Stupid sunday song

Efter att jag till slut kommit i säng inatt kunde jag inte sova. Jag slumrade väl till en stund och vaknade sen helt blöt av svett, det var verkligen som om nån hade hällt en hink vatten över mig. Inte så jättetrevligt. Öppnade fönstret och försökte somna om men det funkade inte alls. Undrade varför inte Fredrik hört av sig överhuvudtaget, för det brukar han göra när han går ut. Jag kunde ju ha messat eller ringt men jag tänkte att han skulle få va ifred på deras "grabbkväll" nu när Johan behövde honom.

Nån gång före fem kom han hem. Han hade messat mig tre gånger under kvällen, men jag hade inte fått ett enda. Eftersom han inte hade fått några svar från mig så trodde ju han att jag var sur, vilket jag inte var. Nu på morgonen kollade jag närmre på mobilen och såg att det stod "SIM inaktivt" på displayen. Detta har hänt en gång förut. Stängde av mobilen och startade om den, och vips så kom tre sms! Tokigt...

Idag blir det väl till att tvätta och städa tror jag, om ingen har något roligare förslag? Det ligger gröna små "maskar" överallt på golvet. Det verkar som att den nya mattan kommer fälla ett tag till.

Fan vad jag önskar att jag hade biljetter till Thåström nästa helg... bajs, bajs, baaajs. Och biljetter till Thailand och Aruba, och alla andra varma platser som alla tydligen ska åka till. Fuckisar! (som Julia skulle ha sagt, inte alltid så lätt att få med det där s:et...)

Appropå Julia så ska de åka till Kina och hämta hem lilla PeiPei snart! Hon kommer hem i mars och jag hoppas att de kommer på kvällen så att jag kan åka med ut till Arlanda och möta. Det är så roligt att stå där när alla föräldrar kommer med sina små kinesbebisar. ;)



Jag saknar mitt blonda hår litegrann... men säg inte det till Sara... ;P

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag blir gaaaaaaaaalen!!!!!

2010-01-31 @ 20:13:13
Postat av: Linda

Litegrann var det faktiskt. Jag vill ju kunna byta hårfärg från dag till dag ju.

2010-01-31 @ 20:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback