Orka då

Har ni oxå såna där dagar då ni går runt med gråten i halsen utan att ni vet varför? Så hade jag det idag. Någon slags obehagskänsla, utan någon anledning, väldigt jobbigt. Var nära att börja grina på t-banan när jag läste Emma Hambergs krönika om hennes veterinärbesök. Sen blev jag ännu mer sentimental av all Alla hjärtans dag-skyltning överallt. Otroligt fånigt, men är man redan i ett sånt tillstånd så krävs det inte mycket för att det ska bli värre. Men en av gångerna då jag satt med toning i håret vid ett sånt där obekvämt handfat kom ett sms som gjorde mig gladare.



Sen blev det ju lite shopping på det, men bara nödvändigheter tyvärr. Hittade en superfin väska på Åhléns och en snygg tunika på Gina, men det får bli en annan gång, annars hade jag varit 800 kr fattigare. Nu fick jag koncentrera mig på hud- och hårvård, för allt tar ju slut samtidigt som vanligt...

Lite fnissig blev jag nu på kvällen när jag läste och såg 
detta. Ser jävligt äckligt ut, men visst är den lite rolig? Fast jag har ju tydligen inte världens bästa humor. Jag skrattar åt reklamen med killen som slickar på lastbilen och fastnar, Fredrik bara skakar på huvudet åt mig. Telenor-reklamen är oxå kul, "do you have Facebook?", hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback