Wrong direction

Mmm... väldigt trött är jag.

Igår på eftermiddagen kom mamma förbi en väldigt kort stund. Sen ringde lillebror och frågade om inte jag kunde vara lite smakråd när han skulle beställa hoodies från
http://www.topstreetwear.se/, förra gången råkade han nämligen beställa en rosa t-shirt eftersom han är färgblind. Han va så gullig igår när han berättade att han hade haft den på sig när han var och handlade, och att alla hade kollat som fan. Han kanske inbillade sig lite, men det är väl inte så vanligt med en stor hiphop-kille med rosa kläder, eller? Hursomhelst, jag hjälpte honom så gott jag kunde och sen beställde han två hoodies.

Medan han var här messade F att jag kunde åka dit. Så det var bara att bege sig till t-banan. Blev pizza och filmkväll. Vi såg "Leo" och "Funny Games", båda var rätt obehagliga. Åkte hem nu imorse när F åkte till jobbet. Natten hade dock gärna fått vara lite längre.

Haha, när jag väntade på t-banan vid Centralen kom två män och frågade på engelska hur man åkte till Sollentuna. Jag sa att de skulle ta blåa linjen, men lite senare kom jag ju på att det gör man ju inte alls... Haha, jag blandade ihop det med Solna... Illa... Hoppas de kom rätt ändå. ;)

Idag hade jag fått skumma mail från "Nordea". Eftersom jag vet att banken aldrig skickar mail så raderade jag dem på en gång och rapporterade till riktiga Nordea. Lite olustigt sånt där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback