Möhippa!

Ojojoj vilken rolig dag det var igår! Hade ju svårt att somna kvällen innan för jag var lite nervös att något inte skulle gå som planerat och så såg jag fram emot att få överraska Ida.

Åkte in till stan rätt tidigt igår. Kände mig lite som en nyfödd kalv eller något liknande för jag är inte van med skor med klack... Gick till Systemet och köpte en cider, kändes lite knasigt att bara köpa en, men man orkar ju fan inte släpa runt på fler... Vakten kollade lite konstigt, vet inte om det var cidern eller min lite underliga gångstil som fick honom att göra det. Sen gick jag till Åhléns och köpte "partyfeet", gulliga killen i kassan sa att han hoppades att jag skulle slippa ha ont i fötterna när jag var ute och partade, snällt av honom tycker jag! :)

Efter det sprang jag fram och tillbaka mellan Centralstationen och Cityterminalen ett antal gånger och försökte lokalisera ettans busshållplats. Till slut fick jag gå till en informationsdisk och fråga en kille, han pekade, jag gick dit och kollade, och där var den! Bra! Fick sällskap tillbaka till Centralen av en tjej som behövde hjälp att hitta till NK, jag förklarade vägen, hoppas hon hittade.

13.20 mötte jag upp de andra vid Ringen. Var ju lite svårt när man inte träffat de andra förut, men vi hade ju varandras nummer så det blev ju bra. Vi pratade ihop oss lite sen gick vi till bussen. När vi satt på bussen passade Susanna på att ringa efter en stor taxi som skulle hämta upp oss vid Idas jobb.

När vi klev av bussen var vi lite vilse till en början, som tur var hittade vi Ica-butiken rätt så fort. Vi fick hjälp att smyga in via lageringången. Det var jättekul. Ida blev sååå förvånad när vi kom. Hon hade undrat varför det hade kommit extrapersonal redan vid ett-tiden... :)

När Ida hade bytt om fick hon en ursnygg tiara med slöja på sig, ögonbindel och en liten flaska skumpa.

Taxin tog tid på sig men dök lyckligtvis upp efter en stunds väntan. Färden gick till Pilgatan på Kungsholmen. Där gick vi ner i en liten studio. Ida fick av sig ögonbindeln och fick välja en Backstreet Boys-låt att sjunga. Det blev "As long as you love me". Vi sjöng den tillsammans allihopa en gång innan Ida fick gå in i båset. Hon var mycket tuffare än vad jag hade trott! Mycket imponerande! ;) När hon hade sjungit in den en gång och vi hade lyssnat fick vi andra klämma ihop oss i studiobåset. Varmt som fan, men hur kul som helst! Sen fick Ida sjunga en gång till. Jag tycker resultatet blev väldigt bra med tanke på att det hela gick på bara en timma. Rekommenderas starkt till alla som ordnar möhippor, svensexor, födelsedagar och liknande! Efter inspelningen var det dags att fota ett cd-omslag. Det fanns ju en del skumma utstyrslar att välja på... Ida fick ta på sig ett par vita stövlar, en silvrig paljettklänning (typ discokula...) och en boa. Sen fick hon rött läppstift och ruffsades håret till lite. Hon fick halvligga på en fäll på golvet och åma sig medan studiokillen fotade. Oj vad vi skrattade! Ska bli så kul att se bilden när den kommer!

Eftersom vi hade en hel timma över innan nästa aktivitet gled vi in på en bar och tog varsin cider medan Ida fick svara på lite frågor om hennes och Niklas förhållande. Hon fick 4,5 fel, tror det var 13 frågor... 4,5 fel innebar 4,5 straff inför kvällen...

Sen tog vi på ögonbindeln igen och drog iväg med henne till mysiga Sparadiset som bara ligger ett stenkast från studion. Där fick vi sitta och mysa i ett litet rum där de hade dukat fram vin, cider, chips och godis. Ida fick sin efterlängtade ansiktsbehandling. Idas kompis Pollan passade på att få en massage, den var tydligen väldigt bra. Man blir ju lite sugen på att gå dit igen nån gång och få någon behandling själv. Vi andra satt och pratade om allt möjligt och passade på att boka taxi som skulle ta oss till nästa ställe.

Och nästa ställe var hemma hos Idas pappa och hans fru Bia. De hade lagat mat och dukat ute på gården. Maten var hur god som helst och vi hade jätteroligt.

Mätta och belåtna gjorde vi oss iordning för att gå ut. Ida fick en ursnygg t-shirt med texten "Snart gift, bjud mig på en drink". Dessutom satte vi igång de små lamporna på tiaran. :) Vi tog t-banan till Hötorget och gick till Blue Moon Bar. Det var jättefint och mysigt där. Däremot hade jag väntat mig att det skulle vara lite äldre människor där än vad det var, men det var kul ändå. Bartendern var jättesnygg och trevlig och bjöd på Idas första drink.

Ida fick sina straff, de var ganska snälla. Hon fick be lite killar om en puss på kinden och så fick hon gå fram och pussa en kille som satt med en tjej vid ett bord. Det var några av oss som trodde att tjejen var prostituerad så de ville se hur hon reagerade, eller OM hon skulle reagera överhuvudtaget. Haha! Sen fick Ida be snygga bartendern om en "piggy back ride"... Han gick snällt med på det. Ida hoppade upp på hans rygg och han sprang iväg med henne. :) Det fanns två svensexor i lokalen oxå så jag och Madde gick bort till dj:n och frågade om man inte kunde säga något i högtalarna eller något, typ att de skulle dansa eller så, men han hade inte ens nån mikrofon... Sen frågade vi om en massa andra saker men det var bara en massa bestämmelser som förstörde våra planer... Lite synd...

Ida blev bjuden på en drink av en kille i grön tröja, han stod och hängde vid bordet ett tag. Några killar från ena svensexan sa att de skulle försöka få bort honom och se till att deras brudgum skulle bjuda upp Ida. Just då gick killen i gröna tröjan och en liten stund senare blev Ida uppbjuden. :) Själv dansade jag en liten stund men jag hade helvetiskt ont i fötterna så jag gav upp och bestämde mig för att ta sista tåget hem.

Man höll ju knappt på att komma ut från det där stället. Det var kö utanför och en massa rep och grejer. Som tur var släppte vakten ut mig, tack tack! Tjejen i dörren ville ge mig en stämpel på handen men jag sa att det var lugnt för jag skulle ju hem.

Fick sällskap på vägen hem, via telefon, av Cissi. Mycket trevligt. ;) Saknar henne och Linda, men snart börjar skolan igen, bara en vecka kvar...

Det var skönt att komma hem för jag var så trött. Dock var det ensamt som vanligt... Att hunden Mysak "humpade" mitt ben hemma hos Görhan och Bia var det närmaste sex och kärlek jag kom igår... Men men... Jag hade otroligt kul iaf, och jag hoppas och tror att bruden oxå hade det.

Kommentarer
Postat av: Ida

Den enda kvällen jag kan nu i veckan är på torsdag! Så om du kan då kan vi mötas upp nånstans!Usch nu är det inte många dagar kvar. Denna vecka kommer nog gå fort som attan...Men det är bara bra för jag orkar inte vänta längre!Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback