Kattvakt

Klipper och klistrar som en idiot... Jobbigt att det saknas material, men jag har ju försökt iaf. Det blir rätt så bra ändå, om jag får säga det själv. :)

Är hemma hos Tina och Niklas. De är ute på en båttur så jag ska sova här inatt och hålla Sessa sällskap. Jag trodde hon skulle ignorera mig totalt och typ fnysa åt mig... Men där hade jag fel! Vi kommer jättebra överens. Sessa hjälper mig med pysslandet och så har vi gosat lite. Hon har precis fått mat. Men nu piper hon lite ändå, hmm... tror hon är lite kelsjuk... :)

Mamma ringde nyss. Är en tant på hennes jobb som behöver bli av med en katt rätt fort. Ägaren har tydligen dött och nu bor katten ensam i lägenheten... Självklart kommer ju någon och matar henne men det är ju ändå inte bra. Ska ringa imorrn. Tänkte kanske förbarma mig över henne, annars finns väl risken att hon avlivas. Hatar när friska djur avlivas i onödan... 

Tror jag håller på att bli förkyld. Antingen det eller så är jag allergisk, fast det vore ju rätt knäppt eftersom jag aldrig reagerat tidigare. Borde vara förkylning för flera jag känner är förkylda. Och jag har sovit alldeles för lite inatt för någon låg och snarkade bredvid mig, jättehögt... Sömnbrist brukar ju ofta utlösa en förkylning om man redan har den i kroppen. J-a skit... Kunde väl få va frisk till efter bröllopet iaf? Jaja...

Nu måste jag gå för Sessa sitter på golvet med huvudet på sne och tittar på mig... :) 

Kommentarer
Postat av: Ida

Är det inte lite roligare med en kattunge?Dom e ju så söta!! Hi hi! Jag kanske kommer förbi dig imorrn på jobbet så du vet!Kram!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback