Drömmar...

Usch... Jobbar idag... Känns inte alls bra. Är trött och hängig, lite täppt i näsan och har jääävligt ont i halsen... Är ju ingen kort dag heller tyvärr...

Har inte sovit något på hela natten. Det gick helt enkelt inte... Sessa tittade skumt på mig när jag var uppe vid tre och satte på tv:n och gick och hämtade isvatten till min stackars hals...

Drömde två helt sjuka drömmar. I den ena hade jag dragit hem en massa folk till Tina och Niklas och så dök de upp ifrån ingenstans och blev skitförbannade på mig. Det allra värsta var att jag verkligen inte visste om jag drömde eller inte. Fast när Niklas helt plötsligt stod i köket iklädd gubbkeps, gubbjacka och otroligt tjocka glasögon (!) och gnällde över att jag minsann hade gått ut med soporna, DÅ fattade jag att jag drömde! ;) Haha!

I den andra drömmen åkte jag till jobbet och sen när min kollega kom, ja då åkte jag hem till Tina och Niklas för att hämta mina grejer... Väl där kom jag på att jag ju inte slutade, skulle ju jobba flera timmar till ju! Panikkänsla... Tur att det var en dröm!

Tror jag är lite uppstressad inför morgondagen... Men varför det? Är ju fan inte jag som ska gifta mig... Kanske sympatistress... ;)

Well well... Back to work...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback