090227

Ujuj, vad hände? Halva dan har ju snart gått. Haha, nä kanske inte, men jag hade tänkt att komma iväg och träna hyfsat tidigt. Får väl bege mig snart, så jag får det gjort.

Har iaf betalat mina räkningar. Fan man vågar ju knappt logga in på banken, för man vet aldrig hur det kan se ut där. Ibland känns det som att man är pank på en gång redan den 25:e. Usch ja... Så trött på att man ska va så himla beroende av pengar. Fast det går ju tydligen utan oxå. Man kan göra som Elin, den mest omaterialistiska människan jag känner, och ge bort alla sina saker och säga upp sin lägenhet för att cykla runt i Sverige. Men det känns inte riktigt som jag. Alla är vi olika, och Elin är helt enkelt underbara lilla arga och omaterialistiska Elin... ;)

It's all good

"What keeps you from moving, are you afraid to be loved
see how my hands shake, I was raised on it like a drug..."
ur Damaged ones, Anna Ternheim



Jag har hittat ett fotoredigeringsprogram (heter det så?). Skoj skoj! Skorna känns ju rätt sköna, iaf när man ligger i sängen... Imorrn måste jag shoppa strumpbyxor, fast jag hittar ju inte de jag vill ha, väldigt frustrerande. Bodylotion måste jag ha oxå. Hoppas mamma har shoppat något sånt åt mig, hon sa att hon köpt något. Min 400-kronors lotion är typ slut. Attans... Mamma, du har ju skapat ett beroende nu! Hur tänkte du? Haha! För ärligt, den är helt gudomlig, min L'Occitane...

Vad jag svamlar... Känns som att jag börjar komma tillbaka till mitt glada jag igen. Igår var en sjukt bra dag. Katarina frågade hur jag mådde och jag svarade "braaa! bara braaa!" och insåg att det faktiskt var sant. Fasiken vad skönt. Sen att jag gav en person på löneprovet alldeles för hög lön, det är en annan sak. ;P

Och kvällen igår var jättemysig, trots fotboll, haha. Nädå, jag kan faktiskt titta på sånt nu. Och så hade jag ju vin oxå! Ja och underbart sällskap såklart. Finaste finaste... ♥

Feels like friday

Tjohoo! Nu är det helg igen! Sweet! Och ingenting har man att plugga eller så. Känns väldigt bra.

På lördag ska ju jag och Fredrik på bröllopsfest. Jag har funderat en hel del på vad jag ska ha till min svarta "spets"-klänning. Igår fyndade jag ett par superfina pumps för endast 149 kr. Här är mina nya bejbis:


 

De är ju självklart lite trånga, så jag staplar runt i dem hemma och försöker gå in dem. Får väl ha dem på mig imorrn under min planerade storstädning, haha. Köpte ett vitt band till klänningen och en vit liten klutch, tror ni det funkar? Kunde inte komma på någon bra färg. Champagne hade varit fint, men inte lätt att hitta väskor i annan färg än typ svart...

Usch, jag borde nog inte ligga såhär på mage i sängen och skriva, påfrestande för nacken, och käken... Tandläkaren konstaterade ju att det var något med mina käkar. Jag ska helst inte tugga tuggummi eller äta jättesega saker (kom på det idag när jag åt en ciabatta...) och så ska jag vara försiktig med att gapa stort (glömmer bort det hela tiden och kommer alltid på det när jag är mitt i en gigantisk gäspning). Dessa restriktioner har ju även skapat dilemman som jag går och grubblar över... hahahahahaha! Men det löser sig nog. ;D Min tandläkare är förresten med i sensodyn-reklamen på teve. Hon är jättebra, jag är glad att jag hittade den kliniken för det kändes inte fullt så läskigt som jag förväntat mig. Så är du tandvårdsrädd, gå dit!


Tandis

Ja, då har svenska folket lärt sig ett nytt ord idag, konselj! Haha! Åh, det är så roligt det här. Och jag vet inte ens varför jag tycker det är roligt. Säkert för att jag är tjej, eller hur? Hehe... ;P De visade ett litet kunngörande med kungen, drottningen och det blivande brudparet på tv nyss. Det var rätt roligt för de hade skrivit fusklappar och så. Det känns dock lite synd att kungen ska "godkänna" vem hon gifter sig med, liiite förlegat. Plus att nu verkligen förväntas det att det ska produceras en massa barn, "minst 3-4 stycken" sa en gubbe på tv. Men va fan! Det får de väl bestämma själva!? Men men...

Å jag var så duktig hos tandläkaren idag! Det gick lååångt över förväntan. Hade några mindre hål men det var inte ens i närheten så allvarligt som jag trodde. Så himla skönt. Ingen tandsten. Fick även beröm för min tandborstningsteknik, tandköttet sitter där det ska. Jag fick inget bokmärke, har de slutat med såna? ;P Dock fick jag en såndär tandtrådsmojäng, plackers eller vad de heter. 

Om en timme ska jag in mot stan igen, skoj skoj! ;D

Snart...

Uschiamej... Man skulle haft någon med sig till tandis, att hålla i handen... Inte min grej det här... Wish me luck!

Det pratas om att ett stundande kungabröllop ska offentliggöras idag, trevligt. ;)


TNT

Hellu!

Konserten igår var sjukt bra! Tänk att små runtskuttande gamla gubbar kan få hela Globen att koka. Vi hade väl inte världens bästa platser där högst uppe på C-sektionen ovanför vänstra sidan av scenen. Men ändå väldigt bra då alla som satt framför oss höll sig sittande hela tiden, och alla överfulla bröliga gubbar var på lagom avstånd. Jag är iaf väldigt glad att jag fick de där biljetterna, det var roligt! Såg inte Lotta i Globen, men mötte henne på t-banan i Alvik. ;)

Förresten så får vi nya kassor på jobbet lagom till nästa gång jag jobbar, ska bli nice!

Eftersom jag kom hem rätt sent igår och plogbilarna har hållt mig vaken halva natten så var jag rätt trött idag. Men jag pallrade mig iväg till skolan som Frida och jag bestämt. Var bara tvungen att rusa ner till cafeterian det första jag gjorde när jag kom fram, KAFFE! Hade ju redan druckit hemma, men det var inte tillräckligt. Det var bara vi i datasalen, så det blev en hel del prat mellan lönekörningarna.

Och jag har "lagat" mitt kylskåp! Frida frågade mig om jag kollat proppskåpet... hon hade nämligen haft exakt samma problem en gång... HAHAHAHAHAHAHAHA! Jaaa! Jag veeet! Så j-a pinsamt! Jag tänkte inte ens på att jag hade ett sånt. Man kan inte va smart jämt...

Vid 14.30 åkte jag till V-by. Kollade runt lite innan mitt möte, behöver lite accessoarer till klänningen på lördag, så det inte bara blir svart lixom. Vet inte om jag hittade något, rosa pumps känns inte riktigt rätt. Men svart och guld känns mer jul och nyår än bröllopsfest (obs fest, inte bröllopsceremoni), eller? Kom gärna med tips!

16.00 var det möte, som gick bra. Nu har jag en praktikplats! Yey! Skönt att saker och ting börjar gå min väg igen. Men imorrn är det iofs tandläkarbesök, så då spricker väl det... Efter det blir det nog gymmet, och efter det plugg. Sen blir det fika/middag med Cissi och Linda. Ska bli skoj, bara tandläkarn avklaras så blir det bra.



Puss på er!


Rockar fett ikväll! ;D

För en gångs skull var det självklart fullbokat i tvättstugan. Så det blir till att gå naken nån dag eller två...

Har istället ägnat mig åt att plugga lite AC/DC och städa. Men jag längtar sjukt mycket efter en Lasse-konsert (är väl på det humöret, "mina tankar och minnen står mig upp i halsen..."), så därför går min Lasse-dvd varm här just nu. Han ska tydligen spela i Halden, Norge på onsdag, staden där min mormor är uppväxt och där Karl den XII blev skjuten (ja innan mormor föddes alltså...). Hade varit väääldigt nice. Fast sommarkonserter passar nog honom ännu bättre tror jag.

Lasse     Å Halden, by night

Men jag gillade faktiskt en hel del av AC/DC-låtarna oxå. Och jag har ju faktiskt sett School of Rock typ 1,5 ggr, haha! Så det ska bli kul ikväll, läste att fredagens konsert fått riktigt bra kritik. Min hårdrockiga chef skulle oxå gå, får väl se om jag ser henne där. ;)


Sunday

Äntligen ledig! Men har en hel del som jag skulle behöva göra, dock verkar det ta ett par timmar att vakna, haha!

Igår kväll kom Cissi ner och gjorde mig och en flaska vin sällskap framför melodifestivalen. Det var väldigt trevligt och hon hjälpte mig även med smakråd angående en klänning jag tänker ha nästa helg då jag ska på en bröllopsfest med Fredrik.

Jaha, nähä... Får väl piggna till och pulsa bort till tvättstugan för att se om det finns några tider.

And she does it again!

Det är ett smärre kaos här i min minimala lya. Tvätt som ska tvättas, disk som ska diskas (men när?) och så det där j-a kylskåpet som är helt dött. Det som är bra är väl att det inte drar nån el nu, men man blir lite smått handikappad. Igår åt jag frukt, och bröd... Sen känns det surt att jag fick slänga matvaror som jag säkert handlat för ett par hundra.

Igår när jag kom hem fick jag veta att jag vunnit biljetter till AC/DC imorrn! YEY! Tihi! ;D

Motgångar

Just nu känns det som att ALLT går emot mig. Det stod i mitt horoskop att det skulle vända efter onsdag, men nu är det fan torsdag!

Vad har hänt idag då? Jo, jag har jagat den där tanten ang. praktik. Sist sa hon att hon skulle ringa vid 13-14. Hon har fortfarande inte ringt... Jag är den enda i klassen som inte har nån praktikplats än. Känns härligt. Men det löser väl sig.

När jag kom hem idag upptäckte jag att mitt kylskåp hade slutat att fungera. Det var bara att slänga allt som stod därinne, kul...

Känns som att jag hade behövt den där resan mamma och jag fick, som mamma och Jimmy är på nu. Fan...

En lite bättre sak var att jag fick VG på arbetsrätten, både på tentan och slutbetyget. På lönetentan fick jag bara ett poäng över godkänt-gränsen. Inte bra, men jag är ändå sjukt glad att det inte blev IG. Nu måste jag försöka göra riktigt bra ifrån mig på nästa veckas tenta.

En annan bra sak idag var väl att jag äntligen tagit mod till mig och bokat in ett tandläkarbesök, det tog bara ca 4 månader att samla det där modet...

 Tänk när man va såhär liten och bekymmersfri... vore nice. ;) Söt va man oxå.

Jag har sjukt ont i nacken. Skulle behöva massage tror jag. Ankan du måste komma hem! ;P Det värker i både huvud och nacke, på något konstigt sätt. Usch ja, inte så sugen på att sitta i kassan med värk, men men. Undrar om det går att muta Fredrik till massage... förmodligen inte. Saknar honom nu iaf, när det mesta känns skit.

På tisdag ska jag iaf träffa Cissi och Linda för en fika, yey! Behöver verkligen sånt nu. Och Sara, hör av dig om du hittar nån lucka. ;D

A student life

"Ni har ju hela helgen på er."

Ibland blir jag fanimej förbannad på lärarna. När ska de fatta att vissa måste jobba på helgerna!? Grrr...

Och oavsett så bör väl ändå helgen vara ett litet andrum i stressen, eller? Ok att man kanske pluggar litegrann, men knappast heltid lördag och söndag.

För mig är det iaf jobb som gäller denna helg. Och om två veckor får jag väl plocka bort mina fredagstimmar eftersom vi ska på en utbildning som håller på till 16.00 inne i stan, och jag börjar 15.00...

Och ja just det, jag fick en hyreshöjning idag. Det är så kuuul att inte vara iaf en aning rikare.

18 februari

Jag är trött. (Idag igen? Tänka sig!) Men jag är inte sjuk, jag bara sover dåligt och vid lite fel tillfällen. Man ska tydligen inte sova när man kommit hem från skolan... Idag fick jag inte ens det för jag fick order av min lärare att jaga praktikplats-tanten för att se om jag ens har någon praktikplats. Kändes bara lite knäppt att jaga när vi pratade så sent som igår och hon sa att hon skulle ringa efter ett möte idag. Så hur dum kände inte jag mig när jag ringde lixom... Men men... Mötet pågår typ nu, så om nån timme eller två borde jag få besked. Dear freakin' God, ge mig en praktikplats, för jag orkar inte ha ångest över det de två och en halv sista veckorna i skolan!

Igår hjälpte jag Fredrik att packa upp och sånt i hans nya (jättefina!) lägenhet. Vi var även på Ikea med hans föräldrar och jag fick till och med tillfälle att prata lite med Sara. ;)

Efter två timmar på Ikea var vi tillbaka igen. Det var ganska kul när man hörde en massa svordomar från sovrummet när Fredrik och hans pappa skruvade ihop en byrå: "Jävlars helvete! Amen va fan! Vad gööör du!? Asså nu fattas det ju grejer här ju!! Nähä, dääär var den..." och så vidare... Precis som det ska vara när man monterar Ikea-möbler. ;) Som när Amazing race var i Sverige och de tävlande skulle montera möbler på Ikea så fort som möjligt, det gick inte så bra...

När det mesta äntligen var på plats, till och med soffan som budkillarna knappt fick in, och alla hade åkt hem så satte vi oss framför tvn och kollade på en animerad film som var riktigt rolig. 

Nu verkar Tilda ha hittat något intressant... jag ber återigen till Gud och hoppas att det verkligen inte är en spindel...


Det var en nyckelpiga! ;)

Skola

Uuuhh! Jag är sååå trött! Tentan imorse gick inte så bra tror jag, men jag hoppas att jag blir godkänd. Det är alltid en massa saker man missar, plus att jag fick nån slags blackout vid bokföringen, bra där Linda. Efter provet blev det en veggietoast med Mia på Brasco. Gott! ;)

Sen blev det löner på datorn, oj vad jag inte kommer ihåg mycket av det där, haha! Men det gick väl hyfsat, tenta nästa onsdag, yeeeey...

Höll på att somna på vägen hem, det va en väldigt lång dag. Efter att ha pratat lite med mamma i telefon och sen med Julia som ringde och tackade för sin namnsdagspresent. ;) Jag skickade lite Hello Kitty-grejer till henne för att hon är så söt!

Sen somnade jag! Och vaknade med ett ryck när Fredrik ringde. Jag tror min hand hade somnat för det gick först knappt att trycka på svara-knappen, haha! Han och Henke hade iaf flyttat färdigt! Värsta bra! Fast jag åker inte dit förrän imorrn. Då har han hunnit plocka lite själv och jag slipper vara borta från Tilda alltför länge.

Förresten så fick jag VG på projektet! Yey! Känns superskönt för jag hade verkligen vägrat att godta något annat. Gruppbetyget blev oxå VG, skoj skoj! Dock var det väl vissa som inte riktigt fick de betyg de förtjänade eller förtjänade de betyg de fick... Men nog pratat om det...

Nu ska jag prata klart med lillebror och sen ska jag försöka ta mig ut på en promenad.

Plugg

Ok... nu har jag lugnat ner mig en aning, haha! Och! Jag fixade den sista lönen! Yey!

Haha, ni skulle höra oss på lönelektionerna. Lite då och då hörs utrop som "Yes!" lite här och där, när vi lyckas få rätt nettolön. Är väl precis sådant man vill höra från lönekontoret, eller? Vår lärare skrattar bara och skakar på huvudet. Hon har dock uttryckt en viss oro för att vi ska bete oss så på våra praktikplatser... ;)


Bokföringen går sådär, jag måste nog leta fram en kontoplan tror jag. Ska bli riktigt skönt när den här tentan är över.

14 februari

J-a skitdag det här med. Tror fredagen den 13:e kommer prägla hela helgen. Kul... Har suttit och kämpat med de löner som jag inte hade gjort klart. Nu har jag bara en kvar som jag inte får ihop, men den människan ska ha slutlön och har tagit ut förskottssemester så det borde va semestern som jag tänker fel på. På't igen bara. Sen har jag en lön som jag inte har facit till, har messat Frida men jag antar att folk har roligare saker för sig en vacker dag som denna.

Händer det något skoj idag? Själv har jag fått ett Alla ♥-dag sms, och det var inte från min pojkvän... Ja, och så fick jag ett irriterat samtal imorse, när jag var helt yrvaken, jag hoppas det löste/löser sig, men än så länge verkar leveransen inte ha kommit fram för jag har inte hört ett pip... Så sååå kul har jag det. Mår riktigt skit faktiskt. Och den där j-a tentan hänger över en som ett stort orosmoln.

Nähä, får väl försöka få ihop den där lönen. Och sen skulle jag behöva räkna hela halvåret igen (typ drygt 25 löner...) och sen lära mig att bokföra och deklarera skiten oxå. Vilken rolig utbildning jag har valt att gå! Fan vad jag inte gillar att va på ett sånt här humör, inte idag, inte nu... ;(


One of those days

J-a skitdag! Kan ju ha något att göra med att det är fredagen den 13:e idag... Jag har iaf lyckats tappa ut kaffepulver på golvet, fått ett glas med cola att svämma över 2(!) gånger och så kom jag på för en stund sedan att jag blandat ihop editionsplikten och informationsskyldigheten på tentan, j-a skit! Men nu är iaf en tenta över, bara två kvar den här terminen, nästa är på måndag... Usch ja...

När jag kom hem på eftermiddagen gick jag och la mig en stund. Somnade och drömde en konstig dröm. Sen när jag vaknade visste jag först inte var jag var och för nån hundradels sekund visste jag inte ens vem jag var... Illa...

 Hittade en mus i duschen förut oxå, vette 17 vad den gjorde där... Jag hoppas att den inte hunnit föröka sig. Fast möss är inte lika läskiga som spindlar.

On my knees in a faceless crowd


Och nu blir det...


Let me play among the stars

Jag har börjat lära mig att tycka om Frank Sinatras låtar, iaf när det inte sjungs av honom... ;)

Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like
On Jupiter and Mars
In other words, hold my hand
In other words, darling, kiss me

Fill my life with song
And let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, I love you

Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like
On Jupiter and Mars
In other words, hold my hand
In other words, darling, kiss me

Fill my life with song
Let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, in other words
In other words, in other words
In other words
I love ... you

Fly me to the moon,
Frank Sinatra

You lucky bastards

Till alla som missade Melodifestivalen: GRATTIS era lyckostar! Den sög. Jag tittar mest för att jag är nyfiken, rädd att missa något. Jag hoppas att jag snart ska inse att det inte finns någon risk att missa något, för det är bara skit. Det allra värsta är att om nån månad eller två så kommer man kunna tralla vissa av låtarna utan problem... Och nu ska vi dras med den här skiten i sex veckor framåt, plus att det ska kvalas till den stooora finalen sen osv... Usch ja.

Själv har jag haft en helt ok dag på jobbet. För en gångs skull fick jag rast i tid och han till och med med min andra rast, även om jag kortade ner den en aning. En skum sak var en kund som tilltalade mig strax innan jag slutade. Jag höll på och plockade lite korgar och tänkte sen gå hem.
Han: "Är det öppet i den här kassan?" Han pekar på kassan längst bort och det är inte en enda kassörska i närheten.
Jag: "Njae, inte om det inte sitter någon där."
Han: "Jamen det finns ju inga skyltar eller så..."
Jag: "Nä fast om kassan är tom så är det nog smartast att inte börja packa upp grejerna där..."

Ok, jag kanske lät lite dryg... Men jag FÖRSTÅR verkligen INTE! Om man sitter i kassan och inte har några kunder, då kan det komma fram någon och fråga "Har du stängt?"... Eeeeehhhh... Jaaaa, jag tar bara min rast här i kassan, eller vaddå? Sen när man inte sitter i en kassa, då kan folk helt plötsligt börja plocka upp grejer på bandet i den tomma kassan... Why? Hur tänker de/ni? Förklara, för jag fattar fanimej inte...

Efter jobbet, gick jag så fort jag kunde hem i regnet. Mmm, JÄTTEmysigt, verkligen. Sen var det bara att hämta tvätten och bege sig till tvättstugan. Blääääöööö!!!

Imorrn ska jag på konsert! Yey! Min underbara pojkvän ♥ överraskade mig med biljetter till Anna Ternheim på Cirkus häromdan, en lite försenad julklapp. Han ville dock helst inte följa med själv, så det blir Sara som blir min date. ;) Det ska bli nice! Älskar Annas senaste album. Måste dock hinna lyssna lite på hennes tidigare låtar, så jag får väl sitta uppe inatt.


Anna Ternheim. Bild lånad av tv4.se.

Carro är i Stockholm och åker hem till Ume imorgon kväll. Förhoppningsvis hinner jag med en ev fika med henne oxå. Hoppas bara i så fall att det passar tidsmässigt så jag inte måste åka fram och tillbaka till stan flera gånger. Har även tänkt att hinna med gymmet, och räkna löner... Hmmm... Jaja, man får väl prioritera. Hehe! Tentan är ju inte förrän om en vecka. ;)

Orka då

Har ni oxå såna där dagar då ni går runt med gråten i halsen utan att ni vet varför? Så hade jag det idag. Någon slags obehagskänsla, utan någon anledning, väldigt jobbigt. Var nära att börja grina på t-banan när jag läste Emma Hambergs krönika om hennes veterinärbesök. Sen blev jag ännu mer sentimental av all Alla hjärtans dag-skyltning överallt. Otroligt fånigt, men är man redan i ett sånt tillstånd så krävs det inte mycket för att det ska bli värre. Men en av gångerna då jag satt med toning i håret vid ett sånt där obekvämt handfat kom ett sms som gjorde mig gladare.



Sen blev det ju lite shopping på det, men bara nödvändigheter tyvärr. Hittade en superfin väska på Åhléns och en snygg tunika på Gina, men det får bli en annan gång, annars hade jag varit 800 kr fattigare. Nu fick jag koncentrera mig på hud- och hårvård, för allt tar ju slut samtidigt som vanligt...

Lite fnissig blev jag nu på kvällen när jag läste och såg 
detta. Ser jävligt äckligt ut, men visst är den lite rolig? Fast jag har ju tydligen inte världens bästa humor. Jag skrattar åt reklamen med killen som slickar på lastbilen och fastnar, Fredrik bara skakar på huvudet åt mig. Telenor-reklamen är oxå kul, "do you have Facebook?", hehe.

Brownie

Wow-effekten uteblev... Det var tydligen någon som hade färgat sönder sitt hår... hrm hrm... hahahaha! Men nu är det brunt iaf, istället för typ svart, vilket är en klar förbättring. Sen ska jag satsa på att göra slingor ett par gånger under våren för att bli lite ljusare till sommaren. Det blir nog skitbra. Och frisören var jätteschysst. Jag hade fått intrycket att hon var en aning snorkig/stroppig från andra gånger då jag varit där, men nu när det var hon som klippte, avfärgade, slingade och tonade så fick jag en annan uppfattning. Sånt är bra tycker jag.



Vad glad jag blev nu när jag kom på att jag hade thaimat kvar från igår. Synd bara att det inte var Fredriks mat som var kvar, den var ännu godare. Men den åt vi upp! ;)


Fundering

Undrar vad som händer med den där tävlingen hos Skyltmax, ni vet stället där man köper skyltar. :) Den skulle avslutas för några dagar sedan, men det verkar inte som att de annonserat någon vinnare ännu.

Ååååhhh det hade ju varit världens bästa Alla hjärtans dag-present! Han hade ju inte blivit ledsen iaf, om vi säger så... ;D


Torsdag

Hmmm... Überfullt med kommentarer, WOW lixom... Jag tolkar det som att det nog blir asbra om jag kommer hem med rosa hår, bara så ni vet. ;P

Aaahhh, myskväll igår! Thaimat och filmen Barnhemmet. Det var riktigt mysigt, fast jag pratar väldigt mycket ibland... och nu har jag börjat utveckla talfel oxå, hände flera gånger igår. Vi får hoppas att det går över.

Ska gå snart. Skulle först va på salongen vid 10.45, sen ringde jag dit igen för jag var osäker på om de hade förstått att jag skulle fixa rätt mycket och att det krävdes ganska mycket tid. "Kom elva istället", sa killen då. Och då börjar man fundera lite över om han bara bytte frisör eller om han egentligen mena tio... Jag tänker inte ringa igen... Men tänkte att jag ändå kan hänga i V-by en timma, kolla runt lite. Får se senare om jag kanske lägger upp lite bilder, om det blir bra... ;D

Tisdag

Wiiieee!! ;D Hur är läget? Jag har haft en rätt seg skoldag, men en trevlig eftermiddag. Precis när jag höll på och packade ihop mina grejer messade Fredrik och undrade vad jag gjorde. Han var på väg till Brasco, caféet där jag och mina klasskamrater äter lunch ibland, som ägs av hans moster. Så jag mötte upp honom och följde med dit en sväng. Det blev latte och lite rundvandring. ;)

Sen åkte jag hem och nu klurar jag på kvällens planer, ev lite mat, plugga arbetsrätt och ta en promenad. Imorrn har jag sovmorgon till 13 så planen är att jag ska till gymmet innan skolan och sen efter så har ju Fredrik lovat att komma hit.

På torsdag är jag ledig och har bokat en tid på Bobby's i V-by, yey!


Vem vet, jag kanske ser ut så här snart... Tihi! ;) Vadsomhelst känns bättre än nu. Önskar jag var sådär brun iaf, sjukt blek för tillfället. Hade behövt den där Gran Canaria-resan som mamma och Jimmy åker på om två veckor, but noooooooo... Fan...


På föreläsning

Föreläsningar är inte min grej. Kan aldrig koncentrera mig. Som tur är så är den rätt kort, och vi har snart rast. :) Förresten så sa Magnus Betnér något väldigt bra om aborter i första avsnittet av Raw igår, väääldigt bra. Nu ska jag lyssna... ;)

Hååår!

Bokade av Liss. 5 900 kr känns liiite saftigt just nu, även om det är något jag vill fixa inom en snar framtid. Tänkte att jag faktiskt borde gå till tandläkaren först och främst, om jag nu vågar ringa. Sa till mamma idag att hon nog måste ringa åt mig om det ska hända något, och sen följa med och hålla handen. Tandläkare och spindlar är nog det läskigaste som finns... Sa jag att jag hittade en död stor spindel i duschen igår? Jag skakade i hela kroppen, och då var den döööd! Herreguuud. Jag som trodde att jag överdrev min spindelfobi ibland, men tydligen inte. Några sekunder senare hoppade jag en halvmeter (minst) upp i luften när jag fick för mig att tvållöddret som rann längs benet var ytterligare en spindel... Illa...

Har hängt upp mig på det där om kalla hårfärger... Ska man gå till frisören? Stod och kollade på blondering idag, för avfärgning alltså. Men frågan är om det inte är säkrast att gå till en salong. Sist jag gjorde det blev jag jättenöjd. Men sen nån månad senare kände jag mig färglös, och då blev det mörkt igen... För mörkt... Och där är vi nu. Försöker hitta lite mer info om kalla färger på nätet, men jag blir bara ännu mer förvirrad. Askblond är en kall färg, men den finns tydligen i hur många nyanser som helst. ;) Knaaas! Jaja, det löser sig. Om inte - raka och keps!

 
Min naturliga hårfärg! Å jäklarns vilket hååår! Ge tebax!


Hey! Hockeyfrilla! Typ...


Lugg... Let's not try that again...


För då måste man ha hårband för att inte se förjääävlig ut...


Självtorkat. Eller så har jag sett en spindel...


Har man en riktigt dålig hårdag så får man ta på sig en accessoar som drar uppmärksamhet från håret... Guuud vad jag inte gillar den här bilden, haha!

Hmmm... Kommer ligga sömnlös inatt. Men nu blev jag väldigt kär i översta bilden här, och det är ju faktiskt min naturliga hårfärg. För jag hade definitivt inte färgat håret när jag var så liten, möjligtvis lite solblekt, vet inte riktigt. Ska fråga mamma om hon vet. Åhhh, det ser så fint, långt och tjockt ut. Vad hände!? Finns det några avvänjing(hur fan stavas det?)skliniker för galna hårfärgare? Jag borde va direktkvalificerad. Mmm... Ska nog göra något åt det här, snart, mycket snart...

090202

Hellu!

Gaaahh min 1/!-tangent är trööög! Jobbigt...

Idag slutade jag tidigt, för Noche och jag skippade föreläsningen. Gick bara dit och tog papper, sen smet vi iväg till bussen, som idag kördes av en puckad busschaufför. Han såg tydligen inte mitt kort, vilket inte jag uppfattade eftersom han inte kollade på mig när han tydligen pratade med mig. Herregud, han var riktigt korkad...

Åkte hemåt. Ringde mamma och kollade om hon hade tänkt träna, och det hade hon. Så jag mötte upp henne så att vi gick tillsammans, vilket var bra eftersom jag var fruktansvärt opepp.

Usch vad klockan är mycket redan, dagarna går så fort! Fredrik sa nu att han ska komma på onsdag, bra bra! Vore mysigt att umgås lite vaken tid oxå. ;)

Nu ska jag fundera på vad jag ska äta, samt om jag ska göra några löneuppgifter eller arbetsrättsuppgifter till imorrn, eller om jag bara ska slappa... ;) Jag är trött, och lat... hehe! Roligare än så blir det inte just nu.