trots företagsekonomin. På rasterna har vi suttit ute i solen och njutit. Finns skitbra bänkar på baksidan, MITT i solen! Tror faktiskt jag har fått lite färg.

Till min lycka blev jag idag påmind om att jag slutar 12 på torsdag, samt att vi kanske inte har några lektioner alls på fredag. Skönt! Är det sol på torsdag ska jag nog gå ner till vattnet och sätta mig och sola så fort jag kommit hem. Ingen som är ledig och vill hålla mig sällskap?

Efter skolan tog jag sällskap med Frida ner till Slussen. När jag sen stod på perrongen kom DJn gående. Vi blev lika förvånade båda två. :) Tog sällskap med honom ett par stationer trots att jag inte alls hade tänkt att ta det tåget. Ville komma med en syrlig kommentar om det han sa förut om att han "ville vara singel i vår", och att han nu har en 20-årig flickvän. Dessutom hade han sex med mig en gång efter att han träffat henne och jag undrar om han ens berättat för henne att han snart är 40... Men jag sa inget. Kanske nästa gång... Men jag gillar ju honom som person, så det är väl kanske dumt att starta något som kan bli till en konflikt.

Imorse när jag klev på t-banan hade jag ett missat samtal... Hoppas han jag vill glömma inte börjar igen... Han hade till och med gjort en "friendrequest" på facebook...

Nä, nu MÅSTE jag plugga. Vette fan hur detta ska gå...

Måndagkväll

Haha, vet inte vad som hände med pluggandet... Det gick lixom inte...

Lillebror ringde och frågade om jag ville följa med på promenad. Vi gick längs vattnet, bort till Grimsta och tillbaka. Skiljdes åt vid centrum igen. När jag kom hem tog jag ut Tilda en stund, sen kom Cissi ner och drack lite kaffe med mig.

Och nu e klockan helt plötsligt jättemycket... Illa...

41669-86

Sommar 08

Har insett att den här sommaren har all potential att bli minst lika bra som sommaren 2006! Håller tummarna för det. ;)

Jag skulle vilja:

Åka till landet, över en helg iaf... längesen jag var där... Allt som behövs är ju bil, körkort och ett par vänner som vill hänga med...  



Hälsa på Elin och Carro i Ume. Kanske går om jag har pengar...

Åka utomlands med Sara, men det har vi redan bestämt att vi SKA! Måste hitta kattvakt till Tilda...

Gå på utomhuskonserter! Har inte en enda inplanerad ännu. Men skulle gärna gå på Lasse W, och Kent! Varför e alla konserter så dyra!?

Sen hoppas jag ju självklart på sol, jordgubbar och många mysiga kvällar antingen här vid vattnet eller på någon schysst uteservering!

Godmorgon

Godmorgon. Blev visst en lite väl lång sovmorgon för min del idag. Men det var bara för att mitt kylskåp löpte amok i natt. Vaknade mitt i natten av att det lät jättehögt. Gick upp och sparkade till det så det slutade. Sen fick jag göra om proceduren två gånger innan det gick att fortsätta sova. Mitt kylskåp gör sådär ibland, kanske dags att se till att få det utbytt mot ett nytt?

Verkar vara lika fint väder idag som igår. Man kanske hinner gå ner och sätta sig på en klippa och sola lite sen, fast jag har ju iofs rätt mycket plugg...


Deltar

393961-956


Emelie har en tävling som jag nu är med i! ;D


Jag har en föreställning att jag inte fastnar på kort, blir väldigt sällan nöjd med bilder på mig själv. Det hade varit roligt om någon kunde motbevisa den tesen och lyckas ta fram mina "bästa sidor"... Dessutom vore det ju en rolig födelsedagspresent (29/4) till mig själv med lite schyssta bilder! Själv tycker jag att Emelie tar väldigt fina bilder.


Jobbdag

Jaha, då var det läggdags då... Har ju knappt kommit hem juh.

Det gick iaf väldigt bra att jobba idag. Kan inte påstå att tiden gick fort men jag var glad och trevlig hela dagen och råkade inte ut för några missöden. Fast iofs så blev jag kvar ensam när alla de andra blev utsläppta av Reino bara för att jag inte var snabb nog enligt honom. Fick vänta ytterligare 5 min (obetald arbetstid) innan jag fick gå. Men men...

Igår ringde Djn och undrade hur jag mådde. Det var snällt av honom. Jag sa att Sara och jag skulle dyka upp den 10:e. Till min förvåning lät han riktigt glad över det, men det var ju bra. ;)

Upp tidigt imorrn. Jobbar 8.30-17.30, skönt att inte sluta så sent iaf.

Vår

Godmorgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott. ;) Skönt att förkylningen försvann så snabbt. Eller den är ju inte helt borta, men nästan. Han eller hon som uppfann nässprayen är i mina ögon en av de mest fantastiska människorna i världen! :D

Blev inget bloggande igår. Först försov jag mig på morgonen, sen hade vi fullt upp på företagsekonomin. När vi slutade vid 12 åkte jag till Vällingby. Köpte strumpor för min bonuscheck, för jag hade inga rena... Haha. Sen åkte jag hem och duschade och så innan jag åkte mot Väsby.

Speciellt inte när det är så fint väder ute! Helt underbart med vår! ;D

41669-85
Bild tagen vid min dörr...

Onsdag

Men va fan... Skrev ju ett långt inlägg förut som verkar ha försvunnit, surt...

Dagen gick trots allt hyffsat idag, fast på datalektionen var det lite väl jobbigt med nysningar och sånt. Tidigare på dagen, vid lunch, var jag ner till apoteket och köpte Kan Jang och halstabletter för mina sista slantar. Hoppas det hjälper lite iaf. Sen letade jag upp de andra i cafeterian. Vi var några stycken som gick ut för att "ta lite luft" innan rasten var slut, dock blev det lite jobbigt när samtalet gled in på graviditeter. Kände mig inte riktigt bekväm, nej.

Imorrn har vi bara företagsekonomi, slutar 12! Yey!

Snor

Gaaahh!!! SNOOOR... Är det det enda man är gjord av?

Min(?) kropp

"Det har hänt mig flera gånger, att någon annan har ansett sig ha rätt att ta på min kropp utan min tillåtelse. Ibland är det som att min kropp skulle vara någon slags allmän egendom. Ett nyp i rumpan på krogen eller en hand på låret på bussen är något som man nästan får räkna med. Sen har vi det verbala, kommentarerna. Vissa kommentarer är ju välmenande och kan tas som komplimanger men en del gånger har det handlat om en annan sorts ord. Jag undrar hur det kommer sig att en helt okänd människa tror sig ha rätten att gå fram till mig på stan och tala om för mig hur ful och fet jag är. Jag har varit med om det mer än en gång.


Jag tror varken de som tafsar eller de som kommenterar förstår vilka men de kan ge för en människa. Vissa klarar säkert av det bättre än andra. Man ska ju inte ta det personligt, men ibland kan det vara svårt att skaka det av sig. Själv tycker jag fortfarande att det är jobbigt att gå ut på krogen för att jag är rädd för elaka kommentarer, trots att jag väger ganska mycket mindre nu än vad jag har gjort tidigare. Det borde höra till alla människors rätt att kunna gå ut utan den där rädslan, oavsett hur man ser ut eller vem man är."

Texten ovan är ett utdrag ur en av mina examinationsuppgifter i kursen Makt och kön A, ht 07. De två senaste helgerna har jag två gånger råkat ut för killar som högt kommenterar mitt utseende. Jag vet inte om de tror att man inte hör eller om de vill att man ska höra det som sägs. Men jag har klart och tydligt förstått att jag inte passar in i deras mall för hur man ska se ut och därför bör jag hålla mig hemma. Så himla less på att folk som inte känner mig eller ens vet ett skit om mig kan komma och ha åsikter. Klart att de inte behöver gilla mig eller mitt utseende, men jag behöver fan inte få det upptryckt i ansiktet.

Det är otroligt svårt för mig att inte ta åt mig av det som sägs. Komplimanger glömmer man snabbt, men elaka kommentarer stannar kvar i huvudet i all evighet. Kanske borde man helt enkelt sluta att gå utanför dörren, eftersom det sticker så mycket i folks ögon...



........

Fy! Kan inte det här gå över nu? Ögonen rinner och näsan är täppt. Vet inte hur många näsdukar jag har förbrukat idag.

Håller på och brygger kaffe för första gången på flera veckor. Får se om det går bra att dricka. Har mått illa av bara tanken tidigare, men nu är jag faktiskt lite sugen.

Gick till apoteket förut, sen hem igen och kollade på ett nytt One Tree Hill-avsnitt! Dock var det ett ganska händelselöst avsnitt tyvärr.

Pratade med Elin förut oxå, det var nice. ;)

Nä, nu vill jag bli frisk.

Tapastips?

Har suttit en lång stund nu och kikat runt på olika restauranger inför födelsedagen. Det är ju inte det lättaste att välja någon... väldigt kluvna omdömen. Alla restauranger har inte ens hemsidor, aningen frustrerande då man vill kunna snegla lite på menyn innan för att veta på ett ungefär om det skulle kunna vara något som uppfyller mina förväntningar.

Någon som har något tips på en bra tapasrestaurang, eller kanske något annat trevligt?

Själv hade jag gärna gått på restaurang Tapas i Umeå, men det blir ju liiite långt att åka... Haha! Kan de inte öppna i Stockholm oxå? Helt klart en favoritrestaurang.

Sjuk

Hemma idag. Det gick inte att sova inatt på grund av nästäppan. Känner mig rätt hängig oxå. Känns inte bra att missa mer skola, men jag hade aldrig orkat.

Igår såg jag av en slump en lapp i trapphuset bredvid att de tydligen ska stänga av varmvatten och el hela dagen. Än så länge har jag inte märkt av det, får väl se om allt dör helt plötsligt. För det kan väl inte vara så att min lägenhet inte drabbas? Men man kan ju hoppas... ;)

Funderar på att pallra mig iväg till ett apotek. Känns som att det vore nice med lite nässpray.

Kvällen igår var jobbig. Blev arg på mig själv för att jag är som jag är, men jag blir så osäker. Vi pratade om det och redde ut det, så nu känns det bättre.

Hungrig... tror dock inte jag har någon mat hemma, och ont om pengar... ;(

Shut down

Uhhh... Borde skriva ner något att prata om på lektionen imorrn. Vi ska tala i 3-5 minuter, och det jag har skrivit ner än så länge tar ca 30 sekunder att säga... Jag är helt seg i huvudet. Vill sova. Kanske borde stänga av och sova och gå upp tidigt imorrn och skriva ner resten.

Var med mormor och morfar och hälsade på mamma på sjukhuset förut. Det var ok med henne, hon har en inflammation i magen. Får se när hon får komma hem, troligtvis inom ett par dagar.

Hoppas vi får sluta lite tidigare imorrn, eller iaf att föreläsningen är bra. Vi har kommunikation, presentation av och fika med ledningsgruppen, samt en föreläsning på schemat för dagen. Ser fram emot torsdag, då slutar jag 12 eftersom jag klarade provet! Fortfarande i chock... Haha! ;)

I mitt fönster ikväll brinner två ljus för lilla Engla och hennes familj...  men inte bara för dem utan för alla de kvinnor och barn som utsatts och utsätts för våld världen över. Har sett att ljusmanifestationen fått kritik från vissa bloggare då de menar att Engla bara är en av många. Visst är det så, men oavsett så känns det bra när många går samman och på något sätt visar att de bryr sig, och det kan väl inte vara dåligt?

In my head



Denna spelas flitigt i mina lurar just nu. Tyvärr fanns det ingen video.

VG

Hell-week blev snart en aning lättare. Jag är i chocktillstånd just nu... Lyckades få VG på provet, vet inte hur det gick till. Tydligen hamnade jag precis på gränsen mellan G och VG, och då valde läraren att ge mig VG. Jag tackar och bockar och kysser hennes fötter. ;) Nästa vecka har vi prov i företagsekonomi... Usch ja.

Känner mig riktigt hängig. Men jag hade inte bytt helgens aktiviteter mot något annat. ;)

Dagens tråkiga

Vid sjutiden nu på kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Annika och Emelie. Väldigt trevligt! ;) Vi gick till Harry B James och åt god mat.

Dagens tråkiga: Mamma ligger på sjukhus, får veta mer imorrn. Lilla Engla är död, något som man egentligen redan visste. Dessutom hade jag ikväll oturen att råka ut för ännu fler idiotiska karlar som inte kan hålla sina åsikter för sig själva.

Nu blir det en hell-week... ingen rast ingen ro... Tror någon smittat mig med nästäppa och halsont oxå, men men.

Min eftermiddag

Vi fick gå hem efter att vi hade gjort klart uppgiften vi fick efter provet. Detta innebar att jag slutade ca 13.00, istället för 15.30.

På vägen hem ringde mamma. Hon var kvar i Vällingby när jag var i Råcksta, så vi möttes upp. Gick och kollade lite i butikerna. Världens bästa och snällaste ♥mamma♥ köpte två känningar till mig. Dessutom fick jag en svart tunn kofta.


        Mina snygga klänningar, båda från Gina Tricot! Love them! Blir definitivt en av dem på födelsedagen. Och sen har vi ju 10 maj, då jag måste vara SNYGG om Sara och jag ska ut på äventyr!!! ;)

Var även hemma hos Cissi nu på kvällen, mysigt. ♥


Klar

Jaha... nu är provet inlämnat... Bokslutet gick åt helvete, fattade ingenting. Tror dock att jag klarade de vanliga verifikationerna någorlunda bra, men frågan är om det räcker?

Nu är vår lärare så "effektiv" så vi har på en gång fått en övningsuppgift att sitta att jobba med. Helt fantastiskt bra! Notera sarkasmen... Ingen rast ingen ro...

Kan inte dagen bara ta slut?

Haha, gissa om jag fick panik nu på morgonen när jag insåg att jag hade noll koll på en av de viktigaste delarna i affärssystem. Men nu har jag lyckats lista ut hur det funkar, tror jag.

Surt att vi har affärssystem på eftermiddagen oxå, kommer ju vara en gröt i skallen efter provet...

Om ca åtta timmar är dagen över... lääängtar. När jag kommer hem ska jag sooova. Kanske ta tag i städningen oxå.

Nyhetsankare

Kan det inte vara torsdagkväll... eller kanske ännu hellre, fredagkväll... ;)

Hatar XOR som fan just nu. Eller, programmet var ju inte så svårt innan läraren tryckte in bokslut och allt på bara nån lektion. Vill helst inte göra om det här.

Idag har vi haft företagsekonomi, blä! Och sen hade vi kommunikation, som faktiskt var riktigt roligt idag. Blev indelade i grupper och fick ha våra låtsasmöten som vi ska skriva protokoll på till nästa gång. Sen hade vi talövningar inför gruppen. Först läste vi nyhetsartiklar, jag fick höra att jag kommer bli den nya Bengt Magnusson, haha! Sen fick vi stå på scenen i aulan och prata i mikrofon, och efter det fick vi läsa in stycken på band och lyssna på, Desirée och jag hade jätteroligt med vår bandspelare. Nästa gång ska vi ha längre föredrag med mikrofon, om vi vill, det ska bli kul. Det känns som att jag börjar bli allt säkrare på det här nu.

På vägen till bussen frågade Viktoria hur jag mådde. Det skulle hon inte ha gjort. Det var ingen hejd på mig... fick ur mig allt möjligt... inte bra det där när man har en massa grejer som man går och grubblar på, men men. Hoppas hon inte tror att jag är psycho nu... Jag fick en kram när vi skiljdes åt vid Slussen iaf. :)

Trött och frusen är jag. Vill bara krypa ner i sängen. Klockan 21 var det någon serie som börjar på fyran som verkar spännande. Dock har jag inte luskat ut hur många delar den är i. Vill ju inte börja titta på något som aldrig tar slut.

Nähä, ska väl kika närmare på kontoplanen och läsa lite teori nu tror jag.


"Get your tounge out of my mouth, it's more than a little disturbing!" Robyn

Nääää

Asså, näää... det här går inge bra. Är så förvirrad över affärssystem-skiten att jag inte vet var jag ska börja... Frågade läraren förra veckan om det skulle komma något på provet som vi då ännu inte hade gått igenom, "Nej" sa hon då... hon ljög. Faaan...

Fick veta resultatet på senaste löneprovet idag. Väldigt besviken då jag lyckats göra flera slarvfel som förmodligen berodde på att jag var full av känslor kring mitt dåvarande tillstånd och stressen över att hitta en läkartid, dessutom hade jag ju glömt glasögonen hemma och satt och kisade i tre timmar. Hade jag haft ett mindre fel så hade jag fått VG, så jag och min lärare ska kolla närmare på det nästa vecka. En bra sak var iaf att jag nästan jobbade ikapp de andra i det nya lönesystemet idag, känns bra att inte ligga alltför långt efter.

Men kan det inte bara bli fredag, nu på en gång!

Och vad hände med vädret? Trodde att våren var här... Hoppas på sol till helgen.


I skolan

Excel i skolan... inte världens roligaste program...

Igår hade jag lite tid över direkt efter skolan, så jag åkte till Fältöversten och mötte upp Ida som hade varit på ett rekryteringsmöte i närheten. Vi tog en fika på Thelins och skvallrade lite om allt möjligt.

Sen bar det iväg till Odenplan där jag mötte upp ... Vi gick och letade reda på någonstans att äta. Till slut blev det en kina/thai-restaurang med världens övertrevligaste servitör... ;) Haha, jag tyckte han var jätteläskig. Man kan helt enkelt inte vara SÅ trevlig, creepy. Men maten var god, så det gick bra ändå. Blev även en kort fika på ett café i närheten efteråt.
  

Idag är det plugga som gäller. Har en uppgift till imorrn och sen är det ju det hiskeliga provet på torsdag. Fast jag lär väl somna när jag kommer hem för jag sov nästan inget alls inatt och vaknade med världens huvudvärk... Längtar till fredag, då blir det umgås med mamma på dagen och slinga hennes hår, sen står middag och vin på schemat för kvällen. ;)

Disciplin 0-1 Nöjen

Hmmm... Man borde väl åka hem och plugga. But no, jag har trevligare saker för mig! ;) Det här blir nog sketabra! *Hoppas hoppas hoppas*

.....

Ok, ALLT är ju inte dåligt. Värsta söta killen flirta med mig på t-banan, alltid trevligt. Och dessutom har jag varit på en väldigt trevlig fika med en vän nu på kvällen. ;)


This is a man's world

Ibland blir det liiite för mycket...

Idiotiska kommentarer från killar på stan. Killar som inte vet ett skit om en. Jag fattar verkligen inte hur ni funkar, j-a puckon. Förmodligen har ni komplex över era alltför små "organ"...

Min "medskyldige" sticker på semester till Brasilien. Det måste vara skönt att vara man ibland. Kan säga att det här kan ni ju vara jävligt glada över att ni helt garanterat slipper, oavsett om ni tänkte er för innan eller inte.

Och size 0...? Kanske i nästa liv...

Update

Dags för uppdatering kanske.

Det blev inget jobbande alls i helgen. På vägen till jobbet i fredags sköljde plötsligt allting över mig och jag fick en panikångestattack, väldigt obehagligt samtidigt som jag blev förvånad över att det kom så snabbt. Ringde Lotta och vi kom fram till att jag skulle stanna hemma hela helgen. Hon var även väldigt noga med att se till att jag hade någon att prata med. Ringde mamma. Hon var hos mormor så jag gick dit och spenderade dagen med dem.  

Igår tog jag det lugnt på dagen. Sen åkte jag in till stan och mötte upp Sara. Det blev middag på Kelly's, efterrätt på McDonald's och sen konsert på Debaser. Hade ju haft biljetterna i flera månader så den ville jag ju inte missa. Kate var väldigt bra, lite störigt bara att man inte såg så bra, men men... så är det ju oftast... På vägen ut från Debaser mötte jag Sandra, igen! Vi springer tydligen alltid på varandra, Stockholm är inte så stort som man kan tro.

Pigg men ändå seg idag, hur nu det går ihop? Har varit uppe hos Cissi och ätit våfflor, mums! Pratade med Elin förut oxå. Var ju tvungen att få en liten rapport därifrån eftersom jag då och då drömmer mardrömmar... Usch ja. Kan man inte bara slippa allt elände någon gång?


I'm ok

Hej hej.

Ska bara säga att jag mår bra. Kanske lite för bra just nu, men verkligheten kommer väl ikapp så småningom, har nog inte sjunkit in riktigt ännu. Fast å andra sidan finns det väl ingen lag på att man ska må dåligt? Men det är sånt där man aldrig kan veta, det kan ju dyka upp närsomhelst. Tar det när det kommer...

Att sövas var otroligt skönt. Ok, nu låter jag som värsta knarkaren... men jag brukar ofta ha problem att somna, så att få känna på hur det är att bara slockna helt tvärt var väldigt skönt. Tror att jag vaknade till ett par sekunder när de körde mig till uppvaket, sen försvann jag igen en stund. Nästa gång jag vaknade fick jag först lite värktabletter och sen en macka och lite juice, bara tanken på kaffe får mig fortfarande att må illa, så det skippade jag.

När jag piggnat till fick jag gå och ta av mig de urtjusiga sjukhuskläderna och ta på mig mina egna. Sen fick jag tyvärr sitta och vänta i väntrummet i över två timmar, lite segt. Hade gärna suttit i något annat rum eller så. Stackars mamma fick oxå vänta någon timma för jag ringde henne medan jag bytte om, trodde att det skulle gå lite fortare. Sen när jag väl fick prata med läkaren så tog det bara ett par sekunder. Då var jag extremt trött och hungrig.

Mamma och jag åt i Täby C, sen åkte vi hem och fikade. Mamma tog även sitt ansvar som kärleksfull "mormor" och tog med gnälliga Tilda ut på en liten promenad. Efter en stund kom hon tillbaka med Tilda i famnen, hon hade lagt sig ner på marken i protest när mamma ville gå in, haha. ;)

När mamma hade gått gick jag och la mig. Sov i flera timmar. När jag vaknat fick jag ett sms där det stod att det stod ett paket utanför dörren. Gick ut och tittade, och mycket riktigt så stod det en liten påse där innehållande en bok, en dricka, kakor från Subways (mums!) och ett kort. Var en liten present från Cissi ♥, blev jätteglad! Tack igen gumman!

Nä, ska sova ännu mer snart, det behöver jag. Sov inget alls inatt. Ska jobba imorrn, 11-20.30. Usch ja.

Fick förresten Fritidsresors katalog idag, kanske ska bläddra lite i den innan jag somnar, drömma mig bort lite...

In another time

In another time, another life
in another situation I would
have made you mine,
would have taken time out
to make sure you'd be fine
I could feel you coming, I knew you would
but I never imagined you'd be so good
and it hurts me so to let you go
I want you to live but I'm
not all I wanna give
Right now nothing can be right,
right now nothing can be wrong
all I can do is keep believing
that life goes on and on

I'm giving you back, to the ocean
I'm giving you back, to the stars
I'm giving you back, to where you came from
but I'm not forgetting who you are

With you in me I was beautiful
two months of joy, before the impossible
every second I long for the day
when you come back, come back to stay
when the time is right, when there's no wrong
I'll be there for you and I'll be strong
and I promise I'll be all I can be
I'm still open if you still want me
Right now nothing can be wrong,
right now nothing can be right
all I can do is keep believing
that life goes on and on

("Giving you back", Robyn)

Deklaration!

Var jag lost eller vad på företagsekonomin...? Herregud, här får man minsann inte missa något.

Ska snart duscha inför morgondagen. Har köpt en särskild "duschcreme" som man ska använda ikväll och imorron bitti, eller rättare sagt mamma har köpt. ;) Hon har även beställt en taxi som plockar upp mig halv sju, sjukt tidigt...

Dagens bra-iga! Fick min deklaration! YEY! Den var helt klart lååångt över förväntan! Verkar som junis ekonomiska problem (dvs inget studiemedel) är lösta! :D

Ska försöka komma i säng hyffsat tidigt, men ska nog titta på "Sverige pussas och kramas", hoppas det är roligt och inte bara en massa fånerier. Hoppas även på en bättre natt än den föregående. Först kunde jag inte somna på grund av grannens tv, och sen drömde jag mardrömmar om en person som numera tillhör det förflutna.

Jaja, upp senast 05.00 imorrn... uschiamej...


Lite glad, trots allt... ;)

Problem vid tandborstningen... Svårt att borsta långt bak utan att kräkas... vad göra?

Fick trevligt besked från DJ:n, tror att det krävs en utgång den 10 maj! ;D Intalar mig själv att han fixade det för min skull, haha. Hade iaf inte gått så fort om jag inte tjatat. Stackarn... han ringde ju till och med runt för att få tag på personens nr när jag var där förra veckan. Stor blöt puss till honom!

Detox

Funderar på att göra nästa vecka till en detox-vecka. Måste ju äta hela tiden just nu för att inte må alltför illa, dessutom är jag oftast inte sugen på nyttiga saker. Är ju önskemat som gäller, annars får jag inte i mig någonting. Utöver det har jag inte rört på mig särskilt mycket, väldigt dålig kombination. Har varit alldeles för matt för att ens gå promenader. Men som sagt, nästa vecka ska det bli bättre. Märkte ju oxå nyss att jag knappt har några pengar kvar, så jag har typ inget val iaf, haha.

Fyra veckor kvar till min födelsedag. Den tisdagen vill jag gå ut och äta, tapas tror jag. Har inte tänkt det som en "födelsedagsmiddag" utan mer bara som att gå ut och äta för att det är mysigt. Kanske har nånting hemma någon annan dag oxå, har inte bestämt ännu. Men om mina vänner är lediga och sugna på tapas på kvällen den 29:e så får ni gärna följa med. ;)

Away

Vill resa bort... Sara och jag planerar resa i augusti. "Bara" fyra månader kvar.

Gran Canaria

Finally

Äntligen funkar det igen!

Helgen var riktigt jävlig. Det var sängen som gällde både lördagen och söndagen, passade på att kräkas lite oxå...

Igår ringde jag och försökte hitta en tidigare läkartid än den jag fått den 10 april. Jag hade tur, någon hade ringt återbud så jag lyckades få en tid på en gång. Mamma följde med till Kista, där mottagningen låg. Världens underbaraste personal! Fick sen pallra mig iväg till vårdcentralen inne i gallerian och ta ett bodprov oxå. Innan vi åkte hem såg jag till att köpa mig en vårjacka, de verkar ju vara slut lite här och där så det var lika bra.

Idag hade vi kommunikation i tre timmar varav första timman var helt onödig för mig då jag inte hade varit med på det som de pratade om... Sen gick vi igenom hur man skriver kallelse och protokoll, inte så kul kanske, men förhoppningsvis användbart. Promenerade ner till Slussen med Petra när vi hade slutat. Mådde väldigt illa på t-banan hem, men det gick bra. Mådde bättre när jag fått i mig mat, och sen somnade jag ett par timmar...

Tilda var aningen sur för att jag bara låg och sov. Till slut fick jag se till att gå upp så att vi kunde gå ut en sväng. Oj vad glad hon blev! ;D

Imorrn blir det företagsekonomi hela dagen, fy faen... Sen ska jag möta upp mamma. Vi ska tvätta tillsammans, hon har nämligen stambyte i sin lägenhet just nu. På kvällen blir det en del förberedelser inför torsdagens operation. Måste gå upp senast kl 05.00 på torsdag morgon... hua...