I'm ok

Hej hej.

Ska bara säga att jag mår bra. Kanske lite för bra just nu, men verkligheten kommer väl ikapp så småningom, har nog inte sjunkit in riktigt ännu. Fast å andra sidan finns det väl ingen lag på att man ska må dåligt? Men det är sånt där man aldrig kan veta, det kan ju dyka upp närsomhelst. Tar det när det kommer...

Att sövas var otroligt skönt. Ok, nu låter jag som värsta knarkaren... men jag brukar ofta ha problem att somna, så att få känna på hur det är att bara slockna helt tvärt var väldigt skönt. Tror att jag vaknade till ett par sekunder när de körde mig till uppvaket, sen försvann jag igen en stund. Nästa gång jag vaknade fick jag först lite värktabletter och sen en macka och lite juice, bara tanken på kaffe får mig fortfarande att må illa, så det skippade jag.

När jag piggnat till fick jag gå och ta av mig de urtjusiga sjukhuskläderna och ta på mig mina egna. Sen fick jag tyvärr sitta och vänta i väntrummet i över två timmar, lite segt. Hade gärna suttit i något annat rum eller så. Stackars mamma fick oxå vänta någon timma för jag ringde henne medan jag bytte om, trodde att det skulle gå lite fortare. Sen när jag väl fick prata med läkaren så tog det bara ett par sekunder. Då var jag extremt trött och hungrig.

Mamma och jag åt i Täby C, sen åkte vi hem och fikade. Mamma tog även sitt ansvar som kärleksfull "mormor" och tog med gnälliga Tilda ut på en liten promenad. Efter en stund kom hon tillbaka med Tilda i famnen, hon hade lagt sig ner på marken i protest när mamma ville gå in, haha. ;)

När mamma hade gått gick jag och la mig. Sov i flera timmar. När jag vaknat fick jag ett sms där det stod att det stod ett paket utanför dörren. Gick ut och tittade, och mycket riktigt så stod det en liten påse där innehållande en bok, en dricka, kakor från Subways (mums!) och ett kort. Var en liten present från Cissi ♥, blev jätteglad! Tack igen gumman!

Nä, ska sova ännu mer snart, det behöver jag. Sov inget alls inatt. Ska jobba imorrn, 11-20.30. Usch ja.

Fick förresten Fritidsresors katalog idag, kanske ska bläddra lite i den innan jag somnar, drömma mig bort lite...

Kommentarer
Postat av: Ida

Låter som om du överlevde dagen iaf. Skönt. Att åka och jobba kanske inte är så dåligt, då får du chansen att tänka på något annat i några timmar. Så kände jag det när jag gick igenom min kris för 6 år sen. Ha det så bra!Kram!

2008-04-04 @ 08:21:44
Postat av: Cissi

Hoppas ni hade kul igår gumman! Hör av dig när du är sugen på lite sällskap! puss

2008-04-06 @ 10:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback