Utekväll och stand up

Äntligen uppdatering! Mitt internet har krånglat, som vanligt...

I torsdags jobbade jag ju till stängning. Var jävligt trött när jag kom hem. Hade en förpackning hårfärg hemma som jag hade bestämt mig för att använda. När jag satt med färgen i håret ringde Sara. Hon hade bestämt att vi skulle in till stan och dricka öl, klockan var nu 21.20. Mina protester och upplysningar om hur sent det skulle bli bet inte på Sara, "två öl hinner vi, sen sista tåget hem..." Jaja... Det var bara att ge upp... Jag fick ju stressa som en idiot med att skölja ur färgen och torka håret. Tog 22.31-tåget in till Södra. Vi möttes upp vid Medborgarplatsen. Gick till Mest, hamnar där rätt ofta, men det är rätt skönt där.

När vi satt där hörde Saras Henrik av sig. Han och hans kompis John var oxå ute och de tänkte komma bort till oss. De kom vid halv ett, Mest stängde ett... Då hade jag redan missat sista tåget... Vi stod och grubblade lite på vad vi skulle göra härnäst. Det bestämdes att vi skulle gå till Kelly's. Hade aldrig varit där förut, gillade det jättemycket.

Vi tog två öl där sen tog vi en "taxi", med en mycket pratsam (icke) chaufför, till Thorildsplan där killarna bor. "Efterfest" kallade de det... Jag vet inte jag... Vi hann dricka lite vin sen gick Sara och Henrik och la sig. Kvar blev jag och John... Satt väl och pratade en liten stund sen körde han det gamla vanliga "gäspaochsträckautarmenochläggadenommig"-tricket... (Haha! Herreguuud...) Vi gick och la oss vi med. Blev inte mkt sömn... Inga snuskiga tankar nu!!! :P Vi pratade mest, FAKTISKT! Typ... Dessutom har jag rätt svårt att sova borta så jag låg ju vaken och stirrade upp i taket halva morgonen.

Haha, Sara var bakis som en jag vet inte vad... ;P Klockan kanske var runt halv ett när vi begav oss iväg mot t-banan. Åkte till Karlberg och sen hem till mig. Väl hemma blev det pizza och cola framför Winnerbäck-dvdn. :)

Det var väldigt skönt att vi hade ganska många timmar på oss att göra oss iordning inför stand up-kvällen. Vi var sååå trötta.

Tog 18.46-tåget och sen buss till Grönan. Shit va kul det va! Stand upen alltså, inte tåg- och bussresan... Christoffer Appelkvist var dock en liten besvikelse, vi har ju alltid älskat honom i "100 %", men han var inte alls lika rolig nu... Var en kille som heter Tobias någonting som var roligast, shit vad vi skrattade. Hade ont i käkarna efteråt... En sak som var jävligt störande var människorna bakom oss... Vem fan släppte in dom!? Fast det vet vi ju iofs... De hade fått reserverade platser av komikern Janne om oxå var med. De skrattade jättehögt och kommenterade typ allt och gnällde över att de inte hade fått bättre platser av Janne och bla bla bla... Sååå irriterande! Men i övrigt en lyckad kväll!

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning. Mamma kommer väl om nån timma och sen ska vi ta tåget in till stan och kolla på paraden! Ska bli riktigt kul. Skönt att det verkar va så bra väder oxå.

En Prideparadsrapport följer väl ikväll eller imorrn, om nu mitt bredband vill fungera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback