090611

Jag har fått sommarjobb på min praktikplats! Trevligt att göra något roligare än Ica, och nu får jag ju betalt oxå när jag inte är praktikant längre. Måste ju gjort nånting rätt om de vill ha mig här i sommar oxå.

Det var mysigt igår. Jag hade beställt hemmagjorda hamburgare, mums! Vi kollade på matchen och skulle heja på Malta för Fredrik hade spelat på dem, men sen gjorde Sverige mål och då började vi tydligen heja på Sverige...

Väldigt trött nu. Måste nog sitta lite med rapporten ikväll tror jag. Den ska vara inne imorrn klockan 15. Jag hade satsat på att skriva 6 sidor, men det verkar inte bli fullt så mycket. Får jag svar på en fråga jag mailat iväg så kanske jag får ihop lite mer iaf.

Imorrn är det kort dag här, men sen Ica... ;( Fast då ska jag se till att få med mig Jossans nr hem den här gången. Jossan är hemma från Turkiet och jag fick hennes nr när hon var och handlade sist jag jobbade. Sen glömde jag ju självklart lappen i jobbyxorna. Tänkte försöka få ihop en fika med henne någon dag.

Kommentarer
Postat av: Annika

Grattis till sommarjobbet!! :D Hur bra som helst ju. Tror inte du behöver oroa dig för jobb sen efter skolan heller. Duktiga du! Kram

2009-06-11 @ 16:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback