B'day!

Gissa vem som vaknade 04.20 imorse... Haha! "Grattis på 7 års dagen Linda!" ;) Å andra sidan är ju födelsedagen den viktigaste dagen i ens liv (med tanke på att man ju inte skulle finnas annars...) så det är väl klart att den borde firas! Därmed inte sagt att man måste ha en massa presenter. Snarare så att man ser till att ha väldigt roligt och verkligen unna sig det.

Lite roligt var det att jag igår kväll var så glad (av någon konstig anledning...) att jag glömde bort dagens traumatiska händelse... När jag var ute med Tilda var det en fågel som bajsade på mig... Haha! Japp, det är sant... Så det var bara att gå in och duscha och tvätta av jackan. Som tur var kom det inte så jättemycket på mig. Men jag kunde inte låta bli att igår tycka att det är tur att hästar inte klättrar i träd... Moahahahaha! KnasLinda...

Borde väl ha köpt hem någon god frukost igår, men icke... Det blir två koppar kaffe istället, som vanligt. Hoppas dock på jättegod mat ikväll. ;) Trevligt sällskap blir det iaf, det vet jag redan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback