Nyhetsankare

Kan det inte vara torsdagkväll... eller kanske ännu hellre, fredagkväll... ;)

Hatar XOR som fan just nu. Eller, programmet var ju inte så svårt innan läraren tryckte in bokslut och allt på bara nån lektion. Vill helst inte göra om det här.

Idag har vi haft företagsekonomi, blä! Och sen hade vi kommunikation, som faktiskt var riktigt roligt idag. Blev indelade i grupper och fick ha våra låtsasmöten som vi ska skriva protokoll på till nästa gång. Sen hade vi talövningar inför gruppen. Först läste vi nyhetsartiklar, jag fick höra att jag kommer bli den nya Bengt Magnusson, haha! Sen fick vi stå på scenen i aulan och prata i mikrofon, och efter det fick vi läsa in stycken på band och lyssna på, Desirée och jag hade jätteroligt med vår bandspelare. Nästa gång ska vi ha längre föredrag med mikrofon, om vi vill, det ska bli kul. Det känns som att jag börjar bli allt säkrare på det här nu.

På vägen till bussen frågade Viktoria hur jag mådde. Det skulle hon inte ha gjort. Det var ingen hejd på mig... fick ur mig allt möjligt... inte bra det där när man har en massa grejer som man går och grubblar på, men men. Hoppas hon inte tror att jag är psycho nu... Jag fick en kram när vi skiljdes åt vid Slussen iaf. :)

Trött och frusen är jag. Vill bara krypa ner i sängen. Klockan 21 var det någon serie som börjar på fyran som verkar spännande. Dock har jag inte luskat ut hur många delar den är i. Vill ju inte börja titta på något som aldrig tar slut.

Nähä, ska väl kika närmare på kontoplanen och läsa lite teori nu tror jag.


"Get your tounge out of my mouth, it's more than a little disturbing!" Robyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback