Film och pms

Sådär, nu har jag precis kollat igenom Guldbaggegalan som jag spelade in igår. Inspelningsbar digitalbox is tha shit! Haha, smidigt om inte annat. Vad ska man säga om galan då? Jag skrattade en hel del iaf, men blev lite irriterad på Helena Bergström som bagatelliserar beteendet hos vissa av sina manliga kollegor. Gillade tacktalet från dansken som gjort Millenium-filmerna, han hyllade Stieg Larsson och talade om att han hjälpte till att synliggöra mäns förtryck av kvinnor. En annan sak som var rolig var att Claes Ljungmark, som jag faktiskt stått på scenen med (jag och 179 andra elever från min skola, för väldigt länge sen...), vann en guldbagge, filmen vet jag inte om jag kommer se. Däremot vill jag se Prinsessa, Flickan och Apan.



Appropå film så såg vi Fishtank igår. Den var väldigt bra, en riktig Linda-film. ;) Andra filmer som jag tycker ni ska se är The invention of lying och Snabba Cash. Och om ni inte har sett 2012 ännu så kan jag bara säga GRATTIS! Det var den mest överdrivna film jag någonsin sett tyvärr.

Idag har jag varit sjukt trött, så trött att jag trodde jag skulle svimma inne på apoteket på vägen hem, det hade ju varit en ganska bra plats att svimma på om inte annat. Fattar inte hur jag så ofta kan ha nästan hela nätter utan sömn, man borde ju somna av utmattning till slut.

Kvällen blev inte riktigt som tänkt igår. Jag var jag ju så himla förstående över att Fredrik åkte in till stan för att hålla sin kompis sällskap eftersom denne bråkat riktigt ordentligt med sin tjej. Jag trodde iaf att jag var förstående, för jag tycker att det är en självklar grej att man ställer upp. Men sen när Fredrik inte kom hem den tid som hans kompis lovat så slog pms:en till och jag blev nästan rädd för mig själv. Jag var så arg så jag ville skrika eller slå på något, och jag visste inte ens varför. Till slut insåg jag hur det låg till, varför kommer det alltid som en överraskning? Så kan det gå... Ibland undrar jag hur han står ut med mig, men jag är glad att han gör det.

Pratade med min syster idag, hon tänker tydligen flytta ännu längre bort. Fast det skulle inte förvåna mig om man ses oftare då. Nu var det nog ett par år sen sist, det är inte ok. Och jag är världens sämsta moster, j-a skit. Får se till att styra upp det när jag blir lite rikare. Hrm hrm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback