Update

Dags för uppdatering kanske.

Det blev inget jobbande alls i helgen. På vägen till jobbet i fredags sköljde plötsligt allting över mig och jag fick en panikångestattack, väldigt obehagligt samtidigt som jag blev förvånad över att det kom så snabbt. Ringde Lotta och vi kom fram till att jag skulle stanna hemma hela helgen. Hon var även väldigt noga med att se till att jag hade någon att prata med. Ringde mamma. Hon var hos mormor så jag gick dit och spenderade dagen med dem.  

Igår tog jag det lugnt på dagen. Sen åkte jag in till stan och mötte upp Sara. Det blev middag på Kelly's, efterrätt på McDonald's och sen konsert på Debaser. Hade ju haft biljetterna i flera månader så den ville jag ju inte missa. Kate var väldigt bra, lite störigt bara att man inte såg så bra, men men... så är det ju oftast... På vägen ut från Debaser mötte jag Sandra, igen! Vi springer tydligen alltid på varandra, Stockholm är inte så stort som man kan tro.

Pigg men ändå seg idag, hur nu det går ihop? Har varit uppe hos Cissi och ätit våfflor, mums! Pratade med Elin förut oxå. Var ju tvungen att få en liten rapport därifrån eftersom jag då och då drömmer mardrömmar... Usch ja. Kan man inte bara slippa allt elände någon gång?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback