Klänning

Godmorgon! Äntligen lite sol! Synd bara att det inte är 25 grader varmt så man kunde slänga sig på en gräsmatta och bättra på den obefintliga brännan.

LGT skulle ju varit här 8.00, men de ringde för någon halvtimma sen och sa att de tagit ett jobb före mig som dragit ut på tiden. Det skulle tydligen ta minst någon timme. Så jag kunde alltså sovit någon timme till, känns ju kul med tanke på hur svårt det var att ta sig upp...

Igår blev det ännu en heldag på stan med mamma. Först gick vi på bio och såg The Reader, väldigt bra film! Med Kate såklart!  I love!

Sen gick vi bort till NK. Butiken Coast som ligger där har jättefina klänningar till lite dyrare men ändå inte hutlösa priser. Mamma spanade ju in sin drömklänning där för 1,5 vecka sen, men då saknades det någon cm för att den skulle gå att stänga. Så det blev hårdträning och hur tror ni det gick igår...? Hon kom i den! ;D

Själv hade jag ju spanat på en klänning men den verkade vara slut i den storlek jag skulle ha. Kollade lite närmare på en storlek mindre och kände att kanske... Kan ju säga att den visade sig vara för stor upptill till och med! Så man ska alltid prova, även om man tror att det inte går.

Provade även denna:

Och denna:

Men näää!

Just nu hänger en dröm i gult thaisiden i min garderob. Dock ska den lämnas in för lite omsömnad så småningom. Det är alltså den som jag skrev om tidigare. Den som ni kan hitta
här. (Annika och Ida, klicka på länken! Haha!)

Ni får inte se klänningen på ännu eftersom den inte gör sig rättvisa nu innan den är fixad. Så jag väntar med det till strax före bröllopet, eller kanske efter... Annars får ni väl ta en promenad på Söder Mälarstrand den 25 juli kring 16-tiden. Ser ni något då som lyser gult, så är det jag! ;D

Hittade ett par fantastiskt billiga skor oxå, i den där tyska skoaffären. Heter den Deichman? Jaja, öppen tå (kors i taket) med liten rosett. Färgen är någon slags grå/brun/lila färg (typ som väggarna jag hade i Jakan fast lite mörkare) vilket jag tycker kommer passar bra till den gula färgen och som inte blir lika hårt som svart.

Så nu är jag helt klar med inköp inför bröllopet. Måste bara försöka hitta en frisör som kan hjälpa mig med en superenkel frisyr. Funderar på någon slags inbakad lugg eller något. Skulle det vara värmebölja den dagen så får jag nog satsa på helt uppsatt, jag brukar bli så varm annars och det känns ju lagom kul att va alldeles svettig när man vill känna sig snygg.


Nu kom LGT och ska föra oväsen här... Gaaahhh! Jag har semester! Men jag är ju glad om det här kan bli fixat ordentligt nu. Och gubbarna är ju jättetrevliga, så det är ju bra.

Kommentarer
Postat av: ida

Den lila klänningen var ju jättefin! Men det är även den gula. Du passar jättebra i starka färger så det blir perfekt!

Om jag är i form den 25 juli kanske jag går förbi och snokar! Om ni ser en elefant längs kajen så är det jag!

Postat av: Linda

Haha, du är ingen elefant! Du är ju så himla söt med din stora mage! Men vem vet, du kanske ligger på BB den 25:e ;)

2009-06-16 @ 10:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback