Förlåt, Malin...

Förlåt, Malin, att jag klagade på dina toppar. De är ju jättefina, men inte på mig. Iofs provade jag ju bara en... Så j-a varmt i butiken... trots att jag stod mitt framför en gigantisk fläkt... Kände mig lite som Carola... En jävligt svettig Carola... Haha, jag är sååå rolig... Ska man skratta eller gråta?

Den här dan började inte alls någe bra. Mitt tåg var inställt... Ringde Sandra och meddelade att jag skulle bli sen. "Ring om du blir senare än 12 (skulle börja 11.30), jag måste flytta bilen" sa hon då. Det visar sig att nästa tåg blir minst tio minuter försenat. Eftersom jag inte ens vet om det kommer komma överhuvudtaget går jag till 178:an och tar den istället. Då kommer ju självklart det förbannade tåget... Men men, inget att göra. Åker till Akalla. Busschauffören verkade inte veta vart gaspedalen satt... Missade en t-bana i Akalla, fick vänta på nästa. Åkte till Centralen, bytte till t-bana mot Slussen. Får vänta 10 min i Slussen på min buss. Kommer fram typ 12.30... En timma sen... J-a SL, hata!

Usch, jag känner mig så dålig på jobbet. Känns som att allt blir jättedåligt. Jag suger helt enkelt... Fast Sandra tyckte jag klarade mig så bra så hon gick lite tidigare idag. Hon var så trött efter sin bröllopshelg. Värsta fina ringen hade hon!

En rolig sak idag var iaf att jag öppnade min brevbox nu när jag kom hem och bakom en ful räkning låg ett vykort med en hälsning från Barcelona! Tack Annika! ;)

Köpte två böcker idag oxå, "Hemma hos Martina" av Martina Haag och "Mossvikenfruar, Chansen" av Emma Hamberg. Hoppas de är bra-iga! Hittade en tredje bok som jag har sett någon prata om på tv, men den hade jag inte råd med idag. Men den ska jag köpa sen.

Bara tre jobb-dar kvar nu, sen ledig i helgen! Yey! Nån som vill hitta på något? Picknick? Fika?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback