Landet

Tjollahopp!

Nu är jag tillbaka från landet. Vi har inte gjort ett skit, haha. Eller jo, vi har spelat spel och kollat på tv, och ätit en massa god mat. Igår åkte vi till Oxelösund, som visade sig vara en rätt liten håla. Sen blev det en promenad från stugan och ner till vattnet. Sjukt jobbig promenad eftersom den djupa snön gav vika lite här och där, jag blev helt svettig. Imorse vaknade vid 5 och var kissnödig. Det finns ingen toa i lillstugan och jag ville inte gå och banka på hos Fredriks föräldrar så tidigt så jag försökte somna om. Lyckades sova i ca två timmar, men sen var jag galet kissig, det gjorde till och med ont (förmodligen inte så bra), så jag väckte Fredrik och han messade sin mamma som gick och öppnade altandörren, haha.

Imorrn är det tillbaks till jobbet igen, jag har inte riktigt hunnit vänja mig av med min lathet från min "lediga" månad... Ge mig en vecka till, eller två.


Ingen som är ledig mellan typ 16.30-19 på torsdag? Jag har en tid hos barnmorskan kl 19, men slutar jobbet kl 16.30. Orkar inte fördriva tiden ensam i stan utan pengar, åka hem emellan känns oxå rätt jobbigt. Jaja, om ni har tid kan ni ju hojta. Och anledningen till att jag ska till barnmorskan är att jag måste ha nya p-piller, inget annat. Jag är alltid ute i sista sekunden och var nu tvungen att hitta en kvällsöppen barnmorska eftersom jag inte vill va borta från jobbet. Tur att det finns! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback