Trött

Usch och fy vilken kväll!

Har varit seg hela dagen, lyckligtvis kände min handledare likadant så det har inte varit alltför högt tempo idag. Vi hann med väldigt mycket igår, så det gjorde inte så mycket.

Vid 16-tiden begav jag mig in till stan, sjukt trött... Ringde tandläkaren och kollade om de ev ville att jag skulle komma tidigare eftersom jag fick en fråga om det för någon dag sen. "Jaaa... 5 min?" Haha, va!? Den där sköterskan är inte så lite snurrig. Kom ju in tidigt till stan så jag åkte till Hötorget och gick till Yves Rocher och inhandlade lite duschcremer, handcreme och ansiktspeeling, tyckte att jag var värd det eftersom jag skulle vara så duktig hos tandläkaren... dessutom behövde jag verkligen duschcreme.

Det gick väl bra hos tandläkaren, men fy vad obehagligt. Fick dock ha min Ipod på, så jag låg och lyssnade på musik medan hålen lagades. Obs! Detta gör inte så att borrljudet försvinner! Höll dock på att börja asgarva när jag insåg att det kändes som att jag hade blivit kidnappad av två aliens (de såg ju så roliga ut med munskydd och "stänkskärmar...") som stoppade in en massa konstiga saker i munnen på mig.

Hade väldigt ont i huvudet och var fortfarande trött när jag åkte hem. Då ringde Jimmy och sa att Hemköp hemma var rånat och att det förmodligen inte skulle gå och handla där. MEN BRAAA!!!!  Och visst var det stängt. Orkade inte hoppa av tidigare på vägen och har inget ätbart hemma, så nu är jag rätt så hungrig.

När jag kom hem hade jag fått min skattedeklaration. Började grina när jag öppnade den... Är man trött så är man... Enligt pappret skulle jag betala tillbaka över tusen spänn, vad jag nu ska få dem ifrån. Men sen upptäckte jag det såg väldigt konstigt ut. Det står två summor från Ica, och att jag totalt skulle ha tjänat ett antal tusen mer än vad jag kan ha gjort. Så nu måste jag leta reda på mina kontrolluppgifter, som förmodligen ligger på jobbet. Grrr... Får gråta mer sen, när jag verkligen vet vad resultatet av det hela blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback