27:e maj

Utvecklingssamtalet gick över förväntan. Min lärare visste ju redan varför det är lite tokigt just nu, och nu fick hon lite mer info. Så det kändes bra.

Ja, och efter samtalet var det bara att bege sig hemåt igen. Klev av i Vällingby och kikade lite på H&M. Provade en klänning som jag gillar, men min rumpa verkade se ännu större ut i den så jag vågade inte köpa den. Köpte dock ett grått vanligt baslinne.

Sen åkte jag hem. Tilda låg under mitt lakan när jag kom in. Jag hade bestämt mig för att gå ut med henne så jag tog ner kopplet och skramlade lite med det. Då blev det fart på henne. Problemet var att hon inte hittade ut... Det såg väldigt roligt ut, plus att hon gjorde små arga och irriterade läten. Jag kunde inte låta bli att skratta. Till slut kom vi ut iaf. :)

Efter att ha gjort en massa saker helt i onödan åkte jag till Vällingby en sväng till. Köpte shampo, balsam, inpackning, hårserum, hårfärg, bh och trosor. Så nu har jag färgat håret. Ingen dramatisk skillnad, ville bara få tillbaka glansen.

Jaa... Och nu är det väl snart läggdags igen... Heldag(!) i skolan imorrn, herregud! Haha! Men jag är ju ledig på torsdag! Måste plugga inför provet då.

Saknar F, han jobbar för mkt... :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback