Shut down

Uhhh... Borde skriva ner något att prata om på lektionen imorrn. Vi ska tala i 3-5 minuter, och det jag har skrivit ner än så länge tar ca 30 sekunder att säga... Jag är helt seg i huvudet. Vill sova. Kanske borde stänga av och sova och gå upp tidigt imorrn och skriva ner resten.

Var med mormor och morfar och hälsade på mamma på sjukhuset förut. Det var ok med henne, hon har en inflammation i magen. Får se när hon får komma hem, troligtvis inom ett par dagar.

Hoppas vi får sluta lite tidigare imorrn, eller iaf att föreläsningen är bra. Vi har kommunikation, presentation av och fika med ledningsgruppen, samt en föreläsning på schemat för dagen. Ser fram emot torsdag, då slutar jag 12 eftersom jag klarade provet! Fortfarande i chock... Haha! ;)

I mitt fönster ikväll brinner två ljus för lilla Engla och hennes familj...  men inte bara för dem utan för alla de kvinnor och barn som utsatts och utsätts för våld världen över. Har sett att ljusmanifestationen fått kritik från vissa bloggare då de menar att Engla bara är en av många. Visst är det så, men oavsett så känns det bra när många går samman och på något sätt visar att de bryr sig, och det kan väl inte vara dåligt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback